kurucPista
2016-04-01 13:19:18
kurucPista esete a klubrádióval:
Megkommenteltem imre kertész eltávoztát a rádió fészbukján:
Egy magyarságát tagadó, ateista zsidónak Magyarországon - miért is adnak Szent István-rend-et....?! és ő mért fogadja el...?!
Hamar kiderült - amit állandóan hirdetnek: hogy szeretik a másságot, a megbeszélést, a befogadást, a sokszínű demokratikus megközelítést, az ellensúlyokat, hogy toleránsak - mindezt nem tűrik, azonnal kitettek és jelezték: nem csak oldalról kéne eltűnnöm...
vagy mindez csak áprilisi tréfa ... ?
Szabó Ferenc
2016-04-01 12:58:48
Kocsisilona
Örülök, kedves Ilona, hogy segíthettem. Most már (két szó) helyre kerültek a dolgok.
mindszentiocsi
2016-04-01 11:04:20
Kocsisilona
2016-03-31 19:55:41
Köszönöm Szabo Ferenc hozzászólását, mostmár tudom, hol a helyem!
Barteli2
2016-03-31 14:55:37
Menekül a magyar!
A sajtó ferdítései miatt mindig elfelejtik mondani, hogy nem csak a munkahelyi alulfizetettség miatt menekül a magyar külföldre..
munkája ugyan lenne a vidékieknek, ha a munka gyümölcse is náluk maradhatna,
ha a megtermelt mezőgazdasági áruját nem lophatnák el büntetlenül a kiváltságokkal rendelkező etnikumok.
80-as évek második felében kezdődött a lopjunk el ezt -azt, majd a lopási büntetlenségi értékhatár megnövelésével teljesedett ki a szabad rablás..
Fertőzött vidéken gyakorlatilag minden család felhagyott a kerítésen kívüli kézimunkát igénylő növénytermeléssel..
Nőtt a munkanélküliség , csökkentek a bérek, a fiatalok akkor még Budapest irányába indultak meg...
Ma a budapesti ingatlan árak az egekben, Nógrádban Borsodban Szabolcsban mélyen az építési érték alatt.
Persze az egészséges eloszlás falu-városi lakosságeloszlás megmaradhatott volna Európa éléskamrájában, ha nem kapnak szabadkezet az etnikumok, majd az agrárbárók. Mezőgazdasági kis és nagytermelők végnapjait éltük... Agrárbárók haszontalan monokulturája felé tartunk...
Imi
2016-03-30 22:48:28
Az igaz jó magyar ember nem hord politikai szándékból kockás inget, és nem készít az anyagából kockárdát. Nem terheli politikai nézeteivel a gyerekeket.
Szabó Ferenc
2016-03-30 22:37:25
Kocsisilona
Az igaz jó magyar ember nem sajnáltatja magát, nem bántja nemzettársait lakóhelyük miatt, nem irigykedik és nem rossz indulatú.
Kocsisilona
2016-03-30 21:02:10
Vajon mit érdemelnek azok a bűnösök, akik 40 éven át szolgáltak hazájukat? Itthon?
Kocsisilona
2016-03-30 20:37:25
Azokra a kakukktojásokra nem kell vigyáznunk, akik elhagytak hazánkat, hogy azután visszajöve hangzatos szavakkal hirdessék magyarságukat?
Kocsisilona
2016-03-30 20:09:03
Szeretem azoknak a hozzaszolasait, akik a Földgolyó másik részében élnek. Biztosan tisztán látják a helyzetünket, hiszen távolabbról látják azt.
Kocsisilona
2016-03-30 19:49:04
Nagyon érdekelne, hogy mi alapján döntetik el valakiről, hogy o "igaz jo magyar ember.".
mindszentiocsi
2016-03-30 07:47:00
Boldogasszony Földje
2016-03-29 20:25:56
wk.szilvia
2016-03-29 18:07:38
Olvasó
2016-03-29 05:39:56
Mindszentiöcsinek...a wikipedián rajta van a Vitézi László neve és a családfája is. Már az AKTV-ben is volt szó róla hogy a miniszterelnök rokona. Ez mindent megmagyaráz. A filmet megnéztem a komputeren, amit irt róla, a kritika szerintem is fedi a valóságot, habár nem ismerem -sajnos- Sinka István munkásságát. A múltkoriban ide feltett hangoskönyvet meghallgattam, felbecsülhetetlen értéke van. Belenéztem a mostani link alatt több része is van, meg fogom hallgatni. A film a komputeren április 2-ig megnézhető itt:
http://www.mediaklikk.hu/2016/03/16/fekete-bojtar/
Köszönettel egy olvasó és AKTV tag.
Olvasó
2016-03-29 03:14:13
Kocsis Lászlóné beirásán a linken Drábik János kitűnő elemzése hallgatható, amiben tényekkel alátámasztott beszámolót ad az amerikai politika közelmúltbeli eseményeiről. De megjegyezni szeretném, hogy a műsorvezető öltözéke-a kockás ing- nem volt a meghívott előadó személyéhez méltó. Ha a többi TV műsort vesszük példaként, úgymint az Álmos Király Televíziót, vagy az EchoTV Világpanoráma és Törésvonalak műsorait, akkor láthatjuk, hogy a műsorvezetők minimum egy zakót viselnek, ezzel is megtisztelik a nézőket ill. a meghívott beszélgetőpartnert. Dr. Drábik Jánost mindig szívesen hallgatom, gondolom sokan mások is, és továbbra is várom a vele készült interjúkat.
mindszentiocsi
2016-03-28 23:26:49
Szellemi Hullarablók!!! Vitézy László egy kutyaütő kontár(városi lumpen-gyökerű valaki) akinek halovány fogalma sincs a magyarság és főleg a magyar parasztság lelkületéről! Egyáltalán,hogyan mert belenyúlni Sinka István művészetébe? Mit képzel ez a jöttment magáról? .Kiszedett szemöldökű,kifestett arcú parasztasszonyok?Ki hallott már ilyet? Meggyalázta anyáinkat,nagyanyáinkat,dédanyáinkat és az összes értünk szenvedett, tisztalelkű őseinket. A kontár ne próbáljon belebarmolni a mesterműbe! Egyébként ő--ne legyünk naivak-- Vitézy Dávidka apucikája ! Ő az,aki a Lauder iskolába járatta a tehetségtelen(olyan,mint az apukája) fiacskáját,azért,hogy az később milliárdos károkat okozzon a BKV-nál, édes hazánknak. Honnan jöttek ezek az emberek?Mit akarnak ezek bebizonyitani? Milyen hátsó szándékok vezérlik őket?Honnan veszik a bátorságot,hogy legszentebb irodalmi és társadalmi kérdéseinkbe belepocskoljanak a hozzánemértésükkel és bugrisságukkal(városi agymenéseikkel)? Sinka István az Isteni örök igazságot kereste egész életében,iszonyú szenvedések árán,a népe javára,mig Vitézy "biznisz-úr"még mindig a pénzt és öreg korára az elismertséget keresi az utókor szivében ,a saját maga számára,de hát ehhez tehetség is kellene és nem elegendőek az összeköttetések! Nagyon kérem,hogy legalább a szegény magyar népet, és parasztságot hagyja békén! Javaslom,csináljon inkább egy gyilkos iróniájú leleplező filmet a saját köreiről,például a közvetlen leszármazottjáról.Garantálom a siker nem maradna el.Ja....,hogy ez életveszélyes lenne? Ja kérném szépen a halhatatlanságnak ára is van. Ez a film lgy ,ahogy van méltatlanul alacsony szinvonalú Sinka Istvánhoz ,és rajta keresztül az egész magyar néphez .Nagyon,nagyon alacsonyan van a "nlvó"-léc és nagyon,nagyon gyenge, maga a filmes alkotás! Sajnálom,de ez a véleményem,és én csak tudom,mert én ebből a vidéki paraszti környezetből származom.Egyszerűen a filmes megoldások HITELTELENEK.Jut eszembe: a jogdljakkal,hogy állunk?Ki adta ki az engedélyt az iró nevében?Megelőzően egy igazi hozzáértő átolvasta- éj a forgatókönyvet? Egyébként az utóbbi években raktam már föl ide a csevegőre néhány hangoskönyv részletet ebből a műből. Egy szó mint száz figyelik Kubinyi Tamás műsorát és a honlapját is,az ötletek ellopása céljából.Természetesen azért,hogy az ötlet-halyóink vitorláiból kifoghassák a szelet,és még közben kaszálhassanak is rajta.Miféle ajjadék emberek ezek?Gyáva,arctalan, tolvaj, férgek. Mindenkinek azt ajánlom,hogy eredetiben hallgassa végig, hangoskönyvként,felejthetetlen és felemelő,katartikus élményben lesz részük. A női hangos változatot ajánlom,mert,abból még nincsenek kihúzva bizonyos részek,tehát még cenzúra nélküli! .
https://www.youtube.com/watch?v=ZRHfKVtQFDo
Kocsis Lászlóné
2016-03-28 17:21:58
Kocsis Lászlóné
2016-03-28 12:00:26
Nemzeti Hírháló
3 órája ·rakta fel ezt a figyelemre méltó bejegyzést a facebookra. Nem mostani, de hátha valaki még nem tud róla:
Az V. és XIII. Kerületi Ügyészség vezető ügyésze ismét meg akart felelni a dr. Gál Péter mögött álló befolyásos holokausztiparos zsidó köröknek. dr. Fürcht Pál a Dávid-csillagot is lehazudta az égről: neki nem számít a "nullum crimen sine lege" alapelve a római jognak, miszerint senki nem büntethető olyasmiért, ami az elkövetésekor nem ütközött jogszabályba. Ha a zsidók érdeke mást kíván, dr. Fürcht Pál szolgaian gazsulál...
https://www.youtube.com/watch?v=Oe9aThIpB1E&feature=share
mindszentiocsi
2016-03-28 11:41:22