mindszentiocsi
2016-10-20 10:36:53
Szerintem a felelősségvállalás,magyarságunk megőrzése szempontjából, kisebb-nagyobb nehézségek és kellemetlenségek árán,de a haza jövője érdekében,énszerintem a határainkon kívül rekedt testvéreinkre is kötelező kellene, hogy legyen.Na,persze csak morálisan.Akinél ez már elveszett arra már nem vonatkozik..Tudtommal létezett olyan, az első FIDESZ kormány alatt,hogy a mi pénzünkből osztogatták, székelyudvarhelyi magyar vállalkozóknak a soha vissza nem térítendő hitelt "ÚJ KÉZFOGÁS ALAPÍTVÁNY"néven,és úgy emlékszem személyenként néhány milliócskát,csak úgy fel lehetett venni, és soha nem kellett megadni.Mi itthoni kisvállalkozók pedig fizettük a közterheket (megemelt szinten),kapni viszont fityiszt kaptunk.Csak néztem a TV-t, mint Rozi a moziban ,hogy azt mondja a riporter:"szóval azt tetszik mondani,kedves udvarhelyi illetékes úr,hogy nem nagyon jelentkeznek érte? Válasz:igen"-gondoltam akkor, na ne hülyítsenek,és ma is ezt gondolom .Úgy elvitték azt a pénzt,mint a cukrot,de hisz ingyen volt!Jó ezt nem akarom kiélezni,csak azért mondom, hogy volt ilyen is! A fordítottjára valahogy egyáltalán nem emlékszem!Ha nem így volt akkor javítsanak ki!Tessék utánanézni! . A műsor végén betelefonáló "Felvidéki" Imre kijózanító szavaira reagálva,ezek a gondolatok jutottak eszembe! "1.7 millió embernek a közvetlen létezése a havi bevétele függ a mostani kormánytól"+ 1.7 millió külsős kiszervezett(beszervezett) KAZÁR-nak a létezése + 1.7 millió közösből szaporított BANGLADESH-inek a létezése, az annyi mint = 5.1 millió ember.Ebből még lejön 1 millió külföldön dolgozó szorozva kettővel az annyi mint 3 millió. Tehát a maradék 4.9 millió, mínusz 2.5 millió,mínusz 2.-millió nyugdíjas az annyi mint,marad 0.4 millió azaz négyszázezer,amiből majdnem mind lecsúszott hajléktalan.Józanul átgondolva! Ziccer helyzetben csak az apparátusban dolgozó"P........őrinci Gá..rok"vannak,akik meg olyanok amilyenek.Szóval ő lesz az első aki elnézést kér majd "Vona-Big-Brother-Másiknevű-Zazrivecz-Zsúr-Pubi-Magánszféra-Szénnétetkózott-Kazároknakhasznosidióta- Gábortól".Ő a P........őrinci G..i- koma,aki valamit már érez és ezért húzódik a jövendőbeli tűz felé. (Gőzerővel építik a HISZTÍNÁSZ-JOBBIKOT,ha valaki nem vette volna még észre,ezért tartja a GÓJ "kebelbarátját" is a hölgyemény.) Visszatérve az előző személyhez G...rhoz. Az ilyen kis hivatalnok okoska,mindig arra húzódik ahonnan adnak is neki, és az egyáltalán nem érdekli,hogy kiéből.Egy a lényeges számára,hogy megtarthassa állását,ami érthető,hisz ő is csak ember ,bár szerinte a nyugdíjas az nem teljes értékű(ember) állampolgár, legalábbis szavazati szempontból kifolyólag ugye? Egy a lényeg,hogy ő újabbra és nagyobbra cserélhesse a régi lakását.Feltételezem a közszférában és feltételezem a nyugdíjbiztosítónál vagy TB-nél,vagy valami "sóhivatalban" szolgálja- (hasznosan) - a közt.Hölgyeim és Uraim! Meine Damen und Herren! Ez ma a nívó,ők a derékhad,csodálatos! Politikusok,nagyhivatalnokok,kicsihivatalnokok(ha nem én lennék itt.akkor itt lenne más,milyen jó nektek is,hogy én vagyok itt,mert én IGAZ JÓ EMBER vagyok),pedagógusok,értelmiségiek,művésznők és művészek,újságírók,riporterek,költők,írók,hangszer virtuózok,énekesnők és énekesek,festők,természettudósok,orvosprofesszoraink,nagy ellenálló és lázadó rock- sztárjaink,főleg a nagy hármas(Szörényi,Zorán,Kóbor),hol voltatok? Hol vagytok? Ti mind-mind cserben hagytatok bennünket! GRATULA !!! MINDANNYIÓTOKNAK!!! Ócska kis pojácák voltatok mindig is, és vagytok ma is!Tudjátok mit mondana most RADICS BÉLA erre a helyzetre,ami főleg rajtatok(a fentiek összességén)múlt? ......Ez úgy néz ki bukta,sajna..................SAKK-MATT!................. . Talán,talán még nincs talán minden veszve: ÉBRESZTŐ!
Boldogasszony Földje
2016-10-20 10:26:16
magyartm
2016-10-19 19:01:13
totya54
2016-10-19 18:41:21
totya54
2016-10-19 18:30:37
Anikó3
2016-10-19 10:10:00
wk.szilvia
2016-10-18 23:07:31
Barteli2
2016-10-18 08:37:32
wk.szilvia
2016-10-17 21:28:46
Tökéletesen egyetértek mindazokkal akik a szcientologiaval kapcsolatosan emlitést tettek! Korabban több beirast lattam Lauly Gézatol, rögtön az volt az érzésem, hogy ö a szcienlologiaval kapcsolatban all.
Németorszagban tudomasom szerint betiltottak, legalabbis évekkel ezelött a svajci médiak sokat foglalkoztak ezzel a témaval. Svajcban sem latjak öket szivesen!
Erdekes modon - ha jol emlékszem! - az elsö Orban kormany alatt, a varban szolitottak meg embereket, szorolapoztak, és a Hiltonnal szembeni épütelbe invitaltak be az embereket.
Vigyazat!!!
Admin03
2016-10-17 21:21:17
A szcientológia terjesztőit a fórumról letiltom.
Olvasó
2016-10-17 19:32:57
T Fórumozók!
A szcientologiai egyház itteni egjelenése ellen már nekem is volt kifogásom. Ez az eszemiség mindenképpen eltér az ÁKTV-ben formálódó közösség eszmei világától, és amugy mindenki számára káros és téves "egyház". Tehát vigyázat!
Barteli2
2016-10-17 16:20:58
Szabó Ferenc
2016-10-17 13:34:14
Nekem inkább anarhista eszmefuttatásnak tünik ez az ut a sz. felé.
Ica
2016-10-17 12:52:39
ut a szabadsag fele
Nagyon érdekes beszélgetés, kszönöm.
volt jobbikos
2016-10-17 11:03:49
annauhrin
A trollkodása egyre terhesebb, nem lehetne ezt valahol máshol gyakorplni?
annauhrin
2016-10-17 10:16:16
T.Admin03!
A válasza nem kielégítő számomra. Nem akarom megbántani, de olyan mint egy parlamenti mellébeszélés. A kizárásnak más oka kell hogy legyen.A betelefonálós műsorban Kubinyi Úrral egyetértésben már többször elhangzott, hogy izraeli gyarmat vagyunk.Ezek után miért küldi liberális fórumokra Keriont és mitől liberális az a megállapítása, hogy , hohy egy többszázezres vagy milliós "rendszer döntős" gyűlést, ha másképen nem megy akár izraeli atommal honorálnák, ami tényleg lenullázná a magyart. Hiszen ez a cél! Erre Kubinyi Úr is utalt többször, hogy nem tettek le erről a szándékukról a pozsonyi csata óta sem. Arról bizonyára hallott, hogy hazánkban atom tárolók vannak.
A 2006-ban történtek után sok szem kinyílt, a magyar intelligens nép, hamar rájött, hogy a tüntetés nem járható út, hiába provokálják folyamatosan.
Az Ön beírása után 8 PERCCEL ! vasárnap ebédidőben azonnal reagált Szabó Ferenc, mintha csak összebeszéltek volna, hogy azonnal erősítse az Ön véleményét. Valamiféle élettagadásról, meg veszélyes Isten káromlásról hadovázott. Figyelemre méltó volt az a véleménye is, miközben Fallacival egyetért abban, hogy az iszlám és a balos gondolkodó ugyanazt teszi, barát-ellenségre osztja a világot, azt viszont nem látja, hogy ő ugyanazt teszi. Sőt azt sem kifogásolja, hogy a "cenzúra nélküli" fórumon Admin03 rögtön lecsap arra, akinek a véleménye nem a szájuk íze szerint való, annak minden eddigi hozzászólását egyszerűen "kigyomlálja", sőt ki is zárja a fórumról.
Kíváncsi lennék Kubinyi Úr is tud erről, hogy itt mi zajlik?
Még egy FONTOS dolog ADMIN03 figyelmébe! A fórumokon tallózva találkoztam egy Lauly Géza nevű hozzászóló 2016. 10.11.-én feltett felhívásával a fórumozok felé Életjobbítás Professzionális Szinten címmel. 14 kérdést tett fel és felhívta a figyelmet, hogy minél több ismerőssel osszák meg és kommentálják. Rögtön ráéreztem, ez valami szcientológiával lehet kapcsolatban.
Rákerestem a beíró személyre és mit ad Isten, Lauly Géza szerepel a honlapjukon, elvégezte az "Út a végtelenbe tanfolyamot", 2006.9.1.-én, később ugyan töröltette magát, de úgy látszik tovább tevékenykedik beszervezéssel a szcientológiai "egyház" részére. Lauly Géza Pécsen járt gimnáziumban, érdekes egybeesés Pécsen is található egy Lauly Gábor nevű, aki Gábriel/mint az arkangyal/ Hűtőgép szerviz Bt-ben dolgozik Pécs Viola utcában és rajta van a szcientológus listán.
Talán ilyen fórumozóknak kellene egy kicsit a körmükre nézni kedves Admin03ahelyett, hogy tisztességes jó magyar embereket zár ki a fórumról.
Az ilyen esetek bizony a cenzúra nélküli AKTV-t is hiteltelenné teheti, szegény Kubinyi Úr áldozatos munkája ellenére.
Igy már érthető, hogy egyes beírók /mert nyílván nem Lauly az egyetlen szcientológus/ miért nem képesek felfogni, hogy valaki MÁS ÚTON, de ugyan oda próbál eljutni, mint az AKTV fórumozók és hallgatói is igyekeznek, a nemzet jobbításáhez ill. megmentéséhez, hogy küldetését beteljesíthesse a világ számára.
Vagy már itt is megváltozott az irányvonal?
További eredményes munkát kívánva: Anna
A beírásomat mindenesetre elmentettem, biztos,ami biztos! Úgy látom itt sűrűn tünnek el a beírások, aktívabb a cenzúra, mint a Bolgár adásban.
Boldogasszony Földje
2016-10-16 22:55:46
Topi
2016-10-16 22:00:24
kereső
2016-10-16 15:16:30
Még egy fél órás videó Drábiktól:
https://www.youtube.com/watch?v=R3M6Sfv_nIc
Még egy utolsó mondat a választásokhoz: Gondolkoztatok már rajta, hogy hány választást csaltak már el? És azon, hogy miért emelték meg 50%-ra a küszöböt? Tán nem azért, hogy ne legyen érvényes??? Aztán meg amit módosított az alaptörvényen, az már eredetileg is benne volt. Vagyis felmérték, hogy kire vannak még hatással, kit tudnak bepalizni.
Elvégre Orbánc elvtárs készül Budára, hogy átadja a helyét egy Izraelből jövőnek.
kereső
2016-10-16 14:57:58
Sziasztok!
Az igazi Egyiptom és a titkai. Nagyon hosszú, több mint 3 órás műsor. Évek óta követem a fiúkat (Horváth Zoltánt és Száraz Györgyöt), rengeteget tanultam tőlük. Hála az égnek egyre nagyobb, sőt most már hatalmas a táboruk. Hogy miért? Mert amit megtapasztalsz, azt soha többé nem kell hinni, mert tudod.
http://boldognapot.hu/blog/
Ha evvel foglalkoznánk, automatikusan tudnánk a megoldást a jövőre nézve.
Egyébként Őgonoszságuk tervei - már amit én ismerek -, a következő:
1. Magyarországi központtal (valószínű a név nem változna) jönne létre Júde.
2. Ukrajna és környező rész: Kazária lenne.
3. Izrael + Szíria egy része, Egyiptom egy része stb. lenne Nagy Izrael.
4. Ezért kell feldarabolni a környező államokat, Iránt is Szíria után, hogy ne legyen versenytárs.
5. A cigányokat áttelepítenék Izraelbe, a zsidók jönnének hozzánk, mint főnökök magyar néven, mi maradék magyarok pedig lennénk a rabszolgák, mivel mi tudunk dolgozni, a cigány pedig nem (rájuk csak ideiglenesen van szükség az elüldözésünkhöz).
6. Nagyon kellene nekik egy polgárháború, hogy minél hamarabb bevezethessék a szükségállapotot, hogy jöhessenek. Ezért provokálják az embereket.
7. Orbán munkaalapú társadalma a következő: nincs magántulajdon, az emberek munkásszálláson laknak, közös konyha, közös WC, fürdő. Ez le volt írva a HVG-ben kb. 20 évvel ezelőtt!!!!!!!!!
Minél hamarabb ébrednek az emberek, vagyis el kezdik működtetni a jó energiákat, ami tanulható (lásd a fenti videót), annál hamarabb végetérhet ez az őrület.