Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Szabó Ferenc
2016-03-22 18:05:15
spatraszkusz

A Kádár rendszerben a rendőrök és katonák a szovjethatalom védelmére esküdtek. Ne keverd ezt össze a magyarokkal, mert a börtönőr az nem azonos a rabbal.
Barteli2
2016-03-22 13:21:19
Brüsszel :
- csak emlékeztetőül, hogy az kilenc11-es ikertornyoknál hány embert áldoztak be a bank-koorporációk hatalmának megerősödéséért

- ki az aki a legbekamerázottabb helyre megy robbantani?
- ki az aki elkezd kiabálni előtte hangosan arabul?
- ki az aki egy nagyméretű gépkarabélyt visz oda, hogy lebukjon ?


Ugyan már!
kurucPista
2016-03-22 12:36:08
Brüsszel csak azt kapja - amit ÉRDEMEL !
Igaz - kicsit arrébb kellett volna, de az eu báb-vezetők természetesen magukat védik.
kurucPista
2016-03-22 11:09:26
A pénteki adásban beszélt a 'hamis biztonságérzet'-ről a Svájc-ban dolgozó Tamás. Szavai elég hamar igazolódtak.
Most az ember azon aggódhat - nehogy a migráncs-importáció, a migráncs-integráció, a migráncs-simogatáció sérüljön ... !
volt jobbikos
2016-03-22 08:43:39
spartakusz

Kubinyi úr azt mondta, hogy az Áktv-től csábítanak embereket olyanok akik eddig nem tudtak élő adást készíteni. Amíg egyedül a Cenzúra nélkül ad élő műsort, addig nem kellene senkit azzal hitegetni, hogy majd így lessz, úgy lessz, hanem álljanak be azok mögé, akik már bizonyítottak. A Jobbik is első nemzeti tévének mondja az N1-et, miközben ők sem akarnak élő műsort adni. A megosztás helyett összefogásra szólított Tamás, és ezzel én is egyetértek.
Topi
2016-03-20 21:48:49
Topi
2016-03-20 07:41:58
MEGAMORV-Petőfi Bizottság márc.15 megemlékezése https://www.youtube.com/watch?v=K2KvUmC3rvg
Topi
2016-03-19 19:04:23
PhS Bakk István: Boldog lorantházi Bakk István OSP generális atya
élete és halála †1518
http://epa.oszk.hu/02300/02387/00036/pdf/EPA02387_osi_gyoker_2015_3-4_023-035.pdf
Topi
2016-03-19 18:57:40
Topi
2016-03-19 11:47:04
VONA7 - Nem dicsőítem nemzeti forradalmaink ellenségeit https://www.youtube.com/watch?v=1N_OW0hAPuE
mindszentiocsi
2016-03-19 05:37:56
+A megújuló tüntetéskultúra" cimű ideidézett cikkre reagálok,hasonló stilusban. A cikkirónak nincs neve?Vagy talán,nem ért egyet saját magával? Attól még ,hogy Gy. F. és bandája tolvaj,nohát ettől még, ez a másik csapat is lehet simán az,és legyünk őszinték tényleg az! Nem kell lopni és kész.Ennyire egyszerű ez az egész,és talán akkor az ország döntő része nem került volna mára már dögrovásra,tisztelt nevesincs bértollnok patkány úr.Azt hiszik,hogy ezt az emberek nem látják át?Lehet itt a ""lumpenproli stilust"" felvéve védeni az aktuális politikus urakat,csak,hogy attól még ők lopnak.És nem csak GY.F. hanem mind a három oldal! Ja és ezt az egész rohadt bagázst a pedagógus társadalom(tisztelet a nagyon ritka kivételnek) nevelgette, óvogatta,becézgette és termelte ki.Gratulálok nekik is! Jó munkát végeztek,itt az eredménye.Van az úgy hogy valaki a saját hányadékába fullad bele. Mindenkitől elnézést kérek a trágár stilusért!
Topi
2016-03-18 23:42:18
Topi
2016-03-18 20:43:18
Az 1848-49-es szabadságharc elfeledett vértanúja: Szacsvay Imre http://tinyurl.hu/jFvW/
Topi
2016-03-18 19:59:55
A „megújuló tüntetéskultúra” és az a bizonyos kényelmetlen érzés

2016 március 18.

Kiment az esőbe vonulni egy végtelenül heterogén tömeg, melyet azon túl, hogy frusztráltak, nem tart össze semmi.

Sokat elárul a politikai valóságról, hogy a párttüntetéseken alig pár százan voltak, míg a Kossuth teret azért megtöltötték a „független ellenzéki tanárokkal szolidarító tömeg” tagjai, akik közül sokan a Fidesz és a Jobbik rendezvényeiről mentek át. A vicc, hogy a „követelések” tehát az érdemi része a dolognak rég tárgytalan, hisz a kormány – hasonlóan a netadós bulihoz – már rég engedett jóformán mindenben a pedagógusoknak. Amiről ez a hatalmas tömeg szólt, tehát az, hogy követeltek valamit, amit tulajdonképp már rég megkaptak.

[​IMG]

A tömegben sok volt a fiatal, sok volt a középkorú, az értelmiségiek is, konkrétan lehetett normális, jófej, vidám arcokat látni, nem úgy, mint a délelőtti hisztinél a Kálvinnál. Annál is érdekesebb, hogy a szónokoktól azonban már semmit nem hallottunk. Semmit nem mondtak, azon túl, hogy ideges remegő regiszterben ordibálták, nem tűrik, nem bírják, nem lehet, és most akkor nagyon. A délelőtti Orbán beszéd után pedig az ember valóban árgus fülekkel várta a Megváltó Üzenetet. Ennek a rengeteg embernek a valós irányát, az Ellenzéki Egység Vízióját, de semmi sem történt, azon túl, hogy akik eddig is kimentek sajtószabadságolni, netadózni, azok most is kimentek, és levezették a frusztrációikat.

Hisztiztek egy sort, és meggyőződtek arról, hogy ők bizony nagyon dühösek, és majd 2018-ban úgy elsöpörnek itt mindent, mint a migráns a macedón határőrt.
Az aktuális „civil szónokok” (akikről másnapra derül ki, hogy tulajdonképp sose voltak azok) pedig osztják a kontentet a köztársaságról, a szabadságról, a jogokról minden olyan általános marhaságról, amiről ilyenkor szokás. 12 pont parafrázis (jórészt teljesített követelésekkel). Már itt is ilyeneket „szavazott meg” a nép, hogy „Követeljük az oktatásfinanszírozás legalapvetőbb forrásainak biztosítását.” Brezsnyev elvtárs felkiált örömében, hogy a szabad szocializmust építő dolgozó nép immár egyesült erővel képes az esőben is „megszavazni” ezt a hetvenes évek pártgyűléseit idéző horrorisztikus bikkfanyelvezettel előadott semmit. „Új alapokra helyezett, az elért eredményekre építő közoktatási rendszer kidolgozását kell azonnal elkezdeni.” Vivát. Csak így elképzeltem magamban, hogy mondjuk, ha ilyen 12 ponttal izzít Petőfi anno, mi lett volna belőle. „Követeljük, a Habsburg közigazgatási rendszer reformjára vonatkozó civil bizottság gyűlésének azonnali választmányi előterjesztését, a sajtóban található cenzúrisztikus jelenségek mihamarabbi felülvizsgálatára szerveződő bizottság felállításának kezdeményezését. Mert marhára morcosak vagyunk!”

Akkor is amúgy az volt a legfőbb gond, hogy a nép unta a Habsburg banánt kb. úgy, mint ez a brigád unja Viktort – minden joguk megvan hozzá amúgy, sőt akár még okuk is lehet felcsesződni Hoffmann Rózsika szörnyszülöttjén, a KLIK-en, de valahol sajnálatos, hogy ezt a későszocialista termelési jelentést kénytelen hallgatni az esőben több tízezer ember. Itt mutatkozik meg az, hogy Orbán lehet akármennyire nagy szarban, ha őt hallgatja ugyanennyi ember, abból választási győzelem és messzemenő vízió körvonalazódik. Ott közösség születik, célok születnek, bizalom jön létre. Itt csak hisztiző kamasz „diákolimpikon” jelenti az élő parafrázisát a márciusi ifjaknak. Mellette még láthatjuk a fekete ruhára kockásinget húzó egyszemélyes performance-á alakult Sándor Mária akcióművésznővért, aki forradalmazik, szabadságharcozik, vetkőzik, és teatralitásban felülmúlja Kunhalmi Ágnest, annyira fel van háborodva.

Csak az egész valahogy iszonyatosan szánalmas és lapos. Kétségbeejtő látni, hogy tényleg vajúdnak itt már az ellenzéki hegyek, de szerepzavaros ripacskodó Sándor Máriát, meg egy kifejezetten nőiesen és infantilisen hisztériázó Puklit szültek.
Eleve valahol szánalmas egy tüntetés, aminek a csúcspontja egy Pukli, aki magyartanárként önnön beszéde retorikai öngyilkos merénylője volt, bevezetőként elmondta, hogy magával az oktatásügyi témával még a fideszesek többsége is egyetért. Konklúzió: sziasztok emberek, tulajdonképp a semmit követeljük, de ennek ellenére közölte – szintén önleleplező módon – a Nagy Mindent Eldöntő Hatalmas Bejelentést: “Jól figyeljetek, egyszer fogom elmondani: amíg nem nyerjük vissza a méltóságunkat, nincs miről beszélnünk. Amennyiben a kormány képviseletében Orbán Viktor miniszterelnök, és amennyiben Áder János 2016. március 23-ig nyolc napon belül nem kér bocsánatot az elmúlt hat esztendőben megalázott emberektől, akkor március 30-ára egyórás országos munkabeszüntetést hirdetünk.” Ameddig fenyegethetnek addig nincs párbeszéd, mondta Pukli, majd egy hihetetlen logikai és retorikai fordulattal, hisz ő magyartanár, már meg is fenyegette a kormányt, hogyha nem mond le Palkovics és Balogh, és kér bocsánatot Orbán és Áder (ő miért is?) akkor ő majd dudorrá szívja magát, és lecsap.

Mivel Orbán és Áder úgyse fog kellően szépen bocsánatot kérni a klimaxos énektanárnő szintjére paprikázódott Pukli bácsitól, mert csúnya és szemtelen volt, és mivel a tanárbácsi nagyon frusztrált és nagyon morcos, valamint Orbán Győző bácsi sem jelent meg a szülői értekezleten, ezért Pukli és a sok komcsi szakszervezet várhatóan egy kurva nagyot fog hisztizni március 30-án. Ennyit tudtunk meg. Lehet majd anyázni a dugók miatt. Hála a Jóistennek, hogy ez volt a hatalmas hír, ami miatt képesek voltak „civilben” kivinni ennyi sok tízezer embert. A semmire. Pontosabban: az általános sztrájk előkészítésének mikéntjét előrevetítő bizottsági kerekasztalt szervező bizottság ad hoc döntéshozói testületének felállításának szükségességét megállapítva a további lépések meghatározását megtárgyaló kerekasztali demokratikus döntés-előkészítési testület megalapításának azonnali elméleti eldöntéséről.

Üres szavak, amik kb. olyan szinten adják el a politikai termékeket, mint a csöcs, a gyerek meg a kutya a mosóport, de aminek a valódi értelme tulajdonképp azon túl semmi, hogy „itt minden szar, Orbán egy köcsög, és nagyon uncsi meg undi meg pfujj”.
Ergó hiszti a köbön, ahol elmondják, hogy már most nagyon dühösek, de ha nem kapnak Xanaxot, még dühösebbek lesznek, és március 30-án meg már annyira azok lesznek, hogy nem is fognak dolgozni. Sokban emlékeztet ez a múltszázad fordulójának ellenzékére, az obstrukciós dafke-mentalitásra, ami azon túl, hogy baromi idegesítő volt a Tisza család mindkét tagjának, hatalmukat tulajdonképp a lehető legkevésbé sem veszélyeztette. Hisz ott is, bár lehetett mindent a Nesquick nyuszitól Ferenc Józskáig mindenre fogni, tulajdonképp a politikai vízió és a tök hiányzott. Pukli vs. Orbán: 0:1. Levezetésnek kaptunk cuki fejlesztőpedagógust, meg sorosgyurkás álcivil szülőt, aki képes volt az influenzát és a gyerekek lógási hajlamát is maga mellé állítani, hogy a hülye hiányzós akciójának 150 ezer meg nem jelentjét mind magának tudja be. Gratulálunk.

Orbán beszéde délelőtt – bármennyire a kelleténél talán hosszabb volt – a Kossuth téri népgyűléssel szemben tartalmazott érdemi üzenetet mind az ünnepről, mind a “jobboldal hitvallásáról”. Európai helyünkről, az előttünk álló kihívásokról, és az ember csak húzogatta a pipákat, hogy korrekt a dolog. Kemény, egyenes, de Orbán valahogy nagyon magányosnak tűnt.Fáradtnak tűnt, és a „tömeg” amelyiket végig szirénákkal és füttykoncertttel zavartak a DK-s nyuggerek, fáradt kacarászással, bágyadt bekiabálásokkal konstatálta a beszédet, amit aztán kedvesen meg is tapsoltak, majd elmentek a várba arcfestésre a gyerekkel meg forralt bort inni.

Orbán még fakó, meghízott, leharcolt, kifáradt formájában is legalább 5 kört ver verbálisan bárkire, a politikai cselekvőképességről nem is beszélve.
A szájkosár selyemből is az, az igazságot pedig ki kell mondani, és ebben nem számít, hogy Orbán fakó hangon a megszokott cöfös nénik előtt mondta el, sípolás és provokatőrök által adott alapzajban, ha egyszer igaza van. Egyre inkább egyedül van vele itthon és Európában,a másik oldalon akár több tízezer ember előtt a többiek bikkfanyelven üvöltenek faszságokat, de ettől még igaza van.

Az obstrukciós ellenzékből – a ma említett 1918-as vonalon – aztán Károlyi lett, Károlyiból Rákosi, abból Kádár, abból Gyurcsány, most meg Pukli és a hisztiellenzék. Sajnos nem pislákol ez az 1918-as vonal, Európa, a nagyok nagyon szívesen provokálnak, és ahogy kiderült, ez már Amerikában sem áll tőlük távol, hisz sorosgyurka épp azzal került az amcsi hírekbe a napokban, hogy a MoveOn nevű „civil” szervezetet többszázezer dollárral támogatta meg azért, hogy fizetett provokatőrökkel zavarja meg Donald Trump kampánygyűléseit.

Azt leszámítva tehát, hogy valószínűleg általános sztrájkra fut ki a történet, ami hát valljuk be, inkább lesz kellemetlen, mint idegesítő, semmint olyan új tartalmat nem kaptunk kézhez, ami ne másról szólna, minthogy Sorosgyurka és #Merkelmerkel kínjában Puklival próbál általános sztrájkot szervezni egy erőtlen majdanozáshoz. Amiből vagy lesz valami, vagy nem.
Topi
2016-03-18 18:06:14
totya54
2016-03-18 17:49:55
Csele TV | Szabadkőművesek Trianon előtt - Dr. Raffay Ernő előadása
https://www.youtube.com/watch?v=JwUVkNBNFPI
Olvasó
2016-03-18 03:14:30
Takaró Mihály kiváló előadása a Himnusz szerrzőjéről, Kölcsey Ferencről...https://www.youtube.com/watch?v=83sc3HrYifk

Figyelemre méltó riport Patrubány Miklóssal...
http://n1tv.hu/patrubany-miklos-a-magyar-allam-elsoszamu-kozellensegkent-kezeli-a-magyarok-vilagszovetseget/
Topi
2016-03-17 20:51:20
Forgószínpad - szoborállítások

Érdemes elolvasni, rendkívül tanulságos beszélgetés néhány tisztességes, de nem azonos világképű ember között:

http://magyaridok.hu/belfold/forgoszinpad-449926/
Topi
2016-03-17 19:59:04
Csaba
2016-03-17 17:50:57
A roman hatalom buntetesekkel probalja terrorizalni a Szekely Autonomia tuntetes szervezoit. www.magyarellenesseg.com
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.