Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-10-19 00:09:08
mindszentiocsi
2015-10-18 21:00:15
Nándorfehérvári diadalunk! https://www.youtube.com/watch?v=w4_LSCayQ4A
mindszentiocsi
2015-10-18 18:50:39
Topi
2015-10-18 15:08:46
Topi
2015-10-18 11:06:18
A világ első leszbikus püspöke bejelentette, hogy el kell távolítani a kereszteket a templomokról, mert az zavarja a muszlimokat.
http://hidfo.ru/2015/10/a-nyugati-keresztenyseg-szivesen-atadja-europat-egy-masik-kulturanak/
Gábor-Pestszentlőrincről
2015-10-18 10:05:46
Mindszenti Öcsinek!

Két dolgot röviden...

1.A pénzért vehető állampolgárságot sürgősen meg kell szüntetni!
A korábban hozott intézkedést pedig hatályon kívül kell helyezni.
Ugyanakkor nagyon bízom benne,hogy a hamarosan bekövetkező világpolitikai fordulat hatására ezek a
"világpolgárok" azonnal csomagolni fognak és elhagyják az országot!

2.Nagyon kedves,hogy érdeklődik a családi állapotom iránt,
de ez nem közügy...
Annyit azért szívesen elmondok,hogy az én helyzetem sokkal tisztességesebb,mert
nekem legalább nincs letagadott gyerekem,akivel születése óta nem tartom a kapcsolatot...

Üdvözlöm a szerkesztőséget...
Topi
2015-10-18 08:40:57
Sparatkusz - köszönöm a viccet, nekem is van egy:

Meghal a cigány, a túlvilágon találkozik Kádár elvtárssal.

Kádár megkérdi:

- Te cigány, mikor volt jobb élni? Mostanában vagy az én időmben?

- A te idődben. A te idődben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak, a cigányok meg loptak.

Most a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és b.meg, azt akarják, hogy én dolgozzak!

Mi nem akarjuk a működésképtelent működtetni, hanem annak a lebontásáért tevékenykedünk! Viszont a hatalmon lévő bűnöző garnitúra mindent elkövet, hogy így maradjon, és továbbra is szívhassák a vérünket.

Közeledik a vég? Na nem nekünk...

Az amerikai hadsereg Joseph Dunford tengerészgyalogos tábornok új vezetése alatt lángoló fegyverekkel lépett elő, hogy felszabadítsák az Egyesült Államok népét és a világot. Parancsnoksága alatt az amerikai hadsereg átvette a kazár maffia fő hatalmi forrását, a Federal Reserve Boardot. Hogy megerősítést nyerjen, látogassa meg az olvasó a Federal Reserve Board honlapját, amely már nem http://www.federalreserve.org,
hanem http://www.federalreserve.gov.

A kínaiak összehangolták ezt a lépést a Kínai Nemzetközi Fizetési Rendszer bejelentésével, amely alternatívája a kazárok irányította SWIFT rendszernek, ami azt jelenti, hogy az amerikai dollár rendszer átvétele az Egyesült Államokon kívül a tervek szerint halad. A nagy kazár maffia bankok összeroppanása már csak idő kérdése.

Továbbá hatalmas folyamatban lévő katonai mozgások vannak a Közel-Keleten, melyek célja a fasiszta, kazár, nácionsta Benjamin Netanjahu kormány eltávolítása, Pentagon és orosz források szerint. Hogy megkönnyítsék az oroszok számára a sátánimádó nácionisták eltávolítását a Közel-Keletről, a Pentagon visszavonta az összes repülőgép-hordozóját a Perzsa-öbölből.
http://www.presstv.ir/Detail/2015/10/10/432800/US-warship-Persian-Gulf

A szélhámos Netanjahu rezsim csak olajat öntött a tűzre a múlt héten egy amerikai légierő támadást színlelve a szíriai kormányerők ellen Aleppóban, más Pentagon források szerint. Az oroszokat nem tévesztette meg ez a manőver, és válaszképpen rakétákat és harci repülőgépeket küldtek az iráni légtér fölött (természetesen Irán engedélyével), megtámadva több célpontot a Közel-Keleten, megölve több száz izraeli, szaúdi és török katonát, akik a nemzetközi joggal ellenkezve működtek Szíriában és Irakban, Pentagon források szerint. A valódi üzenet természetesen az, hogy az amerikai hadsereg készen áll, hogy félreálljon, lehetővé téve az oroszoknak, hogy megtisztítsák a mocsoktól a Közel-Keletet.

Féltve az életét és rezsimjét, Szalman szaúdi király bejelentkezett egy kórházba arra hivatkozva, hogy súlyos Alzheimer-kórban szenved, miközben fia, a valódi hatalom gyakorlója, honvédelmi miniszter és Szalman trónörököse Oroszországba repült, ahol a Pentagon és orosz források szerint felajánlotta a rezsim lemondását. Ahogy a meglehetősen durva arab mondás tartja: "A bot az egyik nap még a kezedben, a következő nap a seggedben." Valójában a szaúdi herceg meghajolt, és felajánlotta Oroszországnak az olajpiac ellenőrzését, cserébe a rezsim túléléséért. Hogy emelje a tétet, Szalman felajánlotta, hogy kifizeti a két franciák által gyártott Mistral helikopter hordozót, melyet Egyiptom vásárolt meg, miután a franciák kénytelenek voltak törölni az Oroszországnak való értékesítésüket.

Az oroszok egyetértettek a szaúdiakkal, hogy valamiféle "politikai rendezésre" van szükség, beleértve a hamis terrorista ISIS kalifátus végét. Ugyanakkor a kínaiak, oroszok és irániak által támogatott jemeni erők kulcsfontosságú szaúdi olajmezőket foglalnak el, ami egyre inkább valószínűbbé teszi, hogy a "politikai rendezés" a gyűlöletes sátánimádó ál muszlim család lemondása, és a szent muzulmán földek feletti irányítás átadása lesz, cserébe az életükért. Talán egy kényelmes nyugdíjba vonulást a francia Riviérán el tudnak nekik intézni. Az azonban kétségtelen, hogy sokan inkább lefejezést érdemelnének, amit néhányuk talán meg is kap.

A másik közel-keleti kényúr, aki a félelem egy mély állapotában van, Törökország elnöke, Erdogan. A Pentagon visszavonja minden erejét és rakétaelhárító védelmét Törökországból, a régióból történő általános kivonulás részeként. Az egyetlen dolog, amihez ragaszkodnak, és folyamatosan meg is fognak kapni, a rendszeres üzemanyag ellátás a tüzelőanyagot nyakaló katonai gépeikhez.

Erdogant rajtakapták a kurdok bombázásán a saját országában, ipari infrastruktúra lopáson Szíriából, Izraellel való együttműködésen, és általában is egy antiszociális bajkeverő. Megtorlásként a Szíriából és Irakból lopott olajat, amit Törökországon keresztül szállítanak a Rothschild csővezetékeken, az oroszok és a kurdok elzárják.

A közel-keleti olaj elvágása lesz az utolsó szög számos bűnöző megabank koporsójában, melyek az olajdollárnak köszönhették túlélésüket. Ez az egyik fő oka annak, hogy az IMF, az ENSZ, a Nemzetközi Fizetések Bankja, a Citibank, a Bank of England és mások is figyelmeztettek a közelgő pénzügyi válságra. A nácionista polip fejét levágják, és hamarosan a különböző karjai is le fognak állni kudarcra ítélt harcukban.

Európai és amerikai támogatóinak hatalomból való közelgő eltávolításával a nácionista izraeli Netanjahu rezsim sorsa is megpecsételődik. Netanjahu kénytelen volt törölni tervezett látogatását Németországba, mert Angela Merkel német kancellár és a német rezsim azt mondta neki, hogy nem fog kapni több német tengeralattjárót.

A német autógyártók, mint a Volkswagen, és a Mercedes Benz stb. elleni zsarolás egy hamis "kibocsátási botrány" segítségével csak arra volt jó, hogy megerősítsék a németek eltökéltségét abban, hogy együttműködjenek az oroszokkal a kazár hóhérok ellen. A több millió "szíriai menekült" beáramlása, sokan közülük képzett ügynökök, akik sohasem jártak Szíriában, szintén felrázott sok értelmes németet. A németek felkészülnek arra, hogy újra kibocsássák a német márkát ha szükséges, és hogy javítsák kapcsolataikat a Keresztény Putyin rendszerrel Oroszországban.

A franciák is bedobták a törölközőt, és már nem dolgoznak a kazár maffiának, a brit MI5 hírszerzés szerint. A franciák azt mondták a briteknek, hogy integrálni fogják az EU-t Oroszországgal, és ha a britek ellene lennének, akkor el kell hagyniuk az EU projektet, a források szerint.

A Távol-Keleten eközben szintén nagy változások kezdenek látszani. A kínai kommunista és az észak-koreai rezsim lassan túllépnek különbözőségeiken. Az észak-koreaiak bejelentése, hogy rendelkeznek olyan interkontinentális ballisztikus rakétával, amely képes elérni az Egyesült Államokat és Európát volt a jele, hogy Japán és a Koreai-félsziget már nem nyitottak a kazárok és fogyatkozó rabszolga rendszereik nukleáris zsarolására, észak-koreai és kínai források szerint.

A CIA egy figyelmeztetést küldött a Fehér Sárkány Társaságnak, hogy a kazárok megpróbálnak kikényszeríteni egy német stílusú kibocsátási botrányt olyan japán vállalatok ellen, mint a Mitsubishi, Honda, Toyota, Mazda, stb annak érdekében, hogy megpróbálják rákényszeríteni a japán gyáriparosokat, hogy továbbra is folytassák behódolásukat. Minden ilyen kísérlet sikertelen lesz, mert az Abe rabszolga rezsim elveszíti támogatását, miután a Trans Pacific Partnership (TPP) megállapodást rákényszerítette az emberekre és az iparra.

Bár a TPP többnyire a komplex technokrata lókereskedés eredménye, és csak minimális hatása lesz a reálgazdaságra, a tény, hogy titokban tárgyaltak, és titkosan kiválasztott vállalati bíróságoknak adtak hatalmat a japán kormány felett, feldühítette a nacionalistákat.

Mindenestre még ha az Abe rabszolga rezsim ragaszkodik is a hatalomhoz, a megmaradt mestereik elleni támadás már régóta zajlik az Egyesült Államokban. Ráadásul, ahogy ez a jelentés napvilágot lát, Abe mesterei kapcsolatba léptek a FST-al, hogy egy békemegállapodásról tárgyaljanak.

Eközben Ferenc Pápa várhatóan Mexikóban fog feltűnni, ahol állítólag a kazár maffia elleni szent háború bejelentését fontolgatja, amely még mindig kapaszkodik a hatalomba az Egyesült Államokban, és egyes latin-amerikai országokban, P2 szabadkőműves források szerint.

A korábbi amerikai elnök, és hosszú távú nácionista vezér, idősebb George Bush kimutatta félelmét a közelmúltban, amikor egy igazságkereső megkérdezte őt a titkos amerikai kormányzati projektekről. Bush azt válaszolta, hogy "Az amerikaiak nem tudnák kezelni az igazságot," mielőtt elhallgattatták.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/10/idosebb-george-bush-az-ufo-...

Milyen igazságot nem tudnának kezelni Bush? Azt a tényt, hogy ön és összeesküvése meggyilkolták John F. Kennedy elnököt, Martin Luther Kinget és még ezreket? Azt a tényt, hogy ön elvette a a világ népeinek vagyonát, és arra használta, hogy megteremtse a népirtó fasiszta Új Világrendet? Azt a tényt, hogy ön és a többi nácionista létrehoztak és elterjesztettek olyan halálos betegségeket, mint a HIV, az Ebola, a madárinfluenza, a SARS és a többi? Azt a tényt, hogy amerikai katonai titkokat adott el a kínaiaknak és az észak-koeraiaknak? Azt a tényt, hogy az ön bandája meggyilkolt közel 3000 embert szeptember 11-én, hogy megrendezzenek egy fasiszta puccsot? Mi a helyzet a chemtrailekkel, a tervvel, hogy mikrochipet ültetnek az emberekbe, stb? A lista folytatódik, de lássuk be, ön is tudja azt, amit Sarah McClendon újságírónak mondott 1992-ben, "Ha az amerikai nép valaha is megtudja mit tettünk, akkor üldözőbe vesznek, és meglincselnek az utcán."

Az amerikai hadsereg Dunford tábornok alatt megtette az első fontos lépést a Federal Reserve Board államosításával, de sokkal többet kell tenni. Obama miért mond még mindig nyilvánosan hazugságokat Szíriáról, 911-ről, Ukrajnáról, 311-ről, stb? A hadsereg miért nem kezdett azon ismert bűnözők tömeges letartóztatásába, akik 911, a Wall Street csalás, és a hatalmas politikai megvesztegetések, stb. mögött álltak?

Ahogy sok tájékozott amerikai állampolgár, és sokan a Pentagonon és az ügynökségeken belül rámutattak, ez hazaárulás, és ezzel fegyveres embereknek kell foglalkozniuk, mert senki másnak nincs hatalma érvényesíteni az amerikai alkotmányt és az ország törvényeit. Gyerünk Dunford tábornok és az amerikai hadserege hazafijai, a történelemkönyvek várják a döntést. Az emberiség hősei lesznek, vagy mennek a történelem szemétdombjára mint egy kudarc? Az emberek a világon várnak, és a legjobbakat remélik.

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
mindszentiocsi
2015-10-18 08:11:59
mindszentiocsi
2015-10-18 05:42:41
Rossz hírem van pestszentlőrinci Gábornak! Nagyon-nagyon sokan vannak akik Magyarországon élnek,és itt is adóznak,de nem magyarok,csak megvették az állampolgárságot. Főleg Pesten(vízfej) élnek,legtöbbjük lakóparkokban,és már több gyermekük is itt született magyar-országon.Tehát ők már alapból magyaroknak számítanak.Ők gond nélkül szavazhatnak.Gáborunk jobbikos fejében ez így jól van??? Gábor miért szingli? Miért nem alapított már családot?Az lenne az igazán hazafias tett,vagy talán nincs elég bátorsága hozzá? Higgye el ez az igazi felelősségvállalás, nem pedig a párt-bandázás! Fel kell nőni egyszer! Csak úgy válhat igazán felelős állampolgárrá,ha gyermekeket is nevel a hazának.Vagy talán a gyermektelenektől is vonjuk meg a szavazati jogot? Ön az agyament liberális oktatásügyünk csúcsterméke V.Gáborral meg a többi jobbik-fidesz-mszp-kdnp-lmp-politikussal együtt! Nem tehetnek róla,de ez nagyon elszomorító a" szebb jövőre" nézve.
Horvathek
2015-10-18 02:23:27
Koszonom kedves Topi a reszletes utmutatast a gepunk atallitasahoz a Magyar nyelvre, remelem mar legkozelebb Magyarul helyesen tudok irni. Mostanaig gyakran at kellett fogalmazni mondandomat, mert igen sokszor akadalyba utkoztem, hiszen magyarul sok szonak mas jelentese van ha ekezet nelkul vagy ekezettel van leirva. ...
En, mi, az itt Kaliforniaban a kornyezetunkben elo magyarok ugy kozelitjuk meg a dolgot, hogy csak a magyarok hatarozhassak meg es csak magyarok donthessunk rolunk, a sorsunkrol, a jovonkrol, a gyermekeink, unokaink jovojerol, az otthonunkrol. Ebben kivesszuk a reszunket.
Topi
2015-10-17 21:21:28
Egyébként a Gábor által elmondottakkal én is egyetértek! Csak én más irányból közelítem meg a dolgot, a lényeg az, hogy ne a külföldön élő magyar testvéreink döntsék el vagy határozzák meg azt, hogy a következő négy évben ki rúgjon belénk, vagy ki élősködjön a csonka hazában mi rajtunk.
Topi
2015-10-17 20:58:29
Kedves Horváthék!

A PC-jük jelenleg használt karakter készletének módosítására magyarítására több féle lehetőség is van.
http://pcworld.hu/hardver/a-klaviatura-titkai-idomitsunk-billentyuzetet-20100326.html Persze a billentyűzet idomításnál az sem mindegy, hogy milyen operációs rendszer van a gépen, mert a MAC-OS rendszeren nem működnek a Windows módszerek. Ezen felül létezik egyszerűbb, laikusok által is könnyen kivitelezhető megoldás is, ehhez nincs szükség informatikusra, házilag pár perc alatt megoldható, és teljesen mindegy, hogy milyen operációs rendszer van a számítógépen. A lényeg az, hogy tartalmazón egy működő képes CD vagy DVD Írót, mellyel csak egy CD vagy DVD lemezt kell majd a megfelelő formátumban megírni. Ha ez megtörtént akkor a számítógépet úgy kell elindítani, hogy az az elkészített CD- DVD lemezről induljon amin az indulásnál F12 billentyűvel kilehet választani, hogy milyen nyelven induljon, de ha már betöltőt akkor egyetlen kattintással lehet váltani a magyar és az angol billentyűzet (kódolás) il. kiosztás között. Ennél a módszernél teljesen mindegy, hogy milyen operációs rendszer van a gépen, mert a CD lemezen lévő operációs rendszer fog betöltődni és működni csak a CD-ről telepítés nélkül is lehet internetezni és dolgozni. Mind e közben a meglévő rendszerbe egyáltalán nem avatkozik be, azt teljesen változatlanul hagyja. A lemez elkészítéséhez a következő ISO anyagot kell letölteni, és a megfelelő CD kép formátumban egy lemezre kiírni: MX-14.2 32.bites ISO letöltése http://sourceforge.net/projects/antix-linux/files/Final/MX-14.2/MX-14.2-pae.iso/download?use_mirror=garr&r=http%3A%2F%2Fwww.mepiscommunity.org%2Fdownload-links&use_mirror=garr A letöltött ISO anyagot olyan CD író programmal kell a lemezre kiírni, ami az írás közben ki is csomagolja a letöltött tömörített ISO anyagot. Windows rendszernél az InfraReckorder nevű ingyenes CD-DVD író programmal könnyedén elkészíthető, a programban csak a CD kép írása kockára kell kattintani.
Horvathek
2015-10-17 16:50:39
Mindenki Figyelmebe - Kubinyi Tamas irasa:

"Kedves Néző!

Az Álmos Király Televíziót a médiaterror miatt hoztam létre 2012 nyarán. Az elmúlt két
évben sok buktatón mentünk keresztül, de megmaradtunk és fejlődtünk, mert igény van arra,
hogy az igazságot keressük és kimondjuk. Életünk tágabb összefüggései, a világhatalom
uralma és helyi kiszolgálóinak virulása az ország süllyedése árán olyan titkokat takar,
melyeket a köz- és magánmédia mind a mai napig elhallgat.

Cenzúra nélkül! című műsorunkból kiderül, hogy az átlagember többet észrevesz a világ
változásaiból, mint a hivatásos politikusok, politológusok és megmondó emberek. Élet-halál
kérdésről van szó, ha nem mondjuk ki az igazságot, védekezni sem leszünk képesek. Külön-
külön mindannyiunk élete veszélyben van, és nemzetünket is le akarják törölni a föld színéről.
Szükség van az összefogásra, közös gondolkodásra ahhoz, hogy megtaláljuk az ellenszert. A
globalizmus az emberiség legnagyobb ellensége, helytartóival ennek megfelelően kell
bánnunk. A Magyarságot arra teremtette a Jóisten, hogy a legnehezebb helyzetekben is
megmaradjon és vigye tovább a Vízözön előtti magaskultúrák üzenetét.

Népünkhöz kötődik az állatok megszelídítése, gondoljunk a rackára, szürke marhára,
mangalicára és sok egyéb magyar tenyésztésű állatra. Népünkhöz kötődik a növények
nemesítése, az ősi tönkölybúza és egyéb gabonafélék kinevelése, melyek most veszélyben
vannak a Monsanto és más globális cégek tevékenysége miatt. Népünkhöz kötődik az írás
kiművelése, gondoljunk a Tatárlakai agyagkorongra és 11.000 társára, melyeket Torma Zsófia
gyűjtött össze elsősorban a Maros löszfalából. Népünkhöz kötődik a magasrendű
államszervezés, az 1222-es Aranybullát megelőző Vérszerződés írásba foglalt alkotmányos
alapvetése, vagy az egész Európát átfogó hun államszervezés, mely a Római Birodalom
bukását okozta. A mai Európai Unió a bukott birodalom továbbélését, az istentagadást, a
sátánista globálkultúra továbbélését szolgálja, ezért szükségszerűen meg kell buknia. Egyedül
nekünk magyaroknak van meg a képességünk ahhoz, hogy ezt a folyamatot elindítsuk, ahogy
megtettük a Szovjetunió felbomlásáért 1956-ban, ahogy megtettük az Oszmán Birodalom
felbomlásáért 1456-ban, ahogy megtettük a Kazár Birodalom felbomlásáért 893-tól. Ebben az
emberfeletti feladatban vagyunk társak, ezt kell az Isten Terv rendelése szerint
megvalósítanunk, ahogy 2014 nyarának csodás eseményei számunkra meghatározták.

Az Álmos Király Akadémia évek óta tevékenykedik a megvilágosodás érdekében, az Álmos
Király Televízió több mint két éve minden munkanapon élő műsorban szólítja meg a Kárpát-
haza és a világ magyarságát. Ebben az embert próbáló feladatban vagyunk társak, itt és most
kell helytállnunk. Kérek minden igaz jó magyar embert, vegyen részt az ÁKTV
fenntartásában és működtetésében, azaz ne csupán előfizető és néző legyen, hanem véleményét
kimondó közreműködője a műsornak. Az Álmos Király Akadémia jusson el minél több
városba és faluba, tartsunk saját szervezésben magánházaknál összejöveteleket, és azokat
örökítsük meg egyszerű házi kamerával, hogy a világ más részén élő magyarjaink is
bátorságot kapjanak hasonlóhoz. Szükség van az együtt gondolkodásra és cselekvésre, mert
életünk kegyelmi ideje arról szól, hogy megértjük-e az Isteni Rendelést és annak megfelelően
élünk, vagy magunk is a pusztulás közreműködőivé válunk közömbösségünkkel,
reménytelenségünkkel.

Harcra hívok minden igaz jó magyar embert! Van már lapunk, tévénk, szép könyveink és
akadémiánk! Ne hagyjuk elveszni az értékeinket, az eltitkolt magyar történelmet juttassuk el
minél több rászorulóhoz, akik számára életmentőek a valódi hírek. Küzdjünk együtt a
tudásért, a szellemi felemelkedésért, nemzetünk dicsőséges történetéért, a magyar becsületért!

A Jóisten áldjon meg minden igaz jó Magyar Embert!"
Gábor-Pestszentlőrincről
2015-10-17 04:22:51
"Kedves" Ferenc!

Nem különösebben érdekel az ön által - rólam alkotott véleménye!
Ezért továbbra is fenntartom,hogy
aki nem Magyarországon él,aki nem itt adózik
az ne is szóljon bele a csonka hon ügyeibe.
Ezt nem sértésnek szántam - valóban így gondolom.

Látom azért nagyon is képben van azzal kapcsolatosan,hogy milyen véleményt fogalmaztam meg
hónapokkal ezelőtt vagy pár órával korábban...
Éppen ezért nagyon megkérem,még ne dobja el a rólam szóló kartonját,hátha később szüksége lesz rá...

Szilvia tegezését most sem fogadnám el,mert egyrészt jogomban áll visszautasítani,
másrészt pedig nem akarok baráti viszonyba kerülni egy olyan emberrel,aki egy pártok nélküli
"civilek által irányított" országban hisz,de ennek ellenére a fidesznek gyűjti,
vagy korábban gyűjtötte a kopogtatócédulákat! :)
Sajnos abban az ominózus hármas beszélgetésben a műsorvezető nagyon is elfogult volt
Szilvia irányába,ami nem igazán tetszett,mert álláspontom szerint
egy moderátor akkor cselekszik helyesen,ha ütköztetni engedi a véleményeket és nem pedig befolyásolni akarja,
mert ellenkező esetben beindul az Orwell-i gondolatrendőrség...
Úgy látszik (még mindig) kísért az echo tv (cenzúrázott) szelleme...

Ha esetleg betelefonálós műsorokhoz "igazított" hozzászólásokat szeretne hallani akkor
ajánlom szíves figyelmébe "Harcos" Ilonka vagy Szentkúti M. Péter véleményét...
Garantáltan nem fog csalódni...

Egyébként soha nem állítottam,hogy mindenben igazam lenne...
Főleg úgy,hogy egyedüliként a műsorban azt is többször kihangsúlyoztam már,hogy
lehet én látok rosszul dolgokat,de amit elmondtam az a saját véleményemet tükrözi.
Annak összes hibájával vagy tévedéseivel együtt!
Ráadásul önnel ellentétben én legalább nem bújok el,
mert véleményemet teljes nevemmel (és arcomat megmutatva) mondom el.
Bár az is nagyon valószínű,hogy soha nem leszek olyan
"Igaz Jó Magyar Ember"(???),mint a németországi vagy az amerikai magyarok,de
én legalább nem költöztem ki külföldre...
És nem több ezer km távolságból osztom az észt!

Végezetül pedig:
Köszönöm önnek a felém intézett "kedves" szavait...
Sokat tanultam belőle.
Igaz - néhol nem nélkülözte a sértő jelzőket sem,de hát mit lehet tenni?
Az "Igaz Jó Magyar Emberek" úgy látszik már csak ilyenek...
Vagy mégsem?

Illő tisztelettel vagy inkább anélkül...
Egy renitens magyar...
Horvathek
2015-10-17 02:58:35
Mi Kaliforniaban elunk. Eloszor is van egy kerdesunk, kereseunk, hogy ha valaki tudja, mi a modja nyelvvaltoztatas mukodo modjara az interneten ami altal vegre Magyar nyelven tudnank irni, legyen szives irja le itt szamunkra, mert eddig minden probalkozasunk kudarcba fullott. Igy irni Magyarul ekezetek nelkul nem a mi valasztasunk. Azert ugy vesszuk eszre, hogy igy is ertheto.

A Ferencnek Nemetorszagba valaszolva, mi sem ertunk egyutt a Gabor altal elmondottakhoz, hogy a kulhoni magyarok ne szavazhassanak mert nem fizetnek adot Magyarorszagon. Mi utan kellene nekunk adot fizetnunk a Magyar "allamnak"? ...Meg all az eszunk... Mindazt amit a Ferenc felsorolt, azzal mi ugyanugy egyetertunk, hogy nem ertunk egyet a Gabor velemenyevel es egyaltalan mindenkivel aki a Gaborral egy velemenyen van.
Abban nagyon egyertertunk Ferenccel, hogy az AKTV -t "nem szabad az acsarkodás szintjére lezülleszteni, hanem maradjon az, aminek indult, a tisztességes, igaz jó magyarok fóruma és összetartó ereje." Koszonjuk meg a Kubinyi Tamasnak, hogy elinditotta es a reszesei lehetunk. Az AKTV mindazok szamara jott letre es mukodik akik igaz jo Magyar emberek attol fuggetlenul, hogy barhol elnek a vilagon.
Ferenc
2015-10-16 21:58:31
Mivel én Németországban élek, a pestszentlörinci Gábor mai hozzászólása mélységesen felháboritott, miszerint a külhoni magyaroktól meg kellene voni a szavazati jogot. Kivácsi vagyok mi a véleménye erröl a többi, külhonban pl. Amerikában élö magyaroknak ?

Gábor ezzel ismét bizonyitotta a határtalan primitivségét, mint ahogy ,amikorpl. már korábban az javasolta, hogy 70 év felettiektöl meg kellene vonni a szavazati jogot, vagy visszutasitotta Szilvia ajánlatát a tegezödésre, vagy pl. elég lenne az iskolákban a matematikában csak a négy alapmüveletet tanitani! A mondókájának befejezésénél most már csak a Jobbik dicséretét vártam, mint egyetlen helyes megoldás lenne a kilábalásra a mai katasztrófális helyzetböl.

Kubinyi Tamás megfelelöen reagált erre, nem tudom , hogy Gábor értette -e, hogy mit mondott?

A skype - régi computerem miatt - nálam nem müködik, igy csak interneten keresztül tudom az adásokat nézni kisebb - nagyobb sikerrel. Különben lenne egy - két megjegyzésem a Gábor féle hozzászókhoz. Dehát végül is az ÁKTV nem szabad az acsarkodás szintjére lezülleszteni, hanem maradjon az, aminek indult, a tisztességes, igaz jó magyarok fóruma és összetartó ereje. És tudomásul kell vennünk, hogy bomlasztók, provokátorok - sajnos - mindenhol vannak.
Topi
2015-10-16 18:43:30
A több ezer éves - ma is működő - vezeték nélküli telefon. http://www.kephost.com/image/SOvY
Topi
2015-10-16 18:27:16
Kedves ​ Barátaim!

Tisztelettel felhívom a figyelmüket, hogy 2015. október 16-án, pénteken este 8 órától fél 9-ig a TV „Hatoscsatorna” Őseink hagyatéka c. műsorában Tóth Tibor műsorvezető úrral beszélgetünk arról, mi hasonlatosság van sumirok és a magyarok műveltsége között.

Az esetleges érdeklődést előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Marton Veronika
Barteli2
2015-10-16 15:32:40
AZ EMBERI PSZICHÉ MANIPULÁLÁSA - ALAN WATT INTERJÚ

Végre megértettem, hogy Magyarországon miért a látványsportokat támogatják és miért nem az egészséges életmódra serkentő tömegsportot (ami az egészségügyi kiadásokat csökkentené drasztikusan) !

Köszönöm az ÁKTV-nek a feltett videót!
Topi
2015-10-16 00:10:15
http://magyarhirlap.hu/cikk/37811/Budapest_tamogatja_Belgrad_unios_integraciojat

Nekik is vannak tapasztalataik, amit át adhatnak. Pl. magyarok tömegsírba lövetése, benes tipusú kollektív jogfosztás, beköltözés a kitelepített németek házaiba a Délvidéken a szerb többség érdekében. Persze az uniót kell kiszolgálni, mivel az Unió rátámadott a magyarokra a mostani déli demarkációs vonal védelme miatt. Közben szlovák csapatok is mennének oda, csak cserébe bezárhassák Felvidéken a magyar iskolákat. Mert hát a szerb Matica kópiája a tót Matica. Ennél az angolok is okosabbak voltak a balkáni háború idején, amikor Clinton is arra kérte Orbánt, hogy engedje az angolokat kitakarítani a szerbeket a Délvidékről. De Orbán, Soros tiltása miatt nem engedte. Most meg szembe került vele, mert éppenséggel Magyarországot akarja Soros elárasztani mindenféle népekkel. A valóságban az unió fél az orosz partraszállástól Ó-Szerbiában, ahol erre már az orosz bázisokat kiépítették. Így a magyarok fizessék a szerb beolvadás árát az unióba csak úgy ingyen, csakhogy erre még az orosz is válaszolhat, és Milosevics bandái, akik kővel dobálták meg augusztusban a jelenlegi szerb államfőt. Ember tervez, Isten végez. Sine ira et Studio (Tacitus): Harag és részrehajlás nélkül...És a politikai percemberkék kapkodása helyett. A Világot soha sem kormányozták sok ésszel, és ez így van ma is. Csakhogy ez nem kötelező mindenkire. A kivétel ez alól szebb. És Magyarabb.
Gyula Geonczeol
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.