Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Ajózsef
2016-09-01 19:59:27
Három eritreai férfi a hét végén megerőszakolt egy magyar nőt a türingiai Mühlhausenben - közölte kedden a Thüringer Allgemeine című német lap.
A három férfi vizsgálati fogságban van, ellenük a helyi hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki.
Harko Krieg főügyész szerint a bűncselekmény szombatra virradóan történt Mühlhausen pályaudvarának közelében lévő viaduktnál.
A főügyész szerint mindhárom férfi Kelet-Afrikából, Eritreából érkezett Németországba. Mindhárman megerőszakolták a magyar származású nőt.
forrás: MTI
Lehel
2016-09-01 18:39:35
Azzal, hogy a Hölgy megállapításához feminista EQ kell - mint mondja - nem értek egyet, de egyebekkel igen.


http://www.ted.com/talks/halla_tomasdottir#t-562094
mindszentiocsi
2016-09-01 17:25:07
kurucPista! Tőled függetlenül nekem is egyből ez jutott eszembe! Szerintem is Hisztikrisztit kezdik újra felépíteni valami jövőbeli "führernek",mint 1989 előtt Demszkyéket.Hősnőnk viselkedése annyira erőltetett és izzadságszagú a tárgyaláson,hogy kiveri az ember szemét,és a szappanopera nívóját is mélyen alulmúlja.Mondhatnám úgy is,hogy egyenesen RIPACSKÉNT viselkedik,már mint népszerűséghajhászi szempontból.A kis pipi (egykori SZDSZ által jelölt buzi és fekavédő miniszterjelöltnő) ,nagyon feltűnően rázta a biciklit.Nem tudom Budaházy tud-e erről,vagy milyen minőségben van jelen a történetben.Őt én még tisztának látom, és remélem észreveszi,hogy annak a "DÍVÁNAK" a segítsége, egyenesen a HALÁL-CSÓKJA ! Éberség! Ezek a lények minden hájjal megkent ,idegen szívű alakok,akik most Budaházi nyomorúságának ügyében, utolsó menekülési útvonalat szagoltak ki, maguk és tettestársaik javára.Valami nagyon nem stimmel!!! Budaházynak mindenképpen-a fogadatlan prókátoroktól függetlenül- szabadságot követelünk!!! http://www.youtube.com/watch?v=DHjCM-eIAT0
Terez
2016-09-01 17:20:00
Meg keresik a gyilkos roman orvost http://www.youtube.com/watch?v=qjvFwj39_-I
wk.szilvia
2016-09-01 16:18:46
Nézzük meg Feuerstein Fred technologiajanak tovabbi fejlödését!

http://quer-denken.tv/unabhaengig-leben-hardcore-3/
kurucPista
2016-09-01 12:02:12
Kövezzetek meg - ha akartok - de nekem gyanús kicsit ez a Budaházy-történet is - morvakrisztinástól ...
Vajon nem ez is 'csak' a színjáték része ... ?
Terez
2016-08-30 21:58:41
Felhaborito , hogy 13 ev fegyhazra iteltek elso fokon Budahazy Gyorgyot. http://www.youtube.com/watch?v=DHjCM-eIAT0
sándor87
2016-08-30 14:26:59
Toroczkai Laci éli életét,polgármester,benne van a jóbbik vezetésébe,miközben 2006 szeptember 18-án ő vezette a TV székház elé azt tömeget ami felgyújtotta a székházat..Ebből látszik,hogy egy büdös spicli,megint bebizonyosodott,hogy a bűnöző férgeknek áll a zászló!
Szabadságot Budaházynak!!!
Imre
2016-08-30 11:26:05
Cél:Magyarország=cigányország-zsidó gyarmat
Budaházy elítélésével újfent tesztelik a magyarság tűrőképességét...
Amíg a mai napig elhangzik a "nemzeti oldalon" orbán bármely(!) cselekedetét pozitívan megítélő megjegyzés változásban ne is reménykedjünk!
barodza
2016-08-30 10:21:17
ÉDESAPÁMÉK A GULÁGON CSAK A JÓ ISTEN KÖNYÖRÜLETÉRE SZÁMÍTHATTAK MEG EGYMÁSÉRA,
EGY JOG VÉDŐRE SEM SZÁMÍTHATAK MIND A KÁRTALANÍTÁSUKBAN SEM, ÍGY VAGYUNK ÁM
AZ ÚTÓDAIK IS KI SEMMÍZVE MINDENBŐL !
EURÓ PARLAMENTBEN MELYIK KÉPVÍSELŐ SZÓLT
FEL A KISEMMIZETTEK ÉRDEKÉBEN A MAI NAPIG
SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT AMÍT TESZNEK VELÜNK - MINDEN.
NEKIK AZ ÉLETÜK ÉRT VOLNA EGY FABATKÁT - MINT AZ
ÉDESAPÁMÉ A GULÁGON!
sándor87
2016-08-29 13:43:15
Egy kis délutáni ellazulás:

A tolvaj Orbán család hétköznapi élete :))

https://www.youtube.com/watch?v=HwL_bex_dQ8
mindszentiocsi
2016-08-29 13:12:14
Értem Zsóti (Bayer). Szóval már megint a "külpolitikai helyzet fokozódik",és ezért él a magyar saját hazájában kitaszított páriaként.A belpolitikával mi a helyzet? Az ugye teljesen rendben van barátom? Már megint ez az ócska népszabis szöveg. Van ilyen- valaha volt népszerű- magyar nóta is,a változatosság kedvéért ezt is le lehetett volna írni: "Amikor majd nem leszek már akkor tudd meg,hogy ki voltam néked!" Oh.. bárcsak ott tartanánk már, hogy ne lenne ott a sok ingyenélő, a közös kondér mellet! Igaz Zsolti bértollnok úr???
Topi
2016-08-28 20:52:20
Topi
2016-08-28 20:04:50
BAYER ZSOLT: BEVÁNDORLÁS...

No, akkor a teljesen hülyék kedvéért még egyszer: az Economist nemrég egy tanulmányra hivatkozva a következőket írta: „Az eljövendő hetven évben Afrika népessége közel négyszeresére, a jelenlegi 1,2 milliárdról 4 milliárdra fog nőni. Egy konkrét ország, Nigéria esetében ez így néz ki: jelenleg 180 millió ember lakja Ha az embernek nincs mit enni és inni, elindul. És nem érdekli semmi sem.
Akkor jön el majd a Mad Max világa.

Majd akkor kell eltöprengeni az illiberális világon, kedves liberális elmebetegek. Majd akkor lesz napi élmény az Európa partjainál cirkáló hadihajók látványa, amelyek zárótűz alatt tartják a menekülők ladikjait.
Hetven év. Az unokáink akkoriban középkorú férfiak és asszonyok lesznek. Vagyis ez nem a ködös jövő, hanem a holnap. Történelmi léptékkel mérve egy pillanat.

Csak hát, manapság a napi kommunikációs csatát kell megnyerni, úgyhogy senki nem ér rá gondolkodni.
Pedig manapság már minden látható és tudható a jövőből. Manapság apokaliptikus jelenetek színtere a Földközi-tenger, mert például Afrika már most elindult Európa felé. De az Egyesült Államok és Európa közös erővel szétbombázta Kadhafi rendszerét, mert… Itt most sok mindent lehetne írni, de teljesen mindegy az a sok minden. Azért, mert az Egyesült Államok és Európa nem normális, önsorsrontó, ön- és közveszélyes elmebeteg. Hát azért. Így aztán most nincsen Líbia. Nincs ott állam. Eddig Kadhafi állama felfogta a menekültáradatot, most már nem fogja fel, hanem a líbiaiak is csatlakoznak a menekülőkhöz, és özönlenek Európába.

Kéretik a Lampedusa szigetén élőket megkérdezni a liberális demokráciáról meg a menekültek befogadásának liberális értelmezéséről. És perceken belül egész Európa Lampedusa szigete lesz.
A Közel- s Távol-Keletről szintén özönlik a menekültek tömege. Mert az Egyesült Államok úgy döntött, Szíriába is elviszi a „demokráciát”. Gyorsan kinevezte hát Aszadot főgonosznak, és szétszedte az országát. Többek között felfegyverezte a jelenleg fejeket levágó és embereket elevenen elégető Iszlám Állam tagjait, éppen Aszad ellen. Aztán amikor látta, mit tett, hamar elkezdett tárgyalni Aszaddal, hogy segítsen lefegyverezni és kiirtani az Iszlám Államot. Ugyanezt csinálta Amerika Irakban és Irakkal, ugyanezt Szaddám Huszeinnel. Ugyanezt Afganisztánban – ugyanezt mindenhol.

Amerika olyan, mint a Népszabadság főszerkesztője. Átgázol mindenen, öl, de nem veszi észre. Vagy úgy tesz, mintha nem venné észre. Csak amikor hazamegy, akkor tűnik fel neki egy hosszú karcolás. A világon. Akkor visszamegy a tett helyszínére, és megpróbálja elsikálni a dolgot.

Felelőtlen, ostoba, ön- és közveszélyes kretén. Ez az Egyesült Államok. És ez sajnos nem megátalkodott vendéglői politizálás, hanem a legszomorúbb tény. És egész működésének egyetlen kézzelfogható eredménye az, hogy immáron Közel- és Távol-Keletről is özönlenek a menekülők Európába. Mert Amerika oda is elvitte a demokráciát.

Közben persze Amerika üzen Európának. Hogy legyünk befogadóak és liberálisok, tartsuk tiszteletben az emberi jogokat. Az ENSZ külön üzen most nekünk, magyaroknak is. Ugyanezt a bullshitet. És ők? Lássuk csak:
„A munkálatok szükségessége világos: a határövezet a tengerig sűrűn lakott, és a múltban rengeteg ember könnyen talált magának utat a tijuanai tengerparton át az Imperial Beachre (a legközelebbi amerikai tengerpartra). Akadályok nélkül az illegális bevándorlás feltartóztathatatlan lenne, és ezért szükségünk van fizikai infrastruktúrára is” – indokolta meg az építkezést Michael Hance, a határőrség munkálatokat felügyelő tisztje.

Ők pedig így.
Ezer kilométer falat épített az Egyesült Államok a Mexikóval közös határára, ahol ráadásul tűzparancs van érvényben. Eddig közel hatezer ember halt meg illegális határátlépés közben – ott. Tényleg megáll az ember esze. Hangosan elítéljük (teljes joggal!) a berlini falnál egykoron érvényben lévő kommunista tűzparancsot, és illedelmesen kussolunk az amerikaiak tűzparancsáról. Nyilván azért, mert az övék egy demokratikus, az emberi jogokat tiszteletben tartó tűzparancs.

Meddig tartható fenn még ez a penetráns, ócska hazudozás? Ez az égbekiáltó igazságtalanság és kettős mérce?
És meddig viselkedik még Európa nyálfolyató hülyeként?
Na, ezek a lényeges kérdések. És ameddig feltesszük őket, válasz nélkül, a menekültek áradata egyre csak nő. Most, ebben a pillanatban is…

(P. S.: Természetesen a gyarmatosítás legalább olyan mértékben felelős a kialakult helyzetért, mint a felelőtlen és ostoba amerikai és európai politika. Ezért ebből a szempontból valóban igazságos a kvótarendszer. Mégpedig úgy, hogy az egykori gyarmattartó birodalmak gyarmataik nagysága szerint legyenek kötelesek befogadni a menekülteket.

Az Osztrák–Magyar Monarchia gyarmata a Ferenc József-föld volt. Kötelesek vagyunk tehát haladéktalanul befogadni 307 rozmárt. Támogatom.:) :) :)

Tudnotok kell, a nyugati TV. adók
NEM ADNAK ANYAGOT A MIGRÁLÁSRÓL,
MINT AHOGY
az RTL, ATV, CSIGA2 SEM!!!!!
Topi
2016-08-28 18:20:34
Szombat este fél kilenckor lesz pont száz éve annak, hogy Románia
korábbi szövetségeseit hátba támadva, fél órával a hadüzenet átadása
előtt beküldte csapatait Erdélybe.
Bár viszonylag hamar vereséget szenvedett, és később különbékét is
kötött a Központi Hatalmakkal, a végső antant-győzelem mégis megadta
nekik az árulás gyümölcsét: Erdélyt, Parciumot, Bánát keleti és
Máramaros déli felét - olyan határokat meghúzván, melyek az etnikai
arányokkal köszönőviszonyban sem voltak. (Azóta is folyamatosan
dolgoznak azon, hogy az etnikai viszonyokat a határokhoz igazítsák,
többi szomszédunkhoz hasonlóan - sajnos e téren jelentős sikereket
tudnak felmutatni.)
Két rövid jegyzet áttekintésnek:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Rom%C3%A1nia_hadba_l%C3%A9p%C3%A9se_(els%C5%91_vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA)
és https://hu.wikipedia.org/wiki/Rom%C3%A1n_front_(els%C5%91_vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA)
Kocsis Lászlóné
2016-08-28 08:31:33
Találtam egy írást a Munkácsy által festett képről és a tiszaeszlári történet összefüggéséről: http://index.hu/kultur/2013/03/04/antiszemita_pornot_festett_munkacsy_mihaly/
Topi
2016-08-27 21:45:01
Apista
2016-08-27 16:24:39
Horvathek!

Az a 350 csak 120:

http://kubinyitamas.hu.websiteoutlook.com

Ennek a fele nyögdíjas, a maradék egy része meg hivatásos kukkoló.

Ajózsef!

A magyarban írásban nincs ékezetes betű (székely ábécé). Ez amit most itt is használunk, ez csak egy ránk erőltetett kotyvalék. Amúgy meg mgnhngzk nlkl s mgrtjk gymst.
mindszentiocsi
2016-08-27 14:47:01
A patkány miután szagot fogott.hirtelen érezte,hogy egész testében remegés fogja el. Elméjét elborította a mindent átható, pénz utáni sóvárgás ősi kalmár ösztöne. Rögtön szimatolni kezdett jobbra és balra,jobbra és balra,végül megtalálta amit keresett.Diadalittasan fölemelte zavaros lángoktól csillogó, őrült sötét szemeit,miközben megvillantak tűhegyes fogai,de csak egy pillanatra.Itt a legújabb szellemi eledel, amit le lehet nyelni - gondolta- és dőlni fog hozzám a pénz,villant át mindez az évezredek óta erre kifejlesztett anyagias agyán.Ezt a számára új szellemi táplálékot úgy hívták,hogy MIÉP és Csurka István! Ez a párt éppen gyengélkedett ami patkányunknak éppen kapóra jött,így hát fogta magát odarohant, majd szőröstül,bőröstül,tagságostul,vezetőségestül és MINDEN ESZMÉJÉVEL EGYÜTT BEKAPTA A MIÉP-et.Semmi,de semmi újat nem talált ki,mert ugye erre a patkány,"patkány mivoltából következően" nem képes.Egyszerűen lenyelte,miközben undorítóan bájolgott és kellette magát.Piperkőc módjára,gügyögött,balettozott, mindenre képes volt.Most,hogy napjainkra már elfogyott a lopott szellemi muníció, hát arra kéri a maradék tagságát,legyenek szívesek, fogjanak vele össze a jövő érdekében,miközben majd őkelme a menekülési útvonalát tervezgetheti! Nehogy hagyjátok elmenekülni! Iszonyú és helyrehozhatatlan károkat okozott! Plagizált és ennyi.Magyarul: szellemi terméket lopott a MIÉP-től. Letépte hát utolsó álarcát is,így egy pillanatra most láthatjátok az igazi arcát.Szánalmasan mentegetőzik és a segítségeteket kéri,miközben önmagát még mindég egy nagy formátumú gondolkodó embernek állítja be ez az ócska kis bugris,holott önálló ötlete az ég adta egy világon semmi,de semmi nincs. Következzenek hát egy tehetségtelen, kis kaliberű,de óriási képernyővel rendelkező senkinek a panaszai. Alcím: elfogyott az a saját muníció, ami soha nem is volt. . http://alfahir.hu/vona_kokemeny_tabudontese_igen_ez_mar_nem_az_a_jobbik
Ajózsef
2016-08-27 11:21:56
Amikor ékezet nélküli Magyar szöveget látok, olyan érzés az nekem mintha sürgönyt kaptam volna, valami nagyon rossz hírt, amit jobb volna el sem olvasni. Talán az van benne, hogy az anyanyelvem halálos beteg
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.