mindszentiocsi
2017-01-11 12:32:26
Kedves Topi! Nem tudom milyen célzattal raktad föl Stoffán György cikkét,de szerintem ez a bajor(Er ist nicht Bayer!) srác,Bayer Zsolton is túltesz bértollnokságban,pedig úgy gondoltam ,hogy a "Zsótit" már nem lehet alulmúlni. "Kedves hallgatóim! Kitört a pesti nívó láz! Nívó alatt író-láz!" Vigyázz még lejjebb is mehet a nívóléc,hajolj hátra,amíg földet érsz!" Ez az! Meg kell mondani a kósert! Hát ez az írás kósernek, kóser, de a magyar embereknek viszont,egyáltalán nem frankó! .
http://polgarportal.hu/zazrivecz-cuki-es-tobbiek-avagy-nem-nemzet-csak-penz/ Ez pedig az én véleményem a cikkről: . Mi köze van egy Zazrivecznek,egy Orsósnak, egy Farkas Flórinak,egy Deutsch-nak,egy Niedermüllernek,vagy a volt egész SZDSZ-nek,pl Hacknak,Pethőnek s.t.b. (sorstalan- világpolgároknak,soros pénzen),vagy pont éppen egy bajor Stoffánnak a magyar ügyekhez? Tessék mondani az milyen németes kultúrfölény,hogy "takonygerinc"? Esetleg Goethe vagy Schiller? Vagy ez egy régies német cipész- szakkifejezés,talán a cipősarkot megtartó gerincrész csirizes ragasztási németes megoldását jelenti? A magyar ügyeket nem kéne a magyarokra bízni? Az egész írásból szinte süt az übermensch-tempó,magyarul a sváb gőg. Mit keres itt(főleg Budapesten)ez a sok kis elszemtelenedett idegen (napról-napra,egyre több)? Nem kéne már hazamenni nekik? Úgy hallottam Németországban most óriási szükség van az ilyen szájhősökre,de Bangladesh és Birobidzsán(Önálló "kazár" állam, a volt Szovjetúnió területén,Moszkvától 8000,Vladivosztoktól 1000km-re fekszik,tessék utánanézni!), valamint Palesztina is hazavárja az ilyen eltévedt,kis képességű de szavakban óriási tettekre képes gyermekeit.
mindszentiocsi
2017-01-11 02:54:22
Kedves Lehel! Nagyon köszönöm a sorosról feltett linkedet! .george soros...nem érzek bűntudatot egyáltalán. " Ha nem én, akkor valaki más tette volna meg..."
https://www.youtube.com/watch?v=waYw5MVyLos
.Iszonyú nagy a világ,és benne kis hazánk, még normálisnak mondható, és már csak nagyon piciny humán- értelmiségi rétegének a felelőssége, az újabb és újabb generációk,morális és erkölcsi kinevelésében.A társadalmunk minden kis hivatalnoki,vagy pénzintézeti székében,szinte már mindenütt,meghasadt tudatú piciny,30-40-50-éves,apró soros györgy,vagy soros györgyike szellemi- töpörtyű, klónocskák ülnek.Tombol az emberi intellektuális nihilista primitívség.Őket mind a pedagógus társadalom termelte ki havi fixért,és őket pedig az egyetemeken és főiskolákon a biboldók,vagy azok szellemében oktatók képezték ki.(Hülyítették egymást is). Ez az igazi veszélye a kazárnak,divatot képes csinálni a jólétnek álcázott önpusztításból.Hol vannak most a nemzetünk nagyjai,hogy divatot csináljanak a "Magyar- Nép" élni akarásából.Ez a harc, a művészetek és a életmód-(trendi)- divat területén fog eldőlni.Sajnos ezt a pályát ők jelölték ki,és ördögien jól csinálják,így hát ezen a pályán is meg kell tanulnunk,nekünk és gyermekeinknek is,még jobban játszani,mint ők.Én most pillanatnyilag úgy gondolom,hogy ez a magyarság XXI. századi kihívása.
Topi
2017-01-09 20:58:55
kurucPista
2017-01-09 14:31:33
Topi
2017-01-08 23:16:51
Topi
2017-01-08 23:15:32
Topi
2017-01-08 15:48:31
Topi
2017-01-07 22:54:01
EGY KIS TÖRTÉNELEM TUDOMÁNY
https://youtu.be/MS-fwjA7BKI
Szőke István Atilla : A lélek útján
Bölcső vagyok, ringatózó,
Fakoporsó, holtat-óvó,
Élet vagyok, rezgő ruhás,
Halál vagyok, dévaj dudás.
Bús Ősz vagyok, barna vállú,
Morc Tél vagyok, hó-szakállú,
Tavasz vagyok, rügyet rázó,
Víg Nyár vagyok, fényt vigyázó.
Szarvas vagyok, pír-agancsú,
Medve vagyok, lomha mancsú,
Sólyom vagyok, érző szárnyú,
Bagoly vagyok, éji árnyú.
Hajnal vagyok, madárfüttyös,
Lombos tölgyfa, ága bütykös,
Hordó vagyok, donga-butykos,
Pipa vagyok, tajték-szutykos.
Tenger vagyok, vad verésű,
Szikla vagyok, csipke-fésű,
Apály vagyok, szelídültem,
Dagály vagyok, sose tűrtem.
Rőt Nap vagyok, sugárontó,
Ezüst Hold, a haját bontó,
Csillag vagyok, kép-óhajtó,
Kék Ég vagyok, felleg-tartó.
Hűs Víz vagyok, csepp-sokaság,
Tűz vagyok én, veres virág,
Nagy Szél vagyok, ős-nyikorgó,
Vén Föld, amely körbe-forgó.
Torony vagyok, vihart álló,
Harangszó, mely messze szálló,
Fohász vagyok, népet védő,
Ihlet, amely folyton égő.
Szikra vagyok, szétröpülök,
Mélység vagyok, de fönt ülök,
Csoda vagyok, valóságos,
Álom vagyok, kívánságos.
Zene vagyok, táncra hívó,
Hagyomány, mely sosem síró,
Dallam vagyok, ősi ének,
Ünnep vagyok, felednétek?
Csizma vagyok, keményszárú,
Kancsó vagyok, öblös szájú,
Derű vagyok, sosem ború,
Jó bor vagyok, gyöngy-homlokú.
Búza vagyok, elvetettek,
Kenyér vagyok, megsütöttek,
Karéj vagyok, mert leszeltek,
Új ház vagyok, kimeszeltek.
Ember vagyok, Istent látó,
Ösvény vagyok, vágykiáltó,
Remény vagyok, törhetetlen,
Szeretet, mely 'győzhetetlen.
Szép Múlt vagyok, hitet adó,
Jelen vagyok, szétáradó,
Jövő vagyok, lélek-szőttes,
Magyar vagyok, örök győztes!
Magyar vagyok, örök győztes!
Kocsis Lászlóné
2017-01-07 09:13:45
magyartm
2017-01-06 22:07:31
Topi
2017-01-06 21:41:08
Lehel
2017-01-06 19:03:57
mindszentiocsi
2017-01-06 09:11:06
Évike! A verés egy következmény és van akit(akiket) megmagyarázhatatlanul(számunkra átláthatatlan okokból) ver a sors.Addig azonban amíg józan paraszti ésszel átlátható egy ok-okozati történés,addig célszerű használni a logikus gondolkodást.A verekedés nem az én stílusom,mert nem old meg semmit. Egyébként a történetben,ha kíváncsi a véleményemre a "közalkalmazott" vagyis az óvónő, bocsánat: ÓVÓPEDAGÓGUS a hunyó. ÜZENETEM A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZÓKNAK: ha közalkalmazott,köz-tisztviselő,vagy közszolgálati dolgozó vagy,akkor soha ne mondd,hogy rossz a rendszer,hiszen TE MAGAD VAGY A RENDSZER,s pontosan azért nem lépsz ki belőle,mert neked így kényelmesebb,valamint biztos megélhetést nyújt magadnak és családodnak. (Ezek az emberek általában a DOLGOZNI ige főnévi alakját, a MUNKÁT = ELHELYEZKEDÉSNEK titulálják,szerintem egyszerűbb lenne ha ezek az örök hivatalnok lelkek az "EL" igekötő szócskát mellőznék is, és a MUNKA főnevet,csak egyszerűen a HELYEZKEDÉS szócskával pótolnák.Ez a tipikus hivatalnoki felfogás) .Szóval ezzel te nagyon is tisztában vagy,és azzal is, hogy a főnökeid sem feltétlenül a jó ügyet szolgálják,mégis,mégis megélhetési okokból nem húzol soha ujjat velük.Összefoglalva,tehát behódoltál,térdre ereszkedtél,az igazsággal szemben végzed mindennapi káros tevékenységedet. Hiába találsz ki hamis indokokat,hogy: "mindenkinek kedvezőbb ez a helyzet,szóval az,hogy te egzisztálsz azon a poszton,mert te legalább jó ember vagy" ,de ezt a hazugságot a lelked legmélyén magad sem hiszed el.Közületek senkinek sem ajánlom,hogy egy sötét kihalt utcán összetalálkozzon a régi valamikori tisztán látó és őszinte ifjúi ÖNMAGÁVAL,mert ebből aztán már lehetne verekedés,csakhogy akkor már túl késő lesz!
Topi
2017-01-06 05:57:41
Topi
2017-01-05 23:00:54
Évike
2017-01-05 21:44:41
mindszentiocsi
Kit vernél meg?
Topi
2017-01-05 14:15:08
mindszentiocsi
2017-01-05 11:40:09
TANMESE EGY JELLEMTELEN EMBERRŐL..... Az emlékeim ködéből,lassan előtűnik a sárga-téglás óvodaépület,az udvarán a homokozóval.Csilingelő gyermek zsivaj tölti be az orgonavirágok kölniillatától átitatott 50'-es évek tejszagú levegőjének kocsizörgéstől és piactéri zsibongástól hangos,lónyerítéssel,tehénbőgéssel és malacvisítással megtűzdelt,kicsit "poros-utas" világát.Újra itt a május, és a sárga pitypangot is egyre gyakrabban látogatják már a méhecskék szorgos csapatai.Ereje van már a Napnak, és ezt az áldott meleget a bőrömön is érzem. Ébred a természet minden az életről szól,hurrá élni jó! De bizony nem alszik az ördög sem,sunyin vigyorogva(mint róka a mesekönyvben), azon sürgölődik,szorgoskodik,hogy miként is tudná elvenni boldogságunk életigenlését! Volt egy kis-pajtásunk az óvodában(beképzelt és kombinálós), aki folyton azzal szaladt oda az óvónénihez,hogy őt mindig bántják.Most,Lacika bántotta,máskor Ferike vágta hátba és szidta le bosszúsan,később pedig Pistike lökte félre,vagy történetesen Rozika adott neki egy óriási pofont.A mi drága,aranyos óvónéninknek az az érzése támadt,hogy szegény kis önsajnáltatóst már mindenki csak bántja,hát jobban utána nézett a dolognak.Ettől kezdve persze a többi gyerekkel való foglalkozásból rabolt el rengeteg értékes időt ez a tevékenysége,tehát innentől kezdve a mi kis negatív hősünk "különleges" emberré rukkolt előre,és ebből következően neki ezért soron kívüli elbánás járt,persze a többiek rovására.Ettől kezdődően kezdett úgy kinézni a dolog ,hogy az egész óvodai oktatás azért van(őérte),hogy szegény kis árulkodóst és panaszkodóst,vajon miért is bántják a csúnya bűnös gyerekek? Na persze a végén mindig kiderül az igazság! Lacika odaadta jó szívvel féltett kincsét, a három színes üveggolyót,amit "szenvedő" kis szemétládánk,csak egy "ajándék" kislabdáért adott volna neki vissza (cserébe),holott az eleve a Lacikáé volt.Hát ezért Lacika,őkelmét tiszta erőből fenékbe rúgta,de jó erősen. Máskor meg Ferikét kérte meg,hogy hozzon már a kútról egy bögre vizet,mert az óvónéni szomjas. Miután Ferike megtette ezt,ő (a kavarógép) átnyújtotta a bögrét Rozikának,és miközben Rozika ivott, ez a kis "jó- üzletember" a kislány szoknyája alá nyúlt.Feri ezért jól megszidta és elküldte valahova, máshová.Rozikától ellenben,azonnal kapott egy visszakézből eleresztett,de csattanós nagy pofont.Ja,és még egy. A mászókánál is előreengedték a gyerekek "pimaszkát", mert azt hazudta nekik,hogy a doktor bácsi adott ám az óvónéninek egy papírt,amiben az áll,hogy azt csak ő (vagyis "kis -dudva")használhatja,mivel beteg,de apróbb ajándékokért esetleg ő "jószívűségből" hajlandó odaengedni,(némi honoráriumért) a többi gyereket is.Erre a mi Pistánk miután rájött a turpisságra,adott neki egy bika-nagy hátbavágást,majd félrelökte, a mászókától "alattomoskát". A történet befejezése sem alakulhatott volna értelemszerűen másként,mint ahogy az, meg is történt.Hazafelé menetben a gyerekek jól elkapták a grabancát és nagyon,de nagyon megverték.Mindig ez a vége! Na....most aztán már sajnáltathatja magát,sőt még kárpótlást is kérhet, az idők végezetéig.Gondolja ő. Csak aztán nehogy megint ráunjanak a "gyerekek",mert azért másnak is vannak ám áldozatai! Éppen,hogy pont elegen is,de lehet,hogy még egymilliószor is többen.És még az sem kizárt,hogy pont az ilyen kis ügyeskedő,"életre-valóskodó",nyerészkedő,pofátlan kis szemétládák miatt.Mondom én ezt minden faji,vallási és pártbéli hovatartozás nélkül,reklám és politikamentesen.A verést végrehajtók között viszont,már akkor ott volt észrevétlenül egy másik kis rafinált, aki meg arra kombinált,hogy,miképpen lehetne ebből az igazságtalanság által felfokozott helyzetből,később majd a saját önző érdekeinek megfelelő hasznot húzni.Most kezd derengeni a bölcsész agyában valami,még pediglen az,hogy a sorsát(vagy sorstalanságát?)ő sem kerülheti el!
Topi
2017-01-05 07:50:09
Gaudi Nagy Tamás barátom és harcostársam ismét a vádlottak padján fog szerepelni, mert jó magyar ember!
Kérlek benneteket, aki csak tud jöjjön oda 2017. január 5-én, csütörtökön 8.30-kor Markó utca 25. II. emelet 311.
Legyünk szolidaritás a nemzet elkötelezett építői között!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grespik László ügyvéd és jogvédő búcsúztatója lesz január 28-án 13 órától a Villányi úti Szent Imre templomban!
A búcsúztatón minden tisztességes magyar embernek a megjelenése fontos, mert az elhunyt minden tette a nemzet megtartása érdekében történt. Vegyünk hát búcsút tőle!
Anikó3
2017-01-04 15:08:01
kereső
Abba kéne hagyni ezt a sötét propagandát, Az Alkotmányos ellenállás Sólyom László volt közt. elnökre, Kiss János SZDSZ alapítóra és hasonlókra hivatkozik. Ki akar a magyarok közül ilyen bandával kommunista alkotmányt restaurálni?