Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Anonymus
2012-10-24 08:58:38
'56-ról...

Kevesen tudják, hogy mikor a szabadságharc még jóformán meg sem indult, a második szovjet támadásra még sor sem került, a „menekülők“ serege lepte el az osztrák határt, akik valamennyien mint a kommunizmus „áldozatai“ kértek menedéket. Legnagyobb részük sohasem volt antibolsevista, hanem bűnöző, ÁVH-s, kommunista magatartása miatt félelmében menekülő elem, s csak igen kis számban igazi szabadságharcos.
A „rasszizmus“ és „antiszemitizmus“ minden mellékgondolata nélkül meg kell állapítanunk azt a tényt, hogy legnagyobb részük zsidó volt. Ők voltak azok, akik a legszívetrázóbb meséket tudták elmondani saját hősiességükről, és ők lettek azok, akik lágerben sohasem laktak, hanem Bécs legelőkelőbb hoteljeiben, s akik már másnap legalább 1800 schillinggel és 2 hétre szóló panziójogosítvánnyal feketéztek a császárváros utcáin, vásárolták, csalták ki a megszorult magyaroktól a forintokat, s akik elsőnek ültek repülőgépbe, hogy körülrajongott „szabadsághősként“ érkezzenek meg Amerikába, Angliába. Valóságos fotóriporter-had várta a „magyar hősöket“ Amerikában, és így lett Kaufman úrból, az ÁVH egykori, igen lelkes besúgójából „szabadsághős“, számos lap szerint a magyar szabadságharcosok mintaképe...Később aztán ők írták – és mind a mai napig ők írják – azokat a „hiteles“ beszámolókat, amelyek a magyarság antibolsevista szabadságharcát holmi zsidó értelmiségiek által kezdeményezett reformkommunista próbálkozásnak próbálják feltüntetni.
A magyarság teljes erejével tiltakozzék az ellen, hogy probolsevista és proszemita elemek újra megcsalják a világot, és közönséges hazudozókat, kalandorokat, ÁVH-ügynököket úgy emlegessenek, mint magyar szabadsághősöket! Kaufman úr sohasem volt magyar, hősiessége pedig abban mutatkozott, hogy ÁVH-s gazemberségei színhelyét sietve hagyta ott.
Elég volt a világ csalásából! Nem hősök ők, hanem a nemzeti forradalom és szabadságharc vámszedői, a valódi mártírok meggyalázói, és a tisztességes élet bűzlő patkányai!
D.K. - Kuruc infoTovábbi részletek: http://kuruc.info/r/7/103014/#ixzz2ACI381Fe
emszabo@tpg.com.au
2012-09-25 09:46:11
Kedves Tamas,

Gratulalok az erdekes TV kozvetitesekhez.
Ugy latszik, hogy teged nem lehet megvenni (Porzse) es eltaposni sem!

Az eloadasoknal finomitani kene a vilagositast, mert nehezen lehet nezni.
A vetitett kepeknel nehezen lehet olvasni a feliratokat, nem harmonizalnak a szinek.

Csodalom a batorsagodat, a szo szoros ertelemben kovetnivalo "nemes" ember lettel!

Barati udvozlettel:

Szabo Miklos
Ausztralia
Kárpát
2012-09-20 21:46:57
Lehet hogy valaki még nem hallott róla:
Hun szótár került elő Iránból ie(?):5-700-ból

http://www.szittya.com/Hunszotar.html

Azt hiszem nem kell részletezni miért hallgat erről (is) az idegen irányítás alatt álló finnugorista MTA........
Anonymus
2012-09-05 19:36:32
MOST MÁR RENDBEN! KÖSZÖNET!
Anonymus
2012-09-04 10:26:50
Lisbeth!

....ha szeretnéd látni a tegnapi előadást, itt megnézheted! : Álmos Király Televízió 3: Archívum .

BA
Anonymus
2012-09-03 19:40:43
Szia Lisbeth !
Nem lehetséges, hogy elkövetted ugyanazt a hibát, amit én csináltam elejével?
Ugyanis a CÍMLAP-ra kattintva, nem az 1. "lejátszót" kellett indítani, hanem az alatta lévőt, vagyis a ".-at. Ott ment szépen a Szeged-i élő adás.
Nagyon jó volt, mint ahogyan már sokan jelezték. Várom kíváncsian a szeptemberi újságot, amiben Tamás szerint , benne lesz valami O.V. -al kapcsolatban.
Aki látta , tudja mire célzok !

BA
Anonymus
2012-09-03 18:38:39
Köszönöm szépen Gábor, közben szerencsére nálam is megoldódott !

BA
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-09-03 18:22:44
Nálam jó minőségben nézhető és kiváló minőségben hallható a Szegedi közvetítés!
Anonymus
2012-09-03 18:09:31
Megy valakinél az ÉLŐ közvetítés Szegedről ???
Kérem jelezzétek !!!

BA
bémargó
2012-08-16 20:31:56
A tegnapi szeminárium közvetítésével kapcsolatban szeretném szóvá tenni, hogy nem kellene a szünetben a mikrofont és a kamerát bekapcsolva hagyni.
Viszont, ha lehetséges, előadás közben jó lenne néha mutatni a közönséget, legfőképpen pedig azt, aki hozzászól. Ha mód van rá.
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.