Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Ferenc
2015-12-10 07:45:08
A tegnapi AKTV cenzura nélkül adást hosszabb idön át az interneten nem tudtam nézni, mert ujra meg ujra lebénult a videó. Ma reggel viszont a youtube- on zavartalan volt az adás itt Németországban.
Terez
2015-12-09 22:31:20
Alig lattam valamit a mai adasbol pedig a computeremen ketto letoltesi program is van de majd megnezem a videon. Most csak annyit szeretnek hozzaszolni , hogy azon is erdemes elgondolkodni , hogy mennyien Erdelyben sem ismerik , a magyarorszagiakrol nem is beszelve , hogy mi is tortent utobbi idoben Erdelyben. Meg most is eltitkoljak a "magyar" terteneszek is , hogy tobb tizezer del-erdelyi magyart meszaroltak le a habsburgok altal fellazitott olahok 1848-49-ben Avram Iancu vezetesevel , 1916-ban az Erdelybe betort olah hadsereg amikor kenytelen volt visszavonulni tobb ezer civil tuszt szedett a Szekelyfoldon akiknek nagyresze a Prut kozeleben halaltaborokban , embertelen korulmenyek kozott pusztult el , mennyien nem tudnak az 1919-es Korostarkanyi meszarlasrol amikor az megszalo olah hadsereg(horda) 96 korostarkanyi magyar embert gyilkolt meg husvet elott , az olah megszallas utan a foldvari halaltaborban(Brasso mellett) tobb szaz magyar pusztult el , az 1944-es olah(Maniu garda) meszarlasairol a Szarazajtai(szekelyfold) vagy a olah hadsereg Gyanta(bihari) , stb. meszarlasai amikor tobb szaz artatlan erdelyi magyart gyilkoltak meg. A kommunizmusban meggyilkolt artatlan erdelyi magyarokrol vagy Duna Deltai es Duna Csatornai halaltaborokrol mennyien tudnak? Azokrol az erdelyi magyarokrol akiknek szazezreit vittek kenyszermunkara katonanak a Duna Csatornahoz , a Transfogarasi atjaro(halal ut) epitesehez , a Zsil volgyi , Petrozsenyi szenbanyakba vagy a Deli-Karpatokban levo Lotru-Szebes vizieromu rendszernek alcazott alagutrendszer kiepitesehez , hogy haboru eseten a hadifelszerelest , katonasagot foldalatt(Deli-Karpatok alatt) tudjak szalitani a Regatbol Erdelybe es sok mast.
Barteli2
2015-12-09 15:02:05
Kik a barátaink, kik az ellenségeink? - Dr. Raffay Ernő előadása

zseniális előadás köszönet az oldal szerkesztőjének és munkatársainak a válogatásért!

Ennek alapján végig gondolható, hogy Orbán kicsoda!
Nagyon egyértelmű lesz!
sándor87
2015-12-09 13:19:13
Kerion! Azért az se járja,hogy magunkat Magyarokat mindenbe felmentsük,ezt arra a mondatodra írom,hogy "magyar arisztokrácia" az utóbbi évszázadokban kikből is állt-a Habsburgnak köszönhetően "Az úgynevezett tiszta vérű Magyar arisztokratáknak is vastagon benne van a keze Erdély elrománosításába!Például lásd Horthy Miklóst, aki a hazaáruló zsidókat mentegette a 2.vh alatt, így neki is köszönhetjük Soros Gyurka a világra áldást hozó életét!Én ezért se tekintem 1944.03.19-ét megszállásnak,a wehrmacht próbálta korrigálni amit Horthy kormányzó elrontott,több kevesebb sikerrel!
Kati
2015-12-09 11:00:44
A váradi román nő leckét kapott türelemből, igazságból és emberségből. Most rajta a sor hogy bocsánatot kérjen a székelyektől, mert amit mondott az a már megtörtént népirtások szellemi alapvetése: menjenek ki az országból, települjenek Magyarországra, vagy menjenek világgá. Ezt nem lehet szó nélkül haggyni.
Szabó Ferenc
2015-12-09 10:55:32
Az elhangzottakat nem szabad átértelmezni a zsidó szemet-szemért szemlélettel. Tamás azért kért bocsánatot, mert durva szavakkal illettek egy népet, annak ártatlan vagy éppen a magyarsággal évszázadok óta együttélő részét is. Ugyanakkor keményebben kiállt a magyar érdek mellett, mint bárki a betelefonálók közül. Ha nem Tamás van ott, egy mondat után félbeszakadt volna a párbeszéd, és nem tudunk meg semmit a valós helyzetről. Az egész magyar diplomáciát Kubinyi Tamásra bíznám, többre jutnánk. Árpádnak minden elismerésem, hogy ezzel a családi háttérrel közénk tartozik.
Topi
2015-12-09 10:31:38
Kedves Teréz! A videót éppen azért raktam ide, hogy a tisztelt László, és mások által elmondottakat alátámassza. Egyébként az oláh csürhe az egyetlen a világban, aki eddig mindig átlagosan 20 évenként valamennyi szövetségesét hátba szúrta, vagy elárulta.
Terez
2015-12-09 09:48:44
Nem ertem , hogy Tamas miert kert bocsanatot a varadi roman notol amikor o kopte szembe a magyarsagot azzal , hogy meg a szekelyeket is eluzne Erdelybol. Nem volt eleg az a tobb millio magyar , nemet , stb, amit eluzott a hitvany olah fajtaja mar Erdelybol? Minden tiszteletem a Californiai Lacinak es a tobbi hozzaszolonak akik gerincesen kialtak a magyarsag becsuletejert es a jo Isten fizesse meg ezt nekik. Topi ebben a videoban a roman tortenesz is elmondta , ugy ismerik a fajtajat , hogy lopnak , gyujtogatnak , hazudnak , stb, Ugy , hogy Laci nem mondott semi ujat vagy sertot amikor emlekeztette a roman not a fajtaja tulajdonsagaira.
Topi
2015-12-09 09:42:40
Topi
2015-12-09 09:14:25
Szkíták élesztése-

2015.12.02.SZÁMÚ RENDI TÁJÉKOZTATÓ

a szlovák belügy által a felvidéki Zobor-vidék katolikus magyar településeire telepítendő szír katolikusok származásáról.

A kezeinkhez a mai napon kézbesített – kommentár nélkül továbbított - vitairatnak az Amerikában és a Felvidéken felváltva tartózkodó Geönczeöl Gyula magyarságvédő és eredetkutató -volt lévai diák - a szerzője.

„ A szíriai keresztények eredetileg kanaanitak, akik azonban o-babiloni szkíták, vagyis sumerok leszármazottai. Keveredtek szemitákkal a későbbi korokban. Nem véletlenül álltak szemben a szemitákkal, megküzdöttek velük és ennek se vége se hossza.Istenük Bel, vagy Baal, akinek eredeti neve Namr, vagyis a Bibliában Nimród, aki párduccal vadászott. A kusok, kusanok, avarok/hyksosok, geták, hettiták, hunok, is a Nimród/Zarathustra/Orion asztrális szkíta vallás hívei voltak, ennek eredete O-BABILON-ban van.

A magyarok a szkíták és med szkítákból erednek, királyuk Madyas volt, 7-es számrendszerben szerveződtek, az asztronomiai mágia értelmében: 7 fal, az égi 7 szféra, amit egy-egy domináns bolygó uralt, és mindegyiknek jellegzetes színe volt. A szkíták egy része északra szorult, elvándorolt Indiába, Kínába, illetve a jégkorszak vége óta a Kárpát-medencébe..

A régi kanaanita, Jézus által követett és arámi szkíta nyelven terjesztett vallás nem volt szemita vallás, tehát Nyitra-térségében magyarul kell a kanaanita szíreket tanítani. A szírek kanaanita háttere pontosan az oka annak, hogy a szemita arabok Szaúd Arábiába és az öböl menti államokba nem akarták őket beengedni.

A jelenlegi európai kereszténység azonban már a 2. században letért a Jézus által arámi nyelven terjesztett régi babiloni Zoroaszteri hitről és elment a szemita Jahwe irányba. Lásd Markion egyházatya vitait a paulaner egyházzal. Jahwe nem azonos Bel/Baal/Eli istennel. Lásd pl. Bulányi atyánál.

A magyaroknál az Árpadok ezt tudták, Bel a világosság istene, ezert van Belapataka, vagyis nem Fehérpatak, hanem Bélapatak vagy VII. Konstantin császárnál Bélagrada szerepel 945 körül, Bélavár, a világosság váa, Nándorfehérvár. Az Árpádok pedig nagy előszeretettel használták a BÉLA nevet.

Viszonyuk Romához, a pápasághoz így nem volt felhőtlen. A szkíták, turkok, vagyis kazárok és magyarok ismerték a régi titkokat. A Zoroaszteri vallás és az árják hitéből keletkezett Mithra Napisten a világosság istene.

Nyitra ennek a nagyon régi szkíta kornak az emlékét őrzi. Ő nem más, mint a kései árják Nimrudja, Bel istene.

Egyiptomban a Napisten hitet a szkíták vezették be. DÉVA neve is a Zoraszteri 7 diva nevéből eredt, akik a két nagy szellem, a világosság és a sötétség fölött őrködtek. A Balaton nevében is benne van ez az igen régi név, Baal-a-ton, tenno istent jelent, a szumeroidák évezredek óta jelen vannak a Kárpát-medencében és minden folyó és helynév az ő emléküket őrzi. Pl. Pozsonyé. Pison, Poson, vizes hely.

A magyar falvakra telepített szíreket mindenképpen elő kell venni és ezt velük megbeszélni. Mert azt akarja a szlovák belügy, hogy a magyar iskolák rovására soviniszta szíreket rak nem éppen magyar iskolákba. És ehhez a zavaros egyház is csatlakozott.

Kezdettől fogva vitatkoztam erről mindenkivel, titkosszolgálati feljelentgetőkkel, pártocskák idióta politikusaival, stb. De-hát én nem a szocialista realizmus szövegeit olvasom, kezdetektől fogva.

Véleményem szerint nem a fagyi nyal vissza, hanem a történelem. Illene több Rawlinsont, Oppertet, Hincks-t, Pagel-t kell olvasni.Angolul minden megvan. Különösen a British Museumban. Nem kell a szájat tátani senkinek, csak hozzá kell fogni megismerni a valóságot. „Vége.

Jegyzi:

Dr.Nagy László sk.

Rendi kormányzó

Budapest.
Topi
2015-12-09 08:23:53
A romániai történelmi mesékről és oktatásról: https://www.youtube.com/watch?v=iV1nt4hu_B4&app=desktop
Terez
2015-12-08 23:42:42
A mostani budapesti "magyar" kormany altal kikuldott eloadok soha sem a nemzet erdekeit kepviselik. Remelem , hogy az Amerikabol betelefonalo is rajott.
Terez
2015-12-08 23:02:50
Elnezest , a Magyarorszagon elok nem ertik , hogy az Erdelyben vegyes hazassagokbol szuletettek veszettebbek mint egy "igazi" roman , nem beszelve ha az meg parosul egy bizonyos tudatlansaggal is mert minden aron bizonyitani akarnak a tobbseg fele. A tegnapi hozzaszolo roman no legalabb iskolaigazgato is lehetett mert Romaniaban az ilyen felfogast nagyon ertekelik. A nagyvaradi multikulturalizmushoz bar annyit , hogy Nagyvarad a 60-as evekig meg magyar tobbsegu varos volt. Igaz , hogy a haboru elott nagyon sok zsido is elt ott de a romanokat igazan a kolectivizalas(TSZ-esites) utan kezdtek bekoltoztetni az iparositasnak alcazva. A tobbseguket Olteniabol telepitettek de Mocok is koltoztek be nagyszamban. Romannak lenni elonyt jelentett , a zsidok jo pozicioban voltak , kettos allampolgarsaggal rendelkeztek es soha sem lehetett tudni , hogy mennek Izraelbe vagy jonnek csak mi magyarok nem mehettunk meg Magyarorszagra sem , ketto evente egyszer de csak akkor ha partnak vagy szekuritatenak nem volt kifogasa. Ma elhangzott , hogy az erdelyiek jottek , mentek , kereskedtek Magyarorszagon az nem igaz. Nagyvaradon ritka volt a roman rendor , katonatiszt amelyiknek nem magyar a felesege , a gyermeket termeszetesen romanok. Nagyon sok varadi magyar kulfoldre menekult. A szovjet nyomasra letrehozott Maros Magyar Autonomtartomanyt(Szekelyfold) azutan szuntette meg miutan elromanositotta Nagyvaradot , Kolozsvart , Szatmarnemetit , stb vagy is megszuntette a magyar virtualis folyosot ami osszekototte Magyarorszagot a szekelyfoldel. Miutan felszamoltak a szekelyek autonomiajat zaroltak Marosvasarhelyt(Szekelyvasarhelyt) vagy is magyar nem koltozhetett be. Az uj gyarakba csak romanokat hoztak Moldvabol az orosz hatar kozelebol Dorohoi , Botosani kornyekerol akik munkat lakas kaptak es jottek a Szekelyfoldre mind most a bevandoroltatottak Europaba.
barodza
2015-12-08 20:21:59
Mai napig saját honunkban mások
mondják meg mi legyen, ez a mi nemzetünknek
a legnagyobb szégyene,már nincs nekünk hova
hátrálni. Ezen kéne gondolkodnunk. Gyáva népnek
nincs hazája. Minden csak rajtunk múlik sosem
máson.
Topi
2015-12-08 19:59:43
Vili
2015-12-08 18:48:07
Valóban reprezentált a hölgy, ez nem új.
Továbbra is a nagyhatalmak / háttérkormány dönt bármiben -lásd migráció- egyelőre.
Harcolni kell, mindent a megfelelő időben és a megfelelő módon.
Terez
2015-12-08 18:25:13
Nagyon jo volt a tegnapi musor. Egy keves izelitot kaptak a tegnapi nezok , hogy milyen lehetetlen a szekelyek autonomia harca amikor a romansagnak ilyen "ertelmisege" van. A romansag igy goncolkozik a tobb mint 90 evi hazug roman agymos utan. Remelem , hogy a tegnapi nezok kozul tobben rajottek , hogy nem lehet kiharcolni az elszakitott tobb millio magyar onrendelkezeset csak szep szavakkal.
Vili
2015-12-08 17:44:12
Semmi jelentősége a tegnapi kedves ellenség, Árpád-nej betelefonálásának, mégis megállnék itt egy szóra.
Azért, mert egységesek a reakciók, s érdekes az emberek tisztánlátásának, helyzetértékelésének az egyoldalúsága, a finomhangolás hiánya.
Ma látván a teljes dialógust, én úgy ítélem meg a szitut, hogy:
A hölgy 100%-ban elvakult román. Ismeri, tehát nem tudatlan, a tényleges történelmünket nyilván az Árpádtól, amire fittyet hány, mert, mint mondja, a szívére hallgat.
Tehát korlátolt, bántó szándék nélküli a megállapításom. S megrögzött, makacs, párbeszédre képtelen. Ennek alapján más téren is ugyanez a helyzet vele.
Az állunk akkor esett volna le igazán, ha a konkrét, kardinális magyar-román történelmi kérdéseket véleményezte volna, ezért is óvott oly nyomatékosan ettől az Árpád.
Viszont a finomhangoláshoz tartozik, hogy képtelen a gyűlöletre, s ezt méltányolni ildomos.
Mindazonáltal számomra az ellenség-kategória. Hogy az Árpád ezt a (látszólag legalább is) paradoxont hogy képes feldolgozni, meghatározó elvi különbözőségben létezni, felfoghatatlan.
Az emberi butaság korlátlan, ismét csak bántó szándék nélküli a megállapításom.
Topi
2015-12-08 14:09:55
Csaba
2015-12-08 12:21:43
Bortonbuntetessek sujtanak az olahok a Trianon tagadasat http://www.youtube.com/watch?v=34aMlMERjFM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.