magyartm
2017-01-16 08:41:14
Topi
2017-01-15 21:05:35
Szabó Ferenc
2017-01-15 19:25:08
Ami a jobbikban történik azt Kubinyi Tamás öt évvel ezelőtt megmondta. Köszönjük Tamás, most a hogyan tovább érdekelne.
Anikó3
2017-01-14 21:40:18
Nagyon sokat tett Udo Ulfkotte az europai emberekért. Nem tudom elhinni, hogy csak úgy meghalt. Imádkozzunk érte.
Ajózsef
2017-01-14 20:16:26
Meghalt Udo Ulfkotte! Feláldozta életét azért, hogy az embereknek kinyissa a szemét.
Az Isten nyugasztalja,
Topi
2017-01-13 22:11:08
Topi
2017-01-13 20:40:09
Topi
2017-01-13 18:29:50
Boldogasszony Földje
2017-01-13 12:26:51
mindszentiocsi
2017-01-13 05:31:36
Köszönöm Topi,hogy felraktad a Stoffán cikket,mert nem árt az néha, ha a reflektort ráirányítjuk a sötét zugokat igen kedvelő arctalan emberekre,így legalább egy pillanatra elővillan az igazi énjük, és tudhatjuk kivel állunk szemben.Egyébként ezt ők nem nagyon szeretik,de ez már az ő bajuk legyen. Mégegyszer kössz.
Anikó3
2017-01-12 14:15:04
Villás Bélát nem kellene itt reklámozni, Tobi. Mindenben ellentétes a magyar keresztény tanitással, amit az ÁKTV előadásain hallunk.
Józsi
Igazad van, mondjunk egy imát Tamásért.
Topi
2017-01-12 08:51:05
Topi
2017-01-12 08:39:30
Kedves mindszentiocsi! Ha már megkérdezted, hogy milyen céllal raktam fel a Soffán cikket, a válaszolok a kérdésedre.
Az összes politikai oldalról, és pártról meg van a véleményem, sajnos a nemes Árpád házi őseinket felcseréltették az újkori szarháziakra,
Viszont ebbe körbe beletartoznak a jelenleg regnálók, és egyes bértollnokaik is.
Imánuel Jézus élete születésétől haláláig titkok és hazugságok nélkül.
https://www.youtube.com/watch?v=AYOIZnptYVE
mindszentiocsi
2017-01-11 21:14:11
Stoffán György válasza mindszentiocsinek:
A "takonygerinc" mint jelző az olyanokra vonatkozik mint - többek között - ön is, akiknek ugyan a neve - feltehetőleg magyarosítva - magyar, a szívük és a gondolkodásuk viszont kicsinyes, stupid, gyűlölködő és magyarellenes. A "takonygerinc" szinonímái, hogy értse miről van szó: - gyurcsányferi, cukigabika, helleráginéni, glatzferike. Németül: Rotzwirbelsäule. . Stoffán György részére válasz mindszentiocsitől.Nem mondja,kedves Gyuri? Tudja Stoffikám,mi itt vidéken mindannyian bunkók vagyunk,úgy hogy külön köszönöm,hogy Budapestről elmagyarázta,hogy mi is értsük azt,hogy miről van szó! Nagyon jópofa amiket sziporkázva,csak úgy nagylelkűen,már,már nem visszafogva istenadta tehetségét, csak úgy hinti és szórja,már-már túlságosan pazarlóan is az éterben, ezeket a leheletfinom faultokat.Köszönöm válaszát,vidámmá tette az egész hetemet.Mondja nem gondolt még arra ,hogy Németországba is felvidíthatná az embereket?Ön megkockáztatom egy csiszolatlan humorgyémánt. A könnyed szellemesség Stan és Panja,úgy is mondhatnám Lennon-Mc Cartney-ja,vagy egyszerűen csak Lolka-Bolká-ja, egyszemélyes kiadásban.Nagyon jó...nagyon jó...Rotz Wirbelsáule...Hát ez nagyon jó...Ha legközelebb társaságba megyek ezzel feldobhatom a hangulatot.Nem tudok magamhoz térni, ez tényleg végtelenül humoros.Meg kell állapítsam Ön nem csak szeret viccelődni,Ön megfelelő műveltségi alappal, és hihetetlen emberi moralitással,tud is érzékenyen és lehelet finoman ironizálni.Köszönöm az evangéliumot,mester. Rotz Wibelsáule,hát ez nagyon jó,tényleg nagyon jó.Micsoda magasabbrendű igényesség? Ember, Maga tehetséges,nem mondták még Önnek? Szerintem foglalkoznia kellene újságírással,hátha felfedezik,ne lógassa a fejét,próbálkozzon! Semmiképpen ne hagyja abba,mi rendkívül jól szórakozunk!.
Józsi
2017-01-11 18:42:17
Tisztelt nézők és hallgatók!
Kubinyi Tamás minden alkalommal a műsort, imával fejezi be,amit a magyarokért vagy egyéb szándékra ajánl fel. Én arra buzdítanék mindenkit, imádkozzunk ő érte és a családjáért, hogy a jó Isten tartsa meg nagyon sokáig erőben és egészségben. NAGY SZÜKSÉGÜNK VAN RÁ! Az imának hatalmas ereje van.
Ezt tapasztalatból írom.
mindszentiocsi
2017-01-11 12:32:26
Kedves Topi! Nem tudom milyen célzattal raktad föl Stoffán György cikkét,de szerintem ez a bajor(Er ist nicht Bayer!) srác,Bayer Zsolton is túltesz bértollnokságban,pedig úgy gondoltam ,hogy a "Zsótit" már nem lehet alulmúlni. "Kedves hallgatóim! Kitört a pesti nívó láz! Nívó alatt író-láz!" Vigyázz még lejjebb is mehet a nívóléc,hajolj hátra,amíg földet érsz!" Ez az! Meg kell mondani a kósert! Hát ez az írás kósernek, kóser, de a magyar embereknek viszont,egyáltalán nem frankó! .
http://polgarportal.hu/zazrivecz-cuki-es-tobbiek-avagy-nem-nemzet-csak-penz/ Ez pedig az én véleményem a cikkről: . Mi köze van egy Zazrivecznek,egy Orsósnak, egy Farkas Flórinak,egy Deutsch-nak,egy Niedermüllernek,vagy a volt egész SZDSZ-nek,pl Hacknak,Pethőnek s.t.b. (sorstalan- világpolgároknak,soros pénzen),vagy pont éppen egy bajor Stoffánnak a magyar ügyekhez? Tessék mondani az milyen németes kultúrfölény,hogy "takonygerinc"? Esetleg Goethe vagy Schiller? Vagy ez egy régies német cipész- szakkifejezés,talán a cipősarkot megtartó gerincrész csirizes ragasztási németes megoldását jelenti? A magyar ügyeket nem kéne a magyarokra bízni? Az egész írásból szinte süt az übermensch-tempó,magyarul a sváb gőg. Mit keres itt(főleg Budapesten)ez a sok kis elszemtelenedett idegen (napról-napra,egyre több)? Nem kéne már hazamenni nekik? Úgy hallottam Németországban most óriási szükség van az ilyen szájhősökre,de Bangladesh és Birobidzsán(Önálló "kazár" állam, a volt Szovjetúnió területén,Moszkvától 8000,Vladivosztoktól 1000km-re fekszik,tessék utánanézni!), valamint Palesztina is hazavárja az ilyen eltévedt,kis képességű de szavakban óriási tettekre képes gyermekeit.
mindszentiocsi
2017-01-11 02:54:22
Kedves Lehel! Nagyon köszönöm a sorosról feltett linkedet! .george soros...nem érzek bűntudatot egyáltalán. " Ha nem én, akkor valaki más tette volna meg..."
https://www.youtube.com/watch?v=waYw5MVyLos
.Iszonyú nagy a világ,és benne kis hazánk, még normálisnak mondható, és már csak nagyon piciny humán- értelmiségi rétegének a felelőssége, az újabb és újabb generációk,morális és erkölcsi kinevelésében.A társadalmunk minden kis hivatalnoki,vagy pénzintézeti székében,szinte már mindenütt,meghasadt tudatú piciny,30-40-50-éves,apró soros györgy,vagy soros györgyike szellemi- töpörtyű, klónocskák ülnek.Tombol az emberi intellektuális nihilista primitívség.Őket mind a pedagógus társadalom termelte ki havi fixért,és őket pedig az egyetemeken és főiskolákon a biboldók,vagy azok szellemében oktatók képezték ki.(Hülyítették egymást is). Ez az igazi veszélye a kazárnak,divatot képes csinálni a jólétnek álcázott önpusztításból.Hol vannak most a nemzetünk nagyjai,hogy divatot csináljanak a "Magyar- Nép" élni akarásából.Ez a harc, a művészetek és a életmód-(trendi)- divat területén fog eldőlni.Sajnos ezt a pályát ők jelölték ki,és ördögien jól csinálják,így hát ezen a pályán is meg kell tanulnunk,nekünk és gyermekeinknek is,még jobban játszani,mint ők.Én most pillanatnyilag úgy gondolom,hogy ez a magyarság XXI. századi kihívása.
Topi
2017-01-09 20:58:55
kurucPista
2017-01-09 14:31:33
Topi
2017-01-08 23:16:51