Anikó3
2016-07-08 06:38:37
Terez
Azt írod, "semmi közöm a zsidókhoz, székely vagyok". Ezzel a hozzáállással találkozom gyakran, az EMI tábor vezérszónokai is ezt mondják, és ugyanúgy megsértődnek, ha figyelmeztetünk arra, hogy Chanád és barátai is székelynek mondták magukat. Erről továbbra sem veszel tudomást, úgy népszerűsíted őket, mintha valóban székelynek valók lennének. AZt is írod: "Nem tudsz te semmit , csak nagy pofad van es fusztralt vagy." Köszönöm a kioktatást, ma is tanultam valamit: az önmagát székelynek hazudó zsidó propagandista megharagszik ha leleplezik, hogy a zsidó pártot a legbutább és legtrágárabb módon védelmezi. Mi magyarok és székelyek nem dőlünk már be a haynaut éltetőknek és azoknak akik müveletlenségből és tájékozatlanságból nem veszik észre hogy mit tesznek. Térj észhez Terez!
Szabó Ferenc
2016-07-08 06:25:42
mindszentiöcsinek
Eddig semmi komoly érvet nem hallottam tőled, csak gyűlölködést, indulatoskodást. Jobban tennéd, ha a társaid között az Indexedn folytatnád ezt. Itt értelmes magyar emberek vannak, akik egyre tisztábban látják a helyzetet, veled ellentétben, aki a fórumban fedezi fel a bajok okát.
mindszentiocsi
2016-07-08 05:19:33
Váradi ! Mi a terv konkrétan?Ha valaki akkor én gyűlölöm a pártokat,de az ilyen elborult irreális agyúak kedvéért még egyszer leírom.Hogyan akarjuk eltörölni az egész pártokrácia rendszerét,ha húsz értelmes embert nem lehet egy tisztességes demonstrációra összetoborozni.Még egyszer értelmesen megkérdezem,mi a terv? Ez azért nem semmi,hogy valaki olyan gyógypedagógiai sötétségben hőbörögje ki magát, ami aztán a teljesen biztos sikertelenségbe torkollik.Szerintem ez a pöcegödör alatti szint.Miből gondolja,hogy ha a titkosszolgálat még egy kis formátumú pártba is azonnal beépül,akkor egy sokkal nagyobb formátumú egész pártokráciát megdöntő mozgalomba,akcióba nem fog beépülni? Önöknek elment a józan eszük? Önök az orruknál fogva vannak megvezetve,és ha még nem jöttek volna rá,ez nem "olcsó játék hülye gyerekeknek",vagy éppen egy könnyed vasárnap délutáni vitaparti-saját szórakoztatásra.Térjenek már észre itt emberi sorsokról és életekről van szó,még ha ez JUDAPESTRŐL nem is látszik,de majd fog,úgy,hogy nem kellene felelőtlenül handabandázni! Be vannak Önök rúgva és részegen handabandáznak hőbörögnek? Vagy talán egyszerűen csak provokátorok .Ennyi ésszel nyugodtan elmehetnének Párizsba konflislónak! Nagy az Isten Állatkertje és elsősorban ezért tartunk itt ahol tartunk.Ábrándozással részeg hőbörgéssel nem megyünk az égadta egy világon semmire.Tényeket,érveket és terveket kérek,ha már vitatkozunk.Sajnálom hogy itt a fórumon ilyen látványosan megzuhant a színvonal.Tessék olvasni! Tessék képezni magukat!És ne csak hőbörögjenek,mint az egykori,lumpen kádárkutyák!És néha próbáljanak meg gondolkozni is(tudom ez Önöknek iszonyú nehezen megy,de egy próbát megér,higgyék el nekem.
mindszentiocsi
2016-07-07 23:40:09
Drága Mariann! Két dolog hangzott el első válaszában idézem. 1.komoly pártot csak a titkosszolgálatokkal tudnak szervezni-ez egy megállapítás és nem egy érv.ezt kellett volna érvekkel alátámasztani,ami nem történt meg.Tehát nincs mire válaszolni.Az nem érv ,hogy Tamás azt mondta,akkor biztos úgy is van.2. Az egész rendszert meg kell változtatni!Ez is csak egy kijelentés,de nem érv. Látja nagyon igyekszem próbálok lemenni az Ön szintjére.Viszont Ön nem tud felemelkedni az enyémre,ugyanis én egy halom ténnyel támasztottam alá az érveléseimet amire Ön nem reflektált semmit.Ugye be tetszik látni,hogy ekkora szellemi szakadék áthidalhatatlan,úgy,hogy készüljön fel rendesen és utána folytathatjuk.Addig semmi értelme az egésznek Tessék képeznie magát kedves hölgyem!A haza iránti jobbító szándékát értékelem!
Mariann
2016-07-07 23:00:52
mindszentiocsi
A stilus maga az ember. Az érveimre nincs válasz?
mindszentiocsi
2016-07-07 22:58:23
Drága Mariann! Végre -végre levele hozzánk is eljutott ide a kies Alföldre! Nagyon kérem Drága Barátnőm,(ugye megengedi,hogy így szólítsam miután letegezett),hogy ne feledkezzen meg rólam.Kérem Írjon gyakrabban nekem akkor is ,Ha nem Önnek szánom az írásomat,nyugodtan szóljon bele,akkor is ahhoz az égadta egy világon semmi köze sincs,hisz Ön ezt megteheti,hisz Ön budapesti lakos,ha jól vettem ki az írásából, és ha jól meggondolom a rontást és az élősködést midig Önök hozták édes hazánk Szent testére. Nyugodtan írogasson nekem,mocskoljon,egyébként is nagyon élvezem a kis képességű emberek kivagyiskodó erőlködését. Kifejezetten szórakoztat a stílusa és a szellemi nívója.Szóval,hajrá Mariann,ne hagyja magát drága hölgyem!
Topi
2016-07-07 22:13:13
Merjünk Európát verő óriások lenni !!
Kajak-kenu E.B. 2016 jún 24-26 Moszkva Éremtáblázat :
Helyezés Arany Ezüst Bronz Érem összes
1. Magyarország 5 5 4 14
2. Oroszország 5 4 3 12
3 Németország 4 4 3 11
Aztán jönnek a kutyaütők falkában :
6 Szerbia szóra sem érdemes 4
8 Kis-Nagy Britannia " " " 2
12 Vlachföld Oláhország 4
14 Krajina jelentése : orosz népek határ-menti területe 2
Az eredményeink közzététele SZIGORÚAN TITKOS, mert az idegenek
nézete szerint " merjünk kicsinyek lenni ". Ám ezúttal is azok a parányok
akik mondják ezt. Titkolandó még, mert Moszkva rendezte az E.B.-t, akik
köztudottan kirekesztve lettek az européer hitetlenek (kretének) állítólagos civilizációjából.
http://szekelyfold.ma/hirek/
Olvasó
2016-07-07 20:00:42
Anna
2016-07-07 18:57:15
Mariann
2016-07-07 17:45:12
mindszentiocsi
Sztem semmit nem értettél meg abból, hogy pártot szervezni a jelenlegi pártrendszerben felesleges. Ismétlem, az egészet megkell változtatni. Nem biztos, hogy Baki Gábor félinformációit érdemes összevetni Tamás alapos tudásával. Az Álmos király akadémiára ötötdik éve járok, és minden alkalommal meglepő dolgokat tudok meg. Erre jössz te mindszentiocsi és károgsz karón varjúról. Biztos vagy benne hogy jó helyen jársz?
mindszentiocsi
2016-07-07 15:31:29
Kedves Mariann! A műsorba elhangzott,hogy komoly pártot,csak titkosszolgálatokkal tudnak szervezni.Meglepő lehet,de ezt én is hallottam. Ha ezt az alapvetést, (ISTENI-kinyilatkoztatást)elfogadom,akkor becsukhatjuk a boltot,mert erre a logikára alapozva,egy egész rendszer megváltoztatása viszont teljesen biztos,hogy nem fog menni úgy,hogy a titkosszolgálatok be ne épülnének abba. Az a bizonyos értelmiségi réteg hazánkban,beleértve a kis-pedagógust és a kis-közalkalmazotti- irodistát is,kiveri a hideg-veríték,ha belegondol,mi lesz ha havi negyvenezer forintból kell majd megélnie,közben nagy ívben tesz arra,hogy ma már emberek(nemzettársai) huszonöt,harmincezer forintból élnek.Ez a kőkemény valóság,a többi "kinyilatkoztatás,csak játék a szavakkal és az emberekkel."Ám nem csak pénzzel,de emberekkel játszani is veszélyes és vesztünk ez a HAZÁRDJÁTÉK LESZ",hogy egy réges-régi METRÓ-slágert idézzek.Navracsicsot nagyon ismerem sajnos, és a kezdetektől átláttam rajta.Az egykori munkatársát,valamint főnökét,csak most ismertem meg,remélem nem ismertem félre,remélem.Kedvelem a műsort,de nagyon tisztelem Baki Gábor tudását és felkészültségét is.Hatvan fölött már óvatossá válik az ember.Láttam én már karón varjút.
Mariann
2016-07-07 14:38:55
mindszentiocsi
Ugyanebben a müsorban elhangzott, hogy komoly pártot csak a titkosszolgálatokkal tudnak szervezni. Ezt akarod? Nem érted, hogy az egész rendszert meg kell változtatni, nem egy új fogaskereket beletenni?
mindszentiocsi
2016-07-07 14:15:31
Marad tehát az értelmiség részéről a felelősség áthárítása a magyar népre,csak úgy egyszerűen,laza kézlegyintéssel, egy kalap alá véve,egységesen,ostoba birkanyájnak gondolván őket,de könyörgöm ne féljenek ettől a hasonlattól hiszen Jézus is terelgetésre szoruló birka nyájhoz hasonlította híveit,nincs ebben semmi megalázó a köznép felé.Sőt ők várják is hogy terelgessék őket.Kérdezem ezek után,talán valamit nem kellene másként csinálni a néppel kapcsolatban,azonkívül,hogy már szinte mindenki a magas pulpitusról küldözgeti ISTEN-i kinyilatkoztatásait a tudatlan pórnép felé,mondván megemelem a népem tudatszintjét(közben ő saját maga sem tudja a megoldást). Ellenben a sötét erők óriási hatást gyakorolnak az emberekre, azoknak a sötét erőknek a népámító képessége hatalmas.De igenis, nekünk viszont adott az ISTEN józan paraszti észt,hogy azt használhassuk is! Volna egy kérdésem! Van-e más lehetőség arra.hogy anyagiakhoz juthasson a nép, és az értelmiség jóakaratú része,minthogy bejusson abba a rohadt országgyűlésbe? Szerintem nincs.Hol van az megírva,és megtiltva,hogy az értelmiségünk magyar érzelmű része összefogjon egy pártban és a pártnak járó juttatásokból ,ELŐSZÖR is:humán foglalkoztató KFT-ket hozzon létre,vagyis munkahelyeket teremtsen,minimum kettőt a megyék szegényebb régióiban?(Van-e ettől hatékonyabb kampány?) Azután meg, hol van az megírva,hogy ezt így nem lehet? MÁSODSZOR ilyen-olyan címen bárki,akár egy párt is hozhat létre Őrző-Védő KFT-ket,és ezt sem tiltja semmiféle jogszabály. HARMADSZOR:a párt tagok hűségnyilatkozatot kell hogy tegyenek a demokratikus alapszabályuk betartására és a választóik érdekében tett elkötelezettségeik betartására,valamint a visszahívhatóságukra és ,hogy az alulrólépítkezés mindig folyamatos maradjon,és egy elfogadható havi összegnél magasabb jövedelmük ne lehessen! Kérdem én TILTJA EZT VALAMI? Ezt csak egyvalami tiltja a mi értelmiségikéinknek az eltunyulása elpatópálosodása.Ők már nem azt kérdezik önmaguktól ,hogy vajon mit nem csináltunk jól,hogy az embereket nem tudjuk felrázni,megmozgatni és tömeggé gyúrni majd azután egybegyűjteni? Tudják azt Önök,hogy mi az értelmiségünk(a normálisabbaké is sajnos) üzenete a reájuk bízott magyar nép felé? Nem? Jó akkor én most itt kimondom: "TETSZETTEK VOLNA FORRADALMAT CSINÁLNI!" ..... Ennyi!!! Ez kérném szépen, szégyen és gyalázat!!! És most idézek a műsorból:"Mintha nem lenne érdemes? Tehát itt...itt nagyon sok embernél,akik "feltették az életüket"(Akkor mi itt a probléma?) a magyarság sorsának jobbra fordítására,lehet azt látni,hogy a tömegnek a közömbössége,adott esetben az akár,nem jó érzésű hozzáállása,az hihetetlen energiákat képes elvonni és már-már emberek állnak félre és azt mondják,hogyha nem kellek,akkor,akkor jöjjön aki kell."Szerintem ez nem lehet egy igaz jó magyar (KÖZ-alkalmazott=nemes) ember álláspontja! Aki ezt mondja a saját biztos családi megélhetése érdekében,az járja kőrbe az országot és nézze meg,hogyan és mennyiből élnek a (nem az aktuális rezsim nómenklatúra vájújából szürcsölő etnikumok és irodisták) hanem az igazi magyarok! Az igaz jó magyar embereknek ,IGENIS PÁRTOT KELL ALAPÍTANI!!! Ja.....kérném szépen,hogy ez munkával jár ? Akkor meg nem kell lebunkózni a tömeget,meg papolni.Amilyen a mosdó olyan a törülköző.Amilyen az értelmiség,olyan a tömeg.Tiszaeszláron mondta az idős volt iskolaigazgató egy egész élet tapasztalatával a háta mögött:A magyar gyerekek ma három dolgot nem tudnak-írni,olvasni,számolni,(4:viselkedni),valamint sikerült elérni mára,hogy az iskola nem az életre neveli a gyerekeket(teszem én hozzá keserű iróniával,hanem a HALÁLRA!)Nagyon nagy a baj,az idő viszont nagyon kevés! Abba kell hagyni a papolást,már régen szervezkedni kellene,különben késő lesz,és most már csak a párt a járható legrövidebb út,természetesen a fenti kikötésekkel.Elnézést,ha valakit személyében megbántottam volna!
Terez
2016-07-07 10:52:02
Terez
2016-07-07 10:18:20
Aniko3 , neked elgurult a gyogyszered! Nem tudsz te semmit , csak nagy pofad van es fusztralt vagy. Te soha sem voltal EMI-taborban , biztos , hogy meg a terkepen sem talalnad meg a Szekelyfoldet. Semmi kozom a zsidokhoz , szekely vagyok.
Anikó3
2016-07-07 06:57:01
Terez
Tudgyuk, hogy ki vagy: zsidó és labanc propagandista. Szegény fiatalokat az ilyenek vezetik félre. Amikor üzletti profilt váltanak, akkor a magyar ott marad becsapva, félrevezetve. Az pedig, hogy rágalmazni jársz ide, rólad árulkodik.
Terez
2016-07-07 04:36:55
Aniko3 , csak sjnalni tudlak , hogy a magyar videot sem voltal kepes megerteni. A video a 12. gyergyoszentmiklosi EMI nemzeti tabort nepszerusiti , ez nem olyan mint a Tusvanyos ahova a ti Orban Viktorotok jar.
Anikó3
2016-07-06 23:12:24
Terez
Népszerüsited azt a pártvezért aki Szegedi Chanad és Baranyi Tibor legjobb barátjaként zsidóval és labanccal szövetkezik a magyar ellen. Szegény magyarok.
Terez
2016-07-06 22:23:07
Terez
2016-07-06 19:41:35