Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Józsi
2021-03-25 13:34:57
S Z E L L E M I H A R C VAN!!!
A GONOSZSÁG A HAZUGSÁG, ÉS AZ IGAZSÁG A JÓSÁG között. A Sátáni gonoszság, az emberek lelkének megnyerésére törekszik, azért, hogy Őt imádják és rabszolgaként neki szolgáljanak. Az oltások is arra lettek kifejlesztve (nem a vírus ellen), hogy az emberek gondolkodását genetikai beavatkozással megváltoztassák céljaiknak megfelelően. Ez a harc már régóta folyik. Úgy néz ki jelenleg, hogy ők állnak nyerésre, megvásárolva a világ országainak a vezetőit, akik ezt hivatottak levezényelni.
Fizikai szinten semmi esély nincs ezzel szembe szállni, sem tüntetésekkel, sem erőszakkal, hiszen minden megtorló eszköz az Ő kezükben van. Éppen ezért csak szellemi szinten lehet és kell felvenni a harcot ellene. Ebben van vagy lesz a Magyaroknak döntő szerepe, Szűz Mária, Magyarország örökös Királynője által. Közel ezer éve Szent István királyunk, neki ajánlotta fel Magyarországot (az egész Kárpátmedencét), amelyet Ő elfogadott és soha nem mondott le róla. A több száz éves Habsburg uralom alatt igyekeztek ezt kitörölni a magyarok tudatából nem kis sikerrel. Nem volt szabad Szűz Máriát a magyarok királynőjének nevezni, hanem csak, pátrónájának, amely nem ugyanazt jelenti.
Szűz Mária, a magyarok királynője közbenjárását kell kérjük, hogy Jézus Krisztus által mentse meg Magyarországot és a világot. Amivel a leghathatósabban kérhetjük a Szűzanyát, az a rózsafüzér napi imádkozása. Ha legalább egymillió vagy annál több magyar imádkozza naponta a rózsafüzért (örvendetes, fájdalmas és dicsőséges) egymást váltogatva, kiszabadulhatunk a Sátán karmaiból. Az imának, olyan hatalmas ereje van, amellyel szemben a Sátán tehetetlen. A rózsafüzért lehet imádkozni otthon egyedül, vagy csoportokban templomokban, vagy kivonulva a terekre, ahol nincs jelentősége, hogy ötvenen vagy tízezren stb. gyűlnek össze, és közösen imádkoznak, mivel Jézus mondta: ha ketten hárman össze gyűltök az én nevemben veletek vagyok. Természetesen minél többen imádkoznak együtt, annál hathatósabb. A rózsafüzér az Istentagadóknak ostobaság, a zsidóknak botrány. Éppen ezért csak keresztény-keresztyén jó magyar emberekre lehet számítani, akik hajlandóak vállalni.
A magyaroknak ezt kell felismerni, különben nincs esélyünk a megmaradásra, mivel minden oldalról támadásnak vagyunk kitéve és a kiirtásunkra törekszenek. Minél hamarabb elindulunk ezen az úton, annál kevesebb magyar ember esik áldozatul a halálnak és a Sátán mesterkedéseinek.
Erre kellene odafigyelniük a különböző magyar nemzeti szervezeteknek mozgalmaknak. Ez lenne és kel legyen az igazi harmadik út. Ennek a megszervezésére lenne szükség a különböző platformokon közösségi médiákon keresztül.
Szent Pió Atya a magyarokról szóló próféciája:
“Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, (oltalmazója) mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"
Ha megértjük, hogy az ima az a fegyver, amely megmentheti az országot, akkor van remény a megmaradásra. Jelenleg más lehetőségünk nincs.
Amennyiben van értelme a fenti gondolatoknak, ajánlatos minden lehetséges fórumon ismertetni és megfontolni.
Isten áldjon meg minden igaz jó magyar embert.

EGY RÖVID FOHÁSZ A MAGYAROK MEGMARADÁSÁÉRT.
Örökös Királynőnk, Nemzetünk reménye!
Szent Fiadat kérve könyörögj érettünk.
Veszni indult István öröksége,
Nagyasszonyunk, mentsd meg Nemzetünk!
Olivia
2021-03-25 09:30:05
Covid, GARAVELLI professzor: "soha nem oltanak járvány alatt" (2021. március 20.)

Pietro Luigi Garavelli, a novarai Maggiore Jótékonysági Kórház fertőző betegségekkel foglalkozó részlegének vezetője szerint:
"Bizonyított, hogy a Sars Cov 2 immár egész évben jelen van a lakosság körében. Az egészséges hordozók olaszok milliói. Tehát rövid járványhullámoknak lehetünk tanúi, amelyek hónapok óta lejárnak egymástól, a szokásos módon. És ahogy az normális, változik. Ami a változatokat illeti, hát, aki keres, az talál! Hány ezren lesznek most? Nem tudjuk! Emlékezzünk arra, hogy ez egy RNS vírus, hasonló a HIV-hez, ezért - immunválaszunk és oltásaink nyomására - megszökik és mutálódik a túlélés érdekében. Ebben a helyzetben a szakosodás első évében megtanulja, hogy nem normális. Vagyis járvány alatt soha nem oltanak. Mivel a vírus mutációval, változatok előállításával reagál, és mindig gyorsabb lesz, mint mi. Az RNS vírussal vagy megtalálja a közös nevezőt, amelyre az oltást fel lehet szerelni, vagy pedig a mutáns tüskék elleni oltással nincs remény arra, hogy előtte odaérjen. Mindig használni fogjuk, ismétlem, hajlamos gyorsan változni.
Az interjú teljes terjedelme a forrásban:
https://www.imolaoggi.it/2021/03/20/covid-garavelli-no-vaccino-epidemia/
pepecsin
2021-03-24 19:35:15
Kedves Tamás!

Balatonfüreden hála Istennek tökéletes az Álmos Király Televízió adása.

Korábban egy betelefonáló úr a soluman-nal kapcsolatban tájékoztatott bennünket, köszönjük szépen! A beszélgetésben említett orvos neve DR. NOSZTICZIUS ZOLTÁN és feltaláló csapatának honlapja a következő:
https://www.solumium.com/static/pdf/Solumium_A_feltalalok.pdf

Tisztelettel, Németh Ferenc
Olivia
2021-03-24 13:48:28
Az emberi rhinovírus fertőzés blokkolja a SARS-CoV-2 replikációt a légzőszervi epitheliumban: következményei a COVID-19 epidemiológiára.
(Közzétett: 2021. március 23)

A vírus-vírus kölcsönhatások befolyásolják a légúti fertőzések epidemiológiáját. A felső légúti fertőzéseket okozó vírusok hatása a SARS-CoV-2 replikációjára és átvitelére azonban jelenleg ismeretlen. Az emberi rhinovírusok a náthát okozzák, és ezek az emberek legelterjedtebb légúti vírusai. Kimutatták, hogy a rhinovírusok és az együtt keringő légzőszervi vírusok közötti kölcsönhatások alakítják a vírus epidemiológiáját az egyes gazdaszervezetek és a populáció szintjén. Itt megvizsgáltuk a SARS-CoV-2 replikációs kinetikáját az emberi légzőszervi hámban rhinovírus jelenlétében vagy hiányában. Megmutattuk, hogy az emberi rhinovírus interferon választ vált ki, amely blokkolja a SARS-CoV-2 replikációt.
Forrás: https://academic.oup.com/jid/advance-article/doi/10.1093/infdis/jiab147/6179975
Olivia
2021-03-24 13:44:30
Helyzetfrissítés, 2021. március 16.
Az emberi populáció tömeges oltása az oltott embereket „szupertörzsű” gyárakká teszi, amelyek mutáns, halálos koronavírustörzseket rombolnak ki, amelyek pusztíthatják az emberiséget. Az oltástudomány vezető tudósa (Dr. Bossche) arra figyelmeztet, hogy a tömeges oltások „megállíthatatlan szörnyet” teremthetnek, és hogy a járvány idején bekövetkezett tömeges oltások a viszonylag ártalmatlan koronavírust, amelyet először láttunk, (SARS-cov-2) halálos „biológiai fegyverré változtathatja”. . ”
Forrás: https://www.brighteon.com/e86a8f0d-bae2-4c3c-926d-61c60c6e4c38
Olivia
2021-03-24 09:09:17
BETEGSÉGEK FELTALÁLÓI - Pfizer egy RAI dokumentumfilmben a gyógyszermaffiáról.
(2021. február 13.)

"A nevem Peter Rost, orvos vagyok, és körülbelül húsz évig dolgoztam
a gyógyszeriparban, legutóbb a Pfizernél, mint
marketing alelnök , és miután elhagytam a Pfizer-t, mert nyilvánosan feljelentettem
néhány illegális gyakorlatot, a író, újságíró és tanácsadó az Egyesült
Államokban. Meghatároztam a gyógyszeripart: "egyfajta maffia". Arra gondoltam, hogy - a
szervezett bűnözéshez hasonlóan - a gyógyszeripart
is nagyon nagy bűncselekményekben bűnösnek találták, és dollármilliárdokat fizetett. Nagyon
erős, és ha valaki megpróbál nyíltan beszélni arról, hogy mi zajlik abban a
világban, szó szerint kirúgják. Ezért a gyógyszeripar igen
a maffiához nagyon hasonló politikát hordoz és rendelkezik hatalommal.
Az egész cikk a forrásban: https://www.databaseitalia.it/inventori-di-malattie-la-pfizer-in-un-documentario-rai-sulla-mafia-farmaceutica/

További interjú dr. Peter Rost orvossal (magyar felirattal):
https://youtu.be/06bmdBM44fs
Olivia
2021-03-23 08:08:56
Arthur Robert Firstenberg: A láthatatlan szivárvány: A villamos energia és az élet története (AGB Press 2017).

https://m.facebook.com/toktusok/photos/a.794442274282038/1270636756662585/?type=3&eid=ARA9Q8dOVbePbyA_RCgI9qJCllVTMFyhb3Us69AEEnqy61bURwOUbvLE_bz9BgNZLSJHVU9Pg-8enZNQ
Olivia
2021-03-21 13:15:35
A Hálózat (Network) 1976-ban készült színes, amerikai filmdráma. Sidney Lumet alkotása elsőként szólt a televízió hatalmáról és manipulációiról egy fiktív tévétársaság, a UBS ürügyén, melynek vezetői a nézettség érdekében a leggátlástalanabb eszközöktől sem riadnak vissza, miközben a valóság helyett csupán annak illúzióját közvetítik a nézők felé.
2 részlet a filmből:
1. https://youtu.be/HxyvbCyEV9k
2. https://youtu.be/2rrAAGhRLrk
Jovon Antal
2021-03-21 10:32:01
De Skiita Yani
2021-03-20 12:46:56
Egy Kis B I O T E R R O R I Z M U S

Ha megvan a technológia akkor máris lehet használi ellenünk!

https://www.youtube.com/watch?v=qECgqd6wJb0

Ébredni kellene végre már !!! *** Ébredni kellene végre már !!!

Mert ök szivesen barkácsolnak rajtunk, a mi vesztünkre akár!
Topi
2021-03-20 10:03:05
Nem kell a világotok! https://youtu.be/eF33NUnAI14
Topi
2021-03-19 21:21:48
A Szentegyházi Gyermekfilharmónia ünnepi hangversenye https://tinyurl.hu/EnUV/
Topi
2021-03-19 21:10:33
De Skiita Yani
2021-03-19 13:57:37
Van még tisztességes jogász és biró németországban!

Gericht bestätigt katastrophales Versagen der Politik

Reiner Fuellmich Amtsgericht Weimar

https://www.youtube.com/watch?v=-hFdRSagaEs
Olivia
2021-03-19 13:30:41
MÁRCZIUS 15-ÉN
(Kósa Barnától)

Előtavasz fényes napja
Mosolyog a táj felett,
A megcsúfolt magyar zászló
Ujra büszkén fönnlebeg.
Föld megdobban örömében,
Rét virága kifakad,
Erdő fája ujra zöldül,
Zengenek a madarak.

Föltámadás évszakában
Támadtál föl nemzetem;
Márcziusnak szent Idusát
Ne feledd el sohasem!
Mert ha azt a nagy napot te
Valaha elfeleded:
Siri szellő fuvalmára
Elvész hired és neved!

A költőnek lángszózata
Felriaszta a hazát:
"Talpra magyar - hí a haza!"
Bércz és völgy visszahagozzák:
Széttördelé bilincseit
S szabaddá lett nemzetünk,
Milliók így esküvének:
"Rabok tovább nem leszünk!"

Jött az ármány ... a szabadság
Istennője könnyezett ...
Óriási lelkesülés
Szállta meg a nemzetet:
Mindenki a harczba ment el,
A ki fegyvert foghatott,
Tehetetlen béna volt csak
A ki otthon maradott!

Hőssé vált a gyermek ifju,
Erőssé a gyenge agg ...
Vitézségök híre, fénye
Mindörökké fennmarad:
Kardcsattogás, ágyúdörgés
Zúgó zaja közepett,
Háromszínű szent lobogónk
Diadallal lebegett.

De Világos róna terén
Besötétült gyászegünk.
A vad ellen elszedte és
Összetörte fegyverünk:
Hontalanná vált a magyar,
Büszke zászlónk szétszakadt ...
Elhúnytanak legjobbjaink ...
Zsarnok hóhér kéz alatt!

Néma sírban nyugvó hősök
Aludjatok csendesen!
Sírotokra szép virágot
Teszünk mi ez ünnepen;
Hervadás ne érjen téged
Emlékezet virága ... !
Ápoljuk azt, s mondjunk áldást
Nyugvó hősök porára!
És ha jönne olyan idő,
A midőn a szabadság
Szent zászlaját zsarnok kezek
Ujra összeszaggatnák:
Küzdünk mi is úgy, miként ők,
Zúzzuk össze ellenünk!
Megmutatva a világnak:
Hogy mi rabok nem leszünk!!
----------------------------------------------
Megjelent a Kassai Szemle 1886. évi márczius 14.-i számában, melyet Kósa Barna egy kebelbarátja a következő sorokkal küldött be az újsághoz:
"Azt hiszem, kedves barátom emlékének adózom az által, midőn felkérem költeményének becses lapjában való közlésére. Jelen költemény 1882. évi márczius 15. ünnepélyen hangzott először el az eperjesi ev. ág. collegium disztermében - de feledésbe ment. Szerzője hasonlókép, mert tevékeny elméjét lelki sötétség fogta el. Most pedig senki sem tudja, él-e, vagy meghalt-e? Csak néha-néha baráti körben történik róla emlékezés."

Együtt érzünk e baráti szeretet által sugallt sorokkal. Mi is ismertük e jobb sorsra érdemes derék fiatal embert, mi is nagyra becsültük jeles tehetségét, nemes jellemét. Maradandó emléket őrizünk meg számára, visszaidézve lelkesültség és hazafiui ihlettől áthatott két beszédét, melyek nehány év előtt a lengyel ifjak Kassán léte alkalmával a Schalkház szálló termében hangzottak le ajkáról.
barodza
2021-03-19 11:56:05
COVID-19 lettem háziorvosom tudja. Nem egy leányálom, aszmás is vagyok, idegrendszeri sérüléssel.
Olivia
2021-03-18 10:47:55
Per indult a hágai törvényszéknél az izraeli kényszeroltások leállítása érdekében

2021. március 1 Izraeli panasz a Nemzetközi Büntetőbírósághoz: Corona-oltások - emberiség elleni bűncselekmények

„A nürnbergi kódex megsértése Izrael kormánya által és más tényezők.
Izraeli ügyvédek egy csoportja pert indított a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon, az emberiség elleni bűncselekményként hivatkozva az izraeli oltási klinikai kísérletre. Lásd a csatolt angol PDF-et:
https://drive.google.com/file/d/1JjRt_OjBrHPjuegftFhvRmtdKwv9PFqo/view

Izraeli ügyvédek egy csoportja panaszt nyújtott be a hágai Nemzetközi Büntetőbírósághoz, az emberiség elleni bűncselekménynek nevezve az izraeli oltóanyag klinikai tesztelését. Lásd a csatolt angol PDF-fájl:
https://drive.google.com/file/d/1JjRt_OjBrHPjuegftFhvRmtdKwv9PFqo/view

A hágai törvényszéken az Adv. Ruth Makhachovsky és Adv. Arie Suchowolski az ügyben: A nürnbergi kódex megsértése Izrael kormánya és más részei részéről
COVID-19 - Nürnbergi törvénysértés: A hágai törvényszék elfogadó levele Mark Dillon aláírásával (hivatkozási szám: OTP-CR-75/21)
https://guyboulianne.com/2021/03/13/covid-19-violation-du-code-de-nuremberg-la-lettre-dacception-du-tribunal-de-la-haye-a-ete-signee-par-mark-dillon-ref-otp-cr-75-21/

Március 12-én, vagyis tegnap jelentettem be önnek, hogy az „ Igazság Népe ” (אנשי האמת) szervezet panaszt nyújtott be a hágai bírósághoz Ruth Machnes Suchovolsky és Aryeh Suchowolski, A. Suchovolsky ügyvédektől. & Co., az izraeli kormány és más pártok által a nürnbergi kódex megsértése miatt A benyújtott panaszt azonban elfogadták, és most döntésre vár. A panasz elfogadó levelét mindössze négy napja írta alá Mark Dillon, a Nemzetközi Büntetőbíróság információs és bizonyítási főtisztje ( OTP-CR-75/21 ).
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy közvetlen kapcsolatban vagyok az A. Suchovolsky & Co. cég ügyvédeivel, köztük Me Ruth Machnes Suchovolsky-val. Ezért különleges kapcsolatot ápolok velük, ezért a webhelyemen megosztott információk első kézből származnak. Amit tegnap megosztottam, az az ICC-hez benyújtott panaszra vonatkozik. Ezért fontos tudni, hogy ugyanazok az ügyvédek Izrael Legfelsőbb Bíróságához is fellebbezést nyújtottak be a nürnbergi törvénykönyv megsértése miatt, és állítsák le ezt a veszélyes oltást. Én, Suchovolsky azt írta nekem: „Fontos volt számunkra, hogy először a Nemzetközi Büntetőbírósághoz nyújtsuk be a panaszt, mielőtt az ügyet Izrael bírósága elé állítanánk. "
Mrs. Suchovolsky lefordítja a Legfelsőbb Bíróság ügyét héberről angolra, és átadja nekem. Képes leszek lefordítani francia nyelvre, és megoszthatom olvasóimmal a weboldalamon. A jogorvoslatnak 18 oldala van. "Fontos" - mondja Me Suchovolsky. „Itt sok ember súlyosan megsérül az oltás miatt, és a kormány elrejti az információkat. Az Izraelben folyó kísérlet a világ többi részén is követni fogja. " Ami az ICC-hez benyújtott panaszt illeti, a bíróság a panasz kézhezvétele után egy héttel elküldte az elfogadó levelet. Me Suchovolsky szerint: „Tehát ez jó jel. A jövő héten felhívom a menedzsert, és elmagyarázom a vészhelyzetet. "

Az ügyvédnek igaza van, amikor azt írja nekem, hogy ebben a válság idején olyan fontos az összefogás. ”

Forrás: https://zeromandatoryvaxx.com/2021/lawsuit-filed-with-the-hague-tribunal-to-stop-the-forced-vaccinations-in-israel/
Olivia
2021-03-16 11:05:59
Sürgős felhívás! A koronavírus elleni oltás beavatkozik a DNS-be!
https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=hu&id=18331&date=2021-03-15
Olivia
2021-03-16 10:54:53
Portugália: A Fellebbviteli Bíróság megdöntötte a PCR-teszt hitelességét és a korona karantént
https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=hu&id=18333&date=2021-03-15
Olivia
2021-03-16 10:50:17
Covid19-oltáskárosodások: Egy nyilvános párbeszéd az összes szakemberrel elengedhetetlenül fontos
https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=hu&id=18325&date=2021-03-14
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.