Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

vargane.irma@citromail.hu
2016-10-06 09:06:06
mmmmaria109@gmail.com
2016-09-28 04:37:56
Ima Magyarorszagert
Jezus Krisztus neveben kerem az Istent,hogy szabaditsa meg a foldet,az emberiseget es a magyarsagot, minden gonosztevo, vezetesre meltatlan szemely hatalmatol. Ugy Legyen!

Jezus Krisztus neveben kerem az Istent,hogy a Magyar gazdagsag Legyen Magyar kezben. Csak Magyar vezetok legyenek az orszag vezeteseben. Nagy Magyarorszag Legyen ujra egysegben. Beke es boldogsag Legyen minden reszen. Ugy Legyen!

Isten mentsd meg a magyarsagot minden rosszakarojatol es gonosztevojetol.Ugy Legyen!
mmmmaria109@gmail.com
2016-09-27 04:39:01
Drábik János - A Migráns-Invázió a Keresztény És Fehérfajú Európa Trianonja
https://www.scribd.com/mobile/document/325372797/Drabik-Janos-A-Migrans-Invazio-a-Kereszteny-Es-Feherfaju-Europa-Trianonja
mmmmaria109@gmail.com
2016-09-27 02:42:22
A zs...d.ó maffia működése gyakorlatban
https://youtu.be/lI4PUXCxn3E
Kocsis Lászlóné
2016-09-23 07:52:46
Hát én nem tudom mi ebből az igazság, de én is ma ezt találtam: http://mno.hu/belfold/multikultit-epit-a-kormany-1362843
Mariann
2016-09-22 18:08:57
miskolci

Ostobaságokat talán nem ide kellene irogatnod.
Topi
2016-09-17 11:01:40
Topi
2016-09-16 21:39:06
A számok (tények) nem hazudnak.... https://www.youtube.com/watch?v=HqOeA7HYT3o&spfreload=5
Topi
2016-09-16 21:25:10
Egyszerű kérdés, egyszerű válasz:
https://www.youtube.com/watch?v=WSNG9XLByIo
TejfalussyAndrás
2016-09-16 20:09:56
HALÁLTÁBOR LETT MAGYARORSZÁG, AHOL SZENNYEZTETETT IVÓVÍZZEL ÉS KÁLIUMTÚLADAGOLÓ ÉS KONYHASÓHIÁNYOS ÉTKEZÉSRE KÉNYSZERÍTÉSSEL (LÁSD NEMZETI STOP SÓ MENZAREFORM) IVARTALANÍTJÁK ÉS LEGYILKOLJÁK A MAGYAROKAT, HOGY A MEGÖLTEK HELYÉRE KÜLFÖLDIEK TELEPÜLHESSENEK BE.

Követeljük az alábbi magyar kiirtás feljelentés bizonyítékai nemzetközi vizsgálatát. Ezúton felkérem a feljelentés nemzetközi bírósági intézésére dr. Morvai Krisztina EU képviselőt és dr. Gaudi Tamást.
1950-ben Nobel díjat kapott kutatók patkányokon és embereken elvégzett konkrét hatásmérései százszázalékosan bebizonyították, hogy életrövidítőek és szaporodóképesség rontóak a (káliumműtrágyákkal és konyhasó helyett patkányméreg kálisóval sózással) növelt káliumtartalmú és konyhasóhiányos ételek. Orbán Viktor miniszterelnök, Áder János köztársasági elnök és társai és hazánk hazai parlamenti és önkormányzati és európai parlamenti képviselői annak ellenére folytatni engedik a fajirtást, hogy ezeket (tőlem is) régóta tudják. Ők és a rendőrség, ügyészség válaszra se érdemesítik, ha újabb bizonyítékokat kapnak róla, hogy az MTA és az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat bűnözői által a korábbi 30-ról (lásd a Ringer infúziós oldat 30 nátrium/kálium arányát az egészséges ember vérszéruma ugyancsak 30-as nátrium/kálium arányát) 0,43-ra, vagyis 1000%-osan eltorzítva előírt hamis étkezési nátrium/kálium arány (lásd Nemzeti Stop Só, Menzareform) miatt pusztulnak, ivartalanodnak a gazdasági állatok és a magyar emberek, miközben a káliumműtrágyák miatt aszálykor a növények is fokozottan pusztulnak (és az emiatt eladósodott magyar gazdák ingatlanait elárverezhetik a betelepülő izraelieknek). A konkrét hatásmérési bizonyítékokat lásd www.tejfalussy.com, Videók, Email-könyvek, on-line tanítás, és pl. MEHNAM 532., ill. www.aquanet.fw.hu. A magyarok megmaradt önvédelmi lehetőségeit a lefizetett média állandóan ködösíti, szembehazudja. Hazánkban jelenleg csak a kóser étkezésűek tudnak védekezni, akik a Talmudból is tudják, hogy a desztillált víz a legjobb ivóvíz és gyógyít is, ha kellően sok az étkezéssel (a pótolt vízzel arányosan) bejuttatott (kálisómentes tiszta) konyhasó.

Egy mondatban a fajirtó Nemzeti Stop Só Menzareform fedőelnevezésű program elleni személyes védekezés: Háztartási desztillálóddal tisztítsd az ivóvized, gyógyszerkönyvi tisztaságú konyhasóval vízarányosan pótold a konyhasót, kerüld a magas káliumtartalmú italok és ételek, pl. zöldséglevek, Coca-Cola, szója stb. gyors- ill. túlfogyasztását. Lásd www.tejfalussy.com, Email könyvek (1. - 95.).

Verőce, 2016. szeptember 16. Jogos védelemként (Btk.) és megbízás nélküli kárelhárításként (Ptk.): (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök hatásmérés szakértő oknyomozó

(Iratjel: halaltabormagyarorszagamagyaroknak160915)
kereső
2016-09-16 12:33:35
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/09/72-eves-profecia-foldon-kozmikus.html

Azért is nagyon érdekes a fenti prófécia, mert teljesen szinkronban van a kvantumfizikával. Érdemes elgondolkodni rajta.
Az októberi szavazáshoz: csak példaként, ha Gyurcsótány azt mondja, hogy jó reggelt, attól még én is mondhatom (bár ha ő mondja, akkor kimegyek és ellenőrzöm, mert hátha éjszaka van).
Egy megérzésem: amikor tavaly elkezdődtek a bevándorlások, különös nyugalmat éreztem. Az első sugallatom az volt, hogy ők oldják meg a Föld problémáit. Ugyanis a végjátékban a patkányok egymásnak esnek és szerintem most ez történik. Elvégre mindkettő sémi (vagyis semmítő) faj. Kíváncsi volnék a véleményetekre.
Szintén a kvantumfizikától egy érdekesség: az IMÁNAK van a legnagyobb ereje energia szinten, ezt követi a meditáció. Természetesen a saját imánknak, főleg, ha nagy érzelmi energiával társul. Ezért, ha rossz dolgokat nem támogatjuk, pl. nem megyünk el szavazni, az is jó, mert nem adunk energiát a rossznak. Minden ENERGIASZINTEN dől el! A cédulát hazavinni is azért jó megoldás, mert egyszerre vagy aktív és passzív: elmész, de avval, hogy hazaviszed, semlegesíted az egészet, vagyis nulla a végeredmény. Jelenleg ez a legjobb álláspont. NEM SZABAD FELÜLNI SEMMILYEN PROVOKÁCIÓNAK, különben szó szerint ledarálnak mindenkit. CSAK MINDENT BÉKÉSEN.
A Vízöntő kor - ebbe léptünk be - hullám természetű, ami levegős jegy. Ez azt jelenti, hogy ömleni fog az információ és ez már látható is. Ha a napi imánkban kérjük, hogy a Földön derüljön ki minden hazugság és győzzön az egyetlen élő igazság, akkor annál hamarabb történik meg, minél többen kérjük. Mindenképp eltörlődik a gonoszság, csak rajtunk múlik, hogy milyen gyorsan és milyen békésen.
KIVONULNI A RENDSZERBŐL, KIVONNI AZ ENERGIÁINKAT, NEM TÁMOGATNI A ROSSZAT. ÉS BÁRMI VAN: AZ IGAZSÁGOT KIMONDANI.
Artur
2016-09-13 21:17:35
Artur
2016-09-13 21:16:43
Tisztelt fórumozók és tisztelt Kubinyi úr!

Rábukkantam egy tanulmányra mely elég célzatosnak tűnően igyekszik bizonyítani hogy a szkíták egy izraelita törzsből erednek.Mivel szerintem minden identitás tudati,tehát szellemi meghatározódás allapján értékelhető ezért magasabb nézőpontból ennek nem is volna jelentősége,de a gyakorlat sajnos azt mutatja hogy a morfológiai és anyagi vetületei a létnek-a lét bukott állapota okán-túlzottan meghatározzák a minőségét egy exisztenciának és ezért mégis látom jelentőségét a dolognak.Amennyiben meglátásaitokat elmondjátok,szívesen fogadom.
Olvasó
2016-09-11 00:55:29
Hogy keresztyén - e a scientologia azt megtudható az alábbi tanulmányból...de kötve hiszem...sajnos több fiatal megy lépre, és igen melléfoghat, ami az alábbi írásból is kiderül:http://szcientopedia.hu/download/szcientologusvoltam.pdf
Vagy még több információ itt:http://objektivszcn.blog.hu/2015/11/19/szcientologia_avagy_a_hit_bortone_vetitesek_interjuk_kritikak
https://kuruc.info/r/20/126501/; https://kuruc.info/r/6/58545/.....én szóltam....csak hogy legyetek résen...ill. tájékoztatva...
Olvasó
2016-09-10 04:08:56
Egészségügyisként mondom, aki biológusból vándorolt át az egészségügybe, hogy ez a film egy nagy rakás gőzölgő trágya. A 12. percben állítottam le mikor a "pszichiátriai betegségeket a mai napig nem tudták az agyhoz kötni". Ordenáré nagy parasztvakítás.
Ezt az elsö hozzászóló irta a film alá...ennyi elég is belöle....
Valamint a magad és a gyermeked érdekében inkább ne nézd meg. Kár hogy admin az ilyen linkeket nem tiltja le.
Olvasó
2016-09-01 01:14:29
A pszichiátria témában a neten van egy cikk, hogy a szcientologus bizottság vádolja a pszichiátriát…ez nem új a nap alatt. Az idegrendszer az emberi szervezet része, úgy mint a keringési és légzési rendszer is, és mindegyiknek lehetnek és vannak betegségei. Az elme vagy a lekibetegségek kezelése, úgymint skizofrénia depresszió és mások speciális kezelése elkerülhetetlen, jó szakember segítségével . Hogy a scientológia miért szól bele és szünteti meg az erre hivatott intézményeket az megmagyarázhatatlan. Mióta az OPNI-t bezárták, sok beteg nem kap ellátást, és a környezetében ön és közveszélyes is lehet. Mint minden osztályon, ott is fordulhatnak elő szerencsétlen esetek, de legtöbb helyen felelősséggel és beteget megillető módon bánnak az ápoltakkal. Lehet hogy a scientologiának az a célja hogy sajátos gondolkodásával veszélyt idézzen elő a társadalomban. Hogy Magyarországon ekkora teret nyert a scientologia az beláthatatlan következményekkel járhat.
kereső
2016-08-31 16:08:42
Nagyon sajnálom Budaházyt, nagyon megvezették. Szinte (vagy teljesen) minden hazugság az ügyében. Nagyon érdekes dolgot olvastam POSTA IMRE oldalán, nektek mi a véleményetek? Én nagyon megdöbbentem pl. a védőjével kapcsolatos híren.
Sajnálom, hogy nem tudok élőben beszólni, de hát ez van. Az adást is általában csak másnap tudom megnézni délelőtt. Így mindig fáziskésésben vagyok.
Nagyon tetszik az ötlet a szavazással kapcsolatban, hogy vigyük haza a cédulát. Eddig ez a legjobb. Üdv. Mindenkinek
kereső
2016-08-30 17:30:48
KIT VÁLASSZUNK kérdéshez: SENKIT!!!!!!!!
A jelenlegi (félre)vezetők pontosan tisztában vannak azzal, hogy korszakváltás van. Azért tiltják, vagy teszik nevetségessé a spirituális gondolkodást, hogy minél tovább lehessen rabszolgaként üzemeltetni az emberiséget. Bezzeg ők szinte állandóan ezzel foglalkoznak. Pontosan tudják, hogy mostanra az emberiség egyik fele (egyelőre a kisebbik) felnőtt, vagyis képes felelősséget vállalni a gondolataiért, tetteiért. Tehát TUD DÖNTENI! Vagyis a rossz rendszer lebontását követően KOLLEKTÍVE, AZAZ KALÁKÁBAN kell kormányozni. A kaláka lényege (mondjuk egy házépítésnél): amikor a falat húzzák, akkor a kőműves a FŐNÖK, amikor a tetőt ácsolják, akkor az ács a FŐNÖK, amikor kifestik a házat, akkor festő a FŐNÖK. Vagyis a FELADATHOZ KELL RENDELNI AZ EMBERT, AKI ÉRT HOZZÁ és nem fordítva. Így szinte automatikusan kikerülhető, hogy az emberi gyarlóság urrá legyen bárkin.

Ezeken kívül szeretnék a figyelmetekbe ajánlani valamit. A HOMLOKLEBENY károsodása vagy akár teljes elvesztése, korcsosodása jellemtorzulást okoz, vagyis elveszti a lelkiismeretét totálisan az illető. Lop, csal, hazudik, öl stb. És ez már az EMBERSZINT ALATTI EMBER. Ezt elő lehet idézni vérfertőzéssel, azaz korcsosodással. A jelenlegi világ "elit" ilyenekből áll.
kereső
2016-08-30 17:06:41
Láttam a californiai előadást. Az István témához szeretnék egy-két adatot hozzátenni, hátha segít az eligazodásban. István szkíta keresztény volt, ami hasonló a machineista kereszténységhez, de nem az. Amikor azt mondják, hogy felvette a kereszténységet, az azt jelenti, hogy a jézusi kereszténységet. Jézus nemcsak azért fontos, mert pártus volt, vagyis szkíta, hanem azért, mert MEGMUTATTA AZ ISTENHEZ VALÓ VISSZATÉRÉS VALÓDI ÚTJÁT. Ebből szinte semmi sincs a mai bibliában. Az apostoli királyság azért apostoli, mert őt nem kell megtéríteni, sőt ő térít, hiszen a tudás már nála van. András apostol jött ide a Kárpát-medencébe - a mi Szkítiánkba, így szerepel a Bibliában (Jézus küldte ide). És egy későbbi kis epizód: már nem emlékszem pontosan mikor volt a csata, de a következő hangzik el: elrabolják a váradi püspök lányát, és a kiszabadítására mennek. Ha István a judeokereszténységet vette volna fel, akkor a püspök nem házasodhatott volna meg és nem lehetett volna lánya!!! Az egész hazugság, hamisítás a Habsburg időben kezdődött, és mindent eltüntettek, amit csak elértek, sőt még okmányokat is hamisítottak.
Olvasó
2016-08-27 16:22:59
Nekem erre nincs pénzem...https://kuruc.info/r/6/74165/
Százmilliók adózatlanul...jól megy a szelleműzés...
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.