miskolcilaci
2015-07-31 23:58:32
miskolcilaci
2015-07-30 22:11:17
Topi
2015-07-30 20:26:22
Topi
2015-07-30 19:11:34
Topi
2015-07-30 09:23:54
Terez
2015-07-30 02:16:52
Topi
2015-07-29 11:47:58
Csaba
2015-07-28 16:03:08
Topi
2015-07-28 10:58:24
K Ö Z L E M É N Y
Borsodban a 24. óra elmúlt!
Megdöbbentő eset történt megyénkben az elmúlt héten, melyről mai napig hallgat a rendőrség: Martonyiban brutálisan vert agyon puszta kézzel egy ötgyermekes családapát egy feltételesen szabadlábon lévő fiatal férfi. Ehhez a durva cselekedethez elég indíték volt neki, hogy feltételezése szerint felesége az áldozattal megcsalta. Valójában segített az asszonyon: kölcsönadott nekik. Halál járt érte.
Amíg a rendvédelmi szervek ódákat zengenek Borsod közbiztonságáról, amíg miniszterelnökünk Európa megmentőjeként tetszeleg Tusnádfürdőn, a valóságban egymást érik a durvábbnál durvább bűncselekmények, melyek a cenzúra áldozatává válnak.
A Jobbik felszólítja az illetékeseket: fejezzék be a statisztikák mutogatását, a manipulációt, a valóság ferdítését! Húzzák ki a fejüket a homokból, és nézzenek szembe a valós állapotokkal! A 24. óra elmúlt, néhány évre vagyunk attól, hogy az elmaradt büntetések eredményként általánossá váljon a bűnöző életvitelt folytatók terrorja a törvénytisztelő állampolgárokkal szemben.
Úgy tudjuk, a martonyi gyilkos legfeljebb 9 évet kaphat tettéért. Ha ez igaz, nincs miről beszélni. Baj van!
Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője
Csaba
2015-07-28 04:00:07
Topi
2015-07-27 21:28:59
Topi
2015-07-27 20:37:13
Topi
2015-07-27 20:29:39
Halálra késeltek egy bevándorlót - a gyilkosok már Magyarországon vannak?
Egy afganisztáni bevándorló meghalt, két másik pedig megsebesült hétfőn a szerb-magyar határ melletti Királyhalmon (Backi Vinogradi) történt késelésben - közölte a szerb belügyminisztérium.
A belügyi tárca tájékoztatása szerint a dulakodás a hajnali órákban tört ki két bevándorlócsoport között.
A Tanjug szerb hírügynökség információi szerint az eset egy királyhalmi gyümölcsösben történt, nem messze a határtól.
A helyszínelés jelenleg is tart, a hatóságok későbbre ígértek bővebb tájékoztatást.
A hatóságok és a menekültügyi illetékesek korábban közölt becslései szerint naponta több mint ezer illegális bevándorló próbál meg átjutni a szerb-magyar zöldhatáron.
Toroczkai: világossá vált, hogy gyilkosok vannak köztük
Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere a Facebook-bejegyzésében azt írja, az eset Ásotthalomtól mintegy 400 méterre történt, ő maga is a helyszínre sietett. Toroczkai azt írja, a helyiek szerint a gyilkosok már Magyarországon vannak, a szerb rendőrök nem fogták el őket. A rendőrség lezárta a területet.
Eddig csak sejtettük, most már biztosan állíthatjuk, hogy gyilkosok is vannak a migránsok között. Ma reggel a tanyánktól kb. 500 méterre a határ szerbiai oldalán (Magyarország és Ásotthalom határától mintegy 400 méterre) zavargás tört ki két migráns-csoport között. Egy halálos áldozat biztosan van, a szemem láttára szállította el a hullaszállító, de két további sérültről is tudunk. Én magam a helyszínre siettem, mert a helyiektől úgy értesültem, hogy a gyilkosok már Magyarországon vannak, itt bolyonganak valahol Dél-Magyarországon, de lehet, hogy már Budapest környékén járnak. A helyiek szerint a szerb rendőrök nem fogták el őket, csak az áldozatok barátai rohangáltak véres kézzel a királyhalmi gyümölcsösben. A helyszínt viszont lezárták, engem sem engedtek a mészárlás helyszínére, és a szerb rendőrökkel hiába beszéltem, több információt nem adtak. A mobilommal készített gyenge minőségű képeken a szerb rendőrök mellett a gyilkosság helyszínére érkezett szerb tévések láthatóak (rögtön el is kaptak engem egy interjú erejéig), valamint néhány migráns, akikkel 50 méterre a szerb rendőri ellenőrző ponttól találkoztam. Éppen tartottak Magyarország felé.
Topi
2015-07-27 14:49:19
miskolcilaci
2015-07-27 00:16:25
Topi
2015-07-26 18:39:21
Topi
2015-07-26 16:25:37
barodza
2015-07-26 16:17:54
Mindenki úgy tudná becsülni az életet
mint édesapámék az orosz megsemmisítő
táborokban egymást megbecsülték .
Sok ember az sem tudja milyen sokat ért
ott egy kis kenyérmorzsa is, a túlélésüket jelentette
a mínusz ötven fokos hidegben. Ott Ők mindenféle
kegyetlenségnek ki voltak téve. Püspök úr, édesapámra,
Árgyélus madarunk vigyázott. Az egyházakban mikor tartanak
verős holokausztot. Nagyon sok ember vadállatok martalékaik
lettek és váltak az elgyengültségükben, a megkínzásaikról nem is
beszélve. Ide haza se bántak édesapám féle emberekkel kesztyűs
kézzel, még rosszabb fogattatásban volt részük ide haza, mint ottan.
Nem a sajnálatukat mutatták feléjük, ha nem a megvetésüket, pedig
bűntelenül hurcolták el Őket. Az egyházaikban mikor lesz a rendszerváltozás
mert a Herceg prímásunk elmozdításával az egyházunk ereje legyengült
és hamis bálvány imádok vették át a vezető szerepeket a mi nem jó, a
mai napig is. Bórt inni és vizet prédikálni az nem jó. Az árgyélus madarunk
legyen Önökkel amelyik a sok megpróbáltatások után haza hozta az én édes-
apámat elfagyott lábbal és kézzel reményteli szeretettel együtt.
Tarjáni István Olivér
Anna
2015-07-26 13:59:33
Topi
2015-07-26 00:42:25