Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2016-10-02 18:49:11
Sajnos, már csak kevesen élnek , akár csak Mi! https://www.youtube.com/watch?v=gdOd_9Hz5os
Topi
2016-10-02 17:45:23
sándor87
2016-10-02 14:38:06
sándor87
2016-10-02 14:27:59
Nagyjából 45%-os lesz a részvétel,így eredménytelen lesz a népszavazás!13 óráig 23% ment el! Remélem akik nem szavaztak,már megvették a csadort,meg egy jó iránytűt,hogy megtudják nézni merre van Mekka! Szilvia és Gábor mehet bulizni Gyurcsányékhoz....
Topi
2016-10-02 09:46:31
Topi
2016-10-02 09:25:24
Topi
2016-10-02 06:59:28
Topi
2016-10-01 22:59:10
Ez történt Londonban: Betolakodó lerúgja az öregembert a tolókocsiról https://www.facebook.com/alan.silver.372/videos/10153935275268225/
Topi
2016-10-01 22:40:16
Svédországi állapotok egy szemtanútól

Sziasztok!Mivel úgy hozta a sors, hogy én most közelről látom a menekültkérdés gyakorlati hatásait, (tanítom őket svédre, általános iskolában, és felnőtteket is,), látok olyanokat, amiket a Magyarországon élők (még?) nem tapasztalhattak. Szeretném megosztani Veletek a népszavazás előtt.Mint nyilván tudjátok, Németországgal együtt Svédország is rengeteg menekültet befogadott. A baj az, hogy most nem tudnak mit kezdeni velük.Egyrészt kiderült, hogy jó részük nem a háború elől menekült, csak valakik elhitették velük, hogy itt munka nélkül is jómódban élhetnek. (Szinte mind fiatal férfi. Érdekes, a nőket elkerülte a háború...)

Olyan ellátást kapnak, hogy egy átlag magyar család boldogan cserélne velük, mégis rendszeresek a tüntetések, mert elégedetlenek, és csalódottak. Az elégedetlenséget (nem elég a pénz, amit kapnak, nem elég finom a kaja, stb) sokszor az alkalmazottakon verik le, esetleg szétverik a szállás berendezését, legutóbb egyet felgyújtott egy gyerek, mert kevesellte a zsebpénzt, amit kapott.Aki dolgozna, annak sincs sok esélye nyelvtudás hiányában és munkahelyek híján.Svédország "picit" gazdagabb, mint Magyarország, mégsem győzi finanszírozni,és ezért:

- megemelte az adókat

- kölcsönt vett fel

- hatalmas összegeket vont el: az egészségügyből, oktatásból, idősek

- ellátásából szociális juttatásoktól.De ugyanez van Németországban is. Ha két ilyen gazdag ország nem győzi, Magyarország miből fogja eltartani őket, a meglévő eltartottak mellett (cigányság)?

És még így sem működik, ezért akarnak megszabadulni tőlük. Szerintetek kiket fognak lepasszolni hozzánk? Az aranyos, beilleszkedni igyekvő, esetleg már munkát kapott embereket, vagy akik problémásak, akik ellen esetleg már eljárás folyik nemi erőszakért, lopásért, betörésért?Az iskolákban lehetetlen tőlük tanítani, a női tanárokra egyáltalán nem hallgatnak, a fehér gyerekeket és a női alkalmazottakat terrorizálják, bántalmazzák.

Kérlek szépen, hogy menjetek el szavazni és védjétek meg az országot!

Ettől még nyugodtan lehet utálni Orbánt, és a Fideszt, ez most egyáltalán nem pártállás kérdése! Ha belerokkan az ország, elsősorban az átlag embertszívja majd meg. (Érdekes módon gazdagok, vezetők által lakott környékekre nem szállásolnak el migránsokat.)

Mindenkinek felelőssége, hogy ne hagyja a hazáját tönkretenni! Mi a garancia, hogy nem történik folyamatosan újabb és újabb betelepítés? A svédek már nagyon szabadulnának minél többtől! És továbbra is jönnek az ottmaradottak, családegyesítés címén folyamatosan.

Nektek a kezetekben van a lehetőség, hogy megvédjétek Magyarországot. A svéd emberek irigylik a népszavazás lehetőségét. Nekik nem volt lehetőségük állást foglalni, a kormány a nyakukba tette a "menekülteket", és kész.

Szóval október 2-án!
Üdv

Timea

u.i.Nálunk várható következmények, ha ezt a civilizálatlan embertömeget az Unió rasszista, a fehér fajt az ázsiai 60 IQ-s emberáradattal összekeverni szándékozó, a maguk diktatúráját bebiztosító, az eddigi európai életszínvonalat afgán szintre süllyesztő vezetői (Junker, Merkel, Schultz) mégis ránk erőszakolják:

nyugdíjak csökkentése legalább 30 %-kal
a cigányság gyermekszaporulat szerinti segélyezésének brutális lefaragása,
ezért éhséglázadások kitörése
rezsi költségek drasztikus emelése
közlekedési költségek durva megemelése
élelmiszerek árának emelése
az orvosok, egészségügyi dolgozók, tanárok épp elkezdett béremelésének leállítás

a rendvédelmi dolgozók bérének befagyasztása
az elvándorlás tömegessé válása
a közbiztonság svéd szintre züllése
a vidéki lakosság portáinak, kertjeinek kifosztása
gyilkosságok, rablások megsokszorozódása
cigány-migráns összecsapások zavargásba fordulása
önvédelmi csoportok megalakulása, a migránsok ellen polgárháború kitörése

stb.

Ha mindez nem érdekel, akkor ne menj el szavazni, vagy ha elmész x-eld be az Igen-t! De ne lepődj meg, ha a lányod, lányunokád egy fertőző analfabéta retardált migráns nemi gerjedelmének lesz áldozata. De akkor már csak magad okolhatod, hogy mekkora egy seggfej voltál, amikor a posztbolsevik, soros brigantik sátáni hazugságaira hallgattál, mert előtte kimosták az agyad az RTL Klubon, vagy a Népszaván keresztül. És újabban a LÁNCHÍD RÁDIÓBAN a l e c s ó s Bella...

Ha ezt a jövőt nem szeretnéd, akkor menj szembe ezekkel az újabb patkánylázadást szervezőkkel, és x-eld be a Nem-et!

http://alfahir.hu/a_jozan_esz_vagy_a_multik_erosebbek_a_fideszben
KrixxKraxx
2016-10-01 17:28:10
A baloldalt egyáltalán nem érdekli az ország sorsa, ők most politikai tőkét próbálnak kovácsolni a népszavazás körüli falhajtásból. Megjelentek mindenütt a vezetőik arcképével a plakátjaik (kérdés: ki finanszírozza a bal oldal méregdrága kampányát????), teljesen úgy fest, mintha választásra készülnének. A migránsok, a magyar emberek és az ország sorsa a baloldalt nem érdekli.
Topi
2016-10-01 14:28:09
A Magyar történelem elferdítése. Aki nincs tisztába a múltjával, annak nincs jövője! https://www.youtube.com/watch?v=-qZl812tfho
totya54
2016-10-01 12:43:32
Szabó Ferenc
2016-10-01 09:57:49
Aki otthon marad, az Gyurcsányt erősíti.
Aki igennel szavaz, az az MSZP-t erősíti.
Aki érvénytelenül szavaz, az az LMP-t és társait erősíti.
Aki a hazáját védi az EU-tól, az nemmel szavaz.
Orbán rendszere össze fog omlani, de a népszavazás következményét minden későbbi kormány viseli.
kurucPista
2016-10-01 09:44:38
talán - nem is iszlamizáció - hanem palesztinizáció - ami itten folyik ...
sándor87
2016-09-30 11:39:57
kereső
2016-09-30 07:29:15
NAGYON FONTOS!!! SZILVIÁNAK ÉS TAMÁSNAK!
A Hungarian Real News oldaláról (nem a teljes cikk, de feltétlenül olvassátok el) Általában havonta egyszer ír, sajnos eddig mindig igaza volt! A hozzászólásokban is sok info szokott lenni.

A népszavazás feltett kérdése vétójogot kér az uniós döntés ellen (és később akár más uniós döntések ellene is, a népszavazásra hivatkozva), magába foglalva az uniós kilépésre feljogosítást, miközben szembe megy saját alkottákolmányával, és "magyar állampolgárokra" korlátozná a betelepíthetőséget (fél Izrael magyar állampolgár). És még nem beszéltünk a "magukat bevásárló állampolgárokról", akik jó üzletet jelentenek a "gyarmati kormánynak". A népszavazás áthárítaná a felelősséget a lakosságra iszlám bevándorlók fogadását is elutasítva, de az "országgyűlés", vagyis a kormány "népi felhatalmazásaal"mindenkit idetelepíthetne, akiknek állampolgárságot ad, ráadásként a NATO támaszpontokat is. Igaz, eddig is ezt tették, de ezek az "állampolgárságok" érvényteleníthetők, mivel erre sincs felhatalmazása, joga az illegitim gyarmati kormánynak. A népszavazás után, ez már nehezebb lenne, mivel "nem" esetén Orbán már népi beleegyezéssel vihetné tovább az izraeli betelepítést és az Eurázsiai Unió tervét. Az uniós kilépést és az Eurázsiai Unió megalakításának azon tervét, mely szerint budapesti logisztikai központtal az izraeli kazár-zsidók magyar állampolgárságú (3,5 milliós) része Magyarországra, a másik felük a megalakítandó Kazáriában, a mai Luhanszk és Donyeck megyék, valamint a Krím területére telepedhetnének orosz megegyezéssel. Netanjahu erről a "tervezetről" beszélt 2015. elején, és ezért beszélt erről Dr. Drábik János is az Echo TV-ben, idézve Netanjahut. Igaz, a "részleteket" nem ebben a kontextusban említve, de ugyanezt kotyogta el Matolcsy is már 2001-ben.

Összességében: gondolkodjon el azon mindenki a fentiek figyelembevételével, hogy az Orbán-rezsim miért képviseli saját törvényeit figyelmen kívül hagyva ("nem tartható népszavazás uniós döntésekkel kapcsolatban") Magyarország lakosságának bevándorlóellenességét? Miért köti ezt a kollaboráns országgyűlés felhatalmazásához, és ez az "országgyűlés", miért vándoroltathatna be, tőlük magyar állampolgárságot kapott idegeneket? Egyúttal azon is el kell gondolkodni, hogy miért cseréljük le a máig érvényben lévő Magyar Alkotmányunkat, mely a magyarság jogait a megszállás alatt is elévülhetetlenné tette, egy olyanra, amely minden jogunk elvesztését okozná? Mert ez utóbbi kérdés esetében senkinek ne legyenek illúziói: milyen alkotmány születne egy olyan országban, amelynek lakosságából a magukat magyarnak valló ténylegesen magyarok csak egyharmadát teszik ki a népességnek, miközben a magukat szintén magyarnak nevező évek alatt bevándoroltatott és állampolgárságot kapott nem magyarok majdnem kétharmaddal olyan törvényeket hozhatnak, amiket később még valódi magyar összefogással sem lehetne érvényteleníteni? Aki ezekkel a kérdésekkel "üzletel", vagy hülye, vagy provokátor, vagy haza -és nemzetáruló. A látszólag uniós bevándorláspolitika elleni népszavazás Orbánék által feltett kérdése átverés! "Adj szállást a tótnak és kitúr a hajlékodból". A megválaszolatlan kérdésekre a válasz: megszállás előtt, alatt és után is, Magyarország a magyar identitású igaz magyaroké, és jog előtti egyenlőség biztosítása mellett minden Magyarországot hazájának tekintő nemzetiségé! A "népszavazásnak" végeredményben semmi köze ahhoz, hogy az unió mit tehet meg, vagy mit nem. Az "illegitim országgyűlés" akkor is felülírhat mindent ("nem" esetén már legális népi felhatalmazással is)...

/Tulok/
wk.szilvia
2016-09-29 15:04:34
Elfelejtettem közölni, hogy a szöveg angol felirata bekapcsolhato.
wk.szilvia
2016-09-29 14:59:28
totya54
2016-09-28 15:29:58
Népszavazás 2016 - szemfényvesztés

https://www.youtube.com/watch?v=kt0zyxPPr74
Régi Jobbikos
2016-09-28 12:38:34
miskolci

Ébredj fel, a bilibe lóg a kezed.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.