Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

mindszentiocsi
2015-11-05 16:58:02
Kedves Szilvia! Nem is tudom mit mondjak. Talán,hogy Istennek a kezében vagyunk? Ez megdöbbentő és egyben felemelő! Egyszer csak úgy felötlött bennem,hogy ezt mindenkinek hallani kell! Azt pedig most vettem észre amint az elején a karmester az ökölbe szorított kezét maga előtt tartva ,erőt sugároz a zenekar felé, néhány másodpercig.Talán ez a vasakarat és mindent kibírás, ami közös a Magyarokban és régi-régi rokonainkban a Japánokban.Lenyűgöző az a mélységes tisztelet amit mutatnak a magyarság lelkületét tükröző zene iránt iránt, az arcukra van írva. Persze,hogy nem tökéletes az előadás,de hát nem is ez itt a fontos.Ahogy ezt most írta Szilvia, teljesen ledöbbentem.Nagyon úgy néz ki,hogy él még az Isten a magyarok Istene,él és figyel és jeleket küld. Köszönöm,hogy ezt a személyes történetét megosztotta és így ebből újra erőt meríthetünk. Tisztelettel: mindszentiocsi
Lehel
2015-11-05 16:18:05
willikosztyo@gmail.com
2015-11-05 15:38:31
Kedves Mindszentiocsi!

Köszönet Oennek a "link"-ért (Kodaly: Hary Janos). Talan megoszthatom Oennel, hogy lanyom templomi esküvöje a Lausanne-i Székesegyhazban volt. A lanyom ezzel kedveskedett, lepett meg engem (termeszetesen nem élö zene!), amikor az esküvöi menet a Székesegyhaz kapujan belépett. Gondolom nem nehéz elképzelni, mit éreztem én!
Ehhez még hozzajön, hogy lanyom kezét a svajci jövendöbeli férj Japanban kérte meg.
Köszönöm mégegyszer is ezt a gyönyörü zenét!

Uedvözlettel:
Szilvia
mindszentiocsi
2015-11-05 12:49:34
Japánok Kodályt játszanak! https://www.youtube.com/watch?v=zSv5CvhOEsA
Lehel
2015-11-05 06:54:41
Kedves Fórumtársak !
Nem értem miért kell bárkit piedesztára emelni és ott őrizn, az esetleges vitatókat pedig büntetnii.
A fejlődést szolgáló szabad vélemény nyilvánítás arról szól, hogy hogy ütköztetjük véleményeinket is. A baj, hogy ezt az országos média nem teszi lehetővé, -holott pontosan ez volna a feladata-, akkor bizony remélhetné a Honpolgár, hogy ha esőt igér a TV, már reggel viszi az ernyőt magával, mert csak az igazak maradnának bent.
Mivel azonban a rossz jóslásnak nem mond senki ellent, így marad a bizonytalanság, ami miatt csalódunk, majd nem is fogunk figyelni rá.
Szerintem Szaniszló Ferencnek is van igaza, mert két külön dologról van szó.
Az egyik, hogy ELFOGADTUK , HOGY anyagi világunkban való létezéshez szukséges javakhoz való hozzájutás a pénz által valósul meg, - továbbá nem követi ezt igazságosság, hiszen ennek az elosztásnak a természet rendje fenntartásához a letett teljesítménnyel arányosan kellene megtörténnie, akkor bizonyára szaporodhatna a magyarság fizikailag és létszámilag.
A másik dolog, hogy nem vesszük észre mennyire áll úton vagyunk és hagyjuk magunkat eltéríteni.
Ez az áll út zsákutca azok számára, akik erre tévednek, mert a természet ellen megy.
Nem szabadna súlyos döntésekben befolyásoljon senkit a pénzben megjelenő kirekesztés , mert a lét pénz nélkül is felépíthető, ha rendelkezünk és nem mondunk le az ehhez szükséges tudásról.
Ha viszont ellent mondunk a rendszernek, az össze fog omlani.
Úgy vélem Sz.F erre utal. Itt különösen kiemelem a fogamzásgátló szerek használatát, amit ugye az ISTENI elrendeltetés megváltoztatására találták ki emberek (?) és ma bizony az egész emberiséget érinti, ahogy a vizelet utján kezdi megrontani vizeinket és termékenységünket.
Ez kell legyen az első komoly figyelmeztetés a természettől .
Ne másoktól várjátok a probléma megoldását !
Miért, azért mert pontosan az alább idézett átlagbér lista bizonyítja mennyire hamis az a világ, amit elfogadunk, ha " nem térünk meg "
A globális bankrendszer határozza meg önös érdekei szerint azt, hol mennyi legyen a pénzben kifejezett bér.
Vagy tényleg elhiszitek, hogy ma Magyarországon nem lehetne jobban élni, ha a globális világkerreskedelemben minden ember azonos módon, teljesítményével arányosan és nem egyéb szempontok alapján kedvezményezetten, vagy kirekesztve vehet részt ?
NOS erről van szó és ez bizonyítja, hogy ha együtt működők leszünk, Svájc egyre gazdagabb lesz ( rájuk a pénz urainak mint békés övezetret van szüksége, amihez nem engedhető meg a nélkülözés, amíg ránk rabszolgasorsot szánnak, így nincs erőnk védekezni sem, a napi megélhetési gondok miatt - amit ők okoznak és mi EZT a "rendet " fogadjuk el.
Topi
2015-11-04 19:21:12
Alcyon Plejádok 19/2. rész -- FEMA -- koncentrációs táborok, és az új világrend holokausztja https://www.youtube.com/watch?v=zSphc5ehVD8
willikosztyo@gmail.com
2015-11-04 15:02:39
Kedves Szabo Ferenc és Zsuzsi!
Mindszentiöcsit meg kell érteni és nem bantani! Szerintem ö nem bantja a közkedvelt Szaniszlo Ferencünket. Lehet, hogy Szaniszlo Ferenc még meg is köszönné sorait, felvetéseit. Az altalam is nagyra tisztelt müsorvezetö személyétöl elvonatkoztatva, olvassak at jol Mindszentiöcsi sorait, probaljak megérteni gondolat-menetét. Helyes dolgokra vilagit ra, független attol, hogy nem telefonalnak be,( mint Spartakusz is), igenis ök is közénk tartoznak, velünk együtt szeretik HAZA-jukat, MAGYAR TESTVEER-einket, és joggal aggodnak hazank sorsa miatt! Ugy Spartakusz - mint Mindszentiöcsi gondolatai nagyon értékesek, legalabb is én igy értékelem.
Kritikaja az értelmiséghez szol (függetlenitem Szaniszlo Ferenctöl!!!), és igaza van: - hol van a magyar értelmiség? Raabizza a nép felrazasat a politikai partokra? A lehetö legrosszabb megoldas! - szerintem. Megy az allampolgarok adojabol fizetett cirkusz a Fidesz és a Jobbik között. A nép, NEMZET érdekeiért teszik???
Kérem - ha tehetem! - ne bantsuk egymast, hisz legtöbbünk egy közös ügyért küzd, aktivalja magat, ki ilyen, ki olyan formaban!
Szaniszlo Ferencnek halaval tartozunk kemény, szokimondo aldozatos munkajaért. Az ö dolga is könnyebb lenne ha több Szaniszlo Ferencek lennének!!!
A Joisten aldjon meg Benneteket, mindazokat akik barmilyen formaban is draga HAZA-nk, MAGYAR TESTVER-eink megmaradasan, mélto helyének elérésén faradoznak.
Szeretettel:
Szilvia
Barteli2
2015-11-04 13:58:20
Átlagos fizetések 2015-ben:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage

Vajon miért nem Svájc a hódítók célállomása?
mindszentiocsi
2015-11-04 12:02:51
Nagyon veszélyesnek tartom,ha valaki aki közülünk való és népszerű is (méltán),olyan útra téved,hogy a saját híveit ostorozza a szószékről ,mivel sokan az ő szavát mantrázzák majd a későbbiekben ,addig amíg azt maguk is el nem hiszik.Érte haragszom nem ellene.
Zsuzsi
2015-11-04 11:50:31
Az bíráljon aki legalább egymilliomodát letette a nemzet asztalára a megbíráltnak. Ez az MSZOSZ-es indulat rombol, inkább az Indexre való. Gondolom csak beírni jártok ide mindszentiocsi és Spartakusz, nem vesztek részt az Áktv és Áka fenntartásában, nem vagytok kíváncsiak előadásokra, mindent jobban tudtok, mindenkit leszóltok. Talán nem itt kellene ezt tenni, rombolni lehet otthon is a konyhaasztalt.
Szabó Ferenc
2015-11-04 10:53:20
mindszentiöcsi

Kivülről már nem találtál magadnak ellenséget?
mindszentiocsi
2015-11-04 10:25:47
Kedves Spartakusz! Teljesen egyetértek azzal,hogy a gyereket néven kell nevezni,mert az általánosítás sokkal többet árt,mint használ! Pl:Szaniszló Ferenc szavai a pénteki Világpanorámából:"Öregszik,elfogy,kihal,a magyarság a Kárpát-medencéből.Nem vigasz hogy más népek is eltűnőben vannak.Az az ő bajuk a mienk,pedig a mienk.Ám ha egy nép nem tudja belakni saját hazáját,földjét,életterét,jönnek más,életképesebb,szívósabb,szaporább népek a helyére.Akkor is ha nem a globális pénzügyi,hatalom mozgatja őket.Családonként ugye három- négy magyar gyermek kellene,hogy megmaradjon a nemzet,fönnmaradjon a Haza,szaporodjék a magyarság és még vésztartaléknak,vértartaléknak is jusson,de hol van ma családonként három-négy magyar gyermek.Tisztelet a kivételeknek(cigányok???). Egyáltalán,hol vannak a magyar családok?Jelen állás szerint a magyarság biztos önpusztulásába,öngyilkosságába tart.Nem lehet ezt kizárólag a szegénységre fogni,hiszen a hozzánk képest nagyon gazdag Németország,Svédország,Svájc és Ausztria is elfogyóban. Válaszom: "De bizony kérem ez az eszméletlen nyomortól és kilátástalanságtól van.Bizony,bizony,csak ez Budapestről a stúdióból nem látszik!!! Miközben a magyar fiatalság döntő része főleg a nem Pestiek(tisztelet a kivételnek)élet-halál harcát vívja--ez a fővárosból ugye nem nagyon látható-addig a Széles bográcsfenékből kanalazgató(mindeddig még népszerű)műsorvezető imígyen filozofálgat és gyárt elméleteket (az ellenség legnagyobb örömére) a saját magába zárt világában."Nem lehet ezt kizárólag a szegénységre fogni"-mondja Ön Szaniszló úr! Akkor a "magyar" cigány miért szapoirodik kedves uram? Legalább Ön ne állítson valótlant! Felteszem még egyszer a kérdést: a "magyar"cigány miért szaporodik? Akkor válaszolok is rá,ha még nem jött volna rá! Azért mert a mindenkori kormányunk pénzt ad neki ,azért,hogy szaporodjon Szaniszló úr! Itt NAGYAR-ÍRTÁS folyik műsorvezető úr!Ne tessék kozmetikázni! Ne tessék már belénk beszélni a valótlanságot, mert ezzel többet árt mint használ! Még csak az kellene,hogy Ön is beálljon abba a sorba ,mint például Bogár prof.Mondván:" a nép tehet mindenről,a népet le kell váltani!"különben is "megérdemlik a sorsukat". A németekre azt mond amit akar,kit érdekel.Mielőtt azonban a magyar fiataljainkra ítéletet mond,először jól gondolja végig,hogy a cigányság alá sorolja-e őket vagyis az etnikumot magasabb kategóriába sorolja-e mint a magyar fiatalságot?A bevándoroltatottak is azért jönnek mert BE VANNAK VÁNDOROLTATVA-PÉNZT KAPNAK!!!Úgy gondolja,hogy ha háromszor ennyien élnénk itt magyarok akkor nem lenne bevándoroltatás.Így töprengenének: "Nézd már ezek háromszor annyian vannak mint a múltkor,hűűűha, ide nem küldünk migránsokat mert ezek háromszor annyian vannak!"Ez vicc kategória-ha nem lenne véresen komoly.Miért nem támogatja a kormány a "magyar"magyar- fiatalokat már évtizedek óta a család alapításban?Talán ezt is ki lehetne egyszer próbálni!Nem? Ezt kellene forszírozni a nyilvánosság előtt,nem pedig élve eltemetni előre a Nemzetet és vészmadárkodni! A politikus urakon kell végig vágni a kemény kritika karikás ostorával, nem csak úgy általánosságban a magyarokat csapkodni! Több megértést kérek a magyar fiatalokkal szemben! Köszönöm.
Korunk nemessége az értelmiség és alkalmazotti réteg.Ha eddig élvezték a" kutyabőr-havifix" előnyeit a közösből,akkor most itt az idő vigyék vásárra azt a kutyabőrt mert azt ezért kapták!Tessék megszervezni a haza védelmét,de igaziból a gyakorlatban.Ne csak osszák az észt, és e-képpen okoskodjanak:"először megemelem a népem tudásszintjét( előadásokat tartok) aztán majd látjuk mi lesz".Na persze ezt a hétköznapi emberektől várják és szóvá is teszik,hogy azok is persze mint ők féltik az életüket,mert nekik már csak az maradt,de hát emberek miért nem lázadtok fel,modják az értelmiségieink.Miért nem szerveztek nagy tüntetéseket?Már alig várjuk,hogy a véreteket áldozzátok a hazáért,gyerünk,hajrá,majd mi tartjuk az előadásokat,ti csak essetek el a harc mezején!Utána ha már győz az igazság és ti már elpusztultatok akkor mi majd újra elvállaljuk a jó zsíros kutyabőr állásokat,mert ti ahhoz nem értetek. Erre kérem már nincs idő,és ebből van már mindenkinek elege.
Csaba
2015-11-04 02:08:22
Horvathek
2015-11-04 01:35:50
Mi történik....Merkel...az EU ... vendégeket hivott magához és amikor azok elfogadták a meghivását szétosztotta a "vendégeit" a szomszédok között.
Felháboritó, ahogy a muszlimok védve vannak...miközben pedig a Magyarok az elszakitott Magyar földön szót nem kaphatnak es sok ezer Magyar ember a mai napig nem tud BECSÜLETESEN megélni, létezni, otthont teremteni Magyagyarkent Magyarországon, a saját hazájában. Kikergetik a Magyarokat Magyarországról. ...Rosszul gondolják akik azt hiszik, hogy mi akik Magyarok Németországban, Ausztráliában, Kaliforniában .... és bárhol máshol élünk nekünk fogalmunk sincs arról, hogy milyen Magyarnak lenni, Magyarként élni.. Én Magyar vagyok, palóc vagyok. Az is maradok, nem amerikai. ... Úgy segitsen meg a Jóisten, hogy ahogy megtanulta a Magyar nyelvet a gyermekünk, úgy az unokáink is megtanuljanak jól magyarul beszélni, Lovagolni már tudnak, főzni, sütni tudnak palacsintát, mákos tekercset. paprikás krumplit...most kezdik tanulni a Magyar történelmet. . nem mert az iskolában kell tanulniuk, hanem ők maguk akarják. Erzsike 9 eves Emese 8 eves. . Kis lépéseket teszünk... haladunk. " I have dual citizenship..it just happens I live in the USA" ahogy Anthony Hopkins monjda.
A tettek majd beszélnek.
Csaba
2015-11-03 22:54:57
Topi
2015-11-03 20:06:23
Topi
2015-11-03 19:24:51
Bobula Ida : A mi határunk! www.youtube.com/watch?v=hnxURBmGO98
Topi
2015-11-03 19:21:50
http://alfahir.hu/obama_vilaghaborut_kockaztatna_sziriaert
Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen és még mi fizetünk! https://www.youtube.com/watch?v=Bivjp1HgYDs
http://hidfo.ru/2015/05/2018-ban-visszaterhet-karpatalja/

ORF Lendvai film

Tisztelt hölgyeim és uraim !

A botrányos Lendvai Film „Nationale Träume – Ungarns Abschied von Europa ?“ ( Nemzeti álmok – Magyarország búcsúzik Európától ? ) és az azt követő vitaprogram „Ungarn: Demokratie Ade?“ miatt 2012 óta folyamatban lévő per tovább folytatódik. Szeretnék emlékeztetni, hogy az első eljárást megnyertem, a legfelsőbb osztrák Közigazgatási Bíróság (Verwaltungsgerichtshof) semmisítette az elutasító határozatokat és új eljárást követelt, amelyben foglalkozni kell a konkrét kritikával és kifogással.

A mostani második eljárásban az első fokú hivatal, a KommAustria, ismét – ami várható volt - visszautasította a panaszt, bár nem tett eleget a legfelsőbb bíróság utasításainak. A Legfelsőbb és a Szövetségi Közigazgatási Bíróság is mint másodfokú bíróság a filmet tényanalízisnek minősítette és ennek megfelelően követelték, hogy a dokumentációban szereplő állításokat ellenőrizni kell, hogy ezek igazak-e vagy legalább hogy megtörtént-e az újságírói gondosság figyelembe vétele alapján a szükséges alapos recherche (vizsgálat ).

A KommAustria a második eljárásban is semmilyen bizonyítási eljárást nem indított, nem is tűzte ki az általam kérelmezett nyilvános tárgyalást és ezzel nem tett eleget a fellebbezési bíróságtól kapott utasításnak, hogy meg kell tárgyalni az ügyet a két féllel.

A határozat ellen ezért ismét fellebbeztem, a jogorvoslati írásomat találják a csatolmányban. Sajnos nincs magyar fordítás.

A másik jogorvoslati írásom (fellebbezés) azokra a híradásokra vonatkozik, amelyeket az ORF Angela Merkel budapesti látogatása és az azt megelőző tüntetés kapcsán sugárzott, ezek a hírek sem feleltek meg az objektivitás és teljesség előírásának. Mind a két fellebbezés ügyében a Szövetségi Közigazgatási Bíróságnak kell határozatot hoznia. Arról ismét értesíteni fogom Önöket.

Üdvözlettel

Eva Maria Barki
barodza
2015-11-03 17:40:16
Nagyon köszönök mindent! Nincs hova hátrálni a megnyomoríttatásunkból, mert elveszünk, anyáinkba, apáinkba még, volt spiritusz ne legyünk a szégyen szemeik. A jóért mindig küzdeni kell, semmit sem adnak ingyen. Előbb tenni kell az asztalra és csak utána lehet, csak elvenni, hogy jusson is, maradjon is. Az árgyélusmadaram áldja meg és vigyázzon mindannyiunkra. Olivér!
Horvathek
2015-11-03 17:16:44
Keresztény ünnepeket akarnak törölteteni muszlim bevándorlók Németországban , mert sérti a vallásukat:
http://hirado.top/kereszteny-unnepeket-akarnak-toroltetni-muszlim-bevandorlok-nemetorszagban/
Bárcsak sértődnének már meg annyira, hogy takarodnának!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.