Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

wk.szilvia
2021-06-01 15:11:19
DR. BHAKDI - vannak biztató jelek, valószinü lassan beindul valami (tanulmányok, vizsgálatok stb.) a pozitiv, reménykeltö irányba!!!

https://uncutnews.ch/unmittelbar-nach-veroeffentlichung-auf-youtube-geloescht-prof-dr-med-sucharid-bhakdi-zur-impfagenda-und-der-sch
wk.szilvia
2021-05-31 20:50:01
NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ PROF. DR. BHAKDI-tól. Valószinü az orvosok sorra fognak kerülni akik az oltásokat beadták vagy beadják.

https://uncutnews.ch/prof-dr-sucharit-bhakdi-covid-impfstoffe-notwendigkeit-wirksamkeit-und-sicherheit-fachtagung-hamburg-27-mai-2021
wk.szilvia
2021-05-31 11:21:47
DR. REINER FÜLLMICH - ügyvédek és orvosok összezártak / vádemelések a CDC, WHO és a DAVOSI-CSOPORT bünözöi ellen az emberiség ellen elkövetett büntények miatt.

https://uncutnews.ch/1000-anwaelte-und-10000-aerzte-schliessen-sich-zusammen-und-reichen-klage-ein-fuer-ein-2-nuernberger-tribunal-g
wk.szilvia
2021-05-31 11:03:49
mindszentiocsi
2021-05-29 20:28:52
- LONDONBAN most (2021. 05. 29.) a délutáni órákban ismét tömeges demonstráció volt a mondvacsinált COVID-19 hamis és kreált járvány ellen.

- Magyar zászlókat is lehetett látni !

INFODÉMIA a WHO Tömegpusztító Fegyvere! (Orosz tudósok beszélgetnek) - a TELJES szöveges változat.


Üdvözöljük nézőinket, és el is kezdjük második tudományos, nyilvános kerekasztal-beszélgetésünk élő közvetítését, melynek címe: INFODÉMIA – A WHO tömeghatású fegyvere.

Ma szilárdnak hitt dogmákról fogunk beszélni, melyeket megpróbálunk megcáfolni. Ha nem tesszük, akkor elkezdhetünk elnevezni minden szezonális légzőszervi betegséget Covid-19-nek, vagy akár -20, -21, -22-nek stb. Anna Popova, a Roszpotrebnadzor vezetője szerint a Sars-Cov-2 koronavírus-járvány évente ismétlődni fog. Nem fog eltűnni, hanem szezonálissá válik És láthatóan ugyanez történik majd a vakcinával.

Elemezni fogjuk továbbá ennek az állítólagos világjárványnak az etikai vonatkozásait is.


Dr. Valentina Kiszeljeva, orvos, bioetikai és biológiai biztonsági szakorvos

Arról szeretnék beszélni, hogy szakemberként miért zavar a Covid diagnosztikálási módja. Mindig is a differenciáldiagnózis alapján dolgozunk. Most viszont első alkalommal nincs semmiféle protokollunk, nincs egyértelmű algoritmus ennek a tüdőgyulladásnak más betegségektől való megkülönböztetésére. Nincsen semmiféle konkrét tünet. PCR-tesztet javasolnak. A PCR-teszt soha nem használható diagnózisra. És úgynevezett tünetmentes betegeket is betegnek diagnosztizáltunk ez alapján a hiteltelen PCR-teszt alapján. Azután CT-vizsgálatot javasolnak. Azonban ez sem igazán konkrét diagnosztikai jellemző. Egyelőre nincs teljesen világos kórtani módszerünk.

A betegség kórtani leírása lehetővé teszi azok megkülönböztetését, differenciálást és elkülönülést más diagnózisoktól. Sehol nem láthattuk az izolált vírust. Ezért azt kérdezem: barátaim, mi alapján végezzük a PCR-teszteket? Mi alapján zártuk le hermetikusan az egész világot? Mit veszünk kiindulópontnak ebben a totálisan döbbenetes médiatörténetben? Folyamatosan olyan információkkal bombáznak bennünket, amelyek nem szakértőktől származnak. A Roszpotrebnadzor lényegében a WHO álláspontját közvetíti. Még ha megnézzük is az izolátumokat, amelyeket küldenek, azok nem megtisztított, izolált vírusok, és egyetlen tanulmány sincs, amely megerősítené Koch posztulátumait a vírus kórokozó képességének kimutatására. Tehát mi ellen és mi célból akarjuk beoltatni az egész világot egy olyan kísérleti vakcinával, amelyen nem vizsgáltak meg alaposan?

Irina Medvegyeva, klinikai pszichológus, a Demográfiai Biztonsági Intézet igazgatója

Pszichológusként meglepődtem, hogy milyen keveset beszélnek a mostani kampány okozta lélektani, pszichopatológiai és pszichiátriai ártalmakról.

Sokan pánikba esnek és hipochonderekké válnak. Nem beszélve arról, hogy köztudott, hogy a félelem fokozása gyengíti az immunitást. Ha annyira félnek attól, hogy az emberek megbetegedjenek, akkor erősítsék meg az immunrendszerüket! Javítsák az emberek hangulatát! Ehelyett mit csinálnak? Fokozzák a pánikot! Pontosan az ellenkezőjét teszik annak, amit kellene. Természetesen növekszik az autizmus előfordulása, hiszen még a közeli családtagok is eltávolodtak egymástól. Ezenkívül a maszk automatikusan elválasztja az embereket. Mert az emberek [hozzászoktak] ahhoz, hogy mások arcáról olvassanak. Az elidegenedés olyan nagyfokú, hogy nagyon közeli embereket látok, fiatal párokat, akik külön, maszkban járnak.

Ami a távoktatást illeti, a gyerekeket megfosztják az iskola által nyújtott napi rutintól, legyen az bármennyire is rossz. A szakemberek már egy ideje figyelmeztetnek a képernyő káros hatásaira, ha túl sok időt töltünk előtt, ahogy jelenleg a gyerekek erre kényszerülnek a távoktatásban. Látásromlás, digitális idiotizmus, vagyis ennek következtében romlik az intelligencia. Más részről kirívóan sértik az emberi jogokat és méltóságot. Miért mondták a 65 év felettieknek, hogy maradjanak otthon? Miért nem adta belépőjegyet krónikus betegségben szenvedőknek a koncerttermekbe? Immár nem létezik magánélet és orvosi titoktartás, ha a koncertterem kasszásnője tudja, hogy kinek nem adhat el jegyeket.

A digitalizációval kapcsolatos pánik riasztó mértékben növekszik. Mert megmutatta az embereknek, akik most már maguk látják, hogy mi is az a digitalizáció és a megfigyelés. És mit jelent az emberi jogok megsértése, és az emberi méltósággal való visszaélés vonatkozásában – a jelenség neve: társadalmi megfigyelés. Még az állítólagos bűnözőkkel sem bánnak így. Olyan, mint amikor a fegyőrök figyelik az embereket a koncentrációs táborban.


Dr. Klaus Koehlein, orvos, a Vírusmánia c. könyv társszerzője

A kérdés az, hogy a kezelés hogyan befolyásolta a túlzott halálozást, amely tavaly április közepén volt megfigyelhető. A The Lancet nevű orvosi folyóiratban hamarosan találtam egy beszámolót. Napvilágra került egy Covid-19-beteg kezelés, amely valójában halálos ítéletnek tűnt. Nagy dózisú metilprednizolonnal, kortikoszteroidokkal, interferonnal, nagy dózisú antibiotikumok, remdesevirrel és ritonavirral kezelték, amelyek mind immunszupresszív gyógyszerek. Ez azt jelenti, hogy leáll, megsemmisül a beteg immunreakciója, és nem éli túl.

Aztán március végén-április elején találkoztam egy fontos WHO-tanulmánnyal. Ez Solidarity/Discovery and Recovery és egy belga Remap-tanulmány volt. Ezekben a vizsgálatokban a hidroxiklorokint nagy dózisokban és toxikus tartományba lévő dózisokban alkalmazták. Ez azt jelenti, hogy kamrai fibrilláiciót okoz, ami azt jelenti, hogy a beteg meghal.

Tudom, hogy csináltak ilyet Franciaországban, Angliában, az Egyesült Államokban, Brazíliában és Belgiumban. Ezért ugrott meg a halálozás április közepén. Nagyon élesen és nagyon rövid időn belül. Ezekben az esetekben iatrogén hatásról volt szó, nem a vírus miatti járványról.

Így az emberek és az orvosok nagyon féltek, mert nem mindenki tudta, hogy mérgező hatásról van szó. Azt hitték, hogy a Covid-19 az oka. Kezelési hiba volt, de az adott helyzetben félelmet keltett. Abszurd következményei voltak, mint például az, hogy immár világszerte végezzük az abszurd PCR-teszteket. Éppen egy hatalmas teszt-járvány kellős közepén vagyunk. Jelenleg legalábbis Németországban minden diáknak és minden tanárnak el kell végeznie a tesztet. Így most jön a harmadik hullám, mert több millió tesztet végeznek. Azután egyre több pozitív teszt lesz, és a kormány már a következő lezárásokról beszél.

Nincs járvány, mert az intenzív osztályok nincsenek tele. Épp ellenkezőleg, gyakorlatilag üresek.

A megoldás az lenne, hogy véget vetnének az ostoba teszteknek és beszüntetnék a maszkviselést. Mert nincs járvány.Pavel Vorobjev, orvos, a Moszkvai Orvosi Tudományos Társaság Tanácsának elnöke

Semmilyen veszély nem fenyeget az utcán, mert a vírus nem jelent veszélyt a társadalomra. Ez ma már egyértelmű. És a halálozások száma sem szélsőségesen magas.


Vladiszlav Sapalinov, orvos, az Oroszországi Katonai Tudományok Akadémiájának professzora

Lássuk, mivel állunk szemben és mit kell tennünk, mielőtt túl késő. Mert néhány dolgot már elveszítettünk. Éppen most veszítünk el valamit, amikor arra kényszerítenek, hogy beoltassuk magunkat. Ez törvényellenes. Alkotmányellenes és ellentétes az Orosz Föderáció törvényeivel. Lendületet kell adnunk jó értelemben, és nem szabad hagynunk, hogy a munkaadók törvényellenesen beoltassák munkavállalóikat. Ez most nagyon fontos. Vesztésre állunk az oltási igazolványok frontján. Ezek a dolgok a többség hallgatólagos beleegyezésével történnek.

Ha most csendben maradunk, végül megkapjuk a Covid-útlevelet. Mit jelent ez? Jogilag nonszensz, sérti az Orosz Föderáció alkotmányát, sérti a törvényeit és csapást mért az Orosz Föderáció alkotmányos rendjére.

Orvosi szempontból is ostobaság a Covid-útlevél, mert köztudomású, hogy az immunglobulinok nem korrelálnak az immunitással, sem pedig azzal, hogy valaki ne kapja el a betegséget, és jelenlétük nem garantálja, hogy a betegség nem alakul ki. Azt is tudjuk, hogy az emberek kétszer vagy háromszor betegszenek meg ugyanabban a fertőzésben. Február elején az Influenza Intézet igazgatója beszédet tartott, amelyben azt mondta, hogy az emberek még mindig fertőznek. Megértem, miért mondta. Ki akarják kényszeríteni, hogy torvábbra is mindenki maszkot hordjon. Nem, várjanak, nem fogjuk megszüntetni a korlátozásokat – mondják. Miért nem? Mert kiderül, hogy az oltott személyek fertőzőek lehetnek és újra megbetegedhetnek. A Covid-útlevelek ezért minden logikát nélkülöznek.


Vjacseszlav Borovszkij, pszichoterápiás szakorvos, az Erkölcsi pszichoterápia módszerének szerzője

Most már senki sem kíváncsi a szakértők véleményére. Egy évvel ezelőtt azt gondoltuk, hogy azok, akikhez fordultunk, valamit félreértettek, de most már látjuk, hogy mindent nagyon is jól értettek. Ezt az idézetet a Gazdasági Főiskola első rektorának tulajdonítják: „Az államnak ninc szüksége Oroszország lakosságának 71%-ára, akadályozzák a modernizációt. Nem beszélnek angolul, viselkedésük már, mint a nyugatiaké, és nem tudnak részt venni az innovciós folyamatban.” Azt jelenti, hogy országunk lakosságának nagy része – és azt hiszem, hogy a világ lakosságának nagy része is – halálos ítéletet kapott, amelyet most hajtanak végre. Olyan háborúban vagyunk, amely kegyetlen, elvtelen, etikátlan, erkölcstelen. A józan ész megszűnt. Csak egy csoport kapzsi gazembert látunk. Olyan mániákus őrültekkel állunk szemben, akikkel nem lehet értelmesen beszélni.


Elena Kalle, molekuláris biológus

Amit most látunk, az annak a háborúnak az eredménye, amelyet a biológiában vívtak meg, és sajnos a társadalom nem vette észre. Nagyon régen kezdődött, és Calia Farber újságírónő igen találó szavaival élve, a háború nem a klasszikus tudósok javára ért véget, akik bizonyítékokat akarnak a tényekre, hanem a globalisták nyertek.

A Covidhoz hasonló férevezetéseket nem először használták. Eredetük visszanyúlik az AIDS-hez, amikor is kijelentették, hogy a szerzett immunhiányos szindróma annak tulajdonítható, hogy valakit megfertőz a vírus. Ekkor PCR-teszteket alkalmaztak a tünetmentes emberek számának feltornázására. És az AIDS misztifikálására használt összes technikát felhasználták a Covid esetében is. A kutatóintézetnek nevezett kartellek között vannak olyanok, ahol a klasszikus tudósok háttérbe szorulnak a globalistákkal szemben. A rendszer alapján egyre több pozíciót foglalnak el ezekben az intézményekben olyanok, akik a globalista tudományt, nem pedig a társadalmat szolgálják. Az árulás gépezete teljes gőzzel zakatol.


Olga Csejverikova, a Moszkvai Egyetem Geopolitikai Központjának igazgatója

Minden tudománynak az erkölcsön kell alapulnia, ellenkező esetben büntethető kísérletezéssé válik. Jelenleg pontosan erről van szó. A tudomány átlépte az erkölcs határát, és ma a fő technológiák azok, amelyek elpusztítják az embereket: a nanobio-informatikai kognitív technológia, az ún. konvergens technológia. Ennek a technológiának az alapja maga a transzhumanizmus. Ez nemcsak egy mozgalom, hanem a mai uralkodó világnézet, amely különböző neveken indokolja ezeket a pusztító technológiákat.

A transzhumanisták olyan lényekként határozhatók meg, akik az ember utáni létre törekszenek. Implantátumokkal rendelkező, mesterségesen szaporodó, szétosztott személyiségű, aszexuális lényekről van szó, akiknek a tudata egyrészt a mesterséges, másrészt a biológiai testben van.

Azt mondják, ezek a fejlett technológiák gyökeresen megváltoztatják a világot, és hogy meg kell védeni minden lény méltósághoz és élethez való jogát, függetlenül attól, hogy agytípusa emberi, mesterséges, poszthumán vagy állati. Így az eredeti embert állati szintre silányították, és a robotot pedig emberi szintre emelték. A transzhumanisták nem embernek tekintik az emberi lényeket. Számukra ez biológiai és kísérleti alany.

Számunkra a transzhumanizmus fasizmus, mert tagadja az ember létezéshez való jogát. Ezenkívül nemcsak sugallják, de meg is teremtik az új normalitást. Az „új normalitás” kifejezés azt sugallja, hogy a régi normalitás hamarosan már nem lesz normális. És felváltja az új normalitás. Ráadásul ez egy tipikus Overton-ablak. Ránk fogják kényszeríteni a bioetikának ezt a változatát, ahogy az új pandémiával is tették, amikor a valódi embereket nemcsak a polgári jogaiktól fosztották meg, hanem emberi jogaiktól is. Azt hiszem, most ez lesz a legfontosabb: csak az erkölcs védi meg az emberi személy méltóságát.
mindszentiocsi
2021-05-29 19:44:18
INFODÉMIA a WHO Tömegpusztító Fegyvere!

Itt még fönt van !

https://szovetkezettv.hu/movie/infodemia/
Ebola
2021-05-28 21:13:18
Válodi virus helyzet Indiaban
https://www.youtube.com/watch?v=ygFBNNKB7xw
Barteli2
2021-05-28 08:10:30
Az állami egészségügy állami tönkretétele szándékos: kell a páciens a magánkórházak tuljadonosainak, GyurCsányinak és a többineknek.
További pénzlehúzás: oltatlanokat nem fogadnak az állami kórházak. Ezt is a p-oligararchák intézték el.

Az hogy mekkor üzlet, egy egszerű szülészeti (vidéki) árlista elmondja:
https://www.hellovidek.hu/eletmod/2021/02/17/brutalis-aremelkedes-mutatjuk-mire-szamithat-aki-iden-magankorhazban-szeretne-szulni
barodza
2021-05-28 07:31:16
Kun Béla, Rákosi, Kádár, tolvaj, lopott zászlaja mögé nem jó állni, ez van a mai napig erőltetve.
Józsi
2021-05-27 18:19:01
Maike Hickson: ÚJ INTERJÚ: Viganò érsek elemzi a Nagy Újraindítást,
reményt ad a fatimai Szűzanya fényében
http://eucharisztikuskongresszus.hu/hit_436.html
Józsi
2021-05-27 18:16:07
Református Napilap: „A titkos világelit irányításának terve javában zajlik és úgy tűnik, hogy visszafordíthatatlan”
https://www.erdely.ma/a-titkos-vilagelit-iranyitasanak
wk.szilvia
2021-05-25 12:02:20
https://uncutnews.ch/seit-beginn-der-covid-impfungen-ist-die-durchschnittliche-taegliche-sterblichkeit-in-13-von-14-laendern-gestiegen/
Az elözöleg elküldött link-böl, szövegböl (a fenti ugyanaz) idézek egy nagyon folntos mondatot: "A halálesetek száma Magyarországon szédületesen magas." Ahogy a grafika is mutatja, eszméletlenül magas. (És itt az oltások utáni halálesetekröl van szó!)
Barteli2
2021-05-25 10:08:35
világ bankárjai a háborúk, természeti katasztrófák idején lesznek még gazdagabbak.
lásd Rotshield vagyonszerzése, hadi kölcsönök, I és II világháború, ezért aztán ez a banda érdekelt mesterséges válság és háború létrehozásában:
"arab tavasz", 2008, Ukrajna, SARS
minden ilyen válság után még gazdagabbak lesznek, akkora mértékű vagyonaik vannak, hogy egy ország GDP-je is nevetséges összeg számukra.
csak azért nem tesznek tönkre nyíltan országokat, mert ilyenkor az adott országnak két választása marad: csőd vagy feljelentsés. és inkább feljelentik a Soros féléket (sajnos a magyar lakosság a többit nem ismeri)
néhány példa: angol font bedőlése, OTP részvény 19000-ről 2000-re esése, csak az mentette meg a céget az országot a csődtől, hogy időben kimutatták az ügyletek mögötti "bankárt".
ma a legnagyobb üzlet a covid. mindenki tudja, hogy ki van mögötte...(azaz kb a lakosság 5%a)
wk.szilvia
2021-05-25 00:21:50
wk.szilvia
2021-05-24 23:35:35
DR. REINER FUELLMICH NÜRNBERG 2-höz: "2 -3 héten belül megkezdödnek a nagy vádemelések".

https://uncutnews.ch/reiner-fuellmich-zu-nuernberg-2-in-2-bis-3-wochen-beginnen-die-grossen-prozesse
"Pár hét múlva megkezdödnek a nagy tárgyalások. Christian Drosten-t (PCR-teszt) és Lothar Wieler-t (Robert.Koch-Institut elnöke) könnyü megfogni."
Dr. Füllmich barátai már Fauci nyomában vannak, lehetséges, hogy el tudják távolitani.
3 különbözö kontinensen 2-3 héten belül nagy dolgok fognak történni. Dr. Füllmich kb. 200 - 300 ügyvéddel dolgozik együtt.
Füllmich: -"Meglátjuk, hogy létezik-e még jogrendszer." "Minden embert informálni kellett volna, hogy ez nem védöoltás, hanem kisérleti génterápia - ilyesmi még soha sem történt meg" " A személyek akiket beoltottak ök a kisérleti nyulak"
"Mindenki aki ebben részt vett, orvosok akik az oltásokat végrehajtották, azok az emberek akik ebböl profitáltak, a kormányok, akik az embereket biztatták, hogy oltassák be magukat - mindezek felelösök. Ök valóban bünözök amit az emberiség ellen tesznek . Mi elkapjuk öket."

PROF. BHAKGDI - "A COVID-oltások a világlakosság tizedeléséhez vezetnek"
https://uncutnews.ch/covid-spritzen-zur-dezimierung-der-weltbevoelkerung-warnt-dr-bhakdi/

DR. WOLFGANG WODARG - többszörös szakorvos, epidemiológus, régóta egészségügyi politikus, aki hosszú évek óta harcol az egészségügyben és a tudományban létezö korrupciók ellen.
https://uncutnews.ch/argumente-gegen-die-herrschaft-der-angst-dr-wolfgang-wodarg-im-gespraech/
kurucPista
2021-05-23 16:57:27
A lenti LINK-ről a judeTube törölte a videót ... de itt megnézhető ... https://youtu.be/a39VOVeqi2Q ... (érdekes - ez is YT csat).
kurucPista
2021-05-23 13:34:37
Infodémia - a WHO tömeghatású fegyvere.
Orosz nyilvános tudományos kerekasztal tájékoztató 2. ( https://youtu.be/eFMau4eSDjo )
Már csak a szép Maria Suksina színésznő bevezető miatt is érdemes...
Kivonat:
dr Valentina Kiszeljeva - orvos bioetikus
Már a diagnosztizálással is baj van ! Sehol sem láthattunk izolált vírust ! Tehát: Mi ellen és Milyen Célból akarják beoltani az egész világot ?! 'Médiatörténet'-tel állunk szemben! Média-'celeb-orvosok' bombáznak 'információk'-kal!
Irina Medvegyeva - pszichológus
Ha annyira féltik az embereket, h megbetegedjenek akkor erősítsék az immunrendszerüket! Ehelyett a Pánikot fokozzák! Pont az Ellenkezőjét teszik mint amit kellene! Családtagokat távolítanak el egymástól. Kirívóan sértik az emberi jogokat és méltóságot! Immár nem létezik magánélet és orvosi titoktartás. Az egyéni és társadalmi megfigyelés kiépítése a cél! Bűnözőkkel nem bánnak így! Világ-koncentrációs tábor van kiépülőfélben ...
dr Klaus Koehnlein - orvos, a 'Vírusmánia' c könyv tárásszerzője
Covid-betegek kezelése gyakorlatilag halálos ítélet ... Még a természetes immunreakciót is lerontják. Nincs járvány! Véget kellene vetni az ostoba tesztelésnek is!
Pavel Vorovjev - A Moszkvai Orvosi Tud. Társ. Elnöke
V Safalinov - Katonai Akadémia professzora
Törvény és Alkotmány-ellenesen oltatnak! 'Hallgatólagos beleegyezéssel' történnek a dolgok. Nem akarják, h kiderüljön, h az oltottak is megfertőződhetnek.
V Borovszkih - pszichoterapeuta
A Gazd. Főiskola rektora szerint: 'Az államnak nincs szüksége Oroszország lakosságának 71 %-ára - akadályozzák a modernizációt' ... Ez azt jelenti: Oroszország és a világ lakosságának jó része halálos ítéletet kapott - amelyet most hajtanak végre. Kegyetlen, elvtelen háborúban vagyunk benne - a józan gondolkodást is ki akarják írtani. Mániákus őrültekkel állunk szemben.
Elena Kalle - molekulár-biológus
A biológia háborúban a globalista 'tudósok' állnak nyerésre a klasszikus tudósokkal szemben. PCR-teszteket használnak a tünetmentes emberek számának a feltornászására. Az árulás gépezet teljes gőzzel zakatol . ..
Olga Csejverkova - Egyetemi Igazgató
"Minden tudománynak az erkölcsön kell alapulnia! Ellenkező esetben büntethető kísérletezéssé válik."
Pusztító technológiákat használ a 'transzhumanizmus'. Az 'ember utáni lét'-re készülődnek ... A transzhumanista nem embernek tekintik az emberi lényeket. Számukra biológiai és társadalmi kísérleti alanyai csupán. 'Új Normalitás'-t akarnak teremteni - Isten teremtett világa helyett ! Mindezt kényszerítéssel - a vírus-terror felhasználásával.

(Kicsit ront6ja a tájékoztató 'élmény'-ét a szakemberek olykor szemmel-látható fajjellege ...)
Barteli2
2021-05-23 11:08:00
Nobel díjas a vakcinázás ellen:
https://rairfoundation.com/bombshell-nobel-prize-winner-reveals-covid-vaccine-is-creating-variants/
magyarul a http://nemzetihirhalo.hu/ osztotta meg.

Az oltások létrehozzák a variánsokat

Montagnier professzor "elfogadhatatlan hibának" nevezte a koronavírus elleni vakcinaprogramot. A tömeges oltások "tudományos hiba, valamint orvosi hiba" - mondta. "Ez elfogadhatatlan hiba. A történelemkönyvek ezt megmutatják, mert a védőoltás hozza létre a variánsokat "- folytatta Luc Montagnier professzor.

Amint arról a RAIR-n tavaly áprilisban beszámoltak, Montagnier professzor egy hatalmas esetet mutatott be, miszerint a koronavírust laboratóriumban hozták létre. Akkori megjegyzései annyira megsértették a baloldali intézményt, hogy agresszíven megkísérelték hitelteleníteni nyilatkozatát. Most a média visszaszorítja a koronavírus eredetét, miután kiemelkedő tudósok további vizsgálatra szólítottak fel.
Prof. Montagnier kifejtette, hogy a tendencia "minden országban" bekövetkezik, ahol "az oltás görbéjét a halálok görbéje követi".
Barteli2
2021-05-22 15:24:59
Egykoron a Jobbik is sokat szerepelt az A tv-ben.
Barteli2
2021-05-22 15:22:08
Nem a tartalommal van a gondom, hanem a helyszínnel:
Toroczkai az ATV-ben:
https://youtu.be/DvZkV7y3iWc

Ön szívesen szerepelne az szektás ember tulajdonában levő tv-ben?


Ha bizonytalan a fenti válasz megválaszolásában akkor egy újabb kérdés segíthet:
Ön szívesen utazna Izraelbe?

A válaszokat küldje a nemzetért küzdő Baló Györgyné címére.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.