Ferenc
2015-10-16 21:58:31
Mivel én Németországban élek, a pestszentlörinci Gábor mai hozzászólása mélységesen felháboritott, miszerint a külhoni magyaroktól meg kellene voni a szavazati jogot. Kivácsi vagyok mi a véleménye erröl a többi, külhonban pl. Amerikában élö magyaroknak ?
Gábor ezzel ismét bizonyitotta a határtalan primitivségét, mint ahogy ,amikorpl. már korábban az javasolta, hogy 70 év felettiektöl meg kellene vonni a szavazati jogot, vagy visszutasitotta Szilvia ajánlatát a tegezödésre, vagy pl. elég lenne az iskolákban a matematikában csak a négy alapmüveletet tanitani! A mondókájának befejezésénél most már csak a Jobbik dicséretét vártam, mint egyetlen helyes megoldás lenne a kilábalásra a mai katasztrófális helyzetböl.
Kubinyi Tamás megfelelöen reagált erre, nem tudom , hogy Gábor értette -e, hogy mit mondott?
A skype - régi computerem miatt - nálam nem müködik, igy csak interneten keresztül tudom az adásokat nézni kisebb - nagyobb sikerrel. Különben lenne egy - két megjegyzésem a Gábor féle hozzászókhoz. Dehát végül is az ÁKTV nem szabad az acsarkodás szintjére lezülleszteni, hanem maradjon az, aminek indult, a tisztességes, igaz jó magyarok fóruma és összetartó ereje. És tudomásul kell vennünk, hogy bomlasztók, provokátorok - sajnos - mindenhol vannak.
Topi
2015-10-16 18:43:30
Topi
2015-10-16 18:27:16
Kedves Barátaim!
Tisztelettel felhívom a figyelmüket, hogy 2015. október 16-án, pénteken este 8 órától fél 9-ig a TV „Hatoscsatorna” Őseink hagyatéka c. műsorában Tóth Tibor műsorvezető úrral beszélgetünk arról, mi hasonlatosság van sumirok és a magyarok műveltsége között.
Az esetleges érdeklődést előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Marton Veronika
Barteli2
2015-10-16 15:32:40
AZ EMBERI PSZICHÉ MANIPULÁLÁSA - ALAN WATT INTERJÚ
Végre megértettem, hogy Magyarországon miért a látványsportokat támogatják és miért nem az egészséges életmódra serkentő tömegsportot (ami az egészségügyi kiadásokat csökkentené drasztikusan) !
Köszönöm az ÁKTV-nek a feltett videót!
Topi
2015-10-16 00:10:15
http://magyarhirlap.hu/cikk/37811/Budapest_tamogatja_Belgrad_unios_integraciojat
Nekik is vannak tapasztalataik, amit át adhatnak. Pl. magyarok tömegsírba lövetése, benes tipusú kollektív jogfosztás, beköltözés a kitelepített németek házaiba a Délvidéken a szerb többség érdekében. Persze az uniót kell kiszolgálni, mivel az Unió rátámadott a magyarokra a mostani déli demarkációs vonal védelme miatt. Közben szlovák csapatok is mennének oda, csak cserébe bezárhassák Felvidéken a magyar iskolákat. Mert hát a szerb Matica kópiája a tót Matica. Ennél az angolok is okosabbak voltak a balkáni háború idején, amikor Clinton is arra kérte Orbánt, hogy engedje az angolokat kitakarítani a szerbeket a Délvidékről. De Orbán, Soros tiltása miatt nem engedte. Most meg szembe került vele, mert éppenséggel Magyarországot akarja Soros elárasztani mindenféle népekkel. A valóságban az unió fél az orosz partraszállástól Ó-Szerbiában, ahol erre már az orosz bázisokat kiépítették. Így a magyarok fizessék a szerb beolvadás árát az unióba csak úgy ingyen, csakhogy erre még az orosz is válaszolhat, és Milosevics bandái, akik kővel dobálták meg augusztusban a jelenlegi szerb államfőt. Ember tervez, Isten végez. Sine ira et Studio (Tacitus): Harag és részrehajlás nélkül...És a politikai percemberkék kapkodása helyett. A Világot soha sem kormányozták sok ésszel, és ez így van ma is. Csakhogy ez nem kötelező mindenkire. A kivétel ez alól szebb. És Magyarabb.
Gyula Geonczeol
Topi
2015-10-15 13:09:29
mindszentiocsi
2015-10-15 09:13:40
Topi
2015-10-15 08:42:07
Egy NATO-tagállam fiatal újságírónője felhívja telefonon az orosz vezérkart és megkérdezi:-Hogyan különböztetik meg Szíriában bombázás közben a közönséges terroristákat a “mérsékelt” ellenzéki fegyveresektől?
A szolgálatban lévő tiszt ezt válaszolja:
- Mi még a műveletek megkezdése előtt felelősségteljes döntést hoztunk.
Ennek a lényege, hogy Oroszország mindig a törvényesség, igazságosság és humánosság jegyében jár el, ezért a lőszereink(bombáink) két csoportra vannak osztva: hagyományosra és mérsékeltre.
A hagyományos terroristákat hagyományos, a mérsékelt terroristákat pedig mérsékelt bombával bombázzuk.
Ne aggódjon mi nagyon tiszteljük az egyes terroristák mérsékeltségét és igazságosan bánunk velük.Az újságírónő megkönnyebbült és megkérdezi:
– Akkor Önök a mérsékelt terroristákat kizárólag mérsékelt bombákkal bombázzák?
- Ez egy orosz tiszt szava! – válaszolta a katona.
Az újságírónő már teljesen megnyugodva felteszi az utolsó kérdést :-Mondja, miben különbözik a hagyományos lőszer a mérsékelt lőszertől?
- A mi hagyományos lőszereink úgy különböznek a mérsékelt lőszerektől, ahogy Szíriában a hagyományos terroristák különböznek a mérsékelt ellenzéktől: más színnel vannak lefestve, sötét és mérsékeltebb színűekre.-mondta a tiszt, majd letette a telefont."
Topi
2015-10-14 15:56:23
Vagy én vagyok hülye vagy csaknem az egész ország!
Olvasom az MTI nyomán az alfahir-en
http://alfahir.hu/egeszen_dobbenetes_hetvegen_tobb_mint_23_ezer_migrans_erkezett , hogy noha a hétvégén " több mint 23 ezer embert fogtak el tiltott határátlépés miatt", mégis csak "Harminchat újabb migráns bíróság elé állítását kezdeményezte a Szegedi Járási Ügyészség határzár tiltott átlépésnek bűntette miatt."
Hát igen. Ide jutottunk. Kukú-landen (cuckoo-land = a hely, az ország, ahol az agy és gerincsérültek lakoznak...) ez is lehetséges! Ki veszi észre ezt az apró logikátlanságot!?
Topi
2015-10-14 15:00:44
mindszentiocsi
2015-10-14 14:16:28
Mennyit keresne a honvéd ,ha volna egyáltalán felvétel a szerződéses állományba?Csak ,hogy mindenki tudja! közkatona,havi-nettó:105.061Ft. őrvezető,havi- nettó:110.124Ft. tizedes,havi-nettó:115.187Ft. szakaszvezető,havi- nettó:120.250Ft Politikusaink szerint ennyit ér a magyar fiataljaink élete és vére valamint a haza becsülete,pedig nagyon hamar szükség lehet rájuk,vagy már most azonnal is késő lenne.Szerintem ennyiből nem tudja egy fiatal elkezdeni a család alapítást semmiképpen,no és persze cserébe adja az életét!!!Ugye? Az etnikumhoz meg 3x,4x, sőt 5x ennyit is hozzávágnak ha elkezd osztódni,csak minél jobban szaporodjon! Na ez itt a lényeg testvér!!!(ek): az egész elitet le kell húzni a lefolyón,de minél hamarább!!!Nyakunkon a dögvész!!!El kell az egész bandát takarítani.Hát EZ a mi nagy hibánk,hogy még mindig nem tettük meg,és nem az életképtelenség nagyokos(ok)! Utána majd megmutatják,hogy a magyar is tud szaporodni! Rogán meg Deutsch meg Orbán is szaporodik pedig,hát nem a mélyszegénységi szint alatt élnek,akkor most, hogy van ez? Tessenek" minisztériumi bérekért " a fegyveres testületeknél felvételt hirdetni a magyar fiatalok számára. A már ott szolgálatot teljesítőknek pedig adjanak 3-4-5-ször több fizetést,higgyék el megérdemlik hiszen őket is nagyon kihasználják ,amióta egyre többen hagyják ott a rendvédelmi pályát,pont ezek miatt.JÖVŐRE MÁR KÉSŐ LESZ!
Topi
2015-10-14 08:03:52
Topi
2015-10-13 19:58:21
Topi
2015-10-13 19:16:23
Imalánc a békéért -
Nem elég nézni a híreket és aggódni a világunk jövőéért az áldott békéért!! Gyermekeinkkel úgy döntöttünk, hogy október 16-val kezdődően, kilenc napon keresztül minden este Flüei Szent Miklós, Svájc védöszentjének vezetésével imádkozunk az áldott békéért!
Szeretettel hívlak, gyertek imádkozzatok velünk, kérjük együtt az Istentől a békesség kegyelmét földünkre! A békéért mondott imádságunkba bekapcsolódhatsz akár úgy, hogy otthonodban mindennap elvégzed a kilencedet, de ha gondolod, meg is hívhatod a barátaidat házadba, hogy családtagjaiddal együtt így közösen imádkozzatok, de akár a plébánosoddal is egyeztethetsz, hátha a templomba közösen is kilencnapon keresztül 17.3o-tól le tudtok térdelni, Isten talán legdrágább ajándékáért, a Békességért! Természetesen a
www.magnificat honlapon keresztül, vagy az alapítványunk facebook oldalán is bekapcsolodhatsz az imádságunkba! A kilencedet teljes terjedelemben a Bonumtv és a Máriarádió is közvetíti!!
A szentírás nyíltan beszél: "nem kaptok, mert nem kértek!!" Gyertek imádkozzunk, vállaljunk önmegtagadást, böjtöt, s kérjük Istent segítsen, ahogy Flüei Szent Miklós imájára, bölcs tanítása alapján Svájcból háborútól mentes ország lett, ugyanúgy Európából, a Világból űzzük számon a gyilkos indulatokat, a háború szellemét és teremtsük meg az élet alapfeltételét az áldott békét!!
https://www.youtube.com/watch?t=180&v=l1GE4eY2ctg
Szeretettel, Csaba t.
Csaba
2015-10-13 17:10:20
Barteli2
2015-10-13 16:03:07
Miért az MNO adja hírül??
Jah, hogy a Jobbiknál nem cél a saját média? Úgyis mások döntenek!
Barteli2
2015-10-13 15:17:17
Tovább bővül a félreállítottak száma:
MTI közlemény:
'A Magyar Nemzet keddi számában azt írta, hogy az eddigi frakcióvezető-helyettesek, Gyöngyösi Márton, Sneider Tamás, Volner János és Z. Kárpát Dániel munkáját a Jobbik hétfői döntése értelmében Dúró Dóra, Lukács László és Staudt Gábor veszi át. Ugyanakkor Farkas Gergely általános frakcióvezető-helyettes, Bana Tibor pedig frakcióigazgató lesz a továbbiakban is."
A Jobbik párt honlapján nincs információ, azaz még a régiek szerepelnek.
- kik és milyen eszközökkel verték szét Csurka pártját?
- most kik és kinek a segítségével verik szét a Jobbikot (azokat támogató magyarokat) ?
- kiket képvisel a Jobbik?
- kik finanszírozták a Jobbik EU parlamentbe jutását és ismertté tételét a (100 milliós plakátok a semmiből előteremtve)
- miért ilyenek kerülnek a párt élére (
http://egon.blog.hu/2014/03/25/jobboldali_tobbseg_xiii_duro_dora_sorfurdoben ) . Nincs jobb?
Nincs Jobb oldal?
mindszentiocsi
2015-10-13 11:09:24
Bartók zenéjét nagyon sokáig nem értettem,hogy mi akar az lenni . Amikor ezt meghallottam térdre rogytam mint a magyar ökör és mindent megértettem. Itt az ősök üzennek nekünk a múltból. Addig nem tudtam,hogy a már nem élő emberek is képesek hozzánk szólni,illetve nem is hittem el.Fantasztikus,ez egy üzenet sok ezer év távlatából. Tiszta szívemből ajánlom mindenkinek.
https://www.youtube.com/watch?v=E7nVSrEwzJw
Topi
2015-10-13 08:30:08
Topi
2015-10-13 07:53:59