Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Topi
2018-03-20 22:16:16
KÉRETIK MINDENKI, HOGY HAJTSUNK RÁ! MÉG VAN 10 NAP.

AKI MÁR ALÁÍRTA, AZ IS KÜLDJE TOVÁBB A LEGTÖBB EMBERNEK.

http://www.jogaink.hu/ - itt lehet aláírni!

https://www.fuen.org/hu/hirek/single/article/minority-safepack-threshold-reached-in-7-countries-100-000-signatures-still-needed/


elérték a 7 országot, de még kell 100 000 aláírás-


20.03.2018 - SAJTÓKÖZLEMÉNY

With 15 days to go the Minority SafePack Initiative looks stronger than ever: over 900 000 statements of support have already been collected and in the last one week we saw four more countries pass the national threshold.

"Last weeks more and more leaders and representatives of different autochthonous minorities from all over Europe stated their support for the cause and engaged in a strong final effort for the MSPI. They are convinced that every single signature shows the power of their community in Europe. Your signature helps the whole community and proves that you know what you want: the protection of your culture and language. The European Union has to do more to support minority cultures and languages, because we are part of Europe’s rich cultural and linguistic heritage” – said Loránt Vincze, President of FUEN.

Latvia, Spain, Croatia and Denmark joined Romania, Slovakia and Hungary, states in which the national threshold has been reached. Austria, Bulgaria, Italy, Poland and Slovenia also have good chances of reaching the threshold as the initiative reaches the finish line. In the last days new and strong commitments came from Lithuania and Sweden. Hungary made another strong statement last week and today it has secured over 400 000 signatures. A counter has been enabled on the minority-safepack.eu website for all the signatures made online and on paper, and it updates daily.

“As we are getting closer to the finish line, we are getting closer to success as well. I encourage all European ethnic communities to make a last and strong effort. Every signature is needed to change the EU into a better place for our autochthonous cultures and languages, in these last days a few thousand signatures can make the difference. We are glad to see that people from all over Europe understood this message and want to join in our European movement for minority rights. Every signature empowers the community, and we need powerful communities to achieve our goals” – said Loránt Vincze.

The European Citizens’ Initiative asking for EU protection and support for the language and culture of autochthonous national minorities and language groups coordinated by FUEN needs to have at least one million signatures and pass the national threshold in 7 Member States before the 3rd of April 2018 in order to succeed.
Topi
2018-03-16 13:33:54
Járható út a választásokra

…aminek a vége nem a választás lesz, hanem a nemzet maga:

https://magyarebredesszervezet.org/terkep/
Kocsis Lászlóné
2018-03-15 21:22:57
Erről a torténetről nem igen hallani a megemlékezéseken. Pedig már akkor is......

Kálmán Csízi:

Amit az iskolában nem tanítanak.: Miért is tört ki az 1848/49 forradalom és szabadság harc? Erre a kérdésre Petőfi Sándor Mit nem beszél a német c. versében olvashatunk. Az oroszokat is azért hívták be, mert az ONB (Osztrák Nemezeti Bank) féltette a pénzkibocsátás monopóliumát, valamint a Habsburgok a bankoktól felvett kölcsönöket nem tudták volna fizetni, ha Magyarország elszakad a birodalomtól. Mivel félő volt, 1849 tavasza után, hogy a magyarok sikerre viszik a szabadságharcot és kiválnak a birodalomból és a bankoktól független állami pénze lesz, illetve azon bankok akik kölcsönt adtak a Habsburgoknak nem kapják vissza a pénzüket így az országba be kellett hívni egy nagy haderőt mely leveri a szabadságharcot. Ezek voltak az oroszok.
Mit nem beszél az a német,
Az istennyila ütné meg!
Azt követeli a svábság:
Fizessük az adósságát.

Ha csináltad, fizesd is ki,
Ha a nyelved öltöd is ki,
Ha meggebedsz is beléje,
Ebugatta himpellére!...

Ha pediglen nem fizetünk,
Aszondja, hogy jaj minekünk,
Háborút küld a magyarra,
Országunkat elfoglalja.

Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!...
Hadat nekünk ők izennek,
Kik egy nyúlra heten mennek.

Lassan, német, húzd meg magad,
Könnyen emberedre akadsz;
Ha el nem férsz a bőrödbe’,
Majd kihúzunk mi belőle!

Itt voltatok csókolózni,
Mostan jöttök hadakozni?
Jól van hát, jól van, jőjetek,
Majd elválik, ki bánja meg.

Azt a jó tanácsot adom,
Jőjetek nagy falábakon,
Hogy hosszúkat léphessetek,
Mert megkergetünk bennetek.

Fegyverre nem is méltatunk,
Mint a kutyát, kibotozunk,
Úgy kiverünk, jobban se’ kell,
Még a pipánk sem alszik el!
Topi
2018-03-14 22:55:18
Topi
2018-03-14 18:47:09
Érdekes kommentet olvastam ma. Megosztom:

"Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy a föld 2011-ben megtelt! És amikor a Föld lakossága már több mint 7,5 milliárd fő, egyszerűen nincs elegendő stratégiai élelmiszer (búza, kukorica, rizs, szója, hús). Ezek azok az élelmiszerek, amik kellő mennyiségben tartalmaznak fehérjéket. Az iszlám országok a stratégiai élelem szükségletük felét - az elmúlt 60 évben - az USA -tól, Kanadától, Ausztráliától, Magyarországtól, Ukrajnától szerezte be, mert csak ezeknek az országoknak volt feleslegük. Ezek segítségével az iszlám országok lakossága az elmúlt 60 évben a hatszorosára nőt (kb. 170 millióról 1000 millióra)! ...és eszük ágába sem jutott, hogy saját magukért dolgozzanak hogy sikerüljön eltartani önmagukat. Ezek szerint túlzottan jól szaporodóvá váltak és élősködők lettek.
Ugyanakkor Európában 70 év alatt meggyilkoltak abortusszal kb. 350 millió (Magyarországon 5 millió) európai gyereket, az USA-ban. 200 milliót, a fogamzásgátló mérgekkel pedig ezeknél többet! Az elmúlt 40 évben kényszerabortusszal meggyilkolt 300 millió kínai gyerekről már nem is beszélve. És ez a 850 milliós népirtás természetesen az ENSZ , az UNICEF, a Vöröskereszt, az Emberi Jogok Európai Bírósága és az összes emberjogi szervezet jóváhagyásával történt. Az Iszlám Unió lakossága pedig a legyilkolt európai, amerikai és kínai gyerekek rovására folyamatosan csak szaporodott.

Ma már nincs annyi stratégiai élelmiszerfelesleg a Földön, hogy azzal etetni lehessen a Föld évi 70 milliós népszaporulatát, akik főleg iszlám vallású emberek. Tehát mivel ezek az emberek éhhalálra vannak ítélve, az Iszlám Unió (vezérállama Szaúd-Arábia) lakossága úgy döntött, hogy a fennmaradásukhoz szükséges stratégiai élelmiszereket elrabolja azoktól, akiknek még van.
Tudomásul kell venni, hogy jelenleg a világ újrafelosztása és az élelemforrások újrafelosztása zajlik!
Nem véletlen, hogy Európa, Ausztrália és az USA felé kezdenek terjeszkedni. Ausztrália vezetése már rájött a problémára és megállította az agresszív terjeszkedésüket. Az USA elnökválasztása is a terjeszkedés megállításáról szól, a brexit is erről szól.
És azt sem szabad elfeledni - amit az elmúlt két év eseményei egyértelműen bizonyítottak - hogy ma már gyakorlatilag nincsen az európai emberek életérdekeit képviselő valódi Európai Unió, Európai Bizottság, Európai Parlament, Emberi Jogok Európai Bírósága, Európa Tanács és Európai Bíróság, hanem valójában ISZLÁM UNIÓ, ISZLÁM BIZOTTSÁG, ISZLÁM PARLAMENT, EMBERI JOGOK ISZLÁM BÍRÓSÁGA, ISZLÁM TANÁCS ÉS ISZLÁM BÍRÓSÁG VAN!
És azt sem szabad elfeledni, hogy a "szövetségeseink": Németország, Franciaország, Olaszország, a BENELUX országok, Görögország és Ausztria volt gyarmatosítók, akik az elmúlt 500 évben kifosztották, legyilkolták Amerika, Ázsia, Afrika és Ausztrália népeit.
Ők azért támogatják ezt a terjeszkedést, mert vezetőik az Iszlám Uniótól csicskái, két okból:
1. Teljes olajszükségletüket csak az Iszlám Uniótól tudják beszerezni (A Földön évente kitermelt kőolaj kb. 50 % - a az Iszlám Unió országaiból származik, 15 % - a az oroszoktól, 15 % - a az USA - ból, 7 % - a az Északi tengeri kutakból). Ha az Iszlám Unió 3 hónapra elzárná az olajcsapot, akkor ezen országok gazdasága összeomlana.
2. Ma már ezen országok ipari cégeinek, kereskedelmi láncainak (Lidl, Aldi, stb. ), tömegkommunikációs cégeinek (TV. rádió, újság, stb. ) többségi tulajdonosa az Iszlám Unió. Viszont „szövetségeseink” a kőolajért nem tudnak stratégiai élelmiszerrel fizetni, holott az Iszlám Uniónak pont erre van szüksége! Ezért van egy titkos megállapodás az Iszlám Unió és Németország, Franciaország, Olaszország és a BENELUX országok között, melynek lényege, hogy az Iszlám Unió továbbra is ellátja a fenti országokat kőolajjal, annak fejében, hogy Magyarország, Lengyelország, Románia, Szerbia, Bulgária, Csehország, Szlovákia és Ukrajna termőföldjeit átjátsszák az Iszlám Uniónak. Tehát a németek, a franciák, az olaszok, a belgák, a hollandok, az osztrákok, a svájciak, a görögök - a túlélésük érdekében - a volt szocialista országok lakosságát szívfájdalom nélkül fel akarják áldozni!

Az Ukrajnai polgárháború arról szól, hogy az Iszlám Unió megszerezte Ukrajna termőföldjeit. A román, a bolgár és a szerb neobolsevik puccsok arról szólnak, hogy az Iszlám Unió megszerezte Románia, Bulgária és Szerbia termőföldjeit. Nem fegyverrel, hanem pénzzel! És ezek után az ezen országokban megtermelt stratégiai élelmiszerek az Iszlám Unióba kerülnek, az őslakosság viszont majd éhezni fog!

Ebbe a jól kifundált titkos megállapodásba tenyerelt bele a magyar kormány a Nagy Magyar Fal megépítésével és az illegális iszlám migránsellenes politikájával!
És ehhez csatlakoztak a lengyelek!

Ezért próbálnak az Iszlám Unió bérencei Magyarországon és Lengyelországban egy neobolsevik puccsot megvalósítani! Ezeknek a puccskísérleteknek a része az EB. és az EP. politikai támadásai!
De USA, Oroszország, Kína és Anglia dönthet úgy is, hogy a támadó Iszlám Unió nagyvárosait atombombákkal elpusztítja és megöl 500 millió Ali Babát és a negyven rablót! És ha a többi 7 milliárd azt mondja, hogy mehet a bombázás, akkor lényegileg egy demokratikus, többségi döntés alapján járnak el!"
Olvasó
2018-03-14 18:13:46
Nem ismerem Kisfaludy Gyorgyot. Ezert beleneztem a videoba, amit az interneten talaltam, egeszen friss idei marc. 8-i felvetel. Utana kerestem ki az illeto: itt egy par velemeny Rola:https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-lenyek__7613810-kisfaludy-gyorgy-fizikusrol-mi-a-velemenyetek__oldal-2
Kulonosen az a beiras lepett meg ahol az oneletrajzat idezik...
Csak tajekoztatas reszemrol ez a megosztas.
Lehel
2018-03-14 16:59:18
Amerikát az Atlanti pénzügyi kartell és fegyveresei tartják össze. NINCS lehetősége az amerikai iparnak szabad versenyben felvenni a versenyt Kínával, mivel ott sokkal nagyobb a pazarlás, így a termelés költsége, Kínának pedig van bőven piaca is és innovációs ismerete is, lévén megkapták a technológiát mint bérrabszolgák.. Ez csak addig megy, amíg rá tudja kényszeríteni kereskedelmi politikáját a behódoltatottakra.
Nem hiszek a mostani elnöknek aki az egyik haszonélvezője ennek az erőszakos rendszernek. Aki hatalmas vagyonra tehetett szert, miközben hatszor indított öncsődöt saját vállalkozásaival szembe ( hogy lehet csőd, amikor szaporodott a vagyon ??? ) , annak sem tudása, sem érdeke nem fűződik a tisztességes, munkás és békés jövőt garantáló életmódhoz.
Nem tudom meddig találnak még " új húst" olyanokat, akiket lehúzhatnak, ameddig ez mehet, addig csinálni fogják.
Svájc a biztonság szigete, Amerika pedig az ököl a pénzügyi oligarchia számára. Hol van konkurens erő ?
300 éve ezen szempontok csak kikristályosodtak, de nem hogy visszafelé, hanem a mostani eredményt hozó állapot felé haladtak.
Gondolkozzatok és ha meg tudtok cáfolni, örülnék neki !
Kocsis Lászlóné
2018-03-14 12:25:56
Kocsis Lászlóné
2018-03-14 11:43:35
,,Cigány testvérek,, megkapták az engedélyt. Torténelmi eseményként hirdetik: Területi autonómiát akarnak kikiáltani 4 megyében.
Nem tudom másképpen megosztani...
Videó felvételen borzolják a hangulatot így ünnep előtt.

https://www.facebook.com/groups/NemzetiPlatform/permalink/2024825177771217/
Admin03
2018-03-14 08:01:31
Artur

Ne itt üzenjen, telefonáljon be és mondja el, ha közhasznúnak gondolja.
Artur
2018-03-13 21:03:05
Tiisztelt honfitársak és Kubinyi úr!

A rendszeres betelefonáló Éva által képviselt "Trumpban a bizalmunk" álláspont abszolút nonszensz.Trump külpolitikai lépései egyértelműen offenzívebbek mint az elődéé,Trump a cionisták embere,a lánya egy vezető Amerikai cionistához ment feleségül és felvette a zsidó hitet.Trump minden lépése magáért beszél,érdemes a külpolitikát is figyelni ahol a világháborús konfliktus esélyei egyre nőnek.Az európai fegyvertelepítések is roham lépésekkel zajlanak a Baltikumban,romániában és Lengyeleknél is.Ébresztő kedves megvezetett külhoni magyar hölgy!A konszolidáció a véleményalkotásban,a jelen helyzetben megbocsájthatatlan.

http://oroszhirek.hu/2018/03/13/moszkva-megtorolna-egy-damaszkusz-elleni-amerikai-csapast/
Topi
2018-03-06 21:35:24
mmmmaria109@gmail.com
2018-03-06 21:31:32
A migráns önkéntesek ápolják az időseket a magyar öreg otthonokba.
A UN propaganda működik és a Soros alapítvány. Megáll az ész!!!
http://www.unhcr.org/news/latest/2018/1/5a3914534/hungarian-elderly-help-refugees-find-new-purpose.html
Topi
2018-03-06 21:31:27
Olvasó
2018-03-05 21:32:56
Topinak ismet: Magam személyesen örülök annak hogy a sebtében megszervezett emailban gyüjtött aláirásokra az EP-ben máris hathatós eredmény született a kisebbségek nyelvhasználatára! De ismét valami aggályom merült fel, mégpedig az, hogy ahol én lakom, ott pont azok szorgalmazták ezt a peticiót, akik minden kifogást felhoznak a MVSZ Trianoni aláirásgyüjtése ellen annak megakadályozására. Amit korábban hangoztattak, hogy kulturális autonomia....és hasonló meg nem fogható igéretek...válhatnak ezzel valóra és a lényeg elsiklik. Igazságot Európának, vagy inkább Európában Magyarországnak. Ha tévedek, akkor ugyis megcáfol. Köszönöm.
Imre
2018-03-05 14:53:50
Hát sokáig fog tartani az a bizonyos "ébredés" ha még Drábik János is ott tart meg még sokan mások is hogy a fidesztől várnak bármiféle segítséget Trianon ügyében.
Topi
2018-02-21 17:02:58
Az Európai Parlament elfogadta az őshonos kisebbségekről szóló határozatot

Amint arról portálunkon korábban már hírt adtunk, az Európai Parlament Petíciós Bizottsága január 23-ai ülésén 23 támogató szavazattal és 2 ellenszavazat mellett megszavazta a Csáky Pál EP-képviselő által kidolgozott határozattervezetet, amelynek címe A kisebbségek védelme és hátrányos megkülönböztetésük tiltása az EU tagállamaiban. A határozattervezetet, amelynek tartalma kötelező érvényű az Európai Bizottság és a tagállamok kormányai számára, és a legnagyobb teret az őshonos kisebbségek jogai védelmének és mindennemű diszkriminálásuk tiltásának szenteli, február 7-én az Európai Parlament plénuma is elfogadta.

A határozat parlamenti elfogadása után Csáky Pál, Gál Kinga és Bocskor Andrea EP-képviselők közös sajtóközleményt adtak ki.

„Óriási siker, hogy az Európai Parlament történelmében először hozott határozatot az őshonos kisebbségek diszkriminációjának tiltásáról és jogaik széles körű védelméről az Európai Unión belül” – hívta fel a figyelmet Csáky Pál felvidéki EP-képviselő, a dokumentum néppárti felelőse. „Az EP mai szavazása megkoronázza a magyar nemzetpolitikai igyekezeteket” – emelte ki Gál Kinga és Bocskor Andrea fideszes EP-képviselő a szavazást követően.

Az elfogadott határozat – melynek státusa jóval erősebb egy jelentésnél – védi a kisebbségek identitását, garantálja nyelvi jogaik érvényesítését, és támogatja a kisebbségek oktatását azok anyanyelvén. Felhívja továbbá a figyelmet a kisebbségek képviselői részvételének fontosságára a közéletben és a leghatározottabban tiltja mindennemű diszkriminációjukat. A dokumentum hangsúlyozza, hogy ugyanezeket az elveket kell betartatni az EU-csatlakozás felé tartó partneri államokban, például Szerbiában és Ukrajnában is.

„A tárgyalások során a Petíciós Bizottságban sikerült kivédeni az európai baloldal és a liberálisok igyekezetét, hogy a határozatot ellehetetlenítsék, eredeti célcsoportját megváltoztassák a migránsok, az új vallási vagy egyéb kisebbségek, illetve a szexuális kisebbségek jogairól szóló részek túlterjesztésével. Így a dokumentum megszavazhatóvá vált minden nemzeti elkötelezettségű magyar EP-képviselő számára” – emelte ki Csáky Pál, a Petíciós Bizottság alelnöke.

„A mai napon elfogadott határozat mérföldkő az európai kisebbségvédelem terén. Hosszú évek munkájának kézzelfogható eredménye ez, s a legtöbb, ami ma az Európai Parlament szintjén politikai határozatként reálisan elérhető. Ugyanakkor látni kell, hogy a baloldal mindent megtesz azért, hogy az őshonos kisebbségekről és kisebbségi nyelvekről szóló határozat csakis a tágan értelmezett kisebbségi fogalom mentén jelenhessen meg” – hívta fel a figyelmet Gál Kinga, a Kisebbségügyi Munkacsoport néppárti társelnöke.

„Örülök, hogy az Európai Parlament határozatba foglalta az uniós jogalkotás szükségességét a kisebbségvédelem terén, s elismeri, hogy az EU nem foglalkozik elég kiemelten az őshonos kisebbségekkel. Pedig a kisebbségi nyelvek oktatásának és használatának előmozdítása a nyelvi megkülönböztetés kiküszöbölésének legfontosabb feltétele. Ezt maga az Európai Bizottság tudná elősegíteni. Remélem, hogy az EU tagországaira vonatkozó jogalkotási aktus rövid időn belül megtörténik, és a jövőben a csatlakozás előtti és társult országokra is kiterjesztik” – mutatott rá Bocskor Andrea, a kulturális szakbizottság kárpátaljai alelnöke az EP-képviselők közös sajtóközleményében.

A kisebbségvédelmi határozatot egy 2017 májusában, azonos témában az uniós polgárok által benyújtott petíciók alapján megszervezett nyilvános meghallgatás előzte meg, amelynek kezdeményezője Csáky Pál, az MKP EP-képviselője volt. A nyilvános meghallgatáson többek között olyan közép-európai nyelvi jogok érvényesítésével kapcsolatos gondok, illetve kisebbséghez tartozó személyeket ért diszkriminációt feltáró ügyek kerültek bemutatásra, amelyekkel Szlovákiában, Romániában vagy éppen Lengyelországban találkoztak az érintettek. Ezt követően kisebbségi témában aktív petíciós bizottsági képviselők javaslatot tettek a nyilvános meghallgatás tartalmának állásfoglalási indítványba történő összefoglalására. A tervezet elkészítésének koordinátora Csáky Pál volt. Így kerülhetett előbb a szakbizottság, majd azt követően az EP plénuma elé a most elfogadott határozat.
Topi
2018-02-20 14:24:48
einzwei
2018-02-20 11:50:46
Varga Zoltán előadásának részlete:https://www.youtube.com/watch?v=wgnwvcKvu2Y&list=PLmInQrOugi-l7UizpsO054bU32hDZF2rP&index=6
Topi
2018-02-20 08:53:10
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.