mindszentiocsi
2016-04-04 09:11:20
Kérdéssel fordolok: Po.zs.bárpult-énekeshez, aki hozzá merészelt nyúlni két magyar irodalmi géniusz művéhez, mint filmes társszerző! Ebből gondolom,hogy ő tudja mi is az útja módja,hogy ne mondjam "csinja -binja",hogy művemmel tovább léphessek a világhirnév felé! . Óriási Szenzációúúú!!! J.S.Bach:"Brandeburg Cocertos"- komplett művét átirtam három akkordra, és öt perc leforgása alatt fogja elénekelni Kiszel Tünde és Donatellácska, a Nóta TV-ben ,mulatós-rock stilussal összeszerkesztve, e két műfajt. Mind ezt,egy szintetizátoros kiséretében,valamint,beépitett dobgép segitségével fogják előadni!!! Szerintem kiváló mű fog születni belőle! Tükrözni fogja a Mester szellemiségét,valamint hitvallását az életről.Most már csak azt várom,hogy a Magyar Média Tanács az értékeket átutalja a javamra,de,ha úgy kivánják,tudok még nivóban ettől lejjebb is menni,ha ez szükséges. Az,hogy a szerző,ez a "izé" Johanna Sebestyén Anna,vagy kicsoda,ha élne akkor ehhez mit szólna, az meg ki a francot érdekel?
mindszentiocsi
2016-04-04 07:54:37
mindszentiocsi
2016-04-04 07:12:21
Kedves Olvasó! Támogató jellegű,pozitiv irányú véleményével egyetértek ,és nagyon köszönöm azt!
Olvasó
2016-04-04 00:55:22
Topi által javasolt 20 film a Hollywood-i filmipar termékei közül való, aminek következtében értéktelen éppúgy mint a Szulejmán és hozzá hasonló egyéb sorozatok. Ha a nyugdíjasoknak idejük van, nézzék meg az ide felrakott ismeretterjesztő anyagokat, olvassák a Magyar Ember havilapot, és ha ezekután még van felesleges szabadidejük, akkor menjenek ki a szabadba. Itt a jó idő, van a kertben is munka, vagy lehet egyéb hasznos programokat keresni. Üdvözlet mindenkinek egy kezdő,de soha nem unatkozó nyugdijastól.
mindszentiocsi
2016-04-03 23:38:32
MÁTÉ EVANGÉLIUMA
https://www.youtube.com/watch?v=h7ewh5k5-gY Nagyon kérek mindenkit,hogy az előző beiró Hollywood-i baromságait felejtse el (ő tudja,hogy miért csinálja azt amit csinál), és inkább EZT az alkotást nézze meg azok helyett. Talán igy történhettek a dolgok,Jézus idejében,talán nem,de még ez sem lehet egészen biztos.Mindenesetre ez életszerűbbnek tűnik. Az a hollywoodi förmedvény amit Topi barátom ajánl,az arról szól,hogy a Megváltó az ártatlan,őzikeszemű és galamblelkű zsidó nép fajtiszta gyermeke,igy hát- ergó nekünk és gyermekeinknek le kell borulnunk és imádni és szolgálni kell ezt a népet egész életünkön át.Topi először nézd meg azt amit felraksz, és én ezt nagyon komolyan mondom! Még egy észrevétel:Te a saját véleményedet soha nem irod oda amellé amit felraksz,és most már ez kezd erősen gyanússá válni.Ki vagy Te tulajdonképpen? Mi a Te saját véleményed a dolgokról? Kiket szolgálsz Te?
kurucPista
2016-04-03 23:28:08
Veszélyes társadalmi kísérlet zajlik Kelet-Európában
Újabb szakaszába jut a szomszédságunkban zavartalanul folytatott gyarmatosítás: nemsokára egy amerikai állampolgár, Natalia Jaresko lesz Ukrajna miniszterelnöke. A Ron Paul Institute for Peace and Prosperity geopolitikai elemzője, Daniel McAdams szerint veszélyes kísérlet zajlik Európában; az amerikai stratégák jelenleg azt tesztelik, hogy a kelet-európai országok fellázadnak-e, ha nyíltan idegen állampolgárokon keresztül irányítják őket. A térségi országokban már több külföldi állampolgárt is vezető pozícióba juttattak, egy demokratikusan választott kormány megdöntését követően. Hiába tiltakoztak az ukránok, a tüntetés és tiltakozás ehhez kevés: a kijevi puccsot követően idegen állampolgárok irányítása alá került Ukrajna.
Ha Kelet-Európa némán tűri a külföldi politikusok kormányra juttatását, nemsokára más országok is sorra kerülhetnek. (Hídfő)
Topi
2016-04-03 20:46:00
Topi
2016-04-02 12:12:26
Topi
2016-04-02 12:04:36
Ferenc
2016-04-01 21:20:31
A mai "Cenzura nélkül" adás itt Németországban az interneten az utólsó pillanatig és záró dallamig kivogástalan minöségben fogható volt. Az internet hátránya a skype - vel szemben viszont az, hogy nem lehet a müsorba aktivan bekapcsolódni. Sajnos a régi tipusu számitógépem miatt ( Windows XP ) a skype nem telepithetö, de google crome browser sem. Csak a Telekom 7 Browser és az Avast antivirus program tud müködni. Igy lassu a müsor elinditása, deha egyszer indul, akkor jól müködik. Probálkoztam már program frissitéssel, de az új programok letiltják az ÁKTV adását vagy állandóan zavarják az adást.
Kocsisilona
2016-04-01 19:28:48
Nem kivanok Szabo Ferenccel tovább beszélgetni.
Kocsisilona
2016-04-01 19:22:13
Melyik páholy embere Szabo Ferenc?
Kocsisilona
2016-04-01 19:15:57
Nem hiszem, hogy az On frocskolodese az előadással kapcsolatos lenne. Köszönöm a segítséget, de szerintem on rászorulna ilyesmire.
Szep hétvégét kivanok.
Kocsisilona
2016-04-01 19:03:58
tisztelt SzaboFerenc! On honnan tudja, hogy en ki vagyok? Milyen vagyok? Hogyan elek? Mit szeretek? Kit szeretek? Hogyan viszonyul ok a világhoz? Mit tudok a helyesírásról es mit nem? Nem csak egy felületes ítélő on, aki nehány elejtett szóból bálványokat próbál faragni?
Ne itelkezzen, hogy ne ítéltessen. Sajnos, Kubinyi Tamas szep próbálkozása az ilyen lefokozott dolgok miatt süllyed a semmibe.
?
Anna
2016-04-01 17:07:49
kurucPista
2016-04-01 13:19:18
kurucPista esete a klubrádióval:
Megkommenteltem imre kertész eltávoztát a rádió fészbukján:
Egy magyarságát tagadó, ateista zsidónak Magyarországon - miért is adnak Szent István-rend-et....?! és ő mért fogadja el...?!
Hamar kiderült - amit állandóan hirdetnek: hogy szeretik a másságot, a megbeszélést, a befogadást, a sokszínű demokratikus megközelítést, az ellensúlyokat, hogy toleránsak - mindezt nem tűrik, azonnal kitettek és jelezték: nem csak oldalról kéne eltűnnöm...
vagy mindez csak áprilisi tréfa ... ?
Szabó Ferenc
2016-04-01 12:58:48
Kocsisilona
Örülök, kedves Ilona, hogy segíthettem. Most már (két szó) helyre kerültek a dolgok.
mindszentiocsi
2016-04-01 11:04:20
Kocsisilona
2016-03-31 19:55:41
Köszönöm Szabo Ferenc hozzászólását, mostmár tudom, hol a helyem!
Barteli2
2016-03-31 14:55:37
Menekül a magyar!
A sajtó ferdítései miatt mindig elfelejtik mondani, hogy nem csak a munkahelyi alulfizetettség miatt menekül a magyar külföldre..
munkája ugyan lenne a vidékieknek, ha a munka gyümölcse is náluk maradhatna,
ha a megtermelt mezőgazdasági áruját nem lophatnák el büntetlenül a kiváltságokkal rendelkező etnikumok.
80-as évek második felében kezdődött a lopjunk el ezt -azt, majd a lopási büntetlenségi értékhatár megnövelésével teljesedett ki a szabad rablás..
Fertőzött vidéken gyakorlatilag minden család felhagyott a kerítésen kívüli kézimunkát igénylő növénytermeléssel..
Nőtt a munkanélküliség , csökkentek a bérek, a fiatalok akkor még Budapest irányába indultak meg...
Ma a budapesti ingatlan árak az egekben, Nógrádban Borsodban Szabolcsban mélyen az építési érték alatt.
Persze az egészséges eloszlás falu-városi lakosságeloszlás megmaradhatott volna Európa éléskamrájában, ha nem kapnak szabadkezet az etnikumok, majd az agrárbárók. Mezőgazdasági kis és nagytermelők végnapjait éltük... Agrárbárók haszontalan monokulturája felé tartunk...