Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2021-08-18 09:43:21
Magyarok X. Világkongresszusa, 2021. augusztus 18., 4. nap - 7. élő adás https://www.twitch.tv/szovetkezettv
Barteli2
2021-08-17 18:50:45
a vakcinázás hatásai: vérrögképződés, teljesítmény
https://www.bitchute.com/embed/nXSnkfQggYPJ/
Barteli2
2021-08-17 09:22:04
Barteli2
2021-08-17 09:03:21
a startup cégeket már jó ideje nem az innovációért és a nyerségért hozzák létre,
hanem a tőzsdei bevételek generálják a startupok létrehozását (részvény hullámzáson keresett dollárért) .

“NEM A VAKCINÁT HOZTÁK LÉTRE EGY VÍRUS ELLEN,
HANEM A VÍRUST HOZTÁK LÉTRE A VAKCINÁKÉRT …
VÉGSŐ SORON A VÉDETTSÉGI IGAZOLÁSSAL ÉRNÉNEK EL MINDENT
– HA ABBA IS BELEMENNÉNK”

Tehát ezt is lehetne finomítani:
A vírust nem a vakcinázásért hozták létre, hanem a bankárvilág hatalmának növeléséért.
Topi
2021-08-16 08:32:21
Magyarok X. Világkongresszusa (2021.08.15) II. adás https://www.youtube.com/watch?v=kGFjxA8-_Pk
Topi
2021-08-15 23:15:13
Újabb mellékhatások, köztük vérvizeléssel járó gyulladás miatt vizsgálják a Pfizer és a Moderna oltóanyagát

Újabb három ritka lehetséges mellékhatás, egy bőrallergia-fajta, az erythema multiforme, a vesék mirigyállományában lévő hajszálér-gomolyagok gyulladása, az elég riasztó tünetekkel, deréktáji fájdalommal és vérvizeléssel járó glomerulonephritis, illetve nefrózis-szindróma, vagyis veseeredetű tünetegyüttes miatt is vizsgálja az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) a két amerikai gyógyszergyártó, a Pfizer és a Moderna vakcináját – írja a Reuters nyomán az Index. Illusztráció: Dado Ruvic/Reuters Szerdán tett bejelentésében az EMA nem részletezte, hány feljegyzett eset alapján indítja el a vizsgálatot, csak annyit közölt, hogy adatszolgáltatásra kéri a két céget, amelynek egyelőre nem kell változtatni a vakcinája használati útmutatóján. A Pfizeréből, amely a Comirnaty művésznevet viseli, eddig 330 millió dózist, a Modernáéból, a Spikevaxból július 29-ig valamivel több mint 43,5 millió adagot adtak be az Európai Gazdasági Térség országaiban. Júliusban az EMA az mRNS-vakcinák kiváltotta esetleges szívizom-gyulladásra hívta fel a figyelmet, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy az oltás előnyei messze felülmúlják a lehetséges kockázatokat.
Forrás: https://kuruc.info/r/64/232241/

aki nem hiszi, itt van angolul:

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/eu-drugs-regulator-looking-new-possible-side-effects-mrna-vaccines-2021-08-11/
Topi
2021-08-15 23:14:45
Hungarofób tankönyvekkel megy mai napig az oláh soviniszta propaganda - Erdélyben, magyar nyelven is


Mérgező, romándomináns hangulatú tankönyvek"Kr.u. a VIII. század végére kialakult a román nép, mely román nyelven beszélt."


"A szerzők elég trükkösen hivatkoznak IV. századi dokumentumokra (!!), melyekből megtudható, hogy Erdély megalapítói román vajdák voltak: Menumorut, Gelu és Glad."

(Ezek a nevek Anonymusnál Ménmarót, Gyula/Geula/Gyalu és Galád.)

Dan Ungureanu, a Prágai Egyetem nyelvészprofesszora a 2017-ben megjelent Romînă și dialecte italiene (A román nyelv és az itáliai nyelvjárások) című könyvében arra a következtetésre jut, hogy a régi elmélet, mely szerint a román nyelv az egykori Dacia területén alakult ki a dák és a latin egybeolvadásából: nem állja meg a helyét.

Az erdélyi víz- és helynevek etimológiája (eredete) is cáfolja a szerzőpár számos állítását. Jó, ha tudjuk: az erdélyi román helynevek/településnevek nagy többsége magyar eredetű. A magyar jelleg eltüntetése Trianon után elkezdődött és a mai napig tart, ha lassúbb ütemben is.

Nem zárható ki, hogy a fentiekben említett tankönyv dölyfös, romándomináns hangulata már a kisiskolásokban elülteti az idegengyűlölet magjait. Hogy nem mérgezi-e a gyermekek tudatát?A politikai maffia víziójára pedig – mely szerint elmagyarosítják a székelyföldi románokat – minden kétséget kizáróan ráillik az agyalágyultság kórisméje (diagnózisa).

Komoróczy György A szerző székelyudvarhelyi nyelvművelő, közíró
Ebola
2021-08-15 21:34:43
DR. SUCHARIT BHAKDI: A NYÁJIMMUNITÁS MÁR MEGVAN, A VAKCINÁK FELESLEGESEK
https://www.bitchute.com/video/TFgYuY3AoIkJ/
Topi
2021-08-15 11:39:49
Topi
2021-08-14 22:01:52
Egy elkeseredett belgrádi apa levele az iskolának

eredeti cikk: https://www.glas-javnosti.rs/pismo-jednog-ogorcenog-tate-beogradskog-osnovca-ove-ostre-reci-su-iz-temelja-uzdrmale-srpsko-skolstvo-9907Magyar fordításban:A Braća Baruh általános iskola vezetőségének és az osztályfőnöknekNem tisztelt iskolai vezetőség és nem tisztelt osztályfőnök(öcske), ha legalább egy ezred lelkiismeretük, őszinteségük, becsületük vagy akár egy csöpp intelligenciájuk is lenne, soha nem küldene ilyen üzenetet, amelyben arra kéri a szülőket, hogy fogadják el gyermekeik beoltását (amely más elnevezés a sterilizálásra, vagyis a gyilkosságra). Szomorú, hogy az ilyen senkiháziak olyan korosztályokat nevelnek, akiken Szerbia jövője nyugszik!Önök a minisztériumra és annak "erős ajánlásaira" hivatkoznak, mintha a Bölcsek Tanácsa, a Szent Zsinat vagy a Szentek Tanácsa ülne ott, holott mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy az ingyenélő lefekvők korrupt bürokratikus söpredéke van ott, pont olyanok, mint önök, akik évtizedek óta tönkreteszik az oktatást Szerbiában, az iskolatáskákba dugva a legrosszabb szemetet, amelyeket népirtóink és megszállóink nyomtatnak. Azt tanítják, hogy a törökök felvilágosítók voltak, és a véradó pedig a sikerhez vezető út volt. Önök, nyomorúságos borravalóért, elárulják a szentségeinket, ezért lejjebb vannak és rosszabbak, mint az utolsó utcai prostituáltak.Hová tették az eszüket, hogyhogy nem csodálkozik önök közül senki sem azon, honnan került mindez ide egyszerre, és miként is van az, hogy Európa a legnagyobb kulturális központjaiban éjjel-nappal pont ilyen ügyekben harcol népei és államai fennmaradásáért? Nem emlékeznek, hogy szinte tegnap, hány diákunkat vittek el az iskolából, és vezettek el kivégezni!?* Ezt nem űrlények tették, hanem ugyanaz az Európa, amely előírja a vakcinázással való lelövést, ez az Európa, amely tankönyveket nyomtat egész Szerbiának, és a ti segítségetekkel ezeket aprópénzért (amelyeket ugyan tőlünk vesznek el) belegyömöszölik a gyermekeink táskájába.Hogy nem szégyellitek a földet, amelyen csúsztok-másztok? Ha bármi emberi lenne bennetek, szégyellenétek még azt a csatornát is, ahová önmagatok legjobb részét engeditek. Elbitoroltátok az egész szerbiai oktatást, mindezt az egészségügy ürügyén, bár soha nem volt bizonyított, hogy egyetlen gyermek megbetegedett volna az önök képzelt (a föltupírozott szó lett volna az igazi – a ford. megjegyzése) betegségével. Nem emlékeztek, hogy majdnem tegnap egy tanár is odaállt diákjaival együtt a puskacsövek elé, ellentétben veletek, akik erős ajánlások mögé bújtok és gyerekeinket csekély borravalóért eladjátok.

Kérdezzétek meg, hogy hívják azt a tanárt, aki a diákokkal a kivégzendők sorába állott? **

Hány iskola viseli Szerbiában a nevét? Hol vannak a szobrai?

De azért Broz terroristáinak és hóhérainak nevét minden szerbiai faluban és városban megtaláljuk!

Önök valóban a legalja földi söpredék! Mire épülnek ezek az erős ajánlások az erős hazugságokon és az emberiesség bármi nyomának hiányán kívül? Önök ezeknek a hazugoknak és bűnözőknek a szószólói lettek. Önök elbitorolták az oktatáshoz való jogot, az iskoláztatást szatócsbolttá változtatták és már 30 hónapja kapják a meg nem dolgozott fizetést. Az állam rovására lustálkodnak és tervezgetnek új diákgenerációk kárára, amelyek egyesek szerint Szerbia jövője.

Ahelyett, hogy oktatnának és tudást adnának át (ami sajnos önöknek sincs, még azokon a területeken sem, amelyeken valamiféle szégyellnivaló okleveleket-bizonyítványokat szereztek), egy félig állami, félig magántulajdonú bűnőzői, sátáni szervezet, amelyet Válságstábnak (Moshe, Tito, Kardelj és Bakarić a szerbek felszámolására szolgáló stábjainak mintájára) kinyújtott kezei és szóvivői lettek. Ennek élén egy homályos lény áll, ugye, mindig maszkkal az állkapcsa felett, valamiféle Dr. Mengele-karikatúra, egyfajta vértelen humanoida. Egy félbűnözői múlttal rendelkező patkányfigura emberszerű köpete, amely korábban botrányokba keveredett a milliós állami pénzrablás körül, egyfajta madárijesztő a kafkai világból...

Különösen hazugságaitok, álnokságaitok és álszentségeitek tükrében pecsétel meg benneteket – az erősen ajánlott! - felszólítás. Erősen tömjétek azt a pofátokba, átkozott senkiháziak! Ahogy eddig is az iskolák pusztításának közvetlen elkövetői voltatok, úgy vállaltátok föl most a közvetlen bűntárs szerepét ebben a bűncselekményben.


Szégyelljétek magatokat ti, senkik! Jegyezzétek meg! SOHA, SOHA ne forduljatok többé hozzánk hasonló követelésekkel! Büntessen meg benneteket az Isten, átkozott szörnyszülöttek.

És zúduljon mindetekre az IGAZSÁGOS ISTEN HARAGJA, amelyhez a himnuszunkban fohászkodunk!***

Egy aggódó apa

P.S. Ne lepődjenek meg, ha megkeresem önöket.*1941-ben a német megszállók több ezer civilt végeztek ki megtorlásul 10 katonájuk haláláért, köztük mintegy 300 középiskolás diákot. Egy tanár velük tartott.

**az Amerikában is élt Dr. Predrag Kohn-ról van szó, aki ellen a Szerbiai Szervezett Bűnözés Elleni Szolgálat (SBPOK) nyomozott 2011-ben a sertésinfluenza kapcsán behozott felesleges oltások eurómilliói kapcsán.

*** a szerb himnusz címe: Az Igazság Istenéhez

Dr. LEE MERRITT: DRÓNOKKAL TÜSKEFEHÉRJÉT SZÓRTAK SZÉT, HOGY PÁNIKOT KELTSENEK A PANDÉMIA MIATT https://www.bitchute.com/video/Ex4t80BZjiNF/
Barteli2
2021-08-14 19:46:02
Hogy mennyire globalizációs alárendelt bábkormány a magyar?

Új hír:
A CDC nyilvántartást vezet a nem vakcinázott gyermekekről:
https://www.brighteon.com/381856db-798c-4ea6-8d9d-f760a0a91ddf

Orbán rég bevezette a nyugdíjasok listázását és a gyermekek listázása is csak a nyári szünet miatt késik.
Barteli2
2021-08-12 21:49:11
Professzor Dr. Bardócz Zsuzsanna és Jakab István beszélgetése:

https://youtu.be/sjx9gtruDCg
Barteli2
2021-08-12 20:57:53
A PCR teszt feltalálója ellenezte a teszt tömeges használatát.

Robert Malone az mrns feltalálója, ellenzi a tömeges vackinázást:
https://www.theatlantic.com/science/archive/2021/08/robert-malone-vaccine-inventor-vaccine-skeptic/619734/
Terez
2021-08-12 00:16:38
Az szekelyudvarhelyi szekus elolahosodott fiabol lett roman miniszterelnok Ludovic Orban a Szekelyfold eroszakos elromanositasaval felszamolna az erdelyi magyarokat. http://www.youtube.com/watch?v=llQU3aC62pU
Terez
2021-08-11 17:27:05
Hogyan szivarogtak be a XIII. szazadtol az olahok Erdelybe amig elertek a tobbseget.
http://www.youtube.com/watch?v=eJG2uoXk7Kw
Topi
2021-08-11 14:17:59
Topi
2021-08-10 19:25:27
Topi
2021-08-10 19:23:48
Terez
2021-08-10 13:39:17
A szekus fia is Szekelyfold elromanositasat tervezi. http://www.youtube.com/watch?v=gyEPr4y5f3I
Terez
2021-08-08 18:38:37
Naponta rugdossak az erdelyi magyarokat a roman megszallok Erdelyben. http://www.youtube.com/watch?v=D-TbqS-X12I
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.