Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Topi
2018-09-27 19:05:37
Olvasó
2018-09-27 16:33:55
Mai olvasmány....lehet hogy álhír, felelösséget nem vállalok érte....http://hirhugo.hu/2018/09/27/csodalatos-film-egymasnak-esett-a-fidesz-elit-
Amiben arról van szó, hogy készül film a Nandorfehérvári gyözelemröl 7 milliárd elözetes költséggel...
Lehel
2018-09-26 18:58:07
Milyen keve4sen látják az igazi problémát, a megvesztegethetőségünk igazi okát :

https://www.youtube.com/watch?v=Gl38oDc7sfU
Topi
2018-09-26 11:31:47
Népesedés

A fejlett, nyugatinak nevezett társadalmak - melyekhez társadalomszervezeti szempontból mi is tartozunk - a tudatos lepusztítás stádiumában vannak. Ennek oka, hogy a társadalmak képtelenek voltak és ma is képtelenek ellenállni a folyamatos tőkekoncentrációnak, így a túlhatalommal rendelkező nagytőke átvette, uralma alá gyűrte nemcsak a gazdaságot, hanem a politikai rendszeren keresztül a teljes társadalmat is.
Tudatos tevékenységének célja a társadalmi önszervező, önvédő képességek teljes megszüntetése, ezáltal a hatalom kizárólagos és teljes körű birtoklása. Hogy mennyire tudatos tevékenység a demográfia manipulálása, azt két ellentétes példával szeretném bemutatni.

1. Számunkra jól ismert tudatos tevékenység a menekülteknek nevezett társadalomhígító tömeg betelepítése. Az, hogy a nyugat-európai társadalmak lakosságának döntő része fel sem ismeri a veszélyt, annak az eredménye, hogy a megvásárolt, hatalomra juttatott politikusok és a nagytőke tulajdonában levő média hatékonyan félrevezeti az embereket, és véghezviszi a pusztító tervet.

Van ennek a tervnek a franciaországinál, németországinál kevésbé feltűnő, tüntetésektől mentes megjelenése is. Pl. Svájcban csendben már gyakorlatilag véghezvitték a társadalom belső átalakítását. Szinte hihetetlen, hogy a világ egyik leggazdagabb (és egyik legdrágább) országában 3 hét a szülési szabadság. Ezen kívül semmi, a gyermekszülést és -nevelést támogató állami eszköz nem létezik.
Ilyen körülmények között a gyermekvállalás hatalmas költségeit a társadalom (illetve aki irányítja) gyakorlatilag a szülőre hárítja, aminek eredménye, hogy az eredeti svájci lakosságnál az egy családra eső gyermekek száma 1 alá csökkent. Ezzel párhuzamosan viszont az összlakosság száma folyamatosan növekedést mutat, a szabályozott, de tudatos betelepítés miatt.
Függetlenül attól, hogy a betelepülők egy része kelet-európai, mégsem tartható egészséges dolognak a lakosság összetételének ilyen gyors ütemű megváltoztatása. Különösen annak fényében, hogy a betelepülők egyre növekvő aránya muszlim.
Hivatalosan 20%, valójában kb. 40% az utolsó 50 év betelepültjeinek aránya, hiszen a svájciak 1970-től fogva nem képesek az önálló népességreprodukcióra. Így várható, hogy Svájcban 10-15 éven belül többségben lesznek a betelepültek.

2. A svájciakkal ellentétben Izrael lakossága óriási ütemben, természetes szaporulattal, a betelepüléssel azonos mértékben növekszik. Az izraeli zsidó családokban a muszlimokkal megegyező számban 4-6 gyermek születik. Izrael természetes szaporulata évi 30 ezer fő, ami arányait tekintve annyi, mintha Magyarországon a születések száma évente nem 90, hanem 180-200 ezer lenne folyamatosan. (200 ezer fölé csak egy évben, 1955-ben tudtunk kerülni.) Ez a tény eleve bizonyítja, hogy a liberális dogma, ami szerint a fejlett demokráciákban törvényszerűen csökken a gyermekvállalás, és ezért van szükség a folyamatos betelepítésekre, hazugság és megtévesztés.

A két majdnem hasonlóan fejlett, a nyugati civilizációhoz sorolható ország - amelyek ráadásul államalakulat szempontjából ugyanannak a tőkeközpontnak a saját szerzeményei - két teljesen eltérő demográfiai helyzetet mutat. Természetesen a valódi döntéshozók érdekeinek megfelelően. Tehát minden társadalom képes a megújulásra! Csak az nem, amelyiknek nincs szabad akarata, és mások irányítják, manipulálják a döntéseit.

Mi a helyzet nálunk? Ismert Magyarország korfája és annak alakulása. Folyamatos a lakosság csökkenése 30-40 ezer fővel évente, ami valójában még több, hiszen az átlagéletkor lassan, de növekszik. A nominális csökkenés értékeire hajlamosak az emberek legyinteni, hiszen kit érdekel az, hogy 40 év múlva, 2058-ban az optimista becslések szerint 7,9 millióan leszünk.
A demográfiai folyamatok viszont elhúzódó hatásúak, és ahogy az idő megy, úgy válnak visszafordíthatatlanná, vagy legalábbis csak óriási áldozatok árán visszafordíthatóvá. Ennek a "csak" 1,7 milliós (17,5%-os), a következő 40 évben bekövetkező népességcsökkenésnek számunkra két komoly csapdája van: 1. A jelenlegi kb. évi 90 ezres születést ahhoz, hogy a lakosság száma tovább ne csökkenjen, 125-130 ezer születés körülire kellene növelni.

Most, 2018-ban ez 40%-os növekedés lenne a jelenlegihez képest! Ehhez fogyatkozó társadalmunknak jelenleg - ha egyszerűség kedvéért vesszük a 20-40 év közötti korosztályt – kb. 1.200.000 szülőképes korú női lakosa van. Tehát a szükséges számú születéshez 2018 évben minden 9,6 szülőképes korú nőnek kellene szülnie egy utódot. Most ez a szám 13,4! Igen ám, de a következő 20 év szülőképes korú női lakossága már adott, hiszen már él korosztályonként csökkenő létszámmal. Tehát pontosan tudjuk, hogy ez a szám (hogy hány szülőképes korú nőnek kell évente a népességmegtartáshoz egy gyermeket produkálni) 10 év múlva 7,8, 20 év múlva 7,0 és az előrejelzések alapján 40 év múlva 6,4 lesz, ami a jelenlegi állapothoz képest 72%-os, 91%-os ill. 109%-os növekedést jelent. Na, ez utóbbi már elérné Banglades jelenlegi szaporodási produktumát.

A gyermekvállalás pénzbe kerül. A szülők, és a társadalom együttesen 20-50 millió Ft-ot költenek egy gyermek felnevelésére. (Ide csak beszúrom, hogy ha a tartósan külföldön dolgozó, többségében fiatal magyar ember felnevelési költségeit kiszámlázhatnánk a fogadó országoknak nem az ottani, csak a magyar költségeken, akkor megszűnne a teljes államadósságunk, sőt még tisztán kamatozó követelésünk is maradna. Ennyit az uniós korrekt elszámolásokról.) Fentiekből az következik, hogy az idő haladtával exponenciálisan emelkedik annak az elhatározásnak a társadalmi költsége, hogy a népességünket megtartsuk legalább ezen a szinten. Tehát minden perc drága, amit arra fordítunk, hogy hátha látszatmegoldásokkal magától megoldódik a helyzet.
És akkor még nem beszéltünk a helyzetünk másik komoly csapdájáról.

2. A második nagy csapda a lakosság összetételbeli változása. Jelenleg a magyarországi cigányság lélekszáma kimutatástól függően 6-10% közé tehető, mondjuk a számolás egyszerűsége kedvéért, hogy 8%, vagyis 780 ezer fő. Ezen belül a cigányság korfáját figyelembe véve a szülőképes korú nők számát kb. 180 ezerre becsülhetjük. Azt is tudjuk, hogy a 2018-ban születendő kb. 90 ezer gyermek közül 30-35 ezerre várhatjuk a cigány származású újszülöttek számát. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi 13,4 szülőképes korú nőre jutó 1 születés aránya egy átlag, ami a cigányság esetében kb. 6, a magyar lakosságnál pedig így 17! Tehát amíg minden hatodik cigány származású szülőképes nő szül gyereket évente, úgy a magyar nőknél ehhez 17 fő kell. Innen csak matematika, hogy mikor válik kisebbséggé a magyarság még csonka hazájában is. Nehéz a várható életkort hosszú távra előre megjósolni, de a születések számát matematikailag lehet prognosztizálni. Lehet, hogy nem minden alapadat pontos, és az is valószínűsíthető, hogy a cigány származású lakosság gyermeknevelési kedve is csökkenni fog, de ha a jelen helyzetet változatlannak vesszük, akkor 18 év múlva már 50-50% lesz a cigány-magyar születések aránya, és 60 év múlva, 2078-ban 17600 születendő magyar gyermekre 83300 cigány gyermek fog jutni, ami az összes gyermek 82,5%-a. Körülbelül ez lesz az az időszak, amikor a teljes társadalom 50-50%-os megoszlást mutat, csak a magyarok többsége a nyugdíjas korúak, míg a cigányság többsége az ifjúság soraiba fog tartozni. Ebben az időszakban a folyamat már nem visszafordítható, és túl sok eszközünk nem marad a változtatásra.

Hogyan álljunk hozzá a probléma megoldásához? Először vegyük a 2. problémakört, mert itt könnyebben megfogalmazható a megoldás, és igazából nem ezzel szeretnék elsősorban foglalkozni. Ez a téma egy kicsit már lerágott csont, mivel mindenki tudja a megoldást, csak azt nem tudjuk, hogyan kell megvalósítani. Amit nem fogunk tudni megkerülni, az a cigányság mielőbbi integrációja a még többségi magyar társadalomba.
Ezt a feladatot nem hagyhatjuk a cigányságra, és a cigány szervezetekre, mivel egyedül képtelenek ezt megoldani. A cigányságnak kötelezővé kell tenni a magyar társadalom közösségi normáinak betartását. Tanulni kell, dolgozni kell, a szabályokat be kell szigorúan tartani.

Aki nem alkalmas gyermeknevelésre, attól részben vagy egészében meg kell vonni a gyermek felnevelésének lehetőségét. Fel kell számolni a bűnszövetkezeteket, amelyek a cigányság bűnöző részét folyamatosan újratermelik. Ha ezt sikeresen megoldottuk, akkor még nem tettünk semmit a népességfogyásunk területén. Amikor a magyarság létszámának növelését tűzzük ki célul, akkor tudnunk kell, hogy ezt rajtunk, magyarokon kívül senki nem akarja. Mindenki a szűk és tágabb környezetünkben igyekszik majd elgáncsolni törekvésünket. És ehhez meg is van minden eszközük, a média, és az önvédelemre képtelen politikai rendszer irányításával. Még sincs más választásunk, vagy megküzdünk magunkért, vagy 100 év múlva nem lesz Magyarország, csak valami európai közös katyvasz.

https://kuruc.info/r/2/190455/
Topi
2018-09-25 18:29:49
Admin03
2018-09-25 15:31:37
A "budapest" által bemásolt közleményből semmi nem igaz, itt van a hivatalos közlemény:

www.miepinfo.hu
A Magyar Igazság és Élet Pártja hivatalos oldalaA MIÉP Elnöksége tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a Facebookon különböző csoportok megtévesztő és rágalmazó üzeneteket helyeznek el a MIÉP Elnöksége nevében. A Magyar Igazság és Élet Pártja minden kapcsolatot megszakított a Facebookkal és trolljaival, így ott semmilyen hivatalos, és egyéb állásfoglalás nem jelenik meg. A párt közleményei, sajtótájékoztatói és üzenetei kizárólag itt, a www.miepinfo.hu weblapon olvashatóak. A MIÉP Elnöksége kéri a párt tagjait és támogatóit, hogy bojkottálják a Facebook internetes oldalait, mert ott hamis zászlós és valós közlemények keverednek.

2018. szeptember 20.

MIÉP Elnökség
budapest
2018-09-24 23:24:01
MIÉP-Központi Fórum oldala
3 órája ·

A MIÉP-et jelenleg vezető MIÉP Országos Elnökség közleménye.
Deli Károly a MIÉP országos elnökhelyettese:
2018. augusztusában a MIÉP Elnöksége, az alant felsorolt okok miatt felmentette Nagy Tibort, aki 2016 februárjától töltötte be a MIÉP elnöki tisztségét.
A nyilvánosságra hozatal késlekedésének egyetlen oka, hogy a MIÉP Elnökség belső ügynek tekintette Nagy Tibor felmentését, nem kívánta félremagyarázható üzenet közzétételét, hiszen a média-nyilvánosság hajlamos ilyen esetekben a félreértésekre!... Most azonban több nemzeti internetes fórumon- blogoldalon is megjelentek kiszivárgott,- de részint téves információk. Ezért vagyunk kénytelenek közzétenni a valós információkat!
Joggal tartottunk tőle, hogy szenzációra éhesen „pártszakadást” emlegetne a média, holott csak egyetlen ember megalapozott(!) felmentéséről beszélhetünk. Főként, mert Nagy Tibor tiszaeszlári polgármesterünk szervezőmunkáját a MIÉP Elnökség elismerte, elismeri,- a szabolcsi-nyírségi területeken kiemelkedő önkormányzati,- és pártszervező munkát végzett. Mindez azonban nem feltétlenül elegendő egy nagymúltú,- rendszerváltó párt további fejlődéséhez...
Néhány indok felmentése okairól: „Teljességgel elhanyagolta a párt vezetését és a tagokkal való kommunikációt. A választási kampányban az MTV-interjúban nem tudta képviselni a MIÉP radikális gondolatait, az ATV-ben egy alkalommal botrányosan viselkedett,- a TV-kben nyújtott „verbális teljesítménye” a MIÉP szavazók döntő része előtt kimerítette a lejáratás fogalmát...
Egy következő ok: A MIÉP 25 éven át minden évben megemlékezést tartott a Trianoni emléknapon, ami 2018-ban elmaradt, mert Nagy elnök elsiklott felette, márpedig Trianon gyásznapját a magyar köztudatba visszahozó MIÉP-nek kötelessége megemlékezni erről a szégyenteljes napról!...
Következő ok: Nagy Tibor alkalmatlan emberekkel vette körül magát annak érdekében, hogy a következő 2019-es tisztújításon döntő többségben legyenek és kizárják azokat a tagokat, akik a magyar kultúra és érték megmaradásáért,- a történelmi,- egyedül rendszerváltásra törő MIÉP fennmaradásáért dolgoztak-dolgoznak,- sok esetben saját anyagi erőforrásaikat áldozva a párt előrehaladása érdekében.
A párt az anyagi támogatást Nagy Tiboron keresztül kapta. A MIÉP elnökség véleményének figyelembevétele nélkül, önhatalmúan, egy pártonkívüli személy vette át a MIÉP anyagainak-programjának, weboldalának a szerkesztését,- még az elnök beszédeit is ő írta,- sajtótájékoztatóinak szövegeit is beleértbe. E külsős személy még fel is szólított bennünket,- (így a MIÉP elnökhelyettesét is!), hogy számoljuk föl az összes MIÉP internetes oldalt, mely „hivatalosnak”,- „központinak” nevezi magát!... Többek közt a facebook-on a legnagyobb eredményeket hozó „MIÉP-Központi Fórum Oldalá”-t, vagy a „MIÉP-TV” oldalát, és a MIÉP komoly eredményeket hozó blogoldalait!...
Nagy Tibor az augusztusi leváltását hivatalosan nem fogadta el, az augusztusi felmentése után azonban,- a párt alapszabályának megfelelően,- a MIÉP országos elnökség vette át a párt irányítását. Ennek ellenére a felmentett Nagy Tibor már augusztus 20-án ellen-rendezvényt tartott a budai Turul-szobornál,- és most ezt megfejelte az újabb október 23-i rendezvénye meghirdetésével. „A MIÉP hivatalos, központi rendezvényeként" hirdetve,- tudomásul sem véve a leváltását, a „MIÉP elnöke”-ként hirdetve azt!...
A MIÉP töretlenül folytatja a küzdelmét,- a MIÉP Elnökség irányításával,- a magyarságot pusztító globalista „kétoldali-váltópárti parlamenti áldemokrácia” ellen, a MIÉP által meghirdetett MAGYAR ÚT,- a HARMADIK ÚT győzelméért, amely EGYEDÜLIKÉNT mentheti meg MAGYARORSZÁGOT, és tán Európát is!...
(A MIÉP elnökség Nagy Tibor felmentésének csak néhány pontját ismertette a nyilvánossággal.)
A MIÉP-et jelenleg hivatalosan vezető Országos Elnökség nevében:
Deli Károly, a MIÉP elnökhelyettese.
Artur
2018-09-18 15:20:09
Újonnan talált Szkíta sírok Magyarországon:

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=118848
Jovon Antal
2018-09-03 07:53:10
Topi
2018-08-18 13:44:19
Bakos Attila- Párkapcsolatok jógája

Ajánlom mindenki figyelmébe aki eddig elmulasztotta letölteni/ meghallgatni!
Nem a jógázásról szól hanem a két nem különbözőségéről és még sok egyébről...

https://www.filemail.com/d/vccjpszwdufnzjq
Topi
2018-08-17 21:24:43
Topi
2018-08-17 16:58:30
De Skiita Yani
2018-08-17 11:25:32
Elnézést, induljunk el a tiszta forrástól:

https://drabikjanosblog.wordpress.com
De Skiita Yani
2018-08-17 11:19:38
Józsi
2018-08-12 12:00:27
Sokan akik írnak itt a fórumon, és mások véleményét ismertetik, megadva ilyen-olyan internet címet. Én a saját véleményemet írom le néhány mondatban.
Kevesen fognak egyet érteni velem de más út szerintem nincs.
Magyarország, a REGNUM MARIANUM (Mária Királysága) feltámadása csak akkor lehetséges ha megadjuk a kellő tiszteletet Szűz Máriának Magyarország törvényes örökös királynőjének, akinek Szent István királyunk és apostolunk halála előtt felajánlotta a Szentkoronát, amely nemcsak a jelenlegi ország területére vonatkozik, hanem az egész Kárpátmedencére. Nincs még egy ország a világon, amely hasonlóképpen kötődne Szűz Máriához, mint Magyarország és a magyarok.
Hogyan lehet megadni a kellő tiszteletet? Úgy, hogy minél többen imádkozzuk a RÓZSA FŰZÉRT (Szűz Mária legkedvesebb imája, amelyet a Fatimai jelenésekben kinyilatkoztatott) naponta függetlenül attól, hogy valaki milyen vallási felekezethez tartozik. Ez nemcsak a katolikusok kiváltsága, hanem minden magyar emberé kell legyen. Minél többen fogjuk imádkozni annál hamarabb jön el a Magyar feltámadás. Sokfelé és sokan imádkozzák a rózsa fűzért, azonban ez leginkább a MAGYAR NÉP imája kell legyen!
Tudjuk, hogy a történelem folyamán a Magyarok fegyverrel többször is megvédték a Kárpát Medencét, Vagyis fizikai síkon vívták meg a csatákat és győztek. Az, hogy őseink hogyan kötődtek Nagyboldogasszonyhoz , (Babba Máriához) megtudhatjuk Daczó Árpád (P Lukács OFM) „ Csíksomlyó titka” c. könyvéből. Mindez manapság a magyarokra már nem igazán jellemző.
Most hogy ez a harc lehetetlen, mert nincs ütőképes hadserege az országnak, fel van kínálva annak a lehetősége, hogy szellemi síkon indítsunk hadjáratot éspedig imahadjáratot Magyarország feltámadásáért. Az ima erősebb minden fegyvernél a világon, és itt számíthatunk Magyarország Királynője, a Magyarok Nagyasszonya segítségére is. Ötszáz éve kb. amikor megosztották a magyarságot, ez a nép nem talál egymásra. Ezt pedig ügyesen kihasználták és kihasználják mind a mai napig ellenségeink.
Ha legalább egymillió, vagy annál több magyar fogja imádkozni naponta egy szájjal egy szívvel-lélekkel, azon egy hittel, az ÖRVENDETES, FÁJDALMAS és DICSŐSÉGES rózsafüzért minden nap felváltva, megmenekül az ország. Ez csak elhatározás és önként vállalás kérdése. Bárki, aki vállalja magyarságát csatlakozhatna. Ez lehetne egy új EGYESÜLT MAGYAR KERESZTÉNY vallás alapja is. Éppen ezért hirdetni kéne minden média felületen, hogy minél több ember megismerje és csatlakozzon. Óriási előnye az imahadjáratnak, hogy bárki vállalhatja nemre és korra való tekintet nélkül, különösen az ifjúság bekapcsolódása lenne fontos, bárhol is él a világon hiszen tőlük függ a jövő. Pénzbe se kerül, sőt utazni sem kell sehova.
Tudjuk, hogy lesz egy szebb jövő! Eljött az idő amikor indulnunk kell!
Ameddig nem ismerjük fel ezt a lehetőséget, marad a panaszkodás, a siránkozás, és a hibák másokban keresése, mialatt a magyarság egyre erőteljesebben fogy. El lehet gondolkozni rajta!!!
Jó lenne megismerni a magyarságnak, a pálosok által lefordított bibliát is.
Én a nyolcvanon jóval túl többször is megtapasztaltam az ima erejét. Valószínű nem érem meg a Magyar feltámadást, bár nagyon szeretném és kívánom, hogy mihamarabb eljöjjön az a nap!
De Skiita Yani
2018-08-12 11:36:25
Hagyan lehetséges ez, hogy az ilyen fórumok mit alábbi,
nem tudnak összekapcsolódni, integrálódni?

https://www.youtube.com/watch?v=6KZgjIncx88

É r t i e z t v a l a k i ? !
É r t i e z t v a l a k i ? !
É r t i e z t v a l a k i ? !
Topi
2018-07-26 16:54:40
Topi
2018-07-25 22:33:59
Meghalt az Aranycsapat besúgója https://kuruc.info/r/2/188306/
Barteli2
2018-07-25 16:43:55
Toroczkai a "magunkfajták" közül való. Innen jött a Mi Magunk Mozgalom is, amit aztán egy névváltoztatáson esett át.
S vissza kell térni arra, hogy mit írt Csurka.. , akinek voltak bennfentes információi is, s így sokkal jobban össze tudta rakni a jövőképet..
Ma már csak az a párt kap médiafelületet, amelyet jóváhagytak a háttérből.
Lásd anno a Jobbikot az SZDSZ plakátjai tették ismertté!
Valamint kapcsolatai között ott van N.E és D.Dóra . Dóra szintén ideális politikusnak, hiszen múltjában szintén vannak nem vállalható jelenetek.. (például a kád sörben fürdőzés..)

Jobb híján számos jó magyar ember a Jobbikba került,.. akiket menetközben félreállítottak, mert az értékrendjük magyar volt..
Ez az egész nem más mint a nemzeti érzelműek felőrlése..

Miért nem a MIÉP-be léptek be? Nem hallottak róla? Hol van az alázat, a "A HAZA MINDEN ELŐTT." ?!
A MIÉP és a MHM (MMM) programja összehasonlítandó!
R Zoli
2018-06-08 13:56:05
Kedves Tamás!

Tudnál e nekem segíteni?

Szeretném felvenni e-posta kapcsolatot a kárpátaljai "Sándorral" (azt hiszem már harmadszor szerepelt az AKT-ban) aki nagy szorgalommal kutatta - kutatja az őseink múltját, akinek oly felmérhetetlen tudása van az ott ragadt testvéreinkről, elfeledett szövetségeseinkről mint például a Kozákokról és a többiről. Amennyiben az érintett is érdekelt lenne ebben a kapcsolatfelvételben és felvenné velem a kapcsolatot akkor írjon nekem a raffaizoltan@gmail.com címre.
Szeretettel: >>Zoli< Svédországból
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.