Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2016-08-28 18:20:34
Szombat este fél kilenckor lesz pont száz éve annak, hogy Románia
korábbi szövetségeseit hátba támadva, fél órával a hadüzenet átadása
előtt beküldte csapatait Erdélybe.
Bár viszonylag hamar vereséget szenvedett, és később különbékét is
kötött a Központi Hatalmakkal, a végső antant-győzelem mégis megadta
nekik az árulás gyümölcsét: Erdélyt, Parciumot, Bánát keleti és
Máramaros déli felét - olyan határokat meghúzván, melyek az etnikai
arányokkal köszönőviszonyban sem voltak. (Azóta is folyamatosan
dolgoznak azon, hogy az etnikai viszonyokat a határokhoz igazítsák,
többi szomszédunkhoz hasonlóan - sajnos e téren jelentős sikereket
tudnak felmutatni.)
Két rövid jegyzet áttekintésnek:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Rom%C3%A1nia_hadba_l%C3%A9p%C3%A9se_(els%C5%91_vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA)
és https://hu.wikipedia.org/wiki/Rom%C3%A1n_front_(els%C5%91_vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA)
Kocsis Lászlóné
2016-08-28 08:31:33
Találtam egy írást a Munkácsy által festett képről és a tiszaeszlári történet összefüggéséről: http://index.hu/kultur/2013/03/04/antiszemita_pornot_festett_munkacsy_mihaly/
Topi
2016-08-27 21:45:01
Apista
2016-08-27 16:24:39
Horvathek!

Az a 350 csak 120:

http://kubinyitamas.hu.websiteoutlook.com

Ennek a fele nyögdíjas, a maradék egy része meg hivatásos kukkoló.

Ajózsef!

A magyarban írásban nincs ékezetes betű (székely ábécé). Ez amit most itt is használunk, ez csak egy ránk erőltetett kotyvalék. Amúgy meg mgnhngzk nlkl s mgrtjk gymst.
mindszentiocsi
2016-08-27 14:47:01
A patkány miután szagot fogott.hirtelen érezte,hogy egész testében remegés fogja el. Elméjét elborította a mindent átható, pénz utáni sóvárgás ősi kalmár ösztöne. Rögtön szimatolni kezdett jobbra és balra,jobbra és balra,végül megtalálta amit keresett.Diadalittasan fölemelte zavaros lángoktól csillogó, őrült sötét szemeit,miközben megvillantak tűhegyes fogai,de csak egy pillanatra.Itt a legújabb szellemi eledel, amit le lehet nyelni - gondolta- és dőlni fog hozzám a pénz,villant át mindez az évezredek óta erre kifejlesztett anyagias agyán.Ezt a számára új szellemi táplálékot úgy hívták,hogy MIÉP és Csurka István! Ez a párt éppen gyengélkedett ami patkányunknak éppen kapóra jött,így hát fogta magát odarohant, majd szőröstül,bőröstül,tagságostul,vezetőségestül és MINDEN ESZMÉJÉVEL EGYÜTT BEKAPTA A MIÉP-et.Semmi,de semmi újat nem talált ki,mert ugye erre a patkány,"patkány mivoltából következően" nem képes.Egyszerűen lenyelte,miközben undorítóan bájolgott és kellette magát.Piperkőc módjára,gügyögött,balettozott, mindenre képes volt.Most,hogy napjainkra már elfogyott a lopott szellemi muníció, hát arra kéri a maradék tagságát,legyenek szívesek, fogjanak vele össze a jövő érdekében,miközben majd őkelme a menekülési útvonalát tervezgetheti! Nehogy hagyjátok elmenekülni! Iszonyú és helyrehozhatatlan károkat okozott! Plagizált és ennyi.Magyarul: szellemi terméket lopott a MIÉP-től. Letépte hát utolsó álarcát is,így egy pillanatra most láthatjátok az igazi arcát.Szánalmasan mentegetőzik és a segítségeteket kéri,miközben önmagát még mindég egy nagy formátumú gondolkodó embernek állítja be ez az ócska kis bugris,holott önálló ötlete az ég adta egy világon semmi,de semmi nincs. Következzenek hát egy tehetségtelen, kis kaliberű,de óriási képernyővel rendelkező senkinek a panaszai. Alcím: elfogyott az a saját muníció, ami soha nem is volt. . http://alfahir.hu/vona_kokemeny_tabudontese_igen_ez_mar_nem_az_a_jobbik
Ajózsef
2016-08-27 11:21:56
Amikor ékezet nélküli Magyar szöveget látok, olyan érzés az nekem mintha sürgönyt kaptam volna, valami nagyon rossz hírt, amit jobb volna el sem olvasni. Talán az van benne, hogy az anyanyelvem halálos beteg
Ajózsef
2016-08-27 11:08:11
Egy kivándorolt őszinte vallomása
(Ahol most élsz, sosem lesz a hazád)
teljes cikk: http://sepsivartemplom.ro/index.php/8-aktualis-bejegyzesek/109-hazakoeltoezoem

Részletek:
Mindenki létbiztonságot akar, ezért mindenki keményen dolgozik - utcát söpör, takarít, mérnök, stb. , és mindenki ezt tanítja a gyermekeinek is. Látod fiam, én minden reggel munkába megyek, keményen dolgozom a megélhetésért, mindenünk megvan – kocsi, ház, pénz, nyaralás, stb.-, ha majd Te is elég sokat tanulsz és dolgozol Te is meg tudsz majd mindent VENNI. Venni és nem teremteni!
Elhagyjuk az országunkat... Hova vezet mindez? Talán oda, hogy a gyerekem sose fogja megtudni, milyen magyar földön élni, hogy milyen magyarnak lenni, hogy mit jelent a hazaszeretet!
Joggal merül fel mindenkiben a gondolat, hogy Magyarország mit adott nekem, hiszen csak nyomorogtunk, nem tudtunk megélni egyik hónapról a másikra sem... de felmerül bárkiben is, hogy Ő mit adott a földjének, mely születésétől a haláláig az övé lesz?
Ahol most élsz, sose lesz a hazád, sose fog befogadni, még ha TE most azt is hiszed. Mindig idegen leszel, de a szülőföldeden történjen bármi is, Te mindig Otthon vagy.
Odáig jutottam, hogy nap mint nap teszem fel akár többször is a kérdést magamnak, MIT KERESEK ÉN ITT? Van otthon házam, földem, barátaim, rokonaim, családom, mit csinálok még itt? Keresem a pénzt, hogy haza tudjak látogatni a családomhoz, hogy segíthessem őket, hogy segíthessek magamon a gyerekemen, a szomszédon, stb. De valóban segítek nekik? Hisz nem vagyok velük, nem beszélek velük, nem találkozom velük, csak küldöm a pénzt, hogy vegyétek meg, amire csak szükségetek van.
Nem baj hogy én már fél éve vagy talán egy éve se beszéltem és láttam az anyámat, a mamámat, a gyerekemet is csak félévente. Meghalnak a rokonaim, a szüleim, a barátaim, és én hazaugrok a szertartásra, ha van rá lehetőségem.
Mindez MIÉRT? A pénzért, hogy a családom jól éljen. És valóban jól él?
Ha én otthon maradok, együtt nyomorgunk, akkor a fiam most tudná, hogy hogyan kell az állatokkal bánni, növényt termeszteni, az édesanyám tudná, hogy mennyire hálás vagyok Gondoljuk csak végig! A gyerekemet ugyanerre nevelem, ugyan abba az életbe kényszerítem bele, amiben én élek jelenleg, és Ő is megtapasztalja majd, milyen sok pénzzel, de család nélkül, igazi szeretet nélkül élni.
A pénz utáni hajsza, a jobblét elvesz tőlünk mindent, ami igazán fontos...
Most jöhet az a rész, amikor azt mondjuk, hogy a családomat magammal viszem, stb., de mindig lesz valaki, aki ott marad, és mindig lesz valaki, akit sajnálni fogsz, és mindig lesz valaki... akinek nem az lesz a fontos, hogy Te pénzt keress, csak az, hogy vele légy.
Én most hazaköltözöm, növényeket termesztek, állatokat tartok, kenyeret sütök, sajtot készítek, ellátom önmagam és a családomat egészséges friss finom ételekkel, érzésekkel szeretettel."
Horvathek
2016-08-27 01:36:39
Ez mind nagyon szep es jo akik itt irnak. .meg youtube felveteleket kuldenek. Es kerem ne kifogasolja senki, hogy nem a Magyar betuzettel irok . Csak ne, mert most nekem nincs, es igy is aki akarja el tudja olvasni. Aki nem, az eljen vele. Pofa be! Azt mindenki megerti, hogy ahhoz, hogy az AKTV megmaradjon be kell fizetni az 1000 forintot havonta. Miert nem ezt is adjuk tovabb mindenkinek. En mar nem tudok tobbet tenni, tegye meg mar mindenki mert nagy szegyen, hogy masok tobbszoros tamogatasara szamit a sok Magyar aki ezt a musort nezi. Szegyen, hogy nincs annyi Magyar ember, aki megerti es elkuldi azt az 1000 forintot havonta. Ugyanis van ennek a tv-nek 350 nezoje az mar eleg is arra, hogy ne legyen gond. 350 fo x1000 forint. Ez nincs meg. Ez szegyen. Mindenki gondolkozzon el. Mindenki. Engem felhaborit, hogy ennyien nincsenek akiket igazan erdekel az AKTV sorsa.
Terez
2016-08-26 08:53:20
Magyarorszagrol oszinten 2016 augusztus http://www.youtube.com/watch?v=onPPjg3B-1M
sándor87
2016-08-25 12:34:16
Itt egy videó ami valamilyen formában kapcsolódik a Solymosi Eszter ügyhöz! Érdemes megnézni 6 perc 40 másodpercétől......ilyen a " zsidó kultúra"

https://www.youtube.com/watch?v=wpxF2WZEfpc
mindszentiocsi
2016-08-25 08:46:59
Fejétől bűzlik a hal, de mindég a farkától kell kezdeni a pucolást,ha még lehet egyáltalán kezdeni vele valamit.A nemzetközi helyzet mindég is fokozódott,és fog is fokozódni.Most új gumicsontot dobtak be egyesek, néhány éve,és nagyon sokan rá is haraptak. Ennek a gumicsontnak a neve: HÁTTÉRHATALOM.Önjelölt prédikátorok tömkelege kezdte el cukkolni és zrikálni a NÉPET.Olyan ez mint amikor, vak vezet világtalant,vagy amikor az úttörő erőszakkal akarja átvezetni a vakot a zebrán,s mivel az nem akar átmenni és ellenáll,hát korunk hőse lekever neki egyet(Bogár,Boros,Bayer). Lehet ezt is rágni most már egy darabig,hiszen ez szintén létezett mióta világ a világ,és létezik majd a jövőben is.Pláne,ha mindég akad egy szolgalelkű réteg,aki eladja neki a lelkét.Nem győzöm újra és újra az értelmiségünk,és a háttérhatalomtól függő szolgalelkű közhivatalnokaink felelősségét hangsúlyozni.Őket kell felvilágosítani és leteremteni,vagy fondorlattal oldalunkra állítani,vagy,ha kell erőszakkal lecserélni!Magyarországon ilyen mint NÉP már nem létezik,mert vagy meghaltak,vagy külföldre mentek dolgozni,mert ott még volt rá lehetőségük,vagy gyerekek,vagy idősek,vagy etnikumok(kazár,roma,labanc) és az etnikum az nem magyar.A közös pont:MAGYAR,az elv a kérlelhetetlen:IGAZSÁG. ÉS a cél,maga az:ÉLET!
barodza
2016-08-24 09:42:54
Idegenek megnevetik
Drága magyar szónkat,
Idegentől kéregetjük
Kenyerünket, sónkat.
Magyar kezek szántogatnak,
Régi rögön új uraknak,
Néped hegye-völgyén.
Más arat, hol mi vetettünk:
Jövevények, szolgák lettünk
Úr-apáink földjén.
barodza
2016-08-24 09:39:23
I degenek megnevetik
Drága magyar szónkat,
degentől kéregetjük
Kenyerünket, sónkat.
Magyar kezek szántogatnak,
Régi rögön új uraknak,
Néped hegye-völgyén.
Más arat, hol mi vetettünk:
Jövevények, szolgák lettünk
Úr-apáink földjén.
Kocsis Lászlóné
2016-08-24 07:48:32
Nem tudom, hogy ha valami 15 évig kezdődik, az nem e már elmúlt, de tényleg jó lenne, ha meg is valósulna!!! https://foldunktitkaiadattara.wordpress.com/adatbank-legerdekesebb-adatokgyujtemenye/az-institutum-pro-hominis-juribus-kerelme/
kurucPista
2016-08-23 23:42:04
Putyin: tudom, hogy mennek a dogok... https://www.youtube.com/watch?v=jfR5krZqIL8
barodza
2016-08-23 16:52:54
100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés?

https://www.youtube.com/watch?v=3EQv7eAlkfo
wk.szilvia
2016-08-23 15:47:12
Kedves Seraf!

Nagyon köszönöm Oennek a reakciot, a link-eket, talan ajandéknak is tekinthetem.
Mar több alkalommal probaltam ismertetni (persze okos emberek informacioit, elöadasait, interview-kat hallgatva, akik véleményével legnagyobb részt azonosulni tudok), hogy mi is a valosag, hogy mi zajlik a vilagban(!!!), nemcsak kicsi hazankban, és sokszor érthetetlen szamomra, az emberek miért is nem értik meg. Többször felmerül bennem: érdemes-e egyaltalan tovabb folytatnom, mert öszintén mondva elmegy töle a kedvem.
Ennyire félreérteni, vagy nem érteni mondanivalomat, felvilagositasi szandékomat....hat nem is tudom mit szoljak ehhez!
Az emberek nem veszik észre, hogy hülyét csinalnak belölük? Nem volt még elég a sok-sok évi tapasztalat? Valasztasok, a valsztasi-kampanyok csim-bumm cirkusza, igérgetések, becsapasok, stb? Minek kell még történnie, hogy tudatosuljon bennük? Az hogy tudatosuljon bennük, hogy megvalasztott polikikusaiknak abszolut semmi hatalmuk nincs, ök csak a karrierjüket épitik, a néppel nem törödnek, de nem is törödhetnek mivel a hattérhatalom ezt nem engedi meg, masképp ök nem is lehetnének ott ahol vannak!!! Majd a teljes Matrix-vilagaban az emberek felfogjak ezeket a dolgolkat?
Azért, amiért nem hagyok magambol hülyét csinalni, amiért nem akarom ennek a mocskos, embertelen rendszernek a létét meghosszabbitani, nem akarok a tamogatoja lenni, azért nem nyilatkozhatok, nincs jogom a szamat kinyitni? Ezért tartunk ott ahol vagyunk, ezért tudjak megtenni az emberekkel az egész vilagon mindazt, amit megtesznek!!! Ahogy az Oen altal küldött videokbol is teljesen vilagos kitünik!
Mégegyszer is halasan köszönöm az Oen reagalasat. Nagyon szépen kérem, jelentkezzen gyakrabban, segitsen abban, hogy az emberek végre ébredezzenek, hatha nincs még minden veszve!
Sokan faradoznak, dolgoznak, sok-sok elöadast tartanak (és nem kevés résztvevö elött!), reméljük mindezt nem hiaba teszik/tesszük!!!
Kivanok Oennek minden jot, eröt, egészséget és kérem amikor csak teheti jelentkezzen nagyon hasznos, remek informacioival.
Uedvözlettel:
Szilvia
sándor87
2016-08-22 21:43:18
Még a torony felé az van írva,hogy " coming soon" magyarul hamarosan:)
sándor87
2016-08-22 21:40:11
meg a 15. másodperctől a 22. másodpercig is látható az égőtorony
sándor87
2016-08-22 21:37:57
Bocsánat elütöttem a címet... a 52 másodpercnél állítsák a le a videót

https://www.youtube.com/watch?v=_MiGmv6hqPE
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.