Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

De Skiita Yani
2019-04-25 07:53:27
Artur
2019-04-23 22:33:17
A ROMÁN KOMMUNISTA PÁRT BIZALMASA VOLT

Hogy is van ez? 1973-ban, amikor tombolt a Ceauseszku diktatúra és mindent a SECURITATE ellenőrzőtt, akkor egy „magyarra” egyetemi rádiót rábíznak 22 éves korában? Kommunista párttagság nélkül? A hivatalos jellemzés nem téri ki Patrubány állampolgárságaira. A csodálatos számítógépes szakember ehhez képest nem üzemelteti az MVSZ honlapját évek óta és azon semmilyen fontos adat nincs. Mikor kapott Patrubány magyar állampolgárságot? Mikor települt Magyarországra? A magyar hatóságok nézték-e a kommunista múltját? Kizárt dolog, hogy a Secu ne tudott volna munkahelyi dolgairól és magyarországi utazgatásairól. Az RMDSZ kommunista utódpárt, semmi meglepő nincs abban, hogy ott is elnökségi tag lehetett, s abban az évben lett MVSZ elnökségi tag is, Csoóri Sándor szárnyai alatt. Tehát Csoóri Sándor tudott Patrubány múltjáról mindent, de erről a témáról máig is hallgat.

TOVÁBBI ADATOK A HIÁNYOS ÉLETRAJZBÓL
Fény derült Patrubány Miklós hátszelére
Németh Zsolt FIDESZ által delegált, Külügyminisztérium Parlamenti államtitkár, a Marx Károly Közgazdaságtudományi egyetem, az Oxfordi egyetem volt diákja, a FIDESZ alelnöke, választmányi alelnöke, a párt külügyi kabinetjének a vezetője, és az Európa Tanács Politikai Bizottságának az alelnökének felesége Zsigmond Katalin, Patrubány Miklós feleségének Zsigmond Emesének egy unokatestvére. A két személy felesége unokatestvér, és közvetlen kapcsolatot ápolnak egymással. Miközben Patrubány a FIDESZ-t szidja, addig együtt vacsorázgat a ZSIDESZ alelnökével. Miközben Patrubany az Európai Uniót szidja, addig együtt szórakozik az Európai Tanács Politikai Bizottságának az alelnökével. A Magyarok Világszövetségének a támogatásának a megvonása is csak egy átverés volt. A Magyarok Világszövetsége (Egyesülettől) megvont támogatást egy másik egyesületnek adta oda a ZSIDESZ. A Societatea Transilvana a Ungurilor de Pretutindeni (S.T.U.P.) egy Romániában bejegyzett egyesület, amelynek egyszemélyes vezetője ugyancsak Patrubany. http://www.dntcj.ro/NGOs/ (tudósítónktól)

MIT KELL TUDNI NÉMETH ZSOLTRÓL?
Németh Zsolt a 90-es évek elején egy vidéki lakossági fórumon a TITKOS TÁRSASÁGOK működését Magyarországon teljesen helyénvalónak tartotta, egy kérdésre válaszolva. Csoóri Sándor is a FIDESZ bizalmasa, de Csoóri a Kádár-rendszerben Aczél Györgynek is a bizalmasa volt. Ő már akkor is utazhatott Amerikába a 70-es évekbe, amikor a magyar állampolgároknak nem járt nyugati útlevél. Csoóri Sándor mikor teszi közzé életrajzát? Különös tekintettel Rákosi Mátyás alatti működésére..
Jovon Antal
2019-04-12 15:31:34
Topi
2019-04-09 06:34:12
Őstörténelmünk helyretétele https://youtu.be/xqATRxzDbVk

https://www.facebook.com/notes/hun-nemzetis%C3%A9g/k%C3%A1rp%C3%A1t-medencei-%C5%91shonoss%C3%A1gunk/971905062822698
De Skiita Yani
2019-04-06 09:35:49
Ezt is tudni kell!

Kun Miklós - A szovjet politikai rendőrség és a magyarországi megtorlások

https://www.youtube.com/watch?v=f4Wt3Qw2ExM
De Skiita Yani
2019-04-06 08:30:08
Kun Miklós - A Marshall-terv létrejöttének titkai

https://www.youtube.com/watch?v=59pBgmbvXTQ
De Skiita Yani
2019-03-30 09:03:32
Az 1000 évre eltitkolt tudás

https://www.youtube.com/watch?v=jmYNHczTZjY
De Skiita Yani
2019-03-19 11:17:00
F. Katalin
2019-03-18 20:37:40
Kedves Tamás!

----Nagyon jó a kedves betelefonáló úr takarítós pédája.

" Egy nemzet ereje nem katonáiban, hanem erkölcsös tagjaiban rejlik.
Néhány ilyen ember elegendő ahhoz, hogy saját példájának ereje által felébressze honfitársai valódi jellemét.
S mi lenne erősebb a jellemnél"

Egy kéréssel fordulok Önhöz. Szeretnék csatlakozni Keszthely környéki igaz magyarokhoz, közös " takarításhoz"., Álmos Király TV baráti kőrhöz.Ha van ilyen, kérem szíves értesítését, ha nincs, akkor alakítok egyet.

----Jézus nem volt zsidó.

---Pedagógus vagyok. A cigánylányokkal egyenként "elbeszélgetnék". Az biztos, h. ilyet többet nem csinálnának.

Isten Áldja meg Önt és minden igaz magyart!

Farkas Katalin
balatonalmadi54@gmail.com

I
De Skiita Yani
2019-03-13 09:47:58
Jovon Antal
2019-02-28 17:48:53
Kerecsen315
2019-02-25 19:39:32
2019. február 24. 17:08, honvedelem.hu / MTI
A lengyel és a litván elnök támogatja Ukrajna EU- és NATO-csatlakozási törekvéseit

Támogatásáról biztosította Ukrajna EU- és NATO-csatlakozásai törekvéseit Andrzej Duda lengyel és Dalia Grybauskaite litván elnök, amikor február 22-én ukrán partnerükkel, Petro Porosenkóval együtt a lengyel-litván-ukrán gépesített lövész dandár parancsnokságát látogatták meg a lengyelországi Lublinban.

https://honvedelem.hu/cikk/114758_a_lengyel_es_a_litvan_elnok_tamogatja_ukrajna_eu_es_nato_csatlakozasi_torekveseit

Grybauskaite szerint Ukrajna biztonsága az egész térség biztonságának sarokköve. „Tudjuk, mit jelent, ha megtámadnak” - jelentette ki, érvelve a Kijevnek nyújtott katonai, humanitárius és pénzügyi támogatás fontossága mellett. A litván elnök szerint a NATO tagjai számára „nagyon fontos, hogy Ukrajna továbbá is azon az úton halad, amelyért érdemes megküzdeni”.

Duda örömét fejezte ki a három ország katonáinak közös szolgálatteljesítése felett, különösen Ukrajna NATO-csatlakozási törekvései kapcsán domborította ezt ki. Ha „együtt sorakozunk fel (...) tiszteletet keltünk, és sokkal nehezebb dönteni az ellenünk irányuló akármilyen támadásról” - hangsúlyozta.

Porosenko megköszönte azt a támogatást, amelyet Varsó és Vilnius a nemzetközi színtéren, többek között az ENSZ fórumán nyújt Ukrajna területi egységét illetően. Szerinte egy „teljes értékű” ENSZ-misszió „elősegítené a békét a megszállt területen”. Kijev tavaly kérte a világszervezettől, hogy békefenntartó missziót vezényelje ki kelet-Ukrajnába.

A lublini székhelyű lengyel-litván-ukrán gépesített lövész dandárt válsághelyzetek kezelésére, különösen az Európai Unió, a NATO és az ENSZ békemisszióiban való részvételre szánják. A mintegy 4 ezer fős alakulat az uniós harci csoportok mintájára szerveződött, 2017 januárjában érte el a NATO-követelményeknek megfelelő teljes harckészültséget. Mindegyik ország egy-egy gépesített lövész zászlóaljjal járul hozzá, amelyek saját elhelyezési körzetükben maradnak, csak a hadgyakorlatok és missziók végrehajtása során kerülnek közös parancsnokság alá.

Láss tisztán a pokol tornácában!
https://www.kla.tv/5813

Zárt forrású!!!
Itt pillanatok alatt kirobbanhatna az európai háború - ezért van ekkora nyugalom
https://youtu.be/2a4SZnmqVho

Erősödő amerikai katonai jelenlét és uralom most már Romániaban is?
https://www.kla.tv/10112

Orosz katonai kontingens települ Szerbiába:
https://eadaily.com/ru/news/2018/12/22/serbii-nuzhen-rossiyskiy-voinskiy-kontingent?utm_source=smi2
Kerecsen315
2019-02-25 19:22:06
Fegyverkezés és egyezség az elválasztósávban:

2019. február 11. 20:29, honvedelem.hu / MTI
Lengyelország rakétatüzérséget vásárol Washingtontól
Lengyelország korszerű rakétatüzérséget vásárol az Egyesült Államoktól 414 millió dollár értékben. A szerződést a jövő héten írják alá – jelentette be február 10-én, vasárnap a lengyel védelmi miniszter

https://honvedelem.hu/cikk/114567_lengyelorszag_raketatuzerseget_vasarol_washingtontol

"Szerdán megállapodást írunk alá az Egyesült Államok kormányával arról, hogy leszállítanak a lengyel fegyveres erőknek egy hadosztálynyi nagy mozgékonyságú rakétatüzérségi rendszert (HIMARS), és ez jelentősen fokozni fogja a lengyel erők harci képességét” – mondta Mariusz Blaszczak egy varsói alakulatnál. A 20 önjáró rakétarendszerről és a hozzá való munícióról szóló szerződés értéke 414 millió dollár.

A rendszert harci körülmények között alkalmazták Afganisztánban, Irakban és Szíriában – tette hozzá. A rakéták hatótávolsága 70-től 300 kilométerig terjed. Az amerikai Lockheed Martin vállalat gyártja őket. A világon az Egyesült Államokon kívül 18 ország állította hadrendbe.


2019. február 20. 17:13, Trautmann Balázs
Generációváltás
Lánctalpas újdonságok
A Magyar Honvédség szárazföldi haderőnemének megerősítése jegyében negyvennégy Leopard 2 nehéz harckocsi és huszonnégy PzH 2000 önjáró löveg beszerzéséről született döntés a közelmúltban.

https://honvedelem.hu/cikk/114676_generaciovaltas

Hadászati Jófogások - Fegyverkezünk, de miért?
HUNGARIANHISTORY3
44db a világ legjobb tankjából, 12 ennek elődjéből, 24 önjáró löveg szintén csúcstechnológia, 20 új közepes helikopi, 16 kicsi, 8 harci felújítás, új fegyvergyár 3 új fegyverrel, 1500 tankgyilkos vállról indítható, plusz 20k katona, új légvédelmi rakéták és rendszer hozzá, új vadászgépek. összeadtad ez mennyibe kerül? mi kevés?
https://youtu.be/GJonug6mPK4

2019 február 21, 19:34 Trautmann Balázs
Minőségi csere
Új szállítóhelikopterek érkeznek

Folytatódik a Magyar Honvédség légierejének fejlesztése: 2018. december 14-én tizenhat új, Airbus Helicopters H225M típusú többcélú, közepes szállítóhelikopter vásárlásáról született megállapodás.
https://honvedelem.hu/cikk/114698_minosegi_csere

Négy szövetséges és egy partnernemzet hozza létre a különleges erők regionális parancsnokságát

Horvátország, Magyarország, Szlovákia és Szlovénia védelmi miniszterei február 13-án, szerdán - a NATO brüsszeli védelmi miniszteri találkozójának margóján - szándéknyilatkozatot írtak alá egy regionális különleges műveleti komponensparancsokság (Regional Special Operations Component Command, R-SOCC) létrehozásáról. A NATO védelmi minisztereinek találkozóját követően Ausztria partnernemzetként fogja aláírni a szándéknyilatkozatot. Ezzel a kezdeményezés a NATO-szövetségesek és a partnerek közti szoros együttműködés újabb példájává válik.

Magyarország vezetésével a négy európai szövetséges és Ausztria mint partnernemzet együtt fognak dolgozni egy kisebb összhaderőnemi műveletekben való
részvételre alkalmas R-SOCC létrehozásán, s az így létrejövő parancsnokság jelentős mértékben növeli majd az öt ország képességeit különleges erőik hatékony alkalmazása terén. Az R-SOCC nem állandó struktúrája képessé teszi a résztvevőket arra, hogy saját hozzájárulásaikat külön használják, miközben részesülnek a műveleti alkalmazás érdekében aktivált, integrált R-SOCC struktúra előnyeiből.
Rose Gottemoeller NATO-főtitkárhelyettes elismerően szólt a kezdeményezésről, és kijelentette, hogy az „jelentős előrelépésnek számít a térségbeli különleges műveleti
erők képességerősítése vonatkozásában, valamint egy teljesen integrált, többnemzeti regionális vezetési elem felé.”

Az új többnemzeti parancsnokságot a NATO-szabványoknak megfelelően hozzák majd létre, a NATO Monsban (Belgium) települt különleges műveleti parancsnoksága (Special Operations Headquarters) szakértelmére támaszkodva. Elsősorban NATO- és EU-műveletek céljaira szánják, de a parancsnokság részt tud majd venni más vezetésű többoldalú missziókban, gyakorlatokon, illetve kiképzési eseményeken is.

https://honvedelem.hu/cikk/114620_negy_szovetseges_es_egy_partnernemzet_hozza_letre_a_kulonleges_erok_regionalis_parancsnoksaga
Topi
2019-02-23 22:01:41
Kerecsen315
2019-02-23 13:02:05
Bábfigura szerepre jogosult Orbán Viktor Magyarország felett. Ez az ország már rég a cionista zsidók kezében van. Cionisták megtesznek mindent, hogy a magyar emberek életét pokollá tegyél. A cionista Izraeli zsidóságot a Kárpát-medencébe tervezik áttelepíteni és a mi kis csonka hazánkkal kezdték a tervüket megvalósítani. Amikor Simon Peres 2007 október havába kijelentette, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot?! https://youtu.be/UPHCiGL6r-M A Magyar Nemzet is hírül adta 2007. október 23., kedd 00:00 https://mno.hu/migr_1834/izrael-felvasarolja-magyarorszagot-416 A magyarok, nem vették komolyan, röhögtek és anyáztak mint szokás szerint. Volt valaha is MAGYAR érdekű kormányunk? Volt csak azok mindég rövid életűek voltak és azután sokkal rosszabb helyzetbe került az ország népe. Ma már olyan helyzetben vagyunk, hogy alig van 2-3 millió valódi MAGYAR érdekű. A többiek azok csak polgárok, akiknek csak saját érdekeik vannak.. Az hogy mi legyen a MAGYAR néppel és az országgal nem itt döntik el és nem most, hanem az már elvan döntve. A hazai zsidóink a cionista zsidókkal megegyeztek a MAGYARSÁG elleni PAKTUMBAN, hogy hogyan tovább. Azok fent tudták és tudják, miért is született meg a "rózsadombi paktum". http://uzenete.blogspot.com/2011/03/rozsadombi-paktum
1989. március 15-én, amíg hazánk népe első szabad megemlékezését tartotta - egy budai villában titkos tárgyalás volt, melyen a következők vettek részt: A távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkos-rendőrség (a KGB) ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA egyik tisztje, az izraeli titkosszolgálat (a Mossad) képviselője, a római katolikus, a református, az izraelita egyház egy-egy megbízottja, és öt magyar politikai vezető, akik közül négy ma is vezető pozícióban van illetve voltak. Akkor most a paktum kötelező előírásai,- 20 pontja lényegében maradéktalanul megvalósult lényegtelen rövidítésekkel: Itt olvasható tovább .... http://magyarokhoz.hupont.hu/10/14-a-kitalalt-allamadossagrol-es-a Mit gondolnak, mi a francnak jött Benjamin Netanjahu látogatóba 2017 Június 18-án a féltestvéréhez, és mi a fenét tárgyalt a Visegrádi négyekkel? No lám ez jó kérdés, amiről senki sem beszél de mindenki sejt valami rosszat. Nos Orbán Viktorunk viszonozta a látogatást Izraelben. Hurrá, megérkezett! - Orbán Viktor a Ben-Gurion Tel Aviv Repülőtérre ahol szinte senki sem fogadta az ott ácsorgó zsidó újságírókon kívül. Orbán megérkezéséről eddig mindössze egy Ámiháj Stein nevű újságíró twitteres, fényképes, lakonikus beszámolójából értesültünk. Mint szokásos a Magyarországi zsidó s*gg nyaló hírlapok egyetlen említés sem tesznek az esetről, hogy több órás várakozás eltelte után sem érkezett egy semmitmondó izraeli miniszter. Az hogy ez az ember Magyarország miniszterelnöke, ennél jobban nem lehet lejáratni ezt az országot! A szolgát sehol a világon nem szokás ünnepélyesen fogadni!

Az Izrael zsidóság áttelepítése Lengyelországba és a Kárpát-medencébe? - Titkos hátterek és összeesküvések? A Henry Kissinger zsidó származású befolyásos amerikai politikus mondta, több éve nyilvánvalóvá tette, hogy 2030-ra becsülik Izrael állam fennmaradását a Közel-Keleten. Érdekes módon, ennek oka nem csak az arab országok vagy az iráni fenyegetés, és a közel-keleti vízhiány. A vízellátás problémája már drámai. (Von Artur Lipinski Milyen intézkedéseket tettek az izraeliek a probléma megoldására?) A zsidó politikusok és befolyásos zsidó körök az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban 2030-ig tervezik az összes izraeli elköltözését a Közel-Keletről Kelet-Közép-Európába. Körülbelül 5-10 évig. Ez a kényes terv megindult, és az egész nemzetközi judaizmus szorgalmasan dolgozik ezen a szörnyű törekvésen. E terv szerint az izraelitákat - mintegy 9 millió embert - át kell helyezni Magyarországra, Lengyelországra, Nyugat-Ukrajnára és Szlovákiára. És ez nyilvánvalóan top titok. Donald Trump amerikai elnök hivatalosan támogatja Kelet-Közép-Európában egy új birodalom megteremtésének tervét - az úgynevezett Három tengeri zónát. Ez a zóna a Balti-tenger, az Adria és a Fekete-tenger közötti valamennyi országot fedezi. A "három tengeri övezet" ezért Lengyelországot, Nyugat-Ukrajnát, a volt Csehszlovákiát, Magyarországot, részben Romániát (Besarábia) és Horvátországot magában foglalja. Mi ez a zóna valójában? A hivatalos források szerint ez a mega-állam Oroszországtól nyugat-európa elhatárolására szolgálna annak érdekében, hogy minimálisra csökkentse az orosz fenyegetést a nyugat-európai országok felé. Valójában az erősen iparosodott, szellemileg fejlett Nyugat-Európát tervezik elválasztani az Oroszországi nyersanyagoktól. Egy független "hatalmas országot" , terveznek létrehozni. Másik oka, hogy a zsidó államot a következő években Kelet-Közép-Európába kell költöztetni, Donald Trump és az Egyesült Államok erős zsidó lobbija nyilvánvalóan támogatja ezt a kegyetlen "hatalmas" tervet. Amikor a jobboldali párt PIS jött (Jog és Igazságosság) a vezető Jaroslaw Kaczynski lengyel vezető, a legtöbb lengyelnek fogalma sem volt, hogy mi ez a párt valójában. Ez a párt erős politikai kapcsolatot tart Izraellel és az USA-val. A jelenlegi lengyel elnök, Andrzej Duda tartotta hivatalosan a zsidó vallási szertartásokat az elnöki palotában. Varsóban és még a lengyel parlamentben (szejm) tartott (például a hanuka). Az izraeli parlament sok zsidója, a Knesszet hivatalosan megjelennek a lengyel parlamentben, a vezető médiában és gyakran mondják el - nagyon furcsa a helyzet Lengyelországban! A lengyelek ezért megkérdezik maguktól, hogy valójában Lengyelországban ők uralkodnak e?. Izrael egyik legismertebb zsidó tanácsadója egy bizonyos Jack Daniels, a Mossad tisztje. Hivatalosan megjelenik a zsidó fejfedővel, és mindig a vezető lengyel politikusokat kísérte. Egy interjúban azt mondta, hogy azt sugallják, hogy az egész területet, az egykori koncentrációs tábort Auschwitz-Birkenau kellene alakítani egy területen kívüli területet, hogy azt be építené az Izrael állam. Egy másik interjúban mutatta ujját egy olyan terepen, ahol Lengyelországban telepedtek le az izraeli zsidó telepesek. Miért olyan aktívak az izraeli és amerikai zsidók Lengyelországban? Mert azt tanácsolják a lengyel kormánynak, hogy körülbelül 2-3 millió zsidót terveztek Izraelből Lengyelországba telepíteni. Egyetlen szó sem veszik el a médiában. Az izraeli Tahal csoport megvásárolta a legfontosabb vízforrásokat Lengyelországban, ami azt sugallja, hogy meg akarják szerezni a vízellátást. Mi más lehet mögötte? A jól kezdeményezett nem-fiction szerző Jan van Helsing szerint mintegy 6 millió zsidót telepítenek Izraelből Magyarországra. Jan van Helsing: "Az utolsó budapesti tartózkodásom során ezt egy magyar orvostól tudtam meg, akinek több kormányzati tagja is van betegei között. Amikor Benjamin Netanyahu három napot töltött Magyarországon 2017 júliusában, Orbán Viktor mellett a Cseh Köztársaság, Lengyelország, és Szlovákia kormányfőivel is találkozott. A magyar kormány tagjai szerint aláírták a szerződést, amely magyarázza a 6 millió zsidó Izraelből új Izraelbe történő áthelyezését. Az izraelieket is be kell vonni a többi országba. A vállalatok és vállalkozások óriási potenciáljáról ismeretesek, hogy az izraeliek üdvözlő partnerek a kelet-európai országokban. A lakó- és irodaépületek nagy építési projektjei állítólag már a végrehajtási szakaszban vannak. És ez a háttér - most megjelenik Orbán Viktor, az Egyesült Államok Soros Alapítványának, egykori képviselőjének valódi arca. Most nyilvánvalóvá válik, hogy Orbán miért olyan erős Brüsszellel szemben, és Magyarországra nem szankcionálnak. Nagyon erős támogatást kap a nemzetközi zsidó előcsarnoktól. A lengyel nacionalista média és szervezetek szerint 2-3 millió zsidót kell elhelyezni Lengyelországban. A többi -mintegy 2 millió zsidót a jelenlegi zsidó vezetésű Ukrajnában, Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Horvátországban. Közép-Európában az Új-Izrael három-éven át tartó birodalomépítéséről szól. És most már érthető, hogy a lengyel és a magyar kormányok olyan határozottan elutasítják a nyugat-európai muzulmán menekültek elfogadását. A menekült elutasítás mögött áll az erős zsidó lobbi mindkét államban, amely mostantól nem akar muszlimokat ezeken a területeken. Nem akarnak új Palesztinát Európában! Az egész globális játék logikus kurzust tart. Semmi sem történik spontán és véletlenszerűen. Nem titok, hogy az amerikai erõs zsidó lobbit a magyar zsidó és milliárdos George Soros fejjel támogatja és finanszírozza az ázsiai és észak-afrikai túlnyomóan muszlim menekültek beáramlását. A muszlimoknak gyengíteniük kell a Nyugat-Európai országok államait - Németországot, Franciaországot, Olaszországot, Skandináviát és Nagy-Britanniát, hogy megnyithassák az utat egy közép-európai új Izraelhez. A német hazafias és jobboldali körök jogosan, nem hiába félnek a tervezett három tengeri birodalom létrehozásától. Valószínűleg ez az egész egy globális játék. Az is pletyka Lengyelországban, hogy mostantól Lengyelország és Nyugat-Ukrajna kell, hogy átalakítson egy úgynevezett "Judeopol". Miután az ukrán "majdan felkelés", -amely felforgatás az amerikai titkosszolgálatoknak állítólag 5 milliárd dollárjába került. Ukrajnának a demokratikusan választott Janukovics elnöki kormányát megdöntötték. Érdekes, hogy az ukrán politikusok sokáig aktívak voltak Ukrajnában, köztük Julija Timosenko vagy a jelenlegi miniszterelnök, Volodymyr Hrojsman. A lengyel kormány nagyon szoros kapcsolatban áll az ukrán kormánnyal. A Lengyelország és Ukrajna közötti politikai kapcsolatok rendkívül békésnek tűnnek kívülről. Azonban lengyel nemzeti gondolkodású körökben a helyzet problémás és teljesen más: Az erősen támogatott Izrael és az Egyesült Államok béli zsidó lobbi Lengyelországba és Ukrajnába vezetett, mivel a Maidan felkelés célja, hogy közös szabályozásban harmonizálva egyesítse a két országot. Valójában ez egy jövőbeni közös lengyel-ukrán államot, amelyet kizárólag egy zsidó születésű elit irányítana. Ez az összeolvadás általában háromoldalú állapotban történik. Annak érdekében, hogy a kényes feladatot zavartalanul elvégezzék, a zsidó-lengyel állam létrehozását az amerikai fegyveres erők védelme alatt kell végrehajtani. A lengyel nacionalisták szerint az amerikai erők védik a lengyel területen működő nemzetközi vállalatok tevékenységét (vagyis, kizsákmányolását) és a jövőben, hogy biztosítsák az Izraeli Izraelből költözött zsidók békéjét. Azt is hallani, hogy a német fegyveres erők egy részét hamarosan Lengyelországba helyezik át - állítólag az orosz NATO-fenyegetés miatt. A németországi politikai helyzet rendkívül feszült. Úgy tűnik, hogy Angela Merkel kancellár képviseli az amerikai zsidó lobbi élénk érdekeit. Sajnálatos módon úgy tűnik, hogy Németország el van ítélve. Angela Merkelt Helmut Kohl kancellár támogatta, politikai karrierje a bajorországi Rottach-Egernben tartott Bilderbergi találkozón kezdődött. A Bilderbergers akkori elnöke David Rockefeller volt, aki tavaly meghalt. Semmi jelentős a világpolitikában nem valósítható meg Rockefeller ige nélkül. Angela Merkel 2005 óta német kancellár. Véletlen? Most már világossá válik, hogy melyik nagyhatalmak támogatják Merkel kancellárt, és miért tűnik mindig furcsának a megvalósuló menekültpolitikája. Semmi sem történik véletlenül. Szolgál egy új Izrael létrehozására Közép-Európában? https://dieunbestechlichen.com/2018/03/entsteht-in-polen-ein-neues-israel-geheime-hintergruende-und-verschwoerungen/

(Atair Canopus írásával egyetértek, néhány helyen kiegészítettem!)

Netanjahu, Friedman, Toroczkai tervek a Németországot Oroszországtól elválasztó zóna létrehozásában fedik egymást!
Geopolitika: George Friedman, Stratfor, 2015 február
9:30-tól Anti-orosz biztonsági öv !
https://youtu.be/gGdcQMaLinE

Toroczkai László évértékelő beszéde
https://youtu.be/-itJDeVN6Qs

Trianon revízio aláírók álma is teljesül majd, -az új nagy Izraelben.
Ausztriától jön esetleg egy kevés a mega-birodalomhoz?
Patrubány Miklós felszólalása Sopronban
https://youtu.be/hoRwPaGBBO0
Lehel
2019-02-23 08:39:41
Tudomásul kellene vennünk, hogy EZEK nem a Wass Albert által megfohalmazott lelkületű és abban végzett munkából illetve annak jószándékból adott ellenértékébő élőemberekl, hanem a zavarkeltésben érintettek által fizetett zsoldból élő figurák. Nézzük meg mi történik körülöttük ( akár 56.-ban is a titkos szolgálatok által megszervezett úton fegyvereket osztottak azok, akik dolga az volt korábban, hogy azokat zárva tartsák és megtévesztve a jóhiszemű, de szabadság vágyában megalázott tömegeket, erősítették a reményt, hogy van lehetőség "most" a kitörésre2 holott már úton volt a támadó szovjet sereg és hadtápja.
Ezek a nagy látványos események sajnos központilag szervezett és eleve végzetesre indított , provokátorokkal gerjesztett megmozdulások.
A mi lehetőségünk a passzivítás és kizárás.
Jovon Antal
2019-02-22 14:53:05
Topi
2019-02-22 12:30:26
Topi
2019-02-22 07:29:01
Profil: Molnár Levente – 2017. december 25. https://www.youtube.com/watch?v=6J5Mwcf08N4
Lehel
2019-02-19 21:40:10
JA, hogy miért írtam? Azért mert Tamás műsora (persze nézőpontok szerinti "hibái mellett" az egyedüli, ahol elhangozhat az, amiről pl. Ma Ildikó beszélt... az általa sorolt problémák ugyanis a népirtás elemei .
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.