Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-08-31 20:20:53
Topi
2015-08-31 16:41:15
A magyar rendőrség csak nézi, hogyan jönnek át a kerítésen http://cdn5.img.sputniknews.com/images/102620/95/1026209506.jpg?width=720 - de azért jól megfizetjük őket.
Mi lesz az országunkkal, ha ezek a muszlimok elkezdenek robbantgatni?
Topi
2015-08-31 16:11:33
2015.08.28. Eastern Daylight Time Interjú Földi Lászlóval...


Olvastam egy megdöbbentő interjút a Földi Lászlóval. A benne foglaltak is a tűzparancs szükségszerűségét támasztják alá. Közzé teszem: Biztonsági kockázattá válik a Facebook Európában?

Katonai logisztikához hasonlította az Európába irányuló bevándorlás szervezését egy titkosszolgálati szakértő, aki szerint kiterjedt kommunikációs hálózat és nagy anyagi háttérbázis áll a migrációs áradat mögött. Földi László a Magyar Hírlapnak nyilatkozva kifejtette, hogy "tudatosan megtervezett, felépített rendszerrel állunk szemben, amelybe mindenki, még az utolsó ember is be van csatornázva", és a bevándorlók szervezett módon minden információt, és az utazáshoz szükséges pénzt is megkapják egy kiterjedt hálózattól, ami szervezetten végzi a közel-keleti és afrikai bevándorlók millióinak Európába utaztatását. A szakértő felhívta a figyelmet arra, hogy a bevándorlók többségénél van mobiltelefon, az utazáshoz szükséges pénz, és "egy cetli, amin le van írva nekik, mit kell mondaniuk, ha elfogják". Emellett valaki azt is közli velük, hogy jobban teszik, ha a személyes irataikat eldobják útközben, ezzel gyakorlatilag a személyazonosságát is ellenőrizhetetlenné teszik Európában.

"A háttérben rendkívül komoly szervezet áll, hiszen ez hatalmas üzlet, rengeteg pénz van benne". Földi László szerint olyan szervezet mozgatja az Európába irányuló bevándorlást, amely a hadseregek logisztikai feladatainak elvégzésére van kiképezve - tehát jó eséllyel titkosszolgálati munka áll a bevándorlás mögött. "Mindezt persze nem Kongóban vagy egy másik szegény afrikai országban találják ki" - tette hozzá, emiatt okkal gyanakodhatunk arra, hogy a nyugati titkosszolgálatok mozgatják az Európára zúduló menekültáradatot. A titkosszolgálati szakértő szerint ez egy a háttérben zajló háború, aminek egy stratégiai lépése a migránsinvázió. Elmondása szerint az európai titkosszolgálatok tisztában vannak ezzel a kihívással, de számos akadály áll azelőtt, hogy komolyabb eredményt érjenek el. Eközben külföldi források arról számolnak be, hogy a bevándorlók az online közösségi médiát használják az Európába utazás szervezéséhez. Emiatt nem csak a bevándorlók, de az embercsempészek eszköze is lett a Facebook, ami elsődleges szervezési felületté vált az Afrikából elutazni vágyó potenciális bevándorlók összegyűjtésére, és európai utazásaik lebonyolítására.

A Földi László által mondottak alapján egy nagy nyugati titkosszolgálat szervezési felületként használja a Facebook-ot a népvándorlás előidézésére, ami elsődleges eszköz a migránsáradat mozgatásában. Korábban beszámoltunk arról, hogy a tömeges bevándorlásnak egyéb felhasználási lehetőségei is vannak, a liberális baloldal jelenleg intenzív hálózatépítést folytat a közösségi médiafelületen, hogy politikai célokra mozgósítani tudják a Magyarországon tartózkodó bevándorlókat.

Orosz sajtóorgánumok jelentései szerint a már Nyugat-Európában letelepedett bevándorlók gyakran arról számolnak be, hogy ismeretlen személy ajánlotta nekik az Európába utazás lehetőségét. Szíriai menekültek beszámolnak arról, hogy a Facebook-on ismertek meg egy személyt, aki kifejtette nekik, hogy el tudnák elhagyni a háború sújtotta országot, és azt is elmagyarázta nekik, hogyan lehetséges ez.

Az ismeretlen kontakt elsőként elmagyarázza a szíriai Facebook-használónak, hogyan juthat el a határon át Irakba vagy Libanonba. Onnantól részletes útvonaltervet kapnak arra vonatkozóan, hogy jussanak el Görögországba vagy Svédországba. Elmondják nekik, hogyan kerüljék el a rendőröket, és melyik országban milyen fellépéssel számoljanak a hatóságok részéről, melyek azok az útvonalak, ahol a rendőrök közreműködőek lesznek, és szervezetten továbbszállítják őket. A szíriai bevándorlók rendszerint arról is tájékoztatást is kapnak, hogy egyes országoknak - mint például Svédország - hosszabb időt vesz igénybe a családi kapcsolatok visszaellenőrzése, vagy bizonyos helyeken nagyobb eséllyel kapnak engedélyt a letelepedésre.

Szintén szíriai bevándorlók számolnak be arról, hogy vannak olyan online felületek, melyek arra specializálódnak, hogy az úton lévő illegális bevándorlók megoszthatják tapasztalataikat az egyes országokra vonatkozóan. A beszámolók szerint a Viber, WhatsApp általánosan használt szervezési felület, de aktívan használják a telefon GPS-rendszerét is a határok közti hatékonyabb navigálás céljából. Az online felületeken összehasonlítják egymás tapasztalatait arra vonatkozóan, hogy melyik országba tudnak hamarabb utánuk utazni a családjaik, tehát a jelenlegi migrációs hullám csak a kezdet, az Európába igyekvő fiatal férfiak (több százezer fő) azzal számolnak, hogy 8-10 tagú család is utánuk jön a közeljövőben.

A szíriai bevándorlók utólagos beszámolói alapján azonban a Facebook az elsődleges szervezési felület, amit útközben egymással chatelésre használnak, emellett a Facebook-on keresztül tartják a kapcsolatot a "segítőkkel", vagyis az embercsempészekkel. Az Europol adatai szerint egyetlen embercsempész átlagosan 8000 euró profittal számolhat személyenként.

A már Nyugat-Európába jutott bevándorlók beszámolói alapján a Facebook elérhetőségének korlátozásával nagymértékben csökkenthető lenne a Magyarországra zúduló migránsáradat. Tekintettel arra, hogy a szakértő szerint titkosszolgálati munka áll a tömeges bevándorlás mögött, a hatóságok mindenféleképpen fontolóra kell vegyék, hogy a Facebook-ot átmenetileg elérhetetlenné tegyék Magyarországon, ami az internet- és telefonszolgáltatók kötelezésével a rendkívüli helyzet idejére megvalósítható lenne (Törökországban már történt ilyen átmeneti tiltás a választások idején, és nem dőlt össze a demokrácia). Ez egyrészt lehetetlenné tenné a migránsok számára, hogy Magyarországra érkezésüket követően további instrukciókat kapjanak, ami arra ösztönözné őket, hogy elkerüljék az országot. Másrészt megakadályozná, hogy a baloldal a fagyok beálltával szociális alapú kormányellenes tüntetésekre mozgósítsa a Magyarországon tartózkodó bevándorlókat.

A titkosszolgálati szakértő által mondottakból arra következtethetünk, hogy ilyen kiterjedt szervezési felülettel és anyagi háttérbázissal rendelkező "embercsempész" szervezet tevékenysége nem szorítható vissza a felhasználók kommunikációjának tömeges megfigyelésével sem, ezért a bevándorló-áradat kizárólag a szervezési felület kiiktatásával állítható meg. A Facebook biztonsági kockázattá vált Európa számára. Magyarország azonban nem várhatja meg, amíg ezt egész Európa felismeri, mert a szervezett népvándorlás egyik fő útvonala hazánkon át húzódik.

----------------------------------
Fenti cikk szerzője katonai, biztonságpolitikai szakértő, szóval nem a levegőbe beszél.
Alant pedig a közember véleménye: :)
Nem csak a frászbukot, hanem a Twittert és az eBay-t is elérhetetlené kellene tenni a számukra, mert ha az egyik nem működik átmennének a másikra. Ezen kívül a gazdáikról, pénzelőikről és céljaikról pár hasznos információt tartalmazó filmet, és anyagot a nyelvükre lefordítva, vagy arabul feliratozva elérhetővé kell tenni a számukra, nem csak a mobilon hanem a szállásaikon is.

KÉREM ??????

Valaki segítsen és magyarázza már el nekem. Miképpen van az, hogy egy egyszerű írástudatlan szegény afgán agykutató aspiráns felébred kedd reggel Kandahár-felsőn a sátrában egy golyvás gazella mellett avval a látomással, hogy - eddig és ne tovább - neki mindenképpen el kell jutnia Ásotthalomra. Hogy van az, hogy egy közép afrikai szerencsétlen kigyúrt néger „éhező”, akinek a Boko Haram állítólag (vagyis bizonyítottan!) felgyújtotta nádkunyhóját, elhajtották egyetlen girhes kecskéjét, megkopasztották és megették mindkét tyúkját, mindent hátrahagyva végső elkeseredésében elmegy a helyi bankba és kiveszi az összes megtakarítását – potom 10-15 ezer $ készpénzt – és elindul a hőn áhított Csongrád megye felé a legdivatosabb Nike, vagy Adidas tornacipőben, a legújabb okos telefonnal a kezében, karnyi vastag aranylánccal a nyakában, mert mégiscsak ki kell nézni valahogy az „újvilágban”.

Persze, véletlenül mindezt egy időben, „egymástól teljesen függetlenül”. Igen, elismerem, hogy tényleg van közöttük valódi menekült is és azokért tényleg összeszorul az ember szíve, de a híradásokat nézve egy kicsit nekem hamiskás a kép. Pl.: TV2 reggeli élő adás. Szegény migránsok a földön fekszenek a „közel-keleti” pályaudvar környékén. 15-20 mezítlábas gyerek alszik a nagy melegben, tolókocsis arab lógó fejjel néz a semmibe, kiskutyás beduin mosolyog vágóképnek, közben szegény huszonéves „sokat megélt”aktivista nyilatkozik. Szem nem marad szárazon, mélyen megható! Kár, hogy ezt az ósdi érzelmi zsarolós trükköt minden valamire való amatőr filmes, popzenész, rendező, manager stb. ismeri. Legyen benne gyerek, kutya, cica, nyomorék …, ha vidám a történet, akkor haverok, buli, fanta… Nem ismerős?

Hogy van az, hogy ezt egy-két tucat romkocsmatöltelék - akiktől a leghangosabb a média – ezt a talmi valóságot le akarja tuszkolni a torkunkon. Hogy van az, hogy özönlenek hazánkba a pakisztániak. Ők például ki elől menekülnek? Hogy van az, hogy egy török balhézik a menekült táborban. Ő mit keres ott? Hogy van az, hogy... Hm! Lenne még pár kérdésem, de sajnos nincs több időm, mert nekem és több millió bennszülött honfitársamnak elő kell teremteni a fenntartási költségeiket! Lehet, hogy estefelé elmegyek a Baross térre kukázni, hátha maradt még egy két bontatlan rúd téliszalámi, vagy májkrém, vagy valami konzerv télire, mert a szerencsétlen éhező nyomorult nem zabál ám meg mindent! Aki éhes, az ne válogasson!!!

Másképpen fogalmazva, vagy maradjon otthon és zabáljon tovább zsiráfot, gekkót, majmot, vagy mit tudom én mit, vagy alkalmazkodjon az itteni rendhez, szokásokhoz, hagyományokhoz- Dióhéjban ennyi. Tibi.
Barteli2
2015-08-31 10:04:02
Budapesten járva kb 20-25 fiatal férfira jut egy nő és egy gyermek.

Két megjegyzés:
- aki menekül, az viszi a családját is és nem (csak) az életerős keresőképes (katonakorú) réteg indul el.
- bárki aki sétál Budapesten az lépten-nyomon beléjük botlik... sátortáboroznak már az egész városban... ergo akkor amikor a rendőrök rendőrautók cirkálnak, akkor be kell, hogy csukják a szemüket, hogy ne vegyék észre az idegeneket.
mindszentiocsi
2015-08-31 08:34:45
https://www.youtube.com/watch?t=280&v=UFBamQ2aONA A videó alján a kétsoros füzetlapszerűre-klikk-megjelenik az angol felírat,utána fogaskerékre klikk,feliratok(1)-re klikk,fordításokra klikk,listából kiválasztva-Magyar-t, klikk és megjelenik a gépi fordítás magyarul!
Topi
2015-08-31 07:25:39
Tudós Takács János 1. Németország, 1918-1933
Igaz jó magyaroknak ajánlom ezt az 1 óra 2 perces hanganyagot, nagyon sokat lehet belőle tanulni.
Meg lehet érteni az önsajnáló "kiválsztottak" ellen tett önvédelmi intézkedéseket! https://youtu.be/cKIlsr2kzag

Isten óvja a fehér fajt, s benne sokat szenvedett magyar hazánkat!
miskolcilaci
2015-08-30 22:32:27
A betolakodók, é a Szabad-kereskedelmi egyezmény kapcsolata.
https://www.youtube.com/watch?v=9qkvX5sjCNQ
miskolcilaci
2015-08-30 22:10:23
Tizennyolc forint kártérítést kapott egy földtulajdonos az Országos Rendőr-főkapitányságtól
feltehetően azért, mert a déli határzár áthalad a földjén, számolt be az RTL Klub Híradója.
http://propeller.hu/itthon/3147633-18-forintos-karteritest-kapott-mert-deli
Topi
2015-08-30 21:29:40
Ez a film német nyelvű, nem találtam magyar fordítással. Mindenképpen érdemes végignézni. A cionista sátánfajzatok mindent megakarnak semmisíteni ami emberi!
http://www.kla.tv/index.php?a=showtodaybroadcast&blockid=6246&a...
Fájdalom, dalban elbeszélve.... https://www.youtube.com/watch?t=186&v=tDL2ghvtxyw
Topi
2015-08-30 21:15:53
Nógrádi György - Megállhat-e a menekültáradat? https://www.youtube.com/watch?t=19&v=tKfQuKEzsu0

Látomás 1972-ből-- https://www.youtube.com/watch?v=RlNhD0oS5pk
mindszentiocsi
2015-08-30 17:55:13
Linket kijelölni! Fejlécbe húzni! Enter!
mindszentiocsi
2015-08-30 17:43:18
Látomás 1972-ből-----https://www.youtube.com/watch?v=RlNhD0oS5pk
mindszentiocsi
2015-08-30 17:31:46
mindszentiocsi
2015-08-30 16:47:41
Ferenc! Köszönet a Merkel beszéd fordításáért. Tisztelettel mindszentiocsi.
Topi
2015-08-30 06:28:05
Özönlenek át az ország déli határán az illegális bevándorlók. Többnyire fiatal, életerős férfiak. Jól öltözöttek, drága, márkás telefonokkal vannak felszerelve, a zsebük pedig tele van pénzzel. A kérdésekre, hogy ki támogatja őket, honnan van pénzük, honnan vannak a drága ruhák és telefonok, nincsenek biztos válaszok. De egyre nyilvánvalóbb, hogy az illegális bevándorló-áradat nem pusztán menekültügyi kérdés.
Földi László szerint a menekültáradat egy háború része, melyet Európa kezdett
2015. 08. 26. Híradó http://www.hirado.hu/2015/08/26/foldi-laszlo-szerint-a-menekultaradat-egy-haboru-resze-melyet-europa-kezdett

Világ-panoráma az Iszlám Államról: https://www.youtube.com/watch?v=Hv2qnA0OjDg#t=992
miskolcilaci
2015-08-29 23:41:24
Megsütötték és gyros-ként szeletelték fel a terroristát
Tűz fölé akasztották, halálra égették, majd felszeletelték, mint a gyros-t az Iszlám Állam egyik terroristáját .A felvételen a harcos egy ívelt karddal levágja a terrorista lábát, majd a kamera felé fordul és közli, hogy úgy fogják minden ellenségüket felvágni, mint a shawarma nevű hagyományos húsételt. Úgy tudni, a videó az iraki Baijiben készült.
http://www.hir24.hu/Kulfold/2015/08/29/Megsutottek-es-gyros-kent-szeleteltek-fel-a-terroristat/
http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-terrorist-strung-up-burned-6343903
Ferenc
2015-08-29 22:15:10
Heidenauban ( volt NDK) a lakosság nagyon erélyesen tiltakozott az bevádorlók invázioja ellen és atrocitások és utcai gyujtogatások odáig fajultak. hogy A. Merkel személyesen ment oda, lecsillapitani " a kedélyeket". Mellékelem a beszédét nyers forditásban, amiböl egyértelmüen kiderül, hogy micsoda nemzet ellenes és cinikus karakterek vannak itt is a legfelsö vezetésben.

Kedves Polgártársak!

( hosszú szünet....) Sok beszédemet keztem már ezekkel a szavakkal. De most hagyjuk ezt, mivel olyan emberekröl vitázunk, akik nem polgárok - most legalább is még nem - hanem menekültek.

Nem is akartam tulajdonképpen idejönni.

Mi az ami hiányzik Önnöknél tisztelt heidenaui polgárok? Gondolják, hogy egy kormányvezetö hivatalos proramtervét egy vidéki nyilvános tiltakozással fel lehet boritani?

Itt volt nálam Porosenko, Ukrajnában valódi háború folyik és nem beképzelt fájdalmakról van szó. Azután még találkoznom kellett Holande – vel, hogy a franciákkal együtt haladéktalanul koordináljuk a menekültek kérdését egész Európa viszonylatában.

És most mindezeket a dolgok intézését tegyem félre, halasszam el és siessek egy 16.000 lakosu városban, csak azért mert Önök közül egyesek nem kivánnak együttélni 250 menekültel ?

Hogy öszinte legyek, ezt azért túlzásnak tartom. A faluban hagyjuk meg azért a templomot!

Volna azonban egy kérdésem. Ki volt Önök közül valaha is menekült? Van Önök között olyan, akit 1989 nyarán Magyarországon át menekült ? El tudják Önök képzelni, hogy mit jelent a házunknak és minden vagyonunknak hátat forditva , egy kis kofferbe becsomagolva, elhagyni az otthont? Talán még a barátoktól se búcsúzva el? Aggódni a jövö miatt és nem amiatt, hogy a Harz IV szociálsegély nem lesz majd elég a hónap végéig?

És volna még egy kérdésem. Milyen volt a nyaruk, utazott Önök közül valaki? Hol voltak, mondják már meg, hogy ilyen szép napbarnitott szinük van? Hát, igen, az én szabadságom is nagyon jó volt, Tirolban voltam gyalogturán. Másoknak is tudom ajánlani. Ott fenn a hegyek között kiszélesedik a látóhatár és ez segit a szüklátókör leküzdésében. Mi németek szeretünk utazni. Igy a hasznos és a kellemes dolgokat össze lehet kapcsolni és a nyaralási helyen az ember felteheti magának a kérdést: Hogyan élnek az emberek máshol? És micsoda jólesö érzés ujra visszajönni a lakóhelyükre, a munkahelyünkre, a törzs asztalunkhoz.

A menekültek ezekböl semmit se kapnak. Akkor miért támadják öket ?

Hogy nagyon öszite legyek, miröl is van itt szó tulajdonképpen? Milyen veszélyt jelentenek Önöket itt a menekültek egyáltalán? Bevallom, hogy teljesen értetlenül és tanácstalanul állok.

Nem értem, hogy mi az Önök problémája?

Elvehetik Önöktöl a munkahelyeket? Vagy a barátot vagy barátnöt? A multról kialakitott képet? Erre öszintén válaszolok. Igen. Ha a menekültek végre majd dolgozhatnak – és ezen fáradozunk – akkor ök konkurenciát jelenthetnek mások és Önök részére is az állás keresésben. A magán élet viszonylatára itt inkább nem térek ki.

És ami mult szokásait illeti, tegyük szivünkre a kezünket, a mi fiatalságunk már annyi változást megért. Az érzelmi világunk és kapcsolatok gyökeresen megváltoztak. És akkor irtózik az ember attól a gondolattól, hogy más kulturával rendelkezö emberekkel egy városban éljen? Maguk olyanok, mint aki csak a lágy tojást eszi meg és csak meleg vizzel tud zuhanyozni.

Nem lehetne ezt másképen is ? Miért nem azt nézik az az ideérkezökben, azt ami közös velünk? Hogy mit lehetne tölük tanulni? És egyáltalán - éppen most a városukon átmentem - néhány további üzlet nem ártana. Az éttermekröl, gyors büfékröl, zöldséges és kis szupermarketekröl nem is beszélve.

Egyre kevesebb van ebböl? Igen, és akkor örüljenek annak, hogy a menekültek ezt akarják fellenditeni, Akkor, kérdezem én tisztelettel, mitöl félnek? És – hogy öszinte legyek – minél több ember él itt, annál jobbak lesznek hosszutávon a munkalehetöségek. És akkor Heidenau nem fog elvérezni és gazdasági hanyatlást elszenvedni. Akkor fizeni fogják az adót és ujabb beruházások lesznek. És lesznek újabb munkahelyek. Ez igy van egy piacgazdaságban, ami 1989 kezdödött, emlékezzenek csak arra, amikor jöttek a menekültek Magyarországról!

Na ez a helyzet! És hagyjnak engem békén, mert nekem nem csak Heidenau problémáival kell foglakoznom.

Talán még egy kérdés; Kaphatok még a visszautazásom elött valami német harapnivalót? Itt gondolok egy Buolette-re ( hülyeség, ez francia) , vagy egy szoljankára ( jaj ez, meg orosz), vagy egy Curry vislire ( ez meg indiai!)

Vagy egy Hawaii toast vagy egy dönere.?

( Ekkor már valószinü nagy morgolódás támadthatott a hallgatóság soraiban, amiröl a media hallgat., mert igy fejezte be...)

Jó - jó, megyek már !....

Ebböl csak egy konkluziót lehet levonni! Nekünk hátat kell forditani A- Merlelnek, az EU - nak és az egész globalista politikának is és vissza kell térni az ezer éves történelmi alkotmányunkhoz, hogy a magyar legyen az elsö a saját hazájában.
Topi
2015-08-29 15:07:14
Horgos polgármestere: "Horgoson a helyzet katasztrofális, a károk felbecsülhetetlenek" https://www.youtube.com/watch?v=erd2d7L2RF8&feature=youtu.be
Topi
2015-08-29 14:59:45
Erőt, kitartást és gondos felderítést-hírszerzést.

Ez az első, amit az őszi megpróbáltatások elé írok, mint szerintem követendő taktikaként vélek.

A határvadász bevetési századok létrehozása, a Honvédség jól kiképzett alakulatainak bevetésére
a kétharmados döntések mielőbbi parlamenti meghozása mind-mind az egyre erőszakosabb behatolók
megfékezését és visszafordítását célozza.
Hatalmas flották állnak az EU tagállamainak a rendelkezésére, de felhasználhatók az olasz haditengerészet

szállítóhajói. S fel velük, fedélzetre fel és vissza a feladónak. Amerika persze tovább lapul, a háttérből irányított manővere- Európa

letarolására-legyűrésére gondolok - kudarca, egyre szélesebb körű elutasítása láttán.
A hírhedt Gyarmati István, akinek elévülhetetlen a bűne a magyar honvédség leszereltetése,
hiába cáfolta ezt élő adásban az Echo TV-ben, Petán Péter a Magyar Hírlap főszerkesztője
viszont nagyon határozottan szembeszállt az atlantista véleményével.

Igen, reményvesztett emberek is vannak a behatoló-ránk zúduló tömegben, de

nem elhanyagolható veszély, hogy titkosszolgálati alakulatok, netán az "Iszlám Állam " egységei is
együttérzést csiholva araszolnak Röszkén a vasúti síneken, majd áttörve a magyar rendőrök sorfalát - szóval egyszer csak
előlépve Európa elleni haramiatámadásra készülnek, parancsra várva.

Embercsempészek készítik elő a határainkon átnyomuló, törvényeinket sárba tipró massza
kérlelhetetlen vándorútját. Ezeknek, a csempészeknek a tevékenységét se csak a magunk érdekviszonyi határozzák meg.
Jól informálják őket a háttérerők lapuló ügynökei. Az EU jogszabályokat betartó, jogkövető magatartást nem várhatunk el tőlük.
Ám nekünk meg kell teremtenünk a jogbiztonságot - a magyar nép érdekeit figyelembe véve.
Bonyolult jogi csűrés - csavarás zajlik előttünk, velünk.
Ezért fontos a hiteles tájékoztatás, hogy a magyar lakosság képes legyen eligazodni ebben a zűrzavaros, kaotikus világban. Amelyhez erő szükségeltetik.

A kereszténység nagy veszélyt él át.

A letarolás veszélyét.

A Csángó dalokat csodálatosan éneklő Petrás Máriát kitiltották a Zsidó

Kulturális Fesztiválról, ahová hivatalosan meghívták. Látszólag ez nem

tartozik mondandóm végére.

Ám a Mazsihisz döntése intő jel.

A keresztény szellemiségű, kiváló művésznő szereplésének visszahívása

elsősorban nem neki szól.

A kereszténység nem hagyhatja magát.

M.Szabó Imre
Megfenyegették a Pannon RTV stábját Horgoson http://pannonrtv.com/web/?p=225343
miskolcilaci
2015-08-29 13:47:31
Horvátéknak Kaliforniába!
Tetszettek írni korábban, hogy a való világban élnek! Én meg azt mondom, tessenek felébredni a való világból! A magyar fel van hígulva, és le van szellemileg blokkolva! De írhatom azt is, hogy el van zsidósodva. Ez a "nemzeti" vonat teljes sebességgel, és fék nélkül robog vesztőhelyére. Az a pár ezer ember itt, aki érti tudja mi is folyik környezetében, nem fog -még- összefogni, és életét áldozni a túlnyomó többségben levő fehérjetömegnek. Sem a zsidóért, sem a cigányért, sem az arabért. Annyira befogadóak vagyunk, annyira szeretnénk segíteni másoknak, hogy közben leszarjuk jó magasról a saját fajtánkat! Kit érdekelnek a hajléktalanok? Kit érdekelnek a vagyonuktól, házuktól megfosztott hitelesek? Kit érdekel, ha egy magyar embertársaitól segítséget kér? Kit érdekel, hogy a nemzetinek mondott oldalakon fotelokból megy a szájkarate? Kit érdekel, hogy ki hány évet dolgozott, és mit csinált épp tegnap? Bolond ember az, aki "összefogva" mással, vagy másokkal életét áldozza most ezért a tömegért! A családomat, életem árán is megvédem, de ezt a kuplerájt, már nem! Hadd rothadjon aminek rothadnia kell, és azok akik mindezt évtizedekkel ezelőtt kifőzték élvezzék munkájuk gyümölcsét, hisz erre születtek! Ha mindezt a fost túlélem, és majd marad még néhány ember a háború után ajrópában, akkor lehet beszélni összefogásról, és hazaszeretetről. Tudom, hogy nem érti miről is beszélek meg ahogy itt egy páran, talán ez a videó némi magyarázatot ad mindarra, amit leírtam.
https://www.youtube.com/watch?v=kdJ0vPLkRbk
https://www.youtube.com/watch?v=F1rKPcc7UHs
Lehet nyalni erőből az arab segget!

Ez itt a globális felmelegítés, amit tudatosan évek óta csinálnak.
http://kepfeltoltes.hu/view/150829/2015.08.29._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.