Kati
2015-08-28 14:52:13
mindszentiocsi
Nem szép dolog egymást pellengérre állitani, főleg ha olyan teszi aki még egyszer se telefonált be. Biztos hogy különb lennél?
mindszentiocsi
2015-08-28 13:53:26
Idézet --- Ferenctől az előző műsorból: ""Érdekes módon tehát MAGYARORSZÁGON a LAKOSSÁG,tehát,vagy a ,szóval,MAGYAR POPULÁCIÓ--mondjam én ezt így--mert sajnos már lassan így lehet ezt mondani(???)(Új mondat következik nem is akármilyen!) Őöö...itt öö..túlnyomó többségibe.. ő...minden szemétségre képes az embertársa öö...öö...i ee...ellen,,tehát az embertársai öö...ee...ellen"" Csak kimondta a végére és a mérget ami mételyezi a magyarságot kibocsátotta az éterbe. Ezen közben nem vette észre,hogy egy olyan sablon szöveget használt amit az idegenszívűek ültettek el a közbeszédben,hogy rontsák az önbecsülésünket. Észnél legyünk már,hogy mit makogunk itt össze-vissza! A német is írtja a németetNDK-NSZK),az Angol is írtja az angolt,A Francia is írtja a franciát stb. Ugyan- kérem!
Admin03
2015-08-28 10:18:00
Teréz, Spartakusz
Munkanapokon két óra áll rendelkezésére mindenkinek, hogy elmondja a véleményét akár arccal, névvel. A címzett gondolatokat oda kérjük.
Horvathek
2015-08-28 06:27:08
Megnezte-e mar valaki a szegedi AKA aug, 22-i eloadast? Elment-e valaki oda azok kozul aki itt ir a csevegobe. Aki nem ment el miert nem ment el? Talan messze van es nem tudjuk kenyelmesen lehajtani a fejunket a vankosunkra? Ha csak ulunk a valagunkon es sirankozunk, annak semmi foganatja nincs. Vegyunk peldat az ott jelenlevo igaz jo Magyar emberektol. Erositeni kell egymast, osszetartas kell. Mindenkeppen ossze kell tartanunk, akarhol is elunk a vilagon. Ne tamadjuk egymast, ahol lehetosegunk van a magyarokert tenni legyunk ott, biztassuk egymast. Ne adjuk be a derekunkat. Magunkra maradtunk es vegveszelyben vagyunk, az elpusztulasunk kuszoben allunk, eszhez kell ternunk. Csak magunkra szamithatunk. A Magyar hivatalos szervek a ciganyok bunozeseit sem tudjak megallitani, semmirekellok. Nekunk kell kezunkbe venni a sajat sorsunk iranyitasat. Tegyuk nagyon nehezze a beozonlo csurhe letezeset, csapjunk be minden ajtot az orruk elott, maradjanak etlen szomjan es gyalogoljanak ki a hazankbol.
Terez
2015-08-28 00:00:51
Terez
2015-08-27 23:10:08
Kedves Kubinyi Tamas , ma is es mar tobbszor tevesen emlitette , hogy a foldtorveny megszavazasakor 2013 junius 21-en a Jobbik tuntetesen csak nehanyan jelentek meg. Ez nem igy volt. Jobbik kepviseloi tiltakoztak a parlamentben de mas tuntetest vagy tiltakozast aznap nem szerveztek. Volt egy nehany tiltakozo a parlament kozeleben ahol Angyan Jozsef is felszolalt de azt nem a Jobbik szervezte. Adjon az Isten szebbjovot!
miskolcilaci
2015-08-27 22:05:36
Marcsi
2015-08-27 14:13:28
Kedves mindszentiocsi!
Sok mindenben nem értek egyet Dr.Vankó Zsuzsával,de elgondolkodtat.
mindszentiocsi
2015-08-27 12:26:07
miskolcilaci
2015-08-27 11:52:58
Marcsi
2015-08-27 11:13:45
miskolcilaci
2015-08-26 22:46:18
Topi
2015-08-26 20:42:46
Anna
2015-08-26 18:29:24
Topi
2015-08-26 16:23:01
miskolcilaci
2015-08-26 10:16:25
Topi
2015-08-26 08:29:19
Vajon miért nem követjük a szerbek hozzáállását?
" Történelmi tanulmányaim során többször találkoztam olyan helyzettel, amikor keleti, déli hordák vagy nem hordák tudatosan vagy csak az ellenállás folyamodványaként lerohanták, legyilkolták, de legfőképp kirabolták Szülőhazámat. Mindig bíztam benne, ilyennel én az életem során nem fogok találkozni megtapasztalni, átélni. A mai napok, hetek eseményei szerint imám nem került meghallgatásra, rossz helyre intéztem. Azonban, én, mint egyszerű magyar-földi halandó amondó vagyok, most csináljuk másképp. Nem kell nekünk tetszelegni a nagy védőbástya szerepében, nincs szükség a tökös magyar legényekre csak egy ösvényre, melyet meg kell mutatni a hozzánk betörőknek. Erre van fiam a hőn áhított Európa, menj, fizesd ki becsülettel az ösvénymatricát, a kajádat, a vizedet és menj ne is lássunk többet. Rögtön más lenne az alkoholista Eu-s vezetőknek a véleménye... "
Nagy Rudolf (frászbuk)
Topi
2015-08-26 08:20:41
Vigyázz, Európa!
Több száz, Szíriából és Irakból visszatért dzsihadista európai támadásokat készít elő, figyelmeztetnek a titkosszolgálatok.
Spanyol biztonsági erők szerint mintegy 800 Európában élő szélsőséges jelent fenyegetést az ókontinensen. Közülük mintegy 350 brit állampolgár lehet. A Times szerint ők korábban az Iszlám Állam vagy az Al-Kaidához közeli csoportok kötelékében harcoltak, és most csak arra várnak, hogy parancsot kapjanak terrortámadások elkövetésére Európában.
Pénteken egy felfegyverzett férfi, a 25 éves éves marokkói Ayoub El Khazzani az Amszterdamból Párizsba tartó vonaton próbált meg terrortámadást végrehajtani, és csak több utas, köztük szabadságon lévő amerikai katonák bátorságán és gyors reagálásán múlhatott, hogy nem történt halálos tragédia. A férfit a spanyol titkosszolgálat információi szerint radikális iszlamista csoportokkal áll kapcsolatban. (Szerbiai RTV)
Mennyi migráns érkezett valójában?
http://pannonrtv.com/web/?p=224592
Topi
2015-08-26 07:25:57
"A Bukaresti Egyetem történelem szakos tanárának írása a
www.valentinstan.com honlap Analytical menüpontjánál olvasható. A televíziós politikai vitaműsorokból ismert „laptopos professzor” pártatlanul kritikus szemléletű, a kisebbségek jogainak szakavatott ismerője és védelmezője, olyasmire vállalkozott, amire eddig egyetlen román értelmiségi sem.
Valentin Stan szembefordult az erősödő és a médiában teret nyerő szélsőséges nacionalizmussal, sovinizmussal. Honlapján vitába száll elvakult nemzettársaival és hazai, valamint nemzetközi dokumentumokra hivatkozva olyan alaposan, egyúttal szellemesen védi a romániai magyarok jogait, hogy erről példát vehetnek az anyaországbeli, valamint a romániai magyar politikusok."
http://prohungarianemzetiportal.ning.com/forum/attachment/download?id=6573332%3AUploadedFile%3A69171
miskolcilaci
2015-08-25 23:24:05
Úgy tudom, hogy ez egy vélemény műsor. Van, aki még Pistánál tart, de ahogy hozzászólásából kiderül, szeretné, ha egy muzulmán a bugyijában kotorászna... Sajnálom, ez magánügy. Én is csak fizetett idiótä vägyok, aki csak häzudozik és szeret trollkodni.
https://www.youtube.com/watch?v=iRSGJmPZ6NQ