Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Barteli2
2016-03-05 09:37:32
Lengyelország: Nyugatbarát katonákra cserélik a felsővezetést, majd ezután júniusban a NATO-lengyel sereg 27000 (!) katonával fog Lengyelországban "hadgyakorlatozni" .

Mi a fene készül? Ekkora összegeket nem szoktak csak úgy kidobni feleslegesen!
Ajózsef
2016-03-05 06:51:24
100 éve irta Csontvári a következő sorokat, ma is aktuális;
...a mai kultúrember, akit a természettől elszakított tömeglakásokba belekényszerítünk, éhezve, fázva súlyos munkával agyon gyötörjük. Tessék ennek a kialakulásnak az agyongyötört, elcsigázott embert a gyönyörűség elé vinni. Ő ott nem fogja a természetet csodálni, nem fogja a teremtő erőt hallgatag magasztalni, hanem szidni és káromkodni fogja. Szidni fogja a kormányokat, a vallásközvetítő papokat, az iskolákat és mindent, ami útjában állt boldogulásának. A boldogulást elsősorban az anyagi javakban kell keresni, azok segélyével az új életet kiépíteni. E vállalkozásban a jogot, a teret, az eszközöket jól meg kell választani, a megélhetést biztosítani. Minden attól függ, mily mértékben van az emberiség alkotó erővel megáldva ebben a modern kultúrának címzett világban. Az ember művelődik önön magától, ha világtapasztalásra indul. Kifejleszteni önmagunkban kultúrát csak az esetben lehet, ha ez felsőbb helyről megadatott neki. A verebet hiába küldjük a fülemülemesterhez, ő megmarad szemetesnek. De a magános verebet hiába figyelmeztetjük, hogy a zöld ligetben a fülemüle hangversenyez, arra ő nem kíváncsi, mert Isten adta képességgel saját örömére a magányos sziklákon ő is hangversenyez. Nem szükséges, hogy minden veréb daloljon, vagy minden leány kornyikáljon, de kell, hogy az embernek megadassék a képesség a szép felismerésére...
Olvasó
2016-03-04 17:54:27
Hol vannak a katonák.....itt:
http://www.honvedelem.hu/cikk/51258
mindszentiocsi
2016-03-04 08:44:42
Kedves Lehel! Igen ez az! "Van aki tanítja és, van aki csinálja" mert az ért is hozzá,de hát ezeknek csak az jár a fejükben,hogy újra és újra,mit vehetnek el a közös asztalról! Ezt globálisan is értem. Ez így nem fog menni,hogy mindenki csak elvenni akar! Erre nevelik a fiatalságot is, az oktatásügyben szinte mindenütt.Azt nem tanítják meg az iskolákban,hogy arra a bizonyos asztalra néha tenni is kellene valamit.különben felkopik az állunk.Meglepődnék igencsak,ha egyszer azt a hírt kapnánk,hogy a "Bayer-Bogár-Boros"-cég rendkívül sikeres exporttevékenységet folytat,szellemesen új találmányából, aminek előállításához az ország területén 19 üzemet hozott létre,egyenként több tízezer magyar ember foglalkoztatásával,nyugati bérszínvonalon.Egyenlőre ettől nem kell tartanunk,pedig,hát a szakterülete mindhármat, egyenként is, erre predesztinálja.Legalábbis így próbálják feltüntetni magukat a televízióban.Egyszóval:ripacskodnak Így hát továbbra is, ahogyan mondtad,csak a magunk szerény képességeire számíthatunk,őket pedig továbbra is el kell tartanunk,mi több,el kell viselnünk őket.
barodza
2016-03-03 19:10:28
IRÉNKE CSALÁDJÁNAK ÖSZINTE RÉSZVÉTEM!
volt jobbikos
2016-03-03 18:28:11
spartakusz
Háromszor ment már a műsorban ez a film, lemaradtál.
Cstomaj
2016-03-03 13:45:02
Megdöbbenéssel és szomorúan hallgattam Nóri hozzászólását Irénke halálával kapcsolatban.
Sajnos egy igaz jó magyar ember távozott közülünk, akit csak a távolság választott el tőlünk, és ahogyan Kubinyi Úr szokta
mondani, mintha mindig is ismertük volna. Nagyon fog hiányozni! A Jó Isten nyugosztalja és adjon családjának megbékélést.
sándor87
2016-03-03 11:38:31
https://www.youtube.com/watch?v=gQSSKTn6XyQ

"Kábítószer,tévé,diszkó
ennyi kell,mert így minden jó
Sokkal jobb a mának élni
nem kell mindent túl lihegni
Valóságshowk mérge árad
nihilizmus torkon ragad
Sugallja,hogy így könnyebb lesz
A multikulti,mely tönkre tesz
refr:
Fogadj szót nyárspolgár ez a dolgod
de tudod jól,hogy ez a rendszer a barátod
fogadj szót a szájkosarat megszokod
vakon,higgy a hazug szónak
ne lázadj,csak fogadj szót

Ésszerűség nem jöhet szóba
hallgass a miniszter úrra
holokausztot nehogy tagad
mert sitten találod magad
egy szót ne szólj a romák ellen
a Magyar dolga az,hogy nyeljen
A hősök emlékét felejtsd el
a becsület úgy sem érdekel
refr:
Fogyasszál,csak ne gondolkozz
robotként éhbérért dolgozz
könyvek inkább ne nyúlj
ne művelődj ne is tanulj
ne tervezgess a jövőre
ne is gondolj gyermekekre
csak zabáld a moslékot a koszos földről a maradékot
sándor87
2016-03-03 11:14:25
egymagyarember!Igazad van! Én is kezdek szurkolni az Iszlám államnak,legalább ezt a mocskos libsi rendszert megszüntetnék!A nők 80% kurva mentalitású!Szilvia tegnap hozzászólásához csak annyit,hogy nem azért nincs gyerek,mert "éhenhalás" küszöbén vannak az emberek,mert rengeteg jómódú családot ismerek akiknek 0 vagy 1 gyerek van.Ismerek több olyat is aki "megszedte" magát nyugaton és még sincs gyereke!De hát ilyen a Magyar ember,10 ember 10 vélemény így az egész ország egy bábeli zűrzavar:) A másik,hogy ebben a kapitalista rendszerben minden a "bűnöző" rétegnek van kitalálva,nincs egy normális törvény,mondjuk én egyet értek a Saria néhány törvényével,pl lopásért kézlevágás..Most mi van? Berki Krisztián "celeb" kiállt a kamara elé és büszkén dicsekedett,hogy " csencselésből" vagyis lopásból él,és ő egy "sztár" sokak példaképe!Kőkemény diktatúrával lehetne rendet vágni az országban,már gyerek kortól elkezdeni a nevelést,értem ez alatt a "HITLER JUGENDHEZ" hasonló szervezet felállítását,az internetet blokkolni,rtl klub féle csatornákat földig rombolni,,,vagyis a média teljes átalakítását...
Lehel
2016-03-03 09:06:09
Egy kis kiegészítő Bogár kedvenc témájához, t.i. hogyan alakult az emberiség kultúrája...
szabad e egy kultúrát úgy megitáélni, hogy annak 5 000 éves állapotát hasonlítjuk össze egy másik (esetleg abból kifejlődő)4000 évvel későbbi mintájához.
Nem tudom ki hogy van vele?
Ha a Pártus időszakról szóló filmet, képet,szobrot látok, ott az ember lovon közlekedik,- ha igaz, akkor - maga a Pártus Birodalom kiterjedése is olyan nagy, hogy több ezer Km távolságból azt nem lehetett volna fenntartani, összetartani.. Ha a zsidóságról szóló filmet ( pl. itt a manapság közkézen forgó BILIA filmsorozat ) ott a zsidóság gyalog jár...területe Kánaán folyóközi területére korlátozódik, de a hosszú szenvedésként ábrázolt sivatagi vándorlás is gyalogosan történt-ha tényleg hihetünk az írásoknak.
https://www.youtube.com/watch?v=Yf7CL5tJszU
Lehel
2016-03-03 08:27:26
Bocs. a tisztességesen élők nem vesznek fel, amíg a tisztesség igénye nélkül élők igen
Lehel
2016-03-03 08:19:06
Kedves Mindszentiöcsi !
Bizonyára Te is emlékszel és megtapasztalhattad, hogy gyermekkorunkban, majd kezdő dolgozó korunkban is kettős Magyarország létezett. Az egyik az egyenlősdi,kommunista ország, amire nevelni igyekeztek azokat, akiknek nem volt más mintájuk, illetve akkor is működött egy olyan belső világ, ahol a régi gazdaszemlélet volt az irányadó, ugye ehhez tartoztak a gazdák és a kisiparosok zöme.
Az állami, az ideológusok által kijelölt utat követhették, javadalmukat a központi elosztás alapján kapták meg, amíg a maszekok a természettel együttműködve öngondoskodók voltak és egymással való kapcsolatukban az erkölcs sokkal nagyobb szerepet kapott, mint a másik osztály esetében,mivel azok nem foglalkoztak ezzel a kérdéssel,megszokták, hogy NEM TARTOZNAK FELELŐSSÉGGEL saját életük alakulásáért.
Me sajnos a maszek szó jelentése is megváltozott, mert a természettel együtt élők, ha nem képesek A tól Z ig mindent maguk előállítani (ilyen nagyon kevés maradt ) rá van utalva másokra és a csere folyamatban bizony kevesek maradtak tisztességesek, illetve a munkavállalói szektor dolgozóinak ki nem fizetett javadalmazásából . ahogy a kommunizmusban - most is támogatásokkal torzítják el a piacot és teszik lehetetlenné, hogy mi magyarok egymás asztaláról ehessünk,hiszen a tisztességesen dolgozó, de pártokhoz,rendszerhez nem kötődő vállalkozók kapnak ( ezek MULTI ÉRDEKELTSÉGŰ bedolgozók,kereskedők ) olyen támogatást, amivel természetes úton versenyezni nem lehet. Aki nem gondolja ezt át, az kiutat sem láthat, de a létkérdés szorongatása alatt egyre idegesebb,hiszen tapasztalja, hogy nem jól működik az élete, kamikaze módon él. Ami Bogárt illeti, sok dologban elmondja - szerintem jól - a két gazdasági rendszer értékeit kilátásait, sőt a globalista rendszer liberális gazdaságfilozófusainak hibáira is rámutat,ugyanakkor sem B, sem B, sem a harmadik B nem tartotik közénk. Ugye csak azok tartozhatnak közénk, akik előadott álláspontjuk szerint élnek. Bogár és Boross rég óta vezetők,tehát állami tiszteséget ellátók volta, Bajer pedig a kormánypárt egyik első alapítója és emblematikus alakja. Nyilvánvaló sértő, hogy ha látják a problémát, az általuk preferált állam - akiből nyilván ma is élnek - nem úgy működik, ahogyan azt szükségesnek előadják, holott annak működése az Ő felelősségük. Ma már az erőszak a kérdés. Láthatóan bármit el szabad mondani - itt van Drábik példája, Frey példája - jól meg is élnek belőle, miközben az érintett lakosságnak nincs eszköze sem számon kérni, sem elzavarni őket. Változtatásra csak az az eszköz marad, hogy saját köreinkeb bizalmi rendszerre vigyázuk, egzisztenciális létünkbe csak azokhoz fordulunk, akik arra méltók,hiszen azzal, hogy egyre növekvő mértékben kizárjuk a heréket életünkből ki lesznek zárva a terhünkre való gyarapodás lehetőségéből is. Ha ebben olyan öntudatot leszünk képesek elérni, a többségben kiépíteni, hogy enm lesz más választásuk, tovább fognak állni.
Nem tudom igaz - e de pl Dr,BogárLászló nevével anno találkoztam a VIPkölcsönösek listáján is. Nos ez a közgazdász akkor, amikor 30% kamatot fizetett a bank a betétek után, a V:I:P: hitelesek 3 % ra vehettek fel hitelt.Tzdtommal 4 M. Ft ot vett fel.
Horvathek
2016-03-03 03:31:37
Ez egy szomorú nap. Fájó szivvel mondunk búcsút Kovács Irénnek, Irénkének... Csak hogy tudjátok Ő kovácsolta össze a Dél -Kaliforniai AKA-t. ...ami három éve működik....havonta összejövünk.....átlagban kb 20 és 25-en vagyunk...
O volt az AKA kaliforniai tagozatanak kitalaloja, alapitoja es a mi partolonk, aki a magyar ugyet sziven viselte. igy kovacsolodtunk ossze az igaz jo magyarokkal,. Es ez olyan csodalatos volt!!!! Es akit nem is ismert, mindenkihez szivelyes volt. Éjjjeleken at beszelgettunk, nálunk... nála!!!! .... Nagyon hianyzik!!!!
A Jóisten nyugosztalja.
Barteli2
2016-03-02 13:05:38
Mindszentiocsi, telilatálat amit küldtél Bogárról! Köszi!

Csak azt kell megnézni, hogy honnan jött az illető, hogyan emelkedett fel és hol tanít...

Bizony bűnös az ember aki tudományos dolognak álcázva a népet okolja egy megszállt kifosztott országban!

Ma politikai vonalon nem juthat be senki a parlamentbe aki a magyar embereket képviseli!
Tessék visszagondolni, mennyi titkosszolgálati akciót vittek végbe Csurka és a MIÉP ellen!
Választási csalás (amikor megállt a számláló), vagy a nagyszámú kopogtató cédulák ellopása, a nőügy..

Akkoriban vetették be az egykori Zsid-eszest, V.G-t!
Jah a "Zsid-esz" , nagyon jó a legutóbbi Magyar Emberben az Orbán fénykép - most csupa ilyen szakálas alakot látni a tv-ben ilyen meg olyan posztokon.. .
kurucPista
2016-03-02 10:53:10
(dobd ki! - a 'blokkoló-plugin'-t !)
Ferenc
2016-03-01 21:19:29
A mai CN adást az interneten egyáltalán nem tudtam fogni, a plug-in álladóan blokkolta a az egyenes adást.
magyartm
2016-03-01 18:37:12
A CitizenGO csakis azért látogatott el Irakba, hogy szenvedő testvéreinknek segítséget nyújtson.http://www.youtube.com/watch?v=eYWClkPGuLY&feature=youtu.be
Keresztény barátaink egytől egyig arról számoltak be, hogy az Iszlám Állam sokkal erősebb és aktívabb, mint ahogy sokan azt nyugatról képzelik.
barodza
2016-03-01 11:55:14
REMÉNYIK SÁNDOR SEGÍTSETEK!
https://www.youtube.com/watch?v=AWa2Vpgow84
Lehel
2016-02-29 21:52:16
Én nem várom a muzulmánokat, de ha jönnek és ők csinálnák meg a "saul unokáját" az az Andrássy u 60 ban kell játszódjon és a körmösbauerek dicsőségét fogja megörökíteni.
egymagyarember
2016-02-29 19:03:08
https://www.youtube.com/watch?v=Goy7tpSgCIc Na azért várom a muzulmánokat,hogy az ilyen f...sz...ó büdös k...ákat Burkába tegyék.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.