Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kocsis Lászlóné
2021-05-15 17:26:20
Szeretettel küldök mindenkinek kis bemutatót az Ozorai Pipó váráról. Sajnos ide is csak azzal a csúfos oltási kártyával lehet bemenni. Tehát egy ideig csak így lehet nézegetni. :( A youtubon még található több felvétel is róla kívül - belüli bemutatásáról. :)

https://www.youtube.com/watch?v=IWj-gIuQJ6Q
Lajos1124
2021-05-15 09:48:45
Nagyon jó volt nízni tennap ahogy a zászlóvivők azzal az alázattal ❤️ szeretetükbű vittík a magyar zászlót és ahogy megáldottai Székely János jó magyar atyának és imádkozott a mi atyánkoz és Boldogasszonyunkhoz én elkezdtem könyezni nagyon is megkő hogy erősícsen mindenkit a magyar zászló vírkeringíse,szerte mindenhol a világbo!és köszönjük ferencnek jó magyartesvírünnknek,,hogy ez megvalósult és mindenkinek aki részese!üdvözletem fölvidíkrűl a dunaszerdahelyi járásbú ekecsi falubú Inczédi Lajos tisztelettel és a jóisten legyen és vigyázzon Tamás rád is és minden jó magyar emberekre!
Sári
2021-05-15 08:19:20
Nagy bunkóság volt, ahogy katica elrontotta azt a pénteki műsort amit Szabolcs olyan szépen kezdett. Ha valaki nem találja itt a helyét, menjen oda, ahol jól érzi magát, nem kell elvenni mások kedvét. Az Áktv a lelki menedékünk, a történelmi távlatok igazolják, hogy világméretű csalás történik. Köszönet az Áktv minden munkatársának!
Ebola
2021-05-14 20:58:03
TUCKER CARLSON: DR. FAUCI FELELŐS A "COVID-19" KITÖRÉSÉÉRT!
https://www.bitchute.com/video/9fYWC6jHbE6B/

TUCKER CARLSON COVID-19: A LEGHALÁLOSABB OLTÁS A TÖRTÉNELEMBEN!
https://www.bitchute.com/video/1N8MPGz41CWb/

Mi testünk, mi jövőnk, mi döntésünk, mi hatalmunk! Mi többen vagyunk!
https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/mi-dontesunk:4
kurucPista
2021-05-12 15:54:43
Heffner Attila és a YouTube 21.05.08Most kaptam a levelet...

Kedves Attila Heffner!

Nemrég ellenőrzést végeztünk, és az irányelvek szakértőiből álló csapatunk gondosan átvizsgálta a(z) Attila Heffner nevű csatornádra feltöltött videókat. Megállapítottuk, hogy a csatornád jelentős része nem felel meg a YouTube Partnerprogram irányelveinek. A csatornád a mai naptól nem jogosult bevételszerzésre, valamint a bevételszerzési eszközök és funkciók sem fognak a rendelkezésedre állni. A bevételszerzési oldalon további információt találsz a szakértőink által megjelölt irányelvről.
Tudjuk, hogy ez a hír kellemetlenül érinthet, azonban időnként előfordul, hogy nehéz döntéseket kell hoznunk. Felelősek vagyunk azért, hogy a közösségünk biztonságos legyen az alkotók, a nézők és a hirdetők számára. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy a
felhasználók akaratlanul is hibázhatnak. Ezért van lehetőséged arra, hogy 30 nap elteltével ismét jelentkezz a YouTube Partnerprogramba. Ez a 30 napos időtartam lehetővé teszi számodra, hogy olyan módosításokat végezz a csatornádon, amelyek révén biztosíthatod az irányelveinknek való megfelelést.

Üdvözlettel: A YouTube csapata . . .

A társadalomra és a közösségre veszélyes "káros tartalom" lettem.
Nagyon köszönöm a GOGGLE- nak ezt a minősítést, egyszer még talán Kossuth vagy Széchenyi díjat is kapok ezért a fotóért, ha ezt a diktatúrát végre sikerül meszüntetnünk. Ezekben az időkben ettől a rendszertől egy ilyen minősítés felér egy LOTTÓ ötössel :D

Köszönöm "Youtube Team"! Elteszem ezt a fotót is az összest dokumentálom, hamarosan találkozunk személyesen is a Nemzetközi Bíróságon, a kezdő kártérítési követelésem 20 millió forint lesz + az ügyvédi költségek! Heffner Attila
Topi
2021-05-12 11:23:41
A meggyalázott kegyhely és a vakcina köteles Szűz Mária esete a beoltott zarándokokkal – sikerült bemocskolják a csíksomlyói búcsút is a covidterroristák
https://informatialibera.ro/hu/a-meggyalazott-kegyhely-es-a-vakcina-koteles-szuz-maria-esete-a-beoltott-zarandokokkal-sikerult-bemocskoljak-a-csiksomlyoi-bucsut-is-a-covidterroristak/
mindszentiocsi
2021-05-12 11:21:42
BOGÁR 12 ÉVVEL EZELŐTTI ÍGÉRETEI!
https://www.youtube.com/watch?v=zbBiR0MjY6I&t=9s

Épp most vették le az"Egy Bogár Naplója" című YouTube műsorról az alábbi videó-felvételemet amit még Beck György készített.
Nyilvánvaló,hogy professzorunkat nagyon kényesen érinti a több mint egy évtizedes LÁNGLELKŰ ÖNMAGÁVAL VALÓ SZEMBESÜLÉSE!
"Mindenkinek Nagyon Jó Szórakozást Kívánok" - a következő mára már kínossá vált negyed órához!!!

https://www.youtube.com/watch?v=zbBiR0MjY6I&t=9s Mindszenti Öcsi 2021 május 12.
Terez
2021-05-10 20:09:07
A mi Csangofoldunk - Utazas Csango Orszagba http://www.youtube.com/watch?v=pZ5vZCyeRi0
kurucPista
2021-05-10 15:22:27
Kedves ÁKTV - komment-szekció ! Nemelehetne-e ? változtatni, fejleszteni kicsit a komment-oldalt ?
Egyrészt: a népek össze-vissza irogatnak a 'Műsor és Elődás'-sal kapcsolatos oldalakra ...
Másrészt - ha lehetséges volna 'válaszolós' módra alakítani - amikor is közvetlenül a beírás-hoz mehetne a komment ?
Csak felvetettem ... hátha megoldható és segítené az ÁKTV közösséget, a párbeszédet! Üdv! kP
mindszentiocsi
2021-05-10 09:08:19
EGY BOGÁR NAPLÓJA

Épp most vették le az alábbi írásom!

- Abba kellene már hagyni ezt a folyamatos néphülyítést, hiszen van az embereknek már így is éppen elég bajuk, nemhogy még ezzel a se füle se farka homályos lila filozofálgatással fárasszák őket!!!
- Főhőseink - köztük Laci barátunk (akinek a miniszterelnök is a barátja - úgy látszik ezekben a körökben mindenki mindenkinek a barátja) - most már próbálnak vezekelni, amikor bizony a többségünknek már végzetesen késő van - és ez így bizony már eléggé furcsán adja ki magát.
Na, de legalább így már látni azt, hogy kezdenek félni, és lehelet finoman puhatolják a menekülési útvonalaikat, illetve próbálják bizonygatni az ártatlanságukat.
- No, hiszen ők is ma már joviális családos - sőt - unokás totyogó vén emberek és hát mi tagadás egy kicsit félnek is.
Hozzáteszem nem vagyok semmilyen parlamenti párt embere, bár Ő egyébként egy szimpatikus ember.
Továbbra is kifogásolom azonban "tanult barátomnál" a bizalmaskodó letegezést valamint a többes szám első személy retardált használatát.
Így például : "Szembe kell néznünk végre azzal a ténnyel, hogy valamit nagyon elrontottunk."
Kik rontottak el és mit, és mikor és hogyan?
Kik törekedtek azokba az eleve lehetetlen hivatalnoki pozíciókba, (tíz évig voltál emeszempé tag) ahol a mindenkori csinovnyikok - ők azok akik a társadalmi szamárlétrán a bűzlő fej felé lázasan igyekvő tempózásuk közben azzal áltatják magukat, hogy hát - én csak azért törekszem magasabb posztra mert így nektek is jobb lesz, ha én vagyok ott, hiszen ismertek már(???)
Tudjátok már, hogy én aztán egy marha jó ember vagyok.
Különben is jó magam mindig arra törekedtem, hogy a "kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon".
Na kérem szépen: ez az a fából vaskarika bölcsesség, ami soha nem fog működni és nem is működött azóta se, amióta csak világ a világ.
- A karrierista mindig kitalál valami hamis mantrát magának, amivel aztán a lelkiismeretét nyugtatgatja. Megy is ez szépen olajozottan, mint a svájci óra, de viszont csak egy darabig!
Azután jön a nagy összeomlás majd kipkedő - kapkodó reakcióként erre magának a ló citromnak a fal tövén való szétkenése. No ezt hívhatnánk tapasztásnak, no de így többes szám első személlyel mondogatva ez csak a bűzös egyéni vétkek társadalomra való szétkenése, ráadásul már a dolgok megtörténte után.
Elrontottuk, és karját széttárva majd kínosan röhögcsélve többesszám első személyeskedik tovább. Ez az ember fél !!!
Drága Lacikám én most már neveket szeretnék végre hallani!

Doktor Galacsingörgető Bogár Egy Szellemi Munkaerő Állat Naplója
Alcím:
KÉPZELT RIPORT EGY MUNKAERŐÁLLATOK GIGANTIKUS CSORDÁJÁNAK BAMBA
NYÁLA-FOLYATÓSAN KOLOMPOLÓ LACI-BETYÁR GULYÁSÁVAL

- Amikor is az olvasó megtapasztalhatja azt, hogyan rugdossa ki azt a bizonyos végső "remény-sámlit" is lábaink alól a letitkosított politikai elitünk, majd tépi ki az utolsó szalmaszálat a part menti fövenyből, amibe esetleg megkapaszkodhatnánk már csak azért is, hogy meg menthessük magunkat a vízbe fúlástól, azaz a nemzethaláltól.

- Kérdező: - Él-e még a Szakrális Magyar Nemzet?
- Válasz: - Az európai nemzet vagyis azok az európai nemzetek amiket a ma létező állam-nemzeteknek hívunk - megjegyzem: és ez bizony egy nagyon-nagyon lényeges megállapítás, sajnos beleértve a magyarságot is - ez már NEM a szakrális magyar nemzet.
Ezt azért, még ha bármilyen fájdalmas is, de be kell látnunk!
- Kérdező: - Professzor úr? Elérkezett tehát a vérfagyasztó nemzethalál?
- Válasz: : - Igenis, tehát szembesüljünk azzal :
A SZAKRÁLIS MAGYAR NEMZET ELVESZETT !
- Kérdező: - Akkor tehát nincs remény?
- Válasz : - Valamikor ott valahol a legmélyebb szellemi rétegekben talán, ott még vannak bizonyos maradványai a nemzetnek, így nem zárható ki teljesen.
Történelmileg azonban rendkívül csekély
- vagyis zéró - a valószínűsége, hogy ez a JÓ ISTENBE vetett hittel lelkében élő, így az Isteni Örök Igazságot hordozó különleges nép: a MAGYARSÁG vagyis A JÓ ISTEN NÉPE, mondjuk három ezer éve létező Szakrális Magyar Nemzet ez valamilyen formában még megmutathatja esetleg magát a történelemben.
- Kérdező: Nagyon kedves Öntől drága (állítólag nemzeti érzelmű) professzor úr amit mond, de hát ezzel Ön csak legyengít bennünket Isteni Küldetésünk Beteljesítésében.
- Válasz: - Kizárni teljesen nem lehet, de rendkívül kicsi a valószínűsége ennek. Ezzel a lelkünk mélyén mindnyájan tisztában vagyunk.
- Kérdező: - Nincs semmi remény professzorom, csak egy iciripiciri sem?
- Válasz : - Ez a szakrális nemzet, az ősnemzet ez Elveszett, mint ahogy ez egyébként a legtöbb nagy európai nemzet esetében is így van.
A leglátványosabb ez a németség esetében, ahol egészen bizonyosan, szinte egészen fájdalmasan és döbbenetes módon tűnik el és kerül majd a helyére.
- Kérdező: Na, de-hát mi kibírtuk még a szocializmust is, és mégis lám magyarok maradtunk szívünkben lelkünkben, bár nem sokan ,de ez is valami. Nem kellene inkább tartani a lelket bennünk legalább Önnek magyar érzelmű Galacsingörgető Rovar úr kérem? Hiszen: volt itt Tatár, volt itt Török a
"Díp Sztét" sem lesz nálunk örök!
- Válasz: - Az ezerhét és az ezernyolcszázas években létező nemzet - tehát az a nemzet, amely a Rákócziké, Petőfiké és a többieké, szóval annak a nemzetnek már szinte SEMMI KÖZE nem volt a szakrális történelmi nemzethez.
- Kérdező: No, de hát azokban az időkben a magyar embereknek rengeteg vére elfolyt azért, hogy mi most egyáltalán itt lehessünk, és ön ezt paródiának nevezi? Hiszen így még a maradék kevésnek a lelkéből is kilúgozza Ön kedves professzorom az ISTENI ÖRÖK IGAZSÁGOT!
- Válasz: - Azt mondom-sőt! Bizonyos értelemben az aradi tizenhármak kivégzése is annak a paródiája volt, de ez tudom, hogy messzire vezetne, és már egy kicsit bánom is, hogy érdesen fogalmaztam.
- Kérdező: Nem mondja??? Akkor meg miért mondja?
Na! Tudja mit "professzorom"? Dobjuk a gyeplőt a lovak közé, mert úgyis Ön szerint lótúrót sem ér a LÉLEKBEN HORDOZOTT ISTENI ÖRÖK IGAZSÁG!
- Válasz: - Attól még azért lehetne esetleg összetartó ereje ennek az ezerhétszázas és ezernyolcszázas években létrejött szigorúan ellenőrzött államnemzeteknek.
- Kérdező: Na akkor akkor most mi van?
Kezdek lassan agyilag bekotorni, és kezd lassan megvilágosodni a józan paraszti gondolkodásom.
- Válasz: - Az, hogy ki hozta létre ezeket az újfajta nemzetállamokat, vagy ki segítette világra őket , és ki ellenőrzi szigorúan, azt hát nagyjából úgy el lehet találni.
- Dehát ennek semmi köze már a régiekhez, a szakrálisokhoz, sőt bizonyos értelemben, egy perverz történelmi paródiái ők a magyar szakrális nemzetnek.
- Kérdező: Tudod mit mondok én Lacikám?
Az állítólagos elitünket és apparátusunkat kellene már cakompakk lecserélni, mivel mostanára mindkét oldalról egyazon helyre hordta össze őket a búbánatosan gyanús szagú, bús őszi szél - ezt az időtlen idők óta ügyeskedő hamis elitünket - ahogyan az összes szemetét szokta volt, öröktől fogva. Újra és megint újra.

Mindszenti Öcsi

Sajnálom, hogy újra ide kellett írnom, de a főhelyről azonnal "valakik" leradírozták. Bocsánat!

egy bogár naplója
Terez
2021-05-10 08:42:44
Delvideki nepirtas - Bunuk az volt , hogy magyarok voltak. http://www.youtube.com/watch?v=oNCFFAzcV9o
Ferenc
2021-05-10 04:34:41
Miután a zavaró videó - nálam " FOCI EB Kerethirdetés " minden alkalommal a cimlapra vagy a videó visszajátszás oldalán automatikusan beugrik, provizórikusan az alábbi megoldást találtam az internet nézöinek, ha bárkinél ugyanez a probléma fellépne.

Ha a zavarás jelen van, akkor a jobboldali curzor lefelé huzásával rátalálunk a zavaró videóra , kisebb formátumban és VIDIA felirattal, esetemben " FOCI EB Kerethirdetés"

Itt a "CONFORM" mezöre kattintva, majd a jobboldali curzorral elérhetö a videó leállitásának helye, a bal oldali két rövid függöleges vonal. Erre rákattintva a zavaró videó leáll, de célszerü a hangot is nullára levenni és akkor a müsor, vagy a korábbi videó zavartalanul nézhetö, amig a kiválasztott web oldalon maradunk. Minden kilépés és ujra inditás után ujra kezdödik a zavarás!
Ferenc
2021-05-09 19:38:43
Ha az ÁKTV cimlapjára belépek, akkor nálam pár másodperc mulva automatikusan elindul az Origó Rádió müsorzavarás miatt feltett sport rovata, tehát párhuzamosan jön a rádió adás és az internetre feltett adás bármelyike, ha inditom. Várhatóan ez lesz az élö adás sorsa is. Az Origó Rádió zavarását egyenlöre nem lehet kikapcsolni, csak a hang teljes kikapcsolásával.
Ha ez a müsor zavarás másoknál is jelentkezik, akkor visszatértünk a Rákosi - rendszerhez.
totya54
2021-05-09 18:59:17
kurucPista
2021-05-08 10:00:55
A judeTube -népe- nem állhatta a tegnapi adást ! sem ... Vajon mit ? ezekből:
'A gyűlöletkeltés nem engedélyezett a YouTube-on. Minden olyan tartalmat eltávolítunk, amely erőszakra buzdít vagy gyűlöletet kelt egyének vagy csoportok ellen az alábbi tulajdonságaik alapján:
Életkor
Kaszt
Fogyatékosság
Nemzetiség
Nemi identitás és annak kifejezése
Állampolgárság
Származás
Bevándorlási állapot
Vallás
Nem/társadalmi nem (gender)
Szexuális beállítottság
Súlyos erőszakos esemény áldozatai és hozzátartozóik
Veterán státusz
Ha az irányelvet sértő tartalmat látsz, kérjük, jelentsd be. Ha több olyan videót vagy megjegyzést találtál, amelyet szeretnél bejelenteni, akkor a teljes csatornát is bejelentheted.'
Barteli2
2021-05-08 09:42:19
Miért van szükség a Covid név alatt zajló túlzott lezárásokra?

Amerikában sikeresen futott a program, harmadik út esélytelen volt bekerülni a parlamentbe , sőt az emberek még inkább a két párt valamelyikére szavaztak.

A hazai politikai (gazdasági hatalom által vezérelt) "elit" szintén leosztott lapokkal játszik.
Ez már nyiltan bevallott tény: magyarnemzet.hu/belfold/gyurcsanyi-trukk-az-oltasellenes-baloldal-palfordulasa-9768365/


Köszönet az ÁKTV-be betelefonáló amerika magyaroknak, akik felhívták a figyelmet arra , hogy Trumpot is erős fentartással kezeljük.
Trump az USA-ban uyanaz, mint a hazánkba exportált balliberális-hívő-nemzeti-orosz-amerika-izraeli OV megfelelője.


Választási kilátások 2022: Továbbra is 3/3-os egység a parlementben!
Terez
2021-05-07 18:07:36
Magyarellenes uzletvezeto Sepsiszentgyorgyon http://www.youtube.com/watch?v=80b75JE-0gw
magyartm
2021-05-07 17:04:03
Fülüp Szabolcs székeldályai református lelkész és az önellátás: https://www.youtube.com/watch?v=oUu9uEMRewU
Terez
2021-05-07 03:08:56
Panasz benyujtasa az Alapveto Emberi Jogok Biztosahoz http://www.youtube.com/watch?v=qLDKAjho8to
wk.szilvia
2021-05-06 20:34:12
A mai adásban Éva (Amerika) és József (Svédország) egy bizonyos jàrványt emlitettek, ami miatt Svédorzság a Coviddal lapcsolatosan nagyon óvatos. Valószinü a 2009-es Sertés-influenzáráról van szó. Dr. Wolfgang Wodarg - aki SPD politikus és hosszú évekig az Európa Tanács képviselöje is volt - érdeme, hogy az oltásokat leállitották. Itt dr. Bhakdit is meg kell emliteni! Dr. Wodarg nyilatkozata: az egész csak egy nagy korrupció!
Az oltások a svéd gyerekek többségénél az un. Narkolepsia betegséget váltotta ki. Ugyanez Finnorszǵgban is megtörtént, de ök az oltásokat nagyon gyorsan leállitották.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.