Topi
2015-07-21 21:43:06
Topi
2015-07-21 13:24:45
Kati
2015-07-21 11:25:26
Ezt találtam a neten és tökéletesen egyet értek vele. A Nagy I temetést a Kádár ügynökök készitették elő, ezért az érvénytelen a rendszerváltás szempontjából. A rendszerváltó erők hol vannak? A pártvezérek tiltásával egyet nem értő jobbikosok, a párton kivüliek, a civilek, a Géczi Gáborra, Pap Gáborra járók?
Köszönjük szépen a közvetítést nagyon megható és felemelő volt az esemény. Majdnem akkora jelentőséggel sőt nagyobbal bírt mint 1989-ben Nagy Imre újratemetése. Botrány, hogy a közmédia elhallgatta. Ha Morvai Úr összehívja augusztus 17-re a Hősök terére a rendszerváltó nagygyűlést , ha van rá lehetőségük legalább ugyanilyen nagy és felemelő érzéssel közvetítsék és adják hírül jóval előtte, hogy a tengerentúlon élő magyarok is idejében értesüljenek és rengetegen tudjanak Magyarországra jönni az eseményre. Köszönöm szépen egy nézőjük
miskolcilaci
2015-07-20 16:02:44
Az ISIL takfiri terroristák lefejezésre tanítják a gyerekeket.
Egy riport szerint az ISIL takfiri terrorszervezet lefejezésre tanít gyermekeket, többek között hátborzongató videók vetítésével, melyeken kiképző táborokban embereket mészárolnak. A takfiri csoport jelenleg tizenéveseket és gyermekeket toboroz az ellenőrzése alatt álló területekről Szíriában és Irakban ajándékokat nyújtva nekik, vagy fenyegetve őket és az agyukat átprogramozva, számolt be az Associated Press hétfőn. A riportban szerepel, hogy fiatalok utcai bódéknál nézik a terroristák videóit az ISIL irányítása alatt lévő területeken, ahol a szervezet szabadtéri rendezvényeket tart a gyermekek számára és italokat, édességeket osztogat nekik.A cikk idézi egy izadi fiú esetét, akit Yahya néven azonosítottak, és akit a takfiri terroristák tavaly elfogtak, miközben Észak-Irakban az izadiak városait támadták. Yahya megszökött a Farouq edzőtáborból a szíriai Raqqa városban. A fiú azt mondta az Associated Press részére, hogy a gyerekeknek lefejezéséről mutattak videókat, és adtak nekik egy babát, amin egy karddal kellett gyakorolniuk a műveletet. "Aztán megtanították, hogyan kell tartani a kardot és elmesélték nekem, hogyan kell lesújtani. Azt mondták, ez a hitetlenek feje volt" számolt be Yahya.
A 14 éves hozzátette, hogy átment egy 5 hónapos képzésen, ami napi nyolc és tíz órából állt, és a tanítások tartalmaztak gyakorlati oktatást, mint a fegyveres kiképzés, és lőgyakorlatokat közeli humán célpontokra. A fegyveresek kényszerítik továbbá a fiatalokat, hogy bántalmazzák egymást a képzés során. A tréner "azt mondta, ha nem csináltam meg, lelő engem" ismertette Yahya, hozzátéve, hogy "mindenhol vertek minket." A jelentés szerint a képzések célja, hogy a takfiri terrorcsoport létrehozza egy új generációját a terroristáknak. A szélsőséges csoport azt állítja, hogy több száz edzőtábort tart fent gyermekek részére, az úgynevezett Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja jelentései szerint pedig legalább 1100 fő 16 év alatti gyerek csatlakozott az ISIL-hez csak idén. A múlt héten a terrorista csoport új felvételeket tett közzé, amelyben egy fiút lefejezett egy szíriai katonát egy felnőtt felügyelete mellett. Az ISIL takfiri csoport a barbárság, az általa elkövetett szörnyű atrocitások és szentségtörő cselekmények elkövetése végett vált hírhedtté.
http://presstv.com/Detail/2015/07/20/421024/ISIL-Iraq-Syria-children-beheading-Yahya
Topi
2015-07-20 07:34:35
Topi
2015-07-19 23:45:58
Ajózsef
2015-07-19 13:54:34
Kedves Tamás!
Kellemes pihenést kívánok Önnek, családjának és munkatársainak, köszönjük amit tesznek értünk, nemzetünkért.
Nagyon sokan őrizzük a lángot, de csak kevesen tudják tovább is adni, ahogy Ön teszi.
A Magyarok Istene áldja meg, segítse munkájában és többszörözze meg erejét az augusztusi folytatáshoz.
Mert a harcot folytatjuk a győzelemig, vagy az utolsó Magyar lélek utolsó lélegzetéig.
A sátánfattyak azért vannak felül, mert a nemzet csipkerózsika álmát alussza. A győzelem végül a miénk lesz, mert mi vagyunk az erősebbek, mi vagyunk a víz, a gálya csak addig van felül amíg a nemzet feltámad, mint a tenger.
Szabó Ferenc
2015-07-19 12:40:28
Alexander ezt irta és minden szavával egyetértek, ez egyben válasz is az itt irogató provokátornak, akinek a nevét sem írom le: :
Kubinyi Tamás hatalmas energiákkal és Petőfihez méltó elhivatottsággal vezette a Petőfi műsorfolyamot, mindezt közösségteremtő eredményességgel. Az elmúlt évtizedek meddő erőfeszítése után, új személyiség és reménység tűnt fel a nemzeti oldalon. Remélem, hogy az INTRIKA nem talál fogást rajta és a riválisok viszály csapdáit is elkerüli majd. A minőség színvonalát a tényszerűség biztosítja. Jó lenne, ha a hallgatóság kilépne a passzív szerepkörből és hozzájárulna a közösségépítéshez a témák tényszerű értékeivel. Milyen szép is lenne a temetésen megjelenő szegediekhez hasonló teljesítményt felmutató körzeteket látni szerte a Kárpát hazában, s mindez a nemzet egyesítés jegyében történne: lépésről lépésre, ahogy a vers mondja: Tedd csak egyik lábad a másik elé,/Petőfi szólít most az igaz útra
Azt hiszem jelenleg a Kárpátaljaiak és a Székelyek szorulnak leginkább együtt-érző, lelki és anyagi támogatásunkra. Tegyünk magunkért!
pistula
2015-07-19 12:12:22
Köszönöm Tamás nagyszerű tudósításokat a Petőfi temetéséről sajnos személyesen nem tudtam részt venni .Több helyen meg környeztem!!KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM!!! Álmos Király-TV. három év óta Szorgalmas nézője :P. István Kecelről (Jó pihenést a nyári vakációra)
Szabó Ferenc
2015-07-19 10:53:45
Ez a szulejmán hülyeségeket idéz és hőbörög, hogy senki nem vitatkozik vele. Kubinyi Tamás 12 részes műsora a Petőfi kérdésben sok támpontot adott, erről viszont szulejmán nem szól. Nincs hozzá agya, csak rágalmazni tud. A Magyar ember leutóbbi száma tartalmazza a Morvai könyvet, és ahogy tudom ez a szám ingyenes, csak kérni kell. Sztem senki ne vitatkozzon szulejmánnal.
miskolcilaci
2015-07-19 09:44:20
Váradi! Lehet szokni... A szegregáció itt az északi részen nagyon erős. Naponta éreztetik, - legalább is én ezt tapasztalom- hogy te egy másod, netán harmadrendű, a betolakodók miatt negyedrendű állampolgár vagy. Egyre több, és a közvetlenül a környéken a kisebb-nagyobb full zsidó boltok, ahol már lassan héberül beszélnek,akik a talmudista ideológia alapján a gojjal viselkednek, és ha nem vagy elég határozott, akkor nem csak ők, hanem a cigány is szó szerint leköp. Pont emiatt raktam fel ide. örülök, hogy ismét egyet értünk.
miskolcilaci
2015-07-18 22:14:41
Porosjankó becsületét így is lehet védeni. A róla szóló vita így ért véget két fél között egy áruház bejárata előtt.
https://www.youtube.com/watch?v=-QHEvKeTzl8
Topi
2015-07-18 22:00:04
Dombai
2015-07-18 20:56:35
spartakusz
Ne válaszolj, Ennyire egyszerű. Lassan majd az lesz, ha ilyenek vannak direkt engedélyezve, hogy másokkal szórakozzanak, akkor a műsor se lesz nézve, mert nincs értelme olyanokkal foglalkozni, akik ezt engedik.
Dombai
2015-07-18 20:50:08
Sz. Ferenc
Ajózsef és Váradi már velem együtt szóvá tette párszor. Engedélyt kapaott a bohóckodáshoz.
Én is kiváncsi vagyok mi ezzel a cél. Azt hittem azért van engedélyezve, mert a műsorvezető válaszolni akar neki.
Kezd olyan érzésem lenni, hogy Váradinak igaza van a megjegyzéseket illetően.
Szabó Ferenc
2015-07-18 20:30:38
Elképesztő ez a sok zagyvaság arról, hogy Petőfi és Kossuth szabadkőműves volt. A müsorokban Kubinyi Tamás érthetően elmagyarázta, hogy nem szabad a bolsevizmus uralma előtti helyzetre visszavetiteni az utáni tapasztalatot. Petőfi mindig magyar hazafi volt, a Habsgurgok ellen küzdött a függetlenségünkért. Mivel a király Habsburg volt, a királyság ellen fordult, mint minden magyar az oldalán. Ezeket az ostobaságokat nem szabad komolyan venni amit szulejmán összeollóz a netről. Magyar szívvel értjük az igazat, azok pedig akik még tanulják a magyarságot ne oktassanak bennünket, inkább maguk tanuljanak, dee csöndben. Nem kell a tájékozódásuk minden lépéséből hozzászólást faragni.
Topi
2015-07-18 16:40:12
Ajózsef
2015-07-18 15:37:24
al kanuni aljanicsár, 2015-07-18 13:24:07-kor elküldött hozzászólásban kibújt a szög a zsákból.
idézem: "...Petőfi Sándorról, a magyarok piedesztálra emelt költőjéről beszél Bobkó."
Nos, Magyar ember így soha nem fogalmaz, csak az idegenszívű.
Én, így írtam volna: ...Petőfi Sándorról, nemzetünk piedesztálra emelt költőjéről beszél Bobkó.
Úgy látszik nem is olyan egyszerű a beépüléses sz@rkeverés, vagy csak gyakorolni kell, mert kavarták azt már jobban is ezen az oldalon...
Nem kell fáradni a válasszal, nem állok mindenkivel szóba, hozzászólásait ezentúl figyelmen kívül hagyom, átlépem, mint a kutyaszart az utcán.
Topi
2015-07-18 10:46:20
Topi
2015-07-17 23:29:20