egymagyarember
2016-05-11 17:14:04
barodza
2016-05-11 13:36:44
Barteli2
2016-05-11 09:00:55
A Jobbik nem csak 180 fokos fordulatot tett nyíltan, hanem módszeresen eltávolítja azokat a korábbi bizonyítékokat, amelyeket egykor a politikai korrupció "leleplezésére" tálaltak, saját előremenetelük céljából.
Példa: keszthely.jobbik.hu oldal eltávolította azt a képet amelyiken Gyurcsány és Orbán kezet fogott, na és a helyszín: a zsinagógában.
mindszentiocsi
2016-05-11 07:03:04
Topi
2016-05-10 00:03:51
Topi
2016-05-09 22:32:35
Topi
2016-05-09 19:08:37
Felmentést Budaházynak!
Május 7-én ülésezett Kolozsváron a Magyarok Világszövetsége Erdélyi Országos Tanácsának közgyűlése, amely egyhangú szavazattal állt ki Budaházy György mellett. A közgyűlés ugyancsak követelte a két székely fiatal, Beke István és Szász Zoltán szabadlábra helyezését.
Az MVSZ erdélyi közgyűlése elképesztőnek tartja, hogy a magyarországi ügyészség húsz éves fegyházbüntetést kér egy olyan ügyben, amelyben nem történt sem gyilkosság, sem jelentős anyagi kár, és amelyben ráadásul nincs bizonyítva a vádlottak bűnössége.
Történik ez abban az országban, amelyben a kommunizmus bukása óta eltelt 26 év alatt senkit nem vontak felelősségre az 1956. október 25-én, a Véres Csütörtökön a Kossuth téren sortűzzel megölt ezer magyar gyilkosai közül!!!???
Abban az országban, ahol három év felfüggesztett börtönre ítélték az 1956-os forradalom véres kezű megtorlóját, Biszku Bélát!!??
Abban az országban, ahol senki sem került börtönbe azért a rendőrterrorért, amit idegen nyelven beszélő, azonosító szám nélkül brutálisan fellépő, szemkilövető rendőrök követtek el 1956. ötvenedik évfordulóján!?
Felmentést Budaházynak!
MVSZ Sajtószolgálat
8976/160509
Topi
2016-05-09 18:52:06
Az ilyen hazugság is hasznos információ a magunkfajtáknak, mert így legalább én is megtudhatom, hogy tulajdonképpen miért élek több éve már havi 22800 Ft-ból, amivel egyáltalán nem szoktam dicsekedni, de akkor is tény! Viszont szerintem egyáltalán nem árt ha megismerkedünk az ellen oldal hazugságaival, az ilyen anyagokat egyáltalán nem reklámnak szánom. A célom csak az, hogy tudjunk a lépéseikről, ezen felül az itt lévő tisztelt közösséget tartom annyira érettnek, hogy maga eltudja dönteni, hogy mi igaz, és mi nem az.
mindszentiocsi
2016-05-09 17:38:20
Jó, akkor itt van még egy "opuszod" aminek az elolvasása után,rádöbbentem,hogy Matolcsyban korunk Kossuth Lajosát kell tisztelnem,és teljesen megfeledkeztem arról,hogy ketten a feleségemmel összesen havi hetvenezerből élünk úgy,hogy annak több mint a felét elviszik a méregdrága szívgyógyszerek,amiket az egyenként két-két nagy szívműtétünk okán kell szednünk.Köszönjük még egyszer,hogy folyamatosan tájékoztatsz bennünket arról,hogy végeredményben a kormány jól teljesít.Mi is lenne velünk nélküled?Itt az inkriminált újságcikk:
http://www.penzriport.hu/igy-mentette-meg-magyarorszagot-a-matolcsy-jegybank
Topi
2016-05-09 16:08:13
Topi
2016-05-09 15:26:30
Tisztelt mindszentiöcsi és Szabó Ferenc! Először is én nem népszerűsítek senkit, hanem csak informálok. Az tény, hogy hibát követtem el azzal, hogy az általam bemásolt videó anyagokat előtte nem néztem meg. Azóta viszont belenéztem, és az alapján én is rájöttem, hogy egy kommunista förmedvény a java része. Ezért a bemásolásáért mindenkitől elnézést kérek.
A Bayer Zsolttal kapcsolatban megjegyzem, hogy ö olyan mint a Hofi művész úr volt, mert az egyes számú pártkönyvével azt ír vagy mond amit akar, így elég sokszor meg írja az igazat is. Bár lehet, hogy ez egyeseknek nem tetszik, de vannak jó az igazságot kimondó írásai.
Bayer Zsolt - 2016.04.09. 01:08
Álláspont. Üljenek le a foteljükbe, kapcsolják be biztonsági öveiket! Úgy, kész?
Akkor ezt olvassák:
"Nyomoz a német államügyészség Jan Böhmermann ZDF-es humorista ellen egy, a török Erdogan elnököt durván gúnyoló verse miatt. Az ügyészség a német büntető törvénykönyvre hivatkozik, amelyben szerepel külföldi államok szervének vagy képviselőjének a megsértése mint bűntett. A német kormányzat is beavatkozott az ügybe: Angela Merkel szerint a vers >szándékosan sértegető
kurucPista
2016-05-08 21:22:21
csatlakozom
mindszentiocsi
2016-05-08 21:05:13
Tisztelt Szabó Ferenc ! Ön azt kérdezi a mindent válogatás és egyéni véleménye nélkül ide bemásolgató Topitól,hogy miért népszerűsíti az Alkotmányos Ellenállás nevű csoportot.Topi erre minden gátlás nélkül pimaszul azt válaszolta,hogy a nemzeti hírhálótól kapta az anyagot és onnan másolta be,tehát Ön azoknál tegyen panaszt??? Kedves Topi,te az a fajta valaki vagy,ha valaki előtted a kútba ugrik akkor te nem ugrassz utána,hanem biztos ami biztos belelöksz jó néhány arra tévedt embert,és utána röhögve odébb állsz??? Ilyen volt a Bayer Zsolt cikk idemásolása is?Mondd csak barátom jól szórakozol???
Topi
2016-05-08 20:02:11
Topi
2016-05-08 19:03:30
Topi
2016-05-08 18:58:56
Kedves Magyar testvéreim, barátaim!
Ős imáinkat tárgyaló tanulmányom második része népünk Istentudatával kapcsolatos. Hitvilága ősemlék, a személyes élmény erejével fogja Jóistene kezét.
Kérem fogadjátok szeretettel, s terjesszétek egy Isten központú magyar jövő érdekében-
Jóistenünk áldását kérem mindnyájunkra. szeretettel
Tomory Zsuzsa http://tomoryzsuzsa.weebly.com/
Tisztelt Szabó Ferenc !
Az alkotmányos ellenállás csoporttal kapcsolatban esetleg a nemzeti hírhálónál lehetne az észrevételeket jelezni, mert a reggel bemásolt anyag az általuk küldött hírlevélben volt.
Szabó Ferenc
2016-05-08 16:17:26
Topi
Az Alkotmányos Ellenállás nevű csoport a Rákosi-Kádár alkotmányt akarják a mostani alaptörvény helyett. Ez abszurdum! Az egyetlen helyes út a történelmi jogfolytonosság helyreállítása lenne a történeti alkotmányunk szellemében, mert annak nincs írott formája. Akik ettől eltérnek, mint az AE, azok megosztják a tudatlan tömeget és pazarolják a magyarok energiáját. Mindenki óvakodjon az ilyen társaságoktól. Nem értelek Topi, miért népszerűsíted?
wk.szilvia
2016-05-08 14:49:11
Topi
2016-05-08 05:52:38
Topi
2016-05-07 20:32:18
"Először a vagyonosakért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok vagyonos.
Azután a papokért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok pap.
Azután a parasztokért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok paraszt.
Azután a tanárokért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok tanár.
Azután a vállalkozókért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok vállalkozó.
Azután a orvosokért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok orvos.
Azután értem jöttek, és nem maradt senki, aki szólhatott volna."
http://indavideo.hu/video/Next_Europa