mindszentiocsi
2016-01-22 08:10:23
mindszentiocsi
2016-01-22 08:08:18
mindszentiocsi
2016-01-22 07:57:27
Horvathek
2016-01-22 06:14:27
Kedves Topi, végül megoldódott a disc lemez nélkül, a kaliforniai Nagy Laci által, az ő kapcsolata által németországból. Már eleve rajta volt a módja a gépemen, csak én nem találtam meg.... Köszönöm a segitségedet...
Anikó3
2016-01-22 00:53:19
Ha valaki elmondja, hogy ki ő és honnan jött, akkor nincs baj. A baj ott kezdődik, amikor a magyarok elejének mondja magát, verset ír, tanít, oktat, majd kiderül, hogx az Mszmp-ből jött hajdanán. Egyre kíváncsibb vagyok azok tapasztalataira, akik olyan megengedőek. Spartakusznak azt javaslom, tegye hozzá a nevéhez: volt Mszmp-s rendőr, és akkor minden rendben van. A becsületeseknek tartozik ennyivel. Nem csak ő, minden érintett.
Terez
2016-01-22 00:33:50
mindszentiocsi
2016-01-21 23:27:19
mindszentiocsi
2016-01-21 23:24:38
Papa- nevű volt rendőr sorolja a neveket 2 perc 00 másodperctől 2 perc 15 másodpercig !Szóval a dolgok nem olyan egyszerűek,hogy aki volt MSZMP-s = rossz fiú ,aki meg nem volt MSZMP-és az = jó fiú. Vagy, aki munkásőr volt az = rossz fiú, aki nem volt munkásőr az = jó fiú. Aki rendőr volt az = rossz fiú,aki nem volt rendőr az = jó fiú.Az "egyebeket" (spicliket), meg a mágnesszalagokról nyilvánosságra kell hozni és a tartótisztjeikkel együtt bíróság elé kell őket állítani! Ez bizony nem egy hollywoodi akció-baromság, ez a Kárpát-medencei rög valóság! Igazi halottakkal és a ""mellékelten"" említett igazi gyilkosokkal. Kedves Anikó3, így is kevesen vagyunk már magyarok,hát ne öntsük ki a fürdővízzel együtt a gyereket is! Vagy, akik valaha ezeknek a neveknek az alkalmazottjaiként dolgoztak régebben,talán őket is vonjuk kérdőre? Ezen én már rég túltettem magam, a magyarság túlélése érdekében.A lényeges már csak az maradt,hogy most ki kinek az érdekét képviseli,a magyarokét vagy az idegenekét. Mindenkinek (nekem is Önnek is biztosan ) voltak tévutai. Emberek vagyunk.Kérem nézze végig az "Olajügyek" minden részét!
https://www.youtube./watch?v=_KIPIhVrmQs
Apista
2016-01-21 23:07:48
Gondolom azok, akik rászakadtak Spartakuszra, azok már a múlt rendszerben is csavargyári munkások voltak három műszakban. Vagy csak "egyebek"?
Lehel
2016-01-21 23:01:40
Nem tisztem senkit védeni, de vagyunk mi mindnyájan bizonyos kérdésekben járatlanok ma is.
Így volt ez az átkosban is, amikor az apfelek nem mondták el még a rendőrnek sem, miről van itt szó, így azok a családból hozott tisztességgel - hitük szerint - védték pl. a vagyonunkat. Ez ugye nem bűn ?
Azt viszont biztosan és tapasztalatból állíthatom, hogy akkor még a mai gyakorlat,miszerint kilophatja bárki a szemünket - nem volt lehetséges és ez részben a tisztességes rendőröknek volt köszönhető... akik között lehettek olyanok, akik nem voltak korumpálhatók.
Mondja meg valaki,hogy pl. a spekuláció üldözése sem volt hasznos a nemzet szempontjából ?
(Én magam láttam, amikor a piacon az itt a piros-hol a piros játékot űzők szaladtak a rendőr elől...)
Szerintem igen. Az pedig a jogalkotók BŰNE, hogy a jóravaló magas szintű tudást is úgy irtották, ahogy a spekulációt--feltéve, hogy ha nem közöttük való végezte, amely szinte kizárt volt értelmi képességeik okán.
De minősíthetünk, sőt elitélhetünk ma valakit azért, mert nem volt kellően tájékozott -közrendőrként- anno?
Persze voltak közöttük is gyarlók, de minden szakmára elmondható ez,kevés kivétellel.
A fekete autókat tudtommal nem Rendőrök kisérték, amíg a mai kilakoltatásokban bizony a Rendőrnek is van szerepe, nem is akár milyen.
Érdemes elgondolkodni azon, kit miért ítélünk el, vagy fogadunk be...
Hogy mondta Jézus? "az vesse rá az első követ...
Topi
2016-01-21 16:34:51
Anikó3
2016-01-21 15:46:14
Ha jól értem, spartakusz csak az admin vagy valaki belső ember felszólítására mondta el, hogy MSZMP tag meg rendőr volt. Ezek után sértődött meg, hogy ezt itt neki be kellett vallania. Nem gondolom, hogy különösebb együttérzést érdemel, inkább azokra lennék kíváncsi, akik hozzá hasonlóak, csak eddig nem vallották be. Tehát kérek mindenkit, játsszunk nyílt lapokkal. Valljanak szint a volt párttagok, munkásőrök, renődörök és egyebek.
Topi
2016-01-21 14:31:49
Lehel
2016-01-21 13:48:32
Kedves Sandor ! A nok noisegtol idegen viselkedese uzleti erdeku vagykelto media munka eredmenye. Ebbe el is veszik a no, ezert probalkoznak "al utakon " figyelmet felhivni.
Ugye eszre vetted Te is hogy Szocsiban semmilyen reklamot nem lathattunk.
Tisztesseges emberek eletben maradasanak kulcsa hogy fuggetleniteni tudjak e magukat a nem tisztessegesektol. Nem konnyu, sajnos.
mindszentiocsi
2016-01-21 13:01:23
Spartakusz! Magyar testvéremnek tartalak! Aki képes önkritikát gyakorolni az nálam embernek számít. Ezzel a kritikus szemforgató erővel mindenkit sorra vehetnénk a kisdobosoktól a katonatisztektől az összes állami alkalmazotti rétegig mindenkit,a pedagógusokat is,sőt még a fináncokat is,hogy a többi ilyen- olyan alkalmazotti rétegeket ne is említsem.Sokan olyan képtelenségeket írnak,hogy megáll az ember esze.Akkor is volt bűnöző rendőr és ma is van.Akkor is volt törvénytisztelő rendőr és ma is van.Akkor is volt törvénytisztelő polgár aki külföldre szakadt, és akkor is volt olyan, aki külföldre távozott mert spicli- besúgó volt a gengszterváltás hajnaláig ( és ezek kilencven százalékának a kiléte a mai napig sem derült ki) ,és félelmében lépett le a tengeren túlra,mert ilyen is van ám bőven !
mindszentiocsi
2016-01-21 08:58:05
Dr. Nicolai Sennels egy dán pszichológus, aki már komoly kutatásokat végzett a muszlim világ egy kevéssé ismert problémájával,amit a muszlimok első unokatestvérek közötti házasságai okoznak. Ez a gyakorlat tilos a keresztény hagyományban, amit már a kezdetek óta büntettek, de Muhammad követőinél már folyik 50 nemzedéken keresztül (1400 év) folyik a muzulmán hívőknél a világban.Ez a beltenyésztési gyakorlat soha nem szűnik meg a muszlim világban,hiszen Mohamed a végső példa és a hatóságok hajthatatlanok minden ilyen kérdésben,beleértve a házasságot is. A hatalmas beltenyészet a muszlim génállományban gyakorlatilag visszafordíthatatlan károkat tett, kiemelten az intelligenciában, a józan gondolkodásban, és az egészségben.
http://www.dzsihadfigyelo.com/2012/06/04/nicolai-sennels-a-muszlimok-miert-eroszakosabbak-es-miert-kovetnek-el-tobb-buntenyt-3-resz4/
Topi
2016-01-20 21:40:58
Ferenc
2016-01-20 21:17:45
Az interneten a
www. kubinyitamas.hu alatt egyre rosszaban tudom nézni a müsort. Ma is 15 késéssel jött létre a video kapcsolat és a müsor alatt ujra és ujra akadozik az adás és fél órával a müsor vége elött végleg blokkolt. A müsor inditásánál ujra és ujra bejön a jelzés, hogy " Adatátvitel a youtube. com - ról és akkor garantálan nem indul az egész! Az Adobe Flash 20 nálam egyértelmüen blökkolja a vételt, igy csa az Adobe Flash 19 - el tudom nézni.
Topi
2016-01-20 19:42:22
sándor87
2016-01-20 13:48:30
Az első betelefonálónak Richárd teljes mértékben igaza van azzal kapcsolatban,hogy aki becsületes a mai világban megnézheti magát,persze lehet becsületesen élni és várni Isten segítségét de akkor hajléktalan vagy barlang lakó lesz az ember :))De a majd a túlvilágon díjazzák és a mennyországba kerül,ha nem akkor az nagy szívás:))