Topi
2016-04-24 21:42:10
Topi
2016-04-24 20:28:52
Barteli2
2016-04-22 20:23:07
Barteli2
2016-04-22 14:49:22
Vitaminok:
A különböző "gyártók" ipari nagytételben veszik és azokat csomagolják saját vivőanyagukkal és saját képleteik szerint.
Ergo, bármilyen vitamin készítményt veszünk, ugyanazon gyártó termékét kapjuk.
Kérés: jó volna ha valaki megírná, hogy melyik C és D vitamint szedjük. Esetleg a következő újságban benne is lehetne.
sándor87
2016-04-22 08:13:08
https://www.youtube.com/watch?v=9NJ97W8vjJA
"A helytartók dolgukat teszik
nemzeti javaink adják veszik
Budapest,Berlin eladva
kultúrnemzetek romokban
mert a bosszú népe így kívánja
de Magyar és Német sose volt gyáva
pár ezeren vagyunk de itt leszünk
az a pár ezer ember a nemzetünk"
Mariann
2016-04-21 21:44:00
A helyesírása, kedves Kocsisilona. A nevének a helyesírása is.
Kocsisilona
2016-04-21 19:36:12
Mariannak
Es Hando Tünde kije?
útonjáró
2016-04-20 22:26:32
útonjáró
2016-04-20 22:24:45
Vona Gábor előadásának címe:A magyar alkat (volt).
Találtam egy videó-részletet,melynek én azt a címet adtam,hogy: A hun-magyar alkat
1:40:00től kb. 15-20 perc,aki türelmes,az végig is nézheti (akár).
Mariann
2016-04-20 20:57:18
Kiszelynek nem a felesége Hankó Ildikó, hanem az özvegye.
Barteli2
2016-04-20 18:21:47
Vona félreállítja a maradék nemzeti érzelmű embereket is a Jobbikból , gondolok itt elsősorban Hegedűs Lórándtnéra. Természetesen Vona haveri köre az ATV és a 444 tudja meg elsőként az infót. Lehet, hogy ők utasították?
A Vona videót nem hallgattam meg, de belenéztem pár percet hang nélkül.... tanulságos ... és van idő megfigyelni a ruházatát és a frizuráját...
ahogy "Orbán fia azt csinálja, amit az ismeretségi kőrhöz tartozó galaktikus seherezádé", úgy Vona is azt a divatot követi amilyet lát a saját társaságában.
Kocsisilona
2016-04-20 17:29:12
Kiszely István felesége nem Hando Tünde, hanem dr. Hankó Ildikó!
kurucPista
2016-04-20 11:10:52
mindszentiocsi
2016-04-20 08:51:52
Iminek Teljesen Igazat Adok! . Végighallgattam Vona Gábort,ami iszonyú nehezen ment. Utána az idegességtől sugárban hánytam.Tulajdonképpen mocskolta a magyarságot.Hemzsegett fejtegetése a "tévedésektől" és a csúsztatásoktól! Ez egy törtető kis "értelmiségi" bunkó, aki tudálékosan műveltnek akar látszani, (hiszen ő egy párt vezére elvégre is,szóval mindenhez ért,hát nem?). Viszont ezt,egy a háttérben fölsejlő, valami nagyon sötét erő érdekében teszi, "ha ő erről még nem is tud".Csekélység ugye,hogy pont ezt nem veszi észre? Hogyan engedhették be oda,ahol ez történt? Ki intézte ezt el neki? Nem is akarok semelyik állításával vitába szállni,hiszen ő saját maga elmondta ugyanazoknak a dolgoknak az ellenkezőjét is.Ráfért az ő nagy-képernyőjére,hát persze.Végig többesszám első személyben beszélt ami eleve egy óriási tahó csúsztatás! Csak példaként mondom,hogy: "büszkék lehetünk magunkra ezért, vagy azért mert ezer évvel ezelőtt...",vagy "szégyellhetjük magunkat ezért,vagy azért,mert mostanában senki..."stb.stb.Szerintem ő a magyarságkutatás új hullámos, rézfán fütyülő, fűzfa poétás rézangyala. Jobbikosok ébresztő,és ezt főleg a vezetőség tagjainak mondom,kiváltképpen a volt MIÉP-eseknek.Ez a kis szellemi és jellemtöpörtyű, gallyra fogja vágni,rövid időn belül ezt az egész megélhetési politikusi léteteket,ha továbbra sem a magyarságot fogjátok szolgálni! Mindezt természetesen "úgy tűnik",hogy a tapasztalatlanságával,és a hozzá nem értésével és a beképzeltségével fogja véghezvinni.De ez csak úgy tűnik.Jobbikosok Ébresztő!
Imi
2016-04-18 08:46:51
A jobbikosoknak javaslom nézzék meg Vona előadását, hogy megtudják ki az elnökük. A közönség soraiban majdnem bárki tájékozottabb a nemzet ügyeiről és nem terjeszt valótlanságokat. A finnugor nap megszavazása az elmondottak tükrében hazaárulás, ami a frakció minden vele szavazó tagjára érvénes.
kurucPista
2016-04-17 19:48:24
totya54
2016-04-17 07:15:05
Topi
2016-04-16 19:16:28
Közlemény káosz szervezőiről
Gallóné a tűzzel játszik, miközben a szülők szolidaritásáról beszél, az állam és az emberek napi biztonságos életében kíván káoszt teremteni.
A jogállamiság és a demokrácia kereteiben is elképzelhetetlen, hogy egy ágazati szakszervezet, jogosítványait túllépve, gyerekeinket maga elé tartva felszólítsa a dolgozó polgárokat 5 perces munkabeszüntetésre.
Ezután furcsa lenne, ha egyes pedagógusok, visszaélve a szülők és a tanulók kiszolgáltatottságával, a szerint osztályoznának, hogy ki csatlakozott a felhíváshoz, vagy ki nem?
A demokratikusan megválasztott, államot irányító rendszer kikezdése a szakmai ágazati szakszervezet álarca mögé bújtatva, felveti a politikai elfogultságot. A szülők egyre kevésbé titkolt kényszerítése az összehangolatlan követelésekhez történő csatlakozáshoz, a szakszervezeti és munkajogot meghaladóan akár büntetőjogi következményekkel is járhat.
Emlékezetbe idézzük a taxisblokádot, amikor is egy érdekcsoport, komoly gazdasági károkat okozva, egy időre megbénította a társadalom szokásos működését. Akkor a köztársasági elnök törvényi úton közkegyelmet gyakorolt, de a mostani egyértelmű jogszabályi környezetben erre kevés esély mutatkozik.
Az országos munkabeszüntetésre buzdítás nyomán a pedagógus szakszervezetek teljesen lelepleződtek, céljuk immár nem a jövő generáció oktatásának jobbá tétele, hanem politikai haszonszerzés joggal való visszaélés formájában.
CÖF-CÖKA vezetősége
Admin03
2016-04-15 21:29:35
Ez a stílus itt nem elfogadott.
Anikó3
2016-04-15 16:31:20
Én azt értem, hogy a tömegbe mindenki tartozzon bele lehetőség szerint, de jó lenne, ha mindenki megtalálná a maga helyét. "Apostali" lelkülete az apostoloknak van, és ha azt méltatlanok és avatatlanok majmolják, azzal a magyar ügynek ártanak. Tehát egy kis önmérséklet kellene, kedves spartakusz. Senki nem tör ellened, csak kinos nekünk sokszor ilyeneket olvasni ezen a szinvonalon.