Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Ferenc
2015-08-29 22:15:10
Heidenauban ( volt NDK) a lakosság nagyon erélyesen tiltakozott az bevádorlók invázioja ellen és atrocitások és utcai gyujtogatások odáig fajultak. hogy A. Merkel személyesen ment oda, lecsillapitani " a kedélyeket". Mellékelem a beszédét nyers forditásban, amiböl egyértelmüen kiderül, hogy micsoda nemzet ellenes és cinikus karakterek vannak itt is a legfelsö vezetésben.

Kedves Polgártársak!

( hosszú szünet....) Sok beszédemet keztem már ezekkel a szavakkal. De most hagyjuk ezt, mivel olyan emberekröl vitázunk, akik nem polgárok - most legalább is még nem - hanem menekültek.

Nem is akartam tulajdonképpen idejönni.

Mi az ami hiányzik Önnöknél tisztelt heidenaui polgárok? Gondolják, hogy egy kormányvezetö hivatalos proramtervét egy vidéki nyilvános tiltakozással fel lehet boritani?

Itt volt nálam Porosenko, Ukrajnában valódi háború folyik és nem beképzelt fájdalmakról van szó. Azután még találkoznom kellett Holande – vel, hogy a franciákkal együtt haladéktalanul koordináljuk a menekültek kérdését egész Európa viszonylatában.

És most mindezeket a dolgok intézését tegyem félre, halasszam el és siessek egy 16.000 lakosu városban, csak azért mert Önök közül egyesek nem kivánnak együttélni 250 menekültel ?

Hogy öszinte legyek, ezt azért túlzásnak tartom. A faluban hagyjuk meg azért a templomot!

Volna azonban egy kérdésem. Ki volt Önök közül valaha is menekült? Van Önök között olyan, akit 1989 nyarán Magyarországon át menekült ? El tudják Önök képzelni, hogy mit jelent a házunknak és minden vagyonunknak hátat forditva , egy kis kofferbe becsomagolva, elhagyni az otthont? Talán még a barátoktól se búcsúzva el? Aggódni a jövö miatt és nem amiatt, hogy a Harz IV szociálsegély nem lesz majd elég a hónap végéig?

És volna még egy kérdésem. Milyen volt a nyaruk, utazott Önök közül valaki? Hol voltak, mondják már meg, hogy ilyen szép napbarnitott szinük van? Hát, igen, az én szabadságom is nagyon jó volt, Tirolban voltam gyalogturán. Másoknak is tudom ajánlani. Ott fenn a hegyek között kiszélesedik a látóhatár és ez segit a szüklátókör leküzdésében. Mi németek szeretünk utazni. Igy a hasznos és a kellemes dolgokat össze lehet kapcsolni és a nyaralási helyen az ember felteheti magának a kérdést: Hogyan élnek az emberek máshol? És micsoda jólesö érzés ujra visszajönni a lakóhelyükre, a munkahelyünkre, a törzs asztalunkhoz.

A menekültek ezekböl semmit se kapnak. Akkor miért támadják öket ?

Hogy nagyon öszite legyek, miröl is van itt szó tulajdonképpen? Milyen veszélyt jelentenek Önöket itt a menekültek egyáltalán? Bevallom, hogy teljesen értetlenül és tanácstalanul állok.

Nem értem, hogy mi az Önök problémája?

Elvehetik Önöktöl a munkahelyeket? Vagy a barátot vagy barátnöt? A multról kialakitott képet? Erre öszintén válaszolok. Igen. Ha a menekültek végre majd dolgozhatnak – és ezen fáradozunk – akkor ök konkurenciát jelenthetnek mások és Önök részére is az állás keresésben. A magán élet viszonylatára itt inkább nem térek ki.

És ami mult szokásait illeti, tegyük szivünkre a kezünket, a mi fiatalságunk már annyi változást megért. Az érzelmi világunk és kapcsolatok gyökeresen megváltoztak. És akkor irtózik az ember attól a gondolattól, hogy más kulturával rendelkezö emberekkel egy városban éljen? Maguk olyanok, mint aki csak a lágy tojást eszi meg és csak meleg vizzel tud zuhanyozni.

Nem lehetne ezt másképen is ? Miért nem azt nézik az az ideérkezökben, azt ami közös velünk? Hogy mit lehetne tölük tanulni? És egyáltalán - éppen most a városukon átmentem - néhány további üzlet nem ártana. Az éttermekröl, gyors büfékröl, zöldséges és kis szupermarketekröl nem is beszélve.

Egyre kevesebb van ebböl? Igen, és akkor örüljenek annak, hogy a menekültek ezt akarják fellenditeni, Akkor, kérdezem én tisztelettel, mitöl félnek? És – hogy öszinte legyek – minél több ember él itt, annál jobbak lesznek hosszutávon a munkalehetöségek. És akkor Heidenau nem fog elvérezni és gazdasági hanyatlást elszenvedni. Akkor fizeni fogják az adót és ujabb beruházások lesznek. És lesznek újabb munkahelyek. Ez igy van egy piacgazdaságban, ami 1989 kezdödött, emlékezzenek csak arra, amikor jöttek a menekültek Magyarországról!

Na ez a helyzet! És hagyjnak engem békén, mert nekem nem csak Heidenau problémáival kell foglakoznom.

Talán még egy kérdés; Kaphatok még a visszautazásom elött valami német harapnivalót? Itt gondolok egy Buolette-re ( hülyeség, ez francia) , vagy egy szoljankára ( jaj ez, meg orosz), vagy egy Curry vislire ( ez meg indiai!)

Vagy egy Hawaii toast vagy egy dönere.?

( Ekkor már valószinü nagy morgolódás támadthatott a hallgatóság soraiban, amiröl a media hallgat., mert igy fejezte be...)

Jó - jó, megyek már !....

Ebböl csak egy konkluziót lehet levonni! Nekünk hátat kell forditani A- Merlelnek, az EU - nak és az egész globalista politikának is és vissza kell térni az ezer éves történelmi alkotmányunkhoz, hogy a magyar legyen az elsö a saját hazájában.
Topi
2015-08-29 15:07:14
Horgos polgármestere: "Horgoson a helyzet katasztrofális, a károk felbecsülhetetlenek" https://www.youtube.com/watch?v=erd2d7L2RF8&feature=youtu.be
Topi
2015-08-29 14:59:45
Erőt, kitartást és gondos felderítést-hírszerzést.

Ez az első, amit az őszi megpróbáltatások elé írok, mint szerintem követendő taktikaként vélek.

A határvadász bevetési századok létrehozása, a Honvédség jól kiképzett alakulatainak bevetésére
a kétharmados döntések mielőbbi parlamenti meghozása mind-mind az egyre erőszakosabb behatolók
megfékezését és visszafordítását célozza.
Hatalmas flották állnak az EU tagállamainak a rendelkezésére, de felhasználhatók az olasz haditengerészet

szállítóhajói. S fel velük, fedélzetre fel és vissza a feladónak. Amerika persze tovább lapul, a háttérből irányított manővere- Európa

letarolására-legyűrésére gondolok - kudarca, egyre szélesebb körű elutasítása láttán.
A hírhedt Gyarmati István, akinek elévülhetetlen a bűne a magyar honvédség leszereltetése,
hiába cáfolta ezt élő adásban az Echo TV-ben, Petán Péter a Magyar Hírlap főszerkesztője
viszont nagyon határozottan szembeszállt az atlantista véleményével.

Igen, reményvesztett emberek is vannak a behatoló-ránk zúduló tömegben, de

nem elhanyagolható veszély, hogy titkosszolgálati alakulatok, netán az "Iszlám Állam " egységei is
együttérzést csiholva araszolnak Röszkén a vasúti síneken, majd áttörve a magyar rendőrök sorfalát - szóval egyszer csak
előlépve Európa elleni haramiatámadásra készülnek, parancsra várva.

Embercsempészek készítik elő a határainkon átnyomuló, törvényeinket sárba tipró massza
kérlelhetetlen vándorútját. Ezeknek, a csempészeknek a tevékenységét se csak a magunk érdekviszonyi határozzák meg.
Jól informálják őket a háttérerők lapuló ügynökei. Az EU jogszabályokat betartó, jogkövető magatartást nem várhatunk el tőlük.
Ám nekünk meg kell teremtenünk a jogbiztonságot - a magyar nép érdekeit figyelembe véve.
Bonyolult jogi csűrés - csavarás zajlik előttünk, velünk.
Ezért fontos a hiteles tájékoztatás, hogy a magyar lakosság képes legyen eligazodni ebben a zűrzavaros, kaotikus világban. Amelyhez erő szükségeltetik.

A kereszténység nagy veszélyt él át.

A letarolás veszélyét.

A Csángó dalokat csodálatosan éneklő Petrás Máriát kitiltották a Zsidó

Kulturális Fesztiválról, ahová hivatalosan meghívták. Látszólag ez nem

tartozik mondandóm végére.

Ám a Mazsihisz döntése intő jel.

A keresztény szellemiségű, kiváló művésznő szereplésének visszahívása

elsősorban nem neki szól.

A kereszténység nem hagyhatja magát.

M.Szabó Imre
Megfenyegették a Pannon RTV stábját Horgoson http://pannonrtv.com/web/?p=225343
miskolcilaci
2015-08-29 13:47:31
Horvátéknak Kaliforniába!
Tetszettek írni korábban, hogy a való világban élnek! Én meg azt mondom, tessenek felébredni a való világból! A magyar fel van hígulva, és le van szellemileg blokkolva! De írhatom azt is, hogy el van zsidósodva. Ez a "nemzeti" vonat teljes sebességgel, és fék nélkül robog vesztőhelyére. Az a pár ezer ember itt, aki érti tudja mi is folyik környezetében, nem fog -még- összefogni, és életét áldozni a túlnyomó többségben levő fehérjetömegnek. Sem a zsidóért, sem a cigányért, sem az arabért. Annyira befogadóak vagyunk, annyira szeretnénk segíteni másoknak, hogy közben leszarjuk jó magasról a saját fajtánkat! Kit érdekelnek a hajléktalanok? Kit érdekelnek a vagyonuktól, házuktól megfosztott hitelesek? Kit érdekel, ha egy magyar embertársaitól segítséget kér? Kit érdekel, hogy a nemzetinek mondott oldalakon fotelokból megy a szájkarate? Kit érdekel, hogy ki hány évet dolgozott, és mit csinált épp tegnap? Bolond ember az, aki "összefogva" mással, vagy másokkal életét áldozza most ezért a tömegért! A családomat, életem árán is megvédem, de ezt a kuplerájt, már nem! Hadd rothadjon aminek rothadnia kell, és azok akik mindezt évtizedekkel ezelőtt kifőzték élvezzék munkájuk gyümölcsét, hisz erre születtek! Ha mindezt a fost túlélem, és majd marad még néhány ember a háború után ajrópában, akkor lehet beszélni összefogásról, és hazaszeretetről. Tudom, hogy nem érti miről is beszélek meg ahogy itt egy páran, talán ez a videó némi magyarázatot ad mindarra, amit leírtam.
https://www.youtube.com/watch?v=kdJ0vPLkRbk
https://www.youtube.com/watch?v=F1rKPcc7UHs
Lehet nyalni erőből az arab segget!

Ez itt a globális felmelegítés, amit tudatosan évek óta csinálnak.
http://kepfeltoltes.hu/view/150829/2015.08.29._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
mindszentiocsi
2015-08-29 12:03:22
Topi
2015-08-29 06:45:32
Kati
2015-08-28 21:21:31
mindszentiocsi

Elolvasta amit írtam? Meg is értette? Kétlem.
mindszentiocsi
2015-08-28 16:40:10
Kedves Kati! - Ez nem vele született fogyatékossági dadogás,hanem egy tipikus affektáló hivatalnoki beszédmodor ,sok öö..-vel.Szó szerint idéztem hangról- hangra,kérem keresse vissza a felvételt. Ez ellen küzdeni kell,de a lényeg nem is ez volt. Tulajdonképpen amiért reagáltam az a magyar- gyalázás.-
Kati
2015-08-28 14:52:13
mindszentiocsi

Nem szép dolog egymást pellengérre állitani, főleg ha olyan teszi aki még egyszer se telefonált be. Biztos hogy különb lennél?
mindszentiocsi
2015-08-28 13:53:26
Idézet --- Ferenctől az előző műsorból: ""Érdekes módon tehát MAGYARORSZÁGON a LAKOSSÁG,tehát,vagy a ,szóval,MAGYAR POPULÁCIÓ--mondjam én ezt így--mert sajnos már lassan így lehet ezt mondani(???)(Új mondat következik nem is akármilyen!) Őöö...itt öö..túlnyomó többségibe.. ő...minden szemétségre képes az embertársa öö...öö...i ee...ellen,,tehát az embertársai öö...ee...ellen"" Csak kimondta a végére és a mérget ami mételyezi a magyarságot kibocsátotta az éterbe. Ezen közben nem vette észre,hogy egy olyan sablon szöveget használt amit az idegenszívűek ültettek el a közbeszédben,hogy rontsák az önbecsülésünket. Észnél legyünk már,hogy mit makogunk itt össze-vissza! A német is írtja a németetNDK-NSZK),az Angol is írtja az angolt,A Francia is írtja a franciát stb. Ugyan- kérem!
Admin03
2015-08-28 10:18:00
Teréz, Spartakusz

Munkanapokon két óra áll rendelkezésére mindenkinek, hogy elmondja a véleményét akár arccal, névvel. A címzett gondolatokat oda kérjük.
Horvathek
2015-08-28 06:27:08
Megnezte-e mar valaki a szegedi AKA aug, 22-i eloadast? Elment-e valaki oda azok kozul aki itt ir a csevegobe. Aki nem ment el miert nem ment el? Talan messze van es nem tudjuk kenyelmesen lehajtani a fejunket a vankosunkra? Ha csak ulunk a valagunkon es sirankozunk, annak semmi foganatja nincs. Vegyunk peldat az ott jelenlevo igaz jo Magyar emberektol. Erositeni kell egymast, osszetartas kell. Mindenkeppen ossze kell tartanunk, akarhol is elunk a vilagon. Ne tamadjuk egymast, ahol lehetosegunk van a magyarokert tenni legyunk ott, biztassuk egymast. Ne adjuk be a derekunkat. Magunkra maradtunk es vegveszelyben vagyunk, az elpusztulasunk kuszoben allunk, eszhez kell ternunk. Csak magunkra szamithatunk. A Magyar hivatalos szervek a ciganyok bunozeseit sem tudjak megallitani, semmirekellok. Nekunk kell kezunkbe venni a sajat sorsunk iranyitasat. Tegyuk nagyon nehezze a beozonlo csurhe letezeset, csapjunk be minden ajtot az orruk elott, maradjanak etlen szomjan es gyalogoljanak ki a hazankbol.
Terez
2015-08-28 00:00:51
Az Europai Unio celja , hogy migransok szazezrei erkezzenek Europaba! http://www.youtube.com/watch?v=2SFl1UnWGlA
Terez
2015-08-27 23:10:08
Kedves Kubinyi Tamas , ma is es mar tobbszor tevesen emlitette , hogy a foldtorveny megszavazasakor 2013 junius 21-en a Jobbik tuntetesen csak nehanyan jelentek meg. Ez nem igy volt. Jobbik kepviseloi tiltakoztak a parlamentben de mas tuntetest vagy tiltakozast aznap nem szerveztek. Volt egy nehany tiltakozo a parlament kozeleben ahol Angyan Jozsef is felszolalt de azt nem a Jobbik szervezte. Adjon az Isten szebbjovot!
miskolcilaci
2015-08-27 22:05:36
Tűzszünettel kezdődhet a tanév Ukrajnában.
https://www.youtube.com/watch?v=U9EfGn4gilc
Interjú a Jobb Szektor munkácsi lövöldözésben részt vett vezetőjével.
https://www.youtube.com/watch?v=QWZqL1xCFgI

ELŐZETES - Röszke: rendőrök mellett dolgoznak az embercsempészek.(elzsidósodott magyar).
https://www.youtube.com/watch?v=h40mN2keU3k
Lázár: Ha kell, a rendőrök sorfalat állnak a határon. Csak ne a fajtád legyen mi? Minél gyakorlatlanabb annál jobb. Állítsd oda anyádat, meg a szopós asszonykádat széttett lábakkal. !
http://www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20150827-lazar-janos-elmondja-mit-csinalnak-a-hatarvadaszok.html
Marcsi
2015-08-27 14:13:28
Kedves mindszentiocsi!
Sok mindenben nem értek egyet Dr.Vankó Zsuzsával,de elgondolkodtat.
mindszentiocsi
2015-08-27 12:26:07
miskolcilaci
2015-08-27 11:52:58
Senki sem állíthat meg minket!
https://balrad.wordpress.com/2015/08/27/a-slagertema-migransok-senki-sem-allithat-meg-minket/
NAPI AKTUÁLIS - "BUDAPEST!"-ET KÁNTÁLVA VONULTAK RÖSZKE UTCÁIN A BEVÁNDORLÓK.
http://alfahir.hu/napi_aktualis_budapest_et_kantalva_vonultak_roszke_utcain_a_bevandorlok
Merkel megnyitotta a magyar határt.
http://valasz.hu/publi/merkel-megnyitotta-a-magyar-hatart-114701
Anglia fél évre börtönbe zárja az illegális bevándorlókat.
http://hidfo.ru/2015/08/anglia-fel-evre-bortonbe-zarja-az-illegalis-bevandorlokat/

Földeket vásárolna fel egy izraeli szervezet.
http://mandiner.hu/cikk/20150825_foldeket_vasarolna_fel_egy_izraeli_szervezet
Marcsi
2015-08-27 11:13:45
A végidő emberiségének mentalitása a bibliai próféciák kijelentése szerint - dr. Vankó Zsuzsa
https://www.youtube.com/watch?v=Cb_F1jiRPvs
miskolcilaci
2015-08-26 22:46:18
Több ezer bevándorló érkezett egy nap alatt hazánkba.
https://www.youtube.com/watch?v=70wrO7MsYxw
60 millióan vannak, és mind ide tartanak?
http://index.hu/gazdasag/2015/06/19/menekult_statisztika_menedek/
Kamaszok védik majd a határt. Nincs elég rendőr, felborul az egyensúly.
https://www.youtube.com/watch?v=42dGq3sum5I
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.