Horvathek
2015-11-13 19:42:12
Topi
2015-11-13 19:21:46
barodza
2015-11-13 14:01:37
Világ-Panoráma - Papp Lajos - Hazaárulók és haza kiárusítók - 2013.05.03
Ilyen jó kerékkötőink végett nem jutunk
egyről – kettőre soha sem prof úr !
Mennyi juttatást kap a semmiért is!
G F.
https://www.youtube.com/watch?v=ZUXfHXFezLc
Topi
2015-11-13 12:12:35
Topi
2015-11-13 11:40:46
Anna
2015-11-13 11:20:28
Topi
2015-11-13 07:18:26
Horvathek
2015-11-13 03:19:26
egymagyarember
2015-11-12 20:02:07
Miért nincs olyan kormányunk aki emelné a fizetéseket?Nem elég Viktorkának mosolyogva átadni multi összeszerelő gyárakat meg meghúzni egy csavart.Menjen és próbálja ki a drága,és délelőttös műszakba menjen be szombaton is bedolgozni a szüneteket.Ja és az ilyen gyárakba te nem döntheted el mikor menjél szabadságra,hiszen a szabadságról kizárólag a gyár dönt.Pedig a munkatörvénykönyvében az áll,hogy a szabadságod egy részével te rendelkezel,de ilyen helyeken nagyban sz@rnak rá.
egymagyarember
2015-11-12 19:44:08
Topi nem sokára itt Európába is ez lesz.
Topi
2015-11-12 17:24:58
Topi
2015-11-12 17:16:40
mindszentiocsi
2015-11-12 07:28:35
""Én sem tudom honnan veheti egy hozzászóló azt , hogy 4. millióan éheznek Magyarországon.Csak egy dolog indokolhatja , ha az illető vagy elődei lusták vagy prolik-voltak"" ""Ne feledjük,hogy Ausztriában 80-100 évvel ezelőtt szomorú realitás volt a gyermekek éhezése, de ott sem a szorgos és gondos családokban-nem mellesleg az ottani Föld termelő képessége a hegyes vidékeken nem mondható gazdagnak, müágis művelik.Bizony sok a baj itt is, de csak kivételes esetekben hallok olyant, hogy az egyéni felelősséget bárki is emlegetné az esetleges nélkülözés esetén ,ami azért többnyire nem szó szerinti éhezés"" ""Miközben az "éhező"(magyar) forgószéken ülve,kávézva a meleg szobából nézi a havazást és az ott dolgozókat(német)."" HŰŰŰha! Mindig is tudtam,hogy a német felsőbbrendű, kell is neki a dunántúl és el is veszi azt. Miért? Hát mert ő felsőbbrendű Ember(?). Akkor lopta be magát a szívembe a szorgos sváb,amikor Bécsben az üzletekre öles betűkkel kiírták,hogy aszongya: MAGYAR NE LOPJÁL !!! Ők tudván tudták,hogy cigányok voltak a tettesek,de azért rúgtak egyet a magyarokon.Ó míly emberi magasságokban állnak ők felettünk .csak csodálhatjuk őket.?? Egyébként is mit keresnek a Magyar Parlamentben ahol csak összejátszanak ellenünk a cionistákkal. GŐGÖS SVÁB NE LOPD MEG A MAGYART!!! MENJ HAZA A LAJTÁN TÚLRA!!! AZ A TIED, EZ MEG A MAGYAROKÉ!!! Lehet csókolgatni az Angela Merkel fényképet,ha a miénk ellen kifogásaid vannak!!!
Topi
2015-11-12 06:46:01
Lehel
2015-11-11 22:41:28
Kedves " sándor87 " !
Én sem tudom honnan veheti egy hozzászóló azt, hogy 4. millióan éheznek Magyarországon.
Sajnos nagy tévedésben van az, aki ilyent a helyi objektiv körülmények okára fogja, csak egy dolog indokolhatja, ha az illető vagy elődei lusták vagy prolik- voltak.
Ha megtanulta volna, hogy helyesen értelmezze imánkat, miszerint : " mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma" bizony nem objektivizálná ezt a problémát- már ha egyáltalán létezik.
Persze el lehet menni az idegen szívűekhez közel éhbérért, de ott sem kötik le az ember kezét a munka idő végeztével.
Ne, ne hergeljük tehát egymást feleslegesen, mert azzal ártunk.
Bár a "rejtett tartalék" valós veszélyt jelent arra, hogy munkánk eredményét a háztájiban esetleg más fogja learatni, de ha nem teszünk érte, bizony az "Istenadta Föld" csak füvet fog teremni. Ha valaki éhezik, bizony azt is learathatja, de ha többre is képes, bizony egyéb veteményt is termelhet és nincs oka éhségről panaszkodni.
Ne feledjük, hogy Ausztriában 80-100 évvel ezelőtt szomorú realítás volt a gyermekek éhezése, de ott sem a szorgos és gondos családokban - nem mellesleg az ottani Föld termelő képessége a hegyes vidékeken nem mondható gazdagnak,műágis művelik.
Bizony sok a baj itt is, de csak kivételes esetekben hallok olyant, hogy az egyéni felelősséget bárki is emlegetné az esetleges nélkülözés esetén, ami azért többnyire nem szó szerinti éhezés..
Miért szoktuk ill. szokják meg, hogy máson akarjuk elverni a port,- attól úgysem lakhatnak jó a gyermekeink- miközben úgy lehet az "éhező " forgószéken ülve,kávézva a meleg szobából nézi a havazást és az ott dolgozókat.
Talán meg sem fogan benne, hogy ilyen attitűddel aligha lesz olyan szorgalmas ember, aki jó szívvel megosztaná vele munkája eredményét .
Miért is várná el ?
Nos ez a kommunista ármány lényege -szerintem elegünk volt belőle.
Topi
2015-11-11 20:38:02
Eltitkolt történelem
https://vimeo.com/24356988
Arcfelismerő - FÉLELMETES!,
Nem lehet már elbújni a tömegben....
Egyenként mindenkit fel tudnak ismerni....
És ilyen képet már akkár műholdról is lehet csinálni.
Nézz ki egy személyt a tömegben,kattints rá kétszer, és megint kétszer, amíg tisztán kivehető az arc! ELKÉPESZTŐ!!!
http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html
Csak, hogy tudd (ha majd tüntetni mész)!!!!!!!
Kocsisilona
2015-11-11 18:28:12
Az igaz, jó magyar emberek küldetésének beteljesítéséhez!!!
Kocsisilona
2015-11-11 18:14:09
kedves Tamás!
Gratulálok az újságírói díjhoz, adjon Isten erőt és egészséget a küldetés beteljesítéséhez!
mindszentiocsi
2015-11-11 11:23:39
Gábor tényeket állapít meg és kész.Kedves sándor87,gondoljon csak bele,hogy akik itthon maradtak azok azért teszik ezt ,mert nagy részüknek elfogadható állásuk van az apparátusban, ami persze júdás-pénzt jelent.Itt vannak mindjárt az Ön ismerősei az oktatásügyből.Megkérdezem kik nevelik, illetve nevelték a gyermekeket öt éves kortól, huszon-egynéhány éves korig ilyenné, ahogy azt Ön leírta(maximum újabb nómenklatúra tagokat tudnak csak nevelni mint ők maguk)?Megkérdezte már ezektől az ismerőseitől,hogy rendre utasítják-e a renitens rosszalkodó gyerekeket,vagy inkább félre néznek,hogy ne legyen összeütközés az etnikummal? Mert hát ez is a kötelességük lenne,de hát féltik az állásukat,meg az egészségüket. Ezzel nem mutatnak valami jó példát,sőt,még csak a hazát sem védik,sőt ártanak.Nem kötelező pedagógusnak lenni,mert hát itt most nagyon kemény emberekre lenne szükség,viszont nagyon kényelmes és kiszámítható az állás.Hogy a többi hivatalnoki állásról ne is szóljak(finánc,adóellenőr,TB ügyintéző,NAV- ügyintéző,képviselő,rendőr,önkormányzati ügyintéző,MÉDIA személyiség,újságíró,jogászok,banki ügyintéző,ügyintézők ügyintézőinek az ügyintézői stb,erröl is beszélt Gábor,oda tetszett figyelni?) .Hol vannak ezek az itthon-élő "Hazafiak"mikor összefogva ki kellene állni a Magyar Igazságért és Életért?Megmondom: lapítanak! Akikre Ön gondol az néhány még haldokló kisvállalkozó,kubikos-brigád és feketemunkás akik egyik napról a másikra élnek(ha Ön is közéjük tartozik,minden tiszteletem az Öné,sajnos én is ide tartozom,de már egyre nehezebb)..Nekünk esélyük sincs,hogy összefogjunk,ha ez az állítólagos ""értelmiség"" mellénk nem áll.Ezért vagyok nagy tisztelője az Álmos Király Televíziónak,mert a vezetője otthagyva a biztosat, sorsközösséget vállalt ezzel a maroknyi népréteggel,mint a miénk.
mindszentiocsi
2015-11-11 09:48:47
""Nekem tele van a padlás meg a pince,,,, mi minden nap ebédet pakolunk a gyerekeknek....Ezt megteheti minden szülő.nem hiszem el ,hogy otthon nem tud egy tál levest otthon adni gyerekének.Nem főz mert lusta.Nekem elegem van akik siránkoznak.Nagyon el vannak kényeztettve a magyarok....., nem féltem a palocokat.....Otthon mindenki panaszkodik,,,,nem küldök videókat. ..elemzéseket . Lusták a magyarok... szégyen milyel lusták otthon."" Ne tessék már abbahagyni a beírást és az elemzéseket valamint a videók küldését! Legyen szíves máskor is beírni! Én nagyon élvezem. .