Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2016-12-05 19:45:06
Mindössze 10 nap van hátra, hogy az USA jövőbeli sorsa eldőljön és addig az egész világ visszatartja lélegzetét... http://vilaghelyzete.blogspot.hu/
Topi
2016-12-04 23:06:23
Mint ismeretes, bűnpártoló liberálisok tüntetést szerveztek szombatra, azt követelve, hogy engedjék szabadon a határunkat megostromló, rendőreinket kővel dobáló "Ahmed H."-t. Bővebben erről itt: Szabadságot Budahá… azazhogy nem, inkább Ahmednek! https://kuruc.info/r/2/166725/


Megtekintésre ajánlom az alábbi videót, érdemes megnézni, pár perc csak.

Nem kevesebbről szól, minthogy szemtanúi lehetünk, amint az anyag engedelmeskedik a gondolatnak.

MERT : A Maga hasonlatosságára teremtett bennünket, bennünk van és mi Ő benne.

Aki ezt felismeri, és aszerint él arra szó szerint igaz: "Ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag, és azt mondanátok ennek a hegynek : Menj innen oda! - oda menne, és semmi sem volna nektek lehetetlen." (Mt. 17,20)
https://www.youtube.com/watch?v=xoCbtHOw8qo&sns=em Érdemes a Gregg Barden úr többi videó előadását is megnézni!!

Aki nem látta még, ajánlom nézze meg ezt a filmet is! A Legkúlabb Nap (2016) - (Magyar) http://videa.hu/videok/film-animacio/a-legkulabb-nap-2016-magyar-drama-vigjatek-uPvSIwAfbltWVCYe
magyartm
2016-12-04 14:49:26
Krakkóban Lengyelország királyává koronázták Krisztust, Andrzej Duda Köztársasági Elnök és a lengyel Katolikus Egyház vezetőinek jelenlétében. A jelképes koronázásra 1944-ben meghalt Rozalia Celekówna látomásai alapján került sor, mely szerint "Krisztus azt mondta neki, hogy a lengyel üdvösség feltétele az Ő királlyá koronázása".
http://index.hu/kulfold/2016/11/19/lengyel_kirallya_koronaztak_jezus_krisztust/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_kozep-europa_201612

Példát vehetne a Magyar Kormány és az Állami Egyház Vezetősége a Normafánál a Szent Anna réten felépítésre váró " Világ Győzelmes Királynője" Kápolna felépítésére.
Jézus Krisztus által Natália Nővérnek adott üzenetek alapján ugyanis itt kell felépülnie Szent Édesanyjának a "Világ Győzelmes Királynőjének" az Engesztelő Kápolnája, ahonnan az engesztelés elinduljon és az egész világra kiterjedjen.

Natália Nővérnek adott üzenetekből idézet: "Akarom, hogy az engesztelő kápolnát felépítsék!"
„Amennyiben ezzel, és egyéb terveimmel ellenkeznek,
annyiban késni fog a béke és a kegyelem.”
(Jézus üzenete Natália nővéren keresztül)

A lengyelektől példát vehetne a Magyar Kormány és az Állami Egyházvezetés is, hogy a Normafánál a Szent Anna réten felépítésre kerüljön a "Világ Győzelmes Királynője" Engesztelő Kápolna, ahonnan kell, hogy az engesztelés elinduljon és az egész világra kiterjedjen, Krisztus Jézus által Natália Nővérnek adott üzenetek alapján. Idézet a kapott üzenetekből: "Akarom, hogy az engesztelő kápolnát felépítsék!"
„Amennyiben ezzel, és egyéb terveimmel ellenkeznek,
annyiban késni fog a béke és a kegyelem.”
(Jézus üzenete Natália nővéren keresztül)

Natália Nővér által kapott üzeneteket XII. Pius pápa is jóváhagyta. 1944. december 8-án a kápolna alapkő letétele is megtörtént néhai Mindszenty József bíboros Úr által, de az építkezés a háború miatt félbeszakadt. 1946-ban újra kezdték az építkezést, de a kommunista idők miatt az meghiúsult, az építőanyag is eltűnt. 1992-ben ismét felmerült az építkezésre az igény, de az a mai napi várat magára.
2011-ben megalakult a Kápolna Mozgalom Alapítvány, amikor is aláírás gyűjtés is történt.
Az Origo 2013. szeptember 12-én megjelent hírek szerint a Kápolna építési igény eljutott a Kormányig is a Normafa Park beruházási terveinek elfogadásakor. A Kápolna megépítéséhez a területi igény biztosítva lett, erről Vincze P. Márton miniszterelnöki megbízott és Pokorni Zoltán a terület illetékes polgármestere is tájékoztatva lett. Az Egyházi Vezetést nagyon meglepte ez az intézkedés, elzárkózott tőle.

A Kápolna építéssel kapcsolatos témákról "engesztelő kápolna a Szent Anna réten" címszó alatt levő honlapokon olvashatók.
Lehel
2016-12-03 21:07:16
Tanulságos videó.
Kuba Castró alatt és után.
Hasonló traumát nem csak az olajtermelés csökkenése, de a mai "szövetségi rendszerből" való esetleges távozásunk is ki fogja váltani.
Félő, hogy a magyarországi lakosság zöme nem a kubaiak módján nyilvánulnának egymáshoz,hanem egymás torkának esnének, mint az éhező léhűtők.

https://www.youtube.com/watch?v=0kI8TRRrtgE
Lehel
2016-12-03 20:48:46
Évike kérdésére:
Attól függ. Ha közérdekű felvetésről van szó, bizony állást foglalok lehetőség szerinti módon és vélemény alkotásomnál nem számít, hogy a szomszédom,vagy általam ismeretlen emberről legyen szó, hanem CSAK A TÉNYEK számítanak a mérlegelésnél. Ez itt tudtommal egy nyilvános és nyitott fórum,ahol ugyanúgy mint más én is regisztráltam és jogosan írok véleményt. Mocskolódó személyeskedésekbe pedig nem megyek bele akár neves, akár névtelen a megnyilvánuló.

Másik feltételezésedre...Nem tudom miből gondolod kedves Éva, hogy Kubinyi Úrnak címzett levelemet Ő úgy olvasná, mintha nem tudná ki írta.
Ami a műsorokat illeti, ha oda jutok, bizony névvel szoktam élő beszélgetésben állást foglalni egy adott vagy több témában is.

Fontos a visszaélések feltárása, de még fontosabb a tényszerűség és igazságosság. Sajnos pontos és hiteles információim nincsenek az esetről, de a jogos Önvédelem intézményét még inkább szélesíteni kellene hazánkban és ennek megfelelően kell döntsönek a Bírók is.

Nyilvánvalóan bosszantó, hogy - ismereteim szerint - semmilyen , a társadalom számára súlyosnak minősíthető bűnt el nem követő Budaházit leültették, de az hogy itt egy gyilkosság elkövetőjét felmentették , az előzővel nem vethető össze az okozatosság lényegi különbsége miatt.
Ebben is tisztán kell látnunk és nem szabad összemosni más esetekkel.
Sajnos nagyon rossz a véleményem a jogi területen dolgozókról, de az alábbi esetben helyesnek tartom azt a bírói itéletet, amely felmenti azt, aki a sajátját a támadók ellen megvédi.Legyen az akár Barna bácsi Kesznyétenen , vagy más a a valkói pincében, de akár a lakásában is joga mindenkinek védeni a sajátját.
Az önvédelem jogának helyt kell adni, de nem csak a "befolyásos" emberek esetében,hanem minden esetben, hiszen az emberi méltóság fontos része az igazságszolgáltatáshoz fűződő AZONOS JOG ÉS BÁNÁSMÓD.. Ennek lmegléte vagy nem léte alapvető kérdés a nemzeti kohézió szempontjából is.
Topi
2016-12-03 19:04:07
Az Európai Bíróság legújabb ítélete nyújthat segítséget a még mindig bajban lévő devizahiteleseknek? Vendégünk Léhmann György ügyvéd volt.
http://hirtv.hu/magyarorszageloben/mentoov-1372993
Évike
2016-12-03 13:38:00
Lehel, te válaszolsz névtelen levelekre? Mondd el amit akarsz a műsorban, ha közérdekű
Topi
2016-12-03 12:23:04
Mély kádergyökerek Tasnádi (Tanhauser) László karrierje mögött https://kuruc.info/p/2/166776/
Lehel
2016-12-03 11:48:59
Kedves Kubinyi Tamás !
Lehet hogy a Györkös ? rokona Ádernak, de én nem vagyok rokona. Ha hozzám -akinek nincs fegyvere sem engedélye .- de ha lenne és berontana két erőszakkal behatoló civil, rám vagy a feleségemre lőne, bizonyára a lövésükre én is lövéssel válaszolnék és helyesen tenné a bíróság, ha engem jogos önvédelem címén felmentene.
Nem biztos hogy jól vagyok informálva, de ha az történt, amit itt leírtam és önvédelemből lőtt a ház tulajdonosa és sértettje, bizony megdicsérem a bírót, aki fel merte menteni...
Topi
2016-12-03 07:39:52
Topi
2016-12-02 21:08:55
Egy kis újdonság: nagyobb kaliberű fegyverrel lőtték egymást a migránsok Horgoson
Forrás: https://kuruc.info/r/3/166798/
Topi
2016-12-02 15:04:42
CSEH TAMÁS - SZÉKELY HADOSZTÁLY INDULÓJA - MIHI - 2016 https://youtu.be/avZNjTt2Zxk
Ajózsef
2016-12-02 14:18:37
Adalék a méltán leköpött pásztor istván életrajzához.
teljes cikk:
http://szabadmagyarszo.com/2016/12/01/nem-ertem/
részlet:
...a magyarországi külügyminisztérium kinyilatkoztatott álláspont az, hogy Erdély Romániához való csatolásán „magyar embereknek nincs mit ünnepelniük”... Ugyanakkor, egy héttel ezelőtt ünnepeltek Szerbiában is... november 25-én Újvidéken... Tomislav Nikolić államfő azt javasolta, hogy ez a nap – a román példához hasonlóan – legyen állami ünnep Szerbiában is. Indoklásában az államfő kifejtette, hogy „ez a nap ünnep Szerbia minden egyes polgára számára, mint ahogy az volt az elmúlt 98 év során is”
November 25. ugyanis szerbiai szövegkörnyezetben pontosan ugyanaz, mint december 1. romániai szövegkörnyezetben: 1918-ban ezen a napon hirdette ki a Nagy Nemzetgyűlés Bácska, Bánát és Baranya (azaz Vajdaság) egyesülését a Szerb Királysággal.
És ezen a díszülésen ott volt a legnagyobb vajdasági magyar párt és érdekvédelmi szervezet, a VMSZ elnöke, Pásztor István is!
Topi
2016-12-02 08:17:10
Tóth Ilona: Ébresztő

Mivé lettél Árpád büszke népe?
Mivé lettél nemzetem, ó magyar?
kardodat kezedből mért tevéd le?
Háborút már többé nem akarsz?

Meghátráltál a gyáva csőcseléktől,
Örök szégyen, gyalázat ez reád,
Ki eddig védted viharban, vészben
Most már veszni hagyod hazád?

Szemed lehunyva, kezed megláncolva,
Idegen kéz szántja földedet,
Furfang, cselszövény uralkodik rajtad,
Meddig tűröd még ezt a helyzetet?

Idegen nép dúlja fel otthonod,
kinek robotolsz? Magad sem tudod?
Veszélyben léted, életed,
S nincs készen tartva fegyvered?

Ha elástad is a csatabárdot
A rozsda szét nem marja ott,
Ébredj magyar! Tűzd dárdád hegyére
A dicső, szent, zöldszínű lobogót!

Akkor méltó leszel majd őseidhez,
Ne csüggedj árva nemzetem, magyar!
Kardot a kézbe, Isten veled lesz!
S áldott a haza, mit oly sok szív akar.

(A koholt vádakkal halálra ítélt és 1957. június 27-én kivégzett
Tóth Ilona ezt a verset 1946. július 21-én, 14 éves korában írta.)
Topi
2016-12-02 07:29:19
Terez
2016-12-02 02:35:25
Roman pap gyulolettel beszelt Sepsiszentgyorgyon a magyarokrol. http://www.youtube.com/watch?v=eNhJx1uoT4A
www.magyarellenesseg.com
Topi
2016-12-01 22:16:21
(NEW 2016) Amerika sötét titkai lele ... ri bunker, NSA , White Sands titkai https://www.youtube.com/watch?v=kC34Kb6Vnh0
Topi
2016-12-01 21:59:54
Hogyan tereli el a tudomány a figyelmet tiszta teremtő emberi tudat erejéről? https://www.youtube.com/watch?v=gSpVgBcHPOc
Ferenc
2016-12-01 21:30:43
Nagy örömmel láttam viszont a mai adásban Király Álmos bátyámat! Az Isten éltesse még nagyon sokáig eröben és egészségben! Nagyon tetszettek a versek, amiket felolvasott, szinte könnyekig meghatóak. A versek irója, Sebestyén Rita pedig annyira kimagasló, ritka tehetség, hogy második Petöfi Sándornak tartom!
Ha magyar kormányunk lenne, akkor ennek a kis székely lánynak ismerné a nevét az egész Kárpát - medence és renszeresen felolvasnák a verseit az állami médiákban.
Topi
2016-12-01 21:07:01
Itt tartunk


Nem vették fel a csíksomlyói búcsút az UNESCO világörökségi listájára

Az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) Etiópiában ülésező közgyűlése nem sorolta a védett szellemi kulturális örökségek listájára a csíksomlyói búcsút - közölte a Romániai Magyar Demokrata Szövetség az MTI-vel.

Kelemen Hunor RMDSZ-elnök szerint az UNESCO azért nem fogadta el a búcsú védettségére vonatkozó kezdeményezést, mert a romániai magyar közösség részéről, a kezdeményezők részéről senki sem lehetett jelen a jelölés fenntartásakor.

"A román kulturális minisztérium képviselői pedig nemcsak, hogy nem tartották fenn a kezdeményezést, hanem még meg is köszönték az elutasítást, semmibe véve közel száz szakember munkáját és az erdélyi magyarság óhaját, hogy a csíksomlyói búcsú a világörökség részévé váljon. Érthetetlen számunkra a román fél diszkrimináló álláspontja" - írta Kelemen Hunor.

A csíksomlyói búcsút román kulturális miniszterként Kelemen Hunor terjesztette fel először 2012 márciusában, majd 2014-ben is.
Bezzeg a jógát felvették

Az UNESCO csütörtökön felvette az emberiség szellemi kulturális örökségének listájára a német, az olasz, a kazah, a pakisztáni és a portugál solymászat hagyományát, az indiai jógát, az iraki Khidr Elias ünnepi lakomát, a szaúd-arábiai almezmar és a kazah kuresi gyakorlatát.

A testület csütörtök reggeli döntése értelmében a reprezentatív listán eddig 13 országgal (Belgium, Csehország, Dél-Korea, Egyesült Arab Emírségek, Franciaország, Katar, Mongólia, Marokkó, Spanyolország, Szaúd-Arábia, Szíria, Magyarország és Ausztria) szereplő solymászat, mint élő emberi örökség tételei közé most közösen csatlakozott a német, az olasz, a kazah, a pakisztáni és a portugál solymászat hagyománya.

Az ősi indiai jóga hátterében álló filozófia jelentős hatással van az indiai társadalomra, az egészségtől és orvoslástól kezdve az oktatásig és a művészetekig.

Az Irakban élő közösségek minden év februárjában leróják tiszteletüket al-Khidr mitológiai alak előtt, akiről úgy tartják, hogy teljesíti a hívek kívánságait, különösen, ha azok tényleg rászorulnak. A hagyományos öltözéket viselő családok egy szent hegyen gyűlnek össze, különleges fogásokat esznek, eljárnak egy népszerű táncot (dabkka), vagy ajándékokat visznek a Tigris folyóhoz, ahol fogadalmakat tesznek kívánságaik teljesülését remélve, és gyertyákat úsztatnak le a vízen.

A kuresi egy hagyományos kazahsztáni birkózási forma, amelyet a helyi közösségek tagjai űznek, és a cél, hogy a birkózók egyike hozzáérintse a talajhoz az ellenfele vállát.

A testület szerdán a kubai rumbát, a dominikai merenguét, a számos közép- és dél-ázsiai ország által március 21-én tartott hagyományos újévi ünnepet, a novruzt, a kínai szoláris naptárat, a bangladesi Mangal Sobhajatra fesztivált, a belga sörkultúrát, az etiópiai oromo törzs demokratikus társadalmi-politikai rendszerét, a valenciai Las Fallas fesztivált vette fel a szellemi kulturális örökség listájára.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.