Topi
2015-09-09 08:02:54
Kertész Imre jóslata - idézetek A végső kocsma című tavaly megjelent kötetből
" Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri"
"Beszélnék arról, hogy a muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát, és hogy az európaiak hogyan viszonyulnak mindehhez, az öngyilkos liberalizmussal és a buta demokráciával. (.) Mindig ugyanúgy végződik: a civilizáció eléri az érettség bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem képes megvédeni önmagát, hanem látszólag érthetetlen módon a saját ellenségét imádja."
http://444.hu/2015/09/07/megszolalt-a-kertesz-csalad/
Topi
2015-09-09 07:30:09
mindszentiocsi
2015-09-09 06:11:46
Kerion! Sátáni amit csinálsz,tudsz róla?Mert én tudom! Gyengíteni akarod az amúgy is elaltatott embereket?A színdarab éppen,hogy pont a nézőtéren folyik és brutálisan durva. Túlfilozófáltad magad aranyom.Kinek a nyakán élsz?A szüleidén,vagy a társadalomén?Ideje felnőni mert ekkora szárnyakkal nem tudsz kirepülni a babaszobából! Óriásit fogsz orra esni,de ebből másokat hagyjál ki!
Topi
2015-09-08 17:18:01
barodza
2015-09-08 15:37:49
Gyurcsány-Orbán félék a mivoltunkban
aláznak meg midönket. Élethez való
jogainkat csorbítják mindenhol, kicsit
sem furcsa senkinek?
Topi
2015-09-08 09:54:49
mindszentiocsi
2015-09-08 09:00:39
Miért nem demonstrálnak a közpénzen eltartott: köz-alkalmazottak,köz-tisztviselők és köz-szolgálati dolgozók, az áldatlan hazai köz-állapotok ellen? Talán nem a köz -javára esküdtek fel?Vagy nincs meg hozzá a főállású szakszervezetük?De hát van! Ja,hogy akkor elvesztenék az állásukat,máshoz meg nem értenek?Akkor meg ne éljenek a köz-ösből! Nagyon kérek mindenkit,ha például lecsürhézi,vagy az alattinak minősíti a MAGYARSÁGOT akkor konkrétan nevezze névén azt a társadalmi réteget akire ezt érti! Köszönöm!
miskolcilaci
2015-09-07 23:34:16
Imi te drága! Látom, a posta oda is eljut. De ahogy látom elég sötét vagy, és szeretetedet rezegve akarsz maceszt kavargatni! Vagy mégsem. Kinek dolgozol? Én fa testápolót írtam! Te mire gondoltál? Bézbólra? Lebuktál haver. Az a te világod! Vagy hogy téged verlek? Nem én foglak, hanem a bevándorló haverjaid. Tudod mit? Tartsd még a fejed a homokban. Nem baj ha érted, de majd megérted.
Miért van az az érzésem ,hogy közöd van a talmudhoz? No majd mindjárt el-árulod! :-)))
Topi
2015-09-07 21:26:15
"Feje tetejére állt a Világ,
Tehén dugja már a Bikát!"
Ezt nem én mondom. Csupán idéztem a népi bölcsességből - az alábbi vicc apropóján.
Egy reggel Stirlitz beköszön Müllerhez, akinek az arca nem sok jót ígér:
– Herr Gruppenführer, történt valami? Csak nem Berlin elővárosában vannak az oroszok?
– Stirlitz, ugyan, hagyja már ezeket az ostoba vicceket! Borzasztó álmom volt! Láttam, mi lesz Németországgal 2015-ben!
– Na ne már, annyira rossznak látszott?
– Szavakat alig találok rá Stirlitz! Képzelje el, hogy a mi Németországunkban egy asszony a kancellár, a külügyminiszter pedig egy homokos, a Daimler-Benz gyárban törökök dolgoznak. Németország fizeti a görögök és a spanyolok adósságait. Fáklyás menetek helyett szivárványos parádék vannak, pénzt fizetünk a zsidóknak és Amerikából egy nigger parancsait teljesítjük. Oroszország háborúzik Ukrajnával, Németország meg – képzelje el Stirlitz -, NÉMETORSZÁG arról győzködi Oroszországot, hogy ne háborúzzon!!!
-És képzelje Stirlitz, Ausztria külön ország megint,és ott szakállas nők énekelnek!
“Ez elég nagy gebasz lehet…” – gondolta Stirlitz.
Imi
2015-09-07 21:21:40
Nem felesleges, hanem életmentő az amit Tamás tesz. Az felesleges, ha bézból ütővel akarasz igazságot szerezni magadnak és amikor erre figyelmeztetnek jóindulatúan, akkor még neked áll feljebb, zsidózol. Ne sértődj meg, vond le a következtetést és küzd. Akár bocsánatot is kérhetnél.
miskolcilaci
2015-09-07 17:43:19
Köszönöm Spari, és Váradi. Ti valamennyire érti-tek,ahogy én is érteném, de már nem biztos. A többi csak hiszi, hogy érti. A MI helyett marad az ÉN, TE, meg az Ő. A részek, a megosztás. A további hozzászólások azt bizonyítják, hogy amit Tamás évek óta tesz, a nézettség ellenére teljesen felesleges. Arra mindenesetre jó, hogy néhányunkban a reményt megtartsa. Több néző, több pénz, néhány fórum és ennyi. Bejönnek, leülnek, megbeszélik, kezet ráznak, és hazamennek. Mivel ez egy véleményműsor lenne, az olyan arctalan, paraván mögött rejtőző, magát magyarnak gondoló, és annak tevő, a saját pillanatnyi tudatosságának megfelelően cselekszik. EGY EMBER ELDÖNTI AZT, hogy OTT LEGYEN a HOZZÁSZÓLÁS, VAGY SEM. EGY CENZÚRA NÉLKÜLI VÉLEMÉNYMŰSORBAN! Admin03 ez besar-ás! Nem látok esélyt arra, hogy rövid időn belül egy ütőképes, a cél érdekében tevékenykedő csapat alakuljon itt ki!! Sem most, sem később. Sokan elmentek már a hozzászólóktól. Spari! Te megérted. Ezek itt nyelv-ész-kendnek, -ol-vass vissza- miközben MI itt életveszélyben vagyunk! A Doki, sem véletlenül nem vállalta itt (is)a szereplést. Minek?
Akik most sem értik miről hadoválok, azoknak továbbra is megengedett a fikázás, gyűlölködés, és azt írnak rólam amit akarnak, saját tudatosságuknak megfelelően ! Ez a lényegen mit sem változtat.
https://www.youtube.com/watch?v=YoW72r1TM00
Zsuzsi
2015-09-07 15:55:11
Akik nem ért egy szellemi szintet, az ne ugasson ellene Váradi! Ha valaki megakarja verni a másik beírót mind miskolcilaci, azt nem cenzúrának kell feltüntetni ismét csak Váradi, hanem bunkóságnak. Köszönöm Adminnak, hogy erre is figyel és törölte a bézbólos verekedős bejegyzést. Ennek a rovatnak szinvonalasabbnak kellene lennie mint az indexnek, de ppont az ilyenek akadályozzák, akik ész nélkül osztanak észt.
Topi
2015-09-07 10:54:31
Imi
2015-09-07 09:08:13
miskolcilaci
A magyar ember nem szájhős, nem fenyegeti azokat akikkel együtt van, nem zsidóz alaptalanul, nem ajvékol. Ez mind a ballibet szolgálja tudatlanul is. Inkább gondolkozz rajta.
Topi
2015-09-07 07:11:42
miskolcilaci
2015-09-07 06:40:31
A paraván mögé bújt arctalan admin3-nak. Csak nem zsidó? ))Ha önnek, amit már másnak leírtam a „fa testápoló amit erősen kell felvinni az érintett felületre” az trágárság, akkor meghagyom szeretetrezgő világában, ahol továbbra is elmélkedhetnek közösen. Csak nehogy fájdalmas legyen a felébredés!
Admin03
2015-09-06 23:50:59
miskolcilaci
Trágárságok közlésére elegendő hely van máshol az Interneten.
miskolcilaci
2015-09-06 23:14:38
Hálásan köszönöm, hogy évek óta először a mai napon, levették hozzászólásomat. Biztos ideje volt már ugye? . Gondolom -ez az ápolgató is akinek írtam- nagyobb adományozó, mint én. Átengedem helyem cenzúra nélkül, most már tényleg elég volt! Aztán nem ajvékolni… :-))))
Topi
2015-09-06 22:09:17
Topi
2015-09-06 20:48:02