Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

maandrea
2022-01-14 17:06:24
A lélegeztetőgép használatát tagadó nyilatkozat.Remélem jól olvastam.https://www.nagyatadikh.hu/data/btny/33.pdf
maandrea
2022-01-14 11:12:57
Fegyveres migránsok a magyar határon! https://www.youtube.com/watch?v=wlEKpJGfx-o
Barteli2
2022-01-12 13:47:03
Hosszú Katinka oltásakor még a 2024-es olimpiára is tervezett. , most már az idei versenyek után befejezi pályafutását.

MI kell ettől több bizonyíték? Egy sokrorosz olimpiai és világbajnok karrierje szakadt meg az oltással.
Utazó
2022-01-12 07:15:54
Franciaorszàgból küldöm jókívànsàgaimat minden kedves, igaz magyar honfitàrsamnak. Egészségben, kitartàsban, higgadt és bölcs döntésekben gazdag Újévet kívànok ! Bàtran nézzünk szembe a Gonosszal! Én nem győzök ezen csodálkozni nap mint nap hogy ekkora aljasság is létezhet emberi lénynek tartott teremtések szívében. Ezek nyilván eltorzult fajok, amelyek a poklok mélyéből érkezve a Földre, évezredek szenvedéseit hordozhatják önmagukban, legyen az a legtanultabb - ismert, Nobel díjra jelölt magyar származású tudós nő, - vagy a primitív hóhér, aki pénzért mindent elvállal. Ők hiába tivornyáznak luxus kürülmények között, soha nem lesznek olyan boldogok, mint azok, akik tiszta szívvel a szeretet mindenek feletti hatalmát, és folytonos diadalát hirdetik. Erre a Föld bolygón kialakult kedvező életkörülmények szolgáltatják a bizonyítékot: itt minden tökéletes ahhoz, hogy az ÉLET fennmaradjon. És a Gonosz ezt támadja: az emberi életet, mert az a Szeretet hordozója. Támadja egyébként régóta az Élet minden létező formáját, a növényit, állatit, a környezetszennyezés által. De ez a harc most csúcsosodik ki, az emberi élet globális támadása által. A mi feladatunk az, hogy ezt megvédjük, és a lehető legkevesebb szenvedés árán lefegyverezzük a Gonoszt.
Befejezem a filozófiai gondolatmenetet, de az az érzésem, hogy van néhány kulcsfontosságú dolog, ami szükséges ehhez a győzelemhez, ilyen pl az összefogás. Látjuk, hogy a világ minden pontján vannak tudósok, orvosok, politikusok, vallási vezetők, stb és egyszerű emberek, akik a jó oldalon állnak. De ez eddig azért nem volt elég ( pedig többen vannak, mint a rossz oldalon állók), mert nincs még globális összefogás. Ezen gondolkodom sokszor… ez hogyan lesz megvalósítható? Hogy a jó magyar, a jó francia, a jó zsidó, a jó német, a jó orosz, a jó amerikai, a jó liberális, a jó konzervatív, a jó kommunista, mindenki, aki jó, összefogjon a Gonosz ellen? Mert azt hiszem, hogy amikor nagy baj van, akkor talán nem az ideológiát, meg a régi sérelmeket kellene előtérbe helyezni, hanem az egyes emberek szivét kell nézni. Vajon ő a jó oldalon áll? Gondolom, ez döntötte el azt, hogy a magyar ember elbújtatta Budapesten a zsidó embert a háború idején. És,ezt később az a zsidó ember hálásan tanúsította.Mégha, nem is ők voltak többségben. Szélsőséges példát hoztam fel, de talán csak az ilyen globális, minden különbségen felülemelkedő gyors összefogás hozhat majd végső győzelmet.
Mit gondoltok?
Egyébként, Dél-Franciao-ban tökéletesen fogható az internetes adás. Ildikónak és Imrének gratulálok én is, amit Gyuriért megtettek, az szép cselekedet volt. Ha ekkora ellenállasba ütköztek Gyuri kérése ellenére is, akkor annak sok olyan oka lehet, amit direkt titkolnak el.
Franciaországban kiderült az, hogy a kórházak komoly pénzbeli támogatást kapnak MINDEN EGYES COVID- BAN ELHÚNYT BETEG után. Ez a “ támogatasi” módszer nagyon embertelen eredményekhez vezethet. Gizi néninek üzenem, hogy lehet, hogy elvették az Ivermektint Gyuritól ( hiszen “ tiltott” gyógyszer). Szóval, rémálomba illő, ha ez pár évvel ezelőtt egy krimiben lett volna lejátszva, nem gondoltuk volna, hogy ilyen a valóság is …. Szeretettel gondolok rátok és köszönöm a távolból hogy ilyen tiszta emberként csináljátok ezt a szép kűzdelmet a magyarságért, amelynek az igaz magyar ember külföldön is tagja marad.
Medlena
2022-01-11 18:21:49
Kedves Tamás, a csapvizes pozitiv teszttel kapcsolatban nem gondoljátok, hogy a "sima csapvizben" is lehet COVID-méreg a klór és egyebek mellett? Ki tudja ellenőrizni, hogy az elosztó pontokon mit tesznek az ú.n. fertőtlenitő tartályokba? Nálunk klórt már nem igen, mert a csapviz inkább állott, poshadt szagú és sárgás szinű, rossz izű, ihatatlan.
Medlena
2022-01-11 18:06:21
Nagyon sajnálom Gyurit, minden hozzátartozónak, barátjának és ismerősének részvétemet küldöm. Irigylésreméltó Ildikó tettrekészsége. Mindig helyén van az esze és a szive. Én egy nagyon váratlan szituációban iideiglenesen leblokkolok, és csak később tudom, hogy mit kellett volna tenni!
geoffrey
2022-01-10 17:58:11
A Tót alkotmánybíróság végérvényesen törölte a maszkokat, a karantént, a covid-passt. és az ojtottak és a betegségen átesettek kivételezését. Egyúttal elvette az Egészségügyi minisztériumtól azt a jogot, hogy covid-dal kapcs. intézkedések elrendelését, ahogy eddig tette, mivel nem hatalmi szerv, vagyis jogosulatlan bármiféle emberi jogog korlátozására.
https://www.badatel.net/ustavny-sud-definitivne-zrusil-ruska-karanteny-covid-pasy-aj-rezim-op-otp/
Kerecsen315
2022-01-10 05:40:35
A MODERNA SZABADALMA FELTÁRJA A BORZADALMAT: BIOFEGYVERBEN TALÁLHATÓ NANOSZENZOR
https://www.bitchute.com/video/qQUmyVFsg1bl/?fbclid=IwAR2FMzOSk2qLyufhby3DXGacAfnE9k4rYRWcO_-vcNO6USxaZJ_CgVu16JE

LA QUINTA COLUMNA ÖSSZEFOGLALÓ
https://www.bitchute.com/video/EuwOXpRvmAYR/
Kerecsen315
2022-01-09 21:30:39
Mindegyik védőoltásnak nevezet lötty ami nem placebó, a vizsgálatok alapján nanotechnológiát is tartalmaz ! Mindegyik nano-technológia a nanokommunikációhoz . Tehát a beoltottak MAC-címet bocsátanak ki a Bluetooth vezeték nélküli technológiában, a jeleket is úgy kapod, adod, mintha router lennél. Nem mindegyik telefon érzékeli, próba: REDMI NOTE 4
MAC- cím ellenőrzés https://www.orwell.city/2021/11/MAC.html

Az oltási fiola elemzését Chilében végezték el
https://www.orwell.city/2021/12/analysis.html

„Ricardo Delgado: Ha ezt kombináljuk azzal a lényeges tulajdonsággal, hogy gyakorlatilag az AstraZenecával, Pfizerrel és Sinovac-al beoltottak többsége biomágnesességet fejez ki, akkor több mint evidens, hogy jelen van a grafén. Dr. Campra végső és előzetes technikai jelentéseiből, valamint ugyanezen chilei jelentés kiegészítéseként már tudjuk, hogy a Sinovac vakcinában grafén is van . És mindegyikben. Az AstraZenecában, a Pfizerben és mindegyikben.
Más szóval, ez egy közös mátrix, amelyet minden injekciós készítményben használnak. Ennek célja, mint Önök is tudják, a külső elektromágneses térmechanizmusok hatására önszerveződő nanotechnológia bevezetése. Bizonyos frekvenciákkal, amelyek bonyolultabb nanostruktúrákat alkotnak. Miután a megtekintett grafénlapok lehámlanak , létrejönnek az úgynevezett grafénkvantumpontok , a GQD -k. A grafén kvantumpontok eredményeként bonyolultabb struktúrák jönnek létre , például nano-routerek és nanoantennák . Ez az oka annak, hogy a legtöbb beoltott ember a Bluetooth vezeték nélküli technológiában regisztrált MAC-címet bocsát ki .”Így épül fel a beoltott mikrotechnológia a testen belül
https://www.orwell.city/2022/01/self-assembly.html

Ajánlott a témában visszamenően tájékozódni!
https://www.orwell.city/p/archivo.html

2021. december 2., csütörtök
A Blogger cenzúrázza a C0r0n @ 2Inspect cikkét a nanorouterről. A véleménynyilvánítás szabadságát eltemették
A közelmúltban a C0r0n @ 2Inspect a Blogger platform cenzúrája alá került , mivel törölték a következő cikkek közzétételét:
" Minták azonosítása c0r0n @ v | rus: nanorouters vakcinákban ".
" Minták azonosítása c0r0n @ v | rus vakcinákban : nanopolipok és szén-grafén nanocsövek "
" Minták azonosítása oltott emberek vérében: GQD grafén kvantumpontok "
A nyilatkozat állítólag azt jelzi, hogy a " bejegyzés sérti a Blogger közösségi irányelveit ". Az értesítő e-mailek " félrevezető tartalomként " írják le a bejegyzéseket anélkül, hogy további érveket vagy magyarázatokat kínálnának.

A tökéletesen érvelt, idézett és hivatkozott tudományos cikkek cenzúrája sérti a véleménynyilvánítás szabadságának, az információhoz való jogának elvét, valamint azokat az alapvető jogokat, amelyeket minden kutatónak, professzornak és tudósnak meg kell szereznie. Nagyon világos, hogy ez a platform nem kínál olyan ellenérvet, amellyel ez az intézkedés indokolt lenne, ami azt mutatja, hogy nincsenek tudományos indokok, egyértelművé téve, hogy politikai okokról van szó. Valóban szégyen, hogy Spanyolországban és az Európai Unióban a szabadság bajnokai, az emberek jogai és szabadságai ilyen módon sérülnek, a tudományos reflexió, a kritikai elemzés és a szabad gondolkodás megszűnik.

A C0r0n @ 2Inspect Blogger-től kihívás elé állítja a cenzúrázott cikkek állításait, és feloldja a korlátozásokat, hogy lehetőség nyíljon a tudományos vitára. Mindazonáltal mindannyian tudjuk, mi lesz a válaszod. Egyik sem. Hosszú, lassú csend Tudod miért? Mert ezekben a cikkekben minden állítás a témában cikkeket publikáló tudósok állításai (tökéletesen azonosítva és hivatkozva), amelyekkel korunk nagy hazugsága racionálisan és empirikusan is kimutatható. Ez az igazi ok, ami miatt a Blogger cenzúrázza ezt a munkát. Ez a blog feltárja a tudományos igazságot, és függetlenül elemzi az oltások körül megfigyelt nyomokat és bizonyítékokat, ami rendkívül kényelmetlen igazság, amit e világ egyetlen polgárának sem szabad tudnia, annak ellenére, hogy beoltották velük. Ez az az átláthatóság, amellyel a hatalmasok cselekednek. Ne feledje azonban, hogy az igazság, annak ellenére, hogy megbilincselték, cenzúrázzák, elrejtik… még mindig az igazság, még a kisebbségben is. Ezen semmi sem változtathat, sem pénz, sem hatalom, sem erő, sem a terveid.

Ezek az ügyetlen és értelmetlen manőverek, amelyek távolról sem érik el céljaikat, a legerősebb magot vetik el az emberekben, a kíváncsiságot és a nyugtalanságot. Ne kételkedj abban, hogy sokan hallottak ezekről a cikkekről, és ha nem találják őket, keresni fogják, tudni akarnak, többet akarnak tudni, és ellenőrizni akarják, hogy igazak és ésszerűek-e a leírtak, mások jobban megértik a világot, amelyben azon kapjuk magunkat, hogy mások mindent meg fognak érteni, és többé nem fogják tudni becsapni őket. A C0r0n @ 2Inspect cenzúrája a bizonyíték arra, hogy az itt végzett munka lehet az igazság, olyan igazság, amelyet nem lehet több hazugsággal elrejteni.

1. ábra. A C0r0n @ 2Inspect három kulcsfontosságú cikkében cenzúrázott

Megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem minden olvasóm hűségét, bátorítását és támogatását. A remény üzenetét is szeretném közvetíteni: " amikor a gondolatot és az értelmet a cenzúra megnyirbálja, a szabadság meghal, de mindannyiunkban nagyobb erővel születik újjá ." Ne felejtsd el, mi történt itt, az internet ezen szerény terében.
2022. január 6. csütörtök
Újra cenzúrázzák a C0r0n @ 2Inspect-et. Nanoanthenák, nanorouterek, szén nanocsövek, önszerelődés, nano-rácsok az emberi testben az a kellemetlen igazság, amit el akarnak rejteni
https://corona2inspect.blogspot.com/
Ebola
2022-01-06 13:45:08
HOLDVILÁGÁROK Opál bánya
https://www.youtube.com/watch?v=0gsd6WByMzQ
Ferenc
2022-01-05 19:39:33
Az interneten zavartalan volt az adás Németországbanm de sajnos ez nem skype.
Barteli2
2022-01-05 15:36:13
Megszabadulás a google kéretlen reklámaitól (műsort se zavarná be):
Firefox böngészőt kell használni és az AdBlocker Ultimate ingyenes kiegészítőt (bővítményt) kell hozzáadni.
Ferenc
2022-01-03 18:49:28
Gratulálok Saroltának!
Végre van valaki, aki egyenesen kimondja az igazságot, mert igy van ez tökéletesen!
Ettöl rohad a magyar társadalom és itt csak a szóbeli vélemény egyedül, most már valóban nem elegendö!
Topi
2022-01-02 18:05:58
"Hadd kívánjak szebb új évet!

Gondolkodó képességet!

Félelem nélküli létet!

Vidámságot, egészséget!

Hadd kívánjak boldogságot!

Igazságot és jóságot!

Hétköznapi bölcsességet!

Minden rossz itt érjen véget!

Hadd kívánjak szebb új évet!

Szívből jövő emberséget!

Oda-vissza tisztességet!

Fájdalmaktól mentességet!

Hadd kívánjak boldogságot!

Jóvá váló, szebb világot!

Szeretetet és figyelmet,

legyen vidám minden gyermek!

Hadd kívánjak szebb új évet,

melyben lelkünk újjá éled,

megszabadul minden rossztól,

istentelenül gonosztól.

Hadd kívánjak boldogságot!

Minden ember legyen áldott,

s méltón, szeretetben éljen,

az eljövő szép, új évben!"

(Aranyosi Ervin verse)
Józsi
2022-01-02 14:40:47
Boldog békés ÚJ ESZTENDŐT kívánok az ÁKTV és ÁKA nézőinek és hallgatóinak, különös képen Kubinyi Tamásnak és csapatának. Erőt, egészséget és kitartást ebben az új évben is! Találtam egy videót amely teljesen lenyűgözött és megerősített abban amit eddig is hittem és vallottam a magyarsággal kapcsolatban. Mindenkinek ajánlom aki szeretne magyarul gondolkodni, vagy megismerni a magyar gondolkodás lényegét. https://www.youtube.com/watch?v=bC5NHfFUCkI
Ferenc
2022-01-01 13:21:07
Boldog Ujesztendöt az ÀKTV -nek és az összes nézöknek, A 2022 -es év már forduló pont lesz a világpolitikában és biróság elött kell majd felelelniük a bünösöknek és a collaboránsoknak az emberiség elleni legnagyobb büntett miatt!
barodza
2021-12-30 20:07:43
Isten segedelme legyen velünk jövőre is!
Ajózsef
2021-12-28 16:10:59
A növény neve amit István mutatott a hétfői adásban, Thomson végzetcserje, latinul Clerodendrum thomsoniae.
maandrea
2021-12-27 14:57:01
Az új-zélandi kormány bejelentette, hogy a COVID-19-vel kórházba szállított betegek eutanáziával meghalhatnak, ha az orvosok úgy döntenek, hogy nem élik túl. Itt ember,már nem segíthet! https://world-signals.com/news/2021/12/25/new-zealand-approves-euthanasia-for-patients-with-a-disease-in-which-99-7-survive/?fbclid=IwAR3az9jmUKE94hZxckyhzYaiTwiZfWu1UvhWHiztT34EQUiN2_Cmhbjq7ow
maandrea
2021-12-21 13:43:00
A PFIZER-BIONTECH „VAKCINA” EMBERI ALKALMAZÁSRA NEM ALKALMAS https://www.facebook.com/watch/?v=437793301143095
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.