Terez
2017-12-16 09:08:36
Jovon Antal
2017-12-15 13:44:14
Topi
2017-12-13 12:11:34
LENDVAY UTCA
Hétfőn az azonnali kérdések órájában Vona Gábor Budapestre hívta az ellenzéket békés, fáklyás felvonulásra. Valamivel később jelent meg az a hír, hogy a parlament elé tervezik a felvonulást. Akkor ezt a hírt posztolotam is, majd a meghirdetett helyszín változása után ezt töröltem.
Tegnap már az jelent meg a sajtorgánumokban, hogy a fidesz székháza elé vonulnak a Lendvay utcába. Kész csapda, két végéről lezárják és annyi, míg a Kossuth téren szabadabb a helyzet. Netán hathatósan súgtak a Jobbiknak, hogy jobban teszik, ha csendben maradnak?
Ha emlékszünk rá, Orbán állítólag szemtől szemben megmondta Vonának, hogy tönkre fogja tenni őt és a pártját. Ha ez igaz, akkor a meghirdetett tüntetési helyszín változásának indoklása is igaz lehet?
Most akkor Piros László bemondatja a Kossuth Rádióban, hogy mit és hogyan engedélyeznek? A köztudottan rongy vermelre hallgató, és egyébként disznóérdekelt dehogy változott a politika nevű formáció is heveny módon igyekszik fáklyát vinni.
„Ha nem tudod legyőzni, állj az élére, és térítsd el a céljától!"
89-ben uggggyan ez történt!!! Majd a szadista disznó sz@rháziak megmondják, hogyan kell végrehajtani az egyébként agonizáló rendszer átnevezését. Mindössze ennek a rituális szemfényvesztően kivéreztetésnek volt köszönhető, amiért Antall később azt mondhatta a Rózsa dombi ország-újra-elosztás után, hogy „Ja, kérem, tetszettek volna forradalmat csinálni!".
A Lendvay utca egy vakvágány. Átvitt értelemben is, meg fizikailag is. Átvitt értelemben maga a fityesz A vakvágány. Fizikailag pedig az imént említettem, hogy kész csapda.
Zárásul egy villámkérdés: Miért fáklyát visznek, és miért nem zászlót? Válaszpróbálkozás: mert a zászlónak nemzetinek kellene lennie, a fáklya pedig a nemnemzetieket is elviseli. A fáklyát pedig ki emelte fel hétfőn? Na ugye!
És itt jön a valódi csapdahelyzet. Aki eddig meggondolja a dolgok menetét és miértjét, az némileg párás tekintettel, de összehajtogatja a zászlót, és elteszi. Majd erősen megragadja a fáklyát, mert megérti, hogy az „ők lopnak" nevezetű stadionokban szotyizgató, hazug férc-tákolmánnyal bebetonozott téboly semmilyen formában, semmilyen módon tovább nem fenntartható.
A kisiklás előtt figyelni kéne arra is, hogy a sorban következő megkellettszólalnom nehogy kijevi forgatókönyv alapján legyen képes az antalli cinizmust valóra váltani amúgy kisiklatásgyanúsan.
2017. december 13. Luca napján
Lengyel Károly
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=karcsi#cikk
mindszentiocsi
2017-12-13 07:59:16
Úgy látszik,hogy mára már nem csak "parasztozni" lehet becsmérlőleg (amit főleg az etnikumok használnak előszeretettel), hanem "proli-kapszulázni" is szabad, ráadásul mindezt kormányzat-közeli körökből. Tessék mondani "cigányozni" "zsidózni" "buzizni" miért nem lehet? Mellesleg a hajdani nincstelen vidéki "paraszt" nagyon gyakran kényszerült rá, hogy kubikossá váljék, amiről tudjuk , hogy szintén "proletárnak" (kétkezi munkásnak) számít. Tessék mondani kedves Sz.Z. László hát, hogyan köpjük mi ki a "proli" kapszulát, ha egyben "parasztok" is vagyunk? Önnek elment az esze jó dolgában, vagy fél, hogy ellökik az állami emlőktől, ahogyan Ön írta?
mindszentiocsi
2017-12-13 06:47:02
Én is köszönöm ! Kedves Bence! Soha nem írtam volna ide a nevezett általam is, és Ön által is ismert ember nevét, ha a rokoni szálakkal kapcsolatban nem ebben a végzetes tévedésben leledzem, immáron közel negyven éve, de hát ez már megtörtént, elnézését kérem! Én is csak ember vagyok. Azt az embert - most még egyszer elmondom - én soha nem gyűlöltem, különösebben nem is haragudtam rá, konkrétan nem is volt miért, hiszen alig ismertem. Viszont, Isten bocsássa meg nekem ,de már negyven évvel ezelőtt sem szívlelhettem a felduzzasztott adminisztratív állományt, de hát most már legyen ez az én keresztem. Eszembe nem jutott volna őt megemlítenem ,ha a Topi nevű beíró nem teszi ide fel ezt a felháborítóan vérlázító Szentesi Zöldi László féle kioktató, ledorongoló, a kétkezi munkásságot (proletárságot) alpárian lebecsmérlő írását. Ami szinte sugárzik a felkapaszkodott másodgenerációs adminisztratív réteg ostoba és gyűlölködő beképzelt gőgjétől. Legyünk őszinték, ez a hereréteg újra reneszánszát éli és burjánzásnak indult. Tele van számítógépekkel az összes hivatal, így általuk az ügyintézések egyszerűbbé, hatékonyabbá és gyorsabbá válhatnának, mégis mindezeknek mindenhol az ellenkezőjét tapasztalhatjuk. A nomenklatúra és az adminisztratív személyi állomány viszont egyre csak nő, osztódással szaporodnak. A kormányhivatalok le egészen a járási szintű alosztályokkal bezárólag száma egyre csak nő, az elintézetlen ügyek és a lecsúszott becsapott semmibe vett magyarok száma viszont egyre szaporodik. Én nem gyűlölök senkit emberileg, aki az adminisztratív állományban "inproduktive" kívánja kibekkelni az egész életét, csak ezt rendkívül elszomorítónak és kártékonynak tartom. Mi erről az Ön véleménye?
kurucPista
2017-12-12 22:39:02
Én is köszönöm ! kedves Bence
Kiss Bence
2017-12-11 22:06:46
Mindszentiocsi hozzászólásaihoz: összekeveri a dolgokat. Mivel szentesi vagyok, jól ismertem az ÁFÉSZNÁL dolgozó Zöldi Józsefet, akinek egyetlen fia van, volt, Zoltán, aki egyébként már évek óta Pesten él. Szentesi Zöldi Lászlónak tehát nem Zöldi József az édesapja, akit egyébként már csak azért sem kéne gyalázni, mert évekkel ezelőtt elhunyt. Elhiszem, hogy nem szerette, de én és még mások is a családomból igen. Mindezt csak azért írom le, hogy ne kezdjünk már el gyűlölködni, ráadásul rossz célpontok ellen. Köszönöm!
Csaba
2017-12-08 08:30:11
Ebredo
2017-12-06 10:14:05
SZŰZ MÁRIA SZEPLŐTELEN FOGANTATÁSÁNAK ÜNNEPE
2017. december 8. péntek déli 12 óra
XXI. IMATALÁLKOZÓ BUDAPESTEN A REGNUM MARIANUM KERESZTNÉL
Nemzetünk, ha bajban volt, mindig Égi Királynőnkhöz menekült, kért és kapott
hihetetlenül megvalósuló segítséget. Ma is nagy bajban vagyunk. Az ősidők óta
megjövendölt próféciák most, ezekben a végidőkben kezdenek megvalósulni. Szellemi
harc folyik a jó és a rossz között.
Ezekben az utolsó időkben a pusztítást és kétségbeesést okozó események zömét a
sátán követői okozzák titkos társaságok révén az emberiség megsemmisítésére.
Nemzetünk Szűz Mária Királynőnk országaként, és Jézus Krisztus öt Szent Sebét
hordozva, a gonosz démonok erőteljes jelenlétét szenvedi.
A Szeplőtelen fogantatás ünnepén XXI. Alkalommal Könyörgünk Királynőnkhöz
segítségért a legnagyobb erejű imával, a Rózsafüzérrel.
A Szűzanya kérte 1988. decemberében Ecuadorban Patricia Talbot, akkor 16 éves
lánytól és rajta keresztül az egész világtól, hogy december 8-án szabad ég alatt
imádkozzuk el a hagyományos rózsafüzéreket.
1997. óta teljesítjük ezt a kérést, könyörgünk Égi Édesanyánkhoz hazánkért, hogy az
ateizmus, a nagy hitehagyás, az istentelenség világában ne hagyjon magunkra minket.
Bízunk benne, hogy most is sokan fognak csatlakozni hozzánk!
Kemenes Gábor atya és a szervezők
Topi
2017-12-05 17:05:06
Topi
2017-12-05 16:54:44
Terez
2017-12-05 04:05:31
Topi
2017-12-04 20:33:58
mindszentiocsi
2017-12-04 09:44:36
Kedves Topi! Köszönöm reagálását és elnézést az indulatosságért. Most már lehiggadva én is úgy látom, hogy jól tette, hogy felrakta a cikket, mert így legalább fény derülhet arra a mindenkori hatalom körül "firgelődő-forgolódó" örök-tányérnyaló rétegre, akik amint kenyéradó gazdáik, úgy ők is kettős-játékot játszanak, ha a nemzet felé kezdenek az ész osztásába. Vizet prédikálnak és bort (whisky-t) isznak. Jómagam teljes szívemből, teljes lelkemből és teljes elmémből hiszem, hogy él még a Magyarok Istene és az összes nemzeti érzelmű értelmiséginknek megvilágítja majd az elméjét és felébreszti lelkiismeretét a Haza irányában - a liberálisokat már én is menthetetleneknek tartom. - Logikusan végiggondolva a haza ügyét, tudomásul vettem azt a tényt, hogy már csak egyetlenegy társadalmi réteg maradt kis hazánkban, akiket még meglehet nyerni a Nemzet ügyének és ez a nemzeti érzelmű közalkalmazottak - köztisztviselők és közszolgálati dolgozók rétege. Sajnos, de mára már, csak ez a réteg maradt akik csatasorba állíthatók a magyarság érdekében. Ehhez azonban nekik kellene először is lépni és a saját köreikben a nagytakarítást elvégezni.Nem kis munka lesz az "örök-udvaronc" réteget eltávolítani maguk közül.
Topi
2017-12-04 00:36:42
Kedves mindszentiocsi! Köszönöm a visszajelzést, az általam berakott anyaggal kapcsolatban. Mind általában ezt az anyagot is e-mailben kaptam, elolvasva úgy döntöttem, hogy megosztom másokkal is, mert a baloldali, és liberális társulatról leírt sorai egyeznek a saját véleményemmel is. A másik dolog, hogy idő, és e miatti információ hiány miatt, én nem ismerhetem az ország valamennyi firkásznak a teljes pedigréjét. Az általam olvasott vagy megosztott anyagokat egyébként nem párt szimpátia alapján válogatom, mert a pártoskodást csak az emberek megtévesztésére és megosztására működtetik.
Szép új világ?
https://www.youtube.com/watch?v=q9LcbJI5rK8&feature=youtu.be
Így uralunk mindent, mi vagyunk az ILLUMINATI
https://www.youtube.com/watch?v=BoWeQBZEMmM
MÁR CSAK EZ HIÁNYZOTT A PIACRÓL,
JÖN AZ OKOS ÓVSZER
Jön az okosóvszer.
Végre sikerült rájönnünk, hogy mi is az, ami hiányzott az emberiségnek, de szerencsére egy Angol cégnek, sikerült elkészítenie, így már ebben sem szenvedünk hiányt.
Mára már minden cucc okos. Okostelefon, okostévé, okosóra, okos mosógép, és még sorolhatnánk.
Na de mi az, ami még okos lehetne? Hát az emberek, de arra még biztosan várni kell, ugyanis most egy egészen más okos dolgot dobtak a piacra.
Megérkezett az okosóvszer, mert már 2017-ban bizony annak is illik ugye okosnak lennie. Na de nézzük is meg, hogy mitől is okos, az okosóvszer.
Az iCon nevű okosóvszert egy Angol cég készítette, és nagyjából 74 dollárba fog kerülni. Ez bizony nem olcsó, na de az okos dolgok nem is lehetnek azok ugyebár.
És hogy miért is okos? hát mert képes osztályozni a használó ágy beli teljesítményét… ja…
A hírek szerint egyébként a nemi betegségeket is képes lesz felismerni, ami viszont tényleg hasznos, bár ez még egyáltalán nem biztos.
Persze valószínű, hogy most felmerül sokakban a kérdés, hogy most ez akkor mi is pontosan, és hogy hogyan működik, valamint hogy ez többször használatos eszköz-e.
tulajdonképpen az okosóvszer név egy kicsit csalóka mert ez nem egy óvszer, hanem egy kis gyűrű, amit rácsatolhatunk oda… igen oda.
Ez aztán majd méri a teljesítményünket, le is osztályoz, állítólag felismeri a nemi betegségeket és még az óvszert is tutira a helyén tartja.
A gyűrű beépített szenzorok segítségével végez különféle méréseket és így osztályoz.
A készülék a lökések sebessége, az elégetett kalória és az aktus hossza alapján osztályozza a teljesítményt, amit az aktus után Bluetooth segítségével le lehet tölteni és még akár meg lehet osztani mondjuk Facebookon.
Nos, hogy ez kinek jó, és miért, azt nem tudjuk, de valakinek biztosan az lesz.
A hírek szerint legalábbis nagyon úgy tűnik, ugyanis állítólag már most 96 ezer előrendelés van belőle ami azért nem kevés.
Azt hozzá kell tenni, hogyha a cucc tényleg ki tudja mutatni a nemi betegségeket, akkor tényleg hasznos is lehet akár, azonban ha ez csak egy reklámfogás, és azon kívül, hogy méri a teljesítményt, nem tud majd mást, akkor ez esetben továbbra sem értjük az egészet.
http://kecskefeszek.net/poenkepek/kep/medium/2016/04/14563-igenyek-napjainkban.jpg
Terez
2017-12-03 17:25:48
Terez
2017-12-03 16:28:07
De Skiita Yani
2017-12-03 11:16:57
Dezember 1. margójára
Bármenyire, bárkik is már régen kikövezték a Trianonhoz vezetö utat, ez a gyalázat a nemzetárulók
aktiv közremüködése nélkül soha, de soha nem történhetett volna meg!
Most itt az utolsó lehetöség tiszta szivvel, tiszta fejjel, Tiszaeszlárról kiindulva a Nemzet felemelkedésére.
Ez csak a Nemzetünk ügyének alázatos szolgálatával, feltétel nélküli teljes összefogással történhet meg.
Aki a judás pénzre sanditva csak vonakodik, tudatlanul, vagy tudatos akarattal megtagadja az összefogást,
az egyszerüen elárulja a Nemzetet.
Hogyan is lehetne ezt csinálni? A természet isteni törvényeinek megfelelve, alulról épitkezve!
A „Tizedes Képviseleti Rendszer“ dinamikus öntisztitó erejének segitségével:
https://www.youtube.com/watch?v=KQhe3RPbW1g
! NON.tira.NON ! ! NON-tira-NON ! ! NON tira NON !
https://www.youtube.com/watch?v=QvdJSVmi404
https://www.youtube.com/watch?v=zJqsl447Pp8
Minden Igaz Jó Magyar Embernek egy Isten áldott, Békés, Boldog Adventet!
mindszentiocsi
2017-12-03 03:25:59
Kedves Topi! Milyen célzattal tette fel a "Csevegőre" Szentesi Zöldi Lászlónak a FIDESZ-es bicskanyitogatóan felháborító kampánypropaganda anyagát? Ennek az embernek az apja, a Szentes és Vidéke ÁFÉSZ irodán volt egy semmirekellő, élősdi, here, irodista, aki állandóan nagyon jópofa embernek akart látszani, mikor kijött közénk, melósok közé. Életében nem dolgozott egy másodpercet sem,egyszóval egy igazi "irodista-kádárproli" volt az apja, méghozzá a javából. Úgy, hogy a gyereke jobb lenne, ha hallgatna. Gondolom ő,vagyis hát a fia is ez a típus. Szóval olyan "megjátszom az eszemet a kocsmában,ha van egy kis pénzem" fajta volt az ő apja is,pontosan olyan, mint ahogyan a Gyurcsány apját is az ismerősei leírták. Visszatérve a csevegő rovatra. Olyan gyomorforgató ez az egész, hogy valaki belemártja az ujját valami undorító cikkbe, azután pedig rákeni a fórum falára, és se szó se beszéd eltűnik, mint akinek soha semmi köze nem is lett volna az egészhez. Én ezt nem értem ,hogy valaki fölrak egy cikket és nem fűz hozzá saját véleményt. Miért teszi Ön ezt? Nincs róla véleménye? Ha nincs róla véleménye akkor,meg miért teszi föl? Ez egy kicsit olyan, mint a régi vasútállomások mellékhelyiségének ajtajára való firkálgatás, kenegetés, de hát joga van hozzá, nekem meg ahhoz hogy ezt ideírjam. Szóval ellenben Önnel nekem VAN!!! ezzel a prolikapszula témával,meg annak a kiköpésével meg a FIDESSZEL meg a "Zöldikkel" meg az összes parlamenti párttal kapcsolatban egy határozott véleményem. Ezeket a sejthalmazokat annak idején - amennyiben mindannyiukat lenyelték volna az abban érintettek - azzal az egész magyarság csak nyert volna. Elnézést kérek!
Topi
2017-12-02 23:06:06