Józsi
2017-07-02 10:55:19
Megismétlem az előző bejegyzésemet, hogy minél többen olvashassák.
Amíg a magyarok (az egész magyar nemzet), nem adja meg Szűz Máriának Magyarország királynéjának a megfelelő tiszteletet, vallási hovatartozástól függetlenül, (gondolok itt a protestáns testvérekre akik Szűz Máriát csak egy egyszerű személynek tartják), addig ne várjunk alapvető változást Magyarország és a magyarsággal kapcsolatban. Az ősvallásban is igen nagy tisztelete volt Szűz Máriának (Babba Máriának), tehát ehhez vissza kell térni! Ahogy Tamás mondja, először lélekben kell rendet teremtenünk aztán tettekben.
Az első legfontosabb lépések a következők lennének:
1,) A Regnum Marianum újraépítése
2,) A "Világ Győzelmes Királynője" engesztelő kápolna felépítése
3,) Az "Ősi Magyar Pálosrend" teljes tevékenységének újra éledése és megerősödése
Amíg Magyarországnak nem lesz olyan kormánya, amely ezeket meg valósítja, addig nem várható Magyarország felemelkedése! Van rá fedezet csak ezekre kell használni nem pedig a magyarságtól idegen célokra.
Kiegészítem ezt egy rövid imával amelyet naponta ellehet mondani Magyarországért, a magyar megmaradásáért:
„Nézz le mennyből öröködre, Mária nagyasszonyunk,
Neked adta át örökre jó szent István szép honunk,
Koronádnak legszebb gyöngye – hozzád sír fel – Hunnia,
Nem felejt el Árpád népe, míg csak lesz egy hű fia”.
Topi
2017-07-02 00:23:00
mindszentiocsi
2017-07-01 14:28:30
Egri Népújság 1921.április 22.péntek. ,,G O J - D E SZ" Jelentése gyilkold le a nem a te fajodhoz tartozót,akkor most ki a fajgyűlölő szélsőséges a Szent Kárpáthazában? ( Avagy imígyen ,,hálálják" meg a kazárok,ha az ő érdekükben és az ő védelmükben liberális eszméket vallasz! ) TÁRCZA.
Borzalmak.
Nemrégiben került a kezembe egy könyv. A címe: «Borzalmak könyve.» Ez a legmodernebb gyűjteményes «szépirodalmi» (?) termék valami szörnyűséges elbeszéléseket tartalmaz, amelyeket olvasva az ember hátán valósággal szaladozik a hideg. Vannak ugyanis írók, akik ilyen módon akarják biztosítani könyvük kelendőségét s a XX. század romlott idegzetű emberének megtévelyedett ízlésére utaznak.
Nos, ez a «Borzalmak könyve» szende csevegés a Návay gyilkosainak pőréhez képest.
Szinte látom a szegedi kir. törvényszék zsúfolt tárgyalási termét. Ember ember hátán szorong idestova egy hónapja, amióta a makói halálvonat szörnyű bűnperét tárgyalják. A közönség lélegzetvisszafojtva figyeli a rémes pör minden szavát és megdöbbenve hallgatja a tanúk szörnyű vallomásait.
És feltámadnak a titkok. Percről- percre világosabb lesz a magyar képviselő- ház volt elnökének, Návav Laiosnak,és unokatestvérének,Návay Ivánnak és Dr.Kiss Béla makói h. polgármesternek szörnyű vége.
— Micsoda rettentő Világ volt az ! Felelőtlenül, szinte csak úgy passzióból pusztítottak el - holmi börtöntöltelékek - valódi, értékes, sőt. nagy értékű emberéleteket. Hiszen azok a sehonnai gonosztevők még arra sem voltak érdemesek, hogy ajkukra vegyék olyan embernek a nevét, aminő — Návay Lajos volt, Eötvös József - báró unokája. . .
49 é v e s k o r á b a n k e l l e t t e l p u sz t u l n i a e n n e k a z í z i g - v é r i g m a g y a r ú r n a k . Ú r v o l t a sz ó t e l j e s é r t e l m é b e n , a k i t u d t a, m i r e k ö t e l e z i cs a l á d j á n a k m ú l t j a, v a g y o n a , e lő k e lő s é g e . E g é s z é le t é n á t d o lg o z o t t,k ü z d ö t t a Magyar Népért, az O r sz á g Ja v á é r t, m i n t C s a n á d v á r m e g y e f ő j e g y z ő j e , a l i s p á n ja , m a j d m i n t o r s z á g g y ű lé s i képviselő , a H áznak három ízben a l e ln ö k e s, v é g ü l e l n ö k e . K ü z d ö t t a b b a n a l i b e r á l i s i r á n y b a n , a m e l y m e g á s t a M a g y a r o r s z á g n a k , s n é k i, saját magának is, a k o r a i sírt. H i sz e n d í sz e s h á z e ln ö k i, s elő b b a l e l n ö k i m é l tó s á g á t c s a k azért h a g y t a el, m e r t 1912. ő sz é n n em a k art v á l l a l k o z n i a z ,,o b s t r u k c i ó e r ő sz a k o s l e t ö r é s é r e" a z a le ln ö k s é g e t p e d i g azért á l d o z t a föl, h o g y k i t a r t h a s s o n, e l v e i s a z á l t a l á n o s v á l a s z t ó j o g m e l l e t t . . .
S z ö r n y ű v é g é n e k e lő z m é n y e i k ö z ö t t o t t sz e r e p e l, e g y m é l t ó v é g e t é r t g o n o s z t e v ő , K l e i n S á n d o r 31 é v e s, v o l t- b á d o g o s se g é d : K u n B á l á n a k é s Sz a m u e l l i T i b o r n a k b e n s ő b a r á t j a, a k i k k e l m á r a z o r o sz h a d i f o g s á g b a n e g y ü t t h ó h é r o l t á k a m a g y a r h a d i f o g ly o k a t.
E z t a h í r h e d t a l a k o t k ü l d t é k Makóra v ö r ö s d i k t á t o r n a k , d e ott a d d ig g y a l á z a t o s k o d o t t, a d d i g f e n y e g e t t e , r a b o l t a a m a g y a r f ö l d m i v e se k e t, h o g y e g y n é p g y ü l é s e n le d o b t á k a m a k ó i v á r o s h á z a e r k é l y é r ő l s p á r p e r c alatt a szó t e l- j e s é r t e lm é b e n sz é t t é p t é k .
K un B é la é s a f e k é ly e s testű - lelkű S z a m u e l l i T i b o r sz ö r n y ű b o s s z ú t e s k ü d te k M akó ellen , «barátjuk» e l p u sz t í t á s á é r t.A k i v e te t t r o p p a n t n a g y s a r c o n k ív ü l t ú s z o k a t is sz e d t e k o ly ú t b a ig a z í t á s s a l, h o g y h o z z á k f e l a z o k a t B u d a p e s t - r e(!!??) Mivel p e d i g C s a n á d v á r m e g y é b e n a N á v a y c s a l á d a l e g te k i n te ly e se b b , a k é t N á v a y t is e l f o g t á k a v á r o s h e -l y e t te s p o l g á r m e s t e r é v e l e g y ü t t s la s s a n d ö c ö g ő v o n a t o n sz á l l í t o t t á k ő k e t a f ő v á r o s felé.
Mikor Félegyházán m e g á l l o t t a v o n a t, leszállították a k é t N á v a y t s dr. Kiss B é l á t, akik a peronon sétáltak . E g y s z e r r e a s í n p á r o k o n átkísérték őket a terroristák, s p á r a r a sz n y i m é ly s i r g ö d r ö k mellé állítva őket, m i n d h á r m u k a t a g y o n lő t t é k s le m é sz á r o l t á k .
Szávity Miklós a l e z r e d e s a z t v a l l o t t a e r r e v o n a t k o z ó a n :
«1919. április h ó v é g é n b i z a lm a s é r te s í t é s t kaptam , h o g y ellenem a makói k o m m u n i s t á k e l f o g a t á s i p a r a n c s o t adtak ki. E z é r t M akóról e l s z ö k v e , v o n a t t a l S z e n te s r e utaztam , ahol e g y Holzer n e v ű politikai m e g b íz o t t feltartóztatott. U g y a n a b b a n a v a g g o n - a b a n tartottak f o g v a , a m e ly b e n a k é t N á v a y testvért. Návay L a j o s n y u g o d t a n sz iv a r o z o t t. N em s o k á i g v i z s g á l h a t t a m t ú sz t á r s a i -m a t, mert értem jött k é t terrorista é s e l a k a r t a k v e z e t n i. E z t meglátta Kiss Géza, a terroristák p a r a n cs n o k a , aki a h á b o r ú a l a t t f e g y v e r m e s te r volt. O d a sz ó l t a te r r o r is t á k n a k : H o v a v i sz i t e k ?
A ,,GOJ-DESZ"-be — f e le l t e az e g y i k terrorista. Ezt az embert nem szabad bántani, — a d t a ki a r e n d e l k e z é s t Kiss. Alig t á v o z t a k el, k é t terrorista jött értem é s á t k i s é r t e k e g y h a r m a d o s z t á l y ú f ü l k é b e, a h o l a v é s z t ö r v é n y s z é k m ű k ö d ö t t. E lő t t e m k é t k a t o n á t h a l l g a t t a k k i é s m i n t a ja j g a t á s u k b ó l k i v e t t e m , mind a k e t t ő t halálra í t é l t é k .
Engem nem bántottak. A kihallgatás után nemsokára a vonat elindult. Később Kiss hívására átvittek az egyik pulmann kocsiba, hol Kiss megvendégelt és azt mondta: ha szökni akar, szökjön meg. Félegyházán a vagon folyosóján sétáltam, amikor láttam, hogy Kiss Bélát, majd a két Návayt a terroristák kivezetik az egyik fülkéből. Cegléden két terrorista beszélgetését hallgattam végig.'Az egyik azt mondta: Én kétszer lőttem a púposba, de még a kést is bele kellett szúrnom. Ugyancsak Cegléden megnézhettem a terroristák vagonját. Olyan volt, mint egy mészárszék. A fülke egész padlója tele volt vér foltokkal.* Engiben felismerte azt a terroristát, aki azt mondta, hogy belelőtt a púposba.
Kiss Zoltán így vall:
«Hallottam Kiskunfélegyházán a halálvonaton, amikor egy Engi nevű terrorista gúnyosan röhögve azt mondta: Ezt is hazaküldtük. Először belelőttem a szemébe, azután a szívébe és végül megforgattam benne a késemet.»
Legrészletesebb ős legborzalmasabb a Kritzler Lipót budapesti detektív főfelügyelő vallomása:
«Hódmezővásárhelyen azt láttam, hogy a túszok vagonjához egy kis csoport
közeledik. A csoport Tajti terrorista nyomozó, Varga vádbiztos, Orovecz Mátyás politikai megbízott és Sebestyén dr.-ból állott. Beszálltak a túszok vagonjába és azok közül többeket kiválogattak. Tíz perc múlva lövéseket hallott, majd hozzám jött egy Kovácsik nevű vasmunkás ős halál- sápadtan beszélte el, hogy több embert agyonlőttek. Mindegyik tússzal szembe két terroristát állítottak, így lőtték agyon mind az ötöt. Mindszent tájában csak lövéseket hallott, mikor kinézett az ablakon, gyors egymásutánban három véres hullát látott kiesni a vagyonból. Szentesen hosszabb ideig állott a vonat és ezalatt újból túszokat hoztak a vonatra. Közöttük volt Kiss Béla dr. tanácsos.
Szentest elhagyva, Vswga hangját hallottam, aki azt mondotta:
— Tudja e, mi a kommunizmus?
Egy ismeretlen hang válaszolt:
— Igen.
— Honnan? — folytatta Varga.
— Olvastam!
— Hát a részleteit? — szólalt ismét Varga.
A választ már nem hallotta, csak Varga parancsát:
—• Vigyétek el és tanítsátok m e g rá ! A z a b la k o n k i n é z v e látta, h o g y Návay I v á n t k é t terrorista kíséri. Majd megismétlődött az a p á r b e sz é d . Ez úttal Návay Lajosra és' Kiss dr.-ra került a sor. Mind a hármat elvitték . F é le g y h á z á r a é r v e , a három á l d o z a t o t a f ü t ő h á z i r á n y á b a vezették el, majd n é h á n y perc m ú lv a l ö v é se k e t hallott.
N em s o k á r a m e g je le n t a v a g o n e lő t t Engi- terrorista é s a k ö v e t k e z ő k e t m o n d o t t a :
— A z a v é n b u r z s u j ig e n n e h e z e n d ö g l ö t t m e g. E lő s z ö r a f e jé b e lőttem , a sz e m é b e találta m ’ A z u t á n a sz á j á t tátogatta , b e le lőtte m , a k k o r sem h a l t m e g. E k k o r k i h ú z t a m a r o h a m k é s e m e t, m e g f o r g a t t a m b e n n e, h o g y c s a k, ú g y csikorgott.
E z t a r o h a m k é s j e l e n e t e t u t á n o z t a i s E n g i. A r o h a m k é s m é g a k k o r is v é r t ő l c se p e g e t t.
A c e g lé d i á l l o m á s o n Szamuelli várta a v o n a t o t. J e le n t é s t tettek n e k i, m i r e ő m e g j e g y e z t e , h o g y nincs megelégedve a c s a p a t m u n k á j á v a l, m e r t k e v é s b u r z s u j t k ü l d ö t te k a m á s v i l á g r a .»
U g y a n c s a k erre v o n a t k o z i k, E n g l a e n d e r n é b u d a p e s t i l a k o s v a l l o m á s a , aki a k k o r e g y h á z b a n la k o t t E n g i S á n d o r r a l.
« E g y r e g g e l E n g i, a z á r t f o ly o só n , m i k o r r u h á j á t tisztította , a z t m o n d o t t a : «P u c o l o k , p u c o l o k * . M a j d k é t g y ű r ű t m u t a t o t t. »E z a k é t h i t v á n y g y ű r ű a z e g é sz j u t a l m a m «, — m o n d o t t a. »A m a k ó i ú t o n e g y sz ő r ö s b u r z s u j t öltem meg. A sz ő r ö s b u r zs u j k ö n y ö r g ö t t, h o g y n e b á n t s a m és e g é sz v a g y o n á t felajánlotta , de én azt mondtam, h o g y n e k e m n em k e l l a v a g y o n o d , c s a k a z é l e t e d . M a j d a s z iv é b e szú r t a m . Azután m e l l é j e térdeltem s a frissen kifolyó v é r r e l t e l e sz í v t a m a s z á j a m a t é s l e k ö p t e m a mellettem álló terroristát.«
A v a l l o m á s o k mind m e g e g y e z n e k , d e a z é r t a g o n o sz arcú E n g i S á n d o r és méltó társa, Anacskai, t a g a d n a k .
J e l l e m z ő , h o g y m i t m o n d o t t a p ö k h e n d i terrorista a N á v a y a k r ó l, h o g y tudniillik, k ö n y ö r ö g t e k v o ln a n e k i az életükért.
E z nem i g a z , m e r t a f é l e g y h á z a i v a s ú t i v e n d é g l ő s, aki r é m ü l v e l á t t a a m é s z á r l á s t és b e t e g i s lett utána, azt vallotta , h o g y az á l d o z a t o k csak k e z e t f o g t a k a sír előtt, s az égre n é z v e b ü sz k é n , f é r f i a s a n v á r t á k a h a l á l o s g o ly ó t. . .
Ig e n , az é g r e n é z t e k, s o n n é t v á r t á k a m e g t o r l á s t, a m e l y la s s a n b á r, de b i z t o s a n k ö z e l e d i k a g o n o s z t e v ő k felé.
*
I l y e n e k t ö r t é n t e k az U r n a k 1919. e s z te n d e jé b e n a sz e n t szabadság, egyenlőség és testvériség uralma alatt . . . Borzalom,még csak rágondolni is . . .
O k o l j u n k b e lő le !!! (bi)
Józsi
2017-07-01 12:01:52
Biztosan sokan nem fognak egyet érteni velem, de ez nem változtat a helyzeten. Amíg a magyarok (az egész magyar nemzet), nem adja meg Szűz Máriának Magyarország királynéjának a megfelelő tiszteletet, vallási hovatartozástól függetlenül, (gondolok itt a protestáns testvérekre akik Szűz Máriát csak egy egyszerű személynek tartják), addig ne várjunk alapvető változást Magyarország és a magyarsággal kapcsolatban. Az ősvallásban is igen nagy tisztelete volt Szűz Máriának (Babba Máriának), tehát ehhez vissza kell térni! Ahogy Tamás mondja, először lélekben kell rendet teremtenünk aztán tettekben.
Az első legfontosabb lépések a következők lennének:
1,) A Regnum Marianum újraépítése
2,) A "Világ Győzelmes Királynője" engesztelő kápolna felépítése
3,) Az "Ősi Magyar Pálosrend" teljes tevékenységének újra éledése és megerősödése
Amíg Magyarországnak nem lesz olyan kormánya, amely ezeket meg valósítja, addig nem várható Magyarország felemelkedése! Van rá fedezet csak ezekre kell használni nem pedig a magyarságtól idegen célokra.
Barteli2
2017-06-30 21:54:36
a franciáknál jelentős mértékben csökkent a szavazókedv, így az ottani egypártrendszerben egy szélsőséges nemzetgyűlölő került a politikacsinálás élére.
Itthon is csökken a választási kedv.. választhatunk rossz vagy még rosszabb között.
Az egypártrendszer működtetését ez csak könnyíti, mert a befolyásolhatóbb választási joggal rendelkező megy el voksolni.
Ne menjünk el szavazni ? Vagy szavazzunk egy parlamenten kívüli pártra?
Mi a jó megoldás? Hogyan lehetne megváltoztatni a hatalmi értéknélküli-pénzvilág által működtetett "demokráciát"?
Mi szükséges az értéktelen elektronikus pénz, a pénzváltás lecseréléséhez?
Barteli2
2017-06-30 21:36:03
A titkos a facebook (pofakönyv) cenzúraszabályzata.
Ám mivel hetente kb 60000 hozzászólást töröl ki a személyzet igy nagyszámú moderátort kell foglalkoztatniuk, Ki is szivárgott a belső szabályzatuk:
https://www.hwsw.hu/hirek/57463/facebook-cenzura-moderalas-szabalyzat-gyuloletbeszed-politika.html
csak néhány gondolat belőle:
- a rendszer "azokat az embereket védi, akiknek a legkevésbé van rá szükségük".
- az elitet védi a Facebook cenzúraszabálya
- "mikor a háború elkezdődik, akkor az a Facebookon is kezdődik"
- kemény háborús cenzúrát alkalmaz, ha kontinensfoglalókról, vagy az ukrán háborúról van szó
- nem kíméli a palesztin kommentelőket
G.Róbert
2017-06-30 10:32:46
Lehel
2017-06-28 08:16:42
" Termeketlen talajba N E vessunk magot. " Korabbi musorban nemzetvezetonek ajanlott ket szemellyel kapcsolatosan MA A TAPASZTALATOM ALAPJAN ideztem az elso mondatot. Az egyikkel kapcsolatban Oliver nevu tarsunk velemenyet is jo lenne ismerni, mi lett gaudi munkajanak hatasa az ugyere ?Tudott e szamitani ra ? Mindket szemely lehetosege van vagy volt a jogalkotasban raszt venni, ugyanakkor munkassaguk hangossagan kivuli jelentos eredmenyre kivancsi vagyok.p
Barteli2
2017-06-27 21:47:53
Miközben 4 év alatt , 2021 -re megháromszorozódik a napenergia globális felhasználása
Miközben új technolóiga van kilátásban:
https://www.napelemek-napkollektorok.hu/magazin/napenergia/komoly-attores-perovszkit-napelemeknel/
Elég köztudott, hogy nem kell a drága és veszélyes atom..
Addig a politika:
az LMP -t felfuttatják a PAKS II ellenzőivel, miközben már az aláírásgyűjtés megkezdése előtt tudhatják (és szerintem tudják is) a tutit, hogy az egypártrendszer elmeszeli a népszavazás kiírását..
Az egypártrendszer eközben a másik oldalon mossa az emberek agyát: a kuruc.info-sok zöme / vagy inkább éppen az odatelepített fizetett bértolnokok az atomenergia mellett voksolnak..
Romlott politikia megosztó ügynökök ezek! Színjáték a köbön! A valóság az, hogy magyar földre környezetszennyező gyárakat és energia igényes összeszeszerlő üzemeket telepítenek a kifosztók. A legjobban a németek tulajdonú üzemek tulajdonosainak kell a paksi energia.
(Ugros eliminandos esse)
Na és hogy minden bankárcsalád jól járjon az elnyomottak kifosztása által, az oroszok "befektetéséből" megvalósul Magyarországon a föld alatti atomhulladéktározó építése is!
Így aztán a gyarmatosító zöld és tiszta marad.
(megjegyzés: kezdetben az LMP nem a atomerőmű ellen, hanem az orosz megvalósítású atomerűmő ellen kampányolt)
Gyarmatosító országok szemétlerakó helyévé tették az országunkat az eu kék színbe öltözött csillagot viselő kommunisták közreműködésével!
wk.szilvia
2017-06-26 23:04:35
Vaclav Klaus Csehorszag EU-bol valo kilépését követeli.
"Többségi vélemény: az EU szétesik" - történészek megvilagitjak az okait.
"Az EU mint pénz-, és ipar lobbi szervezet elveszti a nép bizalmat."
Egy francia Véleménykutato Intézet felmérést végzett négy orszagban. Nagy-Brittaniaban, Olaszorszagban a megkérdezettek több mint fele, Németorszagban 39 %, Franciaorszagban 42 % azon a véleményen van, hogy a Brexit utan több allam kilép az EU-bol.
A francia intézet érdekes modon nem kérdezte a magyarokat, cseheket, szlovakokat, portugalokat, spanyolokat, görögöket. Ezekben az orszagokban a többség véleménye, hogy az EU szétesik.
"A népesség körében az EU legitimacioja teljesen hianyzik." "Altalanos probléma a felduzzasztott bürokracia. A parlamenti képviselök gyengék,- ellentétben az EU-Komisszioval - kevés szavuk van. Minden fontos döntés az europai népesség egyetértése nélkül történik, legtöbbször a lobbik gazdasagi, pénzügyi érdekeit kiszolgalva.
Az europai népesség "EU-faradt".
Az EU nem képes magat megreformalni épp a fent emlitett dolog miatt. Alapvetöen egy hibas iranyu fejlödés.
Oriasi befolyasa van a fösodratu médiakra.
Az alabbi videoban Vaclav Klaus szavait hallhatjuk (csak részben forditottam!):
"Tiltakozunk az EU döntése miatt, hogy eljarast inditsanak Csehorszag ellen. Az EU-ban valo részvételünknek nincs jelentösége, hangunkat figyelembe se veszik, a döntéseket nem beszélik meg velünk azokat felettünk hozzak meg.
Nincs szükségünk szubvenciora, és nem is akarjuk. Brüsszel felé megtagadjuk befizetéseinket, és nem kèrjük a brüsszeli szubvenciokat.
Az EU gonosz politikajat, amit eröszakkal folytat, az egészet elutasitjuk.
Egyetlen szükséges végkövetkeztetés: elérkezett az idö, hogy orszagunk EU-bol valo kilépését elökészitsük. Ez az egyetlen ut, és kötelességünk orszagunk felé, amit elödeinktöl örököltünk, amit a jövö-generacionak tovabbadunk, megtartunk, megmentünk."
http://quer-denken.tv/mehrheitsmeinung-geht-vom-eu-zerfall-aus-historiker-erlaeutert-gruende/
Topi
2017-06-26 18:37:48
barodza
2017-06-25 19:39:58
wk.szilvia
2017-06-25 17:31:32
"Aki hallgat, az nem ellenkezik, és aki hallgat az a hazugsagot elfogadja."
Berlin, evangélikus egyhazi rendezvény, melynek cime: "Mondd el az igazsagot!" A menekültek halottjaiért megtartott hivatalos egyperces tiszteletadason egy fiatal tanar szükségét érezte, hogy ne hallgasson, a csendet meg kellett törnie, ki kellett mondania az igazsagot (video):
"En nem hallgatok!
Ami itt történik az igazsagtalan, egy képmutatas.
Miért menekülnek az emberek?
Mert rosszul megy nekik, ahol vannak.
Afrikaban az embereknek miért megy rosszul?
Mert a Nyugat Afrikat kirabolja.
Az arab forradalmak iranyitott forradalmak voltak.
Németorszagban a menekültek felvétele az alaptörvénnyel szembe megy."
Tovabba a videoban többek között az alabbiakat mondja:
"Nagyon kevesen vannak, akik ezt kimerik mondani. Biztos vagyok abban, hogy helyes uton vagyok. Üzenem az embereknek nincs mitöl félniük, hiszem, hogy nem nem történhet bajuk ha az igaz ügyért sikra szallnak, ha nyiltan a hitelesség mellett kiallnak, ha nem hagyjak magukat félrevezetni, akkor nincs mit vesziteni. Sok nagyszerü rendezvény van, oda lehet menni, felszolalni, vagy röpcédulakat terjeszteni, plakatokat ragasztani. Sok-sok lehetöség van. Különben nincs is szükség szervezésre, engem se szerveztek. Sok baratom van, akik hasonloan gondolkoznak mint én, és ez eröt ad nekem.
http://quer-denken.tv/ich-schweige-nicht-der-mann-der-das-schweigen-brach/
kereső
2017-06-25 12:51:32
Topi
2017-06-23 22:31:08
Topi
2017-06-23 07:10:51
Határok nélkül: a délvidéki cigányok ugyanúgy tudnak terrorizálni, magyart verni és hazudozni, mint a csonkahoniak
Kilenc szerbiai cigány vert meg egy férfit, mert segíteni akart egy lánynak.
Az eset után megfenyegették, majd többször rálőttek.
A cigányok szabadlábon, a rendőrség semmit nem csinál az ügyben.
https://www.youtube.com/watch?v=knJu9FJoeQU
Jovon Antal
2017-06-23 03:45:34
Topi
2017-06-22 23:22:00
wk.szilvia
2017-06-22 22:39:53
Egy lengyel fiatal beszéde a Sejm-ben (lengyel Parlament)
Az EU a Szovjetunio csak kék zaszlo alatt .
"Itt vagyunk a Lengyel Köztarsasag Parlamentjében. Azon a helyen, ahol azok ülnek, akik allamunk müködéséért felelösek, akik napi üléseiket itt tartjak. Ugyanazon a helyen vagyunk, ahol azok az emberek, akik a szovjet zaszlok alol hoztak ki -, majd az Europai Unio kék zaszlaja ala taszitottak bennünket. A politikai korrektheit diktaturaja alatt emberek szazai halnak meg, teherautok hajtanak rajtuk keresztül, robbanoanyag repiti öket a levegöbe vagy szélsöségesek lövik agyon öket, akiket Brüsszelben a balos söpredék importal ide.
A mai kommunistak nem vörösök.
A mai kommunistak kékek.
Egyébként az a véleményem, hogy az EU-t le kell rombolni (megszüntetni)."
Ezutan kezébe veszi a papirt, amin az EU-zaszlo lathato és széttépi. A lengyel Parlament vastapssal jutalmazza.
Egy kommentelö: - "Nagyszerü fiatal. Reményem van Közép- Kelet Europahoz. Ha mindezt Franciaorszagban mondta volna el, börtönben lenne."
http://quer-denken.tv/die-eu-ist-die-sowjetunion-unter-blauem-banner/
http://quer-denken.tv/die-eu-ist-die-sowjetunion-unter-blauem-banner/
Kocsis Lászlóné
2017-06-22 18:33:43