Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Anikó3
2016-07-08 06:38:37
Terez

Azt írod, "semmi közöm a zsidókhoz, székely vagyok". Ezzel a hozzáállással találkozom gyakran, az EMI tábor vezérszónokai is ezt mondják, és ugyanúgy megsértődnek, ha figyelmeztetünk arra, hogy Chanád és barátai is székelynek mondták magukat. Erről továbbra sem veszel tudomást, úgy népszerűsíted őket, mintha valóban székelynek valók lennének. AZt is írod: "Nem tudsz te semmit , csak nagy pofad van es fusztralt vagy." Köszönöm a kioktatást, ma is tanultam valamit: az önmagát székelynek hazudó zsidó propagandista megharagszik ha leleplezik, hogy a zsidó pártot a legbutább és legtrágárabb módon védelmezi. Mi magyarok és székelyek nem dőlünk már be a haynaut éltetőknek és azoknak akik müveletlenségből és tájékozatlanságból nem veszik észre hogy mit tesznek. Térj észhez Terez!
Szabó Ferenc
2016-07-08 06:25:42
mindszentiöcsinek

Eddig semmi komoly érvet nem hallottam tőled, csak gyűlölködést, indulatoskodást. Jobban tennéd, ha a társaid között az Indexedn folytatnád ezt. Itt értelmes magyar emberek vannak, akik egyre tisztábban látják a helyzetet, veled ellentétben, aki a fórumban fedezi fel a bajok okát.
mindszentiocsi
2016-07-08 05:19:33
Váradi ! Mi a terv konkrétan?Ha valaki akkor én gyűlölöm a pártokat,de az ilyen elborult irreális agyúak kedvéért még egyszer leírom.Hogyan akarjuk eltörölni az egész pártokrácia rendszerét,ha húsz értelmes embert nem lehet egy tisztességes demonstrációra összetoborozni.Még egyszer értelmesen megkérdezem,mi a terv? Ez azért nem semmi,hogy valaki olyan gyógypedagógiai sötétségben hőbörögje ki magát, ami aztán a teljesen biztos sikertelenségbe torkollik.Szerintem ez a pöcegödör alatti szint.Miből gondolja,hogy ha a titkosszolgálat még egy kis formátumú pártba is azonnal beépül,akkor egy sokkal nagyobb formátumú egész pártokráciát megdöntő mozgalomba,akcióba nem fog beépülni? Önöknek elment a józan eszük? Önök az orruknál fogva vannak megvezetve,és ha még nem jöttek volna rá,ez nem "olcsó játék hülye gyerekeknek",vagy éppen egy könnyed vasárnap délutáni vitaparti-saját szórakoztatásra.Térjenek már észre itt emberi sorsokról és életekről van szó,még ha ez JUDAPESTRŐL nem is látszik,de majd fog,úgy,hogy nem kellene felelőtlenül handabandázni! Be vannak Önök rúgva és részegen handabandáznak hőbörögnek? Vagy talán egyszerűen csak provokátorok .Ennyi ésszel nyugodtan elmehetnének Párizsba konflislónak! Nagy az Isten Állatkertje és elsősorban ezért tartunk itt ahol tartunk.Ábrándozással részeg hőbörgéssel nem megyünk az égadta egy világon semmire.Tényeket,érveket és terveket kérek,ha már vitatkozunk.Sajnálom hogy itt a fórumon ilyen látványosan megzuhant a színvonal.Tessék olvasni! Tessék képezni magukat!És ne csak hőbörögjenek,mint az egykori,lumpen kádárkutyák!És néha próbáljanak meg gondolkozni is(tudom ez Önöknek iszonyú nehezen megy,de egy próbát megér,higgyék el nekem.
mindszentiocsi
2016-07-07 23:40:09
Drága Mariann! Két dolog hangzott el első válaszában idézem. 1.komoly pártot csak a titkosszolgálatokkal tudnak szervezni-ez egy megállapítás és nem egy érv.ezt kellett volna érvekkel alátámasztani,ami nem történt meg.Tehát nincs mire válaszolni.Az nem érv ,hogy Tamás azt mondta,akkor biztos úgy is van.2. Az egész rendszert meg kell változtatni!Ez is csak egy kijelentés,de nem érv. Látja nagyon igyekszem próbálok lemenni az Ön szintjére.Viszont Ön nem tud felemelkedni az enyémre,ugyanis én egy halom ténnyel támasztottam alá az érveléseimet amire Ön nem reflektált semmit.Ugye be tetszik látni,hogy ekkora szellemi szakadék áthidalhatatlan,úgy,hogy készüljön fel rendesen és utána folytathatjuk.Addig semmi értelme az egésznek Tessék képeznie magát kedves hölgyem!A haza iránti jobbító szándékát értékelem!
Mariann
2016-07-07 23:00:52
mindszentiocsi

A stilus maga az ember. Az érveimre nincs válasz?
mindszentiocsi
2016-07-07 22:58:23
Drága Mariann! Végre -végre levele hozzánk is eljutott ide a kies Alföldre! Nagyon kérem Drága Barátnőm,(ugye megengedi,hogy így szólítsam miután letegezett),hogy ne feledkezzen meg rólam.Kérem Írjon gyakrabban nekem akkor is ,Ha nem Önnek szánom az írásomat,nyugodtan szóljon bele,akkor is ahhoz az égadta egy világon semmi köze sincs,hisz Ön ezt megteheti,hisz Ön budapesti lakos,ha jól vettem ki az írásából, és ha jól meggondolom a rontást és az élősködést midig Önök hozták édes hazánk Szent testére. Nyugodtan írogasson nekem,mocskoljon,egyébként is nagyon élvezem a kis képességű emberek kivagyiskodó erőlködését. Kifejezetten szórakoztat a stílusa és a szellemi nívója.Szóval,hajrá Mariann,ne hagyja magát drága hölgyem!
Topi
2016-07-07 22:13:13
Merjünk Európát verő óriások lenni !!


Kajak-kenu E.B. 2016 jún 24-26 Moszkva Éremtáblázat :

Helyezés Arany Ezüst Bronz Érem összes

1. Magyarország 5 5 4 14

2. Oroszország 5 4 3 12

3 Németország 4 4 3 11

Aztán jönnek a kutyaütők falkában :

6 Szerbia szóra sem érdemes 4

8 Kis-Nagy Britannia " " " 2

12 Vlachföld Oláhország 4

14 Krajina jelentése : orosz népek határ-menti területe 2


Az eredményeink közzététele SZIGORÚAN TITKOS, mert az idegenek

nézete szerint " merjünk kicsinyek lenni ". Ám ezúttal is azok a parányok

akik mondják ezt. Titkolandó még, mert Moszkva rendezte az E.B.-t, akik

köztudottan kirekesztve lettek az européer hitetlenek (kretének) állítólagos civilizációjából.


http://szekelyfold.ma/hirek/
Olvasó
2016-07-07 20:00:42
Anna
2016-07-07 18:57:15
Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatója (2016.07.07.)

https://www.youtube.com/watch?v=FkoS9pu7wLc
Mariann
2016-07-07 17:45:12
mindszentiocsi

Sztem semmit nem értettél meg abból, hogy pártot szervezni a jelenlegi pártrendszerben felesleges. Ismétlem, az egészet megkell változtatni. Nem biztos, hogy Baki Gábor félinformációit érdemes összevetni Tamás alapos tudásával. Az Álmos király akadémiára ötötdik éve járok, és minden alkalommal meglepő dolgokat tudok meg. Erre jössz te mindszentiocsi és károgsz karón varjúról. Biztos vagy benne hogy jó helyen jársz?
mindszentiocsi
2016-07-07 15:31:29
Kedves Mariann! A műsorba elhangzott,hogy komoly pártot,csak titkosszolgálatokkal tudnak szervezni.Meglepő lehet,de ezt én is hallottam. Ha ezt az alapvetést, (ISTENI-kinyilatkoztatást)elfogadom,akkor becsukhatjuk a boltot,mert erre a logikára alapozva,egy egész rendszer megváltoztatása viszont teljesen biztos,hogy nem fog menni úgy,hogy a titkosszolgálatok be ne épülnének abba. Az a bizonyos értelmiségi réteg hazánkban,beleértve a kis-pedagógust és a kis-közalkalmazotti- irodistát is,kiveri a hideg-veríték,ha belegondol,mi lesz ha havi negyvenezer forintból kell majd megélnie,közben nagy ívben tesz arra,hogy ma már emberek(nemzettársai) huszonöt,harmincezer forintból élnek.Ez a kőkemény valóság,a többi "kinyilatkoztatás,csak játék a szavakkal és az emberekkel."Ám nem csak pénzzel,de emberekkel játszani is veszélyes és vesztünk ez a HAZÁRDJÁTÉK LESZ",hogy egy réges-régi METRÓ-slágert idézzek.Navracsicsot nagyon ismerem sajnos, és a kezdetektől átláttam rajta.Az egykori munkatársát,valamint főnökét,csak most ismertem meg,remélem nem ismertem félre,remélem.Kedvelem a műsort,de nagyon tisztelem Baki Gábor tudását és felkészültségét is.Hatvan fölött már óvatossá válik az ember.Láttam én már karón varjút.
Mariann
2016-07-07 14:38:55
mindszentiocsi

Ugyanebben a müsorban elhangzott, hogy komoly pártot csak a titkosszolgálatokkal tudnak szervezni. Ezt akarod? Nem érted, hogy az egész rendszert meg kell változtatni, nem egy új fogaskereket beletenni?
mindszentiocsi
2016-07-07 14:15:31
Marad tehát az értelmiség részéről a felelősség áthárítása a magyar népre,csak úgy egyszerűen,laza kézlegyintéssel, egy kalap alá véve,egységesen,ostoba birkanyájnak gondolván őket,de könyörgöm ne féljenek ettől a hasonlattól hiszen Jézus is terelgetésre szoruló birka nyájhoz hasonlította híveit,nincs ebben semmi megalázó a köznép felé.Sőt ők várják is hogy terelgessék őket.Kérdezem ezek után,talán valamit nem kellene másként csinálni a néppel kapcsolatban,azonkívül,hogy már szinte mindenki a magas pulpitusról küldözgeti ISTEN-i kinyilatkoztatásait a tudatlan pórnép felé,mondván megemelem a népem tudatszintjét(közben ő saját maga sem tudja a megoldást). Ellenben a sötét erők óriási hatást gyakorolnak az emberekre, azoknak a sötét erőknek a népámító képessége hatalmas.De igenis, nekünk viszont adott az ISTEN józan paraszti észt,hogy azt használhassuk is! Volna egy kérdésem! Van-e más lehetőség arra.hogy anyagiakhoz juthasson a nép, és az értelmiség jóakaratú része,minthogy bejusson abba a rohadt országgyűlésbe? Szerintem nincs.Hol van az megírva,és megtiltva,hogy az értelmiségünk magyar érzelmű része összefogjon egy pártban és a pártnak járó juttatásokból ,ELŐSZÖR is:humán foglalkoztató KFT-ket hozzon létre,vagyis munkahelyeket teremtsen,minimum kettőt a megyék szegényebb régióiban?(Van-e ettől hatékonyabb kampány?) Azután meg, hol van az megírva,hogy ezt így nem lehet? MÁSODSZOR ilyen-olyan címen bárki,akár egy párt is hozhat létre Őrző-Védő KFT-ket,és ezt sem tiltja semmiféle jogszabály. HARMADSZOR:a párt tagok hűségnyilatkozatot kell hogy tegyenek a demokratikus alapszabályuk betartására és a választóik érdekében tett elkötelezettségeik betartására,valamint a visszahívhatóságukra és ,hogy az alulrólépítkezés mindig folyamatos maradjon,és egy elfogadható havi összegnél magasabb jövedelmük ne lehessen! Kérdem én TILTJA EZT VALAMI? Ezt csak egyvalami tiltja a mi értelmiségikéinknek az eltunyulása elpatópálosodása.Ők már nem azt kérdezik önmaguktól ,hogy vajon mit nem csináltunk jól,hogy az embereket nem tudjuk felrázni,megmozgatni és tömeggé gyúrni majd azután egybegyűjteni? Tudják azt Önök,hogy mi az értelmiségünk(a normálisabbaké is sajnos) üzenete a reájuk bízott magyar nép felé? Nem? Jó akkor én most itt kimondom: "TETSZETTEK VOLNA FORRADALMAT CSINÁLNI!" ..... Ennyi!!! Ez kérném szépen, szégyen és gyalázat!!! És most idézek a műsorból:"Mintha nem lenne érdemes? Tehát itt...itt nagyon sok embernél,akik "feltették az életüket"(Akkor mi itt a probléma?) a magyarság sorsának jobbra fordítására,lehet azt látni,hogy a tömegnek a közömbössége,adott esetben az akár,nem jó érzésű hozzáállása,az hihetetlen energiákat képes elvonni és már-már emberek állnak félre és azt mondják,hogyha nem kellek,akkor,akkor jöjjön aki kell."Szerintem ez nem lehet egy igaz jó magyar (KÖZ-alkalmazott=nemes) ember álláspontja! Aki ezt mondja a saját biztos családi megélhetése érdekében,az járja kőrbe az országot és nézze meg,hogyan és mennyiből élnek a (nem az aktuális rezsim nómenklatúra vájújából szürcsölő etnikumok és irodisták) hanem az igazi magyarok! Az igaz jó magyar embereknek ,IGENIS PÁRTOT KELL ALAPÍTANI!!! Ja.....kérném szépen,hogy ez munkával jár ? Akkor meg nem kell lebunkózni a tömeget,meg papolni.Amilyen a mosdó olyan a törülköző.Amilyen az értelmiség,olyan a tömeg.Tiszaeszláron mondta az idős volt iskolaigazgató egy egész élet tapasztalatával a háta mögött:A magyar gyerekek ma három dolgot nem tudnak-írni,olvasni,számolni,(4:viselkedni),valamint sikerült elérni mára,hogy az iskola nem az életre neveli a gyerekeket(teszem én hozzá keserű iróniával,hanem a HALÁLRA!)Nagyon nagy a baj,az idő viszont nagyon kevés! Abba kell hagyni a papolást,már régen szervezkedni kellene,különben késő lesz,és most már csak a párt a járható legrövidebb út,természetesen a fenti kikötésekkel.Elnézést,ha valakit személyében megbántottam volna!
Terez
2016-07-07 10:52:02
Eddig mexikoiak most tatarok dolgoznak Nograd megyeben http://www.youtube.com/watch?v=yM2xx9j_4Tc
Terez
2016-07-07 10:18:20
Aniko3 , neked elgurult a gyogyszered! Nem tudsz te semmit , csak nagy pofad van es fusztralt vagy. Te soha sem voltal EMI-taborban , biztos , hogy meg a terkepen sem talalnad meg a Szekelyfoldet. Semmi kozom a zsidokhoz , szekely vagyok.
Anikó3
2016-07-07 06:57:01
Terez

Tudgyuk, hogy ki vagy: zsidó és labanc propagandista. Szegény fiatalokat az ilyenek vezetik félre. Amikor üzletti profilt váltanak, akkor a magyar ott marad becsapva, félrevezetve. Az pedig, hogy rágalmazni jársz ide, rólad árulkodik.
Terez
2016-07-07 04:36:55
Aniko3 , csak sjnalni tudlak , hogy a magyar videot sem voltal kepes megerteni. A video a 12. gyergyoszentmiklosi EMI nemzeti tabort nepszerusiti , ez nem olyan mint a Tusvanyos ahova a ti Orban Viktorotok jar.
Anikó3
2016-07-06 23:12:24
Terez

Népszerüsited azt a pártvezért aki Szegedi Chanad és Baranyi Tibor legjobb barátjaként zsidóval és labanccal szövetkezik a magyar ellen. Szegény magyarok.
Terez
2016-07-06 22:23:07
EMI-tabor Gyergyoszentmikloson augusztus 10-14 kozott http://www.youtube.com/watch?v=RggpFmmQC60
Terez
2016-07-06 19:41:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.