Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

geoffrey
2022-01-27 18:26:51
Kedves Tamás, a mai nap nem Szent Erzsébet születésnapja van, hanem Árpád-házi Szent Margit hercegnő, IV. Béla (ur. 1235-1270) leánygyermeke az, akire a mai napon emlékszünk. Ő született Klisza várában, mikor menekültek a mongolok elől.
Kerecsen315
2022-01-26 20:18:11
"2021 december 20. sajtótájékoztatón, a WHO igazgatója, Tedros véletlenül elszólta magát, hogy ölésre használják az oltásokat. Az elszólás az volt, hogy az országok hibásan nem az idősek és betegek megölésére használják az emlékeztető oltást, hanem a gyerekek megölésére, ami nem helyes."
https://www.bitchute.com/video/uoI0jVlmhgNx/
geoffrey
2022-01-26 18:36:15
Egyet értek Horváth Gézával- beszélni kell róla, mert az AKTV az egyetlen hiteles információt adja a maygar embereknek. Hunor viselkedése nem tetszik- egy kivcsit menekülőbe vette, és másokkal nem törődik.
Barteli2
2022-01-26 08:11:13
Sharyl Attkisson - Astroturf - Így működik a szervezett ipari méretű dezinformáció
Igy verik át az embereket az internet segítségével, magyar felirattal:
https://rumble.com/vt6mu9-sharyl-attkisson-astroturf-gy-mkdik-a-szervezett-ipari-mret-dezinformci.html
Ferenc
2022-01-25 19:06:55
Hunor véleményével nem értek egyett! Most akkor, bármit csinálnak a magyar nemzettel, legyen az a covid , amivel irtják a nemzetet, akkor azt mondjuk, hogy most már erröl nem kell beszélni, mert már mindent elmondtunk? Amig a közbutaság akkor, mint amekkora, addig nem lehet erröl eleget beszélni!
geoffrey
2022-01-25 18:12:05
A covid megjelenéséig, a koleszterin mítosz volt közegészségügy egyik legnagyobb hazugsága. Kb. 10 éve. mikor még orvostudományi cikkeket tanulmányoztam, ffordítottam, az usa-ban csek ebből a "gyógyszerből" az éves forgalom 2,5 milliárd doll. volt. Naná, hogy ütik a vasat.
Ebola
2022-01-24 21:34:58
Ebola
2022-01-23 15:28:44
matyi
2022-01-22 19:07:29
Omikron mesterséges?https://www.gospanews.net/2022/01/03/omicron-da-virus-artificiale-sospetti-da-scienziati-variante-per-vaccino-vivo-o-per-dittatura-pro-vax-quarta-dose-in-israele/
maandrea
2022-01-22 10:55:53
Repülőgép pilóta beszél az oltásról.Telegram hír https://t.me/vilaghelyzete/1482
matyi
2022-01-21 19:53:50
Mindennapi kenyerünk. Mester Károly.https://youtu.be/vdUHAM74Si4
geoffrey
2022-01-21 18:17:10
Tisztázzunk valamit: a ii.-tipusú cukorbetegség(más néven felnőtkori cukorbetegség), a magas vérnyomás egy tőről fakadnak, melynek gyűjtőneve a metabolikus szin dróma. Folyamata a következő: inzulinrezisztencia, inzulinémia (megnövekedett inzulinrezisztencia), a vér zsírösszetételének (trigliceridek) megváltozása, magas vérnyomás , daganatos betegségek, majd a rákos kimenetel. Ezt is azok idézték elő, akik most az oltásokat erőltetik.
Barteli2
2022-01-21 16:46:08
Vedd fel a harmadik mentőmellényedet!
Why You Need a Second Life Jacket!
https://youtu.be/omrVpA14FpY
geoffrey
2022-01-20 19:52:38
geoffrey
2022-01-20 19:51:19
Kerecsen315
2022-01-20 09:07:00
MIKRO-ROUTERT TALÁLTAK A PFIZER-OLTÁSBAN
02:-0:6-ig
"Ez valószínűleg a következménye annak, vagy ez az, ami miatt az embereknek MAC-címük lesz."
https://www.bitchute.com/video/xlksP1zjNMoi/
Medlena
2022-01-19 19:11:27
A tüskefehérje kiüritése a szervezetből azért fontos, mert az oltatlanokban is jelen van, akkor is ha maga a virus nem okoz tüneteket. És mivel a korona-virus gén-módositott t, önmagától nem ürül ki a szervezetből, ahogy korábban gondolták. Kering a szervezetben, és valahol megtapad a ragacsos tapadó korngjaival, és idővel nagyobb bajt tud okozni, mint maga a virus. Dr. Csicsor János készitménye leoldja a a tapadókorongot és igy ki tud ürülni a szervezetből. IMMUNPRO a neve a készitménynek, 2021. dec.-ben került forgalomba. Több helyen árusitják, de sok helyen már kifogytak a készletek, esetleg várni kell rá. Érdemes a gyártó, dr. Csicsór János HYMATO nevű cégétől megvenni Egy 150 ml-es adag kb. 5 ezer Ft és 1 hónapra elég. N-acetil ciszteint, quercetint, cinket, C és D vitamint tartalmaz, megfelelő arányban. Emellett érdemes immunerősitőként Grapefruit magolajat, esetleg Béres-cseppet (aki birja) szedni. Lehet fenyőrügy teát vagy szirupot szedni. Bár én nem javasolom, hogy bármely időben begyűjtött fenyőág nem biztos, hogy jó, mert a tűlevelek tövén az évek folyamán nagyon sok kosz rakódik fel. Igy igazából az áprilisban új hajtásokat hozó hajtás végeket kell begyűjteni, ebből szirupot késziteni, vagy megszáritva eltenni télire teának. A legjobb a közönséges luc-fenyő, amelynek erős illata van, abban sokkal több drog van, mint a többi fajtában.
geoffrey
2022-01-19 18:57:44
Kovászolt kenyér. Ahogy megjelent a covid fogalom életünkben, megtanultam kovászolt kenyeret sütni a családnak. Itt egy kiváló segédanyag az induláshoz. https://www.youtube.com/watch?v=iDHFgaz5UJc
Fontos szabály: a kenyérkészítéshez készült pl. 200 g kovászból, közvetlen a tészta készítésnél, először steril üvegcsébe tegyünk félre 25-30 g mennyiséget, amit hűtőbe tárolva akár 5 napon át is tarthatjuk a következő kenyérkészítésig. A sterilizálást forró vízzel elég csinálni, de soha nem hagyjuk ki ezt a lépést. Így, betartva a csíramentességet, évekig el lehet tartani a kovászunkat a kenyérkészítéshez. Én BL80 lisztet (vagy T650) használok némi teljes kiörlésű lisztel keverve.
Kerecsen315
2022-01-19 10:19:48
Mit tegyenek a grafénnal vakcinázottak:

Ricardo Delgado a Quinta Columna laboratórium alapítója és igazgatója. Az összes elemzett vakcina (Pfizer, Astra Zeneca, Jansen és Moderna) grafén-oxidot tartalmaz. Íme az elemzéseik összefoglalása. (A teljes dokumentumot a jacques.daudon@orange.fr címről kell kérni , jól adja meg: "A grafén-oxid károsodása").

A szervezetbe fecskendezett grafén-oxid mágneses tulajdonságokat fejleszt ki a hidrogénnel és az élő sejtekkel érintkezve. Ez az oka annak, hogy a beoltott emberek nagy többsége ezt a felfokozott mágnesességet mutatja az oltás helyén, és hátul a gerinc felső részén és a koponyán. A grafén-oxidot az immunrendszerünk úgy érzékeli a szervezetben, mintha kórokozó lenne. Miután befecskendezték, affinitása van a központi idegrendszerhez (a gerincvelőhöz és az agyunkhoz), tekintettel magas elektromos vezetőképességükre. A központi idegrendszerben a végtagok immobilizációját, agyvérzést, bénulást és idegrendszeri károsodást okozhat. A grafén-oxidnak van egy véralvadási faktora, amely fokozza a trombózisok szaporodását. A trombózis végső következménye mindenféle szív- és érrendszeri baleset: embolia, ischaemia, szívroham, aneurizma stb. A grafén-oxid affinitást mutat az elektromos szervekhez, köztük a szívhez is, különösen akkor, ha a szív aktivitása és ezáltal az elektromos aktivitása megnövekszik. Ezen a ponton a grafén-oxid a szívbe jut, a gyulladás myo-t vagy szívburokgyulladást okoz. Ezenkívül a grafén-oxid képes elnyelni a minket körülvevő környezeti elektromágneses sugárzást, és megsokszorozni a tranzisztorhatással. Ezáltal kis váladékozásokat hoz létre, amelyek szívritmuszavart okoznak a szívrendszerünkben, és ez megmagyarázza, hogy miért szenved olyan sok sportoló szívritmuszavarban, amikor szívtevékenysége megnövekszik. A következmények: ájulás,

A beoltott populáció nagy része hirtelen vagy váratlan halált okoz, amikor a mikrohullámú főzőlapok közelében érintkezik. A grafén mutagenezist, kromoszómakárosodást és rákot is képes generálni, így a daganatos vagy daganatos betegeknél az oltás után számos áttét gyorsan újra megjelenhet. Az egészséges embereknek nagy esélyük van daganatok kialakulására. A grafén-oxid rendkívül mérgező. Mérgezősége attól is függ, hogy milyen elektromágneses sugárzást nyel el. Útközben szöveti gyulladásokat, szisztémás vagy többszerves gyulladásokat generál... szintén szabad gyökök sorozatát okozza. Amikor a szervezetben ez a mérgező anyag által okozott oxidatív stressz felborítja a „redox egyensúlyt”, és elér egy bizonyos küszöböt, magasabb, mint az endogén glutationunk antioxidáns szintje, immunrendszerünk összeomlik, elősegítve a híres citokinvihart. Ez a „vakcinák” nyersanyagaként beinjektált grafén-oxid a tüdőn keresztül távozik a szervezetből.

Ha a beoltottak túlélik a vérükbe fecskendezett első adag grafén-oxidot, az ellenanyagok vagy a lebomlásáért felelős szerek semlegesítése révén lebomlik a szervezetben. Ezért kénytelen 3 havonta beoltani magát, hogy fenntartsa ennek a mérgező anyagnak a szintjét a szervezetben, az immunitás csökkenésére hivatkozva.

A grafén-oxidnak különleges affinitása van az idegsejtekhez. A telepítés után mesterséges neurális hálózatot fejleszt ki, amely fokozatosan felváltja a természetes neurális hálózatot.

Ez az információs összefoglaló 20 000 órányi kutatás eredménye, amelyet egy multidiszciplináris tudóscsoporttal végeztek, és Dr. Campra végleges műszaki jelentésének eredményei alapján egyértelműen arra a következtetésre jutottak, hogy a „vakcinák” mintái redukált grafén-oxidot tartalmaznak. ” a már említett, valamint az anyag és a bizonyítékok megfigyeléssel történő tudományos elemzéséről. Úgy gondoljuk, hogy kihasználták a tudatlanságot a nanotechnológia területén az orvosi és egészségügyi közösségben, hogy végrehajtsák a sötét tervet, egy terv hívják az Agenda 2030 i


QUINTA COLUMNA LABORATORIES - TÁVOLÍTSA EL A GRAFÉN-OXIDOT
Azok számára, akiket beoltottak és megharapják az ujjukat.

A szövegben szereplő Astaxantine termék regenerálja a látást!

Ricardo Delgado vagyok, ennek a labornak az alapítója és igazgatója. Az összes jelenlegi génvakcinában található grafén-oxid által okozott károkról már beszéltem a videóban: https://odysee.com/@etresouverain:c/Quelle-est-la-cause-r%C3 % A9elle-du -Covid-Mi-van-e-ezek-inj: 9

Hogyan távolítsuk el a grafént a károsodott emberekből?

Tudjuk, hogy minden kiváló antioxidáns, mint például a glutation, lebontja a grafén-oxidot, sőt toxicitását nullára csökkenti, és ezt olyan embereken is kimutattuk, akik tiszta vagy szerzett mágnesességet mutattak az oxid terjedését követően, a grafén vagy más adagolási módok következtében. Az antioxidánsok között, amelyek lebontják a grafén-oxidot és helyreállítják a glutation-tartalékainkat (vagy általában az antioxidánsainkat) a méreg (grafén) okozta oxidatív stressz leküzdésére, a glutation is megtalálható, tudományos cikkek alapján elmondom, mi van otthon. olvastunk. Orvosi ellenjavallat nélküli étrend-kiegészítők, amennyiben betartja a használati utasításban feltüntetett adagolást, és amelyekhez még orvosi felírás sem szükséges, tehát vény nélkül.

Először is, a márkától függetlenül a NAC 750 mg-os. Az N-acetil-cisztein a szervezetet endogén glutation kiválasztására készteti. Számomra ez a legfontosabb kiegészítő. Elvileg egy kapszula reggel, megelőző kezelésként. Súlyosabb tünetek esetén az adagolást módosítani kell. A legtöbb terméket, amit látni fogunk, reggel fogyasszuk, mert gyomorürítés után vagy éhgyomorra, bármit is veszünk be először, a szervezet sokkal könnyebben felszívja. A NAC ezért „kötelező”. Létezik a közvetlen forma is: glutation (lásd a videón a Delgado által megjelenített dobozt). Inkább a NAC opciót részesíti előnyben, mert a szervezet endogén módon választja ki azt. Sokkal biztonságosabb, mert 100%-ban glutationt termel.

Egy másik nélkülözhetetlen, a cink. Ez egy nyomelem, amelyet különösen a sportolók számára vezetnek be. 1 tabletta naponta. Ez a kettő lebontja a grafén-oxidot. 1 hét alatt sikerült megszüntetnem a két adag Pfizerrel beoltott embereket érintő mágnesességet.

Vannak más nagyon erős antioxidánsok is. Általában 5 mg asztaxantint forgalmaznak. Sokan, akik szedik, úgy találják, hogy javul a látása. Szedheti a másik kettővel. Az asztaxantin adja a rákfélék narancssárga színét. Azt mondták nekünk, hogy ne együnk belőle az oltások alatt. Általában hínárból vonják ki.

Egy másik fontos termék a Quercetin. Válassza azt, amelyik nagy adagot tartalmaz. Ezeket a tanulmányokat a Quinta Columnában láthattuk, amelyek a COVID 19 eseteire vonatkoztak, nagyon jó eredménnyel.

A glutation vagy az antioxidánsok szintjének emelésével megbirkózunk a grafén-oxid mérge által okozott oxidatív stresszel, bár a televíziók soha nem beszélnek róla; mint a maszkok, a PCR-tesztek, a még forgalomba hozott egészségügyi betétek. Emlékezzünk arra, hogy ez a kontextus jól ismert a megsemmisítés és a halál programjaként.

Egy másik univerzális antioxidáns, amely kevésbé erős, mint az Astraxanthine, a D3-vitamin, vagy jobb, ha reggel fél óra napozás.

Elvileg tehetünk bele Tejbogáncsot, amely a máj jobb védelmezője. Kiváló antioxidáns. Végül a tiszta melatonin, amely lehetővé teszi az alvási ciklusok helyreállítását, mivel az elektromágneses mezők gátolják a melatonint, megakadályozva, hogy a szervezet képes legyen természetes módon kiválasztani az utóbbit. Ez egy hormon, amely ezen ciklusok szabályozásához kapcsolódik. Este vegye be.

Vegye figyelembe az olyan változókat, mint az életkor, a testmozgás, az elhízás. A fiataloknak magas a glutation tartalma, de ha toxint vittek be, akkor ez a kimerültség, ami az oltottaknál jellemző, az pontosan azért van így, mert a méreg okozta oxidatív stressz és a szervezet saját raktárai között már folyik a belső harc. Glutation és antioxidánsok. Tehát az itt említett antioxidánsok erejének növelésével helyreállítod a szervezeted egyensúlyát, néhány nap alatt normális állapotot érhetsz el, amint azt családom közvetlen beoltott tagjainál is láthattuk. mágnesességük, ami a legfontosabb.

Hozzáteszem, hogy a grafén-oxid jelenleg fáj, de sokkal kevésbé, mint később, néhány napon belül, amikor bekapcsolják az 5G technológiát és azokat a sávszélesség-frekvenciákat, amelyek lehetővé teszik a grafén-oxid toxicitásának drámai növelését, összehasonlítva a A szervezet antioxidáns szintje gyorsan felborítja ezt az egyensúlyt, gyulladásos szindrómát vált ki, az immunrendszer összeomlását, órákon belül megváltoztatja az oxidatív stresszt, zivatar citokineket, kétoldali tüdőgyulladást és erős rendellenességeket, amelyeket az előző videóban tárgyaltunk. Súlyos Covid-19 és neurológiai Covid-19, ha már van grafén a fejükben.
geoffrey
2022-01-18 19:25:13
A 2022.01.18.-án beolvasott cik alapját, egy már több éve keringő youtubeos videó képezi, melyet már annak idején ide feltettem. a címe: a sátán zsinagógája.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.