Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

sándor87
2016-01-20 13:38:22
A tegnapi műsorhoz szólnék hozzá!A kölni eset erőszak volt,de az érme másik oldala,hogy nem kellene úgy öltözni a nőknek,mint egy útszéli prostinak!Az észak amerikai és európai életvitelben mi a keresztény?Itt csak papíron létezik a kereszténység,képmutatás az egész.De Isten nem ver bottal...
Topi
2016-01-20 10:18:31
Háború nem kell! 2016. január 18.

Kell háború – mondja egyenest a kamerába a belvárosban megszólított értelmiségi nő. Határozottan néz az optikába: szilárd a világnézete, talán interjúrutinja is van.

Ügyvéd lehet vagy főhivatalnok, akár orvos is, középosztálybeli, konszolidált kelet-európai emancipált, aki igyekszik nyugat-európai emancipáltnak látszani. Ötvenes-hatvanas, hidrogénezett kortalan. Lehet, hogy éppen a gyermekeihez siet háztartási segítségnyújtásra. Unokákra fölvigyázni. Csingilingi kedvességek lapulnak tán a cekkerében. Meglepetéstojás. Macskanyelv.

Körülöttünk fölfordult megint a világ: orosz török ellen, orosz ukrán ellen, siíta szunnita ellen, szegény szegény ellen és gazdag gazdag ellen. Ki tudja, merre fordul az idő kereke. „Kell háború” – mondja a belvárosi konszolidált. Az indoklással sem marad adósunk: „ – Különben túl sokan maradnánk a Földön.”

Már első mondatánál fölhorkan az emberben a tiltakozás. Zsigerien, mert az én nemzedékemben legalábbis még családi örökség az előző nemzedékek háborúrettenete: az óvóhelyeken végigszorongott, éjszakára vált nappaloké, a liberátorok pokoli araszolásáé az apokaliptikus égbolton, a becsapódások falrengető robajáé, bombakráterek dermesztő látványáé. A Don mellett fekvő apuka szívét átlyuggató golyóé.

Épeszű, ép lelkű ember nem vár megoldást a háborútól. Igaz, most száz éve is virággirlandba borította a hadba vonulók gördülő koporsóit az elvakult ostobaság. A tiltakozókat leköpdöste, megbélyegezte a többség. A bódultak. De semmiféle mámor nem másíthatja meg a tényeket. A háború rombol, a háború fölfal, a háború földönfutóvá tesz.

Ezekben a napokban épp százezer elesett magyar ember emléke kiált nemet a háborúra. Bele-belebotlani a háborús fikciók özönében egypár harctéri dokumentumfilmbe. Nem a világégést kultiváló ál-dokuk üzletágára gondolok, hanem azon földolgozásokra, amelyek hatvan-hetven évnyi késéssel a tények és az okok föltérképezésére vállalkoztak. Szemünk előtt a százszor elképzelt szcéna. Idegenkedve nézzük mégis.

Talán csak a hidrogénezett szőkeség indoklása dermesztőbb. Háború nélkül túl sokan maradnánk a Földön.

Aki valamicskét is foglalkozott a túlnépesedés kérdéskörével, tudja, a gondok kulcsa nem a lélekszám, hanem az anyagi és szellemi javakhoz való hozzáférés, az életminőség, a morális hozzáállás. Az osztó igazságosság. És hogy ajándéknak vagy nyűgnek tekintjük az életet, a magunkét és a másét. Ám a belvárosi értelmiségi nő érvelésében ennél is elkeserítőbb tény tárul elém, szertefoszlatva a konszolidáltság gondosan felépített imázsát. A nyugati ember évszázados, gyógyíthatatlan gőgje, felsőbbrendűség-tudata böffen elő a higgadt magyarázatból, a gyarmatosítók és az eugenetikusok embertelensége: volnánk mi, ugye, európaiak, odaát pedig amazok, a harmadik világ túlszaporodó népsége, akikkel nap nap után terhesebb a Föld lélekvesztője. Ha megmaradnak, túl sokan leszünk. A háború pedig ott, náluk pusztítson, őket tizedelje, lehetőleg milliárdos tételben, az már használ, csak ne lássuk, ne halljuk, menjen csak simán és sterilen. Legyen csak helyi affér.

Voltunk, vagyunk és leszünk. A nő fejében látható mód meg sem fordul, hogy a Föld lélekszáma alkalmasint vele, a férjével, a gyerekeivel vagy az unokáival is fölös. Hogy senki sem beszélhet úgy, mintha több joga volna a léthez akármelyik más emberfajúnál, még ha az élet nem oszt is egyenlő esélyeket mindünknek. Hogy tökéletesen egyforma veszteség, akárki hull el, mi több: bombázzák szét a bagdadi aranydzsámit vagy a Notre Dame-ot, és hogy az, aki az összeomló boltívek kőzuhatagában az ég felé emelte még a tekintetét, milyen nyelven szólongatta az Istent. Hogy a testvériségen kívül nincs más megoldás a Föld állapotára. Az pedig nem terem meg háborúból. Megszentelt ágyúk torkából.

Béke Királynője! Tizenkét csillagodat profanizáltuk rég. A földön hevernek a kótyavetye porában. De a koronád még ragyog. Könyörögj érettünk!

Daru Gábor blogja

"Olyan minőségi kulturális alkotásokat kell létrehoznunk, amelyek értéke időtálló."

Ben Hammersley

a tanács: óvakodj a szőke barbiktól!

Hajjaj, hát még a véleményüktől!
barodza
2016-01-20 10:13:41
Hegedűs Zsuzsanna - Piros szív, fehér hó, zöld levél
https://www.youtube.com/watch?v=v4wD9jWBD_k
barodza
2016-01-20 10:03:30
https://www.youtube.com/watch?v=XSYAo1zCNF8
Hegedűs Zsuzsanna - Piros szív, fehér hó, zöld levél
Terez
2016-01-20 08:51:50
Sebestyen Rita: "Roman foldon" igaz magyar lenni http://www.youtube.com/watch?v=b3puxC-zr_U
Topi
2016-01-20 07:25:04
Ezt a cikket egy dán pszichológus írta, bemutat egy érdekes szempontot, amit komolyan meg kell fontolni.


Kíváncsi, hogy a muzulmán emberek miért küldik gyermekeiket ide élő bombaként, és miért kell hagyni, hogy muzulmánok jöjjenek bármilyen okból Európába? Ez csak azért érdekes, mert megmagyaráz nagyon sokat arról, hogy mi történik a világban ma.

A szerző (Dr. Nicolai Sennels) helyesen rámutat, ha az iszlámot hagyjuk tovább növekedni és átveszi a nyugati országokat, mint ami most történik Európában, az egész génállomány is súlyosan megsérül, és az emberiség leromlik eredményeiben. Cikkében is megmagyarázza, hogy miért nem ők nyertek néhány Nobel-díjak és miért nem alakultak ki új találmányok az arab világban úgy, mint a nyugati embereknél. De ami a legfontosabb az egészben, hogy elmagyarázza az őrült gyilkos fanatizmust, amit egyszerűen nem lehet megérteni.

Dr. Nicolai Sennels egy dán pszichológus, aki már komoly kutatásokat végzett a muszlim világ egy kevéssé ismert problémájával: A muszlim beltenyészet katasztrofális eredményei, amit az első unokatestvérek közötti házasságok okoznak. Ez a gyakorlat tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek, de Mohamed követőinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban. Ez a beltenyésztési gyakorlat soha nem szűnik meg a muszlim világban, hiszen Mohamed a végső példa és a hatóságok hajthatatlanok minden ilyen kérdésben, beleértve a házasságot is. A hatalmas beltenyészet a muszlim génállományban gyakorlatilag visszafordíthatatlan károkat tett, kiemelten az intelligenciában, a józan gondolkodásban, és az egészségben.


Dr. Sennels szerint az összes muszlim közel fele a világon betenyésztett. Pakisztánban a számok az mutatják, hogy megközelítően 70%. Még Angliában is a bevándorlóknak közel fele az első unokatestvérével köt házasságot.
Dániában a pakisztáni bevándorlók mintegy 40%-a beltenyésztett. A számok egyaránt elborzasztóak más fontos muszlim országokban is:
67% Szaúd-Arábiában;
64% Jordániában és Kuvaitban;
63% Szudánban;
60% Irakban; és
54% az Egyesült Arab Emírségekben és Katarban
A BBC szerint a pakisztáni muszlim ihletésű beltenyészet azon valószínűsége, hogy egy gyermek recesszív genetikai rendellenességekkel születik, 13X nagyobb, mint egy brit családban. Ugyanakkor míg az Egyesült Királyságban a pakisztániak felelősek 3%-ban a genetikailag hibás születésekért, Pakisztánban 33% ez az arány.


A kockázat az úgynevezett autoszomális recesszív betegségek, mint például a cisztás fibrózis és gerincvelői izomsorvadásban 18-szer magasabb, és a halálozási kockázat miatti fejlődési rendellenességek is 10-szeresek.
A beltenyésztés másik negatív következménye, hogy 100%-kal nőtt a kockázata a halvaszületéseknek és 50% -kal nőtt a lehetősége, hogy a gyermek meghal a szülés alatt. Csökkenti a szellemi kapacitást is a muszlim házasság-minta. Dr. Sennels szerint a kutatások azt mutatják, hogy a gyerekek a vérségi házasságok miatt elveszítenek 10-16 IQ pontot, és a szociális képességek fejlesztése is jóval lassabb a beltenyésztett babáknak.
Annak kockázatát, hogy az IQ-ja alacsonyabb lesz mint 70, (a hivatalos demarkációs szint miatt a minősítés "retardált"), elképesztően (400%) megnöveli az unokatestvérek közötti házasság. (Hasonló hatások figyelhetők meg a fáraó dinasztiáknál az ókori Egyiptomban és a brit királyi családnál, ahol a beltenyészet volt a norma egy jelentős időszakban.)
Dániában a nem-nyugati bevándorlóknak több mint 300% -kal nagyobb valószínűséggel nem sikerül a szükséges intelligencia tesztjük a dán hadseregbe való bejutáshoz. Dr. Sennels azt mondja, hogy "a tudásképesség és az absztrakt gondolkodás egyszerűen alacsonyabb az iszlám világban." Rámutat arra, hogy az arab világ mindössze 330 könyvet fordít le minden évben. Ez mintegy 20%-a annak, amit csak Görögországban fordítanak le.


Az elmúlt 1200 éves Iszlám csak 100.000 könyvet fordított le arabra, ugyanannyit, mint Spanyolország egyetlen év alatt. 10 török közül 7 még csak nem is olvasott egy könyvet sem. Dr. Sennels rámutat a nehézségekre, hogy miért nem sikeresek a muzulmánok a Nyugaton: "Az alacsonyabb IQ együtt a vallással, amely elítéli a kritikus gondolkodást, biztosan megnehezíti, hogy sok muszlim sikeres legyen a mi high-tech tudásalapú társadalmunkban."
Csak kilenc muszlim volt, aki valaha Nobel-díjat nyert, és öt olyan volt aki "békedíjat." A Nature magazin szerint a muszlim országokban mindössze 10% -át hozzák létre a világ tudományos kutatásainak. (mért cikkek egymillió lakosra vetítve). Dániában (Dr. Sennels hazájában) a muszlim gyermekek nagymértékben felülreprezentáltak a gyermekek körében a sajátos nevelési igény tekintetében. Egyharmaduk (33%) a költséges dán iskolák által biztosított gyógypedagógiai szolgáltatást veszi igénybe; 51% -70% a testi fogyatékos muzulmán gyermekek száma Koppenhágába. Tanulási képességük súlyosan érintett. A vizsgálatok kimutatták, hogy az iskolás arab gyermekek szüleinek 64%-a még 10 év után is írástudatlan. A bevándorló muszlim diákok lemorzsolódása a dán középiskolákban kétszer akkora, mint a bennszülötteké. A mentális betegségek is egy végterméke a belterjes házasságoknak. Minél közelebb van a vérrokonság relatíve annál nagyobb a kockázata a skizofrén betegségeknek. A fokozott téboly lehet a magyarázata, hogy Dánia legnagyobb kórházában a klinikailag őrült bűnözők 40%-a bevándorlói háttérrel rendelkezik.
Az USA sem mentes ettől. Dr. Sennels szerint, "Egy tanulmány alapján 300.000 amerikainál azt mutatják ki, hogy a muszlimok többsége az USA-ban alacsonyabb jövedelmű, kevésbé képzett, és rosszabb a munkahelye, mint a lakosság egészénél."


Dr. Sennels arra a következtetésre jut: "Nincs kétség afelől, hogy a széles körben elterjedt hagyományos első unokatestvérek házassága a muzulmánok között ártott a génállománynak. Mivel a muszlim vallásban tiltják a nem-muszlimok közötti házasságot, az megakadályozza, hogy friss genetikai anyag kerüljön a lakosság körébe. A génállomány genetikájának okozott kárt a próféta tette, amikor az első unokatestvérével kötött házasságot 1400 évvel ezelőtt. Ennek elsöprő közvetlen és közvetett emberi és társadalmi következményei lehetnek. "
A lényeg: az iszlám nem egyszerűen egy jóindulatú és erkölcsileg egyenértékű alternatívája a zsidó-keresztény hagyománynak. Ahogy Dr. Sennels rámutat, az első és a legnagyobb áldozatok maguk az iszlám muzulmánok.
Egyszerű keresztényi kötelesség, és a józan ész diktálta szükség, hogy megvédjük a nyugati civilizációt a pusztító iszlámmal szemben, és megállítsuk ennek a sötét és veszélyes vallásnak a terjedését .
Ezeket a súlyos szociális terheket is figyelembe kell venni, amikor létrehozzák az államok politikáját és az iszlám országokból való bevándorlással kapcsolatos intézkedéseket.
Topi
2016-01-19 21:18:12
Topi
2016-01-19 20:40:46
Így hát nem lett gyárigazgató, hanem élete végéig megmaradt egyszerű könyvelőnek.
Topi
2016-01-19 20:31:41
Az Olvasó véleményével én is egyetértek, a kádári érában nagyon sokan nem önként jelentkeztek vagy tülekedtek, hogy KISZ vagy párttagok, vagy munkásőrök lehessenek. Sajnos abban az időben az előlépés feltételéül szabták, rengeteg esetben meg sem kérdezték hanem parancsba adták. Ha a tanár vagy könyvelő, orvos nem akart a segédmunkából megélni, kénytelen volt alkalmazkodni. Annak idején apámmal is közölték, hogy a tudása és gyakorlata alapján ő lehetne a gyár igazgatója, ha belépne a pártba, és elutazna a SSSR-be Lomonoszov kommunista egyetem 3 hónapos fejtágítására. Apám megköszönte a felajánlott lehetőséget, mert neki már megfelelő tapasztalata volt a szibériai fogság után a szovjetek vendégszeretetéből, de az itteni kommunista elvtársaikról is.
Olvasó
2016-01-19 17:52:39
Id. Kiss László esetével kapcsolatban felmerültekhez annyi a megjegyzésem, hogy sokunkkal együtt abban a kádári érában nőtt fel, amikor a rendőrnek muszáj volt MSZMP tagnak lenni, de a tanárnak és más vezető tisztséget betöltőnek még vidéken is. Aki nem lépett be, az nem is jutott előre a maga erejéből, tudásából. Hogy Ő kilépett, lemondott, és ebből hátránya lett az elhihető, de hogy mindezt feltárja előttünk az mutatja, hogy mennyit változott a gondolkodása. Feltételezem, vannak még így sokan másokis, de nem vállalják fel nyilvánosan. Hogy itt megjelenjen e vagy sem, azt nem feladatom eldönteni. Amikor igaztalan támadások érik a közösséget, akkor nehéz kiszűrni ki a közénk való és ki nem. Bízzunk a működtető józan értékítéletében.
Üdvözlet minden Igaz Jó magyar embernek!
Anikó3
2016-01-19 16:38:51
Ne mossuk össze a kommunista rendszer rendőreit a tanárokkal, katonáit az orvosokkal. A tanáraim között nagyon sok becsületes ember volt, akik érzékeltették velünk, hogy elnyomás alatt vagyunk. Rendőrök és katonák között ilyet nem ismertem, legfeljebb annyira buta volt, hogy azt sem tudta, mit tesz. De a legtöbb élvezte a hatalmát és visszaélt vele.
Csaba
2016-01-19 15:22:00
Nepirtas Erdelyben 1784-ben es 1848-49-ben http://www.youtube.com/watch?v=7a4QisSkKTo
Barteli2
2016-01-19 14:46:39
Gyanús előjelek:
- a magyar pénzintézetek nem fizetnek kamatot a betét után, arra ösztökélnek, hogy részvényeket , értelmetlen nevű papírokat vegyél
- lakosságnak adják el az állampapírokat
- a legnagyobb című bankjegyeket lecserélik - a 10 és 20 ezreseket, a biztonságod érdekében - , hogy senki ne tudja nagy összegű készpénzben tárolni a vagyonát
- új chipes személyi , egyedi azonosítás, hogy merre jársz

+ globális törekvések
- eu szinten bevezették a "ciprusi" adóztatást (emlékeztetőül: ciprusban tesztelték, hogy a válságra hivatkozva a bankbetéteket "megadóztatták" megcsapolták , ekkor sok orosz betétes vesztett jelentős vagyonokat egy pár nap leforgása alatt)
- készpénzforgalom leszorítása, megszüntetése

+
http://idokjelei.hu/2016/01/a-harmadik-legnagyobb-brit-bank-azt-tanacsolja-befektetoinek-hogy-mindent-adjanak-el/


Figyelem , ma Magyarországon nem 51 bank van, hanem csak egy (pár) darab, csak különböző neveken futnak ! Bizonyíték: egész Európában egyszerre vezették be a devizahitelezés nevű átverést.., egymással egyeztetve dolgoznak (lásd bankszövetség nevű kartellező bűnbanda).

Tanácsom: vedd ki a nem kamatozó pénzed a bankból és kp-val fizess mindenhol, ez a túlélésünk egyik része.
Mariann
2016-01-19 13:27:04
Becsületes lett volna magadtól elmondani azt, hogy ki vagy, mint eleget tenni a felszólításnak, majd az igazság megvallása után megsértődni. Azok lennének a hibásak, akik nem működtették a pártállamot? Ránk haragszol, spartakusz? Itt már sokféle ember megfordult, a legutóvv leleplezett trollokról is kiderült, hogy kik és mik, de most ők is meg vannak sértődve, és másoknak már nem vallják be, hogy mit tettek, csak hazudoznak tovább, hogy a nevükben mások írnak: Sokkal egyszerűbb tisztességesnek lenni, és ha ezt ősz fejjel kell elkezdeni, akkor legyen úgy. Sok szerencsét, spartakusz.
Szabó Ferenc
2016-01-19 10:37:15
spartakusz

Az egyszeregyet lehet, hogy még tudod, de magyarul helyesen írni egy mondatot sem tudsz, ezért megtisztelnéd a magyarokat, ha nem verseket faragnál ezen az oldalon. Főleg nem a magyarságról, székelységről MSZmp-s múlttal. Jól mondta Kubinyi úr, nincs MSZMP-s magyar. Tanulni vagy itt magyarságot, tedd sokkal szerényebben, köszönd meg, ha valaki szóba áll veled.
Mariann
2016-01-19 10:30:21
spartakusz

Ha valaki MSZMP tag és rendőr volt, akkor ne a csasztuska szintű verseiről kérdezzen másokat, ne ajándékozzon ilyesmit, hanem beszéljen becsületesen a bűn jóvátételéről. Ne érvelgessen arról, hogy miért nem fizet évek óta egy büdös vasat sem az Áktv fenntartására, hanem pótolja lemaradását. Ne oktassa ki Horváthékat akik az egész kaliforniai tagozatot a vállukon cipelik, hanem tanuljon szerénységet, és örüljön, hogy a jó magyarok elviselik. Misszió Varga Évától és Kubinyi úrtól, hogy elviselik, ne éljen vissza vele.
barodza
2016-01-19 08:31:08
Kalamajka - Mégis huncut a német - kuruc nóta
https://www.youtube.com/watch?v=uadqkWxtkcw
Topi
2016-01-19 07:34:06
Kedves Horváthék!

Engem is érdekelt volna , hogy amiket ajánlottam az bevált e, vagy, hogy a megrendelt lemezt sikerült e valamire felhasználni ?
Mert érdekes módon, az itteni magyarok csak sunnyognak meg kussolnak!
Horvathek
2016-01-19 06:47:39
Kedves id. Kiss László..
A megtörtént dolgokat megnemtörténtté tenni nem lehet.
Ez a Kubinyi Tamás oldala. Az előfizetés 1000 ft havonta.
Semmilyen tv-t nem kap senki ingyen, újságot sem.
Ezek a tények.
Horvathek
2016-01-19 06:21:38
A Magyar nyelv megőrzése és a magyarság megtartását szorgalmazó mozgalom mellett vagyunk mi is. Habár amerikában élő magyarok vagyunk, az utolsó mondatot elfelejtem. mert nem ingem , nem veszem magamra. Sajnos olyan idők járnak, hogy a Magyar a Magyarnak lesz ellensége.

Góg és Magóg fia vagyok én,
Hiába döngetek kaput, falat
S mégis megkérdem tőletek:
Szabad-e sírni a Kárpátok alatt?

Verecke híres útján jöttem én,
Fülembe még ősmagyar dal rivall,
Szabad-e Dévénynél betörnöm
Új időknek új dalaival?

Fülembe forró ólmot öntsetek
Legyek az új, az énekes Vazul,
Ne halljam az élet új dalait,
Tiporjatok reám durván, gazul.

De addig sírva, kínban, mit se várva
Mégiscsak száll új szárnyakon a dal
S ha elátkozza százszor Pusztaszer,
Mégis győztes, mégis új és Magyar,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.