Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-12-07 20:39:14
Weblapok , információs portálok ,hírek egyéni gyűjteménye Nagyváradról és környékéről.Kattintson a Teljes cikk vagy a Forrás utáni linkre.A Facebookon fotókat és videókat nézhetnek Nagyváradról az Egy Váradi oldalon.Nagyvárad a romániai Bihar megyében található,melyet Körös-parti Párizsnak is neveztek. Szeressük ,őrizzük meg Nagyváradot és az emlékeit a következő nemzedékeknek' Isten hozta Nagyváradon és környékén'
Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre http://www.instantstreetview.com/@47.089271,21.875632,148h,5p,1z
Varadinum
2015-12-07 20:34:21
Kedves Druszám, Kalifornában!
Isten áldja, hogy helyretette a "nagyváradi polémiát". Természetesen, Tamásnak is az igazán, talán túlságosan is nagyvonalú moderálásért.
Üdvözlöm,
Laci
Topi
2015-12-07 20:27:04
Varadinum
2015-12-07 20:08:47
Üdvözlöm Tamás!
Bocsásson meg, de most hallgatom élőben a beszélgetését Árpád barátjával. Mint megtudtuk, Árpád felesége "negyed részben" magyar, nagyváradi. Szóval, a gutta mos üt meg. Mondom ezt nagyváradi születésűként. Megjegyzem, ahogy a beszélgetésből kiderül, a hölgy románnak tartja magát. Avram Iancu a hős? Megáll az eszem... Egyébként gratulálok a türelméhez, ahogy kezeli az asszonyság fejtegetését. De higgye el kérem, nem érti a hölgy.
Hű, hallom, románról kell közben fordítani. A románok toleranciája? Végem van...
Mindent jót kívánok,
Laci, Nyugat-Magyarország
Anna
2015-12-07 18:14:27
Jézus senki helyet , nem tett meg semmit, Jézus útját mindenkinek saját magának kell végig járnia!Ő a példáján keresztül , megmutatta, hogy hogyan kell vissza jussunk a forrásunkhoz, ISTENHEZ! Ennek a kulcsa, a MEGBOCSÁLJTÁS, és a FELTÉTELNÉLKÜLI SZERETET, minden élő iránt! Ő még a kereszten is azért imádkozott, hogy a kivégzőinek bocsásson meg, a teremtő. A teremtő a SZERETET energiáján keresztül tartja fent, a világegyetemet! Ha ebből kilépünk, az anyagba merülünk, és sötétség energiája lesz úrrá az emberen.
kurucPista
2015-12-07 12:42:45
Gaudi pert - és 500eFt-ot - nyert liBajnai ellen https://www.youtube.com/watch?v=x3-TMikDnxA
Topi
2015-12-07 11:05:55
Topi
2015-12-07 09:14:45
“Az oroszok nyilvánosságra hozták a Szept 11 WTC (9/11) terror támadás feltárt eredményeit, bizonyítékait, tételesen a közvélemény számára. Ezekből sok ismert de kimondatlan volt eddig is:

Amerikai, angol és izraeli terroristák hajtották végre, 2 kilotonnás plutónium bombával, (10 centis neutron bomba) ami az amerikai hadseregtől szerzett tüzérségi eszköz.

Az épület alatt robbantott hatalmas üregbe zuhant az épület, a szuper erős acéltartókat pedig a neutron fluxus olvasztotta porrá.. A villanás jórészt a föld alatt történt és szinte magmává olvasztotta a kőzetet, villanása igen rövid volt és leginkább az infra tartományban. Ez magyarázza a torony tetején lévő hatalmas antenna füstté válását is. Valamint a hatalmas mennyiségű beton port, amelynek 72 órán át tartó radioaktív sugárzása visszatért aztán normálisra. Viszont tény, hogy azóta is sokan hallnak meg rákos daganatoktól, akik ott voltak.. A sajtóba kiszivárogtatott precíz bizonyítékokat tételesen ellenőrizte az amerikai sajtó, és igazolta..
A szervezés és a háttér jól dokumentált szintén..az ismert W54 “piszkos bombák” izraeli kezekbe juttatása. Gladió akcióként is nevezik…”

Forrás: http://worldtruth.tv/russia-presents-evidence-against-us-uk-and-israel-as-being-the-actual-911-terrorist/
mindszentiocsi
2015-12-07 08:59:27
Topi
2015-12-07 06:19:07
Topi
2015-12-07 04:50:14
Kondor Katalin Karácsonyi Ima-levele

Beteg a világ, bizony, Uram, nagybeteg. Az olyan zseniális váteszek, mint Ady, már évszázada látták ezt. Mi meg azt látjuk, hogy azóta még betegebb. Mit tegyünk, Uram?

Sohasem írtam neked levelet. Mert már gyermekkoromban úgy gondoltam, nekem a kérés nagy szégyen, pedig még nem is ismerhettem Nagy László versét. Most írok, és kérek. Sokak nevében, és alázattal.
Ne büntess bennünket többé, Uram! Nézd el nekünk, hogy mi folyton csak várunk, ráadásul nem Rád, a Te eljöveteledre, hanem bizony a sült galambra, arra, hogy a dolgok maguktól rendeződjenek..
Végtelen a mi adventünk, Uram, és hitetlen. Nem bízunk már a magunk méltóságában; reményvesztettek vagyunk, és ostobák. Olyanok szavának hiszünk, akiknek nincs egy igaz gondolatuk sem. Pedig egy másik vátesz már régen megmondta: ,,Gyalázatos hazugok megrontották a szavak becsületét." Őt Karinthy Frigyesnek hívták.
Kérlek, tehát Uram, hogy ebben a félelemre és megfélemlítésre alapított világrendben szállást találj a jó emberek szomorú szívében. Tudom, hogy érdemtelenek vagyunk a szeretetedre, mégis könyörületért esengek. Gyújts világosságot bennünk, és adj bátorságot nekünk. Mondd, hogy ne tűrjük tovább napi megaláztatásainkat, mondd, hogy kergessük el a kufárokat. Segíts nekünk kimondani, hogy elég volt! Elég a nemzet kiárusításából, elég a rablásból, az ország elszegényítéséből, beteggé tételéből, a szemkilövésekből, a jogtiprásokból, történelmünk ellopásából.
Most az egyszer nem leszek szerény, Uram! Sokat kívánok. Adj erőt, hogy ne a tagadásodban legyünk szilárdak, hanem igenlésedben. Adj hitet, hogy lehetséges és érdemes embernek lenni, s hogy az életnek van értelme és célja.
S ne haragudj azért sem, kirekesztettünk Téged Európából. Legalábbis a Nagy Átverés Globális Uniójából. Megvagy Te enélkül is, tudom, csak mi nem vagyunk meg Nélküled. Rád vár a világ, Uram, csak nem tudja, mert ostoba. Bocsásd meg ezt neki. S bocsáss meg nekünk, szegény magyaroknak is azért, hogy van itt néhány millió múltját, örökségét, kultúráját vesztett ember, akik kilátástalan, lelketlen világot akarnak utódaikra hagyni. Tudod, nekünk most legnagyobb ellenségünk a gyöngeségünk, ne haragudj ezért se. Van ennek is oka, de nem magyarázkodom.
Adj tehát karácsonyi ajándékot nekünk, de ne satnya vágyainkat nézd, hanem hozz méltó életet!
mindszentiocsi
2015-12-06 22:50:53
Móricz Zsigmond : Az utolsó betyár -hangjáték https://www.youtube.com/watch?v=0gZXlwVxXwQ
barodza
2015-12-06 15:16:34
Az andocsi Máriához
https://www.youtube.com/watch?v=sEUnGnLee3g

Márai Sándor: Mennyből az angyal
https://www.youtube.com/watch?v=5S4Jwsj-sw8
kurucPista
2015-12-06 14:29:36
Vers Vasárnapra:

Fessétek bár sötétre a jövőt,
Mondjátok, hogy már torkunkon a kés,
Beszéljetek közelgő, hosszú gyászról,
Mély süllyedésről, biztos pusztulásról:
Engem nem ejt meg gyáva csüggedés!
Szentül hiszem, akármit mondjatok,
Hogy a magyar nem vész el s élni fog!
. . .
Ki a saját pártos dühét kiállta,
Annak nem árthat többé idegen!
Hányszor harsogták kárörömmel: Vége!
S csak arra szolgált minden veresége,
Hogy még kitartóbb, még nagyobb legyen.
Ezért hiszem, akármit mondjatok,
Hogy a magyar nem vész el s élni fog!
. . .
Ha minden nemzet fásultan lemond,
S a szent rajongás mindenütt kiég,
S a büszke jognak minden vára megdől:
A te szabadság-szerető szívedtől
Új lángra gyullad Európa még!
Ezért hiszem, akármit mondjatok,
Hogy a magyar örökre élni fog!

(Ábrányi Emil - Él a magyar - részlet - több mint 100 éve ...)
barodza
2015-12-06 12:13:53
mindszentiocsi
2015-12-06 07:51:12
Elnézést kérek,de idéznem kellett az előbbi beírásomban Szőlősi Ildikó tanárnő szavait. Fantasztikus és mindenkinek javaslom, aki csak tudja hallgassa meg az egészet! Minden jövőbeni és múltbéli bajainkra kijelölte a megoldáshoz vezető utat. Az út neve : MAGYAR ÉRZELMŰ PEDAGÓGUSOK és MAGYAR OKTATÁSÜGY! Igen,eljött és itt kopogtat már az ajtónkon az IDŐ, a nagytakarítások ideje.ISTEN adjon hozzá erőt és egészséget mindannyiunknak! Legyen így végre már!
mindszentiocsi
2015-12-06 07:25:26
A gyereknek van egy természetes logikája.Ha mi igazságot tanítunk,az egy olyan örömet ad,hogy felismeri az igazságot a folyamatokat
Horvathek
2015-12-06 01:12:41
Drága id .Kiss Laszlo, azt akartam irni, ahogy itt van, ami itt van nekünk Kaliforniában. Csak magunkra számithatunk, magunkról kell gondoskodni, nem kérünk és nem kapunk mi semmi támogatást, nekem nincs is esélyem azért mert nem vagyok zsidó, nem vagyok néger fekete, mexikói, kinai meg filippinó sem...azért mert fehér keresztény Magyar vagyok..Én Magyar vagyok, palóc Magyar vagyok. Amim van magam megdolgoztam érte A Nagyanyám jól nevelt, megtanitott mindenre. Édesapám meghalt mikor 14 eves voltam,ketten maradtunk édesannyámmal ..ő három műszakban dolgozott Salgótarjánban a tűzhely gyárban. én gimnáziumba jártam....Szécsénybe mentem busszal reggel 7 óra 15 perckor....mielőtt iskolába mentem gyomláltam, kapáltam, csirkéket kiengedtem, etettem a disznót, füvet szedtem a nyulaknak, szőlőt koccsoltam ..fát vágtam..télen hajnal ötkor havat lapátoltam mielőtt iskolába mentem hogy az állatokat ellássam... Olyan hideg volt, hogy megfagyott a pohárban a viz az asztalon mikor kikeltem az ágyból. Hű de millyen kemény hideg volt. Mikor mentünk nagyapához Szentkútra minusz 20 fok volt. Ő 96 eves volt mikor meghalt ...az Édesanyám 84 volt A rokonok nekem hazudtak, mindent maguknak tulajdonitottak, még édesanyám a fülbevalóját is eladták 9 ezer forintér sunyin. és nekem letagadták. Hát az otthon nekem ezek, ilyenek sunyi hazug kapzsi szemét emberek....a Magyar rokonok. Nekem nem kell az otthoni hazug kigyó csürhe. Én itt a családommal jól megvagyok, és Magyar vagyok.
Szabó Ferenc
2015-12-06 00:46:18
Örülök, hogy értjük egymást. Ezért jó itt gondolatokat cserélni.
mindszentiocsi
2015-12-05 22:55:59
Semmi bajom az "olvasó"-nevű beíróval,csak logikailag próbáltam levezetni a dolgot.Megbántani meg végképp nem akartam.Elnézést kérek külön,ha ez mégis megtörtént.Kubinyi úr munkásságának és életpályájának számomra az az üzenete,hogy:kilépett a rendszerből és a Rögös,de Saját Magyar Útját járja ,ami tulajdonképpen egzisztenciális létbizonytalanságot jelent,de mindenképpen őszinte,igaz és magyar út,ámbár ez egyáltalán nem kényelmes állami állás! Jómagam már közel harminc éve hasonló úton járok,a magam szerény eszközeivel és mondhatom: rengetegen voltak akik jót akartak hivatali pozícióból nekem,de hát az egyetlen kiváltságom a saját meggyőződésem és magyar tartásom az megmaradt. Ezt az útat javaslom minden hivatalnoki beállítottságú hazafinak.Leválni a rendszerről. Az ,hogy ezt a magasabb rendű életfelfogást látom az egyetlen kivezető útnak és elenállási lehetőségnek,s erre megkapom az S.Í . azaz sárga írígység jelzőt elég nagy primitívségnek tartom.Ez nagyon rímel a holokaustozás féle bunkósbotra és már nagyon sokszor megkaptam azoktól akik inkább a kényelmes: "része vagyok a rendszernek mert tanultam ,tehát megérdemlem azt,hogy részesüljek a lopott holmiból,te meg azért nem vagy itt és írígykedsz rám a kényelmes állás miatt,mert butább vagy mint én" -felfogást vallják.Jelentem felsőfokú intézménybe jártam és fentről török lefelé és mondhatom az élettől ezerszer annyit tanultam,mint az iskoláktól.A Kádár -korszak "összekacsintgatok veled,bár én pozícióban vagyok" korszakról,már rég lejárt az idő.Az értelmes emberek" magyar utas" korszaka következik.Szerintem ez az egyetlen járható út maradt,bár azt elmondhatom ,hogy ez soha nem fenyeget az elkényelmesedés veszélyével.Sajnos a fiatalok jelentős része a "rendszer része leszek,de onnan fentről összekacsintgatok veled"elavult,útat választja,(ebből is látszik ,hogy a fiatalság az nem mindig egyenlő a haladással a jobbat akarással:FIDESZ,JOBBIK)az oktatásügyünk működési módjának az" eredménye".Szívemben nincs harag senki iránt írígy meg végképp nem vagyok,aki ezt gondolja nagyon alábecsüli a képességeimet, vagy a sajátjait a valósághoz képest túl nagyra tartja. . . MégegyszeraDivatról! Mi a legújabb divat? A magas lóról elmagyarázni az együgyű embertársainknak,hogy a világ azért ilyen rossz ,mer' a HÉTTÉRHATALOM, no meg a VILÁGKORMÁNY mindenkit rabigába hajt.Ez kezd egy kicsit átlátsztó lenni.Mindez természetesen teljesen igaz, de'...Szerintem a háromszáz leggazdagabb család semmit nem tudna változtatni az emberiségen,ha nem lenne őt kiszolgáló siserehad és apparátus, lebontva egészen a legeslegalsó oktatási intézményekig,hívatalokig. Kérdezem: a magyar tábornoki kar miért nem képes kitakarítani hazánkat a belső ellenségtől?Először is mert,nem is akarja,másodszor meg NINCS HADSEREGE,de nem is akarja,hogy legyen.Tehát mindenféle rabigába hajtáshoz nómenklatúra kell.Kérdezem a VILÁGKORMÁNYNAK,és a HÁTTÉRHATALOMNAK,akik egyértelműen uralni akarják, és uralják is az emberiséget van-e kiszolgáló rétege?Válasz: Igen! Óriási apparátussal rendelkeznek. Kikkel? Minden közalkalmazott,közhivatalnok és közszolgálati dolgozó a Mindenkori Kormányt szolgálja,(és ezen keresztül) a szabadkőműveseket,a bilderbergeket,az EU-t aNATO-t,és így a VILÁGKORMÁNYT,mondom a VILÁGKORMÁNYT építi,még ha ezt egy kiszervezett KFT-ben,BT-ben vagy RT-ben teszi is ! Szóval, ezeknek a nagyokosoknak akik ezzel takaróznak azt ajánlom: jobb ha befogják a szájukat,és célszerűbb,ha először önmagukba néznek! Két adással ezelőtt Kubinyi úr szerintem száz- százalékban fején találta a szöget! Csak a lényegét próbálom összefoglalni: A kormány igyekszik minél nagyobbra duzzasztani az apparátusát ,így minden alkalmazottja minimum 2-3 családtagot visz magával,akik szintén a mindenkori regnáló rezsim hívei lesznek,így szinte uralni tudják a társadalomnak közel a felét,tehát az egészet-így valahogy mondta,ha jól emlékszem. Folytatom: ehhez jönnek még az etnikumok. Nem kell ma már párt-tagnak lenni ahhoz,hogy valaki a világkormányt szolgálja,elég ha csak kis hivatalnok,vagy közszolga így akkor is a világkormányt építi,hiszen anyagilag tőle függ,de nagyon. Amennyiben része vagy a rendszernek akkor már te magad vagy a rendszer,és nem kell a háttérhatalom -duma azoktól,akik saját maguk is a háttérhatalom részei, még ha ezt"" Háttérkép-pen"" teszik is ráadásul párttagként! Na ez a 22-es csapdája.Elveszett magyar nincs,de most már mozdulni kell,vagy arra vagy erre! Aki MAGYAR velünk tart!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.