Barteli2
2017-06-30 21:54:36
a franciáknál jelentős mértékben csökkent a szavazókedv, így az ottani egypártrendszerben egy szélsőséges nemzetgyűlölő került a politikacsinálás élére.
Itthon is csökken a választási kedv.. választhatunk rossz vagy még rosszabb között.
Az egypártrendszer működtetését ez csak könnyíti, mert a befolyásolhatóbb választási joggal rendelkező megy el voksolni.
Ne menjünk el szavazni ? Vagy szavazzunk egy parlamenten kívüli pártra?
Mi a jó megoldás? Hogyan lehetne megváltoztatni a hatalmi értéknélküli-pénzvilág által működtetett "demokráciát"?
Mi szükséges az értéktelen elektronikus pénz, a pénzváltás lecseréléséhez?
Barteli2
2017-06-30 21:36:03
A titkos a facebook (pofakönyv) cenzúraszabályzata.
Ám mivel hetente kb 60000 hozzászólást töröl ki a személyzet igy nagyszámú moderátort kell foglalkoztatniuk, Ki is szivárgott a belső szabályzatuk:
https://www.hwsw.hu/hirek/57463/facebook-cenzura-moderalas-szabalyzat-gyuloletbeszed-politika.html
csak néhány gondolat belőle:
- a rendszer "azokat az embereket védi, akiknek a legkevésbé van rá szükségük".
- az elitet védi a Facebook cenzúraszabálya
- "mikor a háború elkezdődik, akkor az a Facebookon is kezdődik"
- kemény háborús cenzúrát alkalmaz, ha kontinensfoglalókról, vagy az ukrán háborúról van szó
- nem kíméli a palesztin kommentelőket
G.Róbert
2017-06-30 10:32:46
Lehel
2017-06-28 08:16:42
" Termeketlen talajba N E vessunk magot. " Korabbi musorban nemzetvezetonek ajanlott ket szemellyel kapcsolatosan MA A TAPASZTALATOM ALAPJAN ideztem az elso mondatot. Az egyikkel kapcsolatban Oliver nevu tarsunk velemenyet is jo lenne ismerni, mi lett gaudi munkajanak hatasa az ugyere ?Tudott e szamitani ra ? Mindket szemely lehetosege van vagy volt a jogalkotasban raszt venni, ugyanakkor munkassaguk hangossagan kivuli jelentos eredmenyre kivancsi vagyok.p
Barteli2
2017-06-27 21:47:53
Miközben 4 év alatt , 2021 -re megháromszorozódik a napenergia globális felhasználása
Miközben új technolóiga van kilátásban:
https://www.napelemek-napkollektorok.hu/magazin/napenergia/komoly-attores-perovszkit-napelemeknel/
Elég köztudott, hogy nem kell a drága és veszélyes atom..
Addig a politika:
az LMP -t felfuttatják a PAKS II ellenzőivel, miközben már az aláírásgyűjtés megkezdése előtt tudhatják (és szerintem tudják is) a tutit, hogy az egypártrendszer elmeszeli a népszavazás kiírását..
Az egypártrendszer eközben a másik oldalon mossa az emberek agyát: a kuruc.info-sok zöme / vagy inkább éppen az odatelepített fizetett bértolnokok az atomenergia mellett voksolnak..
Romlott politikia megosztó ügynökök ezek! Színjáték a köbön! A valóság az, hogy magyar földre környezetszennyező gyárakat és energia igényes összeszeszerlő üzemeket telepítenek a kifosztók. A legjobban a németek tulajdonú üzemek tulajdonosainak kell a paksi energia.
(Ugros eliminandos esse)
Na és hogy minden bankárcsalád jól járjon az elnyomottak kifosztása által, az oroszok "befektetéséből" megvalósul Magyarországon a föld alatti atomhulladéktározó építése is!
Így aztán a gyarmatosító zöld és tiszta marad.
(megjegyzés: kezdetben az LMP nem a atomerőmű ellen, hanem az orosz megvalósítású atomerűmő ellen kampányolt)
Gyarmatosító országok szemétlerakó helyévé tették az országunkat az eu kék színbe öltözött csillagot viselő kommunisták közreműködésével!
wk.szilvia
2017-06-26 23:04:35
Vaclav Klaus Csehorszag EU-bol valo kilépését követeli.
"Többségi vélemény: az EU szétesik" - történészek megvilagitjak az okait.
"Az EU mint pénz-, és ipar lobbi szervezet elveszti a nép bizalmat."
Egy francia Véleménykutato Intézet felmérést végzett négy orszagban. Nagy-Brittaniaban, Olaszorszagban a megkérdezettek több mint fele, Németorszagban 39 %, Franciaorszagban 42 % azon a véleményen van, hogy a Brexit utan több allam kilép az EU-bol.
A francia intézet érdekes modon nem kérdezte a magyarokat, cseheket, szlovakokat, portugalokat, spanyolokat, görögöket. Ezekben az orszagokban a többség véleménye, hogy az EU szétesik.
"A népesség körében az EU legitimacioja teljesen hianyzik." "Altalanos probléma a felduzzasztott bürokracia. A parlamenti képviselök gyengék,- ellentétben az EU-Komisszioval - kevés szavuk van. Minden fontos döntés az europai népesség egyetértése nélkül történik, legtöbbször a lobbik gazdasagi, pénzügyi érdekeit kiszolgalva.
Az europai népesség "EU-faradt".
Az EU nem képes magat megreformalni épp a fent emlitett dolog miatt. Alapvetöen egy hibas iranyu fejlödés.
Oriasi befolyasa van a fösodratu médiakra.
Az alabbi videoban Vaclav Klaus szavait hallhatjuk (csak részben forditottam!):
"Tiltakozunk az EU döntése miatt, hogy eljarast inditsanak Csehorszag ellen. Az EU-ban valo részvételünknek nincs jelentösége, hangunkat figyelembe se veszik, a döntéseket nem beszélik meg velünk azokat felettünk hozzak meg.
Nincs szükségünk szubvenciora, és nem is akarjuk. Brüsszel felé megtagadjuk befizetéseinket, és nem kèrjük a brüsszeli szubvenciokat.
Az EU gonosz politikajat, amit eröszakkal folytat, az egészet elutasitjuk.
Egyetlen szükséges végkövetkeztetés: elérkezett az idö, hogy orszagunk EU-bol valo kilépését elökészitsük. Ez az egyetlen ut, és kötelességünk orszagunk felé, amit elödeinktöl örököltünk, amit a jövö-generacionak tovabbadunk, megtartunk, megmentünk."
http://quer-denken.tv/mehrheitsmeinung-geht-vom-eu-zerfall-aus-historiker-erlaeutert-gruende/
Topi
2017-06-26 18:37:48
barodza
2017-06-25 19:39:58
wk.szilvia
2017-06-25 17:31:32
"Aki hallgat, az nem ellenkezik, és aki hallgat az a hazugsagot elfogadja."
Berlin, evangélikus egyhazi rendezvény, melynek cime: "Mondd el az igazsagot!" A menekültek halottjaiért megtartott hivatalos egyperces tiszteletadason egy fiatal tanar szükségét érezte, hogy ne hallgasson, a csendet meg kellett törnie, ki kellett mondania az igazsagot (video):
"En nem hallgatok!
Ami itt történik az igazsagtalan, egy képmutatas.
Miért menekülnek az emberek?
Mert rosszul megy nekik, ahol vannak.
Afrikaban az embereknek miért megy rosszul?
Mert a Nyugat Afrikat kirabolja.
Az arab forradalmak iranyitott forradalmak voltak.
Németorszagban a menekültek felvétele az alaptörvénnyel szembe megy."
Tovabba a videoban többek között az alabbiakat mondja:
"Nagyon kevesen vannak, akik ezt kimerik mondani. Biztos vagyok abban, hogy helyes uton vagyok. Üzenem az embereknek nincs mitöl félniük, hiszem, hogy nem nem történhet bajuk ha az igaz ügyért sikra szallnak, ha nyiltan a hitelesség mellett kiallnak, ha nem hagyjak magukat félrevezetni, akkor nincs mit vesziteni. Sok nagyszerü rendezvény van, oda lehet menni, felszolalni, vagy röpcédulakat terjeszteni, plakatokat ragasztani. Sok-sok lehetöség van. Különben nincs is szükség szervezésre, engem se szerveztek. Sok baratom van, akik hasonloan gondolkoznak mint én, és ez eröt ad nekem.
http://quer-denken.tv/ich-schweige-nicht-der-mann-der-das-schweigen-brach/
kereső
2017-06-25 12:51:32
Topi
2017-06-23 22:31:08
Topi
2017-06-23 07:10:51
Határok nélkül: a délvidéki cigányok ugyanúgy tudnak terrorizálni, magyart verni és hazudozni, mint a csonkahoniak
Kilenc szerbiai cigány vert meg egy férfit, mert segíteni akart egy lánynak.
Az eset után megfenyegették, majd többször rálőttek.
A cigányok szabadlábon, a rendőrség semmit nem csinál az ügyben.
https://www.youtube.com/watch?v=knJu9FJoeQU
Jovon Antal
2017-06-23 03:45:34
Topi
2017-06-22 23:22:00
wk.szilvia
2017-06-22 22:39:53
Egy lengyel fiatal beszéde a Sejm-ben (lengyel Parlament)
Az EU a Szovjetunio csak kék zaszlo alatt .
"Itt vagyunk a Lengyel Köztarsasag Parlamentjében. Azon a helyen, ahol azok ülnek, akik allamunk müködéséért felelösek, akik napi üléseiket itt tartjak. Ugyanazon a helyen vagyunk, ahol azok az emberek, akik a szovjet zaszlok alol hoztak ki -, majd az Europai Unio kék zaszlaja ala taszitottak bennünket. A politikai korrektheit diktaturaja alatt emberek szazai halnak meg, teherautok hajtanak rajtuk keresztül, robbanoanyag repiti öket a levegöbe vagy szélsöségesek lövik agyon öket, akiket Brüsszelben a balos söpredék importal ide.
A mai kommunistak nem vörösök.
A mai kommunistak kékek.
Egyébként az a véleményem, hogy az EU-t le kell rombolni (megszüntetni)."
Ezutan kezébe veszi a papirt, amin az EU-zaszlo lathato és széttépi. A lengyel Parlament vastapssal jutalmazza.
Egy kommentelö: - "Nagyszerü fiatal. Reményem van Közép- Kelet Europahoz. Ha mindezt Franciaorszagban mondta volna el, börtönben lenne."
http://quer-denken.tv/die-eu-ist-die-sowjetunion-unter-blauem-banner/
http://quer-denken.tv/die-eu-ist-die-sowjetunion-unter-blauem-banner/
Kocsis Lászlóné
2017-06-22 18:33:43
Topi
2017-06-22 15:10:50
Terez
2017-06-22 03:18:01
Barteli2
2017-06-21 20:33:30
mindszentiocsi
2017-06-21 10:41:01
https://www.youtube.com/watch?v=oqj8rJaQtuc Az előttem heverő fényképen régi-régi,közeli és nagyon jó ismerőseim.Az édesanya,akit mindkét oldalról közrefogja két gyermeke. Mosolyognak. Rám. A múltból........ Most hirtelen azt álmodom,hogy ébren vagyok. Néha még össze-össze járogattak az emberek,talán Szilveszter lehetett, és éppen Ibi-néniéknél találkoztak a baráti társaság tagjai. Minket is vittek magukkal a szüleink,és mi, a gyermekek,ültünk a szőnyegen és néztük a szilveszteri bolondozást a televízióban. Vacsora után a felnőttek "kártyázásba" fogtak. Suhogtak a lapok,csilingeltek a poharak,üveggyöngyökként gurult,sorjázott a kacagás. Azon időtájt szállóige volt köztük: "van nekem egy tercem,nincs egy nyugodt percem",és sokatmondóan egymásra néztek,majd utána ezen a bemondáson nagyokat nevettek. Még mai is - immár ötven év távlatával - úgy zenél ez a fülemben,mintha ezt az egészet,egy óriási,üres,sok-sok ablakos folyosó végéből hallanám. És ez.......ez a lárma,mintha egy becsukott ajtó félhomályba burkolózó körvonalaiból szivárogna elő. A hangok sziporkázó fényükkel,szanaszét szóródnak a térben,és egyre erősödően,és gyorsulva gurulnak át, az ásítva ébredező csarnokon. Újra és megint újra,fel-felharsanva,ide-oda pattognak a hűvös mozaiklapokon,vidám visszhangot csiholva,csattogva,tükrös üvegbuborékokként záporoznak, az ablaksoron beáradó fényözöncsóvákon át.....és közelítenek,felém. Egymagamban,jól megbújva,egy sötét zugban rejtőzködöm fürkésző éberen. Lám én most mindenkit látok,engem viszont mégsem fedezhet fel már, senki sem,hiszen én láthatatlan vagyok. Pontosan úgy,mint minden varázserővel megáldott,boldog kisgyermek. Ily módon tehát a felnőttek zajosan sürgő-forgó,ténykedő világa,még olyan imbolygóan távolinak tűnik,mint egy nádkeresztre kifeszített újságpapír- sárkány,mely egyszer csak elszabadul,és lüktető,szabálytalan hullámokat leíró,rezgőn kereplő hangjával, egyre közelít a tündöklő Naphoz. Éppen úgy,mint amiképp az őt követő konokul büszke gyermeki tekintet,mely hirtelen támadt vakmerőséggel, szemeit az égre szegezi. Kitartóan - bár hunyorogva - de egyenesen, bele a Napba néz.Ettől az emberfeletti hatalmas erejű fényenergiától, szemében összegyűlnek könnyei,s ezek gyöngyfüzérén át,álomszerűen hirtelen megsokszorozza a fényforrást - mindazonáltal csillaggyöngysorral koronázva - ékesíti fel ,,ŐT" a MINDENSÉGET. Így az ég királynője, kitárt karú ölelésével,mint jó ,,Boldogasszony- anya" lángolóan magához vonja,és végleg örökre be is fogadja, új pillangószárnyú,vakmerően bátor gyermekét..... Haza, az ,,Ő" égi tündérországába. Odakint,akkor már - hatvanhatban is - sűrűn kavarogva hullott a hó, az utcai lámpák halványsárga fényénél ez nagyon tisztán kivehető volt.Látom önmagamat,ahogyan bámulok ki az ablakon,ám ami az imént még,nagy pelyhekben hullott, az most - láss csodát - azonmód úgy,ahogy földet ért,mindjárt el is olvadt. ,,Ó hát az, az egykori,hatvanas-évekbeli hó, hjah... kérném szépen,hol van az már? Bíz' az réges-régen elolvadt,s ugyan már,és különben is? Kit érdekel az...?" Jó-jó mondhatja ezt bárki. Ám, az emlékek és a tovatűnt emberek lényei,gesztusai mind-mind megmaradnak,és örökké élni fognak,itt bennem,bennünk,mindazon által,és következményeként,hogy egy vérből fakadtunk valamennyien ,kik itt vagyunk,voltunk és leszünk. Mindörökre! Megmaradunk,és megmaradunk úgy is,mint ezen a fotón a szereplők, valamint oly' képen is, ahogyan immár olvashatóak lettek a betűk,itt és most,ezen az előttem heverő,hófehérből,vessző-kerítésszerűen teleírt,és az elmúlt idők által megsárgulttá átváltoztatott, régi papírlapokon..... Bizonyosságnak,azért,hogy már mindörökre így is marad.......és befejeztetett akként,hogy ezután már nem is változhat,soha!