Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kocsisilona
2015-07-06 22:53:59
Kedves Gabor, ugy latom, hallom, hogy Rad szakadt a cenzura!
mindszentiocsi
2015-07-05 13:03:40
Az oktatásügyben évtizedek óta folyik az a butítás,mely szerint a fiatalokkal elhitetik ,hogy az élet csak reáljuk vár,holott arra kellene felkészíteni őket ami a szomorú valóság.mert az igazság elmondása még mindég emberségesebb,ha kemény is,mintha 8-10-12-18 évig egy álomvilágba ringatják őket.Természetesen az iskoláknak mint gazdasági intézménynek az fontos,hogy minél többen az ő intézményükbe járjanak,de hát a pedagógus lét az nem szakma,hanem hivatás kellene,hogy legyen -óriási felelősséggel.A szakma az érettségi,valamint a diploma megszerzése után.(hacsak nem nyomják be egy irodába és lesz belőlük egy vonarajongó nívójú hivatalnok) jön a gyermekeinknél az összeroppanás a letargia és maradnak a szülői háznál az anyuka és apuka először örömére ,de későbbi iszonyú terhére.Az oktatásügyben akkora nagyra növesztik a gyerekek,fiatalok szárnyait,hogy attól nem tudnak kirepülni az életbe, az egykori gyerekszobájuk ajtaján.Az idő közben kíméletlenül telik és a szülők is kezdenek eljutni az őrület határára.Ez korunknak nagyon fontos és nagyon gyakori jelensége.Ismerek 30-40 sőt 50-éves "FŐÁLLÁSÚ- GYEREKET" aki még mindig a szülei nyakán él,persze csak hébe-hóba dolgozgat és nap mint nap ki is oktatja anyut és aput (mert erre azért kiképezték őket a "pedagógusok"),hogy ti nem jól csináljátok a dolgokat és ezért vagytok szegények! Kérem aki hasonlókat tapasztalt mint én adjon valami megoldási tervet, erre a szerintem óriási problémára,vagy jelezze,látott-e már ilyet a környezetében!A gyermek soha nem hibás,tehát keressük meg az igazi felelősöket és nevezzük néven őket!Nagyon kérem csak azt ne írják.hogy a szülő is felelős mert ez bizonyos szubkultúrákban igaz lehet,de a magyarok elsöprő többségben melléülnek gyermekeiknek és otthon együtt tanulják meg az olvasást a szorzótáblát és kikérdezik a leckét.Úgyhogy a kutya másutt van elásva!
Topi
2015-07-04 21:39:07
Topi
2015-07-04 16:21:49
Socrates..
2015-07-04 15:54:58
Egyszeruen sajnalom Gabort.....Igy visszautasitani egy idosebb holgy "ajanlatat" tegezesre, bunkosag....Ennyi....
Egyebirant ha a jobbiknak allando baja,nem kap mediafeluletet,miert nem csinal sajat tv-t,24/7????????????Penz van ra mint a homok....Ez nem kifogas......Ehelyett igazi bohockodas megy Vonaval,Porzsevel az n1-en....Rohej.....:))))))))))))))) Nem akarnak nyerni,eleg uldogelni a T.hazban.....
Ajózsef
2015-07-04 13:56:47
Imre bácsi elmondja véleményét a bevándorlókról...
https://www.youtube.com/watch?v=txqQjk1Cf4A
Topi
2015-07-04 11:05:58
Újra kell írni a fing-ugor őstörténetet?! http://finnugor.elte.hu/?q=VJfgrostortreg3
Topi
2015-07-04 09:17:27
Király B. Izabella

A Sziriza és a Magyar Érdek Pártja

A konokul, már-már eszelősen pártosító, jobbozó, balozó, sőt szélsőjobbozó és szélsőbalozó politikacsinálók, hivatásos elemzők és politológusok vajon tényleg semmit sem értenek az egészből? Ciprasz nem egy „szélsőbaloldali hazudozó”, hanem egy igazi görög hazafi! Nyugodtan kijelenthetjük: a görögök szabadságharca a II. világháború óta az egyik legjelentősebb politikai eseménye a világnak! A párhuzam, amit a címben jeleztem, azért érdekes, mert a Magyar Érdek Pártja 1996. június 22-én Visegrád-Mogyoróhegyen meghirdetett programja szinte betű szerint azonos a Sziriza programjával, csak éppen minket – a Magyar Érdek Pártját, és engem - „szélsőjobbosként” bélyegeztek meg és szorítottak ki még a partvonalról is a hivatalos bélyegzők. Ma, amikor a hazaárulás, az ország népének tönkretétele, kirablása, elüldözése nemzeti zászló lobogtatása, nemzeti jelszavak harsogása mellett a trendi, akkor az igazi hazafiakat még jó, ha csak valamilyen "szélsőségnek" bélyegzik. A Visegrád-Mogyoróhegyi Nemzetgyűlést 1996. június 16-án tartottuk. A napokban volt a 19. évforduló. Ott hangzott el először a híres 108 pont, amiből most alább csak a 101-108. pontot, a Záró rendelkezéseket idézem. 2016. június 22. szerdai napra esik. A huszadik évforduló! Egy Emléktúrát tervezünk az eredeti helyszínre. Várjuk mindazokat, akik még értik és hallani akarják a becsületes, egyenes beszédet, a magyar szót!

Azonnali rendelkezések:
101. Magyarország állami függetlenségének a helyreállítása: az 1982/6. évi 6. törvényerejű rendelet (a Nemzetközti Valuta Alap alapokmányának a kihirdetéséről) hatályon kívül helyezése, valamint az EU és a NATO tagság felmondása. (Meg.: Az 1982. évi 6. törvényerejű rendelet felülírja a magyar alkotmányt. Bármely párt, vagy politikai szervezet, amelyik új alkotmányt ígér, alkotmányozó nemzetgyűlést emleget, csak akkor lehet hiteles, ha a fenti törvény hatályon kívül helyezésével kezdi a magyar alkotmány helyreállítását.)
102. Általános nemzeti vagyonleltár.
103. A külföldi államadósság fizetésének felmondása.
(Megj.: Az államadósság összetevői: a politikusok, főhivatalnokok, médiaguruk kenőpénze, a választópolgárok alkalmi megvesztegetésére szánt juttatások, indokolatlan, igazságtalan állami kifizetések (pl: végkielégítések, főhivatalnokok – köztársasági elnökök! - életfogytig tartó luxus-ellátása, tanácsadói pénzek, felesleges nagyberuházások, zsidó kárpótlás, érdemtelen, élősködő tömegek segélyezése… stb.), az exportbevételek haza nem hozatala, átutalások nem létező importért, alacsonyabb import, vagy magasabb exportárak megadása. Egyre szélesebb körben ismert adat, hogy a világban forgalomban lévő pénz mennyiségének mindössze 3%-a működteti a világgazdaságot, a többi 97% spekulatív pénz. Nem igaz az a dogma, - amit Antall József mindig hangsúlyozott és egyetlen közgazdász se cáfolta legalább a mundér becsületének a védelmében, – hogy, ha nem fizetünk, akkor a szegény német, japán „kisbetétesek” spórolt pénze veszne el! Szóval: Jó lenne megakadályozni, hogy a pénzcsinálók – akik tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a piramisjátéknak egyszer vége lesz - megkaparinthassák a nemzetek valódi vagyonát! Mert nem a pénz, a ház, a bútor, kocsi, drága ékszer a vagyon! Mindez egy katasztrófa, vagy egy banki csőd miatt egy pillanat alatt megsemmisülhet, és nem feltételei az életnek. A valódi vagyon, a valódi érték: azok a természeti kincsek – a nemzet szellemi kapacitását is beleértve -, amelyeknek hozadéka, haszonértéke az egész népnek folyamatosan, évezredeken keresztül megélhetést, szabadságot, az országnak függetlenséget biztosít. Erre a történelmi Magyarország a legmagasabb szinten volt képes.
Az államadósság fenntartásában, növelésében érdekelteknek az a lényeg, hogy ne legyen kiegyensúlyozott kereslet-kínálat a piacon. Ha ez jó a politikusoknak, főhivatalnokoknak, bankároknak, - a formális logika törvénye szerint is – nem is lehet jó senki másnak.
Az eladósodás, eladósítás módszere, technikái, és az hazaáruló kormányok felelőssége ennek az aljas pénz- és gazdasági rendszernek a fenntartásában egyre ismertebbek, de a megoldást nehéz megtalálni. A médiumok gondoskodnak arról, hogy minél tovább kómában tartsák a népeket, és lehetőleg senki se tudjon arról, hogy hol, melyik országok, milyen úton-módon szabadultak meg az adósságcsapdából. Az adósságcsapda egy keszonbetegség, melynek egyetlen orvossága az adósságfizetés megtagadása.
A „humanitárius bombák” annyiban függenek össze a külföldi államadóssággal, hogy azoknak, akiknek az érdekeit sérti a fizetés felmondása, humanitárius bombák bevetésére is megvannak az eszközeik. Ennek a kivédésére szolgálnak a tartalékok, a kölcsönösen előnyös kétoldalú gazdasági kapcsolatok, az árucsere-kereskedelem, az önellátó-képesség helyreállítása, és a hasonló sorsra jutott országok szoros összefogása. Az IMF és a Valutaalap röpke fél évszázad alatt az egész világgazdaságot a tönk szélére sodorta. Ahová ügynökei betették a lábukat kő kövön nem maradt. Ők határozzák meg a bekebelezett ország népének minden létfeltételét, csak épp a spekuláción kívül semmihez sem értenek. Ha a pusztításon kívül értenének valamihez, akkor tanácsaik, útmutatásaik nyomán virágzó életnek kellene lennie a földön. Ha valóban a jólét, emberségesség, az igazságosság globalizálódna, senki sem bánná. Ám nem így van. Egyre több országban ismerik fel ennek a pénz- és gazdasági rendszernek az aljasságát, és az ehhez szorosan kapcsolódó képviseleti demokráciának nevezett politikai rendszer tarthatatlanságát. Ha minden erőszakkal és csellel eladósított ország megtagadná a további fizetést, fogná magát és egyszerűen kisétálna az adósságcsapdából, nagy meglepetés érne mindenkit: Nagyszerűen működne a világ. (A luxusigények kielégítése nem feladata sem a világgazdaságnak, sem a nemzetgazdaságnak!!!)
104. A gazdaság és hírközlés stratégiai ágazatainak, intézményeinek nemzeti köztulajdonba vétele, államosítása.
105. Helyreállítani a “törvénysértés jogot nem alapíthat” jogelvet, a magyar jogrendet.
106. Az idegen bevándorlás és betelepülés leállítása: határzár. A nem magyarok részére 1990-től kiadott magyar állampolgárság felülvizsgálata.
107. A közvagyon eltűnésének, elherdálásának, rosszhiszemű megszerzésének, valamint az ország és az egyes magyar állampolgár tudatos eladósításának vizsgálata. Elszámoltatás. Büntetés.
108. Az élet, a család és a nemzet ellen uszító, az állampolgári kötelességek megtagadását hirdető politikai, vallási, kulturális és civil szervezetek betiltása.
János tőlünk
2015-07-04 08:16:22
Szerintem Jobbik szimpatizáns Gábort nem bántotta senki. Ez a probléma ! Miért kell megsértődni, ha valakinek más a véleménye valamiről ? Hogy beszéljünk nemzeti gondolatokról, mikor valaki azonnal személyes sértésnek érzi a nézőpontok szembeállítását. Itt mutatkozik meg mi akadálya van az összefogásnak ! Javasolnám Gábornak lépjen be a Jobbik Magyarországért Mozgalomba ! Egy éven belül többet fog tudni kedvenc pártjáról. Szilvia a tapasztalatairól beszélt. Magam részéről megtisztelve érezném magam, ha egy tőlem idősebb nő felajánlja a tegeződést. ....
Ajózsef
2015-07-04 08:06:52
Azt hiszem Vona küldött ember, egyik feladata a megosztás, a gáborféle menyasszonyai asszisztálnak neki. Nem szeretek jósolgatni, de a Jobbik hamarosan megtisztul és feloszlik. Sajnos a nemzetben gondolkodó Magyaroktól tisztul meg, nem pedig a nevüket cserélgető vérszívóktól. Vagyis hagyományos zsidó taktika alapján oszlásnak indul. A birkáknak majd elkezdik dicsérni az új "nemzeti " pártot" amely megígéri a szokásos felelősségre vonás, adócsökkentés, visszahívhatóság stb. mézesmadzagot. Így csinálják már jó ideje és ha továbbra is hiszékenyek maradnak a Magyarok és szavazgatnak az éppen aktuális, nemzeti sziruppal leöntött zsidó bagázsra, akkor még sok-sok évig bírja velünk játszani ezt a macska egér játékot.
Remélem nem így lesz és a Magyarok Istene kinyitja szemünk és mi fogunk megtisztulni ezektől...
Szebb jövőt... pártok nélkül.
Apista
2015-07-03 22:51:07
Szerintem meg csak beteg. Pont.
Nagyon egyszerű, hogy miért nem lehet megoldás egy ország életében semmilyen párt: az első és legfontosabb dolog a párthűség, minden más - tehát az ország éredeke is - sokadlagos dolog.
Ferenc
2015-07-03 21:49:59
Gábor mai hozzászólása világosan bizonyitotta, hogy vagy rendkivül primitiv vagy pedig - és szerintem ez a valószinübb - a Jobbik provokátora. A Jobbik most ugyanazt a taktikát folytatja, mint annak idején a Fidesz. Szilviának a véleményével tökéletesen egyettértek. A Jobbik fokozatosan kitáncol a korábbi radikális nemzeti politika felvállalása mögül és " hallgat", amikor nemzeti tudatot romboló akciókról van szó.

Miért nem szervez országos tiltakozást a melegek felvonulás, vagy a menekült áradat ellen ? Miért nem inditványozza pl.a magyar államadóság átütemezését vagy az EU - ból való kilépésröl tartandó nép szavazást ? Szilvia világosan próbálta a nézökkel valahogy megértettni, hogy itt NEMZETBEN kell gondolkozni, ahol a nincs jobb meg baloldal, csak tisztességes és nem tisztességes magyar!

Tehát abban hinni, hogy majd akkor lesz változás, ha a Jobbik kerül hatalomra, csak szappanbuborék! Minden párt ezt állitotta eddig magáról és eddig még egy se teljesitette! Mert az alapvetö érdekek, a hazaszeretet, a tisztesség és az erkölcs mindengyikböl hiányzik!
Ajózsef
2015-07-03 21:13:07
Aki, mint Gábor is, támogatja a Jobbikot de nem tagja a pártnak, olyan mint a kislány aki menyasszony szeretne lenni de azért a szűzességét nem akarja elveszíteni...
Tamás
2015-07-03 16:10:24
Mindszentiocsi ,
nagyon egyetërtek Veled. Vonarajongogabi ugyanolyan kártékony mint a többi pártrajongó. Ezek olyanok,hogyha megszeretnek egy pártot,onnantól kezdve ,ha az lőne rájuk,akkor is imádnák. Ez az eltántorīthatatlan fiatalember szegėny , vagy nagyon korlátolt /igyekeztem szépen kifejezni magam / vagy valami jó állás reményében kampányol a jobbik mellett. Csak az nem vesz észre , aki nem akarja , hogy ez a párt is mindenkit kirepít a soraiból, aki komolyan tenni akar az országért. Terezia
Barteli2
2015-07-03 11:58:48
Országok, amelyek politikai vezetése amerikába (usrael) van bekötve:
Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Dánia, az Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Izrael, Kanada, Litvánia, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovénia és Új-Zéland
ezen országok politikusai gátlástalanul támogatják és pénzelik a buzikat.
és támogatnak mindent ami romboló: afrikai csapásmérés európára, cigányok hergelése, népek összeugrasztása, muszlimok nevében elkövetett terrorcselekmények és gyilkosságok, chem-trail, és fluorid, ...
és kezdjük Bill-lel.
mindszentiocsi
2015-07-03 09:31:59
Vonarajongógabitól idézek a tegnapi műsorból:Idézet:"Elsősorban mindenki félti az állását,ezen én nem csodálkozom mert,hogy ha valakit kirúgnak akkor nagyon nehéz elhelyezkedni"(mit csinálni?) -mondja a vonarajongógabi.A műsorvezető idézte Jézus szavait:NE FÉLJETEK!Persze a mi vonarajongónk nem értette meg,hogy Isten szava nem kérés,hanem PARANCS!Vonarajongógabi folytatta: "Jó,de van egy olyan fontos dolog,hogy aki családos ember,annak el kell tartani a feleségét és a gyerekeit és ezért nem mer szembefordulni az aktuális hatalommal."-idézet bezárva.Tapintatlanságában vagy szellemi fejletlensége folytán azt sem vette észre,hogy a műsorvezető is családos ember és mégis TENNI akar a Nemzet asztalára és hogy ez szinte MOTTÓ-ja az életének és szembe mert fordulni az aktuális hatalommal.Vonarajongónk meg azt hiszi,hogy az egész nemzet őérte van és az ő dolga csak annyi,hogy elhelyezkedjen valahol és azután havifixes rendszerességgel ELVEGYEN a nemzet asztaláról,mert valami agymosott iskolában végzett és "mert megérdemlem"felfogása van az életről.Ez az elvakultság és elvtelenség tipikus példája a hivatalnoki létformának(önkritika hiánya).A valóság fel nem ismerése és valami romantikus álomvilág feltételezése arra az esetre,ha az ő pártja győzne,mindeközben nem veszi észre,(vagy nem akarja )azt ami a valós életben a kis kedvencénél majdnem kiveri az ember szemét.Ez a fiatalember eddig csak szóban keménykedett,most viszont már végigvágna minden 70 év feletti magyaron.A saját elvtelen hivatalnoki-szélkakas beállítottságú- ranglétrán felfelé dörgölőző lefelé taposó-(persze kizárólag a családja érdekében)-fajtáját juttatná a hatalomba.Azokat akik csak elhelyezkedni akarnak valahol (pl:a Parlamentben)és nem pedig tenni a Nemzetért valamit.Ez a fajta ostobaság életveszélyes! Itt kell megemlítenem Ilonka nénit a hibái ellenére -ami mindenkinek van-ő még mindég tenni akar a Nemzetért és tesz is a maga módján annyit amennyire a lehetőségei engedik főleg az anyagiakra és az egészségiekre gondolok.Ő nem csak NYESEGETNI akar.Miért kell nyesegetni az öregeket tessék mondani Vonarajongógabi?Talán a kisnyugdíjasok pénzét is megnyesegetné,hogy szegény hivatalnok barátai jobban eltarthassák a feleségüket és családjukat?Ön hol van elhelyezkedve, a közös kondérból merít és abból ad vissza valamennyit adózás címén?De hát végeredményben Ön akkor is a közösből potyázik.Produkáljon kérem valamit a saját kútfőjéből abból próbáljon megélni és ha ez sikerült utána még adózzon is és ha még maradt is valamennyi azt adja oda Vonának (itt a környezetemben ezt sok családos fiatal megtette és ráment az ő és egész családja jövője-a szemem láttára adtak neki 10-20 és 30 ezer forintokat a megtakarított kis pénzükből) .Hálából Vona lenyesegette és elhajította őket,ezt is tudia kell,persze a pénzt... azt....,ja-azt nem adta vissza gerinctelen módon.Van min gondolkoznia,hát tegye meg!
Topi
2015-07-03 07:46:42
Kinek az érdeke Európa veszte? https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NlhVKmRAvnA
Bevándorlás számokban - Olaszország: 47 ezer vs. Magyarország: 50 ezer http://spiler.blog.hu/2015/06/17/olaszorszag-47008-vs-magyarorszag

A kamat https://youtu.be/MHErtn39VMk
miskolcilaci
2015-07-02 22:24:19
http://xn----ctbjbare5aadbdikvl8n.xn--p1ai/novorossia/115416-kraz--krab-.html
miskolcilaci
2015-07-02 22:18:41
Izrael arra törekszik, hogy kisiklassa a nukleáris tárgyalásokat, és Amerikát háborúba sodorja Iránnal.

Izrael utasította a befolyásos cionista lobbit az Egyesült Államokban, hogy akadályozzák az iráni nukleáris tárgyalásokat, és gyakoroljanak nyomást Washingtonra, hogy az háborút indítson Teherán ellen, nyilatkozta egy újságíró és politikai elemző Torontóból.
http://persianews.vcp.ir/

A legújabb Kraz "modell".
http://novorossia.ws/news/45664-kraz--krab-.html
Topi
2015-07-02 22:03:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.