Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

volt jobbikos
2016-10-17 11:03:49
annauhrin

A trollkodása egyre terhesebb, nem lehetne ezt valahol máshol gyakorplni?
annauhrin
2016-10-17 10:16:16
T.Admin03!
A válasza nem kielégítő számomra. Nem akarom megbántani, de olyan mint egy parlamenti mellébeszélés. A kizárásnak más oka kell hogy legyen.A betelefonálós műsorban Kubinyi Úrral egyetértésben már többször elhangzott, hogy izraeli gyarmat vagyunk.Ezek után miért küldi liberális fórumokra Keriont és mitől liberális az a megállapítása, hogy , hohy egy többszázezres vagy milliós "rendszer döntős" gyűlést, ha másképen nem megy akár izraeli atommal honorálnák, ami tényleg lenullázná a magyart. Hiszen ez a cél! Erre Kubinyi Úr is utalt többször, hogy nem tettek le erről a szándékukról a pozsonyi csata óta sem. Arról bizonyára hallott, hogy hazánkban atom tárolók vannak.
A 2006-ban történtek után sok szem kinyílt, a magyar intelligens nép, hamar rájött, hogy a tüntetés nem járható út, hiába provokálják folyamatosan.

Az Ön beírása után 8 PERCCEL ! vasárnap ebédidőben azonnal reagált Szabó Ferenc, mintha csak összebeszéltek volna, hogy azonnal erősítse az Ön véleményét. Valamiféle élettagadásról, meg veszélyes Isten káromlásról hadovázott. Figyelemre méltó volt az a véleménye is, miközben Fallacival egyetért abban, hogy az iszlám és a balos gondolkodó ugyanazt teszi, barát-ellenségre osztja a világot, azt viszont nem látja, hogy ő ugyanazt teszi. Sőt azt sem kifogásolja, hogy a "cenzúra nélküli" fórumon Admin03 rögtön lecsap arra, akinek a véleménye nem a szájuk íze szerint való, annak minden eddigi hozzászólását egyszerűen "kigyomlálja", sőt ki is zárja a fórumról.
Kíváncsi lennék Kubinyi Úr is tud erről, hogy itt mi zajlik?

Még egy FONTOS dolog ADMIN03 figyelmébe! A fórumokon tallózva találkoztam egy Lauly Géza nevű hozzászóló 2016. 10.11.-én feltett felhívásával a fórumozok felé Életjobbítás Professzionális Szinten címmel. 14 kérdést tett fel és felhívta a figyelmet, hogy minél több ismerőssel osszák meg és kommentálják. Rögtön ráéreztem, ez valami szcientológiával lehet kapcsolatban.
Rákerestem a beíró személyre és mit ad Isten, Lauly Géza szerepel a honlapjukon, elvégezte az "Út a végtelenbe tanfolyamot", 2006.9.1.-én, később ugyan töröltette magát, de úgy látszik tovább tevékenykedik beszervezéssel a szcientológiai "egyház" részére. Lauly Géza Pécsen járt gimnáziumban, érdekes egybeesés Pécsen is található egy Lauly Gábor nevű, aki Gábriel/mint az arkangyal/ Hűtőgép szerviz Bt-ben dolgozik Pécs Viola utcában és rajta van a szcientológus listán.
Talán ilyen fórumozóknak kellene egy kicsit a körmükre nézni kedves Admin03ahelyett, hogy tisztességes jó magyar embereket zár ki a fórumról.
Az ilyen esetek bizony a cenzúra nélküli AKTV-t is hiteltelenné teheti, szegény Kubinyi Úr áldozatos munkája ellenére.
Igy már érthető, hogy egyes beírók /mert nyílván nem Lauly az egyetlen szcientológus/ miért nem képesek felfogni, hogy valaki MÁS ÚTON, de ugyan oda próbál eljutni, mint az AKTV fórumozók és hallgatói is igyekeznek, a nemzet jobbításáhez ill. megmentéséhez, hogy küldetését beteljesíthesse a világ számára.
Vagy már itt is megváltozott az irányvonal?
További eredményes munkát kívánva: Anna

A beírásomat mindenesetre elmentettem, biztos,ami biztos! Úgy látom itt sűrűn tünnek el a beírások, aktívabb a cenzúra, mint a Bolgár adásban.
Boldogasszony Földje
2016-10-16 22:55:46
Topi
2016-10-16 22:00:24
kereső
2016-10-16 15:16:30
Még egy fél órás videó Drábiktól:
https://www.youtube.com/watch?v=R3M6Sfv_nIc

Még egy utolsó mondat a választásokhoz: Gondolkoztatok már rajta, hogy hány választást csaltak már el? És azon, hogy miért emelték meg 50%-ra a küszöböt? Tán nem azért, hogy ne legyen érvényes??? Aztán meg amit módosított az alaptörvényen, az már eredetileg is benne volt. Vagyis felmérték, hogy kire vannak még hatással, kit tudnak bepalizni.
Elvégre Orbánc elvtárs készül Budára, hogy átadja a helyét egy Izraelből jövőnek.
kereső
2016-10-16 14:57:58
Sziasztok!
Az igazi Egyiptom és a titkai. Nagyon hosszú, több mint 3 órás műsor. Évek óta követem a fiúkat (Horváth Zoltánt és Száraz Györgyöt), rengeteget tanultam tőlük. Hála az égnek egyre nagyobb, sőt most már hatalmas a táboruk. Hogy miért? Mert amit megtapasztalsz, azt soha többé nem kell hinni, mert tudod.
http://boldognapot.hu/blog/
Ha evvel foglalkoznánk, automatikusan tudnánk a megoldást a jövőre nézve.
Egyébként Őgonoszságuk tervei - már amit én ismerek -, a következő:
1. Magyarországi központtal (valószínű a név nem változna) jönne létre Júde.
2. Ukrajna és környező rész: Kazária lenne.
3. Izrael + Szíria egy része, Egyiptom egy része stb. lenne Nagy Izrael.
4. Ezért kell feldarabolni a környező államokat, Iránt is Szíria után, hogy ne legyen versenytárs.
5. A cigányokat áttelepítenék Izraelbe, a zsidók jönnének hozzánk, mint főnökök magyar néven, mi maradék magyarok pedig lennénk a rabszolgák, mivel mi tudunk dolgozni, a cigány pedig nem (rájuk csak ideiglenesen van szükség az elüldözésünkhöz).
6. Nagyon kellene nekik egy polgárháború, hogy minél hamarabb bevezethessék a szükségállapotot, hogy jöhessenek. Ezért provokálják az embereket.
7. Orbán munkaalapú társadalma a következő: nincs magántulajdon, az emberek munkásszálláson laknak, közös konyha, közös WC, fürdő. Ez le volt írva a HVG-ben kb. 20 évvel ezelőtt!!!!!!!!!
Minél hamarabb ébrednek az emberek, vagyis el kezdik működtetni a jó energiákat, ami tanulható (lásd a fenti videót), annál hamarabb végetérhet ez az őrület.
Szabó Ferenc
2016-10-16 13:19:43
Fallacinak igaza van, az iszlám és a balos gondolkoáds ugyanazt teszi, barát-ellenségre osztva a világot.

annauhrin
Az élet tagadása veszélyes istenkáromlás és öngyalázás. Kevesebb gyerekre buzditani bűn, főleg ha még megis magyarázza valaki.
Admin03
2016-10-16 13:11:16
annauhrin

Az ilyen és hasonló beírásokra a teljes liberális média rendelkezésre áll:

"Azt ajánlotta valaki hogy a magyar: "szülje tele" a Kárpát-medencét, meg hogy 200 ezred - 2 milliomod-magával menjen a parlament elé "rendszert dönteni". Ez a "tanácsadás" aztán tényleg lenullázná a magyart. A pesti akár 2 millióra, meg amúgy Paksra is úgy oda lenne dobva az izraeli atom, mint annak a rendje. 5-8 gyereket meg nem lehet egyszerre megmenteni, legfeljebb 1-2-t."
Topi
2016-10-15 23:05:37
Oriana Fallaci 13 éve leírta - és nem vettük komolyan...

Oriana Fallaci: "Az Értelem ereje"

Oriana Fallaci olasz újságíró 2003-ban adta ki Az értelem ereje című művét, amelyben könyörtelenül szembesíti a valósággal az áldemokratikus európai intézményeket, az ENSZ-t és annak különböző szervezeteit, amelyeket a szabadság eltipróinak nevez. Éles szavakkal bírálja azt a képmutatást is, amely orwelli módon egyenlőkre és még egyenlőbbekre osztja a kisebbségeket és magát a többséget is.

Fallaci több mint egy évtizeddel előre látta a menekültválságba szorult Európát, ahol vannak, akiknek jár a szólásszabadság, vannak, akiknek nem. Vannak, akiknek kijár a tisztelet, akiknek tekintettel vannak történelmi-kulturális érzékenységükre, és vannak, akiknek nem. Látta, hogy olyan kor jön, amelyben megkérdőjelezik az európai alapértékeket, az alkotmányosságot, és mindezt anélkül, hogy bármiféle valós vita indulhatna a multikulturalizmusról, az integrációról. De Fallaci talán leglesújtóbb véleménye - amint arról már korábbi, szintén nagy vihart kavart könyvében, "A harag és a büszkeség" c. könyvében is írt - az, hogy ennek oka nemcsak a képmutatás, hanem a félelem is.
Hat megdöbbentő idézet a könyvből Európa jövőjéről, amelyek 2003-ban disztópiának számítottak, de 2016-ra dermesztő valósággá váltak. - ( disztópia = elképzelt negatív jövőkép) -

Európa elfoglalásáról:
"
Nincs ínyemre, hogy azt kell mondanom, Trója ég, hogy Európa immár az iszlám egyik felségterülete, sőt gyarmata, és hogy Olaszország ennek a felségterületnek a helyőrsége, ennek a gyarmatnak az erődítménye. Azzal, hogy ezt mondom, mintegy beismerem, hogy a Kasszandrák valóban a falnak beszélnek, hogy a fájdalomkiáltásaik ellenére a vakok vakok, a süketek süketek maradnak, az eszméletre ébredők ismét álomba merülnek. De az igazság akkor is ez. A Gibraltári-szorostól a Soroy fjordokig, Dover sziklapartjaitól Lampedusa homokos tengerpartjáig, Volgográd sztyeppéitől a Loire-völgyéig és Toszkána dombjaiig lángol a tűzvész.
Minden egyes városunkban létezik már egy másik város. Egy törvényen kívüli város, mint amit a palesztinok hoztak létre Bejrútban, a hetvenes években, Államot építve az Államban, kormányzatot a kormányzaton belül.
"
Muszlimok imádkoznak Londonban
"
Egy muzulmán várost, egy Korán által kormányzott várost. Az iszlám terjeszkedés első állomásaként. Ezt a terjeszkedést soha senkinek nem sikerült még felülmúlnia. Senkinek. Még Nagy Kürosz perzsáinak sem. Nagy Sándor makedónjainak sem. Julius Caesar rómaijainak sem. Napóleon franciáinak sem. Mert ez az egyetlen művészet, amelyben Allah fiai mindig is jeleskedtek, a megszállás, meghódítás, leigázás művészete. A leginkább áhított prédájuk mindig is Európa volt, a keresztény világ.
"


A bevándorlással történő hódításról:
"
Vegyük észre: Európa jelenlegi elözönlése nem más, mint ennek a terjeszkedésnek egy másik arca. Ugyanaz a birodalmi látásmód, ugyanaz a gyarmatosítás. Csakhogy álnokabb. Alattomosabb. Mert most nem mai Kara Musztafák és Lala Musztafák és Ali pasák és Nagy Szulejmánok és janicsárok jellemzik. Vagyis nem csak Bin Ladenek, Szaddam Huszeinek, Arafatok, al-Zarkavik, Jaszin sejkek és terroristák, akik felhőkarcolókkal vagy autóbuszokkal együtt repítenek minket a levegőbe.
Leginkább és elsősorban bevándorlók, akik betelepszenek a házainkba. Anélkül, hogy bármi tiszteletet mutatnának a törvényeinkkel szemben, ránk kényszerítik a saját törvényeiket. A szokásaikat, az Istenüket.
"
Mit gondolsz, hányan élnek közülük az európai kontinensen, azaz azon a részen, amely az Atlanti-óceán partvidékétől az Urál hegyvonulatáig húzódik? Körülbelül ötvenhárom millióan... mindenhol szemlátomást gyarapodnak. És nemcsak azért, mert az invázió rendületlenül zajlik, hanem azért is, mert a muzulmánok alkotják a világ legtermékenyebb etnikai és vallási csoportját. Amihez hozzátartozik a poligámia pártolása, valamint az a tény, hogy a nőkben a Korán mindenekelőtt az anyaméhet látja.
"
Az (akkor még csak tervezett) iraki háború következményeiről:
"
Bush úr, Blair úr valóban azt hiszik, hogy Bagdadban úgy fogadják majd a seregeiket, ahogy mi fogadtuk őket hatvan évvel ezelőtt az európai városokban, csókokkal és ölelésekkel, virágokkal és tapssal?!? És ha így is történne (Bagdadban minden megtörténhet), mi történik azután? Az irakiak, akiknek több mint kétharmada "száz százalékban" Szaddam Huszeinre adta a legutóbbi "választásokon" a szavazatát, síiták, tehát egy Iraki Iszlám Köztársaság létrehozásáról álmodoznak, az iráni minta pontos másáról.
És kérdem önöket: mi van akkor, ha ahelyett, hogy Irak felfedezné a szabadság eszményét, ahelyett, hogy megértené a demokrácia eszményét, egy második Afganisztán lesz belőle, vagy egy második Vietnám?
Vagy még ennél is rosszabb: ha ahelyett, hogy hagynák, hogy meggyökerezzen köztük a Pax America, azaz egy béke, amely jól-rosszul, de a szabadság és a demokrácia eszméjén alapul, ez a feltételezett második Vietnám tovább terjed, és az egész Közel-Keletet a levegőbe repíti? Törökországtól Indiáig megállíthatatlan láncreakciót indít be.
"
Az európai baloldal felelősségéről:
"
A Baloldal nem világi. Öltözzön bár feketébe, vörösbe, zöldbe, fehérbe vagy sokszínűbe, a Baloldal vallásnak számít. Felekezeti jellegű. Abban az értelemben, hogy olyan ideológiából fakad, aminek vallási természete van, vagyis olyan ideológia, ami Abszolút Igazságként tünteti fel magát. Egyik oldalon ott a Jó, a másik oldalon a Gonosz. Egyik oldalon a Jövő Napja kel fel, a másik oldalon koromsötét. Egyik oldalon a saját hívei, a másikon a hitetlenek, sőt hitetlen-kutyák. A Baloldal egy Egyház. Nem az a fajta Egyház, mint ami a kereszténységen alapul, vagyis amelyik némileg nyitott a szabad akaratra, inkább olyan Egyház, ami az Iszlámra hasonlít.

Az Iszlámhoz hasonlóan azt tartja, hogy olyan Istene van, aki a Jónak és az Igazságnak a letéteményese. Az Iszlámhoz hasonlóan soha nem ismerné el a hibáit és a tévedéseit. Tévedhetetlennek tartja magát, soha nem kér bocsánatot.
Az Iszlámhoz hasonlóan olyan világot követel, amit a saját képére és hasonlóságára formál át, olyan társadalmat, ami a prófétájának, Karl Marxnak az igéjén épül fel. Az Iszlámhoz hasonlóan rabszolgává teszi a saját híveit, megfélemlíti őket, akkor is ostobává teszi őket, ha amúgy értelmesek lennének. Az Iszlámhoz hasonlóan nem fogadja el, ha másképp gondolkozol, és ha másképp gondolkozol, semmibe vesz téged. Lejárat, eljár veled szemben, megbüntet, és ha a Korán, vagyis a Párt megparancsolja, hogy lövessenek le téged, akkor lelövet. Az Iszlámhoz hasonlóan tehát illiberális. Tekintélyelvű, totalitárius, még akkor is, ha elfogadja a demokrácia játékszabályait. Nem véletlen, hogy az iszlámra áttért olaszok kilencvenöt százaléka a Baloldal vagy a Szélső Baloldal vörös-fekete soraiból kerül ki.
"
Európa szellemi és intellektuális hanyatlásáról:
"
A keserű valóság mögött az értelem hanyatlása áll. Egyéni és közösségi szinten egyaránt. A tudatalatti értelem, ami a túlélés ösztönét irányítja és a tudatos értelem, ami a megértést, felfogást, megítélést irányítja, ezáltal a Jó és a Rossz közti különbségtételt.
Nos, igen. Paradox módon kevésbé vagyunk értelmesek, mint akkor, amikor még nem tudtunk repülni, a Marsra utazni, víz után kutatni. Vagy pótolni egy leszakított kart, szívet operálni, birkát klónozni, vagy akár saját magunkat.
Sokkal kevésbé ragyog bennünk az értelem, kevésbé éber, mint amikor még nem volt a birtokunkban mindaz, ami az értelmünk pallérozását hivatott vagy lenne hivatott szolgálni.
Az iskola már mindenki számára elérhető, mi több, kötelező, bőséges és azonnali hozzáférésünk van az információkhoz, van internet, és van technológia, ami könnyebbé teszi az éle­tet. És jólét, ami távol tartja a szorongást az éhségtől, a hidegtől, a holnaptól, csillapítja bennünk az irigységet. Amikor még nem létezett ez a sok istenáldása, mindent saját magunknak kellett megoldani. Rá kellett venni magunkat a gondolkozásra, használnunk kellett a fejünket. Ma már nem. Mert a társadalom még a legkisebb, leghétköznapibb dolgokban is kész megoldásokat szolgáltat. A döntések már készen várnak. A gondolatok ugyanolyan fogyasztásra készen sorakoznak a polcokon, mint az előfőzött ételek.
"
Az iszlámmal és a kereszténységgel szembeni kettős mércéről:
"
Ha mondod a magadét a Vatikánról, a katolikus egyházról, a pápáról, a Madonnáról, Jézusról, a szentekről, nem történik veled semmi. De ha ugyanezt teszed az iszlámmal, a Koránnal, Mohameddel, Allah fiaival, rasszistává válsz, szentségtörővé, és faji diszkriminációt követsz el.
Topi
2016-10-15 22:31:53
Takaró Mihály: Arany János nemzetszemlélete https://www.youtube.com/watch?v=Sa9Z1LAMgSg
annauhrin
2016-10-15 22:29:13
Kerionnak
Azt is tanácsolták nekünk, hogy a magyaroknak az a feladata, hogy a kereszténységet védelmezze és ezt most is meg kell tennünk.Nem hinném, hogy a mai judeokereszténység védelme a mi feladatunk lenne.
Úgy tűnik, ennek a kereszténységnek még a földi helytartója is inkább az iszlámot dédelgeti a "bárányai" helyett.A hírek szerint nem az üldözött kopt keresztényeket fogadta be a Vatikánba, hanem Mohamed híveit.

Idézet Jézus Urunk Evangéliumából:
"De maradjatok meg mindig a FÉNYBEN, mert amint majd erősödik a gonoszság hatalma a Földön, úgy majd az épített, gazdagsággal és pompával berendezett templomok is a sötétség házai lesznek"
Ez a mai Vatikán!
Ezt kellene nekünk védelmezni újabb véráldozattal?
Nem volt elég az eddigi 330 millió?

T. Admin03!
Az Aktv úgy hirdeti magát, hogy "cenzúra nélkül ". Szeretnék választ kapni, mi volt az indok Kerion kicenzúrázására, hozzászólása eltüntetéséhez, senkit nem sértett meg, nem használt trágár kifejezést sem. Vagy Ön szerint is "kádárista, cionista lelkiismeretű egyén, ahogy egy Mariann nevű hozzászóló minősítette? Ezt Ön komolyan gondolja? Nem az lenne inkább a feladata, hogy az ilyen hozzászólókat figyelmeztesse, hogy ilyen alpári módon ne minősítsen másokat? Esetleg ismeri az illető hölgyet, hogy hiteles személyként legalább 5-6 gyermek anyjaként osztja az észt?
Előre is köszönöm válaszát: Anna
Mariann
2016-10-15 17:29:55
Ferenc

Jó az ötlet, szerintem ezen fáradozik az ÁKtv.

Kerion

Ezek kádárista cionista ötletek egy-két gyerek, csak foggyon a magyar. Milyen lelkiismerettel lehet ilyeneket leirni?
totya54
2016-10-15 00:18:23
dr. Raffay Ernő: A revízió elszalasztott lehetőségei -- előadás a Polgári Mulatóban

https://www.youtube.com/watch?v=RgSJO-Neiqg
Ferenc
2016-10-14 21:28:53
Az ÁKTV szerkesztöség figyelmébe!
A mai kisérleti adást kiváló minöségben lehetett Németországban is fogni. Ennek nagyon örülök, minden elismerésem! Ez egyben egy új lehetöséget nyithat a magyar összefogás és a valóban országos nemzeti media megteremtése felé. Minden településen Magyarországon, de a Kárpát - medencében is, meg kell teremteni annak lehetöségét ( étterem, kulturház vagy bármilyen nyilvános helység ), hogy az ÁKTV adásait olyan emberek is nézhessék, akiknek nincs internet kapcsolatuk, nem értenek a számitógéphez, tehát a hazug állami média miatt, ki vannak rekesztve az igazság megismeréséböl. Az ÁKTV - ben nyilvánosságra hozott magyarellenes büntények megismerése után a közvélemény apatikus közönbössége gyökeresen megváltozna. Ha sikerülne megvalósitani, hogy valahol közösen lehetne nézni az ÁKTV adásait a fent emlitett módon, akkor ennek, ma még felmérhetetlen hatása lenne a társadolomra.

És akkor rövig idön belül garantáltan létre jöhetne a nemzeti egység és összefogás.
annauhrin
2016-10-14 18:36:29
javítás:A mai Magyarországon élő több millió nemzettársunk
annauhrin
2016-10-14 18:32:22
Tisztelt Kubinyi Úr!
Tegnap előtt /szerdán/ érdekes megállapítások hangzottak el a műsorban."Nagyon sokan szinte "fertőzés" szerűen a neten is meg a közbeszédben is megnyilvánulnak, hogy annak idején a magyar hősök, magyar mártírok más világban éltek.. ma már egészen más módszerekkel kell küzdenünk a hazáért, pédául úgy. hogy nem küzdünk a hazáért, lehetőleg nem teszünk semmit, egy gazszálat sem teszünk keresztbe, az a helyes küzdési mód és bizony ezek a beteges gondolatok.... amely nép nem hajlandó fiai többségében életét áldozni a hazájáért, az tulajdonképen már elvesztette hazáját"...
Ezzel kapcsolatban szeretném kifejteni a véleményemet.
A mai Magyarországon élő nemzettársunk /kiv. a kormány és népes körei/ naponta KÜZD a hazájáért azzal, hogy megpróbál itt megélni, ez küzdelem a javából. Szégyen a kormányra és ez 1990 óta mindegyikre vonatkozik, hogy azok az emberek, akik a háború után újra építették az országot és akiknek köszönhetik, hogy most itt dőzsölhetnek, kérkedhetnek a javaikkal, azok az emberek naponta megharcolni kénytelenek a talpon maradásukért, hogy a kis nyugdíjukból valahogy kijöjjenek a következő nyugdíjig.
Valamit magamról a "semmittevéseimről"
Gyermekkorom egyik meghatározó élménye volt, hogy rengeteget kellett sorban állnom, amikor szívesebben olvastam vagy játszottam volna, mert a "csodás" szocializmusban szinte minden hiánycikk volt.
1956-ban Édesapám súlyosan megbetegedett, rokkant nyugdíjas lett, 90 után hadigondozotti ellátást kapott haláláig.Édesanyám 55 évesen meghalt, a napi 12 órás!!! munka /teljesítmény bérben dolgozó női szabó volt/ kikezdte az egészségét, hiszen gyakorlatilag Ő volt a családfenntartó.Az Ő áldozatos munkájának köszönhetem, hogy orvos lettem.
Halála utáni hónapokban sajnos egy rossz döntést hoztam, olyan férjet választottam elkeseredésemben, akihez nem lett volna szabad hozzá menni.
IIIIIgy két gyermekemet hamarosan egyedül kellett felnevelnem, az apától SOHA semmilyen anyagi segítségre nem számíthattunk és csak nyűg volt számára két gyermeke, ezért elváltam. Az apa még halála közeledtén is gondoskodott arról, hogy gyermekeit kisemmizze.

Az egészségügyben mindig alacsony volt a fizetés.Én a Volán Vállalatnál üzemorvosként megtehettem, hogy hetente 1 napra kimentem Párkányba élelmiszert és gyermekholmikat vásárolni. Í gy sovány fizetésemet megduplázhattam, bár ennek cipekedés és a vámosoknál sok izgalom volt az ára.
Ezt elnézték nekem, mert a fizetésemet ők is keveselték és orvosként nagyon megbecsültek, a dolgozók is szerettek. A Volánnál egyébként a takarítók is többet kerestek nálam.
Édesapámat özvegysége után 30 évig én láttam el, 90 évesen halt meg, soha nem hagytam magára, velünk élt.
A két gyermekem közül a lányom mestervizsga előtt álló gyógypedagógus, fiam munkahelyén igen megbecsült informatikus.14 évesen már budapesti ifjúsági bajnok volt programját egy informatikai kiállításon is bemutatták. Barátjai közül már sokan Angliába költöztek, őt is mindig hívják.
Iskoláik befejezésekor mindkét gyermekemet küldtem pár éves külföldi tanulmány útra, de egyikük sem ment, ragaszkodtak a hazájukhoz. Engem még 1980-ban az asszisztensnőm agitált, hogy disszidáljunk, a szakmámban sokkal többet kereshetnék külföldön, de én sem vágytam a több pénz után, inkább maradtam.
További semmittevéseim a hazámért:
7 éve nyugdijas nagymama lettem. már két gyönyörű unokával megáldva. Egyedüli nagyszülőként igen sok feladattal természetesen.
8 éve nincs TV előfizetésem, nem nézem a legtöbbször bárgyú műsorokat.
8 éve nem járok bevásárló központokba
soha nem volt bankkártyám és bankban pénzem se
Van viszont egy telkem/anyai ill. nagyszülői örökség/, ahol megtermelem a konyhára és befőzni valót. Igy az igaz, hogy "egy gazszálat sem rakok keresztbe" ugyanis inkább tövestől kitépem és a komposztra hordom.
Egész nyáron idén is befőztem, nehéz lenne olyan gyümölcsöt kérni, amiből lekvárom vagy kompótom ne lenne, Tele a kamrám mindenféle savanyúsággal és egyéb inyencséggel, pl sült paprika saláta, chili zselé stb.
Minden évben napokig birsalma sajtot készítek.
A telkemen a NÖDIK-től /génbank/ kapott tájfajta ősi magokat használok, a palántákat februártól magam nevelem.
Vásárolni, ha szükséges termelői piacra járok, ezzel is hozzájárulok a hazai termelők támogatásához.

Még valamit leírok, amik rávilágítanak, hogyan viszonyulok a hazámhoz.
Amikor az MDF paktumot kötött az SZDSZ-el fájdalmas csalódottságomban, elkeseredésemben hozzá láttam a csodaszarvas hímzéséhez, abban kerestem vigasztalást. Csak így tudtam ép ésszel túl élni ezt az árulást. A hímzés nagyon szép lett. Még abban az évben felvittem a várba a Mesterségek Ünnepére , ahol egy ebben hivatott hölgy azt tanácsolta, feltétlenül zsűriztessem meg az összes magammal vitt népi hímzésemet, mert szerinte kifogják állítani.
Erre nem került sor, mert nem jártam utána, időm sem volt rá.
Még a munkáról annyit, hogy számomra mindig a beteg érdeke volt az elsődleges. A mai elanyagiasodott egészségüggyel szemben nekem a régi pap gyógyítók voltak a példaképeim, SOHA nem használtam ki betegeiemt, nem éltem vissza a hivatásommal Erre büszke vagyok. Bár az is lehet, hogy a fent említettek alapján Kubinyi Úr szerint ez beteges gondolkodás a mai időkben.
Ha pedig Budaházyra gondolok, aki miután nyíltan felvállalta hazafiságát a ma szerintem is "beteg rendszer" ellen, Őt ítélték el 13 évre és a ma regnáló ügyészségnek még volt képe hozzá, hogy további szigorítást kérjen. Ez vár minden hazáját szerető magyarra, ha olyan "betegesen gondolkodik", mint pl. én is. Ezért tettem az a kijelentést a fórumon, hogy ma egész más módszerekre van szükség. Csak persze az rengeteg lemondással és munkával jár, erre pedig kevesen hajlandók.
Ez a beteg rendszer magától fog összeomlani, mint egy kártyavár, mert kozmikus törvények uralkodnak, ami nem a halál kultúráját, hanem az életet támogatja. Ebben nekünk nem kell részt venni, intézzék el maguk között azok, akik ezt előidézték.

Utoljára hagytam, hogy csak úgy tarthatjuk meg hazánkat, ha fiaink többségének életét áldozzák a hazáért. /ezt persze könnyedén tanácsolja, akinek csak lánya van/.
Erre írtam a fórumon, hogy a magyar már éppen elég mártírt adott a világnak. Most tudtam meg a számát és elborzadtam. Szakértők számitásai alapján a két ezer év alatt 330 millió!!! magyar ember vérzett el. Ők a névtelen hőseink. Izraeli szakértők pedig kiszámolták, hogy a II.világháborúban Magyarország hozta a legnagyobb véráldozatot./mindezt úgy, hogy nem mi voltunk a háború kirobbantói/.
Elolvastam Jézus Evangéliumát. Abban szó sincs arról hogy a hazánkért életünket kell áldozni, főleg ilyen tömegmértékben. Amit előírt számunkra az a következő:
"Maradjatok meg nemzetségetek erős hajtásának, mert KÖTELESSÉGETEK AZ IGAZSÁG TANÍTÁSA - az én földi munkám folytatása.
Hát ezt elég nehéz megvalósítani a temetőből!
Tisztelettel: Anna
Topi
2016-10-14 16:15:03
totya54
2016-10-13 17:11:20
Tompó László: Mindszenty élete -- előadás a Polgári Mulatóban

https://www.youtube.com/watch?v=Bu9D7nUYiaY
Terez
2016-10-13 16:19:09
Lekerult a Kozseghaza felirat Korondon. http://www.youtube.com/watch?v=EGnDkM45c14
Magyarellenesseg www.magyarellenesseg.com
Kocsis Lászlóné
2016-10-13 15:07:52
A brit légierő gépei megkapták a tűzparancsot az oroszok ellen. Ha ez a hír igaz, akkor már nagyon nagy baj van! http://frissvilag.com/a-brit-legiero-gepei-megkaptak-a-tuzparancsot-az-oroszok-ellen/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.