Terez
2015-12-12 20:55:11
Marcsi
2015-12-12 20:28:22
Csaba
2015-12-12 05:57:02
Csaba
2015-12-12 01:39:16
Szabó Ferenc
2015-12-11 14:42:24
sándor87
A fejtegéseid igazak, nem azzal volt bajom.
sándor87
2015-12-11 14:10:36
Szabó Ferenc!Az én fejtegetéseim igazak,már a múltban is voltak akik lenézték az én fejtegetéseimet és pár év elteltével kiderült,hogy nekem lett igazam!Kezdem magamat Nostradamusnak érezni:))2 példa! 1/2007-ben több munkatársam is lenézett,hogy nem vettem fel deviza hitelt,mondták is hülye aki nem vesz fel, 2/ már 2009-ben rájöttem,hogy a Jobbik a Fidesz jövőbeli helyettesítője,ne ezért is kaptam eleget a kuruc.infón. A lakosság 20%-a belsőleg megújul az kevés,mert a Többség... nem is folytatom
A pénzügyi rendszert se fogja ember megbuktatni,mert olyan ember nem kerülhet hatalom közelébe aki ezt végrehajtaná...
mindszentiocsi
2015-12-11 12:30:04
Ha valaki azt gondolja,hogy ma már ilyenek nincsenek az nagyon rosszul teszi,ha így képzeli! Ma is itt élnek köztünk azok a "szürke egerek" akik bárkit letaposnak, beszerveznek,besúgnak,megbírságolnak,packáznak- velünk az ügyfelekkel- az irodai székükből-mondván: nekik és a családjuknak is élni kell valamiből,meg különben is ,ha nem ő tenné ezt a dolgot, akkor megtenné más.Nem is biztos,hogy tartótisztek,lehet,hogy csak egyszerű közpénzen eltartott hivatalnokok.Mondogatják is közben maguknak: ""milyen jó , hogy éppen ők vannak ebben a pozícióban,hiszen nekik csak egyetlen egy hibájuk van ,és ezt ők is belátják,hogy nagyon nagy hiba,még pediglen az ,hogy ők állati jó emberek."" Ilyen és ehhez hasonló baromságokkal próbálják elaltatni a lelkiismeretüket.Természetesen hiába,mert előbb vagy utóbb az úgy is megszólal.
https://www.youtube.com/watch?v=aW4ih6nWK7c A TARTÓTISZT-film
kurucPista
2015-12-11 11:23:20
Nem lehet teljes az Ádventetek, ha nem látjátok, miként hanukáz önfeledten a 'magyar elit':
Ilan Mor - házi(és ország?)gazda
Lévai Anikótól kezdve - Szijjártón, Tóbiáson, Fodor Gabikán,Vizi E Szilveszteren, Szuromi Szabolcs-on (Pázmány rektora) át Colleen Bell-ig csak Szegedi Csanád hiányzik ... Látványos a készülő SzebbJövő ! ... ...
https://kuruc.info/r/6/152299/
Barteli2
2015-12-11 10:43:07
"Napokig karácsonyi pompában díszelgett a Pest megyei település üzlete. Azonban az arab tulajdonos gondolt egyet, és leszedetett mindent, ami az az ünnepre utalt."
Forrás:
https://kuruc.info/r/6/152301/
1. az arab tulajdonos tisztában van vele, hogy a karácsonyi hangulat elvételével a vásárlói kedv is picit kisebb lesz..
2. így tehát pénzt áldoz arra, hogy a tudatunkat "átnevelje" - szoktasson a karácsony megszüntetéséhez és a saját "vallásának" hangsúlyosabbá tételéhez
Barteli2
2015-12-11 10:37:22
Zrínyi halálóról megemlékezett az ÁKTV a mult-kor ( portál is).
Ám a kettő között óriási a különbség:
- az egyik a valóságot tényeket közöl , tényfeltárása révén a magyar emberek tamogatásának jóvoltából
- a másik a magyar emberek adójából, nagyszámú jól fizetett stábbal, történelmi hamisításokat támaszt alá és a magyar nagyjaink lejáratására, történelmi gyökereink szétzilálására, bűnüsségünk hangsúlyozására, címkézésre összpontosít.
Ön kit támogat? Ön hol vásárol?
Kik az ellenségeink és kik a barátaink?
megjegyzések:
- szándékosan nem erősítem linkel az aljas portált, aki kíváncsi: google kulcsszavak: mult-kor zrinyi vadkanbaleset
- az idegenek mindenféle formában felbukkanak, hol nyiltan mult-kor új-kor stb.. , hol álcázva egyéni bloggernek mutatkozva..
- nem ez az első eset, hogy a mult-kor , hogy a jelenlegi álhatalom manipulációjáról kell írnom. :-(
barodza
2015-12-11 08:41:10
HOLVANNAK AZOK A POLITIKAI VERŐTARTÓTISZTEK
MEGNEVEZVE EGYTŐL – EGYIG, AKIK VÉRESRE
VERTÉK ÉN ÉDESAPÁM FÉLÉKET BŰNTETTLENÜL
- ÉLHETNEK AZOK, AKIK MÉG - ÉLNEK ÍGY VAN – É?
BISZKU BÉLA FÉLÉKET - A ZSARNOKHATALOM JÓL MEG
FÍZET ÉRTE, MINDET, ILYEN ÉN FAJTA GYEREKEK NYOMORÁBÓL.
NEM GYALÁZATOS EZ AZ EGÉSZMINDENSÉG EGYÜTTESEN IS?
ZSARNOK HATALOMNAK NEM ÁLL ÉRDEKÉBEN TÍSZTÁZNI A
A MÚLTAT, MERT AKKOR NEM LESZ JÖVŐJE SEM!
http://www.echotv.hu/video/109225/20151206_Civil_osszefogas
Csaba
2015-12-10 22:25:42
Lehel
2015-12-10 22:02:32
Kedves Váradi és kedves Sándor !
Hogy Quedlinburgtól ( Rómához igazodással ) származtathatjuk e erkölcsünk romlásának kezdetét, szerintem ma már nem csak nehezen bizonyítható, de nem is túl érdekes,ha nem akarjuk örömünket tölteni a végeláthatatlan vitákban.
Próbáljuk megtalálni abban, amiben fellelhető !
Megfontolásra ajánlom az alábbi sorokat...sem Géza, de István sem élhette ezt ilyen szép tisztán meg, ugyanis az uralkodás nem tojáshímzés és az uralkodók sem ártatlan ministráns leányok . Az uralkodás legritkább esetben szól a népről...az a hatalomról és erőszakról szól
Ezen sorokból mind azok meríthetnek, akik értik.
Wass Albert : Jönnek
"Abban a percben meg kellett volna érezzem, hogy mit jelent magyarnak lenni. Elsősorban jelent örömet, mindazt az örömet, ami becsületes szándékban s a munkában megterem, meg azt az örömet is, hogy az igazság mindig erősebb a hamisságnál, még akkor is, ha hosszú ideig szemérmesen eltitkolja erejét. Második sorban jelent büszkeséget, hogy bírni tudtuk a szenvedést, amit azért rakott Isten a vállunkra, hogy általa megerősödjünk egyrészt, másrészt pedig tanuljunk belőle és igazságosabbak tudjunk lenni másokkal, mint azok voltak velünk. Jelent még erős és jókedvű elhatározást is, hogy no világ, most aztán csudálkozz, ha újra kezembe veszem a kaszát. De ugyanakkor bánatot is jelent, igaz testvéri bánatot azok miatt, akik számára továbbá is a remény marad magyarságuk egyetlen vigasztalása. Ennyi mindent jelent magyarnak lenni, és éppen az a szép benne, hogy örömet is és bánatot is, büszkeséget is és erős elhatározást is egyszerre jelent."
Csaba
2015-12-10 21:22:32
barodza
2015-12-10 21:08:43
totya54
2015-12-10 16:02:37
barodza
2015-12-10 15:59:19
Csaba
2015-12-10 14:40:33
Csaba
2015-12-10 14:04:36