Gábor-Pestszentlőrincről
2015-10-20 07:52:45
Kedves Horváthék!
Nem vagyunk baráti viszonyban ezért maradjunk inkább a magázódásnál!
Amúgy a kritikai észrevételt nem tartom sértő formának.
Csak elmondtam a véleményem.
Liberális gondolkodó pedig soha nem leszek!
Azt meghagyom maguknak,amerikaiaknak...
Topi
2015-10-20 00:44:34
Horvathek
2015-10-19 23:15:45
Kedves Gábor-Pestszentlőrincről
Figyelj: Itt nem helyes, szokás sértegetni a társakat. A liberális oldalak modora nem ide való. Te is sokakat valóban nagyon megsértettél. Az neked rendben van? Hol vagy te? Az meg hogy az ezen az oldalon az Admin-t is kioktatsd, az mindennek a teteje, mindent elmond rolad. Benned nincs semmi tisztelet senkinek, ezt bizonyitottad. Ezt elmondva ezt befejeztem.
Topi
2015-10-19 22:59:43
Kedves Gábor-Pestszentlőrincről!
Az észrevételeid kissé túlzóak és elkapkodottak, mert a Kedves Szilvia írásában csak az a probléma, hogy a billentyűzete nem alkalmas az összes magyar ékezetes karaktert megjeleníteni, vagy egy karaktert véletlen elütött, vagy kihagyott. Ami időnként nálam és másnál is előfordul, de ennek ellenére amit írt az tökéletesen érthető.
http://www.kephost.com/image/ShAK
Topi
2015-10-19 22:01:11
Nincs mit köszönöd, örülök, hogy sikerült! Hogy ne keljen sokat gondolkodni, hogy mit rejt a képeken a felső tálcán a mikrofon ikon :
http://www.kephost.com/image/SOQn - egyébként a Skype beszélgetéseket is automatikusan felveszi és menti. Grafikusan nincsen túl bonyolítva, de könnyen kezelhető és jól működik.
totya54
2015-10-19 21:46:15
Köszönöm drága barátaim sikerült.
Merkel mamát jól kiosztották,valami elkezdődött a Németeknél.
Topi
2015-10-19 21:24:33
Az előző képet direkt az általam javasolt CD lemezről netezve csináltam, hogy a kedves Horváthék- nak megmutassam, hogy pár egyszerű beállítás után, nagyjából hogy is néz ki. Felül a magyar zászlóra kattintva, egyetlen kattintással átválthatok az angol billentyű kiosztásra, és ugyanúgy egy kattintással vissza a magyarra. Ha sikerül a lemezt elkészíteni és beindítani, ott majd a menü alapból baloldalt függőlegesen, és analóg órával fog megjelenni.
http://www.kephost.com/image/SOQl
Topi
2015-10-19 20:00:23
totya54, ha az írott lapnál a fordítás feliratra kattintgatsz és utána a fogaskerékre, akkor a beállításnál kiválasztatod a magyar fordítást is.
http://www.kephost.com/image/SO5J
Gábor-Pestszentlőrincről
2015-10-19 19:11:27
Kedves Admin03!
A ténymegállapítás nem azonos a
sértegetéssel,de amikor engem valóban megsértettek akkor valahogy elfelejtett megjelenni a fórumon!
Admin03
2015-10-19 18:52:47
Gábor-Pestszentlőrincről
Itt nem szokás sértegetni a társakat. A liberális oldalak modora nem ide való.
totya54
2015-10-19 18:37:32
Kedves mintszentiocsi!
Automatikusan csak Németre fordít,nem tudom át állítani Magyarra
mindszentiocsi
2015-10-19 18:05:37
Gábor-Pestszentlőrincről
2015-10-19 17:49:07
Kedves hölgyem!
Olvasva az ön hozzászólását igencsak elképedtem...
Ezért kérem engedje meg,hogy legyen pár javaslatom az ön irányába.
Természetesen segítő szándékkal!
1.Tanuljon meg magyarul!
2.Tanuljon meg helyesen fogalmazni!
3.Tanuljon meg helyesen írni!
Üdv!
totya54
2015-10-19 17:29:34
willikosztyo@gmail.com
2015-10-19 16:07:22
Szerettem volna a ma esti müsorban jelentkezni, végül is masképp döntöttem, mivel sokkal fontosabb dolgokrol esik ott szo, Tamas témait nem akartam félrevinni, zavarni.
A penteki adas utan, itt a Forumon emlitettek, ugy érzem, hogy helyre kell tennem egy-ket dolgot.
2006-ban kijelentkeztem svajci lakhelyemröl, többek között azert, hogy HAZAM-ban az urnahoz jarulhassak. Segiteni akartam agyon-gyötört MAGYAR TESTVEREIMnek, egy jobb, pozitivabb valtozas remenyeben - megerdemelten! - életükben. Kopogtato cedulat gyüjtöttem a Fidesznek es ezalatt sok mindent eszrevettem, mi is folyik ott. Eleg volt!
2010-ben - még Svajcban éltem - vettem a faradtsagot Zürichböl Bernbe utaztam, hogy a Jobbikra leadhassam szavazatomat. 2 év eltelte utan veglegesen hazaköltöztem. A Jobbik lakossagi forumaira elmentem. Ennyi eleg is volt a Jobbikbol!!!
Nem szeretem, ha szavaimat kiforgatjak! Soha sem beszeltem arrol, hogy "civil által irányított" vegye at a hatalmat! En a MAGYAR NEMZET-röl beszéltem es beszélek ma is!!! Nekem ez egy szent fogalom! A NEMZET-ünkben igenis vannak nagyon tehetseges, ratermett egyenisegek, akik alkalom adtan vezethetnék az orszagot, csak engedni kéne öket, hogy oda juthassanak!!!
A fenti soraimat olyan nehéz felfogni???
A külföldön élö MAGYAR-ok, akik a matematikai 4 alapmüveleten kivül sokkal több tudassal rendelkeznek, nagyon jo szakemberek, esetleg több diplomas, több idegen-nyelvet beszelö igazi magyar emberek. Oek nem szorakozasbol tavoztak külföldre, valoszinü nekik nem adatott meg az ami "szajhösünknek", hogy munkahelyük, megélhetésük legyen. Oek mint rabszolgak, alantas munkat kénytelenek végezni, holott legtöbbjük nagyon tehetséges. A szememben ök sokkal igazibb magyarok, mint aki itthon "osztja az észt"! Nincs okunk miattuk szegyenkezni, ezt tapasztalatbol tudom. A fenti soraimnal termeszetesen nem a "magyarul beszelökre" gondoltam!
Apropo! - szajhös!
Nem is olyan regen, volt egy Jobbikos tüntetes Budapesten. Kicsit meleg vagy forro volt a helyzet es szajhösünknek valahol mashol volt dolga, el kellet utaznia!
Volt egy Horty-mellszobor avatas, a Hazateres templomban, ahol a közelben megjelent a fizetett söpredék, ott is kicsit meleg, estleg forro volt a helyzet szajhösünk ott volt, csak éppen nem lattak! De még bepotolhatja mulasztasat holnap, oktober 20.-an!
Az ilyen "hazafiaktol" mentsen meg a Joisten! Szerncsére még vannak/lesznek bator hazafiak, akik ha a helyzet ugy kivanja, ott lesznek a tettek mezején!!!
Nem artana neki a szemellenzöket levenni, es kicsit körül-nézni, hogy mi is zajlik a vilagban!!! Talan rajönne, hogy "nemcsak a Jobbik"!
Valami még hirtelen eszembe jutott: Szegedi Csanad mellett egyetlen-egy hazafi sem pozolna!!!
Kivanva: - szebb jövöt!
Szilvia
Topi
2015-10-19 12:32:49
Topi
2015-10-19 12:27:25
Topi
2015-10-19 10:03:58
mindszentiocsi
2015-10-19 08:42:39
Horvathek
2015-10-19 05:28:01
Bocs, de meg nem allitottam at a gepet a Magyar nyelvre. A Gaborral teljesen egyetertunk, hogy " A pénzért vehető állampolgárságot sürgősen meg kell szüntetni! A korábban hozott intézkedést pedig hatályon kívül kell helyezni." Ugy legyen!
Wass Albert: A Bujdoso Imaja:
Uram, ki fönt az égben
lakozol a fényességben,
gyújtsd föl szent tüzedet
az emberek szívében.
Az emberek agyára
áraszd el bölcsességed.
Értsék meg valahára
mi végből van az élet.
Arasznyi kis idő csak,
mely ajtódig vezet.
De előre csak a jó visz,