Topi
2016-06-29 12:40:25
barodza
2016-06-29 09:23:52
barodza
2016-06-29 09:19:45
barodza
2016-06-29 09:13:31
Topi
2016-06-28 22:41:17
Anikó3
2016-06-28 12:06:44
Amerikai Janika
Ismerlek Bodarobi, és az is tudom, hogy szivesen vitatkozol önmagaddal akár öt-hat néven is. Ócska trollként ismét megjelentél, pedig már sokszor kitessékeltek. Jó ha mások is tudják.
Topi
2016-06-28 07:04:13
Zsuzsi
2016-06-27 16:14:42
kurucPista
Ezt írtam: "Magyar embernek a baloldalhoz, a hazaárulókhoz, az idegen fegyverek mögé bújókhoz soha semmi köze nem volt"
mire te egy régi Szabó Dezső idézettel válaszoltál, ami a háború előtti állapotokra érvényes, de 1945 és 56 után más a helyzet. Tartom az idézetben leírtakat. Baloldali magyart nem ismerek.
Topi
2016-06-27 13:57:34
Szép volt fiúk! Budapest utcáin ezrek éltették az Eb-től búcsúzó focistákat-
Az én üzenetem a Fiúknak:
"Kedves Fiúk!
Ti fociztatok. Eközben Hazátokban, Magyarországon, ebben a szétforgácsolt kis országban végre, sok évtized után érezhettük, hogy egy Nemzet vagyunk. Nemzetté kovácsoltatok bennünket pártoktól, nemtől, vallásoktól függetlenül.
Magam nem vagyok focirajongó, talán eddig nem volt miért. Az Eb eddigi meccseit azonban már végig szurkoltam. Felemelő érzés volt, hogy bárhol jártam az országban mindenhol a feltétel nélküli összetartozást érezhettem.
Köszönöm Nektek, folytassátok kérlek, a tegnapi vereségnek az legyen a következménye a jövőnkre, hogy még keményebb Harcosokká váljatok, s ezzel emeljétek fel Nemzeteteket."
Ezt meg külön kommentár nélkül ajánlott minden szavazgatónak
http://tinyurl.hu/QV77/
kurucPista
2016-06-27 00:47:28
Zsuzsi-Re: Szabó Dezső: Aki Magyarországon jobb vagy bal-oldalinak mondja magát - az biztos, hogy nem magyar.
Topi
2016-06-26 23:30:45
Szkíták! Hunok! Magyarok!
Kedves Barátaim !
2016. 07. 02-án szombaton 14 órakor avatjuk a Turul-szobrot Szentendrén - a 11-es út és a skanzen felé vezető út kereszteződésénél.
A Szentendrére beköltöző "liberális migránsok" nem nyugszanak. Az elmúlt héten több alkalommal tüntettek a szobor ellen, felmásztak a már kész talapzatra. A kamerák előtt pózolva várták, hogy ki veri őket pofán, hogy aztán New Yorktól Tokióig lehessen mutogatni a felvételeket a"fasiszta magyarok" -ról. Végül is a rendőrség távolította el őket.
Nagyon fontos, hogy minél többen legyünk. Ellenfeleink ne azon röhögjenek, hogy kevesen voltunk! GYERTEK EL!
Utána minden kedves barátunkat szívesen látjuk egyik barátunk telkén, ahol három nemzeti zenekar lép fel.
Küldjétek tovább minél több ismerősötöknek, barátotoknak! Legyünk minél többen!!!!
Baráti üdvözlettel
Herceg Ferenc
Zsuzsi
2016-06-26 09:44:14
témázó
Az EU egy unió. Ugyanolyan, mint a szovjet, sőt az eszmerendszere is az. Magyar ember mindig látta, soha nem gondolkodott. Magyar embernek a baloldalhoz, a hazaárulókhoz, az idegen fegyverek mögé bújókhoz soha semmi köze nem volt. Nagy tévedés ezeket nem észrevenni. Ez nem európai egyesítés, hanem gyarmatositás. A pusztuló nyugattal nem lehet egyesülni, mert vérszívó módjára viselkedik. Talán a középeurópai országokkal tudunk kezdeni valamit idővel.
Topi
2016-06-25 22:18:12
Topi
2016-06-24 19:23:04
Topi
2016-06-24 10:34:35
Terez
2016-06-24 10:05:34
Topi
2016-06-23 22:21:38
Fél évszázados történet
Legalább ötven évvel ezelőtt történt Újvidéken, az egyszer volt „Dominó” kisvendéglőben. A Szovjetunió – Jugoszlávia focimeccs előtt beszélget két kisebbségi.
– Te mire tippelsz – kérdi a fiatalabb.
– Amire én várok, arra úgy sem kerülhet sor – így a kérdezett.
– ?
– Az igazi az lenne, ha mind a kettő kikapna.
Két oka van e régi-régi történet felelevenítésének.
Az egyik, hogy ma a magyar válogatott franciaországi szereplésével kapcsolatban ilyen párhuzamról mégsem beszél senki.
A másik, hogy némi különbség mégis van. Igaz, a nemzet óriási többsége felszabadultan, szívvel-lélekkel a magyar csapatnak szurkol. S verhetetlen ötletekkel teszi emlékezetessé a magyar focisikerek minden újabb állomását.
Az viszont nem baj, hogy elenyésző számban ugyan, de van fanyalgó, nyíltan ellenséges kisebbség is. Nyavalygása teszi ugyanis lehetővé, hogy az erkölcsileg mindig is elmarasztalandó káröröm, most a nagyon is megszolgált győzelmi mámor érzelmi hullámzásai közben nyilvánulhasson meg. Bűn ez? Lehet, de bocsánatos.
Nézzünk egy példát.
A Magyar Nemzet vezércikke
http://mno.hu/vezercikk/a-csodacsapat-1348535 487 szóban tárgyalja a magyar válogatott eredményeit. Csakhogy a bevezetőt és a befejezést nem számítva a méltatásra mindössze 155 szót szán. Úgy, hogy a közbeeső 332 szóban egy mondat szól az aranycsapatról, a többi viszont a magyar foci negyven éves sikertelenségeit ecseteli.
Szó sincs róla, a szerző ellen fanyalgásért senki sem tehet büntető feljelentést, de mégis. Mi ez, ha nem a médiamanipuláció klasszikus esete? A cél világos: nehogy már elszaladjanak a lovak az örömködő magyar olvasóval.
Minden esetre, jó érzékelni az izzadságszagot, ami a kommentár egészét belengi. Úgy kell az írónak, ha vállalta cikkének eleve kétes értékű ideológiai mondanivalóját.
Van itt még egy járulékos baj is, amit a Magyar Nemzetnek csak közvetve lehet felróni. A kisebbségi epigonok, lévén, hogy maguk még ilyen izzadságszagú produktumot sem képesek létrehozni, a bevált balliberális módszert alkalmazzák: ollóznak, s a kisebb ellenállás mentén ügyeskedve igyekeznek megnyirbálni a lelkesedést, a nemzet egészének örömét. Lelkük rajta.
Topi
2016-06-23 21:13:00
Topi
2016-06-23 20:10:23
kurucPista
2016-06-23 11:29:33
Foci, Csapat, Ország.
Ha a Fiúk Ezt meg tudták tenni - a fociban, hasonlóképp képesek lennénk minden másban - ha Csapattá alakul(hat)na az Ország!