Topi
2016-05-24 17:48:11
Régi Jobbikos
2016-05-24 12:50:02
Remélem csoda történik és jobbikos társaim megértik, hogy Vonával nem csak a párt, de a nemzeti ügy is elbukik hosszú évekre.
kurucPista
2016-05-24 10:49:05
Re: Terez
Se fideszes, se elvtárs nem vagyok - de MI HOZADÉKA is lenne egy Viktor > Vona cserének?
Aki pontosan beleillik abba sorba - amit már sokszor eljátszottak nekünk a 'rendszerváltás' során.
Régi Jobbikos
2016-05-24 08:58:11
Teréz
Igen. Meg az árulók, akik belülről bomlasztják a magyarokat. Meg a rágalmazók, akik önvizsgálatra képtelenek.
Terez
2016-05-23 22:23:31
Topi
2016-05-23 21:43:53
Terez
2016-05-23 21:25:58
Volt FIDESZ-es elvtarsak vagy most is azok a magyarsag legnagyobb problemaja a Jobbik es Vona Gabor?
Topi
2016-05-23 08:18:53
Önöket ki fizeti? Levél az MTI-nek
Lovas István2016. május 22. Válaszra várva
Ma, május 22-én délután fél négyig egyetlen sort nem jelentettek meg arról, hogy a világon több mint 52 országban és több mint félezer nagyvárosában tüntettek tegnap az amerikai génmódosító Monsanto biotechnológiai óriásvállalat ellen. A tiltakozók olyan táblákat vittek, hogy „Az egész világ gyűlöli a Monsantót”. Tudom, hogy önök nem tartoznak közéjük, de ez nem indokolja, hogy hallgassanak erről az alapvetően fontos eseményről – és egyébként ismét több tucat sarkalatosan fontos hírről, ugyanis önöknek nem a hallgatás a feladatuk.
A(z) Euronews erről szóló tudósításából idézek egy mondatot. ”Európában sokan attól tartanak, ha létrejön a transzatlanti kereskedelmi megállapodás az Egyesült Államokkal, az amerikai törvények az unióban is megvédik a Monsanto termékeit.”
Ennél ma és tegnap sokkal kevésbé lényegesebb eseményekről is garmadával tudósítottak, mint hogy például a francia Libération napilap az MNB-alapítványokról írt, vagy hogy ki hol rúgott gólt.
Higgyék el, a külföldi hírügynökségek egy ennél jóval lényegtelenebb eseményről is beszámolna. Mint például arról, ha egy munkatársuk nyakát elvágná az Iszlám Állam.
Önöket még nem a Monsanto fizeti, hanem a magyar adófizetők. Úgyhogy ne merjék tovább folytatni galád működésüket.
http://lovasistvan.hu/2016/05/22/onoket-ki-fizeti-level-az-mti-nek/
(letiltva, már csak a Google tárolja)
Anna
2016-05-23 06:46:07
Terez
2016-05-23 01:42:16
Topi
2016-05-22 18:21:56
Csíksomlyó - Csintalan László beszéde
A Veresegyházi Szentlélek templom csodáihoz hozzáadok még egyet -:
MA a felszentelés utáni ötödik napon szolgálatot vállaltam 16-17 óra között, hogy jöhessenek látogatók - bejöhessenek a templomba...
Jön egy ember - T. Csaba - mondja ő református, de...
Szó-szót követ "VÉLETLENÜL"!!! - szóba kerül a Csíksomlyói búcsú - mondom én:
Nagyon szeretném Csintalan László kanonok úrnak ott a búcsún elmondott beszédét - mert beszéltem olyannal, aki azt mondta, hogy végig sírt... és a körülötte állók is...
Mondja ő:
Csintatlan László kanonok úr édesanyám testvére - előhúzta a táskájából és átadta nekem a beszéd egy kinyomtatott példányát....
(azt is hozzátette, hogy beszédben idézettek közül Wass Albert is és Tompa Mihály is református volt...)
Sírtam...
Azután elmondta, hogy a Gyulafehérvári Érsekség honlapján már megtalálható......
itt a honlap:
http://www.romkat.ro/hu/content/toltsuk-be-nekunk-adott-eletteret
Folyjék a könnye mindenkinek - nem szégyen.....
Azután tegyen meg mindent, hogy
"Töltsük be a nekünk adott életteret!"
Dicsértessék..
Áldás...
A Szentlélek ott fú ahol akar!
Topi
2016-05-21 20:47:20
Topi
2016-05-21 19:15:12
ERRŐL mi miért nem tudunk?! -kedves MTV 1
Lengyel zászlók alatt 51 percen keresztül folyamatosan vonulnak.
A 15. 25. és 28.40 percnél magyar zászló is feltűnik.
https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/05/10/az-elhallgatott-lengyel-iszlam-ellenes-megmozdulas-video/
A vonulás fenségessége egyértelmű! 51 percen keresztül, zenei aláfestés mellett, szöveg nélkül, csendben vonul a kereszténységet megvédeni elszánt lengyel tömeg!
A lengyel hazafiak példát mutatnak összefogásból és kiállásból Európa értékei mellett, az iszlamizáció ellen!
Kövessük példájukat!!!
Topi
2016-05-21 17:07:23
Terez
2016-05-21 09:10:41
Topi
2016-05-21 07:57:55
A török utca emberekkel készített riportban lévő vallási fanatizmus, és tolerancia hiány nem csak a törökökre jellemző. Sajnos itt a fórumban is vannak teljesen hasonló vallásilag fanatizált extra toleráns egyedek. Az este általam idézet szösszenet épen az ilyen vallási fanatikusokról szól.
barodza
2016-05-21 06:48:14
Topi
2016-05-21 00:15:07
A vallásokon maszturbálóknak "Az ember természet adta teremtő hitét a hatalmi érdeküknek megfelelően megcsúfoló és meggyalázó vallásalapító kretén emberi férgek mai utódainak a szereplését kell likvidálni a világból, hogy a beszűkült tudatú követőik is lehetőleg észre térjenek! Minden vallás, hitbéli gyülekezet ájtatos álarca mögött az emberiség egységének a megbontása, az ellenséges hangulat keltés és káosz teremtés áll!..., miközben a hamis igék hirdetői jó létben és parazita módon élősködnek a népeken!....., játsszák gusztustalan "felsőbbrendű" szerepüket, mellyel az emberi hiszékenységre és jó indulatra épített hatalmi birodalmaikban "elöljárói" kiváltságokat is kibrusztoltak maguknak! Förtelmes bagázs egytől-egyig mind! A nép, az isten adta nép többsége meg szolgálja őket évszázadokon át, és elvakult bigottságban a vallások irányította érdek szerint nemzeteken átívelőn képes még gyilkolni is egymást! Egyik nép fia a másikat, holott egymást tisztelve, amúgy megférhetnének békésen is egymás mellett! "
Topi
2016-05-20 23:05:06
A viszketéssel kapcsolatban, volt itt az év elején januárban egy olyan időszak, mikor csak lassan vagy kerülővel lehetett elérni az ÁKTV műsorait, szerintem annak itt a fórumon megvoltak az előzményei.
Topi
2016-05-20 13:53:16
Szia Lehel! Sajnos nem tudom, de gondolom, hogy a nemzeti jogvédő hivatal, il. Gaudi és a Morvai nem csak média szereplésekben tündökölnek.