Lehel
2015-11-05 18:09:46
Topi
2015-11-05 18:08:44
Ez az emberke egy sunyi gazember,-ha ezt komolyan mondta, a migránsok kizsuppolásánál,, fel kell ültetni
az utolsó fuvarra !! És ezek keresztények? Még embernek sem emberek.
http://www.balrad.com/2015/11/03/azannya/
Lehel
2015-11-05 18:03:52
Nem ismerős ez nekünk ?
Judea declaires WAR on Germany
Daily Express New York 1933.Marc.24.
Külön érdekessége az ügynek, hogy a hitleri rezsimet is New Yorkbók pénzelték szintén zs.-bankár körök...
http://rense.com/general84/declare.htm
barodza
2015-11-05 17:29:01
mindszentiocsi
2015-11-05 16:58:02
Kedves Szilvia! Nem is tudom mit mondjak. Talán,hogy Istennek a kezében vagyunk? Ez megdöbbentő és egyben felemelő! Egyszer csak úgy felötlött bennem,hogy ezt mindenkinek hallani kell! Azt pedig most vettem észre amint az elején a karmester az ökölbe szorított kezét maga előtt tartva ,erőt sugároz a zenekar felé, néhány másodpercig.Talán ez a vasakarat és mindent kibírás, ami közös a Magyarokban és régi-régi rokonainkban a Japánokban.Lenyűgöző az a mélységes tisztelet amit mutatnak a magyarság lelkületét tükröző zene iránt iránt, az arcukra van írva. Persze,hogy nem tökéletes az előadás,de hát nem is ez itt a fontos.Ahogy ezt most írta Szilvia, teljesen ledöbbentem.Nagyon úgy néz ki,hogy él még az Isten a magyarok Istene,él és figyel és jeleket küld. Köszönöm,hogy ezt a személyes történetét megosztotta és így ebből újra erőt meríthetünk. Tisztelettel: mindszentiocsi
Lehel
2015-11-05 16:18:05
willikosztyo@gmail.com
2015-11-05 15:38:31
Kedves Mindszentiocsi!
Köszönet Oennek a "link"-ért (Kodaly: Hary Janos). Talan megoszthatom Oennel, hogy lanyom templomi esküvöje a Lausanne-i Székesegyhazban volt. A lanyom ezzel kedveskedett, lepett meg engem (termeszetesen nem élö zene!), amikor az esküvöi menet a Székesegyhaz kapujan belépett. Gondolom nem nehéz elképzelni, mit éreztem én!
Ehhez még hozzajön, hogy lanyom kezét a svajci jövendöbeli férj Japanban kérte meg.
Köszönöm mégegyszer is ezt a gyönyörü zenét!
Uedvözlettel:
Szilvia
mindszentiocsi
2015-11-05 12:49:34
Lehel
2015-11-05 06:54:41
Kedves Fórumtársak !
Nem értem miért kell bárkit piedesztára emelni és ott őrizn, az esetleges vitatókat pedig büntetnii.
A fejlődést szolgáló szabad vélemény nyilvánítás arról szól, hogy hogy ütköztetjük véleményeinket is. A baj, hogy ezt az országos média nem teszi lehetővé, -holott pontosan ez volna a feladata-, akkor bizony remélhetné a Honpolgár, hogy ha esőt igér a TV, már reggel viszi az ernyőt magával, mert csak az igazak maradnának bent.
Mivel azonban a rossz jóslásnak nem mond senki ellent, így marad a bizonytalanság, ami miatt csalódunk, majd nem is fogunk figyelni rá.
Szerintem Szaniszló Ferencnek is van igaza, mert két külön dologról van szó.
Az egyik, hogy ELFOGADTUK , HOGY anyagi világunkban való létezéshez szukséges javakhoz való hozzájutás a pénz által valósul meg, - továbbá nem követi ezt igazságosság, hiszen ennek az elosztásnak a természet rendje fenntartásához a letett teljesítménnyel arányosan kellene megtörténnie, akkor bizonyára szaporodhatna a magyarság fizikailag és létszámilag.
A másik dolog, hogy nem vesszük észre mennyire áll úton vagyunk és hagyjuk magunkat eltéríteni.
Ez az áll út zsákutca azok számára, akik erre tévednek, mert a természet ellen megy.
Nem szabadna súlyos döntésekben befolyásoljon senkit a pénzben megjelenő kirekesztés , mert a lét pénz nélkül is felépíthető, ha rendelkezünk és nem mondunk le az ehhez szükséges tudásról.
Ha viszont ellent mondunk a rendszernek, az össze fog omlani.
Úgy vélem Sz.F erre utal. Itt különösen kiemelem a fogamzásgátló szerek használatát, amit ugye az ISTENI elrendeltetés megváltoztatására találták ki emberek (?) és ma bizony az egész emberiséget érinti, ahogy a vizelet utján kezdi megrontani vizeinket és termékenységünket.
Ez kell legyen az első komoly figyelmeztetés a természettől .
Ne másoktól várjátok a probléma megoldását !
Miért, azért mert pontosan az alább idézett átlagbér lista bizonyítja mennyire hamis az a világ, amit elfogadunk, ha " nem térünk meg "
A globális bankrendszer határozza meg önös érdekei szerint azt, hol mennyi legyen a pénzben kifejezett bér.
Vagy tényleg elhiszitek, hogy ma Magyarországon nem lehetne jobban élni, ha a globális világkerreskedelemben minden ember azonos módon, teljesítményével arányosan és nem egyéb szempontok alapján kedvezményezetten, vagy kirekesztve vehet részt ?
NOS erről van szó és ez bizonyítja, hogy ha együtt működők leszünk, Svájc egyre gazdagabb lesz ( rájuk a pénz urainak mint békés övezetret van szüksége, amihez nem engedhető meg a nélkülözés, amíg ránk rabszolgasorsot szánnak, így nincs erőnk védekezni sem, a napi megélhetési gondok miatt - amit ők okoznak és mi EZT a "rendet " fogadjuk el.
Topi
2015-11-04 19:21:12
willikosztyo@gmail.com
2015-11-04 15:02:39
Kedves Szabo Ferenc és Zsuzsi!
Mindszentiöcsit meg kell érteni és nem bantani! Szerintem ö nem bantja a közkedvelt Szaniszlo Ferencünket. Lehet, hogy Szaniszlo Ferenc még meg is köszönné sorait, felvetéseit. Az altalam is nagyra tisztelt müsorvezetö személyétöl elvonatkoztatva, olvassak at jol Mindszentiöcsi sorait, probaljak megérteni gondolat-menetét. Helyes dolgokra vilagit ra, független attol, hogy nem telefonalnak be,( mint Spartakusz is), igenis ök is közénk tartoznak, velünk együtt szeretik HAZA-jukat, MAGYAR TESTVEER-einket, és joggal aggodnak hazank sorsa miatt! Ugy Spartakusz - mint Mindszentiöcsi gondolatai nagyon értékesek, legalabb is én igy értékelem.
Kritikaja az értelmiséghez szol (függetlenitem Szaniszlo Ferenctöl!!!), és igaza van: - hol van a magyar értelmiség? Raabizza a nép felrazasat a politikai partokra? A lehetö legrosszabb megoldas! - szerintem. Megy az allampolgarok adojabol fizetett cirkusz a Fidesz és a Jobbik között. A nép, NEMZET érdekeiért teszik???
Kérem - ha tehetem! - ne bantsuk egymast, hisz legtöbbünk egy közös ügyért küzd, aktivalja magat, ki ilyen, ki olyan formaban!
Szaniszlo Ferencnek halaval tartozunk kemény, szokimondo aldozatos munkajaért. Az ö dolga is könnyebb lenne ha több Szaniszlo Ferencek lennének!!!
A Joisten aldjon meg Benneteket, mindazokat akik barmilyen formaban is draga HAZA-nk, MAGYAR TESTVER-eink megmaradasan, mélto helyének elérésén faradoznak.
Szeretettel:
Szilvia
Barteli2
2015-11-04 13:58:20
mindszentiocsi
2015-11-04 12:02:51
Nagyon veszélyesnek tartom,ha valaki aki közülünk való és népszerű is (méltán),olyan útra téved,hogy a saját híveit ostorozza a szószékről ,mivel sokan az ő szavát mantrázzák majd a későbbiekben ,addig amíg azt maguk is el nem hiszik.Érte haragszom nem ellene.
Zsuzsi
2015-11-04 11:50:31
Az bíráljon aki legalább egymilliomodát letette a nemzet asztalára a megbíráltnak. Ez az MSZOSZ-es indulat rombol, inkább az Indexre való. Gondolom csak beírni jártok ide mindszentiocsi és Spartakusz, nem vesztek részt az Áktv és Áka fenntartásában, nem vagytok kíváncsiak előadásokra, mindent jobban tudtok, mindenkit leszóltok. Talán nem itt kellene ezt tenni, rombolni lehet otthon is a konyhaasztalt.
Szabó Ferenc
2015-11-04 10:53:20
mindszentiöcsi
Kivülről már nem találtál magadnak ellenséget?
mindszentiocsi
2015-11-04 10:25:47
Kedves Spartakusz! Teljesen egyetértek azzal,hogy a gyereket néven kell nevezni,mert az általánosítás sokkal többet árt,mint használ! Pl:Szaniszló Ferenc szavai a pénteki Világpanorámából:"Öregszik,elfogy,kihal,a magyarság a Kárpát-medencéből.Nem vigasz hogy más népek is eltűnőben vannak.Az az ő bajuk a mienk,pedig a mienk.Ám ha egy nép nem tudja belakni saját hazáját,földjét,életterét,jönnek más,életképesebb,szívósabb,szaporább népek a helyére.Akkor is ha nem a globális pénzügyi,hatalom mozgatja őket.Családonként ugye három- négy magyar gyermek kellene,hogy megmaradjon a nemzet,fönnmaradjon a Haza,szaporodjék a magyarság és még vésztartaléknak,vértartaléknak is jusson,de hol van ma családonként három-négy magyar gyermek.Tisztelet a kivételeknek(cigányok???). Egyáltalán,hol vannak a magyar családok?Jelen állás szerint a magyarság biztos önpusztulásába,öngyilkosságába tart.Nem lehet ezt kizárólag a szegénységre fogni,hiszen a hozzánk képest nagyon gazdag Németország,Svédország,Svájc és Ausztria is elfogyóban. Válaszom: "De bizony kérem ez az eszméletlen nyomortól és kilátástalanságtól van.Bizony,bizony,csak ez Budapestről a stúdióból nem látszik!!! Miközben a magyar fiatalság döntő része főleg a nem Pestiek(tisztelet a kivételnek)élet-halál harcát vívja--ez a fővárosból ugye nem nagyon látható-addig a Széles bográcsfenékből kanalazgató(mindeddig még népszerű)műsorvezető imígyen filozofálgat és gyárt elméleteket (az ellenség legnagyobb örömére) a saját magába zárt világában."Nem lehet ezt kizárólag a szegénységre fogni"-mondja Ön Szaniszló úr! Akkor a "magyar" cigány miért szapoirodik kedves uram? Legalább Ön ne állítson valótlant! Felteszem még egyszer a kérdést: a "magyar"cigány miért szaporodik? Akkor válaszolok is rá,ha még nem jött volna rá! Azért mert a mindenkori kormányunk pénzt ad neki ,azért,hogy szaporodjon Szaniszló úr! Itt NAGYAR-ÍRTÁS folyik műsorvezető úr!Ne tessék kozmetikázni! Ne tessék már belénk beszélni a valótlanságot, mert ezzel többet árt mint használ! Még csak az kellene,hogy Ön is beálljon abba a sorba ,mint például Bogár prof.Mondván:" a nép tehet mindenről,a népet le kell váltani!"különben is "megérdemlik a sorsukat". A németekre azt mond amit akar,kit érdekel.Mielőtt azonban a magyar fiataljainkra ítéletet mond,először jól gondolja végig,hogy a cigányság alá sorolja-e őket vagyis az etnikumot magasabb kategóriába sorolja-e mint a magyar fiatalságot?A bevándoroltatottak is azért jönnek mert BE VANNAK VÁNDOROLTATVA-PÉNZT KAPNAK!!!Úgy gondolja,hogy ha háromszor ennyien élnénk itt magyarok akkor nem lenne bevándoroltatás.Így töprengenének: "Nézd már ezek háromszor annyian vannak mint a múltkor,hűűűha, ide nem küldünk migránsokat mert ezek háromszor annyian vannak!"Ez vicc kategória-ha nem lenne véresen komoly.Miért nem támogatja a kormány a "magyar"magyar- fiatalokat már évtizedek óta a család alapításban?Talán ezt is ki lehetne egyszer próbálni!Nem? Ezt kellene forszírozni a nyilvánosság előtt,nem pedig élve eltemetni előre a Nemzetet és vészmadárkodni! A politikus urakon kell végig vágni a kemény kritika karikás ostorával, nem csak úgy általánosságban a magyarokat csapkodni! Több megértést kérek a magyar fiatalokkal szemben! Köszönöm.
Korunk nemessége az értelmiség és alkalmazotti réteg.Ha eddig élvezték a" kutyabőr-havifix" előnyeit a közösből,akkor most itt az idő vigyék vásárra azt a kutyabőrt mert azt ezért kapták!Tessék megszervezni a haza védelmét,de igaziból a gyakorlatban.Ne csak osszák az észt, és e-képpen okoskodjanak:"először megemelem a népem tudásszintjét( előadásokat tartok) aztán majd látjuk mi lesz".Na persze ezt a hétköznapi emberektől várják és szóvá is teszik,hogy azok is persze mint ők féltik az életüket,mert nekik már csak az maradt,de hát emberek miért nem lázadtok fel,modják az értelmiségieink.Miért nem szerveztek nagy tüntetéseket?Már alig várjuk,hogy a véreteket áldozzátok a hazáért,gyerünk,hajrá,majd mi tartjuk az előadásokat,ti csak essetek el a harc mezején!Utána ha már győz az igazság és ti már elpusztultatok akkor mi majd újra elvállaljuk a jó zsíros kutyabőr állásokat,mert ti ahhoz nem értetek. Erre kérem már nincs idő,és ebből van már mindenkinek elege.
Csaba
2015-11-04 02:08:22
Horvathek
2015-11-04 01:35:50
Mi történik....Merkel...az EU ... vendégeket hivott magához és amikor azok elfogadták a meghivását szétosztotta a "vendégeit" a szomszédok között.
Felháboritó, ahogy a muszlimok védve vannak...miközben pedig a Magyarok az elszakitott Magyar földön szót nem kaphatnak es sok ezer Magyar ember a mai napig nem tud BECSÜLETESEN megélni, létezni, otthont teremteni Magyagyarkent Magyarországon, a saját hazájában. Kikergetik a Magyarokat Magyarországról. ...Rosszul gondolják akik azt hiszik, hogy mi akik Magyarok Németországban, Ausztráliában, Kaliforniában .... és bárhol máshol élünk nekünk fogalmunk sincs arról, hogy milyen Magyarnak lenni, Magyarként élni.. Én Magyar vagyok, palóc vagyok. Az is maradok, nem amerikai. ... Úgy segitsen meg a Jóisten, hogy ahogy megtanulta a Magyar nyelvet a gyermekünk, úgy az unokáink is megtanuljanak jól magyarul beszélni, Lovagolni már tudnak, főzni, sütni tudnak palacsintát, mákos tekercset. paprikás krumplit...most kezdik tanulni a Magyar történelmet. . nem mert az iskolában kell tanulniuk, hanem ők maguk akarják. Erzsike 9 eves Emese 8 eves. . Kis lépéseket teszünk... haladunk. " I have dual citizenship..it just happens I live in the USA" ahogy Anthony Hopkins monjda.
A tettek majd beszélnek.
Csaba
2015-11-03 22:54:57
Topi
2015-11-03 20:06:23