Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Egy elvetetlen kocka
2017-03-08 11:46:42
Talán egy érdekes téma lehet mások számára is:

Nyilván már Önök is olvasták, hogy az ATV hírei szerint a tegnapi erőszakoló (majom), akit kőröznek, egy futballklub tagja. Ha esetleg nem olvasták volna még, linkelem:
http://www.atv.hu/belfold/20170307-igazolt-focista-a-pest-megyeben-eroszakolo-kameruni

Én természetesen ennek a hírnek a hitelességét nem tudtam ellenőrizni. Az tény, hogy a futballklub honlapján található játékos-listán én most (már) nem látom a Pierre Paul Menyoa nevet.

Véleményem szerint azonban attól függetlenül, hogy tag-e még az adott egyesületben az erőszakoló, megér egy misét külön is ez a sportegyesület!

Számomra azért felháborító az ehhez hasonló szervezetek létezése, mert amíg az Orr-bán kormány hivatalosan és retorikájában mindig a magyar társadalom identitásának megőrzése mellett kardoskodik (pl. a határfallal kapcsolatban, de az évértékelőn és az alapjövedelemmel kapcsolatos megnyilatkozásban is), addig - ezzel szemben - a valós életben pedig ,(legyen szó akár felsőoktatásról, akár az ún. "civil-szféráról" vagy akár csak a tömegközlekedésben jelen lévő színes bőrűek egyre gyorsabban növekvő arányáról), egyre inkább az rajzolódik ki számomra, hogy a magyar társadalom multi-kulti-vá tétele és migránsokkal való elárasztása a háttérben gőzerővel zajlik. Szerintem ennek egyik eklatáns mintapéldája a szóba került egyesület, melynek szinte csak fekete afrikai tagjai vannak, és kifejezettem ezen népségek "magyar társadalomba való integrálására jöttek létre", legalábbis a honlapon található saját információik (például a klub története szerint).

Amire ezzel a klubbal kapcsolatban kíváncsi lennék, hogy vajon állami szándékkal és támogatással hozták-e létre, hogy alávetik –e nemzetbiztonsági szempontból ellenőrzésnek, továbbá hogy kap-e vajon állami támogatást. Illetve az, hogy az itt lébecoló "focisták" vajon milyen pénzügyi javadalmazást kapnak, és az hogyan viszonyul mondjuk egy magyar pedagógus, orvos vagy akár egy szakmunkás béréhez. Ezek a kérdések költőiek, és gondolom nincs erejük/kapacitásuk ezeknek utánanézni, de szerintem akár csak a futballklub saját maga által megfogalmazott, a honlapjukon fellelhető történetére érdemes vetni egy pillantást, mert a szöveg több szempontból is bicskanyitogató. (Ezeket az általam elkészített gyors-fordításban jelöltem), és az egyesülettel kapcsolatos egyéb érdekességek linkjét. is csatoltam. Ezt ide alább bemásolom. További érdekesség, hogy a magyar társadalomba állítólagosan oly lelkesen integrálódni szándékozó néger focisták klubjának honlapján nekem nem sikerült megtalálnom a magyar nyelvre való átváltás gombját, tehát ők közel 10 éves létezés után sem tisztelik meg annyival a GAZDANÉPET, hogy az információkat a gazdanép nyelvén is rendelkezésre bocsátják.

A klub története (a saját honlapjukról, angolról lefordítva):
A Nemzetközi Futballklub Sportegyesületet (az Internationale Club de Football-t, rövidítve az Inter CDF SE-t) 2006 nyarán alapították. Hivatalosan magyar (!!!) futballklubként 2006. augusztus 22-én került bejegyzésre a magyar kormány, a Budapesti Labdarúgó Szövetség és a Magyar Labdarúgó Szövetség által, Afrika (!!!) Nemzetközi Futballklub Sportegyesület néven. Beceneve Afrika Inter FC lett. 2008-ban az „Afrika” szót a hivatalos megnevezésből eltávolították (vajon miért ???), és jelenlegi nevére keresztelték át annak érdekében, hogy mindenféle/többféle érdeket képviselhessen.
A Nemzetközi Futballklubot azon törekvés és cél mentén hozták létre, hogy a futball csodálatos játékát használják fel azon célra, hogy a gyerekek és a fiatalok (ez a szó ismerős!!!) energiáit pozitívabb tevékenységek irányába csatornázzák be, s hogy ezzel párhuzamosan felkészítsék őket a társadalmi integrációra és vezető szerepekre (!!!???), tekintet nélkül az etnikai/faji hovatartozásra, nemzetiségre és a társadalmi státusra.
A CDF SE létrehozásának egyik fő oka a magyar társadalom és a magyar futballklubok többségének az afrikai származású, későbbi potenciális futballtehetségek irányában megmutatkozó „nem elfogadó” magatartása volt, annak érdekében, hogy segítsék a fiúk magyar társadalomba való integrálódását, álmuk életben tartását és azt, hogy közösségük néhány tagja nehogy tévútra vigye őket.
A CDF SE megalakítása része volt azon törekvésnek, hogy a fiatal tehetségek számára a magyar társadalomba való integrálódást lehetővé tevő környezetet hozzanak létre.
Az első CDF csapat a követező országokból vonultatott fel futballtehetségeket: Nigéria, Ghána, Kamerun, Szudán, Elefántcsontpart, Libéria. A csapatnak pár tehetséges magyar tagja is volt. (Itt megjegyezném, hogy a honlapon jelenleg szereplő csapatösszetételben 32 főből csupán 3 fő magyar név és/vagy kép alapján, a többi fekete afrikai!). A Csapat első edzője és csapatkapitánya Nelson Victor volt. Később John Moses, a korábban Libériában játszó nemzetközi focista lett felkérve a csapat edzésére. Ez eredményezte azt, hogy 2007-ben bejutottak a Budapest Kupa döntőjébe, amit 3-1-re elveszítettek a TFSE-vel szemben.
Amire talán érdemes pár pillantást vetni:
Edzők (Staff):
http://intercdf.eu/the-club/staff/
Játékosok (Players):
http://intercdf.eu/the-club/players/
Már-már ironikus/szatirikus véletlen mely (sajnos a tegnapi nemi erőszak fényében, amit persze nem szeretnék elviccelni, új értelmet nyer): az egyik „beszédes nevű” támogatója a futballklubnak az ONDO State Academy, lásd a támogatók listáját:
http://intercdf.eu/the-club/partners/

Tisztelettel: Egy elvetetlen kocka (nem levtelen!!! :-))
alexander1940928
2017-03-01 00:59:26
INFORMÁCIÓ
A Szent Korona Jövője: Nemzetépítés! – Dr. Bene Gábor előadása a MAREVOSZ szervezésében

2017/02/28
A Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) bemutatja:
Dr. Bene Gábor A Szent Korona Jövője: Nemzetépítés! című előadását!

A tudatlanság legmagasabb foka az, amikor elutasítok valamit, amiről nem tudok semmit.(Wayne Dyer)

Az előadás folytatása a Hazatérés templomában elhangzott Szent Korona hazatérésének 39 – ik évfordulója alkalmából elhangzott előadásának.

Az előadás után várjuk a résztvevőket egy beszélgetésre.
Ideje: 2017 március 1.-je 18 óra

Helye: Krisztina Hotel (: Bp. XVI. Veres Péter út 79. )
A részvétel ingyenes!
A helyszín megközelítése: A 44-es busszal ( az Árkád bevásárlóközpont oldalánál van az első megállója ) a Fuvallat utcai ( 6.) megállóig (a busz közvetlenül a hotel előtt áll meg). Ha még nem voltál a recepción érdeklődj!
alexander1940928
2017-03-01 00:55:05
Levél címek a Szeged-Vértó petició ügyében:
Polgármester: info@szegedvaros.hu valamint csongrad@mszp.hu
alexander1940928
2017-02-28 03:44:49
Saul-Pál igazi stigmálya: a máglyára lépő szűz egy keresztet kért egyházi bíráitól, de nem kapott, ekkor egy őr két ágból rótt keresztet adott neki.
https://www.youtube.com/watch?v=2W9Q7KqABMA
alexander1940928
2017-02-28 03:31:14
Egy videoverset küldök az olvasónak: https://www.youtube.com/watch?v=ub5nGCyNVnw
alexander1940928
2017-02-28 00:55:18
Magyar Megmaradásért: 2magyarmegmaradasert levelezőlista - 2magyarmegmaradasert@lev-lista.hu
alexander1940928
2017-02-27 19:44:06
Petíció indult a Budapesti zsidó olimpia elutasítására:
https://www.peticiok.com/nomaccabi2019NOMaccabi2019
Tiltakozunk a 2019-es Maccabi Games Budapesten való megrendezése ellen!

Követeljük, hogy a Magyar Kormány vonja vissza az eseményre beígért 2,1 Milliárd forintos támogatást és fordítsa az összeget szociális, kulturális célokra!

Álláspontunk szerint a Maccabi Games, amely közkeletű nevén a zsidók európai olimpiája, súlyosan kirekesztő, fajgyűlölő rendezvény. Ellentétes az olimpiai eszmével, mert származási alapon különbözteti meg az embereket, csak zsidó sportolók részvételét teszi lehetővé.

Álláspontunk szerint a Maccabi Games nemzetbiztonsági kockázatot jelent, 2019. július 29 és augusztus 7 között a magyar fővárosba vonzhat szélsőséges terroristákat, öngyilkos merénylőket. A rendezvény biztonságának megteremtése újabb súlyos, milliárdos kiadást jelentene a magyar államnak.

Magától értetődő, ha egy nemzet kulturális- és sporteseményeket szervez külföldre szakadt leszármazottainak, rokonainak. Javasoljuk, hogy a 2019-es Maccabi Gamesnek Magyarország helyett Izrael adjon otthont.
alexander1940928
2017-02-27 04:39:18
Dr. Halász József feljelentést tett a még fel sem avatott emlékközpontban történt nemzeti szimbólum meggyalázása miatt:
http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/kozlonyeink/item/2931-dr-hal%C3%A1sz-j%C3%B3zsef-feljelent%C3%A9st-teszek
Ez egy különösen aktuális tény, a közeli avatási ceremónia, és a 7.5 milliárdos beruházás értékelésénél. Íme, a beköszöntő Adjon Isten. Vagy csak provokálnak bennünket szokás szerint a magyarfóbok, akiket kistaffirozunk emlékhellyel, Zsidó olimpiai milliárdokkal, grátisz. Kérem az eseményekkel kapcsolatos észrevételt
alexander1940928
2017-02-26 01:47:02
Itt olvashatók a vértói szavazás hozzászólásai: https://www.facebook.com/delmagyar/posts/1483300138346921
Szólj Te is hozzá, és támogasd az Emlékhely megmaradását!
alexander1940928
2017-02-26 00:59:51
Kuriózum Kovács szóvivő beszámolója Breuer Péter zaidó heti tv-ben
http://heti.tv/2017/02/23/79-kormanyinfo-extra/
alexander1940928
2017-02-25 23:01:36
Maccabi olimpia Budapesten
Zsidó olimpiára
pályázunk http://mno.hu/belfold/zsido-olimpiara-palyazunk-

Habár elméletben nem csak zsidó sportolók
indulhatnak a hazánk által is megpályázott Európai Makkabi Játékokon, a
gyakorlatban nagy eséllyel mások hiába próbálkoznak.

Jusztin Ádám arról is beszámolt, hogy a Makkabi Világjátékokon zsidó sportolók
részvételét várják el a szervezők. – Ha nem zsidó sportoló szeretne indulni,
akkor azt a szövetségtől kell kérvényezni, ezt azonban, nagyon alapos indoklás
hiányában, el szokták utasítani – magyarázta.

Emlékezetes - a többek között emberölés előkészülete és kétrendbeli, felbujtóként elkövetett, életveszélyt
okozó testi sértés bűntette miatt jelenleg is büntetését töltő - Tasnádi Péter
hozta létre a kilencvenes évek elején a Budapest Maccabi Sportklubot, amelyet
elmondása szerint a küzdősportolók (ökölvívók, testépítők, keleti küzdősportok
művelői) felkarolásáért indított. A maccabisok amellett hogy versenyeken
indultak, részt vettek őrző-védő munkákban is.

Ui.: A Magyarok országában a Magyarok pénzéből rendeznek olyan versenyt,
ahol magyarok nem indulhatnak.
De nézhetik. És szurkolhatnak. Nekik.Ezen felül új kóser létesítményt építtet a kórmány,
http://mno.hu/belfold/meg-harommilliardot-adnak-a-zsido-olimpiara-1378575
ahol zsidó sportcentrum lesz a későbbiekben.
alexander1940928
2017-02-25 22:24:15
A Lovasíjász, Kassai Lajossal készült film magyar unikum, de a Helytartóságban nem kívánatos a hazafias szellem, íme:

---------- Továbbított levél ----------

Feladó: Baranya Vármegye Magyarok Szövetsége
Dátum: 2017. február 24. 22:24
Tárgy: A Lovasíjász - filmvetítések országszerte
Címzett:

FELHÍVÁS:

https://www.facebook.com/alovasijasz/

A Magyar Filmakadémia tagjai úgy döntöttek, hogy A LOVASÍJÁSZ NEM szerepel a 2016. év legjobb, a Magyar Filmhéten (február 26-március 5.) bemutatásra kerülő és arra méltó dokumentumfilmjei között!
Ennek ellenére szeretnénk hozzájárulni a filmhéthez, hogy mindenkihez eljusson a film, azokhoz is akik még nem látták, és azokhoz is, akik újra szeretnék nézni!
Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy minden ELLENSZOLGÁLTATÁS NÉLKÜL felajánljuk a filmet bármely MOZI és MŰVELŐDÉSI HÁZ számára vetítésre február 26 és március 5-e közötti időszakban.
Kérlek terjesszétek és keressétek a mozikban és művelődési házakban a filmet.
Vetítési szándékot alovasijasz@gmail.com címre jelezzétek!
Nagyon köszönünk minden szeretetet!
alexander1940928
2017-02-25 22:01:07
A telefonos műsorban elhangzott Szeged-Vértói Nemzeti Emlékhely megmaradásáért szavazás a kurucinfón lhttp://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/nyari_ho_legyen_a_vertoi_dombon_vagy_szekely_kapu_szavazzon/2508516/
Szavazz Te is!
szablajsza
2017-02-21 00:06:07
Tisztelt ÁKTV!

Felháborító ez a Bug a Volga TV akciója, én nem mindig tudom megnézni a műsort az adásidőben, irigylem azt a 45 nézőt, ponrosabban, azt a néhány magyart közülük, akik érdeklődésből és többnyire egyetértésből nézték meg a 20170220 CN! adást.
KÉREM TEGYENEK VALAMIT, MINDEGY HOGY GRÓNLANDI SZERVEREN KERESZTÜL VAGY BÁRMIN, HOGY LÁTHATÓ ÉS HALLHATÓ LEGYEN HIÁNYTALANUL A HÉTFŐI ADÁS.

Köszönettel:
László
Fodor Antal
2017-02-14 18:14:07
Topi
2017-02-12 22:28:58
Topi
2017-02-12 22:27:07
Ludányi-Horváth Attila Jelen és jövő http://www.magtudin.org/Ludanyi%20-%20Jelen%20es%20jovo.htm
Topi
2017-02-09 13:17:23
Ezt ki ne hagyja! Ludányi Horváth Attilával beszélgettünk. https://www.youtube.com/watch?v=atvYaIHTGlU
Kocsis Lászlóné
2017-02-08 18:53:51
Kocsis Lászlóné
2017-02-08 15:52:46
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.