Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Olvasó
2016-01-19 17:52:39
Id. Kiss László esetével kapcsolatban felmerültekhez annyi a megjegyzésem, hogy sokunkkal együtt abban a kádári érában nőtt fel, amikor a rendőrnek muszáj volt MSZMP tagnak lenni, de a tanárnak és más vezető tisztséget betöltőnek még vidéken is. Aki nem lépett be, az nem is jutott előre a maga erejéből, tudásából. Hogy Ő kilépett, lemondott, és ebből hátránya lett az elhihető, de hogy mindezt feltárja előttünk az mutatja, hogy mennyit változott a gondolkodása. Feltételezem, vannak még így sokan másokis, de nem vállalják fel nyilvánosan. Hogy itt megjelenjen e vagy sem, azt nem feladatom eldönteni. Amikor igaztalan támadások érik a közösséget, akkor nehéz kiszűrni ki a közénk való és ki nem. Bízzunk a működtető józan értékítéletében.
Üdvözlet minden Igaz Jó magyar embernek!
Anikó3
2016-01-19 16:38:51
Ne mossuk össze a kommunista rendszer rendőreit a tanárokkal, katonáit az orvosokkal. A tanáraim között nagyon sok becsületes ember volt, akik érzékeltették velünk, hogy elnyomás alatt vagyunk. Rendőrök és katonák között ilyet nem ismertem, legfeljebb annyira buta volt, hogy azt sem tudta, mit tesz. De a legtöbb élvezte a hatalmát és visszaélt vele.
Csaba
2016-01-19 15:22:00
Nepirtas Erdelyben 1784-ben es 1848-49-ben http://www.youtube.com/watch?v=7a4QisSkKTo
Barteli2
2016-01-19 14:46:39
Gyanús előjelek:
- a magyar pénzintézetek nem fizetnek kamatot a betét után, arra ösztökélnek, hogy részvényeket , értelmetlen nevű papírokat vegyél
- lakosságnak adják el az állampapírokat
- a legnagyobb című bankjegyeket lecserélik - a 10 és 20 ezreseket, a biztonságod érdekében - , hogy senki ne tudja nagy összegű készpénzben tárolni a vagyonát
- új chipes személyi , egyedi azonosítás, hogy merre jársz

+ globális törekvések
- eu szinten bevezették a "ciprusi" adóztatást (emlékeztetőül: ciprusban tesztelték, hogy a válságra hivatkozva a bankbetéteket "megadóztatták" megcsapolták , ekkor sok orosz betétes vesztett jelentős vagyonokat egy pár nap leforgása alatt)
- készpénzforgalom leszorítása, megszüntetése

+
http://idokjelei.hu/2016/01/a-harmadik-legnagyobb-brit-bank-azt-tanacsolja-befektetoinek-hogy-mindent-adjanak-el/


Figyelem , ma Magyarországon nem 51 bank van, hanem csak egy (pár) darab, csak különböző neveken futnak ! Bizonyíték: egész Európában egyszerre vezették be a devizahitelezés nevű átverést.., egymással egyeztetve dolgoznak (lásd bankszövetség nevű kartellező bűnbanda).

Tanácsom: vedd ki a nem kamatozó pénzed a bankból és kp-val fizess mindenhol, ez a túlélésünk egyik része.
Mariann
2016-01-19 13:27:04
Becsületes lett volna magadtól elmondani azt, hogy ki vagy, mint eleget tenni a felszólításnak, majd az igazság megvallása után megsértődni. Azok lennének a hibásak, akik nem működtették a pártállamot? Ránk haragszol, spartakusz? Itt már sokféle ember megfordult, a legutóvv leleplezett trollokról is kiderült, hogy kik és mik, de most ők is meg vannak sértődve, és másoknak már nem vallják be, hogy mit tettek, csak hazudoznak tovább, hogy a nevükben mások írnak: Sokkal egyszerűbb tisztességesnek lenni, és ha ezt ősz fejjel kell elkezdeni, akkor legyen úgy. Sok szerencsét, spartakusz.
Szabó Ferenc
2016-01-19 10:37:15
spartakusz

Az egyszeregyet lehet, hogy még tudod, de magyarul helyesen írni egy mondatot sem tudsz, ezért megtisztelnéd a magyarokat, ha nem verseket faragnál ezen az oldalon. Főleg nem a magyarságról, székelységről MSZmp-s múlttal. Jól mondta Kubinyi úr, nincs MSZMP-s magyar. Tanulni vagy itt magyarságot, tedd sokkal szerényebben, köszönd meg, ha valaki szóba áll veled.
Mariann
2016-01-19 10:30:21
spartakusz

Ha valaki MSZMP tag és rendőr volt, akkor ne a csasztuska szintű verseiről kérdezzen másokat, ne ajándékozzon ilyesmit, hanem beszéljen becsületesen a bűn jóvátételéről. Ne érvelgessen arról, hogy miért nem fizet évek óta egy büdös vasat sem az Áktv fenntartására, hanem pótolja lemaradását. Ne oktassa ki Horváthékat akik az egész kaliforniai tagozatot a vállukon cipelik, hanem tanuljon szerénységet, és örüljön, hogy a jó magyarok elviselik. Misszió Varga Évától és Kubinyi úrtól, hogy elviselik, ne éljen vissza vele.
barodza
2016-01-19 08:31:08
Kalamajka - Mégis huncut a német - kuruc nóta
https://www.youtube.com/watch?v=uadqkWxtkcw
Topi
2016-01-19 07:34:06
Kedves Horváthék!

Engem is érdekelt volna , hogy amiket ajánlottam az bevált e, vagy, hogy a megrendelt lemezt sikerült e valamire felhasználni ?
Mert érdekes módon, az itteni magyarok csak sunnyognak meg kussolnak!
Horvathek
2016-01-19 06:47:39
Kedves id. Kiss László..
A megtörtént dolgokat megnemtörténtté tenni nem lehet.
Ez a Kubinyi Tamás oldala. Az előfizetés 1000 ft havonta.
Semmilyen tv-t nem kap senki ingyen, újságot sem.
Ezek a tények.
Horvathek
2016-01-19 06:21:38
A Magyar nyelv megőrzése és a magyarság megtartását szorgalmazó mozgalom mellett vagyunk mi is. Habár amerikában élő magyarok vagyunk, az utolsó mondatot elfelejtem. mert nem ingem , nem veszem magamra. Sajnos olyan idők járnak, hogy a Magyar a Magyarnak lesz ellensége.

Góg és Magóg fia vagyok én,
Hiába döngetek kaput, falat
S mégis megkérdem tőletek:
Szabad-e sírni a Kárpátok alatt?

Verecke híres útján jöttem én,
Fülembe még ősmagyar dal rivall,
Szabad-e Dévénynél betörnöm
Új időknek új dalaival?

Fülembe forró ólmot öntsetek
Legyek az új, az énekes Vazul,
Ne halljam az élet új dalait,
Tiporjatok reám durván, gazul.

De addig sírva, kínban, mit se várva
Mégiscsak száll új szárnyakon a dal
S ha elátkozza százszor Pusztaszer,
Mégis győztes, mégis új és Magyar,
Topi
2016-01-19 02:40:46
http://valasz.hu/itthon/iskolabotrany-moricz-helyett-ez-lett-a-kotelezo-olvasmany-116538
Dal a magyar nyelv megőrzéséért:


https://www.youtube.com/watch?v=IaY3eRqCHUw

4,5 perc

Ha Téged is megérint az ezen a honlapon található dal, úgy szíveskedj körülnézni a környezetedben, hogy kiknek tudnád továbbadni, hogy ők is énekeljék s rögzítsék: http://oroksegunk.net/

Ennek a dalnak segítségével szeretnék megszólítani az alkotók a világ különböző pontjain élő magyarokat, s bevonni őket egy, a magyar nyelv megőrzését, a magyarság megtartását szorgalmazó mozgalomba. Gyulai István Örökségünk című szerzeményéhez Paks három magyar ajkú testvérvárosában, Kézdivásárhelyen, Visken és Galántán, háromszáz gyermek részvételével már készült egy klip. A terv immár az, hogy határoktól, távolságtól függetlenül buzdítsák a magyarokat, énekeljék a dalt, mindezt rögzítsék és juttassák el hozzájuk. A beérkezett videókból áll össze majd az új, közösségi klip.

Az angolt vagy a jenkit meg hagyjuk meg az amerikai magyaroknak, azok vígan elvannak vele!
Horvathek
2016-01-19 01:36:25
Mindenki kussol otthon,,,, Szégyell magyarul beszélni....affectál....elfelejtett magyarul, meg angolul sem tud...Szégyen.
Horvathek
2016-01-19 00:31:48
Otthon mennyien teszik meg,,,mindenki sunnyog.... sokminden rosszat kell hallani az amerikai egyesült államokról..akkor mégis itt hogyan van, hogyan lehetséges, hogy elmondhatja a tiz eves kislány, itt Kaliforniában, hogy ő Magyar.
Horvathek
2016-01-19 00:17:04
.Erzsike most lesz tiz éves...az iskolában vannak feladatok amiket a gyerekeknek fekadnak..Kiálll az iskolában, Kaliforniában elmondja hogy ő Magyar....Mindenki figyel. ..Büszkén mondja, hogy én Magyar vagyok...
...
Olvasó
2016-01-18 22:05:49
sándor87
2016-01-18 19:55:29
Jó estét!Kalifornia Lacit már rég hallottam,mi van vele?
Barteli2
2016-01-18 15:37:25
uber-Taxi

A taxis cégek lobbizására "egységes tarifa"-nak nevezett kartell jött létre a budapesti polgármester segítségével 2013-ban.

Az UBER most 280 ft/km díjjal dolgozik, kb annyival amennyivel a taxisok dolgoztak 2013-ban.

Vidéken nem alkalmazták az "egységes tarifát" mert senki nem ült volna taxiba..

2013-ban senki nem halt éhen a taxi-soknál. Az UBER is sokat kaszál...

Taxisok 2013 előtt: adtak kedvezményeket, de nem ám az idős Mari néniknek, hanem a nagy cégeknek szerződéses alapon, ahol többnyire a tehetős vezető réteg használja a taxikat..,, (bankok is így dolgoznak)

Minőség
Az UBER is jó szolgáltatást nyújt, mert a rossz sofőröket kivágják a rendszerből a visszajelzések alapján, ám a taxi-s hiénákat nem..

Lehetne egészséges versenyhelyzetet teremteni, hogy mindenki jól járjon?

Kiszolgáltatottak: azon alacsony életszínvonalon élők, akik nem engedhetik meg az autót maguknak, de például másképpen nem képesek eljutni az orvoshoz..: nyugdíjasok, mozgáskorlátozottak, stb..

hiéna rendszer: az a rendszer, ahol csak vagyonosak csinálhatnak szolgáltatást: fuvarozás, ingatlanbusiness, stb... látszat kedvéért engedik a magányosokat, de nem rúghatnak labdába.

ha a kedves Olvasó csinált volna egy Uber-t hazánkban.... vagy épp mennyi az esélye, hogy taxitársaságot tudna alapítani..
mindszentiocsi
2016-01-18 09:37:29
Mesterien,mondhatnám sátáni finomra hangolással sugalmazták a hazai viszonylagos jólét látszatát a műsor résztvevői. Élükön Bayer Zsolttal.Figyelembe véve,hogy a Jobbiknak nincs televíziója ( -sejteni lehet miért?!!-), az ország lakosságára ez a műsor igen nagy hatással van. Megdöbbentő ahogy a heti hetes: kabarés-vihorászó stílusát ötvözik ,a bevált félelemben és bizonytalanságban tartó nemzetközi aljas TV-s stílussal. Ezek a "szakértő" emberek még mindig nem jutottak el arra a jellembéli-intelligencia szintre,hogy rájöttek volna arra,hogy: (nem a közös kondérból merítve játszom a herét ,és mondom meg a frankó-helyett a "KÓSERT")a változást saját magukon kellene elkezdeni,jó példát mutatva ahhoz,hogy főnökeik illetve "barátaik" is magukba szálljanak.No persze a Jobbikról,már ne is beszéljek kedves Pestszentlőrinci Deák Gábor! Különben meg sajnos ez van ami most is van, és ebből így sohasem lesz "Jobbik- Magyarország"! https://www.youtube.com/watch?v=Fm5sRpNyu0g
Topi
2016-01-18 09:24:17
Délvidék Himnusza https://www.youtube.com/watch?v=gP7p3g2vlTo&feature=player_embedded
Piros szív, fehér hó, zöld levél: Mártonffy Miklós https://www.youtube.com/watch?v=W_uLjY6c-6c
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.