Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-11-08 07:14:32
Kun Ákos

Egészségkímélő Ételek Ínyenceknek 4. bővített kiadás

Mottó: „A házimunka olyan munka, amelyet csak akkor vesznek észre, ha nincs elvégezve.”

Ezt a könyvet a nagyvilágban szétszóródott magyarok figyelmébe ajánlom, hogy ők is megismerhessék az óhaza gasztronómiai fejlődésének legújabb eredményeit, illetve feleleveníthessék a régi ételek ízeit. http://kunlibrary.com/cookbook.htm zip tömörített pdf.
Horvathek
2015-11-07 22:15:12
Szerintem otthon nehezebb a dolga a Magyarnak, akik Magyar földön élnek mint nekünk akik "külföldön" élünk Magyarok. Azért mert mi tudjuk, hogy hol élünk, , egy más országban, viszont otthon a Magyar ember nem tudja már hol él, a Magyar hazában aki Magyar le van taposva...bejött a nyugat. Figyelve a Magyar tv-t ... felháboritó, érthetetlen miféle nyelvet beszélnek. Nem magyarul, sem angolul, hogy szégyelhetik magukat. Az AKTV ahol tudunk magyarul beszélni. Köszönöm, hogy elolvastátok.
Kati
2015-11-07 22:07:38
Ez az elismerés ugyanaz mint amit Szaniszló Ferenc kapott a táncsics dij visszaadása után.


A Nemzeti Újságírásért arany fokozatú elismerését,– megérdemelten - Kubinyi Tamás (Álmos Király Tv) kaphatta meg, a magyarságért, nemzetépítő munkájáért. Elnök asszony e szavakkal méltatta Kubinyi Tamást: " Amikor a neve környezetemben felmerül, mindig az jut eszembe, hogy mindaddig, amíg ilyen emberek vannak körülöttünk – még akkor is, ha úgy tűnik, kevesen – addig nem keseredhetünk el, csak meg kell egymás kezét fognunk. Azt szoktam mondani, hogy a Jó Isten azokat az embereket, akiknek egyformán dobog a szíve, mindig egymás felé tereli. Hiába gyűlnek körénk időnként gazemberek, akik megpróbálják a rengeteg küzdelem árán felépített várat lerombolni, erősebbé válik annak bástyája, mert tiszta emberek védik hűségükkel, bátorságukkal, tiszta emberi értékeikkel."
Topi
2015-11-07 17:06:53
http://www.sokkaljobb.hu/content/ugye-%E2%80%9Em%C5%B1velt%E2%80%9D-nyugat-kellett-nektek-kiny%C3%ADrni-kadhafit
http://periszkop.com/2015/10/23/europa-halala/
barodza
2015-11-07 14:16:20
Gratulálok, Tamás a díjadhoz szemünk fénye vagy
nélküled kevesebbek lennénk. A Nemzet nap-
számosának lenni nem könnyű feladat.
Istenünk vigyázzon a kis családodra mindig!
Olivér
Horvathek
2015-11-07 03:55:27
Szeretném hallani, tudni tőletek, hogy mit gondoltok rólunk a dél kalifiniai magyarokról.ahogy megismertetek bennünket... Mit gondoltok rólunk.
Horvathek
2015-11-07 03:21:57
soha nem mulasztom el....az adást. Úgy van ahogy mondtam, de az csak amit megeszünk.....annal sokkal több....már itt alig találok ruhát ami nem okoz allergiát. Tegnap a lányok itt voltak velünk, ők már nem mennek a mcdolad-hoz, nem eszik meg azt. Gomba leves volt meg palacsinta vacsorára. A pici Emese meg egyáltalan nem eszik meg semmit vendéglőben. A Feri száz felé szalad bevásásolni beszerezni ami ehető. Sokba kerül... Mégis itt vagyunk.. Lehet sokaknak semmitmondó amit irtam...aki odafigyel tudja miről beszélek.
Horvathek
2015-11-07 01:50:36
....Még mindig álmodoznak, azt hiszik "Angela Merkel, majd ad elegendő pénzt nekik, hogy Svédországba eljuthassanak." sok szerencsét nekik. Rájöttek már vajon, hogy milyen választásuk van... alkalmazkodnak , nyelvet tanulnak, dolgoznak, vagy kitakarodnak, mert ha nem meghalnak. Egyébként meg nehogy már letelepedhessenek a Magyar földön.
Topi
2015-11-06 21:26:30
Őseink hagyatéka Marton Veronika https://www.youtube.com/watch?v=j-0b5MWWjyw
Topi
2015-11-06 21:22:52
Topi
2015-11-06 20:53:11
Menekültipar
Németország nettó kivándorló ország, egyre több németnek lesz elege saját hazájából. Legtöbbjük egyetemet végzett fiatal.
A hónap első hetében jelent meg Udo Ulfkotte német újságíró új könyve A menekültipar – Miként profitálnak politikusok, újságírók és szociális szervezetek a menekülthullámból címmel. Tizenegy hónappal azután, hogy szintén a Kopp kiadónál látott napvilágot bestsellerré vált könyve, A megvásárolt újságírók, amelyet szintén lapunk mutatott be elsőként a hazai nyilvánosságnak. Ulfkotte nevét idehaza nagyon sokan ekkor ismerték meg.
A Frankfurter Allgemeine Zeitung egykori haditudósítójának és szerkesztőjének könyve hatalmas megbecsülést és hírnevet váltott ki a magyar jobboldalon és gyűlölettel teli zavart hallgatást a balliberális térfélen, hiszen nehéz konteó gyártással vádolni egy vezető német lap egyik korábbi kulcsemberét.
A szerző előszavában leírja tapasztalatait arról, hogy milyen megpróbáltatások érték és érik tavalyi leleplező kötete miatt. Egyik lábával a börtönben van, másik lábával az anyagi összeroppanás szélén egyensúlyoz, aki olyan könyvet ír, mint ő. Minden sorát nagyítóval vizsgálják az ügyvédek, melyik állításáért lehet perelni. Eddig százötvenezer euró kifizetésére kötelezték. Hozzátehetjük: tudjuk jól, milyen veszélyes a hatalmasokkal szemben tényfeltárást végezni, akik minden tettüket titkolják. Azok meglétét tehát nem könnyű a bíróság előtt is megálló bizonyítékokkal igazolni.
Vajon a hazai balliberális sajtót hányszor perelhetné a kormány (sajnos nem teszi), amikor esetenként még névtelen forrásokra sem hivatkozva hazudik, beleértve olyan rémtörténetek kitalálását is, hogy süllyed a 3-as metró alagútja?
A kötetből megtudhatja az olvasó, hogy a nagyvállalatok mekkora profitot fölöznek le a menekültipari tevékenységükkel. (Ulfkotte könyvében végig a Németországban megszokott „menekült” szót használja.)Megtudja továbbá, hogy a gyógyszeripar miként növeli forgalmát milliárdokkal a beérkező menekülteknek felírt gyógyszerek eladásából. Hogy a rendőrökre és újságírókra szájkosarat raknak a menekültstátust kérők bűnelkövetései ügyében; hogy számos SPD (szociáldemokrata) politikusnak mellékállása van olyan szervezetekben, amelyek a migránsoknak szállást adnak; hogy a pártok a menekültek ellátásával kapcsolatban törvénytelen finanszírozásban részesülnek, és hogy újságírók külön pénzt kapnak, ha könnyfakasztó sztorikat írnak a menekültstátust kérőkről.
Ulfkotte bemutatja azt is, hogy miközben a német sajtó és Angela Merkel kancellár halálra aggódja magát a menekültek sorsa miatt, annak nem adnak hangot, hogy az országban háromszázezer, többnyire etnikailag német hajléktalan él, akik közül harminckétezer a gyerek. Könyvéből megtudjuk azt is, hogy a német újságírók szívhez szólóan megható, de kitalált történeteket is előadnak menekültekről, például a szenegáli Abdou Dioufról, aki horrorisztikus élményeit ecsetelte állítólagos hajón történő meneküléséről. Azonban kiderült, történetét 2015 nyarán egy spanyol reklámügynökség találta ki.
Ulfkotte azt is leírja, mennyibe kerül egy menekült a német adófizetőknek. Fejenként havi háromezer-ötszáz euróba. Egymillió menekült ellátása tehát havi három és fél milliárd, évente negyvenkétmilliárd euróba kerül. Pontosan ennyibe kerül a költségvetésnek a németek segélyezése.

E könyv megjelenése előtt nem igen tudtunk arról, hogy Németország nettó kivándorló ország, mert egyre több németnek lesz elege saját hazájából. „A bevándorlók már csak az olyan országokból érkeznek, ahol az oktatásban kevesen részesülnek. A távozó, képzett németek „Goodbye Deutschlanddal” búcsúznak. Ma már minden negyedik német azzal a gondolattal játszik, hogy elhagyja hazáját. Minden évben 165-170 ezer német fordít hátat Németországnak. A legtöbb közülük fiatal és egyetemi végzettségű.”Álljon itt a fejezet végkövetkeztetése: „Az igazság így hangzik: Német­ország kivándorlási ország – legalább is az etnikai németeknek.” Mely mondattól, mint általában a kínos tényektől, megállhat az ütő a hazai, a Merkel-Németországot imádó balliberális sajtó magyarutáló tamtam-dobosai kezében.
És hogy honnan érkezik a „munkaerő-utánpótlás”? Abból az Afganisztánból, ahol a nők nyolcvannyolc százaléka analfabéta. Az afrikai Nigerből (ott ez az arány 84,9 százalék), Dél-Szudánból (84 százalék) és Burkina Fasóból (78,4 százalék).A menekültek orvosi ellátása óriási összegekbe kerül az adófizetőknek. Németországban négyszáz-ötszázezer a Hepatitis-C vírussal fertőzött emberek száma – egy jelentős részük migráns. Egy negyvennyolc hétig tartó kezelés ára 25-28 ezer euró. Ha más, drágább gyógyszereket is alkalmaznak, akkor 51-64 ezer euró a terápia költsége. De lehet, hogy az orvos még a – grammját tekintve szó szerint az aranynál is drágább – Gilead pirulát is felírja, az szemenként 714 euróba kerül.
A menekülteknek megfelelő szállás is dukál. Sokukat szállodákban helyezik el. Nem egyszer a hoteltulajdonos akarata ellenére. De kastélyokban és magánnyaralókban is. E téren sincsenek tabuk, akadályok. A Holte-Stukenbrock-kastélyban a rendőröknek kellett átadniuk a helyüket a menekülteknek. Máshol (a helyszínek pontos jelölése a könyvben) idősotthonokat ürítenek ki számukra. Hogy mindez mihez vezethet, Ulfkotte brit lapok cikkeit idézi, melyek szerint legkésőbb 2018-ban már páncélosok düböröghetnek Európa városainak utcáin és terein.
Az amerikai CIA egyik jelentése azt a képet vetíti elénk, hogy a közel-keleti és észak-afrikai menekültek hullámai országokat árasztanak el, és számos nagyváros kormányozhatatlanná válik.
A Németországban menedéket kapottaknak maximum tizenöt hónap ott-tartózkodás után jogukban áll behívni családtagjaikat. Sok esetben a visszamaradt rokonok küldik ki előőrsként az egyik családtagot, aki az­után behívja őket. Így azután egy család eltartására évente akár kétszázötvenezer eurót is rá kell fordítani.
A legújabb felmérések szerint a németek már jobban félnek a menekültektől, mint a munkanélküliségtől, ami korábban a legnagyobb gondot jelentette. Az egykor patyolat tiszta Németország közben koszosodik. Amit a sajtó trendinek igyekszik eladni. Közben Berlinben a zsebtolvajlá­sok száma ötvenöt százalékkal emelkedett. Annak ellenére, hogy a szállások őrzése havi hatezer-ötszáz euróba kerül menekültenként.
Csak remélni tudjuk, hogy Udo Ulfkotténak ez a könyve is hamarosan megjelenik magyar kiadásban.
Zsuzsi
2015-11-06 14:08:13
A kereszténydemokraták lelepleződtek mindenben kiszolgálják a nagytestvért, saját elveiket semmibe veszik.
mindszentiocsi
2015-11-05 22:46:24
ALAP-FILM 1988-ból,be volt tiltva: ELPUSZTÍTHATATLANOK http://mozicsillag.net/watch-embed-209769-10006
KrixxKraxx
2015-11-05 21:18:22
Kedves Fórumozók, javaslom a következő 9 perc megtekintését.
Miközben mindenki a migránsokkal foglalkozik, a háttérben:
https://www.youtube.com/watch?v=JhkkM_RJVGQ

Magyar felirattal. Nagyon fontos!
Topi
2015-11-05 19:06:23
Topi
2015-11-05 18:54:53
Médiamanipulációról
Miniszterelnökei Kanada és Ausztrália Olvasás teljesen azonos háború Beszéd

- See more at: http://www.personalgrowthcourses.net/video/media/media-manipulation-speeches#sthash.b19XnLZD.dpuf
Lehel
2015-11-05 18:09:46
ittt jobban látszik a cikk is.
Most akkor ki is a felelős ?

( DeJa vu )

https://www.radioislam.org/historia/dailyex.htm
Topi
2015-11-05 18:08:44
Ez az emberke egy sunyi gazember,-ha ezt komolyan mondta, a migránsok kizsuppolásánál,, fel kell ültetni
az utolsó fuvarra !! És ezek keresztények? Még embernek sem emberek. http://www.balrad.com/2015/11/03/azannya/
Lehel
2015-11-05 18:03:52
Nem ismerős ez nekünk ?
Judea declaires WAR on Germany
Daily Express New York 1933.Marc.24.

Külön érdekessége az ügynek, hogy a hitleri rezsimet is New Yorkbók pénzelték szintén zs.-bankár körök...

http://rense.com/general84/declare.htm
barodza
2015-11-05 17:29:01
https://www.youtube.com/watch?v=4IQS32Kss6g
Mi a vektor Viktor? - Orbán nem találja a helyes irányt

Ma sincs másképpen, nem lehangoló
a helyzetünk, ugyan ott tartunk, csak
a nyomorunk nagyobb nem andalító!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.