Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kerecsen315
2017-10-06 22:23:28
MVSZ és ami mögötte van: folytatás

http://bendeguz.info/print.php?news.231
http://bendeguz.info/print.php?news.110
http://bendeguz.info/news.php?


2011. április 14. 09:42

Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének jelenlegi elnöke, állítólag "azt terjeszti" Kvacskay Károly volt felvidéki szervezeti elnökről, hogy Kvacskay vitte volna csődközelbe a Magyarok Világszövetsége cégét, a Pax Pannoniae Vagyonkezelő Kft.-t. A vagyonkezelő cégen keresztül a Magyarok Világszövetsége is a csőd közelébe került.

Tisztelt Barátom!

Újabb és újabb kollégák keresnek meg, akik azt állítják, hogy Patrubány Miklós az MVSZ vitatott elnöke, azt terjeszti rólam, miszerint én vittem volna csőd közelbe a Magyarok Világszövetségének a cégét, a Pax Pannoniae Vagyonkezelő Kft-t. A vagyonkezelő cégen keresztül a Magyarok Világszövetsége is csőd közelbe került.

Az állítás nem igaz!

Az általam vezetett Pax Pannoniae Vagyonkezelő Kft. még virágzott, amikor Patrubány Miklós engem hamis indokok alapján 2008. június 23-án, saját döntése és saját keze által aláírtak alapján menesztett.

A menesztés időpontjában, a cég a 2008. május 21-én készült 2007-ről szóló eredmény kimutatásában 126.756.000.- (126.756 ezer forintban) nettó árbevételt és 35.093.000.- (35.093 ezer forintban) mérleg szerinti adózott eredményt termelt. Az adatok a cégbíróságon eredetiben is megtekinthetők.

Csak 2007-ben, az előbbi nettó árbevételből, Patrubány Miklós rendelkezésére 58.620.000.- (ötvennyolcmillió hatszázhúszezer) forint utalódott át:

2007.12.14-én 12.000.000.- (tizenkétmillió) forint, 2007.09.11-én 15.540.000.- (tizenötmillió ötszáznegyvenezer) forint. 2007.06.07-én 15.540.000.- (tizenötmillió ötszáznegyvenezer) forint. 2007.03.19-én 15.540.000.- (tizenötmillió ötszáznegyvenezer) forint.

Összesen 58.620.000.- (ötvennyolcmillió hatszázhúszezer) forint.

A kölcsön megnevezéssel átvett pénzösszegekből, Patrubány Miklós 25.000.000.- (huszonötmillió) forintot még abban az évben a könyvelésben lenullázott.

Közvetlenül az eltávolításom előtt 2008.03.12-én 16.146.000.- (tizenhatmillió száznegyvenhatezer) forintot utaltam át Patrubány Miklós rendelkezésére. Erről Patrubány Miklós által saját kezűleg aláirt és láttamozott átutalás tanúskodik.

A Pax Pannoniae Vagyonkezelő Kft. 2008. június végén, a távozásomkor több mint 31.000.000.- (harmincegymillió) millió forinttal rendelkezett.

A vagyonkezelő céget, egy évvel később, 2009-ben juttatták végrehajtás alá. 2009. augusztus 31-én az APEH jegyzett be a cégre végrehajtást, amelyet 2011. január 20-án a Munkaügyi Bíróság követett. A végrehajtást kérő, jogerősen pernyertes, volt alkalmazott Erdélyi Mária, a cég tulajdonának elárverezését kezdeményezte. A pervesztes vagyonkezelő cég nem fizette ki a tartozását. Erdélyi Máriát 2009-ben, Oláh István ügyvezető bocsájtotta el, abszurd és jogtalan eszközökkel.

Hogy ki vitte csőd közelbe a Pax Pannoniae Vagyonkezelőt? Arra a következő tények tudnak választ adni.

Az 50.000.000.- (ötvenmillió) forintos jelzálog hitelfelvételt 2009-ben Patrubány Miklós kérésére, Oláh István ügyvezető igazgató intézte. A hitelfelvételt semmi sem indokolta. A misztikus okokból felvett pénzt azóta eltüntették.

A hitelfelvételen keresztül Patrubány és Oláh a vagyonkezelő hat ingatlanát zálogosította el. A jelzáloghitel havi több millió forintos kamat és tőketörlesztés fizetési kötelezettségével terhelték meg. A gazdaságilag indokolatlan hitelfelvételből adódó fizetési kötelezettség nagy terhet jelent a cég számára, amennyiben annak gazdálkodása nem megfelelő.

A nagyméretű pénzelvonás ellenben abból adódhat, hogy Patrubány már rég óta tudja, hogy neki az általa elkövetett jogtalanságok miatt távoznia kell. Ami nem csoda, mivel Patrubány ideje alatt, több tagot vesztett el a szövetség, mint amennyi a szövetségen belül maradt.

Végül is 2009-ben hasonló módon került végrehajtás alá a Magyarok Világszövetsége tulajdonában lévő Árpádhír Televíziós Műsorszolgáltató Kft is. Az Árpádhír Tekevíziónak Kurunczi Margit újságíró volt az első ügyvezető igazgatója. Kurunczit ugyancsak Patrubány távolított el a televíziótól. Kurunczi távozása után a televíziós cég gyorsan hanyatlani kezdett. Kurunczi Margit újságíró nemrég rejtélyes körülmények között elhunyt.

Egyesek szerint Patrubány (románul a név Négy-Bani) mögött idegen érdekű erők sorakoznak fel, amelyek a Magyarok Világszövetségét és cégeit tönkre akarják tenni.

Tisztelettel
Kvacskay Károly , a Magyarok Világszövetsége Felvidéki Szervezetének volt elnöke

Előzmények

Tisztelt Geonczeol Gyula!

Az adatokat Kvacskay Károly volt elnök azért bocsájtotta a rendelkezésemre, mert a napokban telefonon és emailben kénytelen voltam közölni vele, hogy érzékelhetően, erőteljes és irányitott rágalomhadjárat és hisztéria folyik személye és az én személyem ellen is.

Jelenleg ezt az USA-ban érzékelem, ő Európában van. Ebben minden benne van. Az, hogy nem vagyunk "senkik", tönkre akarjuk tenni az MVSZ-t, a Fidesz "ügynökei" vagyunk, nekem állandóan kijár valamint a csehszlovák titkosszolgálat által való irányíttatásom is. Az előbb éppen MOSZAD irányitást vetettek a szememre, de volt aki a CIA ügynökének nevezett, vagy azzal vádolt, hogy makacs vagyok és nem vagyok senki. Az egész hadjáratban benne van az is, hogy személyünkben gyaláznak bennünket.

Az elmúlt 6 évben hiába mutattam ki, hogy Patrubányi a felvidéki szervezetet jogtalanul zárta ki, és helyünket ismeretlen emberekkel cserélte fel. (Ilyesmi megértése elvárható lenne intelligens lényektől, sajnos nem ez történik).

A helyünket az MVSZ szervezeteiben bitorló néhány ember, akiket Patrubányi halaszott össze és akik hajlandók voltak a minket becsmérlő hazugságokat elfogadni - ez önmagában is minősít. Ők a felvidéki MVSZ szervezetnek, amely a Felvidéket kizárólagos joggal képviseli, nem a tagjai.Az MVSZ elnökségének tagjai gyávak es elvtelenek voltak, amikor ellenünk a szervezett támadás megindult. Ez engem akkoriban nagyon meglepett.

A nyilvanlóan megtervezett és irányított Felvidék ellenes hisztériát nem utasitották vissza a 2004 novemberi elnökségi ülésen, annak ellenére, hogy dr. Gaudi Nagy Tamás jogvédő, ma parlamenti képviselő figyelmeztette őket, hogy mi az Alapszabály értelmében jártunk el, ami felsőbb rendű, mint bármilyen azzal ellentétes hatarozat, vagy "utasítás".

Gaudi Nagy Tamás arra kért, hogy ne pereljem be az MVSZ-t. Egy ideig nem is tettük meg ezt. Utóbb nekem a Felvidéki Szervezet elnökségének több tagja fel is rótta ezt. Úgy tűnik, hogy ezzel is csak hibát követtünk el. Ezt a hibát ma kiküszöbölik azok a perek, amelyeket Kvacskay Karoly nyújtott be a bíróságokra és amelyeket sorozatosan meg is nyer. Ezekben a perekben, mint a diszkriminált Felvidéki MVSZ Szervezet elnöke, tanuként mutatom be a dokumentumok egész sorát, amely a Patrubányi-féle vezetés elképesztő törvénytelenségeire mutatnak rá. A Magyarok Világszervezetenek nem lenne szabad ilyen állapotban lennie, ebben egyetértünk. A felelősség azé, aki ezeknek az állapotoknak az előidézésében főszerepet játszik.

Pontosan ezért kell a sarkunkra állnunk! Jogtalanul kizárt szervezetünk miatt az MVSZ minden intézkedése különben is érvénytelen. Patrubányi Miklós a szervezet jövedelmével kizárólagos formában rendelkezik. Egy személyben és aszerint osztogatja, hogy ki hogyan szolgál neki. Hogy ilyesmi egyáltalan lehetséges, már az is minősithetetlen!

Ezért közze teszem azokat a dokumentumokat, amelyeket Kvacskay Károlytól kaptam a 2011. április 20.-i itélethirdetést megelőzően.


Geonczeol Gyula

az MVSZ Felvidéki Szervezetének elnöke, a dokumentumok örzője

Email cím:"Geonczeol Julius"

http://www.magyarokanagyvilagban.hu/cikkek/vegrehajto-kezeben-van-a-magyarok-vilagszovetsegenek-epulete
Kerecsen315
2017-10-06 16:38:49
Parasztvakítás!
MVSZ és ami mögötte van:
https://internetfigyelo.wordpress.com/2009/10/24/patrubany-miklos-valasza-az-ot-ert-tamadasra/

Gondolatok “Patrubány Miklós válasza az őt ért támadásra” bejegyzéshez:1.Horváth Ákos szerint:

2009/10/24 - 22:13


T . NIF!
Nagyszerű, hogy megvan a válasz, DE miért nem találom az eredetit, az alig 24 órával korábbit, amivel kapcsolatban a támadások érik??
Az Önöknél megadott forrás “az Ultimátum a köztársaságnak? című” linkre nem az ígért, a keresett írás jelenik meg.
Érdeklődéssel várom a “rejtegetős” utalgatást magyarázó válaszukat,. Ez is erősíti, hogy talán nem egészen alaptalan Patrubányi gyanúja? És érdekel maga az eredeti cikk is. Kérem, szíveskedjenek megküldeni a valós elérési linket..
Budapest, 2009. október 24.én 22:15
Baráti üdvözlettel:
Fehér Sólyom
horvathakosbp@freemail.hu
1027. Margit krt. 54
ui: A levelező kényszerzubbony alatt mi az a Submit Comment, felirat? Meg az a hosszú másik? Úgy tudom, ahol a kisebbség (tehát nem buzi, nem cigány, nem liberális, nem nem pártfüggő, stb.). létszáma eléri a 20%-ot ott használhatja az anyanyelvét, nevezetesen a Nemzeti Figyelőnél a nemzeti nyelvet, a magyart.

KedvelésKedvelés1.Nifadmin szerint:

2009/10/24 - 23:02


Tisztelt Horváth Ákos!

Bizonyára elkerülte figyelmét, de Patrubány Miklós október 21-én adta ki az “Ultimátum a főparancsnoknak?” című közleményét, amely Vukics Ferencnek szólt. Más Vukics Ferenchez címzett közlemény nem jelent meg, ez a tény. A válasz bevezetőjében elírás lehet, a link a valós anyagra mutat.

Továbbá, kérem, bocsássa meg nekünk, hogy nem vagyunk tökéletesek. Ha majd a nemzeti újságírók a saját szakmájukból meg tudnak élni, mert lesznek olyan nemzeti érzelmű vállalkozók, akik megfizetik munkájukat, akkor majd bizonyára azokat az anyagokat is meg tudják jelentetni, amelyek nem okozhatnak szerzői-jogi problémákat, és talán akkor majd arra is lesz pénzünk, hogy saját tárhelyünkön, teljesen magyar nyelvű portállal rendelkezzünk. Amíg ez nem így van, addig marad a kompromisszum és a nem minden funkciójában magyar nyelvű honlap.
Egyelőre munkánkat szabadidőnkben és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül végezzük, mert nincs, aki fizetne nekünk, de ezzel az oldallal nem is ez a célunk.

Bízunk benne, hogy megért bennünket!

Üdvözlettel:

A NIF szerkesztői

KedvelésKedvelés

2.Szamosújvári Balázs szerint:

2009/11/06 - 14:00


Patrubány Miklós rosszul emlékszik. Geönczöl Gyula egykori MVSZ felvidéki OT elnök ezt az MVSZ elnököt gyanusító anyagot kb. 2 héttel korábban már megküldte nekem, miellőtt Patrubány Miklós az éppen aktuális “sátánjával” kapcsolatban kiadott “tényfeltáró nyilatkozatát” megtette. Geönczölt tettét összekapcsolni a Magyarok Szövetségével azért hiteltelen, mivel a Magyarok Szövetsége felvidéki testületének vezetője Bugár György és a magyarországi vezető Vukics Ferenc is kijelentette, hogy Geönczöl kijelentéseitől elhatárolódnak, aki amúgy nem tagja sem az MSZ-nek, sem pedig az MVSZ-nek /állítólag az utóbbinak valja magát/. aZ EZZEL KAPCSOLATOS irást a felvidék.ma portál legalább másfél hónapja le is hozta. Patrubány tévedésben él. Tévedésének az alapja, hogy Geönczöl Gyula szerepelt Vukics műsorában a Magyar Időben, valamikor a nyár elején. Geönczölt a műsorba nem is Vukics hívta meg, hanem a tévé tulajdonosa, aki régi ismerőse. Ő vetette fel, hogy szerepeltetni kellene a műsorban. Vukics gesztust akart tenni az MVSZ felé, hogy vezetői megszólalhatnak a műsorban és tompítani a két szervezet közötti /elsősorban a vezetők ellenállása miatti/ szakadékot. Jól mellényúlt, mivel nem tudta, hogy Geönczöl nem elismert vezető. Geönczöl- korábbi tevékenységének megfelelően- az új társadalmi erőnek számító MSZ mellé akart dörgölőzni, de Vukics nem kért a rovott múltú emberből. Magam is ott voltam, amikor azt mondta, hogy az MVSZ egy nagyon fontos szervezet, Patrubány pedig akármit is terjeszthet róla, akkor sem fogja támadni és nem megy bele politikai adok -kapokba, mert annál sokkal jobban tiszteli a szervezetet és Patrubány korábbi munkáját, hogy a nemzet ilyen jellegű megosztásában részt vegyen. Több MVSZ renitenssel is megszakította a kapcsolatot, amikor Patrubány eltávolításában való segédkezésre akarták rávenni. Az a Msz tagjai egyre jobban elhatárolódnak Patrubánytól. Igazából az MVSZ elnök nem veszi észre, hogy az egyetlen őt értékesnek tartó MSZ elnökségi tag támadásával az utolsó lehetséges összefogási pontot számolja fel. Az állítólagos Vukics összefonódásról meg csak annyit, hogy a napokban folyik a szolgálati törvény módosítása, amit a részeges Szekeres adott be, amely pont arról szól, hogy azokat a kapukat zárja be a törvényben, amelyen keresztül az őrnagy eddig kibújhatott a főnöke kezeiből. Most Vukics eltávolításához akarnak törvény legyártani. Most nagy a szaladgálás az MSZ-nél, mert ha a törvénymódosítást megszavazzák, akkor Vukics kényelmes egyetemi állásának vége és mehet a koldussá vált nemzetiek táborába. Geönczöl az MSZ-nek akar tetszelegni az áskálódásával, hátha “lehet még valaki”, de köztudott, hogy Vukics a Dzsingisz- módszert alkalmazza, nem tűri meg maga körül az ellenfeleit elárulókat sem. A nagybátyám ott volt az MVSZ egyik tavalyi ülésén, ahol a vita elkezdődött a két szervezet között. Jellemző, hogy a vitát Patrubány felesége kezdeményezte, állítólag azért, mert szerinte Vukics a Világszövetség elnökségére tör. Keresd a nőt…Ez szerintem marhaság. Ez az egész egy féltékenységi roham következménye. Jellemző az egész magyar közéletre. Patrubányoknak, Vukicsoknak össze kéne fogniuk, segíteni egymást és a személyes sérelmek helyett a Nemzetet tartani fontosnak. Az MVSZ és az MSZ teljesen más társadalmi síkor mozog, nem kell, hogy ellenfelei legyenek egymásnak. Ezt a tagság látja. Sok az átfedés a két szervezet között. Döntő részében MVSZ tagok mennek át az MSZ-be , mert ott kapnak elegendő és őket kielégítő feladatot. A nagybátyám is ezt teszi. Emellet tisztelettel segíti Patrubány erőlködéseit. Mindenkitől elnézést kérve, itt most inkább Vukics párti vagyok, pedig nem értek egyet azzal, hogy túl sok dolgot enged át a kezéből a körülötte lévőknek. Vukics hivatalos fórumon az MVSZ elnök ellen nem nyilatkozott és nem volt hajlandó együttműködni Patrubany ellenlábasaival. Szerintem ezekre nem is ér rá. Patrubány Miklós pedig egy képzelt ellenség ellen hadakozik minden erővel , amolyan Cervantes-i figuraként. Ennél bölcsebbnek kéne lennie. Egyet szeretnék kérni mindanyiunk nevében: ne Geönczöl félék áskálódásain múljon a nemzet összefogása – ez számomra megalázó.
Szamosújvári

KedvelésKedvelés
3.istvan szerint:

2009/11/08 - 09:39


Tudtommal a mellékelt tényfeltárásól szóló írásra nyilatkozott Patrubány:

Mellékelten megküldöm a Nicolae Patrubány nevét tartalmazó magyarországi központi adatnyilvántartásban rögzített hivatalos adatot.
A központi adatnyilvántartásban rögzített adatot a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a Nicolae Stefan Patrubany 23.B.33.732/2009 számú büntetőügyéből fényképeztem, illetve másoltam le.
A központi adatnyilvántartásban rögzített adatlapról készített fényképen rajta van a büntetőeljárásban keveredett személy fényképe is, amely fényképen lévő személy teljes mértékben megegyezik a Magyarok Világszövetségének elnökével Patrubány Miklós képével.

Nemrég a bukaresti tényfeltáró bizottság érdekes jelentést közölt.
A jelentést a román médiumok is átvették.
A jelentés a Nicolae Ceausescu kb. 1,5 milliárd USA dollárra becsült vagyonának eltűnésével foglalkozik.
A pénz eltűnése 1989-1990 évekre tehető.
Az akkori 1,5 milliárd USA dollár összegnek az átszámított értéke 2009 évre számolva kb. 2000 milliárd forintra tehető.
A jelentés közölte azoknak a nevét is, akik nagyon közel álltak a román diktátorhoz és erről a pénzről személyesen tudhatnak.
A közleményben Nicoale Patrubani neve szerepel.
A szövegrészt idézem: „Nicolae Patrubani, fost contabil- sef la ICE Dunarea.”
Magyarra fordítva a szöveg annyit jelent, hogy: „Patrubány Miklós az ICE Dunarea cég volt főkönyvelője”.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-06-11/averea-lui-voiculescu-cladita-de-securitatea-lui-nicolae-ceausescu.html

A tényfeltáró bizottság közleménye azzal is foglalkozik, hogy az „ICE Dunarea” cégben kik dolgoztak és milyen tevékenységet végeztek.
Az „ICE Dunarea” nevű cég a Securitate által létrehozott fedett, fantom cégként üzemelt.
A cég főkönyvelője is Securitate alkalmazott volt.
Nicolae Patrubani is nagyon magas rangú Securitate alkalmazottként tevékenykedett.

Patrubány 2008. október 26-án a Vasárnapi Újságban tett kijelentése is egy beismerő vallomás lehetett, amelyet idézek:
„A romániai származású politikai vezető nemrég egy interjúban azt állította, Kövér László korábbi titkosszolgálati miniszter
volt a fő terjesztője annak a híresztelésnek, hogy ő – mármint Patrubány – valaha Securitate-ügynök lett volna.”
Szerintem, egy titokszolgálati miniszter szakmai kijelentése egyértelmű.
A hivatal csúcsán tevékenykedő miniszter megfelelő szakmai információkkal rendelkezik.

http://vasarnapihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3668&Itemid=39

Minden egyértelművé válik, ha az életrajzi elemeket elemezzük. Idézek a soha meg nem cáfolt 2009.06.08. dátummal PRHerald-on megjelent életrajzból:

„Nicolae Stefan Patrubani román állampolgár 1952. december 23-án született, a 82%-ban románok lakta Medias-Medgyesben.
Már ifjú korában, tizenkilenc évesen tagja lett a Román Kommunista Pártnak.
Kiváló pártmunkája jutalmaként a kolozsvári Mûszaki Egyetemen – tanulmányai végzése mellett – az intézményen belül mûködött rádióállomás vezetését bízták rá, ezzel lehetõsége nyílott arra is, hogy az egyetemi pártközpontokkal folyamatos kapcsolatban legyen.
1976-ban az RKP Bukarestbe vezényelte, további pártmunkáját a fõváros pártbizottságában végezte.
1978-ban visszahelyezték Kolozsvárra, ahol a Számítástechnikai Intézet munkatársa lett.
E helyen tizenegy esztendõn át szolgálta – mindvégig – a Conducatort:
azaz Nicolae Ceausescu miniszterelnököt
(aki úgy mellesleg még Ion Antonescu marsalltól örökölte meg a hírhedt rangot és címet.)”

http://www.prherald.hu/cikk2.php?idc=20090608-090932&id2=elso&idl=

Egy tisztalelkű romániai magyar 1971-ben nem lépett be 19 évesen az totalitárius uralkodásért felelős Román Kommunista Pártba (RKP)!
1971-re már elvette tőlünk az RKP a meglévő autonómiát.
Akkorra már ezer számra börtönözték be, koncepciós perek útján, az erdélyi magyarokat. Többet ki is végeztek.

A Bukaresti központi bizottságba végképp nem került be tiszta lelkű magyar ember.
Oda csak azt hívták, aki a számukra 100%-an megbízható volt.
A megbízhatóságért a Securitate volt az egyetlen felelős.
Aki a Bukaresti Központi Bizottságba került, azoknak a személyeknek mind köze volt a román Securitatéhoz.
De egy magas funkcióban lévő „jó rokon” is elég lehetett a sikertörténethez, aki szárnyai alá vehette a fiatal Patrubányt.

A sikertörténethez az is hozzátartozik, hogy a 82%-ban románok által lakott Medias városban született Patrubány furcsa módon német iskolába járt, amivel a magyarok által oly fontosnak tartott anyanyelvű oktatás szükségességét feladta.

A tényfeltárást folytatom, és még részletesebben beszámolok.

KedvelésKedvelés
4.istvan szerint:

2009/11/08 - 10:25


Erre az írásra válaszolt Patrubány:

Mellékelten megküldöm a Nicolae Patrubány nevét tartalmazó magyarországi központi adatnyilvántartásban rögzített hivatalos adatot.
A központi adatnyilvántartásban rögzített adatot a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a Nicolae Stefan Patrubany 23.B.33.732/2009 számú büntetőügyéből fényképeztem, illetve másoltam le.
A központi adatnyilvántartásban rögzített adatlapról készített fényképen rajta van a büntetőeljárásban keveredett személy fényképe is, amely fényképen lévő személy teljes mértékben megegyezik a Magyarok Világszövetségének elnökével Patrubány Miklós képével.

Nemrég a bukaresti tényfeltáró bizottság érdekes jelentést közölt.
A jelentést a román médiumok is átvették.
A jelentés a Nicolae Ceausescu kb. 1,5 milliárd USA dollárra becsült vagyonának eltűnésével foglalkozik.
A pénz eltűnése 1989-1990 évekre tehető.
Az akkori 1,5 milliárd USA dollár összegnek az átszámított értéke 2009 évre számolva kb. 2000 milliárd forintra tehető.
A jelentés közölte azoknak a nevét is, akik nagyon közel álltak a román diktátorhoz és erről a pénzről személyesen tudhatnak.
A közleményben Nicoale Patrubani neve szerepel.
A szövegrészt idézem: „Nicolae Patrubani, fost contabil- sef la ICE Dunarea.”
Magyarra fordítva a szöveg annyit jelent, hogy: „Patrubány Miklós az ICE Dunarea cég volt főkönyvelője”.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-06-11/averea-lui-voiculescu-cladita-de-securitatea-lui-nicolae-ceausescu.html

A tényfeltáró bizottság közleménye azzal is foglalkozik, hogy az „ICE Dunarea” cégben kik dolgoztak és milyen tevékenységet végeztek.
Az „ICE Dunarea” nevű cég a Securitate által létrehozott fedett, fantom cégként üzemelt.
A cég főkönyvelője is Securitate alkalmazott volt.
Nicolae Patrubani is nagyon magas rangú Securitate alkalmazottként tevékenykedett.

Patrubány 2008. október 26-án a Vasárnapi Újságban tett kijelentése is egy beismerő vallomás lehetett, amelyet idézek:
„A romániai származású politikai vezető nemrég egy interjúban azt állította, Kövér László korábbi titkosszolgálati miniszter
volt a fő terjesztője annak a híresztelésnek, hogy ő – mármint Patrubány – valaha Securitate-ügynök lett volna.”
Szerintem, egy titokszolgálati miniszter szakmai kijelentése egyértelmű.
A hivatal csúcsán tevékenykedő miniszter megfelelő szakmai információkkal rendelkezik.

http://vasarnapihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3668&Itemid=39

Minden egyértelművé válik, ha az életrajzi elemeket elemezzük. Idézek a soha meg nem cáfolt 2009.06.08. dátummal PRHerald-on megjelent életrajzból:

„Nicolae Stefan Patrubani román állampolgár 1952. december 23-án született, a 82%-ban románok lakta Medias-Medgyesben.
Már ifjú korában, tizenkilenc évesen tagja lett a Román Kommunista Pártnak.
Kiváló pártmunkája jutalmaként a kolozsvári Mûszaki Egyetemen – tanulmányai végzése mellett – az intézményen belül mûködött rádióállomás vezetését bízták rá, ezzel lehetõsége nyílott arra is, hogy az egyetemi pártközpontokkal folyamatos kapcsolatban legyen.
1976-ban az RKP Bukarestbe vezényelte, további pártmunkáját a fõváros pártbizottságában végezte.
1978-ban visszahelyezték Kolozsvárra, ahol a Számítástechnikai Intézet munkatársa lett.
E helyen tizenegy esztendõn át szolgálta – mindvégig – a Conducatort:
azaz Nicolae Ceausescu miniszterelnököt
(aki úgy mellesleg még Ion Antonescu marsalltól örökölte meg a hírhedt rangot és címet.)”

http://www.prherald.hu/cikk2.php?idc=20090608-090932&id2=elso&idl=

Egy tisztalelkű romániai magyar 1971-ben nem lépett be 19 évesen az totalitárius uralkodásért felelős Román Kommunista Pártba (RKP)!
1971-re már elvette tőlünk az RKP a meglévő autonómiát.
Akkorra már ezer számra börtönözték be, koncepciós perek útján, az erdélyi magyarokat. Többet ki is végeztek.

A Bukaresti központi bizottságba végképp nem került be tiszta lelkű magyar ember.
Oda csak azt hívták, aki a számukra 100%-an megbízható volt.
A megbízhatóságért a Securitate volt az egyetlen felelős.
Aki a Bukaresti Központi Bizottságba került, azoknak a személyeknek mind köze volt a román Securitatéhoz.
De egy magas funkcióban lévő „jó rokon” is elég lehetett a sikertörténethez, aki szárnyai alá vehette a fiatal Patrubányt.

A sikertörténethez az is hozzátartozik, hogy a 82%-ban románok által lakott Medias városban született Patrubány furcsa módon német iskolába járt, amivel a magyarok által oly fontosnak tartott anyanyelvű oktatás szükségességét feladta.

A tényfeltárást folytatom, és még részletesebben beszámolok.

KedvelésKedvelés
5.istvan szerint:

2009/11/21 - 12:20


A Patrubány 2009.10.24-i válaszára, ezt a választ olvastam:

A 2009. október 24. kelt Patrubány Nicolae Stefan „nyilatkozata”, aki magát ezennel Patrubány Miklós István Ádám-nak nevezte, egy nagy félrevezetés, egy nagy elferdítés, igaztalan állítások sokasága. A nyilatkozatot senki sem hiszi el neki, ha csak ránéz a mellékelt „DSCF3603” számú fényképre. A Patrubány büntetőügyében a hivatalos dokumentációról készült fényképen az MVSZ elnökének az arcképe látható. Hivatalos neve 2008-ig NICOLAE STEFAN PATRUBANY.

A mellékelt „DSCF5018” számú fényképen a Budapesti Rendőr főkapitányság által kiadott és a Pesti Központi Kerületi Bíróság vezetőjének címzett hivatalos dokumentumban a következő áll, amit idézek:
“Patrubány Miklós MVSZ elnökének adatai: Pontos neve Patrubány Nicolae Stefan román állampolgár, bevándorolt külföldi, születés Medias, 1952.12.23.” kiadva: Budapest, 2008.07.17.

A hivatalos iratot dr. Kiss Szabolcs rendőr százados, bűnügyi osztályvezető írta alá. Az iraton szerepel a rendőrkapitányság bélyegzője és a Pesti Kerületi Bíróság érkeztető bélyegzője, a bűnügy száma.

Megkérem azt az urat, aki magát Patrubány Miklós István Ádám-nak nevezi, és MVSZ elnöknek titulálja magát, hogy pereljen be engem, kérjen kártérítés, elégtételt, stb., ha a Patrubány Nicolae névhez nincs semmi köze. Elérhetőségemet az alábbiakban közlöm.

Üzenem a magát Patrubány Miklósnak nevező személynek, aki természetesen Patrubany Nicolae Stefan-ként van anyakönyvezve, hogy ne mindig másban keresse a hibát. Mert benne sokkal több hiba van, mint a legtöbb magyarban.

Aztán induljunk el Patrubány 2009. október 24. kelt nyilatkozatának az utolsó mondatától. Idézem az állítást: „A Patrubány család erzsébetvárosi örmény család volt.”

Ebből az állításból annyi az igazság, hogy Patrubány ténylegesen örménynek tartja magát. Néhány látogatás alkalmával nekem is megmutatta a Száva Tibor által írt örmény könyvben tett megjegyzéseket a Patrubani családról. De ha valaki örmény, akkor miért nem megy Örményországba. Ott uralkodhat az örményeken. Ne a magyarokon uralkodjon. Ne a magyarok pénzén dörzsöljön.

A Patrubani név, a román „Patru Bani”-ból származik, és magyarra fordítva „Négy Bani”. A név jelentése olvasható az örmény könyvben. Ha a név magyar név lenne, akkor „Négy Fillér” vagy „Négy Forint” lenne. De mivel Magyarországon soha sem volt „Bani” pénznem bevezetve, ezért a név sem lehet magyar, nem is lehet erzsébetvárosi. A román könyvek szerint a Patrubani név egy Moldovában kialakult név. A Patrubany név címerében négy román Bani van elhelyezve. A „Patru” románul négyet jelent. Patrubány úr, melyik században volt Erzsébetváros hivatalos nyelve a román? Melyik nem létező időszakban adtak román nevet a Budapesti Erzsébetvárosi gyerekeknek?

Patrubányt idézem: „1976-ban, a kolozsvári műszaki egyetem elvégzése után, tanulmányi eredményeim alapján gyakorló mérnökként kerültem a bukaresti félvezető gyárba.”

A „bukaresti félvezető gyár” úgy a Nicolae Ceausescu diktátor, mint az Elena Ceausescu diktátor felesége által személyesen felügyelt és irányított cégcsoport volt. Ez a cégcsoport magas hadügyi technológiát birtokolt. Ide senki sem kerülhetett be, aki nem volt a diktátornak „megbízható”. A megbízhatóságért felelős szerv a román Securitate volt. A román Securitate beleegyezése nélkül Patrubány Miklós soha sem kerülhetett volna be a bukaresti félvezető gyárba. Ehhez kellett egy magas funkcióban levő Securitatés főkönyvelői háttér, valamint a Román Kommunista Párt tagsága. Patrubány nyilatkozata alapján mindkettő megvolt neki. Úgy a román kommunista párt tagsága, mint a könyvelői háttere.

Patrubányt idézem: „Édesapám, a ma 87 éves dr. Patrubány Miklós valamikor évtizedekkel ezelőtt kuriózumként mesélte, hogy Medgyesen, ahol az egyik gyár könyvelőjeként dolgozott, egyszer behívatták a bankba, mondván, hogy egy bukaresti inspektor kíván vele beszélni.”

Jó mese. De milyen érdekes. A Patrubány édesapja „könyvelő”. Doktor (dr.) és könyvelő! Nem főkönyvelő? Patrubány szerint csak könyvelő. Ha valaki doktor (dr.), akkor tudtommal főkönyvelő szokott lenni, és valami nagyon jó állami munkahelyen dolgozik. Egy olyan munkahelyen, mint az „ICE Dunarea”, vagy a „CRESCENT” Securitate által létrehozott fantom, fedett cég. Vagy például a diktátor pénzügyi tanácsadója.

Mára már tudjuk, hogy Nicolae Ceausescu diktátor a pénzét román örményekre bízta. Abban reménykedett, hogy az örmények pénzügyi tanácsadói segítenek a vagyonát megsokszorozni. De végül is nem ez történt. A pénz eltűnt.

De nem ez történt a Magyarok Világszövetsége vagyonával is? Hát eltűnt az Árpádhír hírügynökség Kft. vagyona. Eltűnt a Pax Pannoniae kft. vagyona. Eltűnt az Magyarok Világszövetsége vagyona. Eltűntek a külföldi adakozók adományai. És eltűnt a Szent László alapítvány vagyona is. Eltűnt a Szeretett szolgálat vagyona is. A hivatalos cégnyilvántartási bevallások alapján, bizonyíthatóan, több mint 1 milliárd forint tűnt el, az MVSZ berkeiből, a Patrubány elnökségének ideje alatt. Nem Csóri Sándor elnökségének az ideje alatt, hanem csak a Patrubány elnökségének az ideje alatt.

Az MVSZ elnökének felesége, Zsigmond Emese, írásban közölte az egyik barátommal, amely levelet én is megkaptam: A Patrubány családból hárman is Securitate besúgók voltak. Ez igen! Három Patrubány a román Securitaténak dolgozott. És akkor egy ilyen ember vezeti a Magyarok Világszövetségét? És mi hagyjuk?

Az egyik Patrubani közvetlenül a Ceausescu pénzeit kezelő „ICE Dunarea” román Securitate által működtetett fedett, fantom cégnél dolgozott. A másik, a mit áldott, „jó”, „okos”, „intelligens”, „bölcs”, „szerény”, „ingyen dolgozó”, „székelyruhába öltöző” (ha kell), „nagy megoldásokkal teli” Patrubányunk. De ki a harmadik? Melyik Patrubány nagybácsi dolgozott még a Securitaténak? Mert Zsigmond Emese szerint három Patrubány is a román Securitaténak dolgozott.

Néhány héttel ezelőtt, sikerült találkoznom egy B. É. nevű hölggyel, aki a 70-es és a 80-as években Kolozsváron élt. A hölgy több alkalommal találkozott Patrubany Nicolae Stefan mostani MVSZ elnökkel. Elmondása szerint Patrubányt soha senki nem hívta az írók és értelmiségiek csoportjába, de Patrubány hívás nélkül is állandóan jött. Az akkori találkozásokra ma is jól visszaemlékezett. Férjével, aki mellesleg magyar író, mindig félniük kellett, ha megjelent Patrubány, a mostani MVSZ elnök. Suttogva beszélek egymás között, és alig várták, hogy távozhassanak. Mindig féltek, hogy besúgja Őket a Securitaténál, a mostani MVSZ elnöke.

Ha nem megyünk időben vissza a 70-es 80-as évekig, és csak azt tekintsük át, ami az utóbbi években történt az MVSZ-ben, akkor sem kell filozófiai zsenik legyünk, hogy megértsük a Patrubány folyamatot. Az MVSZ elnöke, mindenkit eltávolított, kirúgott, menesztett a szervezetből, aki kezdte átlátni az ottani mocskos dolgokat. Aki rájött arra, hogy miért is dolgozik éjszakánként ez a Patrubány, annak mennie kellett a szervezetből. Ma már tudjuk, hogy azért dolgozik éjszakánként az elnök, mert akkor nem látja öt senki, és azt csinál, amit akar.

Tudjuk, hogy havonta több tízmillió forinttal gazdálkodok az MVSZ és a tulajdonában lévő kft.-k, alapítványok. A pénzbőség ellenére Patrubány folyamatosan azt állítja, hogy nincs pénze a szervezetnek. De én már tudom, hogy ez csak egy hazug örmény duma. A szervezetnek nagyon sok pénze van. De ez a pénz el van rejtve a naiv szemlélő szeme elől. Még az MVSZ elnökségi tagok sem tudnak a kulisszák mögé betekinteni. A rendszer úgy van felépítve, hogy oda senki se lásson bele, csak Patrubány. Tehát, ha az egyik zsebbe nincs pénz, akkor van a másikban. Ha az MVSZ-ből elfogy a pénz, akkor Patrubány az MVSZ tulajdonában lévő cégektől, alapítványoktól egyszerűen elveszi, elkéri a pénzt. Ír egy „MVSZ határozatot”, mint a MVSZ „tulajdonosi jogok gyakorlója” és az illető cég vagy alapítvány kötelezően át kell, hogy adja a pénzt az MVSZ elnöke részére. Legtöbbször készpénzben kéri a pénzt, hogy ne kerüljön bele az MVSZ banki dokumentációjába.

Igaz „Négy Bani” úr? Az igazság fáj, ha mások is megtudják a titkos simlisségeket.

Mi magyarok, székelyek, Attila népe, a csalókat, hamiskártyásokat soha sem feledjünk.

KedvelésKedvelés
6.istvan szerint:

2009/11/21 - 12:26


És ez az írás is cáfolja a Patrubány 2009.10.24. kelt nyilatkozatát:

Először is: az MVSZ elnökének édesapját soha sem hívták dr. Patrubány Miklósnak, mint ahogyan azt az elnök a 2009. október 24-én kelt nyilatkozatában állította.
Bizonyíték:
Az alábbi link azon személyek listájára utal, akik 2005-ben visszakérték és visszakapták a román állampolgárságukat. Az alábbi lista megjelent a román közlönyben: Monitorul Oficial nr. 611 din 14 iulie 2005 (M. Of. nr. 611/2005)
http://www.legestart.ro/Hotarare-nr-633-din-2005-(MTUxMTI5).htm
A lista 29. pontjában lévő személy PAPP JUDITA-MARIA-IRMA az MVSZ elnökének a testvére, akit én személyesen is ismerek. Judita beceneve Titike.
Mivel az elnök és PAPP JUDITA-MARIA-IRMA édes testvérek, ezért mindkét személynek a szülei ugyan azok. A hivatalos román közlöny szerint is látható, hogy Patrubány Nicolae Stefan MVSZ elnök édesapjának a neve soha sem volt dr. Patrubány Miklós.
A román közlöny szövege:
„29. PAPP JUDITA-MARIA-IRMA, fiica lui Patrubany Nicolae si Margareta, nascuta la data de 21 noiembrie 1948 in localitatea Targu Mures, judetul Mures, Romania, cetatean suedez, cu domiciliul actual in Elvetia, 8280 Kreuzlingen, Remisbergstr. 62. (3053/2003)”
A dokumentum tisztán mutatja, hogy az elnök édesapjának a neve „Nicolae” és nem Miklós.
Tehát az MVSZ elnöke hazudott a nyilatkozatában.

Másodszor: Az MVSZ elnököt Patrubany Nicoale Stefan néven anyakönyvezték. Lásd „DSCF5018”, és a „DSCF3603” fényképeket. Patrubany nem magyar, hanem német iskolába járatták.
Tehát az MVSZ elnöke hazudott a nyilatkozatában.

Harmadszor: A Patrubani név, a román „Patru Bani”-ból származik, és magyarra fordítva „Négy Bani”. A név jelentése olvasható az örmény Száva Tibor könyvében. Ha a név magyar név lenne, akkor „Négy Fillér” vagy „Négy Forint” lenne. De mivel Magyarországon soha sem volt „Bani” pénznem bevezetve, ezért a név sem lehet magyar, nem is lehet erzsébetvárosi. A román könyvek szerint a Patrubani név egy Moldovában kialakult név. A Patrubany név címerében négy román Bani van elhelyezve. A „Patru” románul négyet jelent. Patrubány úr, melyik században volt Erzsébetváros hivatalos nyelve a román? Melyik nem létező időszakban adtak román nevet a Budapesti Erzsébetvárosi gyerekeknek?
Tehát az MVSZ elnöke hazudott a nyilatkozatában.

Negyedszer: Az ICE Dunarea Securitate cégnek a főkönyvelője Patrubani Nicolae rokon nagybácsi volt.
http://grupul.ro/files/ICEDUNAREA_Taher/03.Contract_comision_ICEDunarea.pdf

Ötödször: Az MVSZ elnöke mindig azt állítja, hogy nem vesz fel fizetést. Mégis Kolozsváron egy palotát épít magának. Miből? Mert a Kolozsváron lévő cége nem termel pénzt. A felesége tanügyi fizetéséből (sicc)?
Mellékelve a kolozsvári építésügyi hivatal 95694/8023/23.01.2007- számú építkezési engedélye (Patrubany Nicolae MVSZ elnök részére):
http://www.primariacj.ro/phcl/27-2-2007/12.aspx
“95694/8023/23.01.2007- Patrubany Nicolae- Recompartimentare si mansardare imobil-corp II str. Motilor nr. 16”

Hatodszor: Soros György mellé társult Patrubány Miklós
http://www.dntcj.ro/NGOs/
„STUP – Societatea Transilvana a Ungurilor de Pretutindeni
Address: Str. Olarilor 1/10, 4150 Odorheiu Secuiesc, Romania
Contact: Miklos Patrubany
Tel: ++(4)-066-199527, 199518
E-mail: stup@mail.soroscj.ro”
Az alábbi STUP nevű román alapítványnál is „Patrubány Miklós” jelenik meg kapcsolattartónak. Ami részemre még jobban meglepő, hogy Patrubány a Soros segítségével intézi az alapítvány kommunikációját mail.soros-cj.ro”. Nem véletlenségből került az alapítvány a „SOROS„ nevű kolozsvári „CJ” román „RO”szerverére. A hatalomért és a pénzért Patru Bani úr mindent megtehet? Meddig hagyjuk?

KedvelésKedvelés
7.Geonczeol Gyula szerint:

2009/11/21 - 16:51


Kozlom,
hogy Patrubany a Fovarosi Fougyeszseg, mint felugyelo szervezet felszolitasara nem volt hajlando atadni a Felvideki szervezet “Felfuggesztesere”, az elnok “kizarasara”, stb. re vonatkozo jegyzokonyveket.
Sot a Fovarosi Fougyeszseg levelben kozolte, hogy azert nem allapithat meg szabalytalansagot, velem, hogy az erre vonatkozo iratok ezek szerint nem leteznek.
Ezert en vagyok a Felvideki MVSZ szervezet elnoke. De ha leteznenek is ilyen iratok, Patrubany mar regen elvesztette volna a pereket, mert azt nem lehet muvelni tarsadalmi szervezet tagszervezetevel, tisztsegviseloivel, elnoksegevel, tagsagaval, amit o muvelt. De ot egypar titkosszolgalat nagyon vedi es ezert lehet szorakozni es visszaelni a torvennyel. De ez jellemzo erre a Magyar Nepkoztarsasagra es annak szovjet, “demokratikus rendjere”. Erre kene inkabb oda figyelni, mert ez a lolab latszik ki itt is.
Kozlom, hogy patrubany egy utolso bajkevero, kartekony szemet, mert neki NEM volt joga tagszervezetet “kizarni”, titokzatos eljarasokkal “etikai” vizsgalatokat tartani, stb. Mivel pedig torvenytelenul es az MVSZ Alapszablya sorozatos felrugasaval intezkedett a megvalasztasa is illegalis es o NEM elnoke az MVSZ-nek.
Folszolitok mindenkit, hogy kozolje, mikor es kitol kert Vukics Ferenc miattam bocsanatot, mert ilyesmirol PONT EN nem tudok, akire vonatkozik.
Tovabba FOLSZOLITOK barkit, hogy amit abban a musorban elmondtam elsosorban cafolja meg es ne uzengessen, mit ahogyan a III-as ugyosztalynal megszoktak.
Azt tudom, hogy valaki szorakopzott Vukics Ferencnel a nevemmel, de ezt sem o, sem mas nem tisztazta. Tehat ha valaki ilyesmirol tud, azt akarom tudni. EN. Nem a szomszed, a harmadik szomszedban, vagy ket foldresszel odebb lako ismeretlen. EN akarok tudni mindenrol.
Tovabba folszolitok mindenkit, hogy a nevemmel ne szorakozzanak, es foleg ne alneven, mert szemelyesen veszek elegtetelt.
Ami sok, az sok.
Geonczeol Gyula
az MVSZ SZOT elnoke
2009.11.21.

KedvelésKedvelés
8.istvan szerint:

2009/11/22 - 12:14


Ma tudtam meg, hogy már egy és fél éve folyik a Patrubány 2008-as elnökválasztásáról szóló bírósági per. Ugyanis Kvacskay Károly még 2008 augusztusában a Fővárosi Bírósághoz fordult, amiért nem engedték be az elnökválasztásra. A jogtalan elnökválasztással kapcsolatosan, Patrubany Nicolae Stefan úgy választatta meg magát, hogy felfegyverzett, adóvevővel ellátott testőrökkel őriztette a bejárati ajtókat. A terembe nem engedték be az elnökjelölteket. Csak Patrubány lehetett bent a teremben. (Ez nevezik Patrubány féle igazságnak (sicc!))

Patrubány azt állítja a peren, hogy Kvacskay „bemehetett volna a terembe”. A perben az MVSZ részéről meghallgatott tanuk elmondták, hogy a terembe senkit sem engedtek be, aki nem rendelkezett MVSZ belépő cédulával és azon két bélyegzőlenyomattal. Még Papp Lajos szívsebész professzort sem engedték be a terembe Patrubány testőrei. A Patrubány újraválasztását inkább cirkusznak lehetne nevezni, mint választásnak. Egy igazi „választás” az nem így történik.

A következő tárgyalást 2009. december 10-én tartják 13 órakor a Fővárosi Bíróságon. Ezen a tárgyaláson valószínűleg megszűnik Patrubány elnöki státusza. A magyarok visszafoglalják a románoktól a Világszövetséget!

Milyen érdekes, Patrubány egy szóval sem említi az igazságot. Pedig egy lényeges körülményről van szó az Világszövetség életében.

Egy másik bíróságon, a Munkaügyi Bíróságon folyik egy érdekes per. Ebben a perben Patrubány a bírósági jegyzőkönyvben, ami közokirat, undorító kijelentéseket tesz a Jud Suss című filmmel kapcsolatban. Ezen a bírósági tárgyaláson úgy náciztak az MVSZ jelenlegi vezetői, mintha az ellenségeinket hallottam volna nácizni. Medvigy Endre MVSZ művészeti igazgatója „német propaganda” filmnek nevezte a filmet és „szélső jobboldali nézetekről” beszélt tanúvallomásában. Horkovics-Kováts János németországi MVSZ elnökségi tag „egy ismert antiszemita” filmről, „náci propaganda film vetítéséről” beszélt tanúvallomásában. Szabó Györgyné, Patrubány titkárságának a főmunkatársa „náci propaganda filmről” beszélt a közokiratnak minősülő tanúvallomásában.

Kvacskay Károly történelmi filmnek nevezte a filmet. A filmet érdemes lenne megnézni mindenkinek, mielőtt bárki, bármit is mondana a filmről. A bírósági jegyzőkönyvek alapján, sem Patrubány, sem Medvigy, sem Horkovics-Kováts, sem Szabó Györgyné nem látták a filmet, de ennek ellenére nagy utálattal beszéltek a filmről. A tárgyalási jegyzőkönyvekből azt is megtudtuk, hogy Patrubány nem engedi levetíteni a Jud Suss című filmet.

Szerencsére hamarosan új elnöke lesz a Világszövetségnek.

KedvelésKedvelés
9.Johannes Hatvany (Frankfurt a. Main) szerint:

2009/11/22 - 19:26


Stefan Nicolae Patrubani (mert ez volt az eredeti neve) a Román Kommunista Párt tagja volt, Nicolae Ceausescu híve. – Kolozsváron, a Babes-Bolyai Egyetemen pártalapszervezeti titkár volt, 1989 után rövid ideig Németországban élt – majd Magyarországra már Patrubány Miklós néven jelentkezett “demokratának”.

KedvelésKedvelés
10.Geonczeol Gyula szerint:

2009/11/23 - 19:09


Politikai elemzes es Emlekezteto a Valasztasok elott.

Csak talalgatni lehet mi a terv. Ha ugyanis Patrubany a Soros alapitvannyal all kapcsolatban, akkor az sok mindent megvaltoztat.
Soros 1990-ben a magyar allami vagyon felet kerte a magyar allamadossagert cserebe. Amit ok konnyen leirogattak volna es akkor ingyen kaptak volna meg azt a vagyont.
Zwak Peter washingtoni magyar kovet azonban jelen volt egy fontos megbeszelesen 1990. dec. 20.-an Washingtonban, amit Dr. Palos Miklos meghivasa kapcsan tartottak. Ott a Feher Haz vezetoi elmondtak Dr. Palos Miklos miniszterelnoksegi politikai allamtitkarnak, hogy a nyugat rendezni szeretne a hideghaborus magyar allamadossagot es sikeres orszagot szeretne. Antall azonban elzarkozott, Csengey Denest 1991 tavaszan meggyilkoltak az MDF elnoksege tobb tagja megremult es azota is hallgat. Sajnos. Nem kellene. Beszelni kell errol!
Zwak Peter hosszas huza-vonat kovetoen Budapestre utazott es elmondta washingtoni ertesuleseit, es a szandekokat. Masnapra Jeszenszky levaltotta, most meg azt hazudja, hogy semmirol nem tudott.
Zwak Peter lakasat Budapesten folgyujtottak es o nem beszel. De vagyonat visszakapta, ihat eleg gyomorerositot.
Dr. Palos Miklos pedig ha a nevemet hallja, elbujik. Pedig a washingtoni fogadast en szerveztem meg.
A Fidesz elzarkozik az allamdossag rendezesetol, a kincstari vonat ugyenek rendezesetol, sot pl. a makoi foldgazlelohely es szamos eletbevagoan fontos kerdes rendezesetol.
Sorost ratelepulhetett az MVSZ-re, mert a parlamenten kivuli eroket ott lehetett megszervezni. Ez pedig nem az erdekuk
Ezert Patrubany feladatava valt a magyar eroket szetverni, befurakodni a Jobbikba es a Magyarok Szovetsegebe. Lehetoleg bajokat okozni mindenhol es foleg provokalni. Egyelore nem sikerult nekik, ezert idegesek. Viszont ebresztot kell fuvatni a magyar nemzeti erok ezen meg szet nem vert oldalan. Tehat maradnak a provokaciok es a tovabbi diverzio.
Hol Sukkoron a zsido allam ellen, hol az “edes zsidoval” a magyar nemzeti oldal korul. Hol azt terjeszteni, hogy pl. en nem vagyok “hiteles”, hol azt, hogy kommunista kem vagyok, hol annak ellenkezoje, az amerikai CIA keme, de a legutobbi szerzemenyuk az volt, hogy “cionista” kem vagyok. Es persze ha kell fasisztaznak, ha kell provokalnak. Ahogy eppen a III-as ugyosztalyi, sztalini restauracios, moszkovita, szovjet szervezes megrendeles szerint megkivanja.
Ezert a jelenlegi Patrubany ellenes budapesti munkaugyi birosagi targyalason a nemzeti oldal elleni provokacio, Patrubany politikai mentegtese. Aki vedi az Soros es tarsai, illetve a III-as ugyosztaly vedelmeben teszi. A celpont a magyar nemzeti oldal. A fo szempont annak szetverese. A valasztasok elott megengedhetetlen a nemzeti erok osszefogasa es az, hogy a magyarokra sarat NE LEHESSEN dobalni.
Soros ellenorzi a Fideszt. Obamanak 80 millio USA Dollart adott, persze az nem az o penze volt. Mar sehol sem turuk meg nagyon, marad Magyarorszag. Obamatol cserebe nyilvan szabad kezet akar Magyarorszagon, de ehhez arra van szuksege, hogy csak az altala ellenorzott Fidesz keruljon kizarolagos a hatalomba, ahol par embert iranyithat. Es akkor ove a magyar nemzeti vagyon a magyar termoterulet az orszag es amit akar. Ezert kellett idaig sorvasztani mindent, a ketsegbeesesbe hajszolni a nepet, mestersegesen, egigero magassagokba tornaszni az allamadossagot, amitol 1990-91-ben meg lehetett volna szabadulni!!! . Ha nem megy az szdsz-el, akkor mas utat valasztanak. Ugyanazt a jobboldalra tolt liberalizmuson at kell elerni. Eleg nehez mutatvany lesz. Ha kell intenek egyet Kijevben es a szoke ciklon baratnoje mogul tamadast inditanak a magyar iskolak ellen a Karpataljan. Csakhogy a magyarsagot szorongassak. Mint tette a balkani haboru meginditasakor, amikor Albaniaban uszitott a kozep jobb kormany ellen az altala ellenorzott baloldali sajtoban. Stb.
Ha Soros ellenorzi az MVSZ-t is, keverhetnek a magyar nemzeti oldalon, amihez segiti oket nehany hamis, “magyar” ember.
Ezert az MVSZ visszevetele a magyar nemzeti oldal es a magyarsag megszervezodesenek kulcskerdese. Ezt meglepni ma a magyar Rubikon.
Nem az en “maganakcioim” ugye, hanem jozan belatas kerdese.
Geonczeol Gyula
az MVSZ SZOT elnoke
a Hiteles magyar ember.
A bizonyitvanyt pedig Sorosek, Koverek, Patrubanyek, a hamiskartyasok, es a kulonbozo belugyes kevero ugyosztalyok es elharito egysegek helyett kiallitom sajat magamrol.
Ugy biztosan “hitelesebb”, ha mar a szohasznalatnal maradunk.

———emlekeztetoul—–:

ggyula wrote:
Kihívások és Válaszok

Nem elõször kell közzé tennem tényeket disznóságokról, gyilkosságokról és torzulásokról. Ilyen volt, amikor tavaly riasztanom kellett az szdsz-el való titkos tárgyalásokról és Lantos ötletérõl, hogy az adósságért cserébe át kell adni a magyar földet. Kinek? Ráadásul Fideszesek kértek meg, hogy tegyek valamit. Ha kell, a rendes emberek onnan is megtalálnak. Köszönet érte. Hát gondolkodtam, hogy hogyan hozzam ezeket a titkosított disznóságokat a nyilvánosságra. De ennél többet nem vártam.
Na erre volt ordítozás. De cáfolat soha! Mint most ez itt Martonyi miatt, akit, mint egy idõzített csontvázat ezzel az egész poszt-kommunista disznósággal a kommunisták vettek elõ a szekrénybõl, hogy a határon túliakat leválasszák a magyar ellenzékrõl. Ami olyan amilyen, de ennek a laza egységnek a megbontása és az ellenzékkel való elbánás Lomniczi kommunista fõbíró zavaros kijelentéseivel együtt a napokban a kommunista alkotmány kritikusai elleni fellépésrõl egy átgondolt stratégia az ellenzék szervezetlenségével szemben. Ami tarthatatlan állapot és a felelõsséget az „ezen” az oldalon ordítozóknak ezért vállalni kell. A szélsõségesezés, a fasisztázás, proli, alpári hang nem kifogás! Sõt, az, hogy ilyen megoldások mögé bújnak valakik, sokat elmond azok szándékairól és hitvallásáról, osztálybesorolásáról, akik úgymond a nemzeti oldalon jönnek ilyennel elõ.

Dávid Ibolya és most Lomniczi tárgyalt alvilági elemekkel Washingtonban, olyanokkal, akikkel mi kint szóba se állunk. Az a Dávid Ibolya, aki gyorsan váltott, amikor tudta, nem tudta, de látta, hogy csalással, de hatalom váltás lesz. Aztán helyezkedett. A rossz oldalon, persze. De azt megakadályozták teljes egyetértésben, hogy szvazatszámlálás legyen. Ezért lehetett az állampolgárságról szóló szavazást is megváltoztatni. Amit sikerült elkapni, mind csalás volt . Ezek tények! És erre mi van? A tegnapi Magyar Nemzet elsõ oldalán lehet olvasni, hogy elõkészületben van valamiféle „földtörvény” a külföldiek földvásárlásának engedélyezésérõl, mert az Unió majd „elrendeli”, hogy külföldiek vehetnek Magyarországon földet. Magyarán, „befektetõk” kirántják alólunk az országot, miután a lakosságot a rendõrség agyba-fõbe verheti és erre egyes Fideszesek csak annyit mondtak, hogy a tüntõk az csürhe volt. Na itt éles határvonalat kell vonni a ki van ezen és ki van azon az oldalon ügyben.
Nem azt akarjuk látni a földügyben megint, mint Románia Uniós csatlakozása idején, hogy a romániai magyarokat teljesen elárulták. Ez tarthatatlan és tolerálhatatlan! És erõszakoskodás esetén ki kell lépni az Unióból. Itt már nincs mirõl tárgyalni!
Emlékszem a velencei bizottság jelentésére, nekem megvan angolul és alaposan kiértékeltem. Mostmár érthetõ a pimaszságuk. Ha ilyen biztatásokat kaptak a magyar kormánytól titokban, persze, hogyan másként, hogy a határon túli magyarokhoz semmi közük és csak látszat megoldásokat akarnak, hát mit akarunk uniós, elvtelen idiótáktól, akik ezt akarták hallani?
És itt jön az anyagiak csepegtetése is. Kapta, aki komformista volt. Mibõl? Abból a negyven milliárdból, amit a Magyarországon dolgozó határon túliak adóban itt hagynak, a fizetésükbõl a többirõl nem is beszélve. Akkor mi a gond? És ezzel a sok elõnnyel se lehet állampolgárságot adni annak, aki magyarnak vallja magát és nem másnak. Nem ez a fajgyûlölet? Minden oldalról? Õslakosságot diszkriminálni egy kommunista alaptörvénnyel összeeszkábált károlyi –féle, soha nem senki által meg nem szavazott állam „hagyományai” alapján, aminek a kitalálóit a Smuts angol tábornok riportja nyomán Wilson elnök szárnysegédje, aki civilben járt Budapesten, söpredéknek és és ronda bûnözõknek, meg összeesküvõknek nevezett? Még be is nézhetett az ülésterembe, látta és megvetette õket. Megvannak errõl az iratok, el lehet olvasni! Ez kell a történelmi alkotmányunk, hagyományaink, népünk, állampolgárságunk helyett?
Nem a Fideszt támadtam, amikor leírtam, hogy Martonyi egy büdös kommunista. Ennyit minimálisan megérdemel egy ekkora disznóságért. Nem tagadta le a moszkovita, elvtelen, szociáldemokrata meggyõzõdését. És ez mind vállalhatatlan. Mint az is, amikor az õsszel a Fidesz által javasolt szakértõ kormányra olyanokat javasoltak, mint a
Soros által kitartott Surányi, vagy Györgyi Kálmán, aki leváltotta a Hajdú-Bihar megyei fõügyészt, mert az leleplezte a rendõrfõkapitány olajszõkítõ fõnököt. Na aztán itt van a Mogilevics ügy, és se vége, se hossza. Amerikában a sikkasztásokért börtön jár a fasisztázásért szintén. Ez uraim és hölgyeim a különbség. Egyszer jelentettem be ilyesmit Clevelandban az ügyészségen, azóta se próblkoznak, de messzirõl tisztelik a nevemet. Amit nem változtatgatnak, ha leírják. Én se teszem mással. Az ellenségeimmel se. De az is igaz, hogy vannak dolgok, amiket meg én tartok szigorúan rangon alulinak. A liberális az nemcsak ellenség, az az ellenfelet meg akarja úgymond semmisíteni. Ezt sosem szabad róluk elfelejteni. Mert õk tökéletesek és mindig tévedhetetlen. És ezzel nem kell vitatkozni. Ennek más ellenszere van.
És ha már a pofázásról van szó, én a nevem alatt egyenesen mondtam el, amit kellett. Javsolom rendületlenül, hogy tegye más is.
Ma már nem lenne 80 millárd dollár államadósság, meg kirabolt ország, mert napjainkban a szemünk láttára aljas tanácsadók térdre kényszerítik a maradék országot, amit becsületes magyarok szedtek össze 1920-t követõen a szociáldemokrata forradalom után itt hagyott romokból. És még ezt a napjainkban folyó rombolást „reformoknak” nevezik. Ha nem ölik meg Csengey Dénest 1991-ben, nem itt tartanánk. Akkor idõben gátat lehetett volna ennek vetni, és most mi vásárolhatnánk földet, gyárat Európában, meg máshol. El van számolva a Csengey gyilkosság? Csak annyit mondtak nekem akkoriban, hogy hallgatni kell, mert mindenki meg van félemlítve. Akkor csak pár embert kellett, most már az egész országot lehet terrorizálni! És ha már a lényegnél vagyunk: Ki szólt, ki szólhatott Orbánnak 1998-ban, hogy mondja föl az FKGP-vel a koalíciót, ha az FKGP ragaszkodik a Nemzeti Bank átvilágításához és az adósság kérdés rendezéséhez? Ez sincs megválaszolva, de nem tartanánk itt, ha Orbánt nem lehetett volna zsarolni. És ezt tisztázni kell. Mert a nemzetközi diplomácia még 1998-ban is alkalmas tér volt a rendezéshez és erre tanúm az Orbán kormány egyik minisztere, akinek a jelenlétemben mondták ezt meg Washingtonban.
Igenis nagy a pofám és lehet is. És van is miért. Most jön a földrablási botrány, és nem engedhetjük meg, hogy ez így menjen tovább.
Mostmár vége. Csak két oldal van. Ez meg az. Mindenki döntse el, hogy hol áll.
Üdvözlettel,
Geönczeöl Gyula
2007. apr. 26

Kedves Fodor András!

Újabban tartózkodom attól, hogy a “nagyok” vitájába beleszóljak.

Az alábbi levélfüzér azonban szólni késztet.

A harc az Orbán/Gyurcsány rendszer ellen folyik, pontosabban kellene folynia.

A két államférfiu neve által fémjelzett politikai rendszer ugyanazon lánc két szeme [“mindenki szem a láncban”].

A gyalázkodást nem helyeslem. A minősitő jelzőktől viszolygok és használatuktól lehetőleg tartózkodom.

Ha lesz valaha nemzeti számonkérés [ennek reménye éltet sok és egyre több embert], semmiféle különbségtételnek nem lesz létjogosultsága a “két” oldal vétkesei között.

Tisztelettel:

Szeszák Gyula.

KedvelésKedvelés
11.istván szerint:

2009/12/21 - 22:01


Ezt olvastam a tegnap:

Patrubány Miklós MVSZ elnök a tegnapi napon nem támogatta Tőkés László által meghirdetett kommunizmus bűneit kivizsgáló nemzetközi büntetőjogi rendszer kialakítását. Tőkés László indítványa szerint az Egyesült Nemzetek Szövetség nemzetközi vizsgálóbizottságot hozhatna létre, és intézményesen kutathatná fel a román kommunisták által elkövetett bűncselekményeket és emberiségellenes cselekmények. A bűnösök végre megkapnák a jól megérdemelt büntetésüket.

Patrubány mint a Román Kommunista Párt (RKP) hű tagja, és Nicolae Ceausescu kommunizmusának nagy támogatója, Tőkés László indítványát nem támogatja.

Azt tudjuk, hogy Patrubány Miklós nincsen jó viszonyban Tőkés Lászlóval. Ami érthető, mert Tőkés Lászlót a Román Kommunista Párt üldözte. Patrubány pedig az üldöző párt, az üldözők oldalán állt.

Ha belegondolunk, hogy a Román Kommunista Párt tagja, a pártjára felesküdött, és annak örök hűséget fogadott, akkor megértjük, hogy a Román Kommunista Párt tagja sohasem fog a pártja ellen állást foglalni. Az olyan lenne, mintha valaki saját maga ellen foglalna állást.

Tőkés László és Patrubány viszonyát akkor értjük meg legjobban, ha megtudjuk, hogy milyen katonai rangja van Patrubány Miklósnak a román hadseregben. Egyesek arról beszélnek Kolozsvár városában, hogy Patrubányt magas katonai ranggal jutalmazta meg a román hadsereg, szolgálataiért. Ezért várjuk Patrubány Miklós válaszát, és a román katonai könyvének bemutatását, közszemlére tételét.

KedvelésKedvelés
12.istvan szerint:

2010/01/30 - 07:52


Kitűzték Patrubány büntetőperét 2010. február 16. a Pesti Központi Kerületi Birósára.

KedvelésKedvelés
13.istvan szerint:

2010/02/05 - 20:27


A mai napon a második perét vesztette el Patrubány Miklós MVSZ bukott vezér. A zsúfolásig telt bírósági teremben összegyűltek előtt az eljáró bíró megjegyezte: törvénytelen volt, amit tettek. Patrubány arra vette rá az MVSZ Vagyonkezelő cégének a vezetőjét, hogy ne fizessék ki Márton Zsuzsa és Bíró József alkalmazottak munkabérét és járandóságait. A perben az is elhangzott, hogy Patrubány felszólította az MVSZ vagyonkezelő új ügyvezetőjét, hogy: mindenkit ki kell rúgni, akit Kvacskay Károly ügyvezető igazgató alkalmazott. A bíróság által megítélt összeg több millió forint nagyságú, amit az MVSZ vagyonkezelő cégének ki kell fizetnie. Patrubánynak legközelebb tíz nap múlva kell ismét bíróság elé állnia, amikor az egyik büntetőpere kezdődik.

KedvelésKedvelés
14.Évaanyu szerint:

2010/02/06 - 14:30


Bravó,Bravó!
Igy kell ezt “csinálni”!!Ettől jobb lessz nekünk,hogy egymást “fikázzák”,? Végigolvastam a cikket is,és a hozzászólásokat is,hát mit mondjak? Elkeseritő! !van még ennél lejjebb? Egyik okosabb,mint a másik,csak igy tovább,lehet rajtunk röhögni! Gratulálok Uraim! Ne is egyezzenek ki,mert az Önöknek árt!! Én már itt sem vagyok!!!

KedvelésKedvelés1.Mónika szerint:

2010/02/15 - 02:12


Évaanyu, bizony itt nem Önről van szó. Csak arról, hogy hogyan teszik tönkre Magyarországot. Nyílt háborúk helyett hazugságokkal, titkos paktumokkal, titkos rendőrökkel, besúgókkal, lenyúlt pénzekkel, kiárusítássokkal stb…. Kiegyezni ilyenekkel? Bekukkantott ide, kiosztotta a hozzászólókat, és már odébb is állt. Ez igen! Ez kemény!

KedvelésKedvelés

15.istvan szerint:

2010/02/16 - 23:08


Több büntetőeljárásba keveredett az MVSZ elnöke Patrubány Miklós. A Pesti Központi Kerületi Bíróság mellékelt 2010. február 16-i tárgyalási jegyzéke alapján 11 óra 30 percre kitűzött tárgyalására, a vádlott minőségben szabályszerűen megidézett Patrubány Miklós nem jelent meg. Az eljáró bíró a következő tárgyalást hivatalból tűzi ki, amelyre tanuk meghallgatását rendelte el. A következő tárgyalásra a vádlottat akár kényszerítő eszközök használatával is elővezethetik.

KedvelésKedvelés
16.istván szerint:

2010/05/05 - 10:32


Bírósági végrehajtás alá kerültek a Magyarok Világszövetsége cégei

Eredeti nevén Patrubani Nicolae Stefan a Magyarok Világszövetségének bíróságilag is vitatott elnöke, 2009-ben csődbe vitte a szövetség Pax Pannoniae nevű Vagyonkezelő, valamint az Árpádhír nevű hírközlési cégét is.

A 01-09-362958 cégjegyzékszámú PAX Pannoniae Vagyonkezelő Kft. (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) ellen a 8453643803 ügyszámon 2009. augusztus 31.-én rendelt el végrehajtást az APEH.

A 01-09-866804 cégjegyzékszámú “ÁRPÁDHÍR” Televíziós Műsorszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1052 Budapest, Semmelweis u 1-3.) ellen a 7534015656 ügyszámon 2009. július 2.- én rendelt el végrehajtást az APEH.

Az „ÁRPÁDHÍR” Televíziós Műsorszolgáltató Kft. tartozásai miatt a végrehajtás 2010. február 2.-án a 1402-17.Vh-4834/2009. ügyszámon bírósági végrehajtás alá került.

Mindkét végrehajtás alatt álló cég kizárólagos tulajdonosa a Magyarok Világszövetsége (MVSZ). A Magyarok Világszövetségét a fenti személy Patrubány Miklós István Ádám néven jegyzi, kizárólagos aláírási jogkörrel.

A kizárólagos aláírási jogkör miatt, nem nehéz megnevezni a felszámolások miatt a felelőst.

Belső informátorunktól sikerült megtudnunk, hogy a két cég tartozásai tetemesek. A tartozások összege, több mint ötven millió forint nagyságú.

A Pax Pannoniae Kft. 2008-ban, az MVSZ elnökválasztása előtt néhány héttel, furcsa módon menesztett ügyvezető igazgatója Kvacskay Károly telefonon elmondta, hogy az ő idejében a Vagyonkezelő évente több mint 120 millió forintot termelt a Magyarok Világszövetsége részére. A Vagyonkezelőn kívül az MVSZ mint egyesület is rendelkezik külön bevétellel, valamint az MVSZ-nek bejegyzett alapítványa is van. Az MVSZ-nek évente 100 millió forint körüli bevétele van, amit nem hoznak nyilvánosságra. Az MVSZ alapítványának bevételeit teljes köd fedi. Az MVSZ mint egyesület, a MVSZ cégei és az MVSZ alapítványa között csak Patrubany tud, egy személyben, korlátlanul pénzt áthelyezni.

Az MVSZ vagyonkezelőjének volt ügyvezető igazgatója nem érti mi történhetett az MVSZ cégeinél. Miután őt jogtalanul Patrubany elküldte, majd néhány héttel később zárt ajtók mögött elnökké nyilváníttatta magát, majdnem minden dolgozót kirúgtak az MVSZ-ből és az MVSZ cégeiből. Az utóbbi időben több mint 25 alkalmazottnak kellett távoznia. A felmondott dolgozók közül többen elmondták, hogy kitiltotta őket Patrubany az MVSZ székházának nevezett Magyarok Házából (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3). De kitiltásra került több MVSZ elnökségi tag is, mint Kenessey Csaba svájci elnök, Geönczöl Gyula felvidéki elnök, Kvacskay Károly, és Balog Barna elnökségi tagok.

A 2009. május 1-én tartott legutóbbi taggyűlésen, Patrubány kérésére, a felbérelt In-Kall ütő verő szolgálat emberei a lépcsőn lökdösték lefele Kvacskay Károly küldöttet, elnökségi tagot. A küldöttnek nagy nehézségek árán sikerült csak megmentenie a táskájában lévő iratanyagot, bizonyítékokat. A helyszínre kiérkező rendőrök láttára elmenekültek Patrubány ütő verő legényei. A küldött ellen elkövetett több bűncselekmény gyanújával, ismeretlen tettesek ellen, továbbra is nyomoz a rendőrség.

A 2004-es és 2008-as jogtalan MVSZ elnökválasztás, a kitiltások és az MVSZ által elkövetett jogtalanságok miatt, többen is bírósághoz fordultak. A Fővárosi Bíróság és a Pesti Központi Bíróság elmondása szerint „perek tucatjai” indultak az MVSZ és Patrubany Miklós ellen. Ezek után már nem volt meglepő számunkra az a tény, hogy ugyanezen a bíróságokon büntető eljárások is indultak Patrubány Miklós István Ádám, az MVSZ vitatott elnöke ellen.

Az MVSZ és cégei, Patrubany ideje alatt majdnem 2 milliárd forintot költöttek el az utobbi években. Ez az idő alatt Patrubany nagy palotát épített magának Kolozsvárott. A fia Németországba, a nagyobbik lánya az USA-ban, a kisebbik lánya Franciaországban tanult.

Az MVSZ vagyonkezelő jelenlegi ügyvezető igazgatója Bartha János és Oláh István volt ügyvezetők nem árulták el, hogy miért van végrehajtás alatt a 2008-ig még jól teljesítő vagyonkezelő cég.

Gyetvay György Gergely és László Ferenc volt “ÁRPÁDHÍR” Televíziós Műsorszolgáltató cég ügyvezetői azt mondták, hogy csak Patrubány parancsát teljesítették.
A pénzt már kivonták a cégekből. Patrubány szerint a Magyarok Világszövetségét és cégeit tönkre kell tenni.

KedvelésKedvelés
17.zozo szerint:

2010/09/22 - 00:07


A Székelyek román kecskére bízták a káposztájukat!

A román kommunista párt (PCR) volt alapszervezeti titkára és Nicoale Ceausescu román diktátor nagy hódolója, pártaktivistája Patrubány Miklós, régi nevén Nicoale Patrubani szerint Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke, rosszul tudja:
Patrubáni Nicolae, mostani nevén Patrubány Miklós nem román ügynök, tehát nem dolgozik a román titkosszolgálatnak. A cikk a barikádon jelent meg: http://barikad.hu/node/17332
A román újságok mégis másképp tudják, volt egy Nicolae Patrubani a román diktátor, Nicolae Ceausescu Securitatéja alkalmazásában. A román újságcikk: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-06-11/averea-lui-voiculescu-cladita-de-securitatea-lui-nicolae-ceausescu.html

A Székelyeknek tudniuk kellene, hogy a négy bani, az még ma is négy bani. A „négy” románul „patru”-t jelent. Tehát Patru-Bani magyarul négy bani. A bani mindig román pénznem volt, és soha sem volt magyar.
Nem négy fillér, vagy négy pengő. Nem patru-fillér vagy patru-pengő.

A székelyeknek azt is tudniuk kellene, hogy a román kommunista pártitkár és alapszervezeti titkár soha sem fog átváltozni magyar nemzetivé. Az, aki Nicolae Ceausescu román diktátor újraválasztását szervezte 1988-ban, az nem volt magyar érzelmű és soha nem is lesz. A cikk az interneten olvasható: https://internetfigyelo.wordpress.com/2009/10/24/patrubany-miklos-valasza-az-ot-ert-tamadasra/

Vigyázzatok székelyek, mert Patru-Bani nem a ti emberetek!

A már évek óta vádlotti státuszban lévő Patrubány Miklós menekül Magyarországról, és most Székelyföldön próbálja megtéveszteni az embereket. A büntetőeljárásokban keveredett Patrubány Miklós az egyesületi joggal való visszaélések miatt hat év börtönt is kaphat. A bírósági eljárásokban tisztázódott, hogy Patrubány bizonyíthatóan 2004-óta nem engedi be az elnökválasztásokon induló személyeket, valamint a közgyűlésekre érkező küldötteket. Ezért Patrubány Miklós elnöki megválasztása 2004-ben és 2008-ban is teljes mértékben jogtalan. Az MVSZ 58 szervezetéből csak 8 szervezet kapott meghívást. 50 szervezetet nem hívott meg a közgyűlésre Patrubány. Patrubány Miklós jogsértő cselekedetei nem példás székely cselekedetek. A székelyek ellenségének a cselekedetei.

Magyar testvéri szeretettel
Bükki Péter Attila, jogvédő

KedvelésKedvelés
18.zozo szerint:

2010/09/22 - 00:09


Tűzzel, vassal harcolnunk kell a csalók ellen!

A román kommunista párt (PCR) volt alapszervezeti titkára és Nicoale Ceausescu román diktátor nagy hódolója, pártaktivistája Patrubány Miklós, régi nevén Nicoale Stefan Patrubani láthatatlan és ellenőrizetlen számlára gyűjt állítólag pénzt a nemzeti érzelmű magyaroktól, székely kapuk felállítására.

Patrubáni által megadott számlaszámokról, 2000 óta, az utóbbi tíz év alatt, 2,5 milliárd (2,500,000,000) forint tűnt el. A számlákat senki sem ellenőrizheti, a számlák tartalmáról betekintést senki sem nyer.

A már évek óta vádlotti státuszban lévő Patrubány Miklós menekül Magyarországról, és most Székelyföldön próbálja megtéveszteni az embereket. A büntetőeljárásokban keveredett Patrubány Miklós az egyesületi joggal való visszaélések miatt hat év börtönt is kaphat. A bírósági eljárásokban tisztázódott, hogy Patrubány bizonyíthatóan 2004-óta nem engedi be az elnökválasztásokon induló személyeket, valamint a közgyűlésekre érkező küldötteket. Ezért Patrubány Miklós elnöki megválasztása 2004-ben és 2008-ban is teljes mértékben jogtalan. Az MVSZ 58 szervezetéből csak 8 szervezet kapott meghívást. 50 szervezetet nem hívott meg a közgyűlésre Patrubáni.

Egy biztos: a román kommunista pártitkárból, alapszervezeti titkárból, soha sem lesz magyar nemzeti.

Magyar testvéri szeretettel
Bükki Péter Attila, jogvédő
barodza
2017-10-05 09:44:52
Kiss Olga (túlélő tanárnő)

A PARLAMENT ELŐTT - A METRÓ MÉLYE

REMÉNY, lelkesedés, diákarcok...
Sortűz!

Délután 3 óra. Tetemek a téren…
…METRÓÁROK…


,,Szemétre dobtatok! Formátlan szürkeség
örökös árnya föld”! – s a testetlen magány
lomhán szárnyal tova, nagy néma éjszakán.

Gépfegyver hangja búg a mélyfekete éjben,
S panaszos sóhaj, ködben elhaló:
,,Figyelj reám néha, te jámbor utazó!”

Ha tavasz bontja szirmát…
és az őszi alkony, a METRÓ zakatol.
De,,Jaj!” - hallatszik át a márványfalakon.
Bús, panaszos jajszó a kőfalak megett:
„EMLÉKEZZ!GYÁSZOLJ, ÉS SOHA NE FELEDD!”

1956. október 25.
G.Róbert
2017-10-05 08:37:15
Köszönöm Árpádnak, hogy újra telefonál!
Kocsis Lászlóné
2017-10-04 15:53:48
Trianon sebére az egységbe forrt magyarság a gyógyír

https://www.youtube.com/watch?v=xfGc7xXOx1k
Kocsis Lászlóné
2017-10-04 15:52:48
miskolcilaci
2017-10-03 22:19:18
Ferenc
2017-10-03 21:31:21
Árpád mai hozzászóllásával mindenben tökéletesen egyettértek. A katalán elszakadási törekvést már nem lehet feltartóztatni, A médiák által bemutatott brutalitást a védtelen választókkal szemben az egész világon látni lehetett és ez olaj volt a tüzre. És éppen ez fogja végleg eldönteni a függetlenségi harcok kimenetelét. Mert politikusokat le lehet váltani, de egy népet nem! És ez olyan lánc reakciót fog beinditani, ami végig fog söpörni egész Európán, majd azután az egész világon!

Tehát, az EU felbomlása és a globalista politika bukása - lehet, hogy idö kérdése, - de elkerülhetetlen!
mindszentiocsi
2017-10-03 12:11:13
Néhány muszlim az őrület határára került,mikor egy ,az iszlámról szóló ismeretterjesztő filmet kezdtek el vetíteni Svéd-országban. A muszlimok őrjöngve Allahot hívták segítségül,aki aztán nem jött. https://www.youtube.com/watch?time_continue=291&v=g0sRmpvdIIk
Ajózsef
2017-10-02 21:25:51
Az a legnagyobb baj a vakcinákkal és a járványokkal, hogy a zsidó fegyvernek használja őket. Ha neki az a célja, hogy mindenki be legyen oltva akkor biztosak lehetünk benne, hogy van a dolognak hátulütője.
Topi
2017-09-30 19:45:03
Topi
2017-09-30 17:49:35
Topi
2017-09-30 17:48:34
SZÉNNÉ PERELNEK MINKET – CSAPDAHELYZETBE IRÁNYÍTOTTÁK HAZÁNKAT http://tinyurl.hu/uHay/
Topi
2017-09-30 10:09:48
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Magyar Barátaim!Ezúton szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, akik az autóbalesetem után érdeklödtek, kifejezték jókívánságukat és imádkoztak értem. Több örangyalom volt, mert a szörnyü elgázolás ellenére „csak“ a vállam törött el és a combom ,amin átment az autó kereke csodával határos módon nem törött el, hanem egy óriási hematóma miatt azt is operálni kellett. A két mütét most hétfön nagyon sikeresen megtörtént a bécsi Egyetemi Baleseti Klinikán, jól vagyok, az irodában vagyok és kezdek ismét dolgozni.

A több oldalról felmerült gyanúsításról azt kell mondanom, hogy eddig még nem tudtam betekinteni a rendörségi aktába, úgyhogy nem is tudom ki volt a tettes és mit mondott a meghallgatáson. Minden elözetes gyanú felelötlenség lenne.


Nagyon örülök,hogy viszonylag jól jöttem ki és mindenkinek még egyszer nagyon köszönöm az együttérzést.


Szívélyes üdvözlettel

Éva Maria Barki
Terez
2017-09-30 04:37:43
A magyar Aranyvonat nyomaba http://www.youtube.com/watch?v=DmCWTK3Nodo
Peter123
2017-09-29 18:35:04
Anikó3
2017-09-29 18:21:46
Sztem a Duna Tévén vagy az Echón sokan emlékeznek Tamásra, az is jelent néhány tiz vagy néhány százezernyi ismertséget, ám az nem tízmillió. Arra lenne jó egy ilyen ötlet hogy utána nézzenek azok is akik nem tudnak semmit az ÁKTv-ről.
Józsi
2017-09-29 18:21:39
Kedves Imi és Ferenc! Tökéletesen igazatok van. Én csak mint lehetőséget említettem. Nagy támogatottságra van szükség a magyar emberek részéről, de ehhez szükség van arra, hogy minél több ember megismerje Tamást és az ő személyiségét. Én hiszem, hogy vannak olyan jó magyar emberek akik ebben az ügyben sokat tudnának tenni, kihasználva a mai kor lehetőségeit.
Ferenc
2017-09-29 16:52:48
Jólehet, hogy a javaslattal tökéletesen egyettértek - már ami a személyt illeti - de egy kormányzói posztra való javaslat, az nagyon fontos dolog és nem lehet egy bedobott ötlet, mint pl. amikor valaki saját magát kikiálltja királynak és megalapitja az apostoli királyságot vagy hasonló szélhámosság. Ilyen felhivásnak csak akkor lehet eredménye, ha komoly támogatottsági bázis( több millió ) áll mögötte, mert akkor, már mint népakarat fogalamazódik meg egy ilyen követelés! Ezen nem segit egy interneten kiirt szavazás sem, mert az ÁKTV - én kivül ( 20 - 30.000) nem nézik és nem is ismerik igazánTamást. Talán , elöször egy Nemzeti Fórumot kellene létrehozni, amelyben csak olyan személyek szerepelnének, akik hitelesek, mint pl. Tamás vagy Szaniszló Fererenc. És egy ilyen fórum már nagyobb eséllyel tudná a tisztességes magyarokat maga köré tömöriteni.
Imi
2017-09-29 09:20:11
Józsi

Támogatlak, én sem tudnélk alkalmasabb jelöltet. Azért ne kapkodjuk el a választást mert ahoz nagy tömegre van szükség. Legyen a jelöltünk és toborozzunk hozzá támogatókat máshol. Pl. lehetne egy oldalt indítani a népszavazási kezdeményezések oldalán.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.