Régi Jobbikos
2016-10-08 11:54:02
Annak örüljetek hogy be zárt a Népszabadság. Itt kezdődik a nép szabadsága.
Régi Jobbikos
2016-10-08 11:18:04
Ahogy közeledünk a végidőhöz, úgy válik el, ki hova tartozik.
Kerion
A Kormányzó urat nem a rokona honlapján kellene gyaláznod, van elég hely az Indextől az Mszp-ig.
Admin03
2016-10-08 08:46:48
Tisztelt Hozzászólók!
Kérem, vegyék figyelembe a fenti mondatot, és a műsorokkal kapcsolatban szóljanak hozzá. Az egymást szapuló egyébként ismeretlen és a nyilvánosság előtt megszólalást nem vállalók részére van más terep a neten.
mindszentiocsi
2016-10-08 05:36:41
mindszentiocsi
2016-10-08 05:32:50
Adalékként idézet egy korabeli hiteles tanú vallomásaiból.Sinka István a kilakoltatásukról és az édesapja haláláról ír az első tizenhat percben.Tanulság:valakik,valamilyen hazafiságtól duzzadó keblű szkíta,hun,magyar urak a nagy önelégültségük közepette,de már akkor sem csak nem vállalták fel a mártíromsággal járó VEZÉR szerepét, aki után beállhatott volna a szegény magyar NÉP.Viszont.Mégiscsak beengedték,már valakik néhány száz évvel a honvisszatérés után azt a tömérdek idegeneket, a Nép nyakára, és az nem a Nép volt aki ezt megtette.Ide most már VEZÉR kell és nem szellemi nívó érték emelő értelmiségi.Nincs már idő drága uraim és hölgyeim Don quijote de lamanchakra akik aranyos, szeretetre és sajnálatra méltó urak,de hatalmas önérzettel,óriási önbizalommal és mérhetetlen sértődékenységgel,valamint elbódulva réges-régi hősi költeményektől,valamint a realitásérzék teljes hiányával eltelve próbálnak tenni valamit.Ide most már VEZÉR kell,aki szervez,tudja mit akar és aki mögé egyöntetűen beáll Minden Igaz Jó Magyar Ember.Ki vállalja ezt? Nem elég a túlnyomást leengedő szelep feladatát végezni,ami csak elbódít és a regnáló hatalmat segíti,közben meg egyre fogy a magyar.
http://mek.oszk.hu/03100/03181 /mp3/2525af03.mp3
mindszentiocsi
2016-10-08 04:49:09
Egy kis apróság amire az általam is nagyra tartott Horthy Miklós Kormányzó Úrnak sem jutott már elég ideje.A magyar vidéki NÉP-re. Nagyon kérek mindenkit olvassa végig!!! Nem- Kommunista volt az illető aki írta, csak egy egyszerű, reális, keresztény, Igaz -Jó- Magyar- Ember!
http://adattar.vmmi.org/cikkek/5387/hid_1937.06_03_kovacs.pdf
Zsuzsi
2016-10-07 22:40:35
Rúgj csak bele a magyarokba.
annauhrin
2016-10-07 21:56:46
Kedves Zsuzsi, Aniko3, Szabó Ferenc ls Imi!
Részemről a beszélgetést lezárom, se bizonyitási kényszeres nem vagyok, a "lelkiismeretem arany tükrébe" bármikor bátran bele merek nézni.
Az energiámra pedig vigyázok, nem pazarolom végnélküli hiába való vitákra olyan emberekkel, akikre még a szót is felesleges vesztegetni. Anna
Zsuzsi
2016-10-07 21:25:46
Érdekes ez a bizonyiátási kényszer, hiszen senki nem beszél fegyverfogásról, csak azok akik az országunkat egy kereszttel sem kivánták megvédeni. Rossz a lelkiismeret?
annauhrin
2016-10-07 20:22:55
Szabó Ferenc!
Akkor előtted a lehetőség, szervezz egy nagy hadsereget és kaszával, kapával / mert fegyvert nem tarthatsz gondolom/ menj harcolni a betolakodók ellen. Ha élve haza térsz, majd akkor vitatkozhatunk az igazságról. Arra azonban ne számits, hogy a jelenlegi hatalom és csatolt csapatai téged fognak támogatni a betolakodókkal szemben. Talán ezen a glóbuson élsz és talán hozzád is eljutnak a hirek, hogy a jelenlegi vezetők kiket tartanak fontosnak az országok ljelenlegi lakóival szemben. Sajnos rám már nem számithatsz, tekintve, hogy 70 éves matróna vagyok és már Kádár idejében is felmentést kaptam a munkám miatti kötelező katonai szolgálat alól, bár dögcédulám és katona könyvem van.
Az pedig, hogy valami mikor elég, majd talán én eldöntöm, nem szorulok senki gyámságára és tudomásom szerint még a saria törvénykezés sincs nálunk bevezetve. Nem vagyok egyetlen férfi tulajdona sem, hogy nekem meghatározhassa mit szabad tennem. Anna
Szabó Ferenc
2016-10-07 17:35:06
annauhrin
Nem volt még elég? Minden magyarral fel kell törölni a mocskot? Történelmünk legnagyobbjaival is? Csak azért mert önigazolásként az igazság kimondása fáj? Nekem is fáj.
annauhrin
2016-10-07 17:02:26
Kedves Anikó3!
A jelenlegi állapot és arra adott válasz nem gyávaság kérdése, hanem józan felmérése az ellenerőknek.A magyar már éppen elég mártirt adott a világnak, most más értékeket kell felmutatni a népeknek, nem "fejetlenül" a fegyverek felé menetelni, bár a provokátorok minden mesterkedése erre a céljukra utal, hogy ezt tegyük. Még nem sikerült minden magyar minőségű embert eltenni láb alól pedig ezen ügyködnek folyamatosan.
Kedves Zsuzsi!
Nem tudom miből gondolod, hogy csak te vagy méltó arra, hogy Hunyadi, Dobó, Zrinyi nevét a szájadra vedd?
Kerion helyesen értelmezte azt a kort és kitűnő vezéreink akkori tetteire nyilván Ő is büszke.
De próbáld elképzelni, mire mennének Dobóék a forró szurokkal a pilóta nélküli drónok, a preciziós fegyverek és bombázókkal szemben. Erre utalr Kerion, hogy most más idők járnak.Az akkori állapotokban kitűnő, bravúros megoldás volt.
Mindezek belátásához még egy átlagos IQ is elég.
Anna
Zsuzsi
2016-10-07 15:19:32
Talán nem kellene nemzeti nagyjaink, Hunyadi, Dobó, Zrínyi nevét szájukra venniük a méltatlanoknak. mégiscsak van egy határ. Vagy semmi se szent már?
Anikó3
2016-10-07 15:04:49
A gyávák régen is úgy vélekedtek, mint most Kerion. Szószaporitó magyarázat mindig akad, de valódi magyar alig.
annauhrin
2016-10-07 14:13:33
Kedves Imi!
Senki nem tiltja meg, hogy kiállj a "pástra" és leölesd magad a technikailag csúcs minőségű fegyverekkel felszerelt NATO alakulataival, az Ukrajnai, Szlovákiai Romániai alakulatokat is bevetnék, de idevezényelnék az Európai Csendőrséget, reguláris és magánhadseregeket stb. is.
A magyaroknak jelenleg legfőbb feladata, hogy megőrizze mindenkori józan itélőképességét. Talán ezt érzik sokan, hiába provokálják folyamatosan a magyart, "Katit nem lehet most táncba vinni" mert nem ez a feladatunk.
Kerionnak igaza van, most más idők járnak, új feladatokkal, mint Dobó, Hunyadi stb. idejében. A kor kihivásaira, mindig az akkori kor szerint kell válaszolni, természetesen a mult alapos ismerete szerint a hibákon okulva.
A jövő majd eldönti kik a nemzetvesztők. Ennek megitélését bizd arra, aki a leghivatottabb ezt megitélni!
Remélem hozzájárultam egy kis köd eloszlatásához: Anna
.
wk.szilvia
2016-10-07 13:20:02
Kedves Imi!
Oerömmel venném ha tajékozottabb lenne, egyaltalan mi is zajlik az egész vilagon. Valoszinü masképp nyilatkozna!!!
A "nemzetarulo" jelzöjére egyikünk sem szolgalt ra, igy kérem ezt a kifejezést mellözze. Ha ugy gondolkoznék mint ön, azt mondanam: tartsa meg maganak!
Szilvia
Admin03
2016-10-07 12:44:40
Imi
Békesség.
Imi
2016-10-07 11:58:31
Kerion, wk.szilvia, kereső, stb.
Gyógynövényt adjatok a migránsoknak akiket ránk hoztok. Aki ilyet le tud írni, az önmagáról is dönt:
"Végidő van, most egészen más a teendő mint Hunyadi, Dobó, Rákóczi, Kossuth vagy éppen az 56-osok idejében"
Gratula a nemzetvesztőknek.
kereső
2016-10-07 11:30:00
Bocsi, még egy rövidke megjegyzés:
Miért nem evvel foglalkozunk:
https://www.youtube.com/watch?v=T-IpzJyuGfM
Bizony a túlélés mindennél fontosabb, hogy legyen aki továbbvigye az életet. És soha ne feledje senki, hogy úgy hazudnak, hogy félig elmondják az igazságot, vagyis igenis kell mazsolázni a mondandójukból.
Gratula Szilviának, Kerionnak! Csak egyet tudok velük érteni. Iminek pedig csak annyit, hogy legyen az ő hite szerint. Egyszer ő is az út végére ér.
A RÁK-problémához: a kemo öl! Van házipatika is: szódabikarbóna és méz + citrom. Aki csinálta, az meggyógyult. Akinek van lehetősége, az a Germán medicinát vegye igénybe.
A CHEMTRAIL-hez, iszonyú a mérgezés, és miután lehull a földre, így minden mérgezetté válik, vagyis már nincs olyan, hogy bio. Van a Humicin (magyar találmány), ami kitakarítja a nehézfémeket. De valószínű, hogy van más gyógynövény is. Az algáról tudok még, de biztos, hogy van magyar fűszernövény is.
Ilyen dolgokat kellene összeszedni. Nemrég tudtam meg, hogy Mo-on az összes állati takarmány, amit kapni lehet, kivétel nélkül GMO-s, csak a földi termesztésű növények nem azok. Milyen GMO-mentesség ez??????? FŐleg úgy, hogy a Monsanto évek óta itt van.
Az Unióban minden vezető, kivétel nélkül be van kötve a szabadkőművességbe, különben nem lehetne vezető. Orbán, Merkel stb. Ráadásul amikor a népről beszélnek, az nem az ő népük, az övék Izraelben van, tehát az ő érdekeiket képviselik. A CETA ellen még Bogár László is levelet írt Orbánnak. Úgy látszik még ő is fél, hiába kollaboráns. Pedig valamikor tőle is lehetett tanulni.
Hát ennyi.
Imi
2016-10-07 11:07:41
Az országvesztők békítgetnek a szeretet jegyében.