annauhrin
2016-10-14 18:32:22
Tisztelt Kubinyi Úr!
Tegnap előtt /szerdán/ érdekes megállapítások hangzottak el a műsorban."Nagyon sokan szinte "fertőzés" szerűen a neten is meg a közbeszédben is megnyilvánulnak, hogy annak idején a magyar hősök, magyar mártírok más világban éltek.. ma már egészen más módszerekkel kell küzdenünk a hazáért, pédául úgy. hogy nem küzdünk a hazáért, lehetőleg nem teszünk semmit, egy gazszálat sem teszünk keresztbe, az a helyes küzdési mód és bizony ezek a beteges gondolatok.... amely nép nem hajlandó fiai többségében életét áldozni a hazájáért, az tulajdonképen már elvesztette hazáját"...
Ezzel kapcsolatban szeretném kifejteni a véleményemet.
A mai Magyarországon élő nemzettársunk /kiv. a kormány és népes körei/ naponta KÜZD a hazájáért azzal, hogy megpróbál itt megélni, ez küzdelem a javából. Szégyen a kormányra és ez 1990 óta mindegyikre vonatkozik, hogy azok az emberek, akik a háború után újra építették az országot és akiknek köszönhetik, hogy most itt dőzsölhetnek, kérkedhetnek a javaikkal, azok az emberek naponta megharcolni kénytelenek a talpon maradásukért, hogy a kis nyugdíjukból valahogy kijöjjenek a következő nyugdíjig.
Valamit magamról a "semmittevéseimről"
Gyermekkorom egyik meghatározó élménye volt, hogy rengeteget kellett sorban állnom, amikor szívesebben olvastam vagy játszottam volna, mert a "csodás" szocializmusban szinte minden hiánycikk volt.
1956-ban Édesapám súlyosan megbetegedett, rokkant nyugdíjas lett, 90 után hadigondozotti ellátást kapott haláláig.Édesanyám 55 évesen meghalt, a napi 12 órás!!! munka /teljesítmény bérben dolgozó női szabó volt/ kikezdte az egészségét, hiszen gyakorlatilag Ő volt a családfenntartó.Az Ő áldozatos munkájának köszönhetem, hogy orvos lettem.
Halála utáni hónapokban sajnos egy rossz döntést hoztam, olyan férjet választottam elkeseredésemben, akihez nem lett volna szabad hozzá menni.
IIIIIgy két gyermekemet hamarosan egyedül kellett felnevelnem, az apától SOHA semmilyen anyagi segítségre nem számíthattunk és csak nyűg volt számára két gyermeke, ezért elváltam. Az apa még halála közeledtén is gondoskodott arról, hogy gyermekeit kisemmizze.
Az egészségügyben mindig alacsony volt a fizetés.Én a Volán Vállalatnál üzemorvosként megtehettem, hogy hetente 1 napra kimentem Párkányba élelmiszert és gyermekholmikat vásárolni. Í gy sovány fizetésemet megduplázhattam, bár ennek cipekedés és a vámosoknál sok izgalom volt az ára.
Ezt elnézték nekem, mert a fizetésemet ők is keveselték és orvosként nagyon megbecsültek, a dolgozók is szerettek. A Volánnál egyébként a takarítók is többet kerestek nálam.
Édesapámat özvegysége után 30 évig én láttam el, 90 évesen halt meg, soha nem hagytam magára, velünk élt.
A két gyermekem közül a lányom mestervizsga előtt álló gyógypedagógus, fiam munkahelyén igen megbecsült informatikus.14 évesen már budapesti ifjúsági bajnok volt programját egy informatikai kiállításon is bemutatták. Barátjai közül már sokan Angliába költöztek, őt is mindig hívják.
Iskoláik befejezésekor mindkét gyermekemet küldtem pár éves külföldi tanulmány útra, de egyikük sem ment, ragaszkodtak a hazájukhoz. Engem még 1980-ban az asszisztensnőm agitált, hogy disszidáljunk, a szakmámban sokkal többet kereshetnék külföldön, de én sem vágytam a több pénz után, inkább maradtam.
További semmittevéseim a hazámért:
7 éve nyugdijas nagymama lettem. már két gyönyörű unokával megáldva. Egyedüli nagyszülőként igen sok feladattal természetesen.
8 éve nincs TV előfizetésem, nem nézem a legtöbbször bárgyú műsorokat.
8 éve nem járok bevásárló központokba
soha nem volt bankkártyám és bankban pénzem se
Van viszont egy telkem/anyai ill. nagyszülői örökség/, ahol megtermelem a konyhára és befőzni valót. Igy az igaz, hogy "egy gazszálat sem rakok keresztbe" ugyanis inkább tövestől kitépem és a komposztra hordom.
Egész nyáron idén is befőztem, nehéz lenne olyan gyümölcsöt kérni, amiből lekvárom vagy kompótom ne lenne, Tele a kamrám mindenféle savanyúsággal és egyéb inyencséggel, pl sült paprika saláta, chili zselé stb.
Minden évben napokig birsalma sajtot készítek.
A telkemen a NÖDIK-től /génbank/ kapott tájfajta ősi magokat használok, a palántákat februártól magam nevelem.
Vásárolni, ha szükséges termelői piacra járok, ezzel is hozzájárulok a hazai termelők támogatásához.
Még valamit leírok, amik rávilágítanak, hogyan viszonyulok a hazámhoz.
Amikor az MDF paktumot kötött az SZDSZ-el fájdalmas csalódottságomban, elkeseredésemben hozzá láttam a csodaszarvas hímzéséhez, abban kerestem vigasztalást. Csak így tudtam ép ésszel túl élni ezt az árulást. A hímzés nagyon szép lett. Még abban az évben felvittem a várba a Mesterségek Ünnepére , ahol egy ebben hivatott hölgy azt tanácsolta, feltétlenül zsűriztessem meg az összes magammal vitt népi hímzésemet, mert szerinte kifogják állítani.
Erre nem került sor, mert nem jártam utána, időm sem volt rá.
Még a munkáról annyit, hogy számomra mindig a beteg érdeke volt az elsődleges. A mai elanyagiasodott egészségüggyel szemben nekem a régi pap gyógyítók voltak a példaképeim, SOHA nem használtam ki betegeiemt, nem éltem vissza a hivatásommal Erre büszke vagyok. Bár az is lehet, hogy a fent említettek alapján Kubinyi Úr szerint ez beteges gondolkodás a mai időkben.
Ha pedig Budaházyra gondolok, aki miután nyíltan felvállalta hazafiságát a ma szerintem is "beteg rendszer" ellen, Őt ítélték el 13 évre és a ma regnáló ügyészségnek még volt képe hozzá, hogy további szigorítást kérjen. Ez vár minden hazáját szerető magyarra, ha olyan "betegesen gondolkodik", mint pl. én is. Ezért tettem az a kijelentést a fórumon, hogy ma egész más módszerekre van szükség. Csak persze az rengeteg lemondással és munkával jár, erre pedig kevesen hajlandók.
Ez a beteg rendszer magától fog összeomlani, mint egy kártyavár, mert kozmikus törvények uralkodnak, ami nem a halál kultúráját, hanem az életet támogatja. Ebben nekünk nem kell részt venni, intézzék el maguk között azok, akik ezt előidézték.
Utoljára hagytam, hogy csak úgy tarthatjuk meg hazánkat, ha fiaink többségének életét áldozzák a hazáért. /ezt persze könnyedén tanácsolja, akinek csak lánya van/.
Erre írtam a fórumon, hogy a magyar már éppen elég mártírt adott a világnak. Most tudtam meg a számát és elborzadtam. Szakértők számitásai alapján a két ezer év alatt 330 millió!!! magyar ember vérzett el. Ők a névtelen hőseink. Izraeli szakértők pedig kiszámolták, hogy a II.világháborúban Magyarország hozta a legnagyobb véráldozatot./mindezt úgy, hogy nem mi voltunk a háború kirobbantói/.
Elolvastam Jézus Evangéliumát. Abban szó sincs arról hogy a hazánkért életünket kell áldozni, főleg ilyen tömegmértékben. Amit előírt számunkra az a következő:
"Maradjatok meg nemzetségetek erős hajtásának, mert KÖTELESSÉGETEK AZ IGAZSÁG TANÍTÁSA - az én földi munkám folytatása.
Hát ezt elég nehéz megvalósítani a temetőből!
Tisztelettel: Anna
Topi
2016-10-14 16:15:03
totya54
2016-10-13 17:11:20
Terez
2016-10-13 16:19:09
Kocsis Lászlóné
2016-10-13 15:07:52
sándor87
2016-10-13 09:26:50
Ajánlom Csabának,hogy próbálja ki 5 nap 12 órát,úgy hogy nem lehet leülni csak a 30 perc szünetbe.. A multik tárt karokkal várják..Mondjuk dolgozzon így 2 évig,majd meg tudja mi a különbség a Kádár rendszer meg a Multi rendszer között..Az építőipar dettó,31-es hónapból 30 nap munka....
sándor87
2016-10-13 09:18:22
Tegnapi műsorban a második betelefonáló Csaba mondott két hülyeséget! " Nem akarnak a fiatalok dolgozni" Na kezdjük ott,hogy a multinál 12 órázni kell így sajnos nem marad idő élni,kettő havi 210 ledolgozott órára fizetnek 120.000 ft,persze a Kádár rendszerben a gyári munka olyan volt mint most a közmunka,ennek a korosztálynak könnyű pofázni a munkáról....
A másik hülyeség meg az,hogy a pénz miatt nem szaporodik a fehér ember!Akkor magyarázza már el Csaba,hogy pl Németországba,meg Angliába miért 0,9-es a nép szaporulat???Mikor ott igen magas életszínvonalon élnek az emberek!Lehet,hogy nem a pénzen múlik??Inkább a vad liberális felfogáson "carpediem"..Szerintem a felfogással van baj..Meg még azzal,hogy havonta 210 órát kell dolgozni,hát mikor csináljon gyereket?:)) A cigánynak van szabadideje van is gyerek:)
annauhrin
2016-10-11 23:01:13
A magyar lélekminőségű emberek már szinte mindent megtapasztaltak földi életük körforgásában. Nagyon sokan megjárták a földi poklot, de egy-egy pillanatra megtapasztalhatták a mennyei boldogságot is, ahová visszavágynak.
Úgy érzik egyedül vannak a világban, kívül állnak a mai társadalomtól, az emberek nem értik a gondolataikat, nem rezonálnak rá. Ez valóban szív-árván-lévőség és ez nagyon fájdalmas.
Kérdés, vajon van-e elegendő 99,99 tisztaságú aranyember, vagy csak ezután születnek?
Mariann
2016-10-11 21:30:19
Szóvirágok, féligazságok, gyülöletből szeretetet hirdető handabandák leplezik a valóságot. Hol vannak az ÁkTv nézői amikor az ellendrukkerek ünnepelnek?
annauhrin
2016-10-11 14:01:31
Köszönet a gyönyörű dalért, a zene alatt látható képek csodálatosak.
Az embert büszkeség tölti el, hogy egy ilyen csoda országba születhetett.
Igy sokkal könnyebb elviselnünk rabtartóink gúnyolódását, becsmérlését, mert mindezek tudatában lepereg rólunk.
barodza
2016-10-11 12:58:49
sándor87
2016-10-10 11:23:29
annauhrin
2016-10-10 11:17:34
A magyarság a boldog aranykorban mellérendelő létformában élt és ezt a gondolkodást a jelenlegi keményen alárendelő környezetben is igyekszik megőrizni.
Ez a szemlélet egyébként a magyar népmeséinkben, a magyar nyelvben és az ősi törvényeinkben is jelen van.
Ezért lenne nagyon fontos a történelmi alkotmány és a szakrális királyság visszaállítása. Ez a nemzet szempontjából életbe vágó teendő., mivel a magyarság békés, teremtő életvitele, csak ilyen környezetben képes teljesen kibontakozni.
A jelenlegi betegségi mutatóink, amikkel Európában élen járunk, is ennek a piramis szerű alá fölé rendelt életmódnak köszönhető, amelynek legaljára igyekeznek elnyomni a magyarokat.
sándor87
2016-10-10 11:17:33
Kubínyi Tamás a szombati előadásán felhozta Szálasi Ferenc kivégzését.Itt egy videó a kivégzés emlékére.Véleményem szerint 1945,május 8-án kezdődött a vészkorszak,és a világ teljes elpusztítása.Adolf Hitler többször kifejtette,ha nem a Nemzeti Szocializmus nyeri ezt a háborút akkor 100 éven belül el fog tűnni a fehér árja ember,mert a zsidóknak az ellenségük,.Erről is itt egy videó.
https://www.youtube.com/watch?v=WY1r7M3BLdc
https://www.youtube,com/watch?v=7LFF7-ABhW0
Topi
2016-10-09 21:59:25
kereső
2016-10-09 13:28:34
kereső
2016-10-09 13:16:04
Mindig próbálok középen járni, de olykor nem megy, mint most is. Legszívesebben korbácsot ragadtam volna, hogy kiverjem rabtartóinkat (valószínű, hogy meg is fogom tenni, ha rákerülne a sor). Létezik a Hatoscsatorna tv, de én csak a Hihetetlen magazint szoktam nézni, azt is a youtube-on. Na, gondoltam megnézem. Kiderült, letiltották az adást (már volt több ilyen adásuk). Megint körbe karikába kellett keresgélnem, mire megtaláltam (ez a dailymotion.com, ide teszik a letiltott adásokat).
A műsor címe: Frigyláda I. - A III. világháború kirobbantója.
http://www.dailymotion.com/video/x4vj00y_frigylada-i-a-iii-vilaghaboru-kirobbantoja-2016-09-30_school
Aki kíváncsi nézze meg. De vérlázító, hogy bárki meg akarja mondani, hogy mit gondolja, szóljak, tegyek. Menjen oda, ahová gondolom. Pedig még csak nem is értek mindig vele egyet, de hadd gondoljak már azt, amit akarok.
Na ezért nem használhatjuk még a szabad energiát, mert még nem vagyunk szabadok.
Az ezotéria pedig nem egy spiri blabla, meg kellene ismerni. És képzeljétek én igenis szeretnék teleportálni, gondolatokat olvasni, stb., talán akkor már nem lehetne hazudni az embereknek. Egyébként régen ezt tudták, de elhülyült az emberiség, mostanság kezd visszatérni a régi tudás.
Imi
2016-10-09 10:54:10
ezoterikus spekulációkkal nem megyünk sokra.
Mariann
2016-10-09 00:21:56
Zsák a foltját.
annauhrin
2016-10-08 14:46:51
Kedves Kerion!
Tökéletes a meglátása, mint mindig! Sokszor megesik, hogy rosszul értelmezzük szavainkat, pedig az a legfontosabb!
A vezér - harcba hiv, akkor van szükség rá. Mára azonban elmúlt a fegyveres harcok ideje.
Ma királyra van szükség, igazságos, bölcs,népét szerető MAGYAR királyra, aki valóban képes testét-lelkét meggyógyítani szegény magyar népnek, akik kozmikus értelemben soha nem követtünk el súlyos bűnöket. Hiába próbálják belénk verni az ellenséges erők.
Abban a reményben, hogy a király, aki lehet, hogy már köztünk van, mielőbb felfedi magát, megakadályozva, hogy félretájékoztatott honfitársaink valami végzetes hibát kövessenek el újra.
Szeretettel:Anna